Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-22, 21:39   #2131
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Snow właśnie muszę się wybrać, bo ci co się wysyłkami zajmują sobie w kulki lecą...

Pakosta znaczy mój teścik to jest nic
Stary 2008-09-22, 21:44   #2132
truheart
Zakorzenienie

Cześć kobietki
Ja mam dzis mega dzień, nie byłam w pracy, rozpoczęłam z mamą wyprowadzkę od odgruzowania piwnicy i najbardziej zapomnianych szaf w domu. Wygrzebałam swoje zeszyty z pierwszych klasy szkoły podstawowej, tony kurzu i innych badziewi
Buziolki! TZ właśnie wrócił
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 21:44   #2133
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Oglądam, od niedawna - tzn. zaczęłam chwilę przed moim zapaleniem krtani Kończę 2 sezon, także cśś, bo ja nic nie wiem
Z seriali dwa razy obejrzałam wszystkie odcinki Friends, pokochałam ich strasznie. Uwielbiam Sex and the City, a z obecnych to Dr House'a i Chirurdzy też przypadli mi do gustu
Six Feet Under w ogóle nie znam...
oj ja tez kocham przyjaciol
poza tym pokochalam bardzo gilmore girls, na ostatnim odcinku sie poryczalam, no bo jak to tak, moja Rory sie skonczyla? i to na dodatek tak brzydko?
uwielbiam jeszcze bez skazy i dextera
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 21:48   #2134
rzyrafka
Zakorzenienie

Jaki jets malinowy kisiel Dax?
Cytat:
Btw, a co u MagJi? Brakuje mi jej... Rzyrafko, Ty na pewno masz jakieś njusy
Chyba dobrze, tyle co widziałam się z Nią tydzień temu ponad, nie za wiele gadałysmy. Paca na razie ta sama, z TZ też się układa
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
wpadł mi w ręce tusz Avonu SuperShock. Nie mam pomysłu co z nim zrobić - genialnie rozdziela, ale zapomina przy okazji rzęs malować
Miałam dokładnie takie same odczucia

Edit: moje seriale to lost (skończyłam obecną serię w necie) Prison break (tv) drHouse (net) Dexter (tv) no i teraz albo nigdy
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 22:05   #2135
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja tylko na chwilkę....

Dziewczyny, absolutnie wszystkie zaciskamy kciukasy za Gayenkę.
Każda z nas musi jej posłać dużo cieplutkich myśli choćby wirtualnie.
Gajuś ma teraz ciężki okres i pewnie sama napisze jak do siebie dojdzie.

Gajuś będzie dobrze
Stary 2008-09-22, 22:05   #2136
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jaki jets malinowy kisiel Dax?
Edit: moje seriale to lost (skończyłam obecną serię w necie) Prison break (tv) drHouse (net) Dexter (tv) no i teraz albo nigdy
Kisiel Daxa bardzo ładnie pachnie malinami, nie jakoś chemicznie-faktycznie jak kisiel. Jest raczej delikatny- nie ma bardzo dużo drobinek, są dość ostre, ale do zdzierakow nie należy. Skóra jest po nim nieźle wygładzona i pachnąca, ale zapach długo się nie utrzymuje. Ogólnie bardzo mi się podoba-lubię takie miłe w stosowaniu kosmetyki
Z seriali to oglądam Dextera, Prison Break, Różowe Lata 70-te(płaczę ze śmiechu na nich) no i w TV czasem Mjak Miłość i na wspólnej. Mam zamiar zacząć Lostów na kompie oglądać.Mój brat sie nimi zachwyca.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 22:22   #2137
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Kisiel Daxa bardzo ładnie pachnie malinami, nie jakoś chemicznie-faktycznie jak kisiel. Jest raczej delikatny- nie ma bardzo dużo drobinek, są dość ostre, ale do zdzierakow nie należy. Skóra jest po nim nieźle wygładzona i pachnąca, ale zapach długo się nie utrzymuje. Ogólnie bardzo mi się podoba-lubię takie miłe w stosowaniu kosmetyki
Z seriali to oglądam Dextera, Prison Break, Różowe Lata 70-te(płaczę ze śmiechu na nich) no i w TV czasem Mjak Miłość i na wspólnej. Mam zamiar zacząć Lostów na kompie oglądać.Mój brat sie nimi zachwyca.
masz różowe lata 70te? skąd?

