![]() |
#68 |
BAN stały
|
Dot.: KOsmetyki uzyte raz, czyli pomylki kolorystyczne + nowe pomylki
no to dobrze trafilas bo to jest czerwien oze nie strazacka bardziej zgaszona ale czerwien. Spodbala ci sie jeszcze o ile pamietam sukienka dalej jestes chetna czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Dot.: KOsmetyki uzyte raz, czyli pomylki kolorystyczne
W moim wątku spodobał i sie olejek Clarinsa z drobinkami . Mnie natomiast zainteresowały :
- puder mieralny L'oreal C3 - róż mineralnny L'oreal 03 - brązer L'oreala - Flavo C, serum, Auriga Co mogłabyś oddac w zamian ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Idiaminka;9080756]W moim wątku spodobał i sie olejek Clarinsa z drobinkami . Mnie natomiast zainteresowały :
- puder mieralny L'oreal C3 - róż mineralnny L'oreal 03 - brązer L'oreala - Flavo C, serum, Auriga Co mogłabyś oddac w zamian ?[/QUOT NIe uzywam nic z tej listy, wiec to zalezy od Ciebie. Wybierz rzecz najniezbedniejsza dla siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Dot.: KOsmetyki uzyte raz, czyli pomylki kolorystyczne + nowe pomylki
Cytat:
Sukienka mi sie bardzo spodobala jedak napisalas, ze ma 80 cm dlugosci. Mam 160 cm a to oznacza, ze bedzie - nawet jak na moja krasnalowatosc - duzo pzred kolano, choc prawde powiedziawszy jest naprawde sliczna. Co do rozu ostatnie pytanie. Na zdjeciu wyglada mi na roz w kremie, ja jestem przyzwyczajona do tych w kamieniu. jak sie go naklada? z racji koloru ztreba piekielnie uwazac, wiec pytam jeszcze o to |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9081099
NIe uzywam nic z tej listy, wiec to zalezy od Ciebie. Wybierz rzecz najniezbedniejsza dla siebie ![]() ![]() Powiem Ci , że Flavo C nie jest moim priorytetem bo ja mam klopot z naczynkami na skórze a Flavo podrażnia te miejsca. powiedz mi czy ten puder mineralny ma ciemny czy jasny kolor ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
jak dla mnie jest bardzo ciemny, jednak wiekscosc ludzi pewnie powiedzialaby, ze ciemny nie jest. jest to najjasniejszy kolor z mineralnych L'oreala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9081556]jak dla mnie jest bardzo ciemny, jednak wiekscosc ludzi pewnie powiedzialaby, ze ciemny nie jest. jest to najjasniejszy kolor z mineralnych L'oreala[/quote]
no to do kitu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9081589]wiec brazer?[/quote]
Niestety za brązer Loreala nie oddam olejku Clarinsa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9081702]jasne, rozumiem. a np dodatkowo cien Isa Dora mineralny?[/quote]
Patrzyłam na niego ale nie moj kolor , niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;9081733]szkoda, jakbys jednak na cos sie u mnie zdecydowala , to daj znac[/quote]
oczywiscie , napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Poza watkiem mam ciemnoczerwoną pomadkę maybelline nr 13 dark rosewood
fotka zapozyczona z internetu - mojej pozostało 2 cm http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275242 - to moje inne propozycje Ja bym była raczej zainteresowana cieniami zielonymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Może zainteresuje Cię woda perfumowana 5th Avenue Elizabeth Arden w zamian za puder Dermablend? 30ml bez kilku psików, jest kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.