|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
po co mam płącić 3000 skoro moge 1500? albo mniej
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w domu mam tylko duze akawarium ( moje wlasne )
|
|
|
#2973 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez wlasnie kombinuje taki plan -moja chrzestna jest krawcowa jakby co to poprawi ![]() Kaśka zmieniłaś awatar, az Cie nie poznałąm
|
|
|
|
|
#2975 |
|
BAN stały
|
Mi się takie suknie ślubne podobają.
I co takiego chciałabym mieć,nawet moga mieć wieksze fałdy. Nie moge znaleść tej aukcji z sukniami sztymi na miare na allegro.Jak znajde to wkleje.
|
|
|
|
#2976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Scio ja to wole kupić używaną suknie niż szytą- zawsze to jednak jakieś pewniejsze mi się wydaje no i model dokładnie taki jak ma być a nie że później się okaże, że bardzo odbiega od pierwowzoru.. no i oczywiście przeceny w salonach chociaż moja koleżanka (ta co byłam w sobote na ślubie) miała suknie za 1400 zł i nie z przeceny, z salonu, z tym, że nie takiego znanego tylko naszego takiego w mieście, a suknia bardzo ładna, też się tam musze koniecznie przejść ![]()
|
|
#2977 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
chyba ze sie do slubu wydluzeale dziekuje ![]() kasiaher wspolczuje takiej sytuacji ale jak wiodze jestes silna
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczne od chodzenia po salonach i przymierzania, a potem sie zobaczy. Mnie sie podobajja takie sukienki proste, gładkie, do tego długi welon i jakas prosta fryzurka
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
zielony motyle szycie welony zwykłego tiulowego bez ozdób polega na posiadaniu sporego kawałka tiulu miekkiego, najlepiej typu mgiełka, grzebyka przezroczystego do włosów, który można zakupić w sklepie slubnych jakimś za całą złotówkę.
Nici w dwóch kolorach ciemna i jasna a może nawet żyłka krawiecka byłaby ok ![]() W celu zrobienia welonu jednowarstwowego odmierzony kawałek materiału zbiera się ładnie do kupi - do wielkości grzebyka - i 'łapie' ciemniejszą nicią (najlpeiej by była grubsza, raz że przytrzyma nam to ułożenie welonu, a dwa ułatwi przyszycie go do grzebyka. Potem ja usuwamy, ciemną nitkę moża zastąpić białą ale grubsza nicią. ) Nastepnie bierzemy grzebyk i przyszywamy ładnie. Jak przyszywac pokzano w linku. http://www.wegotgame.net/jen/veil_attach.html http://www.do-it-yourself-weddings.c...idal-veil.html mozna tez podpatrzeć w salonie na przymierzaniu ![]() Tiul będzie już raczej fabrycznie obcięty równo po bokach, więc zostaje tylko obcięcie równe na końcu welonu. Możliwości są dwie ciachamy na prosto - widziałam ostatnio na allegro taki prosty i nawet nawet wyglądał, Albooo składamy welon na pół wzdłuż, ale biorąc od wolnego końca, układamy sobie równo na podłodze, i tniemy po krzywej zewtnęrzne krawędzie, żeby je zaokrąglić. Tadam ![]() http://www.wegotgame.net/jen/veil_single.html można też pojechać na orkągło ale delikatnie i uzyskamy taki efekt http://www.veilshop.com/Bridal-Veil-...3864-322.html# Przyszywałam już raz, stroik do grzebyka na wesele, ale i tak nie wykorzystałam ![]() mój welon będzie miał mniejwięcej takie wymiary długość 2,5m szerokość 2,2m - jednowarstwowy. albo 2m szerkosc i 3m dlugość ![]() i posłuzy tylko do kościoła i na sesję. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-09-23 o 14:36 |
|
|
|
#2980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się wydaje, że im prościej, tym lepiej Cytat:
Jeśli znajomym nie chcesz mówić całej prawdy, to powiedz po prostu tyle, że nie jesteście już razem, ale nie chcesz wchodzić w szczegóły... Parze młodej bym powiedziała, to samo i dodała, że w tej sytuacji nie możesz być ich świadkiem. Do ślubu jeszcze 4 miesiące, więc nie narobisz im problemu. No chyba, że jednak nie chcesz odwoływać świadkowania... Trzymaj się! Cytat:
![]() Kaśka, piękne zdjęcie w avatarze!
|
|||
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, znacie jakieś stronki, gdzie można zamówić bezpłatne katalogi z sukniami, dodatkami, zaporszniemi i w ogóle ze wszytskim co ze ślubem i weselem związane?
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
chuyba nie ma takich bezpłatnych rzeczy niestety
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się tak wydaje... Trzeba sobie kupić gazetę "Panna Młoda", czy jakąś inną za 10, czy 20 złotych
A jak już ją kupisz to się okaże, że tak naprawdę niczego odkrywczego, ani nowego w niej nie ma Osobiście wolę internet, a mam kilka takich gazet w domu |
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.cartalia.com.pl/main/ na tej stronie mają np bezpłatne broszury...ale tylk otutaj znalazłam......
|
|
|
|
#2986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto zobaczyć co mają ciekawegoCytat:
![]() Cytat:
Kwestie świadkowania też da się rozwiązać, zadzwoń do tej pary i powiedź, że nie możesz być ich świadkową bo rozstałaś się z nim, nie tłumacz się, niech on się lepiej tłumaczy no to fajnie, że z zębami ok Ja dziś byłam u dentyski, od razu po pracy poleciałam, powiedziała mi, że ten mój ząb mądrości jeszcze dobrze nie wyszedł i że muszę zrobić zdjęcie rentgenowskie, wtedy dopiero będzie wiadomo co dalej, jeśli coś będzie nie tak to usuwanie chirurgiczne mnie czeka już się boje. Wyczyściła mi te obolałe dziąsła, założyła tampona z lekiem i mam go trzymać 4 godziny została mi jeszcze godzina z hakiem, płakać mi się chce bo jestem strasznie głodna, od 9 nic nie jadłam przeklęte zęby![]() edit zapomniałam o zdjeciach dekoracji |
|||
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
jupik co do gwaltu zgadzam sie z toba w 100% gwalt to gwalt.. jakby go nie nazywac...
Rybulka to co kiedy mozemy sie widziec napisz juz moze na priv zeby tu dzieczyna niesmiecic kiedy bedziesz jechac... bo nie wiem czy w pazdzierniku czy jakos jeszcze wrzesnien chce poznac mojaukryta siostre mysleniowa ![]() strippi pamietaj ze to maja byc twoje marzenia a nie rodzicow.... kasiaher jestes dzielna.. dajszesz rade, jesli nie bylas jeszcze po rzeczy pojkedz tamzz kims... a co do przyjaciolki to idzcioe razem na zakupy na jakas goracom czekolade... pogadajcie napewno ci ulzy.. jesli jestes w stanie robic u rodziny to zroba przyjaciolom mow PRAWDE bo to nie ty masz sie wstydzic a on.. a co jak on cie potem bedzie oczernial.. ja bym mowila prawde... nie na zasadzie kazdemu kto sie nawinie.. ale bliskim tak po comasz sciemnic albo trzymac wszystko w sobie... zobaczysz ulozy sie w twoim zyciu wszytko... co do swiadkowania to zadzwon do nich lub pojedz... i powiedz polowi szczrzez i ze to niezreczna sytuacja.. zpobaczysz ze zrozumieja no i teraz coso moim dniu ZDALAM PRAWO JAZDY!!!! wkoncu huraaaaaaaaaaaaaaa tyle emocji ale wszytko sie udalo.. milala pare przygod stresujacych ale opiosze wam wieczorem bo teraz uciekam swietowac... poprostu rewelacja
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super |
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
kaska87 -sliczna z was parka
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi się podoba, ale postanoiłam zapuszczać włosy na slub
najwyżej zetnę jak mi nie będzie pasować
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się strasznie podobają chociaż troszkę bym te pierwszą dekoracje zmodyfikowała i już byłoby bajecznie ciekawe tylko ile pieniążków na takie coś trzeba by było przeznaczyć |
|
|
|
#2997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska - swietna fryzura i boska grzywka, chyba sobie taka machne, rok przed slubem bedzie w sam raz najwyzej odrosnie
![]() a propo dekoracji, ja sobie taka fajna wyszukalam ze slonecznikami na masce jak bede w domu to wkleje. |
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję bardzo ja lubię
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
cos w tym stylu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

Negocjacje w sprawie własnego konia są już u mnie rozpoczęte, mam nadzieję, że do wiosny uda mi się przełamać opór

chyba ze sie do slubu wydluze

i jakas prosta fryzurka
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jeśli znajomym nie chcesz mówić całej prawdy, to powiedz po prostu tyle, że nie jesteście już razem, ale nie chcesz wchodzić w szczegóły... 

już się boje. Wyczyściła mi te obolałe dziąsła, założyła tampona z lekiem i mam go trzymać 4 godziny
została mi jeszcze godzina z hakiem, płakać mi się chce bo jestem strasznie głodna, od 9 nic nie jadłam
dziekuję