Panny Młode 2009 cz. V - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-22, 19:06   #2911
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
i pamiętaj, ze i na Ciebie czeka gdzieś książe z bajki
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 19:18   #2912
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kasiaher bądź silna!!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 19:19   #2913
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ladnie to wyglada, ale moj tzt woli takie klasyczne zaproszenia, bez zdjec, mi sie podoba takie , jest piekne moim zdaniem
Te zaproszenia to z Allegro?Bardzo fajne
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 19:29   #2914
azzis
Zakorzenienie

No. Pierwsze mierzenia za mną...
W sumie nie mieli wielu sukienek, które mi się podobały na sklepie. Przymierzyłam 4 modele i najbardziej spodobała mi się ta:

Zanim poszłam mierzyć, miałam jakąś swoją wizję sukienki. Chciałam jakąś z grubszymi koronkowymi ramiączkami. A tu okazało się, że lepiej mi w takiej bez ramiączek No i mój plan legł w gruzach....

Mam pytanie do niskich dziewczyn (ok. 157cm). Jakie Wy będziecie miały sukienki? Czy z ramiączkami? (słyszalam, że wydłużają sylwetkę) Czy bez?

W przyszłym tyg. idę na kolejne przymiarki. I może już coś wstępnie wybiorę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg liporio.jpg (42,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg liporio tył.jpg (22,3 KB, 25 załadowań)

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 19:35   #2915
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Mam pytanie do niskich dziewczyn (ok. 157cm). Jakie Wy będziecie miały sukienki? Czy z ramiączkami? (słyszalam, że wydłużają sylwetkę) Czy bez?
ładna suknia, ale czy ona będzie dokładnie tak czy ta koronka będzie biała, bo wiem, że sa różne wersje w jakim salonie(jaka nazwa i ulca) ją upatrzyłaś i za ile
ja nie pomoge bo mam 173

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 19:45   #2916
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
No. Pierwsze mierzenia za mną...
W sumie nie mieli wielu sukienek, które mi się podobały na sklepie. Przymierzyłam 4 modele i najbardziej spodobała mi się ta:

Zanim poszłam mierzyć, miałam jakąś swoją wizję sukienki. Chciałam jakąś z grubszymi koronkowymi ramiączkami. A tu okazało się, że lepiej mi w takiej bez ramiączek No i mój plan legł w gruzach....

W przyszłym tyg. idę na kolejne przymiarki. I może już coś wstępnie wybiorę.
ładna sukienka- tylko to wykonczenie koronki w postaci trójkąta nie bardzo mi podchodzi..ale ogólnie mi się podoba
ja jestem maleńka- mam 159 i na razie nastawiam się na empire...no ale nie przymierzałam zadnej to nie wiem w czym wyląduję ostatecznie moj TZ uważa, że tez mi by było ładnie w takiej bez ramiączek....no ale zobaczymy...
Stary 2008-09-22, 20:05   #2917
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
ładna suknia, ale czy ona będzie dokładnie tak czy ta koronka będzie biała, bo wiem, że sa różne wersje w jakim salonie(jaka nazwa i ulca) ją upatrzyłaś i za ile
ja nie pomoge bo mam 173
No własnie ciężko mi jest sobie przypomnieć jaki to było kolor
Jak to babka określiła chyba Ivory.
A mierzyłam ją w salonie na Wita Stwosza, w salonie Adeline. Cena: 3120.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ładna sukienka- tylko to wykonczenie koronki w postaci trójkąta nie bardzo mi podchodzi..ale ogólnie mi się podoba
ja jestem maleńka- mam 159 i na razie nastawiam się na empire...no ale nie przymierzałam zadnej to nie wiem w czym wyląduję ostatecznie moj TZ uważa, że tez mi by było ładnie w takiej bez ramiączek....no ale zobaczymy...
No właśnie jakoś na żywo nie było tego trójkąta tak znać. Tylko na zdjęciach bardziej.
Znalazłam real fotki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg liporior11.jpg (65,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg liporior10.jpg (69,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg liporior4.jpg (37,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg liporior6.jpg (46,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg liporior8.jpg (56,2 KB, 29 załadowań)

Stary 2008-09-22, 20:11   #2918
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
No własnie ciężko mi jest sobie przypomnieć jaki to było kolor
Jak to babka określiła chyba Ivory.
A mierzyłam ją w salonie na Wita Stwosza, w salonie Adeline. Cena: 3120.