ja się wkręcam w Dextera wczesniej TŻ nawet jednego odcinka nie chciał ze mną obejrzeć, zawsze oglądał sam (w tej chwili albo już ogląda albo własnie czeka na 3 sezon), bo twierdził, że to serial, który trzeba oglądać od początku Prison Break'a kilka odcinków z nim oglądałam, ale mnie nie wciąga. tym bardziej, że nie chce mi tłumaczyć o co chodzi to samo Lost.
dr House'a powoli sobie oglądam w końcu pokolei odstresowuje mnie, uwielbiam tego doktorka, jego podejście do ludzi itd (mam podobnego znajomego, tego od sauny ale na szczęście dawno go nie widziałam ) Friendsów nie mogę zdobyć.. tak samo Darii.. a Nigelle mogę zaliczyć do telewizyjnych seriali?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-22, 22:27   #2138
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Wyżyłam się trochę na siłowni i mi lepiej, ale tylko co wróciłam do domu to znów się wkur*****, bo nie mogę się zapisać na zajęcia Jadę jutro z przyjaciółką robić porządek na tej uczelni

Kupiłam dziś tylko peeling cukrowy grejfrutowy i AOH Essence. Chcę tak jak Ice ( to wszystko przez Ciebie ) uzupełnić pielęgnację i pójść znów na odwyk kosmetyczny

Dla Gayenki

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 22:56   #2139
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę....

Gajuś będzie dobrze
Ale nic złego się nie stało? wirtualne uściski Gayenko kochana!!

Cytat:
To super, już go chcę
gdzie oglądasz lata 70? kochałam ten serial niesamowicie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś tylko peeling cukrowy grejfrutowy i AOH Essence. Chcę tak jak Ice ( to wszystko przez Ciebie ) uzupełnić pielęgnację i pójść znów na odwyk kosmetyczny
Lańsko na goły tyłek
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 23:04   #2140
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Lańsko na goły tyłek
Ej no , ale mam w planach kolejny odwyk, to są jakieś okoliczności łagodzące, nie ?

Stary 2008-09-23, 06:35   #2141
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Daria, ja z TŻtem wpadliśmy ostatnio w panikę, bo nam (po nocy na łóżku jego rodziców) zaginęła prezerwatywa :szok: I do dziś nie wiem, co się z nią stało - pewnie odruchowo została natychmiast wyrzucona, no ale nie wiadomo na pewno ... A jakby teściowa znalazła? ..
nieźle
Ja chyba nie przeżyłam tego typu "wtopy" - za to jeden z moich exTZ tak - jego mama znalazła prezerwatywy w jego pokoju i zrobiła mu wykład, że nie może nam życia zmarnować, bo nawet studiów nie zaczeliśmy (to było po 4 klasie), a on na to: "no właśnie nie zmarnuje skoro używamy gumek "

Hmm tak myślę i wsumie tez miałam jedną małą - z niedoszłymTŻ - zgubiliśmy opakowanie (to foliowe) w jego samochodzie - jego dziewczyna miałaby "niespodziankę"

Cytat:
Ja tylko na chwilkę....

Gajuś będzie dobrze
Gayenko

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
masz różowe lata 70te? skąd?
Oj lubiłam ten serial

