|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh, życie...!
|
|
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie kosmetyki do włosów dodatkowo stosowałaś ![]() Dłuży ten ręcznik musi być? A włosy całkiem mokre, czy trochę podsuszone? Dziś spróbuje
|
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Oleczka
piękne masz włosy Pamiętacie, miałam iść na cytologię - wczoraj byłam wreszcie ![]() Kiedy tam poszłam okazało się, że badanie przeprowadza ta sama „delikatna inaczej” baba, której badanie tak niesamowicie miło wspominam I wiecie co? Długo się nie zastanawiałam tylko uciekłam z poczekalni Dopiero potem, kiedy już byłam hen, hen daleko, pomyślałam, że muszę się przecież umówić na inny termin! No i wracałam się jak ta głupia, modląc się, żeby tej baby już tam nie było Powiedziałam jej, że przyjdę w październiku, po miesiączce. Wtedy ona powiedziała, żebym chwilę poczekała i że pójdzie zobaczyć czy może jest wolny lekarz, tak to skoro już tu jestem nie musiałabym czekać tyle czasu. I zanim zdążyłam jej cokolwiek powiedzieć, wypadła z gabinetu szukać lekarza. A ja już zaczynałam się zastanawiać czy może znów nie uciekać, bo jeśli przyprowadzi mi tą ginekolożkę od której właśnie zwiałam to się potnę Zanim zdążyłam się zdecydować czy uciekać czy nie pielęgniarka wróciła prowadząc ze sobą dosyć młodego lekarza. Pomyślałam sobie „Facet! O, jak dobrze!” I praktycznie wcale nie bolało, tylko odrobinę, w momencie kiedy mi go wkładał W takim razie, nie wiem jaki wziernik musiała mi tamta baba wpakować, że tak mnie bolało ![]() Na przyszły tydzień umówiłam się z kolejną dermatolożką – mam nadzieję, że ta okaże się bardziej kompetentna niż poprzednia ![]() Mój ojciec leczył się chyba kiedyś u niej na łuszczycę i mówił, że jest w porządku. Zobaczymy ![]() WOW! Ile osób nas podgląda! ![]() |
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Warto, warto
O ja złośliwa zołza! Koleżanka mi właśnie napisała, że odwołała spotkanie dzisiaj bo jest chora ![]() I niestety muszę już uciekać ![]() No to się umawiamy na sygnałki ![]() Pa Uwielbiam takie rzeczy
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
najgorsze jest to, ze czesto zwierzeta kupowane sa dzieciakom, na odczepnego, a jak sie okazuje, ze tak mloda osoba nie rozumie, ze zwierze to tez obowiazek, nie tylko przyjemnosc to oddaja/wyrzucaja bo nikt nie chce sie juz nim zajmowac. kurcze, powinni bardziej sankcjonowac prawo dotyczace obrony zwierzat!! ![]() to moze jakas pomarancz czy brazik?
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do TŻ'a to i owszem, ale mu przecież tego nie powiem, bo tak spuchnie z dumy, że będzie lewitował w nocy |
||
|
|
|
|
#3731 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.I dziękuje Cytat:
. Ręcznik bardzo duży . I takie wyszły. Teraz dałam trochę pianki nivea, ale widzę, że ona nic nie zmieniła nawet .Ja to robiłam tak, że rozkładałam ręcznik na łóżku, schylałam się, tak, że czubek głowy dotknął ręcznika, wtedy dociskałam brzegi do czoła i na około głowy. Chwytałam taka schylona dwa końce i skręcałam (w tą stronę jakby się motor zapalało) no i jak już skręciłam, prostuje się i te wiszące brzegi zawijam w tyłu. Wiem, że opis skomplikowany, ale jak spróbujesz to pójdzie łatwo . Cytat:
.Padłam, uciekłas z poczekalni . Jesteś udana . Ale wszystko się dobrze skończyło. Podobno faceci są właśnie lepsi, ale ja jakoś mam swoją ginekolożkę i nie narzekam. A TŻ mówi, że mnie do faceta nie puści No, podgląda nas dużo. Pewnie czytają pasjonującą historię o wziernikach ![]() |
|||
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co miałam robić? Jak ją zobaczyłam to był naprawdę moment i wyprułam z tej poczekalni Wolałam czekać kolejny miesiąc niz żeby to babsko mnie jeszcze raz dotknęło ![]() Uciekam, pa |
|
|
|
|
|
#3733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oluś, a ten sposób o którym piszesz jest tylko dla osób, które z natury mają bardzo kręcone włosy, tak?
|
||
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Extra![]() Cytat:
Dzięki |
||
|
|
|
|
#3735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dasz, dasz . Bardzo proszę .
|
|
|
|
|
|
#3736 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To widzę, że jesteśmy podobne Cytat:
Przykro mi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)A co dziś świat taki kolorowy? Nie pokolorował go przypadkiem jakiś męski osobnik?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozwalił mnie ten tekst.Ale jak widać ucieczka czasem popłaca. I kolejny raz potwierdza się teza, że jednak mężczyźni ginekolodzy są bardziej delikatni. Cytat:
![]() Pojechałam dziś z mamą po jesienne botki, ale nic nie znalazłyśmy. Chciałam takie na małym obcasie. Tymczasem były same wielkie szpilki, a te, które mi się podobały były nie ze skóry Za to przemarzłyśmy obie kompletnie. Tak czy inaczej, wróciłam i mam wyrzuty sumienia, dawno nie zjadłam tak wielkiego obiadu![]() Lecę na fryzjerskie, szukać wyczynów K.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||||
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
a to czemu?
![]() a cóz co za akcja sygnałkowa? czy ja cos przegapiłam? ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Też chce botki, jutro idę na poszukiwania. Chce takie jednak nie bardzo krótkie, a przed łydkę. I czarne chce ! I też obcas taki mniejszy .
|
|
|
|
|
|
#3739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie, będzie wypita po 19 razem ze skrzypem
![]() A historia z ginekologiem świetna Cytat:
Moja siostra tak samo robi z włosami, tylko, że ona ma tylko podatne na kręcenie, nie kręcone ![]() Cytat:
Tak, jestem zadowolona z niego Muszę w takim razie zmienić Bebi recenzję.Cytat:
A kredki miał piękne, wielokolorowe
|
|
|
#3740 |
|
Wtajemniczenie
|
i pewnie wszystkie teraz z recznikami na glowie siedza
ciekawa jestem czy u mnie sie to sprawdzi, nie mam dlugasnych wlosow
|
|
|
#3741 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Olu podziel się tymi kredkami bo u mnie nadal smętnie, buro i ponuro
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak jednym oczkiem, bo właśnie ...... do ginekologa się wybieram.
Matuchno jedyna, ale mnie nastraszyłyście !!!! Całe życie chodziłam tylko do tych płci męskiej, a dzisiaj mie się kobita trafiła. Ratujcie wszyscy święci ! Chyba też ucieknę ! |
|
|
|
|
#3743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko jak dla mnie okularnicy, strasznie nie czytelna... Dostaję wytrzeszczu, żeby się doczytać ![]() Cytat:
) Ostatnio nie uciekłam tylko dlatego, że byłam z mężem, więc i tak by mnie złapał i z powrotem zaciągnął Ale głowę mi musiał trzymać na fotelu, bo myślałam, że od strony głowy zejdę z tego fotela - głową ![]() Cytat:
|
|
|
#3744 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
A jak
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj niestety mnie nie było, jak zajrzałaś na wizaż, ale zauważam pewną regułę - jak wpadasz na wątek to od razu się ruch robi i strony napełniają w mgnieniu oka ![]() O, przypomniałaś mi, że muszę wypić zieloną herbatę... Cytat:
Ech czego ja nie mam kręciołków Cytat:
A to podglądacze Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
|
#3745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie taki ginekolog straszny jak go malują
|
|
|
#3746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
noż niesprawiedliwość![]() Cytat:
tylko ta pogoda mnie zaczyna solidnie irytować
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuuuuuu jakie mam zaległości w czytaniu
![]() ![]() Właśnie wróciłam z miasta, dziś odwiedziłam okulistę i zrobiłam zakupy. Pochwalę się, a co tam mam lepszego do roboty , zaczaiłam się parę dni temu na parasolkę ![]() w panterkę i dzisiaj sobie zakupiłam, oprócz tego jeszcze szukałam czarnych ażurowych rajstop,no niestety nie było. Widziałam takie w Katowicach w 3-ech Stawach ale nie zdecydowałam się na zakup , poratowałam się czarnymi ale to nie to samo. Muszę skoczyć na pl.Grunwaldzki może tam będą . Jutro razem z tż przeprowadzam się do mojego mieszkania, fakt będziemy tam tylko 3 dni ale mamy tyle do roboty, muszę kupić jakąś szafkę do łazienki na kosmetyki itd...
|
|
#3748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Taka akcja informacyjna - Agnieszka informuje nas wszem i wobec, że czatuje na nas na wizażu ![]() Cytat:
Nie wiedziałam z tą kofeiną. Następnym razem zamiast podwojnej dawki, wezmę pojedyńczą i popije kawą
|
||||
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
A tam, pogoda
Ja dziękuje Bogu za deszcz, nie muszę przynajmniej zaliczać biegu na 1000 m ![]() Czekolada zjedzona? Jak tak, to nie mam pomysłu na poprawienie humoru
|
|
#3750 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie w końcu zamówię jakieś na allegro
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

Ehhh, życie...!

I wiecie co? Długo się nie zastanawiałam tylko uciekłam z poczekalni 

. Ręcznik bardzo duży 

) Ostatnio nie uciekłam tylko dlatego, że byłam z mężem, więc i tak by mnie złapał i z powrotem zaciągnął