Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 17:42   #2221
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

sephora przysłała 20% zniżki coś czuję, że rok akademicki zacznę od zakupów teraz już napewno kupię mozaikę z pająkiem najwyżej będę używać do oczu ile ona kosztowała? i jeszcze myślę intensywnie nad nowym tuszem, bo zostawiłam wszystkie w Wawie im się powysychało 2 mi zostały, w tym miniaturka i są w ciągłym użyciu
Stary 2008-09-23, 17:45   #2222
zizou
Zakorzenienie

znizka obowiazuje w weekend?

Ice, jesli sie namysle to sie do Ciebie ladnie usmiechne musze powaznie porozmawiac z portfelem
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:01   #2223
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Aga, biedactwo Najważniejsze żeby wyciągli to złamane wiertło
Ja też powinnam iść do dentysty, ale ciągle to odkładam
Isuś, nadzieje na wyciągnięcie tego wiertła dziś ostatecznie legły w gruzach, czeka mnie niemiły zabieg i wstawianie w to miejsce implantu. Potrzebuję w sumie dwa implanty, ale najpierw muszę przeleczyć resztę, a mam tego sporo, bo własciwie wszystko, co robiłam do tej pory jest do poprawki. Na zdjęciu panoramicznym i mikroskopowym powychodziły zmiany w kości i takie tam. Czeka mnie mnóstwo wizyt, ogrom bólu i czystka w portfelu. Całość będzie mnie kosztowała półroczne zarobki .
No i zanim wstawię implanty, muszę rzucić fajki, bo inaczej się nie przyjmą.
Generalnie jestem wściekła i załamana.
A jak sobie pomyślę, że przede mną jeszcze kilka miesięcy takiej gehenny to mi się odechciewa wszystkiego :beczy:

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-09-23 o 18:03 Powód: lit.
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:14   #2224
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Isuś, nadzieje na wyciągnięcie tego wiertła dziś ostatecznie legły w gruzach, czeka mnie niemiły zabieg i wstawianie w to miejsce implantu. Potrzebuję w sumie dwa implanty, ale najpierw muszę przeleczyć resztę, a mam tego sporo, bo własciwie wszystko, co robiłam do tej pory jest do poprawki. Na zdjęciu panoramicznym i mikroskopowym powychodziły zmiany w kości i takie tam. Czeka mnie mnóstwo wizyt, ogrom bólu i czystka w portfelu. Całość będzie mnie kosztowała półroczne zarobki .
No i zanim wstawię implanty, muszę rzucić fajki, bo inaczej się nie przyjmą.
Generalnie jestem wściekła i załamana.
A jak sobie pomyślę, że przede mną jeszcze kilka miesięcy takiej gehenny to mi się odechciewa wszystkiego :beczy:
Domyślam się, że to musi być straszne Ja nawet przy wierceniu małej dziurki się boję a co dopiero taka operacja na zębach, brrrr...
Najważniejsze żeby Ci wyleczyli to, co jest nie tak i żeby to dalej nie postępowało.
Jeśli masz tylko fundusze to warto zainwestować w ząbki(implanty są horrendalnie drogie ), bo zdrowie w końcu jest najważniejsze

A ja sobie właśnie siedzę z peelingiem Ziaja Calma na twarzy, muszę oczyścić cerę, bo zbliża mi się okres i znów mnie pewnie wysypie
Stary 2008-09-23, 18:23   #2225
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
znizka obowiazuje w weekend?
25-28.09

Wam też ostatnio wizaż szaleje? połowa stron (czy to wątki czy załączniki) nie chce mi się włączać od razu, wyskakuje błąd, dopiero po odświeżeniu działa
Stary 2008-09-23, 18:41   #2226
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Co do niereagowania:
a telefon sprzedaj czym prędzej, bo z dnia na dzień dadzą Ci za niego mniej.
W tym tygodniu się zbiorę

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Pomyśl jakbyś okropnie się czuła , gdyby Kosz też miał takie podejście
Oj dostałby po pupce

mrau

(wcześniej napisałam "dostałby w pupkę" ale stwierdziłam że wyszłoby to conajmniej podejrzanie )

