|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
Cytat:
popieram |
||
|
|
|
#2852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzis szef powiedzial ze jednak 1 pazdziernika podpisuje umowe o prace !!! a mialam pozniej ! oj ja juz tylko tym zyje hehe nawet o slubie tak nie mysle ![]() Cytat:
rozmyslam nad tym by kupic nowa i umowic sie ze po weselu oddam ja ale nie wiem czy lisa ferrera tak robie na koncu buty ladne my tez bedziemy prosic o totolotka Cytat:
no wiem co mowisz...ja kocham galopy...zwlaszcza na mojej kamci w gorach ja teraz mam woltyżerkę na naszej klasie dodalam fotke jedna masz konto? Cytat:
nie wiem co Ci powiedziec mój tż w złości też mnie popycha czasami scisnie mi reke albo klepnie... ale w twarz dostalam tylko raz lekko jak byl pijany na maksa i nic nie pamieta. Kocham go i wiem ze to bylo przez przypadek w dodatku ja wywolalam wielka zadyme ! wczesniejszy zwiazek to bylo cos podobnego do Twojej sytuacji !! mialam 17 lat i balam sie zerwac...w dni swoich 18-nastych urodzin z nim zerwalam !!! bylam szczesliwa przemysl to....jesli wiesz ze zrobil to tylko raz ! ( choc nie wiem jak masz siniaka pod okiem - ja nie mialam jak tż mnie uderzyl przez przypadek ) to daj mu szanse...moze przesun slub ! edit...doczytalam !! jednak nie zastanawiaj sie !! jak mial to zrobic jeszcze raz to lepiej bedzie dla Ciebie kochana jak go zostawisz !!! taki typ nie ma prawa na szczescie z kobieta jesli nie ma do nich szacunku !! na kobiete nie mozna podnosic reki !! Ty jestes mloda sliczna !! znajdziesz sobie pozadnego faceta !! jest ich przeciez pelno ! wiem ze to bedzie bolalo... no ale lepiej niech poboli i przestanie niz masz cierpiec cale zycie podły gnój za przeproszeniem no juz nie moge sie doczekac
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
nie warto o "tym" czymś pisać
Kasiahar czy to był pierwszy raz czy któryś?
|
#2854 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem co napisać,jestem w szoku jak facet cię potraktował.Współczuje i trzymaj się. |
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na pewno były dobre chwile, ale nie warto się męczyć nie jedź sama po rzeczy bo Cię będzie albo błagał aż przekona, albo Cię uderzy
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
no to jak się chciał zamachnąć drugi raz to yhym. Dobrze że wyszłaś, wybierz moment gdy go nie będzie (jak będzie w pracy?)
Najlepiej jedź z kimś nie sama!!!!!!!! Z tatą ? bratem? kolegą? cokolwiek. 6,5 roku to sporo - ale do miłości do nienawiści bliska droga, i teraz raczej to drugi miej w sercu. Może i dobrze, że jeszcze nie miał okazji się wytłumaczyć, bo albo ma kaca i nic nie pamięta, albo po prostu uważa że nic takiego sie nie stało. Napisz mu krótki list, że bardzo dziekujesz za kilka miłych chwil, że na jego ręce składasz obowiązek odwołania ślubu (żeby tym się zajął itp) że nie chcesz już go więcej widzieć, do koperty włóż pierścionek, i zmień numer telefonu. Co jeszcze mieliśćie wspólne? konto? itp? Trzeba to jakoś rozegrać. Pojechałaś do siebie? a co na to rodzina, powiedziałas im? |
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz... zalamana byś była żyjąc z takim!!!! |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher bardzo Ci współczuję
Decyzję chyba już podjęłaś (właściwą). Musisz być silna i dzielna - tyle mogę powiedzieć. Trzymaj się jakoś
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() :sli na: pieeeeekneeee, 1200 zl kosztuje taka przyjemnosc, tort z prezencikow dla gosci, cos pieknego, , na pewno bede robic prezenciki, ale tort wychodzi za drogo chyba
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się |
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
ale na to tzta bee namawiac
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż kochana nie wesoła sprawa ja bym moze nawet zdrade wybaczyła ale jak by Tż mnie uderzył to byłby koniec. To twoje życie ale ja na Twoim miejscu bym sie wycofała z takiego związku a już na pewno zrezygnowałabym z jakichkolwiek ślubnych planów. Nie znam Waszych realiów ale mimo wsztystko nie podnosi sie ręki na kobite z ktora chce sie spedzic zycie to nie do przyjecia. Wg mnie dziewczyny dobrze Ci radzą nie zgadzaj sie na przemoc w domu po ślubie bedzie pewnie gorzej choć to nie reguła ale w wiekszosci przypadów tak własnie jest. Teraz dostałaś ty a pozniej mozesz dostawac i Ty i Wasze dzieci. Jaka matka da rade temu podołać?? Napewno jest gdzieś facet który na ciebie zasługuja i ktory da ci szczescie a nie taki słaby patałach (przepraszam moze cie uraże ale dla mnie tyle jest wart facet który bije kobiete),który zneca sie nad ukochana kobietą. Zycze ci szcześci ai podjecia mądrej decyzji
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje, zycze duzo sily na uporanie sie z tym |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
my bedziemy dawac zdjecia z podziekowaniami ...mam juz kilka wzorow
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a mozesz kochana mi pokazac chociaz 1 wzor
??
|
|
|
|
#2866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
a mój to wogóle jest spkojny człowiek jak go wkurzę porządnie to siedzi i się nie odzywa wcale, bo wie, ze musze pokrzyczeć
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
strippi. Mnie sie podoba z tortem, na bialym tle.
Sliczne. W jakim programie obrabiasz foty? ![]() Dzieki dziewczyny za komplementy dotyczace sali. No ten stol mlodych to spedza mi sen z powiek, bo jest na tej samej scianie co drzwi wejsciolwe, czyli lipa, bo nie na wprost od wejscia, nawet nie z boku, a z tylu! No i teraz zauwazylam, ze na fotach widac mego TZ i przyszlego tescia.![]()
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
jaga ale ludzie jak będa siedzieć czy tańczyć to i tak was będa widzieć
![]() a nie da się go gdzie indziej ustawić? przeciez to tylko stół jest na podwyżsszeniu ale mozna to inaczej zagospodarować ![]() np. na kawowo ciastowy itp ![]() no ja bym się na Twoim miejscu nie matrwiła
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam takich kłótni z TŻ, by był jakoś bardzo wkurzony. Jest spokojny i za TO GO KOCHAM
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie mialam dobrych programow teraz uzywam kilku PhotoScape Picassa Photoshop PhotoFiltre itd
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
strippi piękne, i to jako wizytowke bedziecie dawac ??
lee wrooc, jako pocztowke - zdjecie mialo byc
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-09-22 o 17:08 Powód: ponownie proszę nie pisać post pod postem |
|
|
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
bedziemy dawac na poprawinach
![]() no prosty i duzo mozna zrobic
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() miliony ludzi, miliony pomyslow |
|
|
|
#2877 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale zobaczy się, jak zaczne przymierzać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiaher, jestem w totalnym szoku Nie wiem szczerze mówiąc, co pisac, bo tu juz chyba wszystko zostało powiedziane...Z cała pewnościa nie masz się czego wstydzić Rozstanie po tylu latach w taki sposób musi byc okropne, ale po tym, co Ci zrobił i co mógł Ci jeszcze zrobić... Nie ma innego wyjścia... Nie możesz pozwolic, żeby mężczyzna Cie tak traktował... Jestem pewna, że jeśli podtrzymasz swoja decyzje, znajdziesz na swojej drodze mężczyznę, który będzie Cię godny! Bo taki, który bije swoją kobietę, nie jest jej godny...Wszystkie tu życzymy Ci jak najlepiej ![]() Kasiu, musisz być cholernie silna! ![]() Jaguś, to Twój obecny TŻ Ci to zrobił (gwałt) ? Strippi, piękne prezenty dla gości weselnych
|
|||||
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
W zyciu mialam tylko jednego faceta, byl i jest nim obecny TZ.
![]() Obecnie jest tak, ze o wszystko sie mnie pyta, by mnie ponownie nie zranic i nie stracic.
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Cię za to wybaczenie, musiało być trudno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

tylko nie bierze tego do siebie-ja bym już go nie chiałą znać uderzył raz to uderzy kolejny, i nikt mi nie powie, że będzie inaczej, że miłośc go zmieni ble ble

Gratuluję i życzę powodzenia 

i czy kupujecie nowe suknie z salony, czy szyjecie u krawcowej a moze kupujecie z allegro . Ciekawa jestem Waszego zdania na ten temat.
Nie wiem co napisać,jestem w szoku jak facet cię potraktował.Współczuje i trzymaj się. 

jest na podwyżsszeniu ale mozna to inaczej zagospodarować ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie wiem szczerze mówiąc, co pisac, bo tu juz chyba wszystko zostało powiedziane...