|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
cześć Siostry
wracam po mej krótkiej nieobecności
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#753 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Kasiu
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
hej, hej! zacząć się udzielać dziewuszki
Nimrodelle dodałam podduszane warzywa (papryka, marchewka, cebula, trochę przecieru pomidorowego własnej roboty) z mięsem mielonym wieprzowo-wołowym. wyłożyłam na wydrążoną cukinię i zapiekłam w piekarniku. można rzucić jeszcze plasterek sera żółtego, ale ja nie miałam. wiecie co, odkąd przeszłam na SB to razem z Mamą kupujemy mięso i same mielimy. naprawdę jest mniej tłuste
|
#755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najszybciej spadają cm w talii A który to dzień hmmm... 4 albo 5 nie pamiętam Teraz czuję się ok, najgorzej było 2 dnia. Może to za duża dawka kofeiny na raz, nie piłam nigdy mocniejszej kawy i może to przez to - 4 tabletki to jak 1 kawa Z jedzeniem to już w sumie normalnie, chociaż próbuję w siebie wmusić pół jogurtu z cynamonem i .. jakoś nie mogę tego zjeść Niestety wzięło mnie na słodkie i zjadłam kostkę gorzkiej czekolady - to 25kcal, więc co mi tam ^^ TL silnie rozgrzewa, a juz przy wysiłku fizycznym to jest tak gorąco, że szok. Siedzę w podkoszulku, okno otwarte a mi ciągle ciepło Moim zdaniem dużo bardziej likwiduje uczucie głodu niż Aplefil lub chrom k_asiaczku witaj
|
|
#756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cześć Dominiczko no niestety u mnie masakra, w sierpniu zaczęłam brać tabletki anty i przytyłam już 3kg załamkę mam straszną i nie wiem co robić
|
|
#757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze jakies pomysły macie Kochane, ale rozruszac ta wage...?
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
dziendobry ja tylko tak szybkim przelotem
mmmm te batony wygladaja tam przesmacznie ![]() dziewczyny a kaszki manny to na SB nie mozna nie?
|
#759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze sie skusze i poprawie to tlumaczenie choc troszke Dzisiaj wracam do PL. Moze w samolocie podlubie cos przy tlumaczeniu choc watpie. Pewnie poczytam cos albo obejrze.NIc mi sie nie chce. Wciaz bez sniadania i tylko kawke saczymy. Pozdrawiam wszystkich Do jutra ![]() EDIT: kasza manna to jak karma do tuczenia. Serio. Jesli ktos chce szybko nabrac ciala to polecam ta kasze Zwroccie uwage jakie pulchne robia sie bobasy jak zaczynaja kaszke wcinac
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
staram się Kochana ale wiesz jak to jest, ile wysiłku trzeba włożyć żeby te 3 kg stracić ![]() od jutra zaczynam znowu chodzić na siłkę i fitness i zobaczymy czy coś pomoże jak nie to zmieniam tabletki albo w ogóle rezygnuje ![]() i o 6 z przodu to mogę zapomnieć na jakiś czas, oby tylko wróciła
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki!
U mnie weekend tak sobie z dietką, trochę słodkiego, trochę wódeczki itd. ale dziś fatalnie - dużo jedzonka, ciast, czekolady... Ja 2 dni pojem ciut więcej to po boczkach (zewnętrzna strona udek) widzę jak się one zaokrąglają - nie cierpię tego! ![]() Pozdrawiam wszystkie Plażowiczki!
|
#762 |
|
Zadomowienie
|
k_asiaczek może złe tabletki bierzesz?
dziwna sprawa, bo ja gadałam z wieloma lekarzami i każdy zaprzecza coby tabletki powodowały przybieranie na wadze.. a jednak dziewczyny tyją. czy mogę na kolację śledzika w zalewie domowej z oleju i octu i koperku, pomimo takiego menu: Ś: 2 kromki razowca z duuużą ilością pasty z makreli i twarożku, 3 małosolne II Ś: 4 duże śliwki, brzoskiwnia O: półtorej cukinii nadziewanej PW: 5 orzechów włoskich, garść prażonej kukurydzy, czekoladka z nadzieniem cappucino (i juz nic mnie w pokoju nie kusi )
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
eh no to mnie z ta kaszka manna pocieszylas hehe e no trudno
|
#764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
Ska moj lekarz twierdzil ze nie tyłam po tabletkach tylko po tym ze wiecej jadłam. Bezczelny był więc go zmieniłam ;D
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9108599]Ska moj lekarz twierdzil ze nie tyłam po tabletkach tylko po tym ze wiecej jadłam. Bezczelny był więc go zmieniłam ;D[/quote]
no to moze ylo tak ze tabletki wywolaly u ciebie wiekszy apetyt dlatego wiecej jadlas i przytylas
|
#767 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Witam plażowiczki
![]() Telik, jesteś przepiękną kobietą o ślicznym ciałku. A wakacji zazdroszczę ![]() Marzenko, boskie efekty Gratuluję i dziękuję za mobilizacje i radę ![]() Kasia87, Kochana 16 dni mieć@? Byłaś z tym u lekarza? ![]() Są może tutaj jakieś krakowskie plażowiczki?