Obecnie nie ogladam żadnych seriali - oprócz polskiego M jak Miłość

Smsowałam z Koszem () do 1 i teraz padam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 06:39   #2142
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Snow właśnie muszę się wybrać, bo ci co się wysyłkami zajmują sobie w kulki lecą...
Bo oni chyba tak ogólnie nie rozsyłają próbek (dawno temu do nich pisałam w sprawie jakiegoś kremu), a jak dostali zmasowany atak z free samples, to pewnie tym bardziej Zresztą mogli też nie mieć akurat tych próbek, o które prosiłaś. Nie żebym ich usprawiedliwiała, ale wydaje mi się, że w momencie kiedy ich sieć jest dosyć rozwinięta i tam mają próbki, to po prostu nie rozsyłają ich, chyba że np. przy tych zamówieniach w ramach YR wysyłkowego.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
oj ja tez kocham przyjaciol
poza tym pokochalam bardzo gilmore girls, na ostatnim odcinku sie poryczalam, no bo jak to tak, moja Rory sie skonczyla? i to na dodatek tak brzydko?
uwielbiam jeszcze bez skazy i dextera
Nie znam pozostałych seriali, które wymieniłaś - muszę o nich poczytać i ew. nadrobić. O Dexterze myślałam już od pewnego czasu

Cytat:
Chyba dobrze, tyle co widziałam się z Nią tydzień temu ponad, nie za wiele gadałysmy. Paca na razie ta sama, z TZ też się układa

No to dobrze, że wszystko dobrze

O Prison Breaku zapomniałam, oglądam z netu, chociaż przyznam, że najbardziej podobał mi się pierwszy sezon, aczkolwiek ten najnowszy też zapowiada sie przyzwoicie.

Cytat:
Wyżyłam się trochę na siłowni i mi lepiej, ale tylko co wróciłam do domu to znów się wkur*****, bo nie mogę się zapisać na zajęcia Jadę jutro z przyjaciółką robić porządek na tej uczelni
A ja nie mogę oddać dziennika praktyk, bo opiekun mojej specjalizacji poszedł sobie na urlop na cały semestr, oczywiście nie było o tym ogłoszenia... Jutro "może o 12" będzie inna dr, która go "ewentualnie przyjmie" (".." to słowa wspaniałej pani z sekretariatu).
Jestem wściekła, bo mam beznadziejny plan, nie mogę oddać tego głupiego dziennika, muszę znów zacząć myśleć o mgr i ogólnie mi się odechciewa

Gayenko kochana wirutalnie mocno ściskam I przesyłam Ci moją ciepła, pozytywną energię - mam resztki, ale z Tobą się podzielę!

Hosenko nooo, to super, a Ty już takie czarne myśli tu rozsiewałaś! Co tam, że padasz, pewnie było warto Ach, tez wspominam miło takie "smsowe noce" Ale już całe wieki takiej nie miałam
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 06:53   #2143
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko nooo, to super, a Ty już takie czarne myśli tu rozsiewałaś! Co tam, że padasz, pewnie było warto Ach, tez wspominam miło takie "smsowe noce" Ale już całe wieki takiej nie miałam
on jest taaaaaki fajny

ooo "dydy dydy" - smsik

ehh przeżywam jak gówniara - nie śmiać sie ze mnie!!!! <foch>

Gajuś kochana zaczełam się martwić - widziałam że wczoraj przegladałaś wątek ale zdziwło mnie że sie nie odzywasz. Buziaki Jak sie lepiej poczujesz to skrobnij pare zdań

Wpłynęły dodatkowe pieniążki

Instagram

Stary 2008-09-23, 07:03   #2144
isa666
Zakorzenienie

Dobry Znów dziś pada, ale podobno od czwartku ma być lepiej Oby...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Moda leci odkąd pamiętam Moja siostra będąc w 8 klasie podstawówki (czyli ja w 3) już ją ogladała - czyli już z 15 lat

Wyczytałam, że te Tejlor cała wcale nie umarla, albo ktoś ją wykradł z trumny - pewnej nocy Ricz zakradł sie na cmentarz żeby ją odkopać ... a w trumnie lalka tejloro-podobna leżała Czy był już ten odcinek w PL??
O mamo
Ja też pamiętam, że Moda leci od zawsze odkąd pamiętam, moja mama i dziadek oglądają A raz trafiłam na MnS na jakiejś niemieckiej stacji i mama weszła akurat do pokoju i się okazało, że w niemczech są chyba o jakieś 500 odcinków do przodu w porównaniu do nas

