|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Prawidłowo ![]() Cytat:
Jesteś wielka Dzień doberek wszystkim
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za pralkę ![]() A dziękuję I witam również |
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż raz poległam - trzeba było dodać RAM do mojego laptopa i bałam się, że go uszkodzę i wtedy koniec z wizażem , więc poprosiłam kolege informatyka![]() Pralka pierze aż miło Jeszcze 15 minut zostało![]() Dzień dobry mamusiu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie wracam do tego konta ![]() ta zmiana była głupia i niepotrzebna
|
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
I zrozum tu kobietę...
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A pisanie pracy licencjackiej mi trochę czasu zajmie .Właśnie pojechała ode mnie babcia. Aż się zdziwiłam, dostałam na dentystę 110 zł (w czwartek to leczenie kanałowe ), 60 zł na Benzyne do Opola i jeszcze 50 zł na lepsze. Mama wróciła od ortopedy, ma zwyrodnienie stawu skokowego :/. Problem pracy chyba się rozwiązał, ale jakim kosztem .
|
|
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tymczasem kto się zamieni ze mną na głowy Ostrzegam, że moja jest bezużyteczna- boli już drugi dzień [wczoraj jeszcze znośnie ale dzisiaj bez tabsów się nie obejdzie- a tak chciałam tego uniknąć
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drugi raz się słuchaj Virusi
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
zastanów się dobrze bo ani głowa ani włosy już nie te co kiedyś
![]() Cytat:
![]() jak tam Pan Kwaśniewski z "mam talent" Podobał się
|
|
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
: |
||
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie skutki, jak się starszych nie słucha ![]() Wiesz, że nie obejrzałam...zaczytałam się w co innego i zapomniałam
|
|
|
#3706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
docelowo to ja mam tam mieszkać wiec nie bedzie ono sprzedane. sprzedaż na pewno na chwilę obecną rozwiązałaby moje problemy finansowe ale nie stać mnie na kuoienie sobie mieszkania a swoje latka juz mam i najwyzsza pora usamodzielnić się, ilez można z rodzicami mieszkać? tak wiec na dłuższą mete sprzedaż tylko skomplilowałaby sytuację. poza tym babcia bardzo nie chciała aby ktoś obcy w tym mieszkaniu mieszkał, jak je przepisałą na mnie to nareszcie sie przestałą martwić co sie z mieszkaniem stanie po jej śmierci. jakoś to bedzie... ![]() dziękuję witaj spowrotem Mirelko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla takich włosów mgę życ na tabletkach przeciwbólowych
|
|||
|
|
|
|
#3707 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() W takich sytuacjach jednak nie ma co się oszczędzać, szkoda cierpienia i zmarnowanego dnia, mam nadzieję, że szybko przejdzie I wpadłam się podzielić informacją, że Obcy VII już atakuje Pierwsza "beszta" zaliczona, nie ma zmiłuj |
||
|
|
|
|
#3708 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i lepiej dla niego bo jak sie pozbieralam to mialam ochote go zabic! ale to pewnie same dobre wspomnienia, prawda? trzymaj sie!oj mi tez... ![]() Cytat:
![]() bedzie dobrze, musi byc! ![]() Cytat:
jest ona pelna wiedzy z chemii, ktora jest mi teraz wyjatkowo potrzebna, oj taaak! biore bez zbednego zastanowienia za kazda cene ![]() aa, jak tam nasza ulubienica, juz buszuje? ![]() dziendobry kolejny leniwy dzien, szkoda, ze jeden z ostatnich
|
|
|
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki Izuniu |
||
|
|
|
|
#3710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wbrew pozorom nie jest takie trudne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie świat jest dzisiaj jakby bardziej kolorowy ![]() Miłego!
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu trzeba się zatroszczyć o wątrobę. Ale to jeszcze nie dzisiaj. Właśnie robi się kawa z podwójną dawką kofeiny, którą popite zostaną 2 tabletki z końską dawką painkillersa i kodeiny.Idę umierać wpadnę później- jak odzyję
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Miałam dzisiaj iść do koleżanki i przy okazji popasożytować troszkę ale koleżanka już tradycyjnie przeniosła spotkanie na inny dzień – czwartek albo piątek. W piątek i tak się z nią nie spotkam, bo piątkowy wieczór należy do TŻ’a. Nad czwartkiem pomyślę, bo chyba nie mam żadnych planów na ten dzień (chyba, że o czymś zapomniałam ) ale zastanawiam się... tak chodzi mi po głowie... czy z czystej złośliwości nie powiedzieć jej, że czwartek też mam zajęty i możemy się spotkać dopiero za tydzień... ![]() No i postanowiłam zajrzeć dziś do kafejki bo straasznie się za Wami stęskniłam I dzięki za wszystkie miłe słowa w związku z sunią |
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałaś mi smsa Słyszałam, że coś przyszło, ale nie mam pojęcia gdzie jest komórka Ale tak skojarzyłam - godzina 16, sms - to pewnie Agnieszka
|
|
|
|
|
#3714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musi mieć jeszcze jakieś skłonności samobójcze skoro chce spędzić ze mną życie Cytat:
Dziewczyny, umówmy się, że będę puszczała Wam sygnałki (długie na przykład) bo ja zbankrutuję przez te smsy |
||
|
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie uwierze dopóki nie zobaczę ![]() Cytat:
Nie jakoś a dobrze będzie Cytat:
![]() Mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie.Kawa na ból glowy Mnie po nadmiarze kofeiny to dopiero boli
|
||
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę, póki woda na herbatę się nie zagotuje
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heroldin w zeszłym roku zdechła moja suczka - 16letnia, po operacji macicy, żyła tylko miesiąc jeszcze. Ale chociaż wiedzieliśmy, że w tym wieku operacja jest bardzo ryzykowna, weterynarz uprzedził nas o tym, do głowy by nam nie przyszło nie spróbować, bo np szkoda by nam było pieniędzy. O psince jeszcze nie mamy żadnych wieści, ze schroniska nie dzwonili Jeśli się nie odezwą powiem TŻ’owi, żeby sam do nich zadzwonił. Chociaż mam takie przeczucie, że może już tą psinkę uśpili i dlatego nie dzwonią Z drugiej strony uśpienie jej to lepsze rozwiązanie niż gdyby miała się męczyć z tym nowotworem, prawda? Przynajmniej oszczędziliby jej bólu Z tego co TŻ mówił, jak ją wiózł do schroniska, jak trzymał ją na kolanach i głaskał, czuł na jej ciele różne guzki – pewnie przerzuty, więc dlatego myślę, ze może nie uda się jej uratować ![]() TŻ mówił mi też, że pani w schronisku nie była na początku zbyt miła, widząc go z psem, ale kiedy wytłumaczył o co chodzi, że to nie jego pies, że ktoś ją wyrzucił itd. od razu zmiękła. A kiedy jeszcze zobaczyła pieniądze to już w ogóle inne podejście – TŻ dał 2 stówy. Miał dać tylko stówę ale kiedy zobaczył te wszystkie zwierzaki, pomyślał, ze 2 stówy to wcale nie taki majątek. Pewnie nie spotykają w schronisku zbyt często takich ludzi. Zresztą TŻ co miesiąc przekazuje im też kilkadziesiąt złotych z konta. Ja tylko raz byłam w schronisku, kiedy zawoziłam tego kociaka, którego niestety nie przyjęli (teraz jak tak myślę o tym przepełnieniu to po cichu przyznaję rację tej babie i nie dziwię się, że tak zareagowała, ale wtedy byłam wściekła) i naprawdę warunki są koszmarne Z drugiej strony byłoby zupełnie inaczej gdyby ludzie byli odpowiedzialni i nie wyrzucali swoich zwierząt bo zachorowały albo już im się znudziły! Normalnie za każdym razem jak o tym pomyślę to mnie krew zalewa! ![]() A pokrzywkę panienka już wypiła? ![]() Cytat:
![]() Albo dla Ciebie sygnałki będą dłuższe - tylko nie odbieraj ![]() Widzę, że Ci się czcionka znudziła? Albo to ta sama, tylko na tym komputerze tak dziwnie widać ![]() Właśnie zamawiam sobie w aptece Vitapil i tabletki z wiesiołka
|
||
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do czcionki to taka jesienna metamorfoza ![]() Poprosze o długaśne sygnałki
|
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. W ogóle dopiero wczoraj (jak ja mogłam tyle czasu o tym nie słyszeć!) odkryłam na wizażu tą metodę ploppingu http://juvenescent.files.wordpress.c...1/plopping.jpg na loki i dzisiaj spróbowałam. Aaaaaa, odkryłam sposób na loki me. Piękne są ! aż fotę wstawię (tylko zamalowałam twarz bo na tych zdjęciach wyglądam jak zombie )
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Na szczęście mój TŻ tak dobrze mnie zna, że najpierw to skontrolował

Ja w sumie wolę jak mam mniej czasu, wtedy bardziej się mozbilizuje i sukcesywnie uczę
), 60 zł na Benzyne do Opola i jeszcze 50 zł na lepsze.
.

i lepiej dla niego bo jak sie pozbieralam to mialam ochote go zabic!