No właśnie jakoś na żywo nie było tego trójkąta tak znać. Tylko na zdjęciach bardziej.
Znalazłam real fotki...
bardzo mi sie podoba na żywo i faktycznie ten trojkat mniej widoczny....
Stary 2008-09-22, 20:15   #2919
azzis
Zakorzenienie

No i najważniejsze, że ten tren da się tak podczepić, że nic nie zwisa...
Bo znajoma miała taką sukienkę, że ten tren praktycznie cały czas musiała trzymać w rękach :/ A i tak potem ktoś jej nadepnął i sruuuu.... po koronce....
Sukienka do naprawy.

Stary 2008-09-22, 20:29   #2920
martucha84
Zakorzenienie

strippi gratuluje.. spelniaja sie twoje marzenia

Rybulka to kiedy wysiadasz w tychach i idziemy na jakies ciacho? (mowie calkiem serio)

SAMBAdiJANEIRO widzisz i rozwiazanie sie znalazlo... a moj tata tez oglada wsyztkie wiadomosci wszytko co ma tylko informacje do tego czyta gazety i internet.. wiec troszke cie rozumiem

kasiaher coz moge ci powiedziec ZOSTAW GO I NIEWRACAJ! niedaj sie ublagac... jak udezyl przed slubem to zrobi to i po slubie.. jesli nie wiesz co zrobic pomysl o swoich dzieciach.. chcesz zeby na to patrzyly? beda skrzywdzone psychocznie.. powiem ci ze moj wujek udezyl kiedys ciocie.. a ona wybaczyla - bo kochala bo on przeprszaal a potem byl miesiac miodowy - przez miesiac.. a potem znowu i tak w kolo.. opamietala sie jak polamal jej nogi... pomysl o SOBIE a nie o nim..

napisalas - JESTEM ZAŁAMANA CAŁE 6.5 ROKU ZMARNOWANE. MOJE PLANY ....
MOJA MIŁOŚĆ - prozaicznie ja bym sie cieszyla - bo twoje 6 i pol roku zycia z nim i ten incydent uwolnil cie od byc moze piekla...

popieram kiwie -
napisz mu list, wloz piersionek wyjedz gdzies na troche odpocznij... zmien telefon -
ile lat ma brat? moze sie wkurzyl.. i bedzie chcial stanac w twojej obronie..
bylas po rzeczy? byl? cos mowil?
coz jeszcze... ciesz sie ze wygralas nowe zycie... bez bolu siniakow i lez... moze mowie ogolnie.. ale skoro mial diabla w oczach i niechcial sie po razie opanowac... to bedzie bil nadal..

jaga.. no coz kazdy sam podejmuje decyzje.. ciesze sie ze tobie sie udalo..
Stary 2008-09-22, 21:43   #2921
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
koochana slubujemy w tym samym dniu

a ja nie mam kiecki jeszcze.. i jeszcze nawet nie przymierzalam ani jednej
A o której godzinie? bo ja o 16 a na sukienkę masz jeszcze czas

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
I co ja mam robić, przecież nie pozwolę na takie traktowanie. Nie sądziłam że jest do tego zdolny. I nawet się z nim nie kóciłam. Poprostu coś mu się ubzdurało w głowie. Do tego kac po sobocie i mieszanka wybuchwa zadziałała
Nic go nie usprawiedliwia- jesli raz Cię uderzył i mu wybaczysz, to na pewno zrobi to ponownie, bo poczuje że mu wolno. Uciekaj od niego i tyle.