Cytat:
Załamka! Właśnie się dowiedziałam jaki mam plan na pierwszym zjeździe i jest po prostu masakra, myślałam, że jakieś lajtowe przedmioty, wykłady a tu same ćw. i jeszcze wraca taka franca od angielskiego i z taką wykolejoną babą mam najgorszy przedmiot i mnóstwo godzin, a zjazdy prawie co tydzień! Aż mnie brzuch rozbolał na samą myśl. Muszę się zaopatrzyć w jakieś uspokajacze. Poleca ktoś coś? Tylko, żeby nie zamulało umysłu.
I w dodatku w niedzielę mam chrzciny i zacznę rok od nieobecności, które pewnie będę musiała zaliczać sama na konsultacjach. Dlaczego te wakacje tak szybko się skończyły!
Może nie będzie tak źle, ja też zawsze mam palpitacje serca jak widzę nowy harmonogram, ale wszystko jest do przejścia
W tym roku znów mam z babą od rachunkowości, u której byłam o krok od powtarzania przedmiotu i boję się, ale nie dam się tej farbowanej czerwonej małpie

Cytat:
Ja tylko na chwilkę....

Gajuś będzie dobrze
Gayenko przesyłam duuużo pozytywnej energii i moc uścisków Pamiętaj, że masz nas i nie jesteś sama, trzymaj się kochane słoneczko nasze

Cytat:
on jest taaaaaki fajny

ooo "dydy dydy" - smsik

ehh przeżywam jak gówniara - nie śmiać sie ze mnie!!!! <foch>
Nikt się nie śmieje Fajny jest ten taki dreszczyk na dźwięk sesemeska
Ja, gdy romansowałam z exem na początku znajomości to nawet do toalety chodziłam z komem, bo a nuż przyśle sms a ja nie odczytam

Teraz zwykle jak słyszę dźwięk telefonu to jest to sms od Orange, albo ktoś z uczelni mi tyłek zawraca
Stary 2008-09-23, 07:07   #2145
snowqueen
Zakorzenienie

Hosenko ja tam się nie śmieję To sa bardzo fajne sytuacje Pamiętam, że dla mnie takie smsowanie miało swój urok, teraz to jak coś chcę od TZ to dzwonię, bardzo rzadko piszę. A kiedyś jak mnie naszło na jakiegoś uwodzicielskiego smsa, to akurat prowadził samochód i poprosił kumpla żeby mu przeczytał, bo nie spodziewał się nic takiego.. Hehe, także tym bardziej zaniechałam

Ja też chcę dodatkową kasę Nie wiem, skąd ja wziąć.
Mam plan, żeby w weekend wystawić w końcu na All to co chcę - prosze mnie do tego zagonić!! Zawsze parę groszy wpadnie, tzn. mam nadzieję, że ktoś to zechce
Stary 2008-09-23, 07:22   #2146
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa, Snow

Ja właściwie wole napisać smsa niż dzwonić, no chyba że w jakiejś konkretnej sprawie. Poza tym nie zawsze można odebrać a sms moze zostać "na później"

Z dodatkowej kasy niestety nie naciesze sie długo - trzeba bedzie zapłacić mega rachunek za kom - to przez Kosza ok 150 zł
Na szczęście w czwartek przyjdzie wypłata (troszkę wyzsza niz zwykle ) i trzeba będzie jakoś zagospodarować, tylko nie wiem jak ... jakieś buty kcem, ładne, może kozaki?? Już czwarty rok chodzę w kozaczkach (krótkich, do pół łydki) na obcasach z CCC od Lasockiego - dzielnie się trzymają, nie wygladają na swoje lata ale chyba pora na coś nowego

Snow - ja też mam lenia jeśli chodzi o Allegro, ale ostatnio całkiem nieźle mi szło (sprzedałam m.in. paletkę 6-cieni Clinique, jedynkę Foxy, Crystal Aurę z Avonu, torebkę, zestaw cieni i 2 kredki - te 2 ostatnie rzeczy za śmieszne peniądze (10,5 i 5 zł ) ale przynajmniej nie będą siedzieć )

Instagram

Stary 2008-09-23, 07:32   #2147
snowqueen
Zakorzenienie

Hosenko ja wolę zadzwonić, a jeśli ktoś nie odbiera, to piszę. Z tym, że ja zazwyczaj mam konkretną sprawę, a z koleżankami / przyjaciółkami wolę pogadać.

