Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 13:30   #2191
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

luskap o te maseczki mi chodzi:
https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=10647
https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=20656
One teraz mają nowe opakowania(podobne, ale ładniejsze), ale nie różnią się skłądem chyba od poprzednich wersji, bo działanie i zapach taki sam mają

rzyrafko u mnie ta oczyszczająca nie brudzi twarzy, czuć za to chłodzenie i ten alkoholowy smród, ale efekty są widoczne Pory czyściutkie i skóra gładka a nawilżającą używam też nieraz na noc jak krem.

EDIT: Zdałam egzamin z geografii!
Stary 2008-09-23, 13:39   #2192
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Hosenko, Ty nasza śmieciaro (Mam nadzieję, że się nie gniewsz z mojego poczucia humoru, ale tak mi się skojarzyło z tymi śmiechami i musiałam to napisać)

Głodna jestem a muszę jeszcze skoczyć na pocztę, do sklepu po milkę chili i cappuccino wiśniowe i dopiero papu
O 18 mam fitness, a chciałam się jeszcze przespać chwilkę żeby sił trochę nabrać

dziś MUSZĘ się wczesnie połozyć i na nocne "dydy dydy" nie zareagować tylko spac dalej.

kompletnie nie mam kiedy ani weny isć do komisu sprzedać stary telefon - wpadłoby 80 zł a nie chce mi się

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 13:43   #2193
snowqueen
Zakorzenienie

madzia ojej sorry, ślepa jestem Miałam wypróbowac dzisiaj, ale zaspałam i nie chciałam ryzykować, więc jak jutro wstanę odpowiednio, to już po 7 będę mogła zdać pierwsza relację

A co do reszty: puder chcę albo ponownie Lucidity (tylko nie wiem, czy 01 czy 06), albo Shiseido Enriched. Wciąż się zastanawiam.

Tusz - oczywiście najchętniej któraś z nowości, jeż albo Iconic, chociaż powiem Wam, że podczas choroby myślałam o powrocie do starego, dobrego L'Oreala, ale chyba byłam w goraczce

Podkład: jedna, wielka niewiadoma...

luskap no cóż, ja tak samo jak Hosenka wizażuję Ale chociaż nie jest to nic porywającego, to przede wszystkim nieźle zarabiam, mam wyrozumiałego szefa, który bez problemu pozwala mi wyskoczyć to do dziekanatu, to na konsultacje w trakcie pracy... Nawet mi się zdarzało uczyć, jak akurat miałam wolniejszy dzień Także przede wszystkim mam tu spokój i komfort, co obecnie, w trakcie studiów, jest dla mnie ważne, a po studiach mam tutaj też perspektywy, ale co z tego wyniknie to zobaczymy

W każdym razie w domu bym zwariowała, ja musze mieć dużo kontaktu z ludźmi. Często jestem zmęczona albo znudzona tą rutyną, bo pracuję tu już ponad 3,5 roku, ale bez tej pracy byłoby mi tak naprawdę gorzej No i wątpię, że znalazłabym teraz coś lepszego.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 13:53   #2194
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Zdałam egzamin z geografii!
gratulacje to ile Ci jeszcze zostało?

Mam pytanie do Gayenki- w jakiej drogerii kupowałaś w Czechach Baleę, czy tam są DM-y?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 13:54   #2195
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
dziś MUSZĘ się wczesnie połozyć i na nocne "dydy dydy" nie zareagować tylko spac dalej.

kompletnie nie mam kiedy ani weny isć do komisu sprzedać stary telefon - wpadłoby 80 zł a nie chce mi się
Co do niereagowania:
a telefon sprzedaj czym prędzej, bo z dnia na dzień dadzą Ci za niego mniej.

Nosku, twoja kolekcja perfum jest po prostu Ja to mam raczej takie z "niższej pólki"

Snow, Hosenko- fajnie, ze macie w ogóle taką możliwość, że możecie siedzieć w pracy na wizażu-a kaska płynie
Ja też chyba zwariuję w domu.

Isa- gratulacje!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 13:54   #2196
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Pomyśl jakbyś okropnie się czuła , gdyby Kosz też miał takie podejście

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
madzia ojej sorry, ślepa jestem Miałam wypróbowac dzisiaj, ale zaspałam i nie chciałam ryzykować, więc jak jutro wstanę odpowiednio, to już po 7 będę mogła zdać pierwsza relację

A co do reszty: puder chcę albo ponownie Lucidity (tylko nie wiem, czy 01 czy 06), albo Shiseido Enriched. Wciąż się zastanawiam.

Tusz - oczywiście najchętniej któraś z nowości, jeż albo Iconic, chociaż powiem Wam, że podczas choroby myślałam o powrocie do starego, dobrego L'Oreala, ale chyba byłam w goraczce

Podkład: jedna, wielka niewiadoma...
Teraz pojawił się sypki So Ingenious EL na Truskawie, i mocno się nad nim zastanawiam. Poza tym jest ten brązer "aniołek" Lancome, ten który ty masz, powiedz, że jest be

Mnie też czeka niedlugo zakup tuszu, chyba, że dostanę tą miniaturę od Chanel.

Cytat:

W każdym razie w domu bym zwariowała, ja musze mieć dużo kontaktu z ludźmi.
Ja tak samo, powiem szczerze, że już się cieszę, że zaczyna mi się szkoła i korepetycje Im mniej wolnego czasu tym lepiej dla mnie

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 14:02   #2197
zizou
Zakorzenienie

nosku opisz mi, prosze, kenzo flower le parfum [swoja droga, kiedys Ty go zdobyla? ]

ja chyba tez musze sie zebrac w sobie i obfocic to, co mam. ale to jak przyjdzie MP i miniaturki
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 14:19   #2198
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja żółtawe też chętnie. I moja opalenizna zeszła już prawie w 100%, także jaśniutki tez może być. Czekam na Twoje opinie po testach
Byłam, widziałam - kolory sa 4 - beżowe, ciepłe, lekko żółtawe poza najjaśniejszym, który jest bardzo blady i w moim odczuciu chłodny. Kosztują u nas 23zł, nie wzięłam, bo oprócz tego Anti Aging był jakiś Moisturizing i nie wiedziałam, na który się zdecydować, ale kupię na pewno któryś.

Cytat:
Wiesz, ostatnio próbowałam w Sephorze na dłoni korektora EL (ja miałam ta wcześniejszą wersję). Spróbowałam trzech najjaśniejszych odcieni, nie wiem, jaki masz Ty, ale u mnie były dramatycznie różowe, wręcz sine
Ja mam 02, nie jest wcale różowy, to czysty beż, światło jarzeniowe musiało Ci przekłamac kolory.

Cytat:
Właśnie się zastanawiałam, czy ten szampon będzie się dobrze komponował z maską L'oreala.
Powąchałam maskę cytryna + oliwa z oliwek - jest boska
Musi się dobrze komponować, bo jak nie, to ja mu nie daruję. Nie po to go z Niemiec aż wiozłam, żeby z moją ulubioną maską się kłócił.
Fakt, ta maska pachnie przecudnie.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja resztka sily i rozsadku powstrzymalam sie przed kupnem dune diora wiecie, jak bylo mi ciezko?
Ja się domyślam.

Cytat:
Na pocieszenie dodam, że z tego co pamiętam, moje zdanie podziela pakosta, ale ice go chyba nie znosi
(piszę o tym 5%)
Otóż to, ja go szczerze odradzam, ten krem jak dla mnie działa marnie.

Za to polecam Nuxe Creme Fraiche. I też mam fazę na Nuxe ostatnio.

Cytat:
Z LRP mialam kilka próbek Hydraphase i nie zachwycił mnie, za to Nutritic to jeden z moich ulubionych kremów.
Próbowałam też Avene Hydrance Optimale Riche i wydaje mi się okropny, nie kupiłabym pełnowymiarowego opakowania.
Ja lubiłam Hydraphase, potem coś podłubali w składzie i mnie do kompletu z tonikiem Hydraphase uczulił. Avene HOR bardzo lubiłam, ale też mnie uczulił.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A gdzie pójdziesz? Byłam dziś po próbkę Hydreane na Długiej (są legere) i wstąpiłam do Firlita w poszukiwaniu podkładu Bell w musie, niestety nie mieli jeszcze Ale jakbyś była na Szewskiej to looknij za nim
Byłam w Firlicie na Długiej, oczywiście zapomniałam pójśc po próbkę do apteki, ale skoro są tylko Legere to chyba mało straciłam.

Cytat:
EDIT: Zdałam egzamin z geografii!
Gratulacje.

Poginęły mi cytaty znowu.

Madzia, odwyk jest odwyk, nie? Widzę, że na finiszu idzie Ci średnio.

Ale ja też słaba kobieta jestem - kupiłam 2 masła Eveline - makadamia i sezam i peeling do dłoni Daxa. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że wykończyłam wczoraj masło Joanny, więc tylko niewielki przypływ ilościowy został odnotowany.

Pokarało mnie potem za to, bo 40 minut czekałam na autobus. Chyba przyłączę się do protestu pasażerów mojego autobusu, o którym czytałam ostatnio przez ramię kobiety siedzącej przed mną w Fakcie.

No i oczywiście przez to wszystko minęłam się z kurierem, który miał dla mnie paczuche z Eskulapa.

Na pocieszenie zaraz zamawiam mazidełka z BU i ogłaszam upadłość finansową. Ale może nie zupełną, bo S. przysłała mi smsa -20% w weekend (chce ktoś?) i może bym chociaż pędzel do brązera kupiła w końcu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 14:27   #2199
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Madzia, odwyk jest odwyk, nie? Widzę, że na finiszu idzie Ci średnio.
Dorotko, nie wypominaj mi juz tu, wiesz jak to jest jak człowiek na głodzie jest
Cytat:
Ale ja też słaba kobieta jestem - kupiłam 2 masła Eveline - makadamia i sezam i peeling do dłoni Daxa. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że wykończyłam wczoraj masło Joanny, więc tylko niewielki przypływ ilościowy został odnotowany.
Ooo, no proszę

Cytat:
Na pocieszenie zaraz zamawiam mazidełka z BU i ogłaszam upadłość finansową. Ale może nie zupełną, bo S. przysłała mi smsa -20% w weekend (chce ktoś?) i może bym chociaż pędzel do brązera kupiła w końcu.
Nie ma zakupów Nawet pędzlowych

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 14:30   #2200
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Nie ma zakupów Nawet pędzlowych
Ale ja nie jestem na odwyku. Nie wypominam już.

Może się jeszcze wstrzymam kilka dni z tym zamówieniem z BU. Bo bym sobie może jednak coś więcej wzięła w S.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-23, 14:53   #2201
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja od niepamiętnych już czasów planuję Hydrabio Biodermy (Riche)
O, to mam tak samo Ale ciągle jak przychodzi do kupienia kremu do zapominam.

W ogóle to ja ostatnio nie lubię treściwych kremów. Używam tylko sypkiego pudru i przeszkadza mi wrażenie mazania się po twarzy. Ale kremy, na które mam ochotę są drogie - albo ze wzgledu na pojemność (hauschka 100 zł/100 ml, DDML 100 zł/125 ml, albo ze względu na markę... Shiseido 210 zł/75 ml)

Cytat:

ja lubie taka ledwo scieta - bialko musi byc dobrze sciete a zoltko to juz niekoniecznie
Ja lubię raczej sciętą, najchętniej z świeżymi grzybami

Cytat:

A ja właśnie nabyłam w Douglasie LU 01 Będę miała do mieszania z 03
I oficjalnie wywalam puste opakowanie po Clinique Blended - nigdy więcej tego świństwa - a ja go tak uwielbiałam

Wykorzystałam przy okazji bon -40 zł - uwazam, że to fajniejsza nagroda niż -10% w Sephorze.

Cytat:
Byłam, widziałam - kolory sa 4 - beżowe, ciepłe, lekko żółtawe poza najjaśniejszym, który jest bardzo blady i w moim odczuciu chłodny. Kosztują u nas 23zł, nie wzięłam, bo oprócz tego Anti Aging był jakiś Moisturizing i nie wiedziałam, na który się zdecydować, ale kupię na pewno któryś.

Za to polecam Nuxe Creme Fraiche. I też mam fazę na Nuxe ostatnio.

Ale ja też słaba kobieta jestem - kupiłam 2 masła Eveline - makadamia i sezam i peeling do dłoni Daxa.

Ale może nie zupełną, bo S. przysłała mi smsa -20% w weekend (chce ktoś?) i może bym chociaż pędzel do brązera kupiła w końcu.
Gdzie znalazłaś Anti Aging? Chciałam mamie kupić a w Łodzi znaleźć nie mogę...

Creme Fraiche na mej facjacie paskudnie się roluje, pachnie pietruszką i nie nawilża

Mam straszną ochotę na jakieś masło - mówi Wam coś seria Fruttini? Mają takie dziwne świecące kremy litchi i wanilia, ananas i coś jeszcze. Chociaż nie wykluczam, że skończy się nan Papaji z TBS A jakas promocja jest, 3 produkty w cenie 2

Promocja -20% - a niedawno ją chciałam. Tylko po co? Bo już nie pamiętam ...

---
Właśnie wywąchałam kolejną odsłonę Very Irresistible Givenchy - Absolutely irresistible czy jakoś tak? Dla zwolenniczek serio - coś miłego dla nosa

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 15:14   #2202
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Gdzie znalazłaś Anti Aging? Chciałam mamie kupić a w Łodzi znaleźć nie mogę...

Creme Fraiche na mej facjacie paskudnie się roluje, pachnie pietruszką i nie nawilża

Mam straszną ochotę na jakieś masło - mówi Wam coś seria Fruttini? Mają takie dziwne świecące kremy litchi i wanilia, ananas i coś jeszcze. Chociaż nie wykluczam, że skończy się nan Papaji z TBS A jakas promocja jest, 3 produkty w cenie 2
Anti Aging znalazłam w naszej krakowskiej lokalnej mini-sieciówce Firlit.

Są chyba 3 rodzaje Creme Fraiche, ja mam ten do cery suchej i bardzo suchej, nie roluje się, co prawda zapach piękny nie jest, ale nawilża i wygładza bombowo.

Promocja w TBS. No ale chyba mnie ominie, bo jednak zrobiłam zakupy z BU. Już się nie mogę doczekać zabawy w robienie kosmetyków, no i moich pierwszych kwasów, których trochę się boję.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-23, 15:27   #2203
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Mam pytanie do Gayenki- w jakiej drogerii kupowałaś w Czechach Baleę, czy tam są DM-y?
Tak w Czechach sa DMy i jest w nich Manchattan

Dziewczynki kochane dziekuje wam za wszystkie PW ,wiadomosci i smski Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..
Jestescie strasznie kochane
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 15:47   #2204
zizou
Zakorzenienie

gayenko wracaj do nas szybko

zrobilam sobie wishliste perfumowa na jesien
  • dune dior
  • organza givenchy
  • organza indecence givenchy
  • eau de parfum gucci
  • amour le parfum kenzo
  • angel thierry mugler
  • alien thierry mugler
i to byloby mniej wiecej tyle
Stary 2008-09-23, 16:04   #2205
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ale napisałyście ....
Mi jakoś brak czasu w pracy.
Wogóle od kilku dni panuje tam dziwna ''zatruta'' atmosfera.

Ktosiek milczy od niedzieli.
Coś się ewidentnie psuje.
Mam to gdzieś, już daję sobie spokój z tym tematem.
Człowiek sie stara, a oni mają to wszystko w

Mam adoratora
Facet zobaczył mnie na NK, i tak wypisuje do mnie ciągle, a to na NK a to na gg, a to dzwoni, a to smsuje.
Zaprasza mnie do zakopanego .... jezu nawet się nie spotkaliśmy a on mnie osaczył po prostu.
Fajny facet ale kurde ... nawet go nie znam ....
Stary 2008-09-23, 16:23   #2206
iceflower
Przyjaciółka KWC

Gayenko, Vibesko
Dużo pozytywnej energii przesyłam.

Zizek, spora ta Twoja lista.

Ja z perfum poza pożądaną OI planuję Hypnotic Poison, może Eau d'Eden (chociaż coraz mniej) i Gucci II jak się trafi. Jeszcze Allure bym chciała, ale nie musze mieć i Envy Me na takiej samej zasadzie.

Edit: Zastanawiam się, czy nie wziąć teraz w promocji w S. Shiseido Luminizing Colour Powder, ktoś wie, jaka jest u nas cena regularna? Taka jak w KWC (160zł)?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-23, 16:24   #2207
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Zizek, spora ta Twoja lista.
zima w koncu dluga i jakos musze ja sobie umilac, zeby przetrwac...
Stary 2008-09-23, 16:28   #2208
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość

Dziewczynki kochane dziekuje wam za wszystkie PW ,wiadomosci i smski Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..
Jestescie strasznie kochane
Gajuś :przytu l:

Witam i zmykam humor nie ten i nie mam ochoty na nic oprócz spania i płakania no ale cóż życie

Edytowane przez xxxDAGMARAxxx
Czas edycji: 2008-09-23 o 16:55
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 16:44   #2209
isa666
Zakorzenienie

Dziękuję za grautlacje dziewczyny

Gayenko pamiętaj, że my tu jesteśmy i zawsze możesz się zwrócić po radę i się wyżalić

Vibesko może Ktosiek po prostu ma gorszy okres, albo natłok pracy Wiem, że takie milczenie facetów jest okropne, ale nie skazuj tego na niepowodzenie jeszcze
A ten nowy adorator...może pogadaj z nim choć raz np. na gg, dowiedz się czegoś więcej o nim Mam tylko nadzieję, że to nie jakiś namolny debil, bo takich też jest pełno na świecie.

Dagmarko Nie załamuj się

Byłam z tatą w supermarkecie, nakupiłam tonę niezdrowego żarcia i zaraz coś w siebie wchłonę Mam czipsy, białą Milka, serek o smaku sernikowym i Danio z warzywami a do picia herbatę Lipton piramidke z truskawką, maliną i jeżyną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 17:12   #2210
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Pokarało mnie potem za to, bo 40 minut czekałam na autobus. Chyba przyłączę się do protestu pasażerów mojego autobusu, o którym czytałam ostatnio przez ramię kobiety siedzącej przed mną w Fakcie.

S. przysłała mi smsa -20% w weekend (chce ktoś?) i może bym chociaż pędzel do brązera kupiła w końcu.
czyżby to był 173 Ja się przyłączę z wielką ochotą, to mój jedyny autobus do miasta i praktycznei co drugi na który się wybieram nie przyjeżdza wcale, a w zimie to już masakra
Ja chcę smsa i sponsora
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Tylko w sumie po co mi skoro jestem bankrutem
Trzymaj się cieplutko
Cytat:
Byłam z tatą w supermarkecie, nakupiłam tonę niezdrowego żarcia i zaraz coś w siebie wchłonę Mam czipsy, białą Milka, serek o smaku sernikowym i Danio z warzywami a do picia herbatę Lipton piramidke z truskawką, maliną i jeżyną
A ja wcięłam pół paczki Hitów kokosowych i małe ciasteczko 7days, pyyycha
a na fitnesie nie byłam już z 3 tyg chyba
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 17:14   #2211
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

No ja póki co nie skreślam ktośka i potrafię zrozumieć że ktoś dużo pracuje/jest zajęty/nie ma czasu, ochoty czy czegoś tam jeszcze.
Dlatego staram się być wyrozumiała i cierpliwa.

A ten nowy koleś ... hm... nie wiem czemu mnie zaczepił, zna moją znajomą na NK i tak mnie wypatrzył i się przykleił.
Tyle że jak dla mnie to za szybko sobie coś wyobraża

Gajuś, myślę o Tobie
Stary 2008-09-23, 17:15   #2212
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
czyżby to był 173
ja obstawiam 502

mam jakiegos dola zyciowego, ale to zwiazane z migrena. tak mnie leb boli, ze nie mam ochoty zyc. zajmuje sie czymkolwiek, byleby o bolu nie myslec. a tak dlugo mialam spokoj

i pragne perfum jakichs. jakichkolwiek
Stary 2008-09-23, 17:21   #2213
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cześć Dziewczyny
Jestem po zabiegu dentystycznym, starali mi się usunąć to złamane wiertło z kanału zębowego. Niestety nie dało się . Czeka mnie rozcinanie zęba i usuwanie części kości (bo to wiertło spowodowało w nim zmiany), potem będę uzupełniać braki implantem. Dodatkowo miłam dziś kanałówkę i zdycham. Jestem cała opuchnięta, obolała, siódmy raz w tym roku na antybiotyku i generalnie jest do upy .
W trakcie kanałówki prawie zemdlałam z bólu, nie działało znieczulenie z powodu stanu ropnego .
Chyba wreszcie trafiłam na fachowca, ale doprowadzenie mojego uzębienia do ładu i uzupełnienie dwóch braków implantami będzie mnie kosztowało majątek.
Dziś zostawiłam prawie równowartość zamówionych kozaków, a to dopiero poczatek . Po raz kolejny się wściekam na służbę zdrowia i partaczy, którzy dotąd leczyli moje zęby.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 17:22   #2214
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
czyżby to był 173 Ja się przyłączę z wielką ochotą, to mój jedyny autobus do miasta i praktycznei co drugi na który się wybieram nie przyjeżdza wcale, a w zimie to już masakra
Ja chcę smsa i sponsora
Tylko w sumie po co mi skoro jestem bankrutem
Nie, 173 nie podróżuję. 502.

Smsem służę, sponsora sama nie mam.

Cytat:
ja obstawiam 502
Skąd wiedziałaś?

Zizku nie dawaj się dołom, coś widzę tutaj humory nie najlepsze w wątku. Uszka do góry dziewczyny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-23, 17:26   #2215
zizou
Zakorzenienie

bo o 502 to juz legendy po krakowie kraza znajoma dojezdza do pracy, z huty. wiec wiesci mam co rano bardzo swieze
nie ma drugiego takiego autobusu

ja czekam az przeciwbolowka zacznie dzialac, wzielam jak tylko poczulam, ze apokalipsa sie zbliza. nienawidze swoich migren
Stary 2008-09-23, 17:28   #2216
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja nim całe szczęście jeżdżę z drugiej strony, chyba bym osiwiała, jakbym miała podróżować z Huty.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-23, 17:31   #2217
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nim całe szczęście jeżdżę z drugiej strony, chyba bym osiwiała, jakbym miała podróżować z Huty.
dzis wyczytalam, ze w godzianch szczytu dadza na linie przegubowe zeby chociaz troche sie rozluzowalo.
sajgon zaczyna sie pod bagatela, im blizej placu centralnego tym gorzej
Stary 2008-09-23, 17:35   #2218
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
dzis wyczytalam, ze w godzianch szczytu dadza na linie przegubowe zeby chociaz troche sie rozluzowalo.
sajgon zaczyna sie pod bagatela, im blizej placu centralnego tym gorzej
Taa, a może by puścili go trochę więcej razy w ciągu godziny. A dzisiaj to był rekord tego autobusu - nigdzie po drodze nie ma remontu, a 2 pod rząd nie przyjechały.

A potem jak puszczają w autobusie te swoje propagandowe filmiki ze lśniącymi i pustymi tramwajami i autobusami to tylko mi się kilka słów powszechnie uznanych ciśnie na usta.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-23, 17:37   #2219
isa666
Zakorzenienie

Aga, biedactwo Najważniejsze żeby wyciągli to złamane wiertło
Ja też powinnam iść do dentysty, ale ciągle to odkładam

ziz ja też miewam często migreny, ale widzę, że u Ciebie są bardzo mocne

Mnie coś strasznie zaczęło teraz nosić, serducho mi nawala, czuję się jakbym miała zaraz biec w maratonie Chyba do tych czipsów dodają jakieś wspomagacze
Stary 2008-09-23, 17:39   #2220
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Taa, a może by puścili go trochę więcej razy w ciągu godziny. A dzisiaj to był rekord tego autobusu - nigdzie po drodze nie ma remontu, a 2 pod rząd nie przyjechały.
o masakra. generalnie to na temat naszego MPK mozna ksiazki pisac...

a filmiki sa, ciekawe ja sie bardzo lubie uczuc z nich jezykow obcych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości