|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Nakładam cieniutką warstwą, nawet wypróbowałam inny żel do mycia ntