|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
a widziałaś je gdzieś już?
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wytłumaczcie mi łopatologicznie jak zmienić link w napis?
|
|
#2253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spokojnie, daję mu czas, nic na siłę. Ja też widziałam tą różaną serię w drogeriacj, ślicznie to wygląda w tych słoiczkach, normalnie cudeńka takie. Tylko że zapach mnie nie urzeka bo ja nie brdzo lubię takie różane aromaty .... Cytat:
na sam opis robi mi się słabo.Trzymam kciuki za Twoje ząbki, żebyś nie musiała tak bardzo cierpieć. No i ja też nie nawidzę takich wydatków ![]() Cytat:
Cytat:
Dziś to wspominam z sentymentem Wszystko będzie dobrze, to pewnie przejściowe kłopoty ![]() A ja byłam na aerobicu, fajnie było, nie żałuję że poszłam, fajnie się zmęczyłam i przestałam myśleć o głupotach
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko a jaki masz ładny podpis
![]() I cieszę się, że lepiej Ci się zrobiło A mój TZ ciągle w pracy |
|
|
|
#2255 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Zaznaczasz napis, klikasz w ikonkę "wstaw link" obok ikonek formatowania tekstu (świat z poziomą ósemką) i wklejasz w niego link.
|
|
|
#2256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To gdzie Twóż małżonek pracuje, że musi zostawać do tak późnych godzin ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zauważyłam,ale pory mi troszkę obkurczyłoDziękuję ![]() Cytat:
![]() No właśnie mi tak samo i też rzadko kupowałam,ale jak nigdzie nie mogłam znaleźć maseł Joanny to tam kupiłam i zaczęłam porównywać ceny i mają drożej. Wkurza mnie tylko to,że tam wszystko takie stłoczone i trzeba owszystko pytać,bo samemu się nie dojrzy
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak sobie jeszcze siedzę i sobie myślę że ludzie to jednak dziwni są. Po spotkaniu wszystko cacy, dziesiątki smsów, podziekowania że pamiętam o nim, o urodzinach i że takie tam ble ble bleeee..... słodko i lukrowo normalnie. Nagle cisza jak kamień w wodę, Jak mnie nie zależy to daję wyraźne sygnały, daję odczuć że z tego nic nie będzie. No ale faceta nigdy nie zrozumiem ....
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, a zawsze tak czy tylko dziś?
Pamiętaj , że w samotne wieczory masz zawsze nas ![]() Cytat:
I nową serię Miraculum z różą ![]() Napisz koniecznie jutro co upolowałaś
|
|
#2261 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A nie miało?
Wydawało mi się, że trochę miało, ale może się mylę.![]() Widziałam dziś tą serię Miraculum z różą, ale chyba się nie skuszę, drogo coś, a serią Termiczne Spa wcale nie byłam zachwycona (poza pumeksem do stóp
|
|
#2262 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakbym miała sobie zbudować taką kompletnie nierealną i niezobowiązującą listę, to nie pogardziłabym: - Absolutely Irresistible Givenchy (nadal mam na nadgarstku, jestem pod coraz większym wrażeniem) - Kenzo Vintage - Escada Incredible Me Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym brązuję się Dove, który mnie zapycha czasem - nie wiem czy nie przerzucę się na brązujący Nuxe. A wczoraj wydłubałam resztkę peelingu Avene i powoli kończy mi się glinka Logony (niezbyt wydajne toto) - jakie polecacie oczyszczacze do suchej skóry? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A z chili uwielbiam Lindt ![]() Cytat:
Natychmiast!Będzie to: - masło TBS? - mus Kolastyna? - krem do ciała Joanny? Nie wiem ![]() --- Jutro w południe mam coś jak zaliczenie przedmiotu nie umiem nic haha i siedzę na NK. Ale napracowałam się szkolnie ostatnio, 2 prace oddałam, bez przesady no...A właśnie - poczyniłam kolejny krok na Wizażu i włączyłam podpisy - potrzebowałam jakiś 3 lat, aby włączyć avatarki, teraz przyszła kolej na następny "zaśmiecacz" cennych wizazowych informacji
|
|||||||||||
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Alem nie wyspana, ale nie powiem że nie cieszy mnie ten fakt ![]() Ja to jednak jestem pomylona .... ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
#2264 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek, znowu pada
![]() Cytat:
Liceum to jeden z najfajniejszych okresów w życiu, choć czasem też bywa trudno, ale nie poddawaj się ![]() Cytat:
Ja wczoraj pokonałam tatę w grze komputerowej(rajdy), gdybym tak umiała w rzeczywistości jeździć... ![]() Cytat:
Lecę obejrzeć te nowości na stronie Joaśki ![]() Cytat:
Ja sobie nie wybrałam i wylosowali mi jakiś OFE Dom a niecały rok później dostałam pismo, że moje OFE wykupiła Warta i już jestem jak w wyższej lidze Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vibesko A mój TŻ mnie denerwuje! Wczoraj pół wieczoru naprawiał komputer a powiedział, że sam się będzie naprawiał. I nie licząc godziny to strasznie się wynudziłam.
|
|
#2268 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
ziz kenzo jest ciepłe, lekko pudrowe, ma nutę kremu nivea ![]() i to raczej świeży nabytek, zapomniałam się pochwalić ![]() Cytat:
I dziękuję za oświecenie ![]() Ja też dzisiaj sobie podskoczę na Śródmieście wyczaić nową serię Joanny
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Pakosta to różorozświetlacz, z wzorem w ksztalcie mniej wiecej flagi UK, na ktorej jest nieduży fioletowy brokatowy pająk. ogólny efekt jaki daje na skórze w świetle sephory to.. siniak
![]() PS. a mozeby zainwestowac w jezozwierza? ![]() ide do dentysty |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Pakosta - wklejałam fotkę ok 20.08
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3210
|
#2271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No w końcu brygada RR przecież
![]() Cytat:
w soboty to tak koło 19.30 dobija do domu..pracoholik mi się trafił jak w mordę strzelił![]() A wieczory z Wami to czysta przyjemność ![]() Cytat:
) odebrać z serwisu, mam nadzieję, że znajda upływ prądu i jeśli to co jutro będę oglądać się nada to w piątek, sobotę czarna ląduje w komisie.Trochę mi żal, ale ja planuję duużo dzieci i muszę mieć większe autko ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze zaliczenie Cytat:
ale na polskich drogach i w korkach to raczej jeździ się tak jak w tej reklamie (chyba Canal + ?) "Za tym samochodem, nie pozwól mu uciec..!"-kojarzycie ? ![]() Auto to Mondeo kombi, 2.2 tdci ghia coś tam coś tam... ![]() ma taką piękną beżową skórkę, mrau![]() Jeśli jutro okaże się, że przejdzie pozytywnie badania w serwisie Forda to pocykam mu fotki i Wam kleję TZ oczywiście mówi żebym się nie napalała, bo jeszcze może się okazać, że jest tam jakiś ukryty haczyk...ale kurcze ja już się nakrciłam i cześć![]() Cytat:
Edit-A zobaczylam pajączka Vibesko, ale fajnie, że napisał ![]() Dziś od rana spędziliśmy 2 godziny z ekipą remontową w mieszkaniu. Okazało się, że pare naszych pomysłów jest, delikatnie mówiąc, do bani a oni w 3 bardzo szybko posuwają się do przodu w pracach i musieliśmy już wszystko dokładnie zaplanować, każdy centymetr ściany itp Spytali np. jakie będzie łożko w sypialni, bo od tego tropchę będzie zależało oświetlenie nad łóżkiem do czytania...kurcze, ja jeszcze takich rzeczy nie wiem![]()
|
||||
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Czy Wam też Wizaż dziś strasznie muli? Bo ja już 2 razy od rana czekałam chyba z 5 minut nim mi się forum otwarło ![]() Mam nową Vivę ze zdjęciami ze ślubu Cichopków
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
oj muli i to strasznie
wróciłam od dentysty.. moja kochana dentystka postraszyła mnie wizją szczękościsku i kazała jechać do Warszawy do chirurga.. prawdopodobnie wyrwą mi dzisiaj ósemkę |
|
|
|
#2274 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzień dobry.
Dostałam paczkę z Eskulapa. Peeling Nuxe dostałam w nowej wersji, a stara miała ładniejsze opakowanie. Ale poza tym, to wszystko idealnie, bardzo fajny jest i delikatny.![]() W ramach fazy na Nuxe mam ochotę jeszcze na krem pod oczy i maseczkę nawilżającą. W październiku chyba kupię, jak się finansowo odkuję.![]() Pogorszyła mi się cera, okres nadchodzi.
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę dzwoniła do dziekanatu co dalej. Ogólnie to biorę dziekankę, wcześniej złożyłam podanie na inne studia i czekam na wynik czy mnie przyjęli. A na prawo może wrócę za rok. Pewnie wrócę, bo ten durny rzym wszedł mi na ambicję. Mimo, że teraz nie mogłam się go uczyć bo miałam odruch wymiotny, to ja chcę skończyć te studia. Nieważne, czy 2 czy 3 czy nawet 4 lata później. Ważny jest efekt. Za godzinę jadę na spotkanie z (byłą) szefową. Ogólnie zrobiła się afera, kierowniczka mnie bardzo mocno wkurzyła dodatkowo. I musi za to odpowiedzieć.. ![]() Spać mi się chce, w nocy spałam godzinę, ale jak się kładę to nie mogę zasnąć. A wieczorem impreza.. Nie wiem czy dam radę pójść. A jutro fryzjer ![]() I chcę Tatę na dniach wyciągnąć na grzyby. Bo chcę w swoich kaloszkach pobiegać i je zbierać ![]() Od kilku dni testuję peelingujący żel pod prysznic Farmony - bursztynowy i balsam mocno nawilżający też Farmona, też bursztyn. Pięknie pachną.. A balsam b.dobrze nawilża.
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nie mam zamiaru, chcę ten nawilżający.
|
|
#2278 |
|
Witchdoctor
|
Ice chcesz NUXE Contour des Yeux Prodigieux?
|
#2279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, przecież kombiaki są strasznie dłuugie A moja koleżanka też teraz jest na kupnie auta i mój ex pojedzie do Niemiec po nowego Swifta dla niej, ale to auto jest brzydkie no Ale ona się uparła ![]() Cytat:
Może będą w Firlicie? Skoro masełka Joanny tam mają(a w innych drogeriach ich nie ma), to mam nadzieję, że i ta seria się tam pojawi Cytat:
Będzie dobrze a odpoczynek od prawa może faktycznie wyjdzie Ci na dobre Ja też zakładałam opcję dziekanki wtedy, gdy miałam 2 warunki, ale postanowiłam jednak rzucić pracę niż robić zaległości na uczelni, bo wiem, że mi by się nie chciało już potem wracać do nauki
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam kozaki. czarne, z marszczona cholewka, na malutkim, trojkatnym obcasie. i tym sposobem zeszlam poniezej zera na koncie
i teraz sie zastanwiam, czy aby te kozaki to na pewno TE BUTY KTORE CHCE MIEC ![]() na poczatek apzdziernika szykuje mi sie potezne zamowienie z apteki i jeszcze chce kupic jakies dzinsy, bo to co mam w szafie to obraz nedzy i rozpaczy. ech.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

ananasa nawet nie wącham, mam obrzydzenie po mgiełce Fruttini 

a widziałaś je gdzieś już?

Jak Ci służy serum-olejek lemon?

.
No i problemy po części szkolne jak i choroba się odzywa i nie daje spokoju 

Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..

Liceum to jeden z najfajniejszych okresów w życiu, choć czasem też bywa trudno, ale nie poddawaj się 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)