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane dziekuje wam za wszystkie PW ,wiadomosci i smski Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..
Jestescie strasznie kochane

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ktosiek milczy od niedzieli.
Coś się ewidentnie psuje.
Mam to gdzieś, już daję sobie spokój z tym tematem.
Człowiek sie stara, a oni mają to wszystko w

Mam adoratora
Facet zobaczył mnie na NK, i tak wypisuje do mnie ciągle, a to na NK a to na gg, a to dzwoni, a to smsuje.
Zaprasza mnie do zakopanego .... jezu nawet się nie spotkaliśmy a on mnie osaczył po prostu.
Fajny facet ale kurde ... nawet go nie znam ....
Vibesiu, od tych adoratorów nie możesz się odpędzić

A Ktosiek może tez tak teraz pisze na jakimś forum: Ktośka się nie odzywa ...

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Witam i zmykam humor nie ten i nie mam ochoty na nic oprócz spania i płakania no ale cóż życie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja nim całe szczęście jeżdżę z drugiej strony, chyba bym osiwiała, jakbym miała podróżować z Huty.
501, 502, 511 to były moje szlagierowe autobusy Co prawda musiałam się przesiadać na Wiślnej, ale przynajmniej w średnio 15 minut można było dojechać z Dworca do Wiślnej. Kiedyś kierowca 502 podbił rekord i przejechal w 6 minut - oprócz tego że korków nie było to zasuwał tak że ludzie się o mało co nie przewracali.
A że ciasnotka i nieraz się jechało przyklejonym do drzwi no ale coś za coś Przynajmniej kanary sę nie pakowały

Kupiłam kosmetyk na okoliczność dodatkowej kaski - peeling do ciala Termiczne Spa Miraculum, ale tylko dlatego, że było za 11,90 (bo date ma do końca listopada - spokojnie zdążę zużyć). Widziałam tez ich nową serię różaną - jak ktoś sie skusi to prosze o info

Po obiedzie położyłam się i ... zaspałam na fitness

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 18:51   #2227
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Gratulacje!Ja już wiem,że chcę mieszkać w domu,nigdy w bloku.Dlatego też nie wyprowadzam się do Wawy mimo,że każdy z kim rozmawiam i mowię skąd jestem i że dojeżdzam codziennie się dziwi,że nie wynajmuję.

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość

Gratuluję domu

dzięki, Dziewczyny!! dziś wlaśnie zaczęlismy wykanczanie... TŻ wyburzal sciane, ktorej nie chemy...

3 dni mnie w watku nie bylo i kilkanascie stron do nadrobienia... umiaru nie znacie...

a przedwczoraj zakochalam sie w Euphorii CK... chyba w Naturze jest na nia promocja, nie??
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 18:53   #2228
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: Zastanawiam się, czy nie wziąć teraz w promocji w S. Shiseido Luminizing Colour Powder, ktoś wie, jaka jest u nas cena regularna? Taka jak w KWC (160zł)
taka być powinna, ale ja kiedys podczas takich akcji "wszystko -20%" zaobserwowałam, że S podnosi na chwilę przed trochę ceny, że praktycznie i tak wychodzi -10%, może nie na wszystkim, ale ja akurat polowałam na bazę matującą Smashboxa to zauważyłam...
Cytat:
Ale napisałyście ....
Mi jakoś brak czasu w pracy.
Wogóle od kilku dni panuje tam dziwna ''zatruta'' atmosfera.

Mam adoratora
Facet zobaczył mnie na NK, i tak wypisuje do mnie ciągle, a to na NK a to na gg, a to dzwoni, a to smsuje.
Zaprasza mnie do zakopanego .... jezu nawet się nie spotkaliśmy a on mnie osaczył po prostu.
Vibesko, jak już koleżanka Gayneka napisała-faceci to glony on pewnie nawet nie pomyślal, że może Ci się zrobić przykro jeśli się nie odezwie przez dwa dni...albo może nie chce wyjśc na napalonego
W każdym razie daj temu wszystkiemu jeszcze trochę czasu, a jeśli i tak się rozsypie to znaczy, że glon nie był Ciebie wart
Cytat:
Dziewczynki kochane dziekuje wam za wszystkie PW ,wiadomosci i smski Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..
Ty się nie dawaj tam kochana smutkom i wracaj do nas!
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
A ja właśnie nabyłam w Douglasie LU 01 Będę miała do mieszania z 03
I oficjalnie wywalam puste opakowanie po Clinique Blended - nigdy więcej tego świństwa - a ja go tak uwielbiałam

Wykorzystałam przy okazji bon -40 zł - uwazam, że to fajniejsza nagroda niż -10% w Sephorze.
Promocja -20% - a niedawno ją chciałam. Tylko po co? Bo już nie pamiętam ...
Iconica chciałaś
Ja też kilka dni temu wymęczyłam Blended, niby nie jest zły...ale jakoś mnie zmęczył.. teraz macham się pryzmami, a jak mi zależy na lepszym "tynku" to matującym z Kryolanu i na to meteorytki i jestem happy
Cytat:
Witam i zmykam humor nie ten i nie mam ochoty na nic oprócz spania i płakania no ale cóż życie
Co sie stało?
Może to tak pogoda na wszystkich działa?
Cytat:
mam jakiegos dola zyciowego, ale to zwiazane z migrena. tak mnie leb boli, ze nie mam ochoty zyc. zajmuje sie czymkolwiek, byleby o bolu nie myslec. a tak dlugo mialam spokoj

i pragne perfum jakichs. jakichkolwiek
Mało Ci perfum?
Co do migreny to współczuję z całego serca moja mama też na nie cierpiała, to było straszne patrzeć jak się męczy...ale wiesz co jej pomogło? akupunktura juz kilka lat nie miała ataku migreny.
Cytat:
Cześć Dziewczyny
Jestem po zabiegu dentystycznym, starali mi się usunąć to złamane wiertło z kanału zębowego. Niestety nie dało się . Czeka mnie rozcinanie zęba i usuwanie części kości (bo to wiertło spowodowało w nim zmiany), potem będę uzupełniać braki implantem. Dodatkowo miłam dziś kanałówkę i zdycham. Jestem cała opuchnięta, obolała, siódmy raz w tym roku na antybiotyku i generalnie jest do upy .
W trakcie kanałówki prawie zemdlałam z bólu, nie działało znieczulenie z powodu stanu ropnego .
Chyba wreszcie trafiłam na fachowca, ale doprowadzenie mojego uzębienia do ładu i uzupełnienie dwóch braków implantami będzie mnie kosztowało majątek.
Dziś zostawiłam prawie równowartość zamówionych kozaków, a to dopiero poczatek . Po raz kolejny się wściekam na służbę zdrowia i partaczy, którzy dotąd leczyli moje zęby.
Matko biedactwo jak się nacierpiałaś!
A ceny implantów to wiem jakie mogą być...znam kogoś komu wstawili kilkanaście, cena końcowa na dobrych kilka zer...
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
25-28.09

Wam też ostatnio wizaż szaleje? połowa stron (czy to wątki czy załączniki) nie chce mi się włączać od razu, wyskakuje błąd, dopiero po odświeżeniu działa
Mnie się nie chcą w ogole ładować strony wątków. Mogę na nie wchodzić tylko przez swój profil i subskrybowane wątki
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 19:22   #2229
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:

Dagmarko Nie załamuj się

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość

Co sie stało?
Może to tak pogoda na wszystkich działa?
Dziękuje dziewczyny miło mieć w kims tak wielkie oparcie
A zły humor bo nie przyznałam wam sie ale ja żem licealistka jest taka młoda gówniara się wam do wątku dopisała No i problemy po części szkolne jak i choroba się odzywa i nie daje spokoju I pogoda działa depresyjnie na mnie
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 19:28   #2230
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje dziewczyny miło mieć w kims tak wielkie oparcie
A zły humor bo nie przyznałam wam sie ale ja żem licealistka jest taka młoda gówniara się wam do wątku dopisała No i problemy po części szkolne jak i choroba się odzywa i nie daje spokoju I pogoda działa depresyjnie na mnie
Eeeee no co Ty wypisujesz?? Przeciez nie ma tu żadnego wymagania wiekowego

Instagram

Stary 2008-09-23, 19:52   #2231
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobietki
Ja mam dzis mega dzień
Cześć TrueNo to faktycznie pracowity dzień miałaś.U mnie na strychu też pewnie znalazłabym zeszyty z podstawówki

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Edit: moje seriale to lost (skończyłam obecną serię w necie) Prison break (tv) drHouse (net) Dexter (tv) no i teraz albo nigdy
Ja oglądam/oglądałam sporo seriali m.in.Przyjaciół,Prison Break,dr.House,Dexter,Chi rurdzy, CSI,Siódme Niebo

A z polskich : Muminy z Grabiny,Teraz albo nigdy,Mdłą Magdę, 39 i pół,Oficera i Pitbulla (Dorociński)

Ale z nienaszych to raczej nigdy wszystkich serii,bo zwyczajnie brak mi na to czasu,żeby jeszcze z netu ściągać itd.
Na Muminy też tak tylko jednym okiem zazwyczaj patrzę robiąc w tym czasie mnóstwo innych rzeczy.

OGROMNE UŚCISKI DLA GAYENKI

Cytat:
Smsowałam z Koszem () do 1 i teraz padam
uhu hu

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Wstyd się przyznać, ale jak dwa lata temu wymieniałam telefon i musiałam pożegnać się z takimi "pierwszymi" smsami od TŻ to mi było strasznie żal
Żaden wstyd Ja też tak miałam.Nawet sobie zapisałam niektóre w notesieZresztą teraz jest możliwość zapisania takich sms w komp. i przeniesienia ich spowrotem do tel.I nadawca zostaje,nic się nie zmienia.

Cytat:
mnie pominelas zranilas moje uczucia
I mnie też-foch

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Oj biedaku zdrowiej.
Już mi lepiej dziękuję Po mdłościach nie ma śladu,więc pozwoliłam sobie dziś na Big Maca w ramach obiadu
A teraz wcinam naleśniki z powidłami śliwkowymi domowej roboty
I żeby nie wychodzić ze słodkiego rytmu wzięłam prysznic żelem Kamill kokos i czekolada-poproszę o info jak będzie na niego promocja-muszę zrobić zapasy

Cytat:
nie wiem czemu ale strasznie mnie to rozśmieszyło
Foch Ale to prawda, moim włosom przy odrobinie wilgoci odbija i zaczynają się kręcić,więc nie mogę do tego dopuszczać zwłaszcza w przypadku grzywki

Cytat:
boska! Mogłabym przygarnąć wszystko z 3 wyjątkami Najbardziej interesuje mnie Stella i Hypnose Elixir, bo nie miałam okazji poznać. Jak znajdę chwilkę to wpiszę się z zachwytami w macierzystym wątku
P.s. może byś przyniosła na zlot te 2 flakoniki?
Ja też jakiś czas temu wkleiłam,ale moja to taka malutka
EDIT: a gdzie Addict Litchi?I skąd wziął się peoniowy?Przecież było na odwrót??

Cytat:
A ja od niepamiętnych już czasów planuję Hydrabio Biodermy (Riche)
Ja mam Legere i to jednak nie jest toczego szukam Tak samo zawiódł mnie HOL Avene. Nie wiem czy znajdę kiedyś odpowiedni krem
Następne w kolejce do przetestowania są Hydraphase Legere(po próbce mam ochotę na więcej) i Hydraene i Nuxe.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
a Wy jesteście zadowolone ze swojej pracy?
Ja się niedawno wypowiadałam w tym temacie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja nie lubię ani lejącej się ani twardej, preferuję ściętą ewentuaalnie z pojedynczymi nielicznymi glutkami białka
To tak jak ja

Cytat:
EDIT: Zdałam egzamin z geografii!
Gratuluję!

Cytat:
Na pocieszenie zaraz zamawiam mazidełka z BU i ogłaszam upadłość finansową. Ale może nie zupełną, bo S. przysłała mi smsa -20% w weekend (chce ktoś?) i może bym chociaż pędzel do brązera kupiła w końcu.
Co zamówiłaś?
Ja bym chyba chciała

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Właśnie wywąchałam kolejną odsłonę Very Irresistible Givenchy - Absolutely irresistible czy jakoś tak? Dla zwolenniczek serio - coś miłego dla nosa
O to muszę powąchać

Cytat:
Dziewczynki kochane dziekuje wam za wszystkie PW ,wiadomosci i smski.Odezwe sie jak bede miala to wszystko troche bardziej poukladane..

Cytat:

Mam adoratora
Ktosiek: Odezwie się
Adorator: Nie lubię takich natrętnych typów

Cytat:

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Jestem po zabiegu dentystycznym
biedna nawet sobie tego nie chcę wyobrażać.

Poczytam Was jeszcze na Muminach i spadam,bo muszę jeszcze dziś się pouczyć
P.s. przepraszam za usunięcie emotek!

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 19:58   #2232
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie

Karolinko-a wiesz jakie słodkie takie zeszyty

Zapomniałąm Wam napisać, żę w czwartek jedziemy obejrzeć nowe auto dla mnie aktualne jest w serwisie i już go nie kocham, ciągle mi odwala jakieś numery!
Stary 2008-09-23, 20:02   #2233
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Jestem po zabiegu dentystycznym, starali mi się usunąć to złamane wiertło z kanału zębowego. Niestety nie dało się . Czeka mnie rozcinanie zęba i usuwanie części kości (bo to wiertło spowodowało w nim zmiany), potem będę uzupełniać braki implantem. Dodatkowo miłam dziś kanałówkę i zdycham. Jestem cała opuchnięta, obolała, siódmy raz w tym roku na antybiotyku i generalnie jest do upy .
W trakcie kanałówki prawie zemdlałam z bólu, nie działało znieczulenie z powodu stanu ropnego .
Chyba wreszcie trafiłam na fachowca, ale doprowadzenie mojego uzębienia do ładu i uzupełnienie dwóch braków implantami będzie mnie kosztowało majątek.
Dziś zostawiłam prawie równowartość zamówionych kozaków, a to dopiero poczatek . Po raz kolejny się wściekam na służbę zdrowia i partaczy, którzy dotąd leczyli moje zęby.
Aguś, a jak są umiejscowione te braki? Czy lekarz mówił tylko o implantach jako jedynym uzupełnieniu które jest w tej sytuacji możliwe? Bo jesli masz obok tych braków jakies zęby to wystarczą dwa mosty jednobrzeżne za 1000zł każdy, implant to droga sprawa bo kosztuje kilka tysięcy sam wszczep a dochodzą do niego jeszcze koszty korony. No i może byc odrzut, dośc często występujący

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:04   #2234
Hosenka*
Zakorzenienie

ojej, o Karolince też zapomnialam

Jem właśnie arbuzową Milkę - nie czuję arbuza ale za to musuje mi w mózgu wolę chili

Instagram

Stary 2008-09-23, 20:12   #2235
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
No właśnie
Wiecie taka dziwna jestem kobita więc czasem bzdury piszę

Cytat:

Jem właśnie arbuzową Milkę - nie czuję arbuza ale za to musuje mi w mózgu wolę chili

A ja własnie poszukuje tej milki a miałaś jesze inne z tej limitki bo sa chyba 4 nie??
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:15   #2236
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A ja własnie poszukuje tej milki a miałaś jesze inne z tej limitki bo sa chyba 4 nie??
Miałam tylko te 2. Jest jeszcze chyba biała z bąbelkami jakaś czwarta - nie pamiętam, ale wydaje mi się ze skórką pomarańczową. Ze skórką uwielbiam gorzką . U mnie widziałam w 1 sklepie (Społem) ale jak na czekolade to dosyć droga - prawie 4 zł

Instagram

Stary 2008-09-23, 20:22   #2237
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Co Ci robi z mózgiem ?
A chilli wibruje ?

Dziś przeszłam samą siebie - pojechałam na fitness i zapomniałam spodenek Oczywiście zorientowałam się jak już byłam w samej bieliźnie

Poza tym donosze o nowościach Joanny - wyszła nowa seria owocowa : do wyboru są ananas, malinka i marakuja W skład serii wchodzą : szampon, maseczka do włosów , krem do ciała, peeling gruboziarnisty, mydło do rąk w płynie. Ananas i marakuja pachną bosko, tak soczyście

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:24   #2238
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym donosze o nowościach Joanny - wyszła nowa seria owocowa : do wyboru są ananas, malinka i marakuja W skład serii wchodzą : szampon, maseczka do włosów , krem do ciała, peeling gruboziarnisty, mydło do rąk w płynie. Ananas i marakuja pachną bosko, tak soczyście
malinka, malinka kocham malinki w kazdej postaci
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:25   #2239
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ci robi z mózgiem ?
A chilli wibruje ?

Cytat:
mów szybko gdzie mogę powąchać!Muszę mieć peelingi!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 20:27   #2240
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ci robi z mózgiem ?
A chilli wibruje ?
Arbuzowa tak musuje, jak oranzada w proszku i to tak fajnie w głowie czuć
Chili nie

Cytat:
A skąd o tym wiesz?? Widziałaś już?? Na szczęście zapachy nie "moje"

Instagram

Stary 2008-09-23, 20:27   #2241
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

mów szybko gdzie mogę powąchać!Muszę mieć peelingi!
Ja je widziałam na Tarchominie w takiej drogerii i na stacji Warszawa Środmieście (tam gdzie jeżdzi SKM)

Hosenko, dziś własnymi ręcami macałam A jakie są "Twoje" zapachy? Jak dla mnie nie ma nic lepszego niż soczyste owocki (szczególnie grejpfrut i ananas )

Stary 2008-09-23, 20:30   #2242
truheart
Zakorzenienie

Madziu, teraz będę miała obsesję żeby poniuchać te nowe zapachy
A mnie ciekawi Ziaja med
Stary 2008-09-23, 20:32   #2243
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja je widziałam na Tarchominie w takiej drogerii i na stacji Warszawa Środmieście (tam gdzie jeżdzi SKM)
ja codziennie jestem na Śródmieściu! Taki mały sklepik z kosmetykami na środkowym peronie?
A co Ty robiłaś na Śródmieściu?
Oni narzucają spore marże,ale i faktycznie mają dużo polskich kosmetyków Zapytam czy czasem nie mają też tych maseł Eveline to nie będę Hosenki fatygować.
Jutro obmacam-już nie mogę się doczekać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-23, 20:35   #2244
Hosenka*
Zakorzenienie

Na stronie Joanny są Myślałam, że to z serii naturia mini bedzie,a to zupełnie inna seria. Napisałam w watku z nowościami i o Joannie.

Madziarra: grejfrut tak, ale ananas .... ooo fuj Malina i marakuja to zależy - w rożnych kosmetykach/firmach pachną różnie, więc musiałabym obwachać
Takie zapachy to raczej na wiosnę/lato ... Jesienią i zimą wolę cieplejsze, takie otulające - wanilia, kakao, piżmo itp

A co do fitnessu: ja dziś zaspałam - obudziłam się o 18.30 czyli od pół godziny powinnam fikać na sali (btw niedaleko domu Kosza )

EDYCJA: dojrzałam wkońcu do wybrania OFE Hehehe rychło w czas ale jakoś weny nie miałam. Czy po podpisaniu umowy musze to zgłosić w pracy i ZUSie, czy może sami się juz tym zajmują (Ci od OFE)

Instagram

Stary 2008-09-23, 20:38   #2245
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Madziu, teraz będę miała obsesję żeby poniuchać te nowe zapachy
A mnie ciekawi Ziaja med
Są boskie, takie soczyste

Mnie Ziaja też ciekawi, ale póki co pielęgnacji i próbek mam mnóstwo, więc na najbliższe tygodnie/miesiące Ziaja odpada A co konkretnego Cię z Ziaji Med ciekawi ?

Cytat:
ja codziennie jestem na Śródmieściu! Taki mały sklepik z kosmetykami na środkowym peronie?
A co Ty robiłaś na Śródmieściu?
Oni narzucają spore marże,ale i faktycznie mają dużo polskich kosmetyków Zapytam czy czasem nie mają też tych maseł Eveline to nie będę Hosenki fatygować.
Jutro obmacam-już nie mogę się doczekać
Tak, właśnie ten Ja tam mieszkam (tzn. nie na peronie of course ) A ze Śródmieścia często jeżdzę na fitness do Blue City (dojeżdzam do Zachodniego i potem 1 przystanek autobusem )

Spore marże? Serio? Mi się wydawało zawsze, że ceny są ok!

Stary 2008-09-23, 20:43   #2246
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie Ziaja też ciekawi, ale póki co pielęgnacji i próbek mam mnóstwo, więc na najbliższe tygodnie/miesiące Ziaja odpada A co konkretnego Cię z Ziaji Med ciekawi ?
No właśnie ja też mam sporo zapasów
Najbardziej ciekawi mnie kuracja nawilżająca do cery suchej i wrażliwej. Tam jest krem na dzień, na noc i do ciała. Ostatnio Aquasource mnie przesuszyło i muszę się ratować No i jeszcze czy żele pod oczy są ulepszone od tych "zwykłych"
Stary 2008-09-23, 20:44   #2247
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, właśnie ten Ja tam mieszkam (tzn. nie na peronie of course ) A ze Śródmieścia często jeżdzę na fitness do Blue City (dojeżdzam do Zachodniego i potem 1 przystanek autobusem )
to widzę, że gdzieś blisko mnie mieszkasz ja w połowie drogi od centralnego do Arkadii
Stary 2008-09-23, 20:45   #2248
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Są boskie, takie soczyste

Spore marże? Serio? Mi się wydawało zawsze, że ceny są ok!
Ooo a ja pierwszy raz słyszę o jakiejś nowej serii Ziaji...Ale nawet nie będę czytała,bo jeszcze Pro nie zamówiłam a to jest u mnie na 1 miejscu jeśli chodzi o Ziaję
Za to weszłam na Inermis zobaczyć czy mają te nowości Joanny i w jakich cenach i zobaczyłam mus kokosowy BielendyJeśli pachnie jak Kamill kokos i czekolada to przepadłam
Ciekawe czy rano będzie już otwarte-normalnie nie mogę się doczekać,żeby obwąchać
No jest róźnica-np. na balsamie Joanny coś ponad 2 zł, na galaretce Bajki chyba 1,20czy 1,50...No ale muszą zarobić

Hosenko nigdzie nie zgłaszasz,oni sami się tym zajmują.A jaki wybrałaś?

Stary 2008-09-23, 20:47   #2249
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja muuuszę malinke i marakuję ananasa nawet nie wącham, mam obrzydzenie po mgiełce Fruttini

A z Ziaji to ja chcę błyszczyki, do twarzy raczej nic już nigdy nie kupię, od nich chyab wszystko mnei zapycha, nawet ta ostatnia seria z micelem i pilingiem gommage
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-23, 20:54   #2250
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
a filmiki sa, ciekawe ja sie bardzo lubie uczuc z nich jezykow obcych
O tak, nauka języków obcych to boska rzecz.

Cytat:
Ice, jesli sie namysle to sie do Ciebie ladnie usmiechne musze powaznie porozmawiac z portfelem
Prosze Cię bardzo, wiesz gdzie mnie szukać.

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że to wina mojego koślawego internetu z koślawym komputerem.

Cytat:
taka być powinna, ale ja kiedys podczas takich akcji "wszystko -20%" zaobserwowałam, że S podnosi na chwilę przed trochę ceny, że praktycznie i tak wychodzi -10%, może nie na wszystkim, ale ja akurat polowałam na bazę matującą Smashboxa to zauważyłam...
Poważnie? Nigdy się z tym nie zetknęłam do tej pory.

Cytat:
Co zamówiłaś?
Ja bym chyba chciała
Zamówiłam serum-olejek tamanu, żel hialuronowy, olej z owoców leśnych, olej kokosowy i maseczkę czereśniową. Jak Ci służy serum-olejek lemon?

Mam Exotic Shimmer. Fotki będą jak nikogo w domu nie będzie. Ładny jest, subtelny taki i w ogóle uroczy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości