|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
ja, ja, ja, ja tęskniłam
monai ja też czesto zaglądam
|
|
#3182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzasta czyli watek nie ma prawa umierać, będziemy reanimować
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Jak milo was zobaczyc..... tak sie stesknilam..... za Wami... w ogole tak mi brak ludzi ostatnio, moje Kochanie daleko, mama z bratem w Grecji, moja Kasienka w Hiszpanii, znajomki maja wlasne rodzinki lub zapracowane.....
nic sie nie dzieje, alez stagnacja <chlip> <chlip> <chlip>
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś jest też druga rocznica mojego ślubu
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba mam mały sentyment do Ciebie, bo Ty mnie pierwsza witałaś na wątkach ![]() dzięki tym, które obiecują, że mnie tu samej nie zostawią
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za powitanie, hi hi.. ale ani ja panna ani młoda
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo ja tez juz nie panna i wiekszosc z nas tez juz nie hihih.... A kobieta zawsze jest mloda
|
|
|
|
#3189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też uwielbiam wracać do tego wątku, bo jakby nie było jego I cz. powstała w 2006 roku i już wtedy zaczęłam się w nim udzielać. Także jestem zżyta z nim na amen. Nawet tutaj więcej się wypowiadam niż na forum "Już po". Bo mam tu Was ![]() Cytat:
.Wszystkiego najlepszego Taverney
|
|
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3191 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane jesteście moje ulubione PM2008
Dzastunia, Monai,Katarzinka, Dagecik, Marta-przy okazji gratulacje a reszta milczy-tęsknię za tym gwarem ![]() a my kupiliśmy autko, dzisiaj je zarejestrowałam i ubiezpieczyłam-po południu przejażdżka ![]()
|
|
|
|
#3192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zaraz wychodzę na ulicę i chcem wrócić .szartowałam
|
|
|
#3194 | |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie-ale golf IV też jest śliczniutki
![]() na audi usilnie napastuję totka co sobotę ![]() Cytat:
także narazie jesteś niezagrożona.ale jakby podawali że szalony kierowca uciekał przed tramwajem to to będę ja z pewnością![]() Izka Kocie widzę Cię ![]() ![]() Agatka piękne fociaki-dobrze że wróciłaś Mili
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Wtajemniczenie
|
LiLuś gratuluję autka
my co prawda oboje posiadamy dokument, który nam pozwala na jazdę, ale autka nie mamy, ale przed nami inne planowane wydatki (to już mniej niz dwa miesiące zostało ) ale się cieszę, że będę wreszcie żoną mojego ukochanego mężczyzny
|
|
#3196 |
|
Zadomowienie
|
Witam moje kwiatuszki...p
amięta mnie tu ktoś jeszcze?? ...byliśmy w Zakopcu po ślubie, w niedzielę wróciliśmy...było deszczowo, ale użyliśmy gór jak trzeba...na Kasprowym mega śnieżek...bałwanka lepiliśmy.. ![]() CIchopkowej ślub obskoczyliśmy,a Hotel mieli ulicę dalej...ogólnie wrażenia super... mąż wraca z pracy, wiec pędzę ..lęcę do "jego" domku...ale zanim pojadę, to śmigam fociaki do dowodu zrobić.. ![]() Tęskniłam Nie wyrabiam się z ...nawet nie wiem jak niektóre wyglądałyście w dniu ślubu, bo nie zdążyłam wątku nadrobić...
|
|
|
|
#3198 | ||
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
buzka na pogode Cytat:
![]() Cytat:
![]() my tez chcemy autko nabyc tylko TZ chce wyjechac z kumplami do n iemiec po auto... a Wy w polsc normalnie kupiliscie???
|
|
|
#3199 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluję udanej podróży poślubnej i trzymam za remont mieszkankaCytat:
a pamiętam jak zaczęłam się udzielać to czasami miałam tyle stron do przeczytania, że teraz z kolei jak jest dziennie 1 - 2 strony to już jest dużo ![]() mimo tego staram się regularnie udzielać na naszym wątku i wieczorkami siadam jak za dawnych czasów z kubkiem herbaty i czytam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a będziesz jeździć może w okolicach Szczecina
|
||||||
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre, dobre..... Lilus gratuluje zakupu..... No ja niestety musze w koncu wyrejestrowac swoje autko.... zostalo ostatnio sprzedane a ja jeszcze opieszale nie dotarlam do wyrejestrowania pewnie beda schody zeby to zalatwic bo podobno jest na to 30 dni . Moze sie zmieszcze.
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my mamy III czyli już "staroć" też poważnie zastanawiamy się nad zmianą, ja bym chciała golfa IV lub audi a3 jednak mąż twierdzi, że on chce większy samochód - rodzinny my też tęskniłyśmy
|
|
|
#3202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzasta Lilus gratulejszyn auciorka..Ty rajdowcu śliczny Zmykam Kociaki moje...będe tęsknić... Buziuchna dla Was... |
|
|
|
|
#3204 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć - m.a.r.t.a.
Cytat:
Mamy trochę kredycików do splacania i wolałabym, żeby te pieniązki weselne były na "czarną godzinę" albo może na jakiś mały remoncik - żeby coś się zmieniło w naszym życiu - mieszkaliśmy razem, więc fajnie byłoby zmienić otoczenie (przed śłubem niestety nie było czasu i pieniązków) Fontanny do tortów kupisz pratkycznie w każdym markecie, sklepie z balonikami itp, w niektórych cukierniach też widziałam, w Warszawie są na giełdzie kwiatowej. Nie powinnaś miec problemów z ich zakupem. Zazdroszczę Ci tych przygotowań na chwilę przed (i samego dnia) - mimo, że dla mnie te chwile nie było sympatyczne, ale jednak to niezapomniane przezycie. Będzie pięknie ![]() Cytat:
No i mniej więcej tyle co laptopik kosztuje aparacik, który wypatrzył sobie mój mężulek i dla niego wybór jest prosty - aparacik, bo po co nam laptop a on nie ma aparatu, bo stary skapitulował ze starości.Będę jednak walczyć, bo chce miec w końcu swój komputerek zebym się nie musiała prosić o skorzystanie i żebym mogła sobie siedzieć na wizażu kiedy chce i ile chce No chyba, że wszystkie pouciekacie ... to nie będzie mi laptop potrzebny ![]() Cytat:
Miłego dnia |
|||
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
Izka poopatrz wyżej
PięknookaKotekk ja poproszę jak zwykle....Agatka my kupiliśmy na miejscu ale sprowadzone ostatnio nasz znajomy pojechał do Niemiec po autko i spędził tam 5 dni-dopiero ostatniego dnia pojawiła się sensowna A4 powiedział że nigdy więcej.Dzasta ja zaczynam podejrzewać że Ty siedzisz w mojej główce Kochana zwłaszcza 5 drzwiowe czyżby Mąż zrzucił laptopa wieczrem z kolanek.....Dagecik, Katarzinka |
|
|
|
#3206 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzy tygodnie nie było mnie na wizażu a na wczasach byłam niestety tylko dwa tygodnie. To półmiesiąc miodowy![]() Dziękuję. Gratulacje!!! W takim razie należałoby Cię stąd wygonić. Nie plotkuj z nami tylko coś fajnego dla męża przygotuj a później pochwal się co wymyśliłaś![]() Cytat:
![]() Chętnie bym i wypiła i zjadła gdybym tzw sraczki nie miała, niestety chyba coś z tej Tunezji zwiozłam bo od piątku jestem królową łazienki ![]() Dziękuję, kciuki jak najbardziej wskazane
|
||
|
|
|
#3207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale teraz na pewno będzie 5drzwiowe ![]() a Męża mojego nie ma dobra dziewczynki moje kochanienkie lecę do mojego siostrzeńca ciekawe kiedy będzie miał mnie dość
|
|
|
#3208 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu-nas też czeka remont ale najprędzej po nowym roku
a autko było potrzebne żeby Mężuś mógł szybciej do mnie przyjeżdżać i później odjeżdżać![]() za remont ![]() i choróbsko przepędzam ![]() Dzastunia to wieczorkiem ploty nie smuć się mojego też nie ma.a Siostrzeniec powie Ci za parę lat
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
nooo nie moge to ja wam tu kawusie z pianka serwuje patrze a tu internet padl
i cooo???? i pianka opadla a paczki i tak niezbyt dobre: za slodkie i takie....za angielskie bleee
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki. w tym moim malym miescie to ciezko czasem cos znalezc. fontann tez nigdzie na razie nie widzialam ![]() glupia rzecz do kupienia...pieprz cytrynowy. oblatalam wszystkie wieksze supermarkety, carfury itp i nie bylo. znalazlam przypadkiem w jakims malym osiedlowym sklepiku. hmmm...zazdroscisz a ja bym juz chciala byc po serio...lece do domku (tak biegam teraz miedzy domem rodzicow a mieszkaniem). moze TZ wczesniej sie zerwie z pracy i bedziemy zalatwiac trzymajcie kciuki...dzwonie zaraz umowic sie na wyrwanie osemki na pazdziernik...a potem drugiej... a w miedzyczasie jeszcze z innym mnie to czeka
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

?
nic sie nie dzieje, alez stagnacja <chlip> <chlip> <chlip>
hand-made: urodzinowo na 40tkę

.

) ale się cieszę, że będę wreszcie żoną mojego ukochanego mężczyzny
bajkowo...
za remont mieszkanka