W sytuacjach z mężczyznami przynajmniej na początku zawsze wolałam pisać Prowadzić długie smsowe dialogi, które potem mogłam sobie poczytać

A ostatnio się dziwiłaś z mojego abonamentu za 100 zł

Ja nadal śnię o tym płaszczu z H&M, który kiedyś wklejałam, ale 499 zł w tej chwili chyba przerasta moje możliwości, niestety, bo muszę zapłacić za studia i mam jeszcze pare innych wydatków. Bu

gayenuś widzę, że jesteś Pamiętaj, że masz nas tutaj i możesz się zawsze wyżalić.
Stary 2008-09-23, 07:42   #2148
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
W sytuacjach z mężczyznami przynajmniej na początku zawsze wolałam pisać Prowadzić długie smsowe dialogi, które potem mogłam sobie poczytać .
o, to!! własnie o to chodzi

Cytat:
A ostatnio się dziwiłaś z mojego abonamentu za 100 zł
Nom, ale ja mam abonament za 25 zł Jak zacznie obowiązywać mnie nowa umowa to będzie za 35 zł.
Edycja: własnie przyszedł sms z Orange że obowiązuje mnie już nowy plan taryfowy

Instagram

Stary 2008-09-23, 07:48   #2149
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
o, to!! własnie o to chodzi
Wstyd się przyznać, ale jak dwa lata temu wymieniałam telefon i musiałam pożegnać się z takimi "pierwszymi" smsami od TŻ to mi było strasznie żal Zwłaszcza, że on jest mało romantyczny i na tego typu słowa, jakie się tam pojawiały, raczej rzadko się zdobywa.
Ja co prawda też nie mam w sobie za wiele tego romantyzmu, ale lubię czytać takie miłe rzeczy

Cytat:
Nom, ale ja mam abonament za 25 zł Jak zacznie obowiązywać mnie nowa umowa to będzie za 35 zł.
No widzisz, teraz przy smsach do Kosza powinien być wyższy jak widać
Ja bez telefonu jestem jak bez ręki i bardzo często z niego korzystam.
Stary 2008-09-23, 07:54   #2150
Hosenka*
Zakorzenienie

Snow: heheh dziękuję Bogu, że Kosz obecnie w dzień jest dosyć zajety i brak mu czasu na smsy i piszemy tylko wieczorami - już z łóżek Co by to było gdybyśmy cały dzień smsowali
W sumie to z Exem pisaliśmy po kilkanaście/dziesiąt smsów dziennie, w dodatku smsy do UK są drozsze - jednak większosć dnia byłam w domu więc ratowałam sie smsami z neta bo bym zbankrutowała

Instagram

Stary 2008-09-23, 08:02   #2151
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A ja nie mogę oddać dziennika praktyk, bo opiekun mojej specjalizacji poszedł sobie na urlop na cały semestr, oczywiście nie było o tym ogłoszenia... Jutro "może o 12" będzie inna dr, która go "ewentualnie przyjmie" (".." to słowa wspaniałej pani z sekretariatu).
Jestem wściekła, bo mam beznadziejny plan, nie mogę oddać tego głupiego dziennika, muszę znów zacząć myśleć o mgr i ogólnie mi się odechciewa
Te szkoły są beznadziejne, aż mi się słabo robi jak pomyślę, że muszę dziś tam jechać i się wszystkiego dopraszać. Moja przyjaciółka ma się teraz bronić, ale promotor zabrał prace do ostatecznego sprawdzenia prawie 2 tygodnie temu i nie daje znaku życia A za niecały tydzień już szkoła

Cytat:
Ja nadal śnię o tym płaszczu z H&M, który kiedyś wklejałam, ale 499 zł w tej chwili chyba przerasta moje możliwości, niestety, bo muszę zapłacić za studia i mam jeszcze pare innych wydatków. Bu
Kosmetycznych ?

Kupiłam wczoraj na allegro te ampułki do włosów Alfaparf , mam zamiar zrobić sobie nimi kurację.
Znów nie mogę mówić, znów mam flegmę na gardle i nie cierpię tego
Skoczę dziś do YR i do Rosmanna , muszę kupić krem do stóp i sól do stóp. I znów ban na kosmetyki Oby w najbliższym czasie nie wypuścili niczego nowego fajnego, bo zbankrutuję

DLA GAYENKI WIELKIE BUZIAKI I DUŻO SIŁY !:CMOK: :CMOK:

Stary 2008-09-23, 08:07   #2152
Hosenka*
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za Wszystkie którym kończą się wakacje - Isa, Ice, Snow, Madziarra, Gayenka, Adrijah, Rzyrafka, Luskap, Nosek, VIbeska, Pakosta - pewnie kogoś pominęłam Początek roku akademickiego to horror pod wieloma względami więc przesyłam pozytywne fluidy abyście nie dały sie zwariować

Rok temu było mi bardzo nieswojo gdy pod koniec września nie zbierałam się do Krakowa - jednak dość szybko sie z tego otrząsnełam

Czuję się wyzwolona kosmetycznie

Instagram

Stary 2008-09-23, 08:13   #2153
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmetycznych ?
Niestety nie, chociaż chciałabym bardzo Jedynie puder sypki, podkład ( na samą myśl) i tusz będę musiała niedługo zakupić, a że zamierzam uderzać w górną półkę, to jakoś mało mnie to nie wyniesie...

Cytat:
Trzymam kciuki za Wszystkie którym kończą się wakacje - Isa, Ice, Snow, Madziarra, Gayenka, Adrijah, Rzyrafka, Luskap, Nosek, VIbeska, Pakosta - pewnie kogoś pominęłam Początek roku akademickiego to horror pod wieloma względami więc przesyłam pozytywne fluidy abyście nie dały sie zwariować

(...)

Dzięki Ja sie ciesze, że to już ostatni rok, kiedy jestem traktowana jak przeszkoda i dziecko, a nie dorosły człowiek, który chce się czegos nauczyć i kiedy ciągle muszę walczyć o coś, co mi się należy.
No i już tylko za dwa semestry musze zapłacić i ani złotówki więcej ode mnie nie dostaną!

Ja jestem przymusowo wyzwolona - zapasy + brak kasy + brak czasu na łażenie po drogeriach i perfumeriach.
Stary 2008-09-23, 08:20   #2154
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Trzymaj za mnie dziś, żebym nie wyniosła tej szkoły w powietrze

Cytat:
Faaaajnie

Cytat:
Niestety nie, chociaż chciałabym bardzo Jedynie puder sypki, podkład ( na samą myśl) i tusz będę musiała niedługo zakupić, a że zamierzam uderzać w górną półkę, to jakoś mało mnie to nie wyniesie...
A masz już upatrzone jakieś konkretne firmy? Ja też będę musiała kupić niedługo tusz.
Próbowałaś już Gentle Light?

Cytat:
Dzięki Ja sie ciesze, że to już ostatni rok, kiedy jestem traktowana jak przeszkoda i dziecko, a nie dorosły człowiek, który chce się czegos nauczyć i kiedy ciągle muszę walczyć o coś, co mi się należy.
Ja też się tak czuję, czasem mam wrażenie, że traktują nas jak imbecyli

Cytat:
Ja jestem przymusowo wyzwolona - zapasy + brak kasy + brak czasu na łażenie po drogeriach i perfumeriach.
Powiem CI, że brak kasy to najlepsze wyzwolenie kosmetyczne i najskuteczniejszy odwyk U mnie zawsze działa

Stary 2008-09-23, 08:25   #2155
isa666
Zakorzenienie

Ja kiedyś wolałam smsować, teraz częściej dzwonie np. do koleżanki zwykle wysyłam sms czy jest w domu i jak ona mi puści sygnałka to dzwonię do niej na domowy i gadamy po pół godziny nieraz Do exa jak mam sprawe to dzwonie, jedynie smsem mu pisze, że np. jade już z domu i niedługo będę na miejscu skąd się zabieramy razem na uczelnię. Koleżanki z uczelni zwykle do mnie dzwonią niż piszą, więc rachunków dużych nie mam

Co do uczelni, ja mam w ten weekend pierwszy zjazd i właśnie pasowałoby mi wydrukować sobie harmonogam(zaraz to zrobię ), bo zawsze zapominam o tym i potem nie wiem gdzie mamy zajęcia i o której

Wracając do kosmetyków, mam ochotę na coś nowego do smarowania cielska, ale nie wiem na co Chyba kupię masło Ziaji bursztynowe(brakuje mi tego zapachu ) i może jeszcze coś takiego bardziej "lejącego", jakieś mleczko do ciała np.
I muszę zrobić zapas nawilżających maseczek Under 20, bo są świetne i ocaliły moją twarz(gule znikają ). Szkoda, że nie produkują ich w tubkach
Tak samo świetna jest oczyszczająca peel-off, śmierdzi alkoholem okropnie, ale działa
Stary 2008-09-23, 08:39   #2156
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
mnie pominelas zranilas moje uczucia
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 09:02   #2157
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz myślę, że jeszcze em tam brakuje - a dla niej to chyba największy "horror" jak to Hosenka ujęła, bo pierwszy rok.

bossy a jak Twoja sytuacja ze studiami? Może o tym pisałaś i przegapiłam, jak tak to przepraszam
Stary 2008-09-23, 09:05   #2158
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
ups
wybacz

Oo zapomniałam jeszcze o Bossy i o Em

Instagram

Stary 2008-09-23, 09:45   #2159
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Nosku dlaczego ja byłam przekonana, że Ty już jesteś po pierwszym roku... Pamięć zawodzi jak widać Juicy Tubki sa och i ach, sama mam trzy i chcę więcej, już nawet wiem jakie kolory
Bo ja już jestem po pierwszym roku

Cytat:
Moja mama jest swietna :

M: ja mam chyba tą ... no ... nekrofilię
Ja: co masz?? nekrofilię??
M: no nekrofilię, tak ciągle mi się chce spać ...
Ja (z politowaniem): jak już coś to narkolepsję a nie nekrofilie! Nekrofilia to jak ktoś coś-ten-tego z trupem ...
M:
świetna!

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Automne Micallef 210 zł za 30 ml a ja nie mam pieniędzy teraz Nie znam nowego Amoura
buu. a ja nie wiem jak pachnie nawet..

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim! Źle się dziś czujęNawet w pracy koleżanka mi powiedziała,że jakoś tak niewyraźnie wyglądamZaraz sobie zmierzę temperaturę,ale to chyba nie grypa...Dziwnie mi tak jakoś,cały dzień mnie mdli...Nie wiem może pokarało mnie za tą wczorajszą wieczorną pizzę i ponad pół litra mocno gazowanej coli na razAle taką miałam ochotę na tą colę
Oj biedaku zdrowiej.

Cytat:
Napisane przez karolina1985

Ja żelu używam tylko wieczorem a rano o ile nie wychodzę,bo mam dość długie włosy i grzywkę i nie umiem tak umyć buzi,żeby zaraz nie mieć jej mokrej a jak się zmoczy to się kręci i szlag mnie trafia Więc zostaje przy micelu.
nie wiem czemu ale strasznie mnie to rozśmieszyło

Cytat:
Napisane przez karolina1985
tęskniłyśmy
Zlot chyba w pażdzierniku?Czy wcześniej?
Mi pasuje październik

Cytat:

Daria, ja z TŻtem wpadliśmy ostatnio w panikę, bo nam (po nocy na łóżku jego rodziców) zaginęła prezerwatywa :szok: I do dziś nie wiem, co się z nią stało - pewnie odruchowo została natychmiast wyrzucona, no ale nie wiadomo na pewno ... A jakby teściowa znalazła?
nieźle..

Cytat:
Ja tylko na chwilkę....

Gajuś będzie dobrze
o rety coś się stało?

dla gayenki

Dziewczyny wreszcie wkeiłam kolekcję

O tu-> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1766
i tu -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1767

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 09:53   #2160
snowqueen
Zakorzenienie

nosku boska kolekcja, zakochałam się w całości Kilka flakoników sie powtarza z moją małym zbiorem, prawie całą resztę mogłabym przygarnąć. Cudeńka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości