Tableciary plotkary V - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-21, 20:58   #2191
kasiasiar
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Agatko gratulacje !!!!! Zobaczyswz wszystko sie ułozy

Gusiu bardzo się ciesze mam nadzieje, ze Córcia dłuzej dzis pospi

dziewczynki powiedzcie mi prosze ile ustawowo jest czasu po slubie i zmianie nazwiska zeby zmienic dowód i paszport???
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 06:23   #2192
Ray
Zakorzenienie

agata gratuluje

ja wciaz czekam na okres dzis to juz chyba zrobie test nie jestem kompletnie przygotowana na ciaze kolejna wiec licze ze to jednak to zachwianie no okaze sie.. echhh
Stary 2008-09-22, 06:54   #2193
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dragonko nie rób mi smaka drinkiem Z chęcią bym takiego wypiła ale nie mogę:/

A u nas dziś mały sukces: Nikolka zjadła kaszkę Tylko dziś dałam jej inną i ta była słodsza. Zjadła wszystko co jej zrobiłam ale niedużo dlatego jutro dam więcej i zobaczymy czy po kaszce pośpi dłużej.
Ciesze sie bardzo czyli nic na siłe

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
dziewczynki

Zrobilam drugi test i wyszedl pozytywny wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogodzic sie z tym,ze bede miala drugiego maluszka...

Agatko jakos to będzie, jelsi pan T cie wspiera i mówi żebys sie nie martwiła i cieszy sie że bedzie Pawełek to ciesz sie i ty. Odchowasz dwójke dzieciaczków, zabezpieczysz sie już sama i pójdziesz do pracy.

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Agatko gratulacje !!!!! Zobaczyswz wszystko sie ułozy

Gusiu bardzo się ciesze mam nadzieje, ze Córcia dłuzej dzis pospi

dziewczynki powiedzcie mi prosze ile ustawowo jest czasu po slubie i zmianie nazwiska zeby zmienic dowód i paszport???
Wiesz Kasiu że nie wiem, ale na pewno miesiąc to takie minimum. w twoim przypadku to chyba musisz szybko to załatwić jak za granice wyjeżdzasz i tam jestes na stałe

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
agata gratuluje

ja wciaz czekam na okres dzis to juz chyba zrobie test nie jestem kompletnie przygotowana na ciaze kolejna wiec licze ze to jednak to zachwianie no okaze sie.. echhh
Justys oby to tylko zachwiania były

a co tam u ciebie byłas we Wrocławiu?

Mój synek jedzie w tamte strony w środe wyjeżdza i Wrocław ma w programie zwiedzania.
Wczoraj wieczorem bardzo bolał go brzuch z lewej strony na wysokości pępka zmartwiłam sie strasznie bo nikt telefonu nie odbierał a M we Włoszech jest masakra jakaś , ale dałam małemu nospe i Apap i przytuliłam i jakoś usnął. Dzisiaj z rano dzwoniłam do niego i wstał do szkoły wesoły i radosny i mówił że nic go nie boli, a mi kamień z serca spadł, tak sie wczoraj martwiłam i denerwowałam o niego.
Kupiłam juz prezent dla mojej Amelki na urodzinki, a mój synek co focha strzelił jest zazdrosny o nia i co ja mam zrobić, tłumacze mu że Amelka ma swoją mame a ja tylko tak na troche jestem i że on dla mnie jest najważniejszy. Ah te jedynaki

miłego dnia dziewczyny
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 07:19   #2194
gusia..
Rozeznanie

Dzień dobry

Gizelcia gratulacje Teraz pewnie myślisz, że będzie cięzko ale na pewno dasz radę

Nikitko do synka powtarzaj aż do znudzenia, że go kochasz i że jest najważniejszy dla Ciebie. W końcu przestanie być zazdrosny

Kasiasiar nie jestem pewna ale chyba pół roku. Wiem, że ja po ślubie od razu napisałam wnioski o zmianę a odbierałam dokumenty po dwóch miesiącach. Tylko ja wymieniałam dowód i prawo jazdy. Jak potrzebne bylo do czegoś moje nowe nazwisko to musiałam pokazywać akt małżeństwa.

