![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Snow właśnie muszę się wybrać, bo ci co się wysyłkami zajmują sobie w kulki lecą...
Pakosta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Ja mam dzis mega dzień, nie byłam w pracy, rozpoczęłam z mamą wyprowadzkę od odgruzowania piwnicy i najbardziej zapomnianych szaf w domu. Wygrzebałam swoje zeszyty z pierwszych klasy szkoły podstawowej, tony kurzu i innych badziewi ![]() Buziolki! TZ właśnie wrócił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym pokochalam bardzo gilmore girls, na ostatnim odcinku sie poryczalam, no bo jak to tak, moja Rory sie skonczyla? i to na dodatek tak brzydko? ![]() uwielbiam jeszcze bez skazy ![]() ![]()
![]() |
#2134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: moje seriale to lost (skończyłam obecną serię w necie) Prison break (tv) drHouse (net) Dexter (tv) no i teraz albo nigdy ![]()
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę....
Dziewczyny, absolutnie wszystkie zaciskamy kciukasy za Gayenkę. Każda z nas musi jej posłać dużo cieplutkich myśli choćby wirtualnie. Gajuś ma teraz ciężki okres i pewnie sama napisze jak do siebie dojdzie. Gajuś będzie dobrze ![]()
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z seriali to oglądam Dextera, Prison Break, Różowe Lata 70-te(płaczę ze śmiechu na nich) no i w TV czasem Mjak Miłość i na wspólnej. Mam zamiar zacząć Lostów na kompie oglądać.Mój brat sie nimi zachwyca.
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się wkręcam w Dextera ![]() ![]() ![]() dr House'a powoli sobie oglądam w końcu pokolei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
Wyżyłam się trochę na siłowni i mi lepiej, ale tylko co wróciłam do domu to znów się wkur*****, bo nie mogę się zapisać na zajęcia
![]() ![]() Kupiłam dziś tylko peeling cukrowy grejfrutowy i AOH Essence. Chcę tak jak Ice ( to wszystko przez Ciebie ![]() ![]() Dla Gayenki ![]() ![]() ![]()
#2139 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdzie oglądasz lata 70? kochałam ten serial niesamowicie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
Ej no , ale mam w planach kolejny odwyk, to są jakieś okoliczności łagodzące, nie ?
![]() ![]()
#2141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba nie przeżyłam tego typu "wtopy" - za to jeden z moich exTZ tak - jego mama znalazła prezerwatywy w jego pokoju i zrobiła mu wykład, że nie może nam życia zmarnować, bo nawet studiów nie zaczeliśmy (to było po 4 klasie), a on na to: "no właśnie nie zmarnuje skoro używamy gumek ![]() Hmm tak myślę i wsumie tez miałam jedną małą - z niedoszłymTŻ - zgubiliśmy opakowanie (to foliowe) w jego samochodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj lubiłam ten serial ![]() Obecnie nie ogladam żadnych seriali - oprócz polskiego M jak Miłość ![]() Smsowałam z Koszem ( ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O Prison Breaku zapomniałam, oglądam z netu, chociaż przyznam, że najbardziej podobał mi się pierwszy sezon, aczkolwiek ten najnowszy też zapowiada sie przyzwoicie. Cytat:
Jestem wściekła, bo mam beznadziejny plan, nie mogę oddać tego głupiego dziennika, muszę znów zacząć myśleć o mgr i ogólnie mi się odechciewa ![]() Gayenko kochana wirutalnie mocno ściskam ![]() ![]() Hosenko nooo, to super, a Ty już takie czarne myśli tu rozsiewałaś! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo "dydy dydy" - smsik ![]() ![]() ehh przeżywam jak gówniara - nie śmiać sie ze mnie!!!! <foch> Gajuś kochana zaczełam się martwić - widziałam że wczoraj przegladałaś wątek ale zdziwło mnie że sie nie odzywasz. Buziaki ![]() ![]() Wpłynęły dodatkowe pieniążki ![]()
![]() |
#2144 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też pamiętam, że Moda leci od zawsze odkąd pamiętam, moja mama i dziadek oglądają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W tym roku znów mam z babą od rachunkowości, u której byłam o krok od powtarzania przedmiotu i boję się, ale nie dam się tej farbowanej czerwonej małpie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja, gdy romansowałam z exem na początku znajomości to nawet do toalety chodziłam z komem, bo a nuż przyśle sms a ja nie odczytam ![]() ![]() Teraz zwykle jak słyszę dźwięk telefonu to jest to sms od Orange, albo ktoś z uczelni mi tyłek zawraca ![]()
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Hosenko ja tam się nie śmieję
![]() ![]() ![]() Ja też chcę dodatkową kasę ![]() Mam plan, żeby w weekend wystawić w końcu na All to co chcę - prosze mnie do tego zagonić!! Zawsze parę groszy wpadnie, tzn. mam nadzieję, że ktoś to zechce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Isa, Snow
![]() Ja właściwie wole napisać smsa niż dzwonić, no chyba że w jakiejś konkretnej sprawie. Poza tym nie zawsze można odebrać a sms moze zostać "na później" ![]() Z dodatkowej kasy niestety nie naciesze sie długo - trzeba bedzie zapłacić mega rachunek za kom - to przez Kosza ![]() ![]() Na szczęście w czwartek przyjdzie wypłata (troszkę wyzsza niz zwykle ![]() ![]() Snow - ja też mam lenia jeśli chodzi o Allegro, ale ostatnio całkiem nieźle mi szło (sprzedałam m.in. paletkę 6-cieni Clinique, jedynkę Foxy, Crystal Aurę z Avonu, torebkę, zestaw cieni i 2 kredki - te 2 ostatnie rzeczy za śmieszne peniądze (10,5 i 5 zł ![]() ![]()
#2147 |
Zakorzenienie
|
Hosenko ja wolę zadzwonić, a jeśli ktoś nie odbiera, to piszę. Z tym, że ja zazwyczaj mam konkretną sprawę, a z koleżankami / przyjaciółkami wolę pogadać.
W sytuacjach z mężczyznami przynajmniej na początku zawsze wolałam pisać ![]() ![]() A ostatnio się dziwiłaś z mojego abonamentu za 100 zł ![]() Ja nadal śnię o tym płaszczu z H&M, który kiedyś wklejałam, ale 499 zł w tej chwili chyba przerasta moje możliwości, niestety, bo muszę zapłacić za studia i mam jeszcze pare innych wydatków. Bu ![]() gayenuś widzę, że jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom, ale ja mam abonament za 25 zł ![]() Edycja: własnie przyszedł sms z Orange że obowiązuje mnie już nowy plan taryfowy ![]()
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale jak dwa lata temu wymieniałam telefon i musiałam pożegnać się z takimi "pierwszymi" smsami od TŻ to mi było strasznie żal
![]() Ja co prawda też nie mam w sobie za wiele tego romantyzmu, ale lubię czytać takie miłe rzeczy ![]() Cytat:
![]() Ja bez telefonu jestem jak bez ręki i bardzo często z niego korzystam. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Snow: heheh dziękuję Bogu, że Kosz obecnie w dzień jest dosyć zajety i brak mu czasu na smsy i piszemy tylko wieczorami - już z łóżek
![]() ![]() W sumie to z Exem pisaliśmy po kilkanaście/dziesiąt smsów dziennie, w dodatku smsy do UK są drozsze - jednak większosć dnia byłam w domu więc ratowałam sie smsami z neta bo bym zbankrutowała ![]()
#2151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kupiłam wczoraj na allegro te ampułki do włosów Alfaparf , mam zamiar zrobić sobie nimi kurację. Znów nie mogę mówić, znów mam flegmę na gardle i nie cierpię tego ![]() Skoczę dziś do YR i do Rosmanna , muszę kupić krem do stóp i sól do stóp. I znów ban na kosmetyki ![]() ![]() DLA GAYENKI WIELKIE BUZIAKI I DUŻO SIŁY !:CMOK: :CMOK:
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za Wszystkie którym kończą się wakacje - Isa, Ice, Snow, Madziarra, Gayenka, Adrijah, Rzyrafka, Luskap, Nosek, VIbeska, Pakosta - pewnie kogoś pominęłam
![]() ![]() Rok temu było mi bardzo nieswojo gdy pod koniec września nie zbierałam się do Krakowa - jednak dość szybko sie z tego otrząsnełam ![]() Czuję się wyzwolona kosmetycznie ![]()
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Niestety nie, chociaż chciałabym bardzo
![]() ![]() Cytat:
![]() No i już tylko za dwa semestry musze zapłacić i ani złotówki więcej ode mnie nie dostaną! ![]() Ja jestem przymusowo wyzwolona - zapasy + brak kasy + brak czasu na łażenie po drogeriach i perfumeriach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj za mnie dziś, żebym nie wyniosła tej szkoły w powietrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Próbowałaś już Gentle Light? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś wolałam smsować, teraz częściej dzwonie np. do koleżanki zwykle wysyłam sms czy jest w domu i jak ona mi puści sygnałka to dzwonię do niej na domowy i gadamy po pół godziny nieraz
![]() ![]() Co do uczelni, ja mam w ten weekend pierwszy zjazd i właśnie pasowałoby mi wydrukować sobie harmonogam(zaraz to zrobię ![]() ![]() Wracając do kosmetyków, mam ochotę na coś nowego do smarowania cielska, ale nie wiem na co ![]() ![]() ![]() I muszę zrobić zapas nawilżających maseczek Under 20, bo są świetne i ocaliły moją twarz(gule znikają ![]() ![]() Tak samo świetna jest oczyszczająca peel-off, śmierdzi alkoholem okropnie, ale działa ![]()
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | ||||||||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny wreszcie wkeiłam kolekcję ![]() O tu-> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1766 i tu -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1767
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
nosku boska kolekcja, zakochałam się w całości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.