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Ech, wsoplczuje kochana, bo mniej wiecej rozumiem co czujesz. Mniej wiecej, bo moj mnie nie uderzyl, ale... zgwalcil Sama zawsze sobie mowilam, ze jakby koles mnie tak potraktowal to na 200% bym z nim juz nie byla. Tylko nie poznalam wtedy co to milosc. A ona potrafi wszystko wybaczyc. Niemniej nie pozwolilabym na to by facet mnie uderzyl. Nie znosze damskich bokserow, bo tacy to dla mnie smiecie a nie faceci. Widac, ze musza bac sie kobiet skoro nie potrafia w jakis inny sposob sie z nimi dogadac niz za pomoca piesci. Ja jednak znajac siebie i swoj charakter nie pozwolilabym na uderzenie mnie. Ja juz nie raz doprowadzilam TZ do takiego szalu, ze byl na prawde wsciekly, ale wolal kopnac lub walnac piescia w sciane niz by mi mial zrobic krzywde, a wie, ze mi niewielki pstryczek w policzek wystarczy, bym miala siniaka na pol policzka...
Gwałt to gwałt, nieważne jak nazwany i moim zdaniem jest jeszcze gorszy od bicia. Ja bym nie wybaczyła, nie byłabym z takim facetem i na pewno nie chciałabym z nim rodziny zakładać. Jesli ktoś jest zdolny do takiego zachowania to jest dla mnie potworem. A to że facet zmusza do seksu mówiąc czułe słowka nic nie zmienia- pedofile dają dzieciom cukierki żeby je zwabić. I czy to cokolwiek zmienia w ocenie ich czynu???? ale każdy podejmuje własne decyzje... Skoro ktoś wybacza gwałt albo bicie, to jego sprawa. Tylko że taka miłość jest toksyczna i szkodliwa w większości wypadków, bo prawie nigdy nie kończy sie na jednym razie a jeśli podobny stan trwa- cierpią też dzieci w takim związku.Zaznaczam- to moje zdanie i moja ocena.

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 21:44   #2922
sas
Wtajemniczenie

czesc kochane
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Tak może trochę alkohol i nic więcej jak przyszłam do domu to spał a potem się obudził i gadał ze mną ale nic nie wskazywało na to że tak się stanie. Może jakbym wyszła jak coś powiedziała to wtedy było by inaczej i dalej bym pisała o moim ślubie i weselu. A tak co mi zostało , wielki żal, smutek i łzy.

Dziewczynki nie przejmujcie się mną . Ja to chyba rozpocznę nowy wątek na forum. Piszcie i planujcie swoje wesela i śluby. Życzę każdej z was udanych przygotowań, dużo szczęścia i miłości. Oby żadna z was nie przeżyła tego co ja.
wieszdziewczyny juz ci wszystko napisaly....przede wszystkim bardzo mi przykro z tego powodu...nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak sie czujesz, ale jestem z toba tak jak i my wszystkie...facet ktory kocha tak sie nie zachowuje i jesli zrobil to raz zrobi i nastepny...a Ty jesli teraz mu wybaczysz i wejdziesz w to spowrotem to najrawdopodobniej nigdy juz z tego nie wyjdziesz wpadniesz w tzw syndrom wyuczonej bezradnosci....tak niestety dzieje sie z kobietami ktore weszly w takie zwiazki potem obwiniaja o to tylko siebie a bicie jest dla nich czyms na co zasluzyly zycze ci duzo sily i wytrwalosci uda ci sie to pokonac ten bol i wierze, ze ten wymarzony ksiaze juz na ciebie czeka aha i nie uciekaj od nas pamietaj ze zawsze mozesz n nas liczyc

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

My też przez net z tym, że zupełnie przypadkowo, nie był to nawet żaden chat, czy strony randkowe, od tego czasu wierze w przeznaczenie 3 miesiące po tym jak się poznaliśmy już chcieliśmy sie hajtać, no ale ja ledwo co 18 miałam.
nio nam tez dlugo nie zeszlo chociaz bylo troszke przeszkod ale udalo sie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Bardzo się cieszę, że się udało Aleś Ty żądna wiedzy! Gratuluję i życzę powodzenia
hee ja wiem czy taka zadna w sumie chce miec ten ang na perfekcik apo druge kwalifikacje angielskiej jakies studia czy cos w pl napewno sie przydadza- mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

ps za ok 2 miesiace kupujemy konika z tż-tem
źrebaczka chyba klaczke ok 1,5ra roczną
super ciesze sie razem z Toba

a ja jestem padnieta po pracy a jutro caly dzien i wieczorem szkola ehh wtrki beda okropne
baja mi zab madrosci rosnie juz drugi rok tzn co pare m-cy cos sie wykluwa 2-3 dni i przestaje i tak na dzien dzisiejszy ma3/4 zeba
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 21:57   #2923
n.ik.a
Zadomowienie

kasiaher coz moge ci powiedziec ZOSTAW GO I NIEWRACAJ! niedaj sie ublagac... jak udezyl przed slubem to zrobi to i po slubie.. jesli nie wiesz co zrobic pomysl o swoich dzieciach.. chcesz zeby na to patrzyly? beda skrzywdzone psychocznie.. powiem ci ze moj wujek udezyl kiedys ciocie.. a ona wybaczyla - bo kochala bo on przeprszaal a potem byl miesiac miodowy - przez miesiac.. a potem znowu i tak w kolo.. opamietala sie jak polamal jej nogi... pomysl o SOBIE a nie o nim..

napisalas - JESTEM ZAŁAMANA CAŁE 6.5 ROKU ZMARNOWANE. MOJE PLANY ....
MOJA MIŁOŚĆ - prozaicznie ja bym sie cieszyla - bo twoje 6 i pol roku zycia z nim i ten incydent uwolnil cie od byc moze piekla...

popieram kiwie -
napisz mu list, wloz piersionek wyjedz gdzies na troche odpocznij... zmien telefon -
ile lat ma brat? moze sie wkurzyl.. i bedzie chcial stanac w twojej obronie..
bylas po rzeczy? byl? cos mowil?
coz jeszcze... ciesz sie ze wygralas nowe zycie... bez bolu siniakow i lez... moze mowie ogolnie.. ale skoro mial diabla w oczach i niechcial sie po razie opanowac... to bedzie bil nadal..

jaga.. no coz kazdy sam podejmuje decyzje.. ciesze sie ze tobie sie udalo..[/quote]

zgadzam się z wami dziewczyny...uderzył raz nie zawaha się zrobić tego po raz drugi.
nie wiem jak bym postapiła w takiej sytuacji...najlepiej spakuj swoje rzeczy i wyjedz gdzieś...zapomnij, trzymam za Ciebie kciuki dziewczyno, bądź silna

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 22:33   #2924
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Znalazłam real fotki...
Szczerze mówiąc, na modelce suknia mnie nie zachwyciła, ale na tych "real fotkach" jest boska! Bardzo mi się podoba!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)Rybulka to kiedy wysiadasz w tychach i idziemy na jakies ciacho? (mowie calkiem serio)
(...)

(...)
Martuś, jak Ty już cos powiesz, to aż mi ciarki przeszły po plecach...

Co do stacji Tychy, chętnie! Od października znowu zaczynam pociągowe przygody na linii Rybnik- Katowice
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 22:48   #2925
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Te zaproszenia to z Allegro?Bardzo fajne

niee niee z allegro,. jutro jak bede w pracy to z ulubionych wezme linka i go wkleje
Stary 2008-09-22, 22:53   #2926
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, na modelce suknia mnie nie zachwyciła, ale na tych "real fotkach" jest boska! Bardzo mi się podoba!

No jak jak poszukałam jej w necie, to jakoś tak inaczej wyglądała niż w realu gdy ją mierzyłam.... Zdecydowanie na zdjęciu katalogowym dużo traci

Stary 2008-09-23, 06:50   #2927
kisiorek
Raczkowanie

Cytat:
No jak jak poszukałam jej w necie, to jakoś tak inaczej wyglądała niż w realu gdy ją mierzyłam.... Zdecydowanie na zdjęciu katalogowym dużo traci

to prawda co napisała azzis trzeba mierzyc mierzyc i jeszcze raz mierzyc

a wogole dzien doberek w ten deszczowy i chlodny dzionek, spicie jeszcze
kisiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 08:26   #2928
kliwia
Zakorzenienie

znalazłam liście szkieletowe dla dziewczyn które same robia zaprozenia.
może się przydać.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=441291816

ps myslalyscie o wypożyczeniu stroika na samochód?
ostatnio widziałam na jednej kwiaciarni taki napis oferujacy wypozyczenie stroikow
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 08:37   #2929
azzis
Zakorzenienie

Witam również

Wczoraj nie mogłam usnąć, bo po głowie chodziły mi te suknie hehe

Jeszcze mam takie pytanie - czy do tej sukni musi być welon wykończony koronką? Bo Pani w salonie właśnie taki polecała (gładkiego nie mierzyłam).

Stary 2008-09-23, 08:42   #2930
kisiorek
Raczkowanie

Kliwia a nie wiesz jaki jest koszt takiego wypozyczenia ?? ja bym chciala samochod miec ubrany tak:
maska: biala wstazla w kształcie litery V na srodku jeden bukiet kwiatow
drzwi a raczej w oknach takie zawieszki biale tylko musze je poszukac, i moze na tyl biale balony a Wy myslalyscie o tym juz
kisiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 08:47   #2931
kliwia
Zakorzenienie

azis gładki będzie bardzo na miejscu, suknia i taka sama w sobie jest bardzo ozdobna
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=440014337
te ozodbne welony z salonu kosztują jakies 400 zł

kasiorek nie wiem nie wchodziłam zapytać.
ja już trochę o tym myślałam, mam dwie wersje
1. jeden bukiet okragły na masce ale nie na środku tylko z boku, plus na klamkach coś ale raczej wstążka bądź coś z gipsówką.
2. Na skos maski 'taśma' z tiulu owinięta bluszczem, i kwiatuszkami, i przy klamkach znowu gipsówka albo wstążka.
Stary 2008-09-23, 09:05   #2932
kasiaher
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki
Cóż mogę powiedzieć chciałabym wyjechać jak najdalej najlepiej gdzieś po za polskie granice, bo wiem że jak go tylko zobaczę to może mi przejść gniew do niego. Zawsze tak było jak się posprzeczliśmy zanim zamieszkaliśmy ze sobą i nawet wtedy gdy naprawdę mnie wkurzył jechałam do domu ( do mamy), ale jak tylko go zobaczyłam o wszystkim zapominałam, i wierzyłam że będzie lepiej i było. Ale nie mogę wyjechać, przecież nie rzucę pracy, bez przesady. Nie chcę się z nim widzieć, planuje każdy dzień tak jakby nigdy go w moim życiu nie było. Mam za tydzień urodziny i to będą pierwsze od sześciu lat kiedy go nie będzie. W sobotę organizuje impreze dla znajomych ( naszych wspólnych) i nie wiem co to będzie. Pewnie każdy bedzie się pytał " a gdzie twój mężuś ? " tego się lękam, bo szczerze... nie wiem co mam mówić
Powiem wam że nie przeżywam tego tak bardzo, wydawało mi się że będzie gorzej... ciekawe czy tak samo będę mówić za tydzień lub dwa
Stary 2008-09-23, 09:07   #2933
kaska87
Zakorzenienie

Azzis ta suknia na żywo jest piękna! wstąpię na pewno ją zobaczyć a ona ma jakiś numer albo nazwę modelu
Kasiaher a co masz powiedzieć? prawdę, widzę, że dobrze się trzymasz dasz radę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 09:17   #2934
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Kasiaher popieram absolutnie to co napisały dziewczyny. Znajomym powiedz,że nie chcesz o tym rozmawiać dlaczego go nie ma. A wyobrażasz sobie takie imprezy po ślubie? Kiedy musiałabyś retuszować twarz przed znajomymi??? Nie masz czego żałować, chociaż wiem ,że trudno jest po sześciu latach powiedzieć NAS JUŻ NIE MA.Bądź silna

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 09:22   #2935
kliwia
Zakorzenienie

kaśka to jest herms model liporio [klikaj w lkinki allegro ]

kasiaher imprezę zrób jesli czujesz się na siłach. A znajomym mów albo prawdę, albo że nie chcesz o tym rozmawiać.
Najlepiej na samym poczatku zbierz wszytskich i zrób przemówienie - że go disiaj nie ma i juz nie będzie. i żeby nie pytali co się stało. i koniec. jak są przyjaciółmi to zrozumieją.
Stary 2008-09-23, 09:27   #2936
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
azis gładki będzie bardzo na miejscu, suknia i taka sama w sobie jest bardzo ozdobna
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=440014337
te ozodbne welony z salonu kosztują jakies 400 zł
No własnie jak mierzyłam ten koronkowy to bardzo ładnie to wyglądało. Ale nie wiem, może być już tych koronek za dużo jak będzie jeszcze do tego koronkowe bolerko...
A cenę dokładnie taką podała mi babka w salonie.

Cytat:
Azzis ta suknia na żywo jest piękna! wstąpię na pewno ją zobaczyć a ona ma jakiś numer albo nazwę modelu
Kasiaher a co masz powiedzieć? prawdę, widzę, że dobrze się trzymasz dasz radę
Jak bedziesz w salonie, to ona jako jedyna stała na podeście Od razu rzuca się w oczy
To jest suknia Herms model Liporio.

Stary 2008-09-23, 09:34   #2937
kasiaher
Wtajemniczenie

Moja przyjaciółka przyjeżdza do Polski w czwartek . Ma chrzciny ale te trzy dni chiała poświęcić mi na szukanie sukni. Bo napewno nie przyjedzie w tym roku już. Nic nie wiem bo nawet nie miałam jej kiedy powiedzieć, mamy troszkę ograniczony kontakt.

Fajniutkie te sukieneczki.
Będę oglądać zdjęcia sukni i będę się tym interesować , co i jak na ślub i na wesele może mi się to kiedyś przyda . Chociaż nie wiem czy za parę dni będę mogła wogóle patrzeć na pary na ulicy, a co dopiero oglądać zdjęcia, filmy od koleżanek z wesel na których byliśmy razem, jest tego sporo obskoczyliśmy 9 wesel w tym roku.

I zapomniałam... jesteśmy oboje świadkami u jego brata ciotecznego na ślubie. Wesele ma być za 4 mce.
Stary 2008-09-23, 09:46   #2938
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kasiaher --> Bardzo, ale to bardzo mi przykro. Mozesz byc dumna z tego, ze odeszlaś, będzie bolało, ja to wiem, ale najważniejszą decyzje masz za sobą, najważniejsze, zebys jej nie zmienila. Najgorsze będzie to pierwsze spotkanie z nim - ale wierzę, że dasz radę.

Tkwiłam w takim związku niedługo, nie potrafiłam odejść, a zawsze jak odchodziłam to wracałam, wmawiałam sobie, ze to moja wina, bo to ja strzelilam focha itd. I pewnego dnia cos we mnie peklo. nawet mu nie powiedzialam ze odchodze, spakowalam wszytskie rzeczy ktore mialam od niego i zawiozlam mu pod drzwi. Spojrzalam mu w oczy po 3 miesiacach i nic, nie czulam nic nawet nie czulam nienawisci. Zero. Zaluje tylko jednego, ze tak dlugo w tym tkwilam.

A co do świadkowania, ja bym poszła do pary mlodej i powiedziała, ze z przyczyn osobistych, niestety nie bedziesz mogla byc świadkiem.

I napewno spotkasz swojego ksiecia. I bedziesz przy nim czuc sie bezpiecznie. Tylko daj sobie trochę czasu.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 09:51   #2939
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 09:52   #2940
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher slub za 4 miesiące, więc idź i odmów świadkowania!
A z prrzyjaciółką zamiast szukać sukni ślubnej, pojedziecie na miasto na inne zakupy cuiuchowe, na lody do jakiejś galerii, upieczecie ciasto i będziecie gadac gadać i gadać.

azis to że projektant uszył welon z taką koronka na wykończeniu jaką ma suknia, nie oznacza że trzeba to na siebie władować.
po drugie szkoda tyle kasy na welon. a głądki długii dwuwarstwowy ale te wastry tej samej dlugości, albo dłuuuugi jednowarstwowy będzie w sam raz,
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=442418838
albo do pasa przykład tutaj:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=444024147

kwiata we włosy chcesz?

mała suknia nie jest w Twoim rozmiarze?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=438793109
cudna jest.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości