Panny Młode 2009 cz. V - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 18:34   #3001
ewelinka3f
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość

Gwałt to gwałt, nieważne jak nazwany i moim zdaniem jest jeszcze gorszy od bicia. Ja bym nie wybaczyła, nie byłabym z takim facetem i na pewno nie chciałabym z nim rodziny zakładać. Jesli ktoś jest zdolny do takiego zachowania to jest dla mnie potworem. A to że facet zmusza do seksu mówiąc czułe słowka nic nie zmienia- pedofile dają dzieciom cukierki żeby je zwabić. I czy to cokolwiek zmienia w ocenie ich czynu???? ale każdy podejmuje własne decyzje... Skoro ktoś wybacza gwałt albo bicie, to jego sprawa. Tylko że taka miłość jest toksyczna i szkodliwa w większości wypadków, bo prawie nigdy nie kończy sie na jednym razie a jeśli podobny stan trwa- cierpią też dzieci w takim związku.Zaznaczam- to moje zdanie i moja ocena.
jupik,całkowicie się z Tobą zgadzam
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:34   #3002
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
cos w tym stylu?
no mi chodziło bardziej o slubne fryzurki ale rozpuszczone włosy to chyba nie jest dobry pomysł na wesele bo bedzie mi gorąco a może i nie bo to kwiecień?! ale w sumie na sali ciepło bedzie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:40   #3003
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no mi chodziło bardziej o slubne fryzurki ale rozpuszczone włosy to chyba nie jest dobry pomysł na wesele bo bedzie mi gorąco a może i nie bo to kwiecień?! ale w sumie na sali ciepło bedzie

aaaa ok zaraz lukne na slubne
nie wydajemi sie ze jak bys miala lekko upiete to o wiele ladniej sie prezentuje niz rozpuszczone ... takie jest przynajmniej moje zdanie
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:42   #3004
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa ok zaraz lukne na slubne
nie wydajemi sie ze jak bys miala lekko upiete to o wiele ladniej sie prezentuje niz rozpuszczone ... takie jest przynajmniej moje zdanie
no w połowkie podpiete i uniesione pisałam na poprzedniej stronce cos mniej wiecej takiego tylko prosta grzywka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg iii.jpg (30,5 KB, 21 załadowań)

Stary 2008-09-23, 18:45   #3005
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kasia- faktycznie ładnie CI w tych włoskach ja teraz mam troszkę dłuższe od Ciebie-ale minimialnie i też mam grzywkę no i zapuszczam i dbam o nie teraz, żeby łądne były na ślub Więc też muszę wyszukać jakąś na długie włosy z grzywką i jakas taką, żeby do sukni empire pasowała oczywiscie jesli się na taką suknie zdecyduję
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:46   #3006
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no w połowkie podpiete i uniesione pisałam na poprzedniej stronce cos mniej wiecej takiego tylko prosta grzywka

ooo taa ladna fryzurka ... jakiegos kwiatka mozna dopiac czy cos
Stary 2008-09-23, 18:48   #3007
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ooo taa ladna fryzurka ... jakiegos kwiatka mozna dopiac czy cos
no ja chce własnie kwiatka tylko nie wiem jak się on nazywa chyba to jest lilia ale taka mała i sa jeszcze takie podobne rózowe ale ja muszę miec białe bo sala ma być zielono biała

może Wy mi pomożecie? znacie jakąś firme szyjącą suknie empire prócz manuela moty? jesli tak to prosze o link

Stary 2008-09-23, 18:51   #3008
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
no ja chce własnie kwiatka tylko nie wiem jak się on nazywa chyba to jest lilia ale taka mała i sa jeszcze takie podobne rózowe ale ja muszę miec białe bo sala ma być zielono biała
no kwiatek bedzie sie slicznie prezentowal
poczukaj jeszcze tutaj moze znajdziesz jakas fryzurke

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzury6.htm
Stary 2008-09-23, 18:54   #3009
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura6356.htm mnie się ta podoba....
Stary 2008-09-23, 19:09   #3010
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
oo a to jest fryzurka Blush Salony Mody Slubnej w Tarnowie

mi sie strasznie podoba ta fryzurka pierwsza od lewej
a sukienka pierwsza od prawej

http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura54217.htm
Stary 2008-09-23, 19:14   #3011
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

echh ale fruzyrki tez nie mam co wybierac na razie...no bo nie wiem w czym bede wygladac ok...mam okrągłą buzię no i okulary jeszcze ale okularów zamierzam się pozbyc na ślub
Stary 2008-09-23, 21:50   #3012
jupik
Rozeznanie

Cześć dziewczyny ja własnie dostałam od Ery nowy śliczny telefon na przedłużenie umowy mój TŻ się ze mnie smieje że jestem szpanerem i gadżeciarzem, ale ja mam słabość do ślicznych, małych telefonów pewnej fińskiej firmy na NBardzo mi to humor poprawiło, bo zaczęłam szukać pracy i jak na razie ciemno to widzę... ale co tam- mam nową zabaweczkę na pocieszenie
Co do fryzury-ja mam włosy do pasa, co je zetnę to odrastają w super tempie więc pewnie do slubu znów będą do tyłka sięgać...chociaż w czwartek idę do fryzjera na balleyage, to może od razu zetnę... nie wiem jeszcze.Ale ja bym chciała jakiegoś koka na karku i pod spód wpięty welon, taki prosty jednowarstwowy, ale moja mama i TŻ się upierają że jak mam takie włosy to koniecznie powinny być rozpuszczone... no cóż-siła złego na jednego, więc pewnie postawią na swoim

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 21:53   #3013
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
gratuluje super no to opijamy
dziekuje za gratulacje

no wiec zaraz po wyjezdzie z osrodka jakis palant wymusil pierszenstwo i musialam ostro hamowac - ale egzaminator powiedzial ze to nie moja wina... i ze ciekawe kto dal mu prawo-jazdy... w tym momencie opadl ze mnie stres... jezdzilam sobie na luzie, powoli bo po co sie spieszyc, jak trzeba bylo to ustapilam na pieszym jak nie to nie , koles kazal mi zawrocic... a ja sie na szczescie w ostatniej chwili zorientowalam ze mam czerone swiatlo i sie zatrzymalam bo bylo by nieciekawie no ale niebylo zle.. nawet nie wiem czemu sie wczesniej niezatrzymalam.. przeciez widzialam swiatlo.. no ale na szczescie stanelam.. potem mi kazal zaparkowac prostopadle i zaparkowala.. a on na to - a da rade pani wyjsc - ja - ja dam.. i on sie zaczol smiac no bo pani chuda jest no i potem do osrodka chociaz troche mnie podenerwowal bo mi kazal przejechac obok a juz mialam nadzieje ze tam wjade.. dopiero zawroilam i wtedy na osrodek.. jak wjerzdzalam - to sie cieszylam ze zdalam.. usmiecham sie do mojego wojtka - ktory jest nawiasem mowiac kochany i specjalnie zostalil w pracy chlopakow i przyjechal mi potowarzyszyc - i sie ciesze do niego ze niby zdalam.. a ten mi wyskakuje.. ze dobrze ze zahamowalam jak mi zajechal droge ale powinnam jeszcze odbic na bok.. to ja do niego ze raczej nie bo jakby ktos tam stall z boku to lepiej w auto niz w ludzi (to bylo na srodku skrzyzowania wiec na 10000% nikt tam niestal..) on sie zaczol smiac a ja zdebialam bo niewiedzialam czy on mi daje rady czy opiepsza ale wkoncu powiedzial za 2-3 tyg prosze odebrac prawo jazdy
super jestem na maxa szczesliwa
Stary 2008-09-23, 21:54   #3014
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Cześć dziewczyny ja własnie dostałam od Ery nowy śliczny telefon na przedłużenie umowy mój TŻ się ze mnie smieje że jestem szpanerem i gadżeciarzem, ale ja mam słabość do ślicznych, małych telefonów pewnej fińskiej firmy na NBardzo mi to humor poprawiło, bo zaczęłam szukać pracy i jak na razie ciemno to widzę... ale co tam- mam nową zabaweczkę na pocieszenie
Co do fryzury-ja mam włosy do pasa, co je zetnę to odrastają w super tempie więc pewnie do slubu znów będą do tyłka sięgać...chociaż w czwartek idę do fryzjera na balleyage, to może od razu zetnę... nie wiem jeszcze.Ale ja bym chciała jakiegoś koka na karku i pod spód wpięty welon, taki prosty jednowarstwowy, ale moja mama i TŻ się upierają że jak mam takie włosy to koniecznie powinny być rozpuszczone... no cóż-siła złego na jednego, więc pewnie postawią na swoim
ja zawsze miałam słabość do telefonów tej firmy ale mi przeszło bo ostatnio ich telefoniki nie są już takiej dobrej jakości jak kiedyś . ja mam nowy od 3 tygodni- skusiłam się na LG KF600 i na razie jetsem zadowolona...no ale zobaczymy jak będzie dalej....
skoro masz takie ładne włoski to TŻ i mama mają rację- szkoda je chować w jakimś koku... Ja to mam chudziutkie włoski więc chyba lepiej będą wyglądać spięte...
Stary 2008-09-23, 21:55   #3015
jupik
Rozeznanie

Martucha- GRATULACJE

Stary 2008-09-23, 21:57   #3016
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Martucha- GRATULACJE
ja też się przyłączam
Stary 2008-09-23, 22:04   #3017
jupik
Rozeznanie

Cytat:
ja zawsze miałam słabość do telefonów tej firmy ale mi przeszło bo ostatnio ich telefoniki nie są już takiej dobrej jakości jak kiedyś . ja mam nowy od 3 tygodni- skusiłam się na LG KF600 i na razie jetsem zadowolona...no ale zobaczymy jak będzie dalej....
skoro masz takie ładne włoski to TŻ i mama mają rację- szkoda je chować w jakimś koku... Ja to mam chudziutkie włoski więc chyba lepiej będą wyglądać spięte...
Ja ostatnio też zdradzałam Nokię z Motorolą ale jednak Nokia to jest to. No i nie chciałam z takim wielkim wyswietlaczem telefonu tym razem, bo to strasznie żre baterie a poza tym wiecznie wygląda na brudne- moja przyjaciółka miała LG Shine i z niego odciski palców można było zdejmować z mojego zresztą też. więc teraz mam śliczną Nokie 5310, bo chciałam porządną MP3 przy okazji mieć, a to ma 2gb. Mam nadzieję, że telefonik będzie grzeczny
a co do włosów- cieńsze przynajmniej można zakręcić itp i się będą trzymać, a moje są ciężkie i niestety to kłopotliwe, nie wiem, czy będą się trzymać ładnie całą noc...

Stary 2008-09-23, 22:09   #3018
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ale moje też są niepokorne....tylko zaraz po ułożeniu fryzura jakoś się trzyma...a potem to d...blada.... Dlatego mam nadzieję, że jak będą upięte to jakoś wytrzymają...
Stary 2008-09-23, 23:15   #3019
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no i teraz coso moim dniu ZDALAM PRAWO JAZDY!!!! wkoncu huraaaaaaaaaaaaaaa tyle emocji ale wszytko sie udalo.. milala pare przygod stresujacych ale opiosze wam wieczorem bo teraz uciekam swietowac... poprostu rewelacja
Cytat:
dziekuje za gratulacje

no wiec zaraz po wyjezdzie z osrodka jakis palant wymusil pierszenstwo i musialam ostro hamowac - ale egzaminator powiedzial ze to nie moja wina... i ze ciekawe kto dal mu prawo-jazdy... w tym momencie opadl ze mnie stres... jezdzilam sobie na luzie, powoli bo po co sie spieszyc, jak trzeba bylo to ustapilam na pieszym jak nie to nie , koles kazal mi zawrocic... a ja sie na szczescie w ostatniej chwili zorientowalam ze mam czerone swiatlo i sie zatrzymalam bo bylo by nieciekawie no ale niebylo zle.. nawet nie wiem czemu sie wczesniej niezatrzymalam.. przeciez widzialam swiatlo.. no ale na szczescie stanelam.. potem mi kazal zaparkowac prostopadle i zaparkowala.. a on na to - a da rade pani wyjsc - ja - ja dam.. i on sie zaczol smiac no bo pani chuda jest no i potem do osrodka chociaz troche mnie podenerwowal bo mi kazal przejechac obok a juz mialam nadzieje ze tam wjade.. dopiero zawroilam i wtedy na osrodek.. jak wjerzdzalam - to sie cieszylam ze zdalam.. usmiecham sie do mojego wojtka - ktory jest nawiasem mowiac kochany i specjalnie zostalil w pracy chlopakow i przyjechal mi potowarzyszyc - i sie ciesze do niego ze niby zdalam.. a ten mi wyskakuje.. ze dobrze ze zahamowalam jak mi zajechal droge ale powinnam jeszcze odbic na bok.. to ja do niego ze raczej nie bo jakby ktos tam stall z boku to lepiej w auto niz w ludzi (to bylo na srodku skrzyzowania wiec na 10000% nikt tam niestal..) on sie zaczol smiac a ja zdebialam bo niewiedzialam czy on mi daje rady czy opiepsza ale wkoncu powiedzial za 2-3 tyg prosze odebrac prawo jazdy
GRATULACJE witamy wsrod jezdzacych kobitek ale jak czytam to mialas fajnego egzaminatora ja to mialam ponuraka no to kiedy autko bedziesz miec??
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 23:40   #3020
motley
Zadomowienie

Cytat:
ale wkoncu powiedzial za 2-3 tyg prosze odebrac prawo jazdy

Gratuluję wiem co czujesz, ja zrobiłam prawko 1,5 roku temu, super uczucie

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 08:50   #3021
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 09:43   #3022
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzień dobry Dziewczynki.

martucha -->> gratuluje

Ja jednak sobie nie zrobie takij grzywki jak ma Kasia, po racjonalnym przemysleniu sprawy doszlam do wniosku, ze wtedy moja okragla buzia bedzie przypominala ogromnego poczka, ale grzywkę sobie zrobię - tylko znajde odpowiednia, moze taka troche na bok, hmm....

A co do fryzurki ślubnej to ja chcę taką jak ma ewelinka3f w awatarku, nawet chyba gdzies, kiedys wklejalam tą fotkę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:42   #3023
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Stary 2008-09-24, 11:00   #3024
myszka_maj
Zakorzenienie

Tyle sie napisałam i wszystko mi sie skasowało.

Martucha zazdroszcze zdania prawa jazdy. Sama żałuje że nie poszłam po osiemnastce. ale zawsze mówiłam ze mnie do samochodu nie ciągnie i za mi nie jest potrzebne. teraz gdy autobusy dały mi sie we znaki, żałuje. nadal mnie kierownica" parzy" jednak dostrzegam plusy podaidania auta. teraz gdy moglabym sie przełamac nie mam ani czasu ani kasy. bede musiala poczekac do slubu. juz wszytskim obiecalam ze po slubie zrobie prawo jazdy... ale starsznie sie boje. chcialbym ale sie boje. boje sie jeżdzic ale to chyba mozna przelamac. bardziej boje sie samego egzaminu bo ja jestem straszma panikara, niby rozumiem ze nie am sie czym denerwowac ale gdzies w srodku wszystko we mnie sie gotuje i stres mnie paraliżuje np. podczas egzaminu przez minute to nie jestem w stanie utrzymac nawet długopisu i dlatego boje sie ze nie dam rady .

Poruszyłyście temat fryzur ... z tym to dopiero będe miala problem. musze zapuścic wlosy bo podoba mi sie jakies romantyczne upiecie z delikatnych loczków. Niewiem co z tego wyjdzie, bo mam niepodatne wlosy i z drugiej strony podobaja mi sie loczki ale ja zawsze nosze proste wlosy i nie wiem jak bede w loczkach sie czula

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:13   #3025
zielony_motylek
Rozeznanie

cześć dziewczyny

kliwia dzięki za 'przepis na welon' przyda się

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Mnie też się tak wydaje... Trzeba sobie kupić gazetę "Panna Młoda", czy jakąś inną za 10, czy 20 złotych A jak już ją kupisz to się okaże, że tak naprawdę niczego odkrywczego, ani nowego w niej nie ma
Osobiście wolę internet, a mam kilka takich gazet w domu
ja to takie gazety zawsze w tesco przeglądam i szczerze mówiąc ani raz nie dostrzegłam tam nic czego bym wcześniej nie widziała w internecie, z początku jeszcze się znalazły jakieś salony których jeszcze nie znałam, ale teraz to już jestem zbyt obeznana w tym temacie

martucha gratuluje prawka , powiem szczerze, że ja sobie teraz już nie wyobrażam, że miałabym prawa jazdy nie mieć, szczególnie gdy jade do TŻ'ta w taką pogode jak teraz za oknem i zajmuje mi to 20 minut w ciepłym autku, a nie godzine i to z przesiadką -tramwajami

ehh napisałam sobie liste rzeczy które musze dziś zrobić, ale tak mi sie nie chce za to zabrać, ze masakra... najchętniej poszłabym spać jeszcze
Stary 2008-09-24, 11:16   #3026
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzień dobry
Dziewczyny-sni Wam się czasem wesele i śllub? Bo mi się czesto śni...np dziisiaj też... i zazwyczaj to jakiś koszmar jest a nie przyjemnośc.. CIągle jest coś nie tak....
a w ogóle to mnie tez sie nic nie chce i te zbym z powrotem spac poszła
Stary 2008-09-24, 11:17   #3027
kaska87
Zakorzenienie

śniło mi się dzisiaj, ze kąpałam się na podwórku i się na mnie wszyscy gapili

Stary 2008-09-24, 11:19   #3028
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry
Dziewczyny-sni Wam się czasem wesele i śllub? Bo mi się czesto śni...np dziisiaj też... i zazwyczaj to jakiś koszmar jest a nie przyjemnośc.. CIągle jest coś nie tak....
a w ogóle to mnie tez sie nic nie chce i te zbym z powrotem spac poszła
mnie się śniło, ale to już jakiś czas temu, że mialam zileone (chyba) włosy na slubie.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:23   #3029
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no mnie sie ciagle sni ze nie ma jedzenia, picia, zespół gra okropnie, goscie niezadowoleni,.... Raz mis ie sniło ze zapomniałam sukienki na poprawiny kupic...paranoja chyba za duzo o tym mysle
Stary 2008-09-24, 11:23   #3030
kliwia
Zakorzenienie

zielony motylek prosię bardzio , wiem już jak zoprbić welon by ładnie opadał na ramionach, dwuwartwowy. widziałam na allegro.
oto link:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=443643420
ogladam na allegro dodatki.

zastanawialysmy sie kiedys, jak sie mocuje zywe kwiaty we wlosy - przykleja sie je na klej do grzebyka i włala
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=439849100
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=439790345
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=439787087
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=439785015
martucha gratulejszyn
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości