|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
|
|
|
|
#932 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj mama Tż upolwała mi czarną bluzę i białą ze srebrnymi paskami na bokach rękawów Lonsdale, właśnie Tż przysłał mi fotki ale nie nadają się tutaj niestety Aha i obie za 1zł ![]() Cytat:
W sumoe to ok, bo absolutnie nie mój styl ![]() 5. super ![]() Cytat:
![]() 11 i 12 mówisz, ze dla siostrzycki a mi się bardzo podobają i właśnie takie młodzieńcze rzeczy noszę, no może nie w serduszka ale typowo dla nastolatek (jeszcze mi kilka miesięcy do grudnia - urodzin, zostało hehe ale mimo to nie chę się ubierać w jakieś koszule itp jeszcze) |
|||
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
tootsie zgiń przepadnij - to sobie będę mogła to wszystko wziac
absolutnie mega cudowne wszystko, masz wszystko co uwielbiam w tych swoich łowach ( koszula 2w1, zabociki w bluzie cudowny, koszula w kratke i moje najwieksze marzenie - sweterek w romby jak on by mi idealnie pasowal do szafy, juz dawno takiego szukam buuu nie chcesz oddac ?? )
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;9105725]Ja kiedyś kupiłam takie same w sklepie i za taką samą cenę, także raczej przesadzili...
Dzisiaj mama Tż upolwała mi czarną bluzę i białą ze srebrnymi paskami na bokach rękawów Lonsdale, właśnie Tż przysłał mi fotki ale nie nadają się tutaj niestety Aha i obie za 1zł [/quote]Kupilas trampki conversa za 10 zl w sklepie? Watpie ![]() BTW, fajne te trampeczki
|
|
|
|
#935 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
świetna spódniczka ![]() Cytat:
Nie no Cudeńka!
|
||
|
|
|
#936 |
|
Konto usunięte
|
ok przesadziłam i nawet nie poiększyłąm fotki, zeby zobaczyć jakie to
Jednak w sumie jak na lumpa, to nie powinni sobie naliczać zbytnio, bo to przecież używane....
|
|
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakie cudeńka! Skąd ty to wszystko bierzesz?! Boskie wszystko! I te ceny! Jestem pod mega wrażeniem!
|
||
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;9106023]ok przesadziłam i nawet nie poiększyłąm fotki, zeby zobaczyć jakie to
Jednak w sumie jak na lumpa, to nie powinni sobie naliczać zbytnio, bo to przecież używane....[/QUOTE]a zdajesz sobie sprawę z tego, że takie nowe trampki converse to wydatek 150-250zł w sklepie ? Tak więc i tak tanio jakby nie było za tę firmę
|
|
#939 |
|
Konto usunięte
|
Hmm to wg mnie leży w interesie lumpka, niektóre są w stanie wycenić bluzy, bluzki, spodnie firmowe za zeta a niektóre łapczywie życzą sobie 50zł za kilogram (i nie koniecznie za firmowe) albo za sztukę powyżej 10zł. Zważmy na to, ze to są rzeczy użwane i nie mamy pojecia skąd one są, kto je nosił i jak długo...
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
ja dlatego za wieksza kase jestem w stanie wziac tylko cos z metka bo inaczej to juz wole isc nowe kupic ( musialabym sie chyba totalnie zakochac zeby sie skusic ale watpie)
![]() a takie normlane ciuszki, ladne i w dobrym stanie to hym wlasnie mam wszystki po 2-5zł, buty ok 7zł ( skorzane oczywiscie mowie nie zwykle)
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
Tootsie śliczna jest ta torebka
Ajj zazdroszcze xD
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
A tu moje
![]() 1. Płaszczyk Miss Selfridge rozmiar 38 idealny, a jak ślicznie leży ^^ poszerzany na dole 16zł2. Kuferek nowiutki Betty Boop 10zł 3. Torebka 13zł 4. Tunika, nowa różowa w serduszka, z tyłu wiązana, z przodu kieszonki Life, Love, Fashion 5. Spodenki Next, nowe 6. Czarna tunika, bardzo ładnie leży czego na wieszaku niestety nie widać :P za 3 ostatnie rzeczy 10,20 zł
|
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam zamiar zrobić na Ciebie napad a dokładnie na Twoje ciuszki z lumpka. Kobieto kopara mi opada za każdym razem jak wklejasz swoje zakupy
|
|
#945 |
|
Konto usunięte
|
chmielna, świetne bajery, właśnie w środę mam zamiar poszukać spodenki do noszenia w domu jak będą grzejniki chodziły na 100% i jeszcze jakiś dres by się przydał na zimniejsze momenty
![]() Ostatnio mnie jeden lump rozbawił maskarycznie Żakiety za ponad 40zł Kurtki też w takich granicach a nawet powyzej 50zł ![]() Kurde hehe Ja kupiłam w jednym kurtkę za 20zł i to jak na ceny w tym lumpku było sporo xD |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;9107134]chmielna, świetne bajery, właśnie w środę mam zamiar poszukać spodenki do noszenia w domu jak będą grzejniki chodziły na 100% i jeszcze jakiś dres by się przydał na zimniejsze momenty
![]() Ostatnio mnie jeden lump rozbawił maskarycznie Żakiety za ponad 40zł Kurtki też w takich granicach a nawet powyzej 50zł ![]() Kurde hehe Ja kupiłam w jednym kurtkę za 20zł i to jak na ceny w tym lumpku było sporo xD[/quote] To ja ostatnio też trafiłam na taki lump (polecany przez kilka osób), a tam wycena. Sweterki 40-60 zł. Kurtki skórzane 200-300 zł. Od razu uciekłam przerażona tymi cenami, bo liczyłam, że jakiś sweterek za 1 czy 2 zł sobie kupię |
|
|
|
#947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o ja też byłam w takim nowy otwarli, ciuszki z wyceny w dobrym stanie i ładne, ale ceny przesadzone. W końcu to rzeczy używane, bez metki to dlaczego mam za nie płacić jak za nowe? Wole jednak chodzić i kupować na wagę opłaca się o wiele bardziej. Np. mój płaszcz za 16zł na wagę wygląda jak nowy, a tam wisiał z wyceny ładny, ale zmechacony i w gorszym stanie za 60zł OO płaszcze po 200zł też się znalazły. Szok.
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tootsie znowu sie oblowilas w fajne ciuchy, za dosc tanie pieniadze! najlepsza torebka, super
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczaczki ja myslalam ze to tylko u mnie powarjowali ale widze ze u was tez takei wysokie ceny dzis u mnie w lumpku w tym co zawsze bylo w miare tanio byla nowa dostawa zimy a tu ceny jak z kosmosu byly fajne kamizelki futerkowe takie krotkie ale za 40 zlotych lekka przesada spodnie fajne bo z podwyzszonym stanem ale 20 urtki od 50 w zwyz buty od 40 w gore doslowie masakra i jeszcze nowa kobiete tam zatrudnili okropna baba oszukala takie dziecko o 10 zlotych i jeszcze na niego nawzeszczala ze powinien pilnowac jak mu reszte wydaje a teraz to niech sobie idzie jego strata a taka babcia zapytala czy jej cos opusci bo byla dziurka w swetrze a swet 30 zlotych to powiedziala ze tu nie targ sie nie targuje wywalilam cala kupe rzeczy ktore mialam do mierzenia na lade i sobie poszlam stracilam nawet ochote na mierzenie ale za to w normalnym sklepie kupilam sobie skarpetki na zime z doszywanymi krowkami by poprawic humor jutro po pracy draluje do mojego ulubionego bo tam dostawa tylko szkoda ze jestem w pracy do 15.00 a na 16,00 mam fryzjera bo tylko bede miala godzinke ae chyba dam rade
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za miłe komentarze
Zdarzyło mi się kilka razy widzieć w lumpach ceny powyżej 100 zł Ostatnio za 110 zł została wyceniona krótka skórzana kurtka pilotka Niby nie dużo za skórzaną kurtkę, ale z drugiej strony to nie markowy sklep, a lumpeks
|
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj zakupilam 3 rzeczy.
dam forki jak sie wypiorą. ale nie widizlam nic WYCENIONEGO ponizej 10 zł. w koncu kupilam bluzeczkę F&F za dyche, swetrek H&M tez za dyszke, i nowa bluzeczke z metkami miss sixty za 15 zł. i w jednym lumpie wczesniej na wage za 3.68 bluzeczke atmosphere, ale ogolnie drogo w nim ejst bo kilo 45 zł . nigdzie nie moge nic fajnego znalesc .
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
tootsie poprostu brak słów i tyle!:P cudeńka! wszytsko jak leci piękne piękne i jeszcze raz super
) Ja dzis udałam się z zamiarem kupienia spódniczki tego takiego "ołówka" i tak ową dostałam , poprostu byłam w szoku :P Z góry sorki za jakość zdjęć ale wieczorowe pory to nic dobrego dla mojego aparaciku ![]() 1. wspomniana spódniczka Atmosphere 9zł 2. spodenki czarne Dorothy Perkins są super bo nie są strasznie szerokachne no i kosztowały mnie bagatela 1zł ![]() 3. czarna koszulka H&M z lekkimi bufkami 5zł bez szału ale mam to co chciałam
|
|
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
W Częstochowie nic nie ma przynajmniej ja niczego nie moge nigdy znalesc
Bylam ostatnio chyba nawet w tym samym co Puchatkovva ale albo nie ma rozmiarow albo same buble. Nie wiem jak wy to robicie dziewczyny zazdroszcze wam
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
oto moje ostatnie zdobycze: cudny strój kąpielowy, pulowerek atmosphere, i jak nowa mała czarna
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze tą piękność x
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje:
1. płaszczyk, nie wiem jakiej marki bo metka wycięta - 6z ł![]() 2. spódniczka z wysokim stanem- 8zł 3. sweterek- 5zł tootsie chylę czoła-cudeńka
|
|
#958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale spódniczka rewelacja Cytat:
![]()
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
malakasia7 sweterek boski!
faktycznie piękność
|
|
|
|
#960 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
O faktycznie piękny sweterek |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Kosztowały 10zł.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
koszula ma duże bufki
6 zł
Cudeńka!
Jakie cudeńka! Skąd ty to wszystko bierzesz?! Boskie wszystko! I te ceny! Jestem pod mega wrażeniem!

Kurtki też w takich granicach a nawet powyzej 50zł 

- 6z ł