|
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
Hmm jestem ja pomiędzy Krakowem a Katowicami
Więc do wyboru ![]() Ale mam lenia ostatnio, niech mnie któraś kopnie na rozruszanie Zmusiłam się do ćwiczeń i jakoś poszło. Teraz troszkę mnie ssie w żołądku, muszę iść spać, bo za późno na jedzenie Mamę boli gardło, chwilkę siedziałam z nią w pokoju i też coś zaczynam czuć Kurdeeee a jak mnie zaczyna coś boleć to skończy się to pewnie tak jak zawsze - anginą Jutro dzień mierzenia
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czuej sie okropnie.wszedzie na moim ciele czuje tluszcz.nawet na plecach i palcach;/dzis nie moglam wlozyc pierscionka nawet;/nigdy jeszcze nei bylam tak gruba;/ coraz bardziej chce kupic to TH II ale .upa wspomnialam cos babci ze bym chciala kupic z nadzieja ze moze jakos bym ja namowila a ona "w zadnym wypadku bo sobie zaszkodzisz bla bla bla" ale potem oczywiscie gadala dalej ze przytylam itp
kurcze nie wiem juz co robic.juz bym nawet je kupila i w tajemnicy lykala ty;le ze siana nie mam a nie powiem tacie ze chce 2dychy bo potem bedzie sie dziwil ze nic osbie nie kupilam wiec po co byla mi kasa;/
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Morelko a to powiedz mi czy to pierwsze Twoje zmaganie z SB? i w ogóle jak sobie fazy rozplanowałaś?
bo to aż dziw, że przytyłaś co do tabletek to ja sama nie wiem. nie wierzę w to i już. nawet już nie chodzi o to co w nich jest, ale po prostu mocno wątpię czy to działa! a ja jestem trochę zła na siebie, bo na kolację po tych śledzikach zjadłam 15 śliwek! wyczyściłam talerz, żeby mnie już nie kusiły.. ehh, trzeba trochę wziąć się za siebie ![]() dobrze, że chociaż ćwiczę regularnie - bez wykręcania
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
Hmm rozumiem Morelkę, bo też przytyłam na SB. A może nie dosłownie na SB, ale na takim podjadaniu jak Morelka. Teraz jem mniej i nie jem po 18.. to jedzenie na noc najbardziej mnie tuczyło
Co do TL to dziś wspomniałam mamie przy ćwiczeniach, że to serio działa, bo mi strasznie gorąco. A ona, że to chemia jakaś i że coś mi może być. Ehhh rodzice Sama się odchudza, więc więcej nie mówiła. Jeśli TL będzie działało tak jak dotychczas to kupie następne opakowanie, a potem jeszcze kolejne aż nie dojdę do wymarzonej wagi lub inaczej mówiąc utraconej wagi przez własną głupotę i obżarstwo
|
#772 |
|
moderatorka też wizażanka
|
asi_ula
To pewnie się znasz na krakowskich reliach Mogłabyś mi powiedzieć gdzie w Krakowie warto odwiedzać kosmetyczkę (za w miarę przystępne ceny)? Gdzie jakieś sklepy gdzie znajdę tanie SBsowkie jedzenie, herbatkę pu erh- na wagę czyli jakąś herbaciarnie
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Witam na słonecznej plaży w ten deszczowy dzień!
kasiaczek a czy oprócz przytycia po tabletkach anty zauważasz inne ojawy? jesli tak to zmień tabletki albo odstaw.Ja i przytyłam, raczej spuchłam i się potwornie czułam, migreny, bolące piersi, i drazliwość na Tż odtsawiłam i dziękuję bogu za prezerwatywy raczej całkowity brak tego czegoś Za mną od wczoraj chodzi śledzik i jakaś ryba wędzona najlepiej makrela (choć wiem że po makreli będzie mi się odbijać to i tak ja kupię) w moim sklepiku zaopatrzeniowym nie mieli, ale dziś wstąpie na rynek do rybnego i się obkupię Ehe wczoraj znowu grzech - 5 ciastek - 2 delicje i 3 pieguski Ale tż miał imieniny i przyszli jego rodzice z życzeniami więc.. no same wiecie skusiłam się.W niedzielę będzie impreza - obiad i ciasto ;] na obiad będzie bardzo SB piersi kurze i brokuł ale kawałka ciasta sobie nie odmówię Ska pastę z makreli sama produkujesz? ;] co do niej jeszcze dodajesz? Wczoraj Tż w chwili łóżkowego przytulania, zauważył że jakby mnie mniej trochę, sama widzę, że spodnie ciutkę poluźniły się tu i ówdzie, ale na wage jszcze nie wchodziłam, bo nie mam jeszcze ciekawe, zwłąszcza że za dużo się nie ruszam ![]() 2h tańca tygodniowo Tz miał ułożyć ćwiczenia i tak się ich doczekałam. ![]() smakowity przepisik na piersiątka z pieca: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=326 |
|
|
|
#774 |
|
Konto usunięte
|
Witam witam
![]() Zauwazylam ze ostatnio coraz czesciej przewijają nam się tu jakieś dołki, narzekania, podjadania i jesienne tycie. Nie przecze, sama mam problem z dotrzymaniem posanowień co powoduje jeszcze większą frustracje. Ale dziewczyny kochane mamy się tu podnosić na duchu i motywować ![]() Marzeniatko i inne tak pozytywnie nastawione dobre dusze, prosze nas tu czesiej odwiedzac, marudom bedzie łatwiej. Wczoraj po pracy znow pogrzeszyłam i moje MZ poszlo sie bujać wraz z 5 rafaello i 2 miską nerkowców. Zła byłam... ale to zadne usprawiedliwienie ![]() Dzisiejsze menue wkleje wieczorem, tak zeby było prawdziwe
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam troche pomarudzić mozna
dziś za to samo SB z mniejszą ilością warzyw. nie bijcie. sniadanie - twarożek grani ; przekąska - pistacje ; obiad - brokuły; kolacja - ryba (śledź chyba) nawet sobie zorbiłam w excelu tabelkę z moimi posiłeczkami ![]() o kurka muszę grzechy wpisać
|
|
|
|
#776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aj bym sobie takiego moralnego potykacza nie robiła i nie wpisała bym grzeszków żeby się nie katować.A tak serio ja przez tą nagłą jesień grzeszę coraz bardziej po prostu nie umiem się powstrzymać. Ehh na razie chyba ucieknę z plaży przynajmniej do momentu aż sie nie opanuje i nie naprawie sobie silnej woli
|
|
|
#777 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie twierdze ze nie mozna pomarudzić, w koncu nasz naród w tym najlepszy :-P
Anetunia tez robiłam sobie ostatnio przerwe, pomogło bo odpoczełam ale jakoś zmobilizować się do przestrzegania mniejszej ilości jedzenia nie moge Chociaż pracuje nad tym intensywnie
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
kliwia dzisiaj wrzucę przepis na tę pastę na bloga. wieczorem. fajne masz te menu, ale czemu bez kolacji codziennie? Cykado i ja dochodzę do grona zdołowanych. ostatni nic mi się nie układa i wszystko komplikuje co do diety to jest nawet ok, ale bez rewelacji.co sądzicie o jedzeniu tatara mięsnego?
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Ska obiad jem w okolicach 16 i po prostu nie jestem głodna już
ja lubię tatara , ale odkąd jestem świadoma zagrożeń to nie tykam się metek i surowego mięska do jedzenia.
|
|
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9114464]Ja nie twierdze ze nie mozna pomarudzić, w koncu nasz naród w tym najlepszy :-P
Anetunia tez robiłam sobie ostatnio przerwe, pomogło bo odpoczełam ale jakoś zmobilizować się do przestrzegania mniejszej ilości jedzenia nie moge Chociaż pracuje nad tym intensywnie [/quote]Mam nadzieje że i mi pomoże :/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Kobietko! Z czego Ty się odchudzasz?! 

Zwroccie uwage jakie pulchne robia sie bobasy jak zaczynaja kaszke wcinac 

raczej całkowity brak tego czegoś