Ray to na pewno nie ciąża skoro piszesz, że się zabezpieczaliście

Dragonko no właśne nie wszystkie te kaszki są takie smaczne. Ja to jeszcze muszę patrzeć, którą mogę podać bo tam jest napisane od którego miesiąca

Miłego dnia kobitki
Stary 2008-09-22, 07:33   #2195
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Gizelcia gratulacje Teraz pewnie myślisz, że będzie cięzko ale na pewno dasz radę

Nikitko do synka powtarzaj aż do znudzenia, że go kochasz i że jest najważniejszy dla Ciebie. W końcu przestanie być zazdrosny

Kasiasiar nie jestem pewna ale chyba pół roku. Wiem, że ja po ślubie od razu napisałam wnioski o zmianę a odbierałam dokumenty po dwóch miesiącach. Tylko ja wymieniałam dowód i prawo jazdy. Jak potrzebne bylo do czegoś moje nowe nazwisko to musiałam pokazywać akt małżeństwa.

Ray to na pewno nie ciąża skoro piszesz, że się zabezpieczaliście

Dragonko no właśne nie wszystkie te kaszki są takie smaczne. Ja to jeszcze muszę patrzeć, którą mogę podać bo tam jest napisane od którego miesiąca

Miłego dnia kobitki

Też tak myśle, że z czasem mu przejdzie mamy ciekawe plany na przyszły rok i mam nadzieje że będzie szczęśliwy.

A ja zapisałam sie do swojej ginki na 06.10.
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 07:36   #2196
Mijalea
Zakorzenienie

Agatko, gratulacje!!

Ja dzisiaj jestem malo wyspana, wczoraj byli sasiedzi na kawie i troche sie zasiedzieli. Poszli kolo 20stej, ale jak dla mnie to bylo meczace, bo siedzieli od 15 i chcialam juz chwili spokoju.

Sasiadka chciala wiasc malego na raczki, ale sie rozplakal i dopiero u mnie uspokoil. Fajne sa takie chwile,a ja bylam dumna jako mamusia, ze moje ramiona sa dla niego bezpieczne

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 08:35   #2197
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc kobietki

mykam do pracy wiec milego dnia wam zycze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 08:37   #2198
kasiasiar
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki, ja nadal chora, miałam okropna noc Ale siedze dziś w domu , moze troche odpoczn choc czeka mnie pakowanie itp

Madziu na pewno takie chwile sa bezcenne dla matki , mimo, ze nie mam dzieci , to moge sobie to wyobrazic mam nadziej, ze Edward pospi dzisiaj troszke to sobie odpoczniesz

Nikitko piszesz ze synek zazdrosny? To chyba normalne u jedynaków, ze nie chca sie dzieli mama skoro przez cae dotychczasowe swoje zycie mial Cie tylko na wyłaczność, trudno mu teraz to zrozumieć, ale dorasta i na pewno sobie z tym poradzi Musisz go tylko czestp zapewnia o swoich uczuciach Dobrze, ze brzuszek juz go nie boli

Gusiu i jak Nikolka pospała dziś spokojniej ?

Miłego dnia
Stary 2008-09-22, 08:37   #2199
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
A my wczoraj i dziasiaj cały dzień wojowalismy w nowej chatce, TZ malował na dole, a ja sprzatałam góre, Jejciu ile to czasu zajmuje, Ale gore mam cala prawie wysprzatana, okna pomyte, zas,lonki poprane, kuchnia wypucowana od góry do dołu, a na dole łazienka posprzatana. jescze zostaną, 3 pokoje na dole ale na razie schna
Zaraz powysyłam zdjęcia na maila , jakby któraś nie dostala to dlatego, e adresu mailowego nie mam

Zdjecia na razie tylko góry domku i widoków z okna bo dł jescze w remoncie więc nie ma czego pokazywać
Kasiu bardzo fajny ten Wasz nowy domek i jaki duży
Cytat:
dziewczynki

Zrobilam drugi test i wyszedl pozytywny wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogodzic sie z tym,ze bede miala drugiego maluszka...
Agatko w takim razie gratulacje, na pewno dacie sobie radę

a ja już w pracy
wczoraj cały dzień jeździliśmy w poszukiwaniu samochodu, ale straszna kiszka była, cóż, dalsze poszukiwania przed nami

miłego dnia kobietki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 08:42   #2200
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu witaj

Mam nadzieje, ze niebawem znajdziecie wymarzone autko

Kiniu a moze Ty sie orientujesz ile czasu jest na wymiane dokumentów po zmianie nazwiska??
Stary 2008-09-22, 08:47   #2201
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dobry dziewczynki

Kasiasiar niezla chatka Rodzinka moze do Was zlatywac i wszyscy sie pomieszcza Nawet koze macie do grzania Teraz to sie na pewno pomiescicie
Aaaa jak kochana zdrowko??
Agatko gratulacje i usmiechnij sie
Gusiu male sukcesy a jak ciesza Oby tak dalej
Madziu to dzis mozesz odpoczac od spodtan sasiedzkich
Ray to trzymam kciuki zeby to bylo lekkie opoznienie okresowe
Misia aaa jaka metoda sie uczycie??Czy to jakos tak normalnie, jak w skzole na lekciach??
Kinia where are you??
Pomidorko dzis 22. jak przebiegaja prace wykonczeniowe?? Kiedy sie wprowadzacie??
Trzymam kciuki za Justynke, zeby ja wzieli do szpitala i za mala Anielke
Nikitko aaa ja tam synka rozumiem, ze jest zazdrosny Sama to przechodzilam, z tym, ze nie pod wzgledem prezentow dla innych, a raczej w takim, ze jak zawsze, nawet teraz, ktos jest u mnie to wszyscy sa najwazniejsi dla mamy, a ja to tak wiesz, dam se rade, ze tak powiem...

Jestem dalej chora i antybiotyk nic mi nie pomogl... Acatar zatoki uratowal mnie od kataru i zatok, ale mam teraz bol gardla i lekki kaszel i oczywiscie zmieniony glosik :/
Ulice mi zamkneli bo cos przekopuja, wiec musze czekac na J zeby zajechal do apteki i mi jakis syrop kupil...
Pierwszy weekend szkolny za mna, jeszcze 7 :/ Ciekawa jestem kiedy dostaniemy jakies tematy prac, juz bym zaczela robic, poki u barata jestem, ale chyba predko sie nie doczekam ehhhh
Inni w innych szkolach, juz maja a u nas nic nie sluchac
Aha i odwiedziala mnie, jakze punktualnie @... 2 dni najgorsze za mna
Wiecie co, jakbysmy zaczekali z pralka i nie musialabym wydac 2 tys na szkole, to slaa juz by byla zarezerwowana aaa tak trzeba czekac azzzzzzzzzzzzzz do 10.10
Chociaz musze Wam powiedziec, ze raz to mi sie chce wychodzic za maz, a raz nie... Choc przewza to pierwsze
Zaproszenia juz Nikitce pokazywalam, beda takie, badz zblizone do nich, tj przyklad zaproszenia
Suknia hmmm bede przymierzac w salonie, nie wiem jak ja to przezyje i mam nadzieje, ze uda sie uszyc albo wyprzedaz, przykladu brak, bo nie wiem w czym bedzie mi dobrze
Sala mam nadzieje, ze sie nie zmieni i uda sie z babka dogadac...
Obraczki zblizone do klasyku...

koncze, bo sie w akcje wczulam...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 08:52   #2202
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelko zdrówka zycze

zaproszenia bardzo ładne, widze, ze zaczeliscie planowanie na całego Trzymam mocno kciuki zeby z sala sie udalo
Stary 2008-09-22, 08:58   #2203
Mijalea
Zakorzenienie

Kasiu, Marcelko nie dajcie sie chorobie!

Marcelko, dopiero do mnie dotarlo, ze kolejna nasza plotkara na calego wychodzi za maz! ale z nas blyskawic e, jedna pod drugiej.....no to chyba niedlugo zmienimy watek na jakis mezatkowy ???

Stary 2008-09-22, 08:59   #2204
gizelcia
Zadomowienie

dziewczynki

Dziekuje za wsparcie i gratulacje..jakos to bedzie..mam nadzieje ze bedzie chlopczyk

..wczoraj juz zaczynaly sie pierwsze zachcianki Tu pomaranczka,jogurt a na sam koniec cala micha salatki ze sledziem..na slodkie patrzec nie moge wiec chyba bedzie chlopczyk Znow zaczynam przybierac w kg ale tym razem trzeb asie kontrolowac zeby nie przytyc znow 22kg

Z Oliwia dzis mialam niezla przygode..chcialam juz dzwonic na pogotowie..Malutka nie umiala kupki zrobic i strasznie wrzeszczala z bolu Kiedy sciagnelam pieluszke okazalo sie ze kupcia jest za duza i nie chce przejsc..Oliwia miala wszytsko napuchniete i czerowne,myslalam ze ja rozerwie.., Ale po szybkiej interwencji mamusi udalo sie Ucierpial tylko nasz fotel bo zostal potrakytowany wymiotami od Oliwii
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 09:01   #2205
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dziekuje, oby szybko przeszlo chorobsko...

Dziewczyny, J to by mi dal wola reke na calego hihi

Wlasnie wezme i zamowie po 1 zaproszeniu i zlukam co i jak, w domu im pokaze Jejciu rodzinka to padnie
W sumie jakbym znala date i godz to juz bym obliczala ilosc zaproszen

Czy Wy tez mialyscie z tego taka radoche??

Agatko
Aaaaa dobrze, ze mamuska pomogla, bo naprawde by sie mala Oliwcia wymeczyla strasznie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 09:01   #2206
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu witaj

Mam nadzieje, ze niebawem znajdziecie wymarzone autko

Kiniu a moze Ty sie orientujesz ile czasu jest na wymiane dokumentów po zmianie nazwiska??
Kasiu nawet nie wiem ile czasu na to jest
ja dopiero muszę złożyć wnioski o zmianę dowodu i prawa jazdy, tylko nie wiem, czy prawo jazdy mozna zmienić zanim ma się nowy dowód
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Kinia where are you??

Zaproszenia juz Nikitce pokazywalam, beda takie, badz zblizone do nich, tj przyklad zaproszenia
Marcelko już jestem

zaproszenia bardzo fajne, u mnie takie nie przeszły, bo trochę musieliśmy pocztą rozsyłać, a rulonu niestety nie zmieścilibyśmy do koperty

Mąż i żona...
Stary 2008-09-22, 09:04   #2207
Ray
Zakorzenienie

gusia niby sie zabezpieczalismy ale wiadomo jak to bywa czasem ludzie nie wiadomo skad maja dzieci

nikita do wroclawia wybieramy sie w ten weekend, u mnie jakos leci, teraz sobie dwa dni autkiem jezdzilam moj maz nawet stwierdzil ze calkiem dobrze mi idzie wiec fajnie pierwsza jazda byla stresujaca najbardziej sie balam ze mi zgasnie na skrzyzowaniu i taki ociach bedzie hehehe ale na szczescie nie bylo takiej sytuacji

a tak ciagle tylko myslismy o mieszkaniu lada chwila oddaja... zamowilismy juz drzwi bo czeka sie mc w tyg juz bedziemy zamawiac kamien na sciane i plytki, sypialnie planuje w fiolecie ale to jeszcze kwestia przemyslenia bo jednak ciemne kolory sa ryzykowne

Mijaela ja tez nie mialam najleposzej nocy co godzine musialam wstawac do malej brrr...

poczekaj jak bedzie starszy i bedzie sie kazdego bal moja to tylko zobaczy kogos nowego kto chce ja na rece to ryk ale to tez niektore osoby sobie wybiera

cwanisza jest niz ladniejsza np jak wejde do pokoju udaje ze spi jak wyjde buszuje po lozeczku a tak tylko sie pojawie kladzie glowe i zamyka oczy a ma dopiero prawie 7 mc
Stary 2008-09-22, 09:06   #2208
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki

Dziekuje za wsparcie i gratulacje..jakos to bedzie..mam nadzieje ze bedzie chlopczyk

..wczoraj juz zaczynaly sie pierwsze zachcianki Tu pomaranczka,jogurt a na sam koniec cala micha salatki ze sledziem..na slodkie patrzec nie moge wiec chyba bedzie chlopczyk Znow zaczynam przybierac w kg ale tym razem trzeb asie kontrolowac zeby nie przytyc znow 22kg

Z Oliwia dzis mialam niezla przygode..chcialam juz dzwonic na pogotowie..Malutka nie umiala kupki zrobic i strasznie wrzeszczala z bolu Kiedy sciagnelam pieluszke okazalo sie ze kupcia jest za duza i nie chce przejsc..Oliwia miala wszytsko napuchniete i czerowne,myslalam ze ja rozerwie.., Ale po szybkiej interwencji mamusi udalo sie Ucierpial tylko nasz fotel bo zostal potrakytowany wymiotami od Oliwii
ojej Agatko, no to miałaś przygodę, cale szczęście, że wszystko się dobrze skończyło
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Czy Wy tez mialyscie z tego taka radoche??
to wielka frajda

Mąż i żona...
Stary 2008-09-22, 09:18   #2209
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia no zesz o tym nie pomyslalam ale spoko zawsze to moze moja rodzinka otrzymac rulon, a J cos innego

Radoche mam nieziemska Jak dziecko z zabawki

Ray ja mam fiolet w salonie i do sypialni bym sie na niego nie skusila, bo jest za mocny Zdecydowanie bardziej stonowane kolorki, a juz najbardziej to zielen
Wprawisz sie w jezdzie i bedziesz lepiej od TŻ jezdzic hihi

Ja musze sie przyznac, ze jestem upeirdliwym pasazerem, dziwie sie ze jeszcze J mnie wpuszcza do sam, bo ja to a to "zmien pas", "pusc go" , "podziekuj", "jedz szybciej", "zwolnij" i tak moge w kolko gadac nawet i do taty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 09:36   #2210
Ray
Zakorzenienie

zgadnij no tak z tym ze caly mieszkanie jest w tonacji kawy i bezu lacznie z lazienka wiec juz chyba bedzie za mdlo.. natomiast w sypialni chcialam ciemny fiolet z tym ze jasna wykladzina i bedzie mleczna szafa na calej szerokosci sciany lus jasna posiel i zaslonki wiec tam bardzo ziemno to nie bedzie ale to zobaczymy

co do jazdy to meza chyba nigdy nie pobije hehe narazie wystarczy mi by umiec dojechac do sklepu i w inne miejsca bez jakis szkod hehe

kurde ale leje ja nie mam zupy dla malej mialam isc kupic wozek chwilowo nieczynny no nic muszimy czekac az przestanie padac
Stary 2008-09-22, 10:05   #2211
Mijalea
Zakorzenienie

Ray, a moze taki jasny fiolet, a'la wrzos??
Wlasnie wpadlo mi do glowy, ze sypialnia bylaby idealna w takim kolorze No, moze w przyzlosci...
tymczasem musze dzis wymalowac kawalek sciany w pokoju Edzia na zielono, ciekawe jak mi pojdzie...tylko trudno mi sie samej za to zabrac, a tz na pewno czasu nie bedzie i tak mial, wiec jak sie wkurze, to sama to pomaluje

Stary 2008-09-22, 10:20   #2212
gusia..
Rozeznanie

Ray ja mam jasny fiolet w sypialni i bardzo fajnie to wygląda, megle mam bardzo ciemne a dywan, narzutę na łózko i inne dodatki pomarańczowe. Jakbyś chciała to mogę porobić fotki i Ci przesłać to zobaczysz jak to wygląda.

Marcelko ja mialam straszną radochę ze wszystkich przygotowań

Kasiasiar Nikolce już się unormowała. Karmię ja na śpiocha ok 22 a potem budzi sie 2 razy w nocy także daję radę. Jest dużo lepiej
Stary 2008-09-22, 10:21   #2213
kasiasiar
Zakorzenienie

dziewczynki ale dzis piszecie

Agatko dobrze, ze udalo Ci si opanowac sytuacje, biedna Oliwka , musiała sie nacierpieć

Marcelko ja to na poczatku miaam taka frajde, chcialam wszystko szybko, i strasznie sie ekscytowalam, ciagle mnie brzuch bolał taka nabuzowana byłam tymi przygotowaniami Teraz mam luz i spokj, jest tyle innych rzeczy teraz, ze prawie nie mysle o tym ślubie, jakoś zszedł na dalszy plan
To rodzinka jescze nie zna terminu???

Ray a kiedy idziesz do gina?

Wycieczka zarezerwowana
Stary 2008-09-22, 10:40   #2214
Ray
Zakorzenienie

gusia poprosze fotki jak najbardziej bo co innego myslec a co innego widziec

no musze pomyslec o tym fiolecie mi sie sypialnie podobaja takie ciemne sciany ale to zupelnie moze inaczej wygladac w rzeczywistosci no zobaczymy, narazie jestesmy pewni ze jedna sciane w salonie robimy z kamienia, tzn taki bezowy kamyczek podswietlony fajnie to wyglada i mysle ze bedzie ladnie..

kasiar do gina no wlasnie czekam na okres mialam isc po okesie zeby usunac nadzerke okres pownien byc kolo 10 wrzesnia a tu juz pazdziernik prawie i go nie widac nie wiem o co chodzi dzis zrobie test zeby chodz jedno wykluczyc ( albo wkluczyc hehe)

ja wczoraj mialam fajny wieczor lecial Bridget Jones i zamowilismy sobie pizze do lozka i wypilismy brezzery mniam... tak glodni bylismy ze cala wielka pizza poszla heheh a ja sie mialam odchudzac no nic ale i tak nie zaluje
Stary 2008-09-22, 10:47   #2215
kasiasiar
Zakorzenienie

Ray to moze faktycznie zrób test a wczesniejsze @ po porodzie przychodziły reguralnie??

Ciesze sie, ze mieliscie wczoraj udany wieczór czyli stosunki z mezem poprawiły się ? mam nadzieje, ze tak
Stary 2008-09-22, 10:54   #2216
Ray
Zakorzenienie

kasiar okres co prawda mialam tylko dwa narazie byly przesuniete ale nie az tyle brrr..

stosunki z mezem hmmm.. no nie jest jeszcze super ale troche sie stara tz to moze sie poprawi lepiej, narazie niczego nie chce zapeszac nie jest zle jedynie w porownaniu do ostatniego nawet ok..

ja sobie w tym mc kupilam czapke z daszkiem na jesien szalik musze dokupic buty tylko nie wiem bo czapke i szlik i torebke mam czerwona a kurtke bez i nie wiem czy buty tez czerwone sobie kupic pod dzinsy czy kepiej braz.. hmm moze zeby za czerwono nie bylo hehe
Stary 2008-09-22, 10:58   #2217
kasiasiar
Zakorzenienie

ja bym radziła poprzymierzać, choc teraz odchodzi sie od zakladania tzw zestawów czyli czapka, szalik, torebka, w jednym kolorze... ponoc, bo ja podchodze do tego tak, ze kazdy ubiera sie jak mu pasuje i jak mu wygodnie, takze Ray poprzymierzaj czerwone i brazowe buty i zobaczysz co Ci sie bardziej spodoba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 12:19   #2218
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cześć Dziewczynki.

Agatko moje najszczersze i największe gratulacje
Najbardziej zadowolona będzie Oliwia nic nie zastapi rodzeństwa.
Trzymajcie się cieplutko i zdrowiutko. Buziaczki
Stary 2008-09-22, 12:30   #2219
kasiasiar
Zakorzenienie

Witaj Karolinko napisz choc krociutko co u was slychac, jak sie chowa Twoj mały skarbek Amelka?
tesknimy za Wami
Stary 2008-09-22, 14:46   #2220
anieze
Rozeznanie

hej dziewczny!!!widze ze zrobilo sie ciazowo!!
Agatko gratuluje,tez bym chciala zobaczyc na tescie II kreski..
j weekend i po weekendzie,pogoda cudowna 30 stopi ciepla..na weekend mielismy malego wiec w sobote polska szkola a pozniej mecz pilki nozej.niedziela to juz o 8 rano mecz a godzine trzeba jechac na miejsce wiec sie nie wyspalam caly weekend...a wieczorkiem wycinalismy dynie w domciu i bylo barzo wesolo...ale najbardziej cieszy mnie pogoda!!
piszenie i kolorach sypiani chyba kazdy boi sie ciemnych kolorow ale czasami warto sprubowac...wstawie wam zdjecie moich snian w sypialni(nam bardzo se podobaja)chociaz kazdy ma inny gust!!!zdjecie robil moj M wiec takie nie wymiarowe niestety!!!
co do zmiany dokumentow to chyba jak dobrze pamietam zaraz wymieniac ,o pozniej prolem!!ale trzeba tez cos zglosik w urzedzie skarbowym,chyba po zmianie dowodu..ja tak robilam !!bo pani w urzedzie powiedziala ze tak trzeba zrobic..
ray oby u ciebie to tylko hormny ,bo chyba nie jestes przygotowana na fasolke!!!ok juz chyba nic nie napisze bo uciekam do pracy ..sie zasiedzialam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lisle Apartment 012.jpg (45,8 KB, 15 załadowań)
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości