|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
ja, ja, ja, ja tęskniłam
![]() ![]() ![]() monai ja też czesto zaglądam ![]()
![]() |
#3182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzasta czyli watek nie ma prawa umierać, będziemy reanimować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zakorzenienie
|
Jak milo was zobaczyc..... tak sie stesknilam..... za Wami... w ogole tak mi brak ludzi ostatnio, moje Kochanie daleko, mama z bratem w Grecji, moja Kasienka w Hiszpanii, znajomki maja wlasne rodzinki lub zapracowane.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś jest też druga rocznica mojego ślubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki tym, które obiecują, że mnie tu samej nie zostawią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za powitanie, hi hi.. ale ani ja panna ani młoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
Nooo ja tez juz nie panna i wiekszosc z nas tez juz nie hihih.... A kobieta zawsze jest mloda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też uwielbiam wracać do tego wątku, bo jakby nie było jego I cz. powstała w 2006 roku i już wtedy zaczęłam się w nim udzielać. Także jestem zżyta z nim na amen. Nawet tutaj więcej się wypowiadam niż na forum "Już po". Bo mam tu Was ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego Taverney ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#3191 |
Wtajemniczenie
|
Kochane jesteście moje ulubione PM2008
![]() Dzastunia, Monai,Katarzinka, Dagecik, Marta-przy okazji gratulacje ![]() a reszta milczy-tęsknię za tym gwarem ![]() a my kupiliśmy autko, dzisiaj je zarejestrowałam i ubiezpieczyłam-po południu przejażdżka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szartowałam
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Wtajemniczenie
|
niestety nie-ale golf IV też jest śliczniutki
![]() na audi usilnie napastuję totka co sobotę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Izka Kocie widzę Cię ![]() ![]() Agatka piękne fociaki-dobrze że wróciłaś ![]() Mili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Wtajemniczenie
|
LiLuś gratuluję autka
![]() my co prawda oboje posiadamy dokument, który nam pozwala na jazdę, ale autka nie mamy, ale przed nami inne planowane wydatki (to już mniej niz dwa miesiące zostało ![]() ![]()
![]() |
#3196 |
Zadomowienie
|
Witam moje kwiatuszki...p
amięta mnie tu ktoś jeszcze?? ...byliśmy w Zakopcu po ślubie, w niedzielę wróciliśmy...było deszczowo, ale użyliśmy gór jak trzeba...na Kasprowym mega śnieżek...bałwanka lepiliśmy.. ![]() CIchopkowej ślub obskoczyliśmy,a Hotel mieli ulicę dalej...ogólnie wrażenia super... mąż wraca z pracy, wiec pędzę ..lęcę do "jego" domku...ale zanim pojadę, to śmigam fociaki do dowodu zrobić.. ![]() Tęskniłam ![]() Nie wyrabiam się z ...nawet nie wiem jak niektóre wyglądałyście w dniu ślubu, bo nie zdążyłam wątku nadrobić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | ||
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
buzka na pogode ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my tez chcemy autko nabyc tylko TZ chce wyjechac z kumplami do n iemiec po auto... a Wy w polsc normalnie kupiliscie???
![]() |
#3199 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluję udanej podróży poślubnej i trzymam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mimo tego staram się regularnie udzielać na naszym wątku i wieczorkami siadam jak za dawnych czasów z kubkiem herbaty i czytam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a będziesz jeździć może w okolicach Szczecina ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lilus gratuluje zakupu..... No ja niestety musze w koncu wyrejestrowac swoje autko.... zostalo ostatnio sprzedane a ja jeszcze opieszale nie dotarlam do wyrejestrowania pewnie beda schody zeby to zalatwic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my mamy III ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my też tęskniłyśmy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() dzasta ![]() Lilus gratulejszyn auciorka..Ty rajdowcu śliczny ![]() Zmykam Kociaki moje...będe tęsknić... ![]() Buziuchna dla Was... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |||
Zadomowienie
|
Cześć - m.a.r.t.a.
Cytat:
Mamy trochę kredycików do splacania i wolałabym, żeby te pieniązki weselne były na "czarną godzinę" albo może na jakiś mały remoncik - żeby coś się zmieniło w naszym życiu - mieszkaliśmy razem, więc fajnie byłoby zmienić otoczenie (przed śłubem niestety nie było czasu i pieniązków) Fontanny do tortów kupisz pratkycznie w każdym markecie, sklepie z balonikami itp, w niektórych cukierniach też widziałam, w Warszawie są na giełdzie kwiatowej. Nie powinnaś miec problemów z ich zakupem. Zazdroszczę Ci tych przygotowań na chwilę przed (i samego dnia) - mimo, że dla mnie te chwile nie było sympatyczne, ale jednak to niezapomniane przezycie. Będzie pięknie ![]() Cytat:
No i mniej więcej tyle co laptopik kosztuje aparacik, który wypatrzył sobie mój mężulek i dla niego wybór jest prosty - aparacik, bo po co nam laptop ![]() Będę jednak walczyć, bo chce miec w końcu swój komputerek zebym się nie musiała prosić o skorzystanie i żebym mogła sobie siedzieć na wizażu kiedy chce i ile chce ![]() No chyba, że wszystkie pouciekacie ... to nie będzie mi laptop potrzebny ![]() Cytat:
Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Wtajemniczenie
|
Izka poopatrz wyżej
![]() Kotekk ja poproszę ![]() Agatka my kupiliśmy na miejscu ale sprowadzone ![]() ![]() Dzasta ja zaczynam podejrzewać że Ty siedzisz w mojej główce Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Dagecik, Katarzinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję. Gratulacje!!! W takim razie należałoby Cię stąd wygonić. Nie plotkuj z nami tylko coś fajnego dla męża przygotuj ![]() ![]() Cytat:
![]() Chętnie bym i wypiła i zjadła gdybym tzw sraczki nie miała, niestety chyba coś z tej Tunezji zwiozłam bo od piątku jestem królową łazienki ![]() Dziękuję, kciuki jak najbardziej wskazane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a Męża mojego nie ma ![]() dobra dziewczynki moje kochanienkie lecę do mojego siostrzeńca ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu-nas też czeka remont ale najprędzej po nowym roku
![]() ![]() za remont ![]() i choróbsko przepędzam ![]() Dzastunia to wieczorkiem ploty ![]() a Siostrzeniec powie Ci za parę lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
nooo nie moge to ja wam tu kawusie z pianka serwuje patrze a tu internet padl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki. w tym moim malym miescie to ciezko czasem cos znalezc. fontann tez nigdzie na razie nie widzialam ![]() glupia rzecz do kupienia...pieprz cytrynowy. oblatalam wszystkie wieksze supermarkety, carfury itp i nie bylo. znalazlam przypadkiem w jakims malym osiedlowym sklepiku. hmmm...zazdroscisz a ja bym juz chciala byc po ![]() lece do domku (tak biegam teraz miedzy domem rodzicow a mieszkaniem). moze TZ wczesniej sie zerwie z pracy i bedziemy zalatwiac trzymajcie kciuki...dzwonie zaraz umowic sie na wyrwanie osemki na pazdziernik...a potem drugiej... a w miedzyczasie jeszcze z innym mnie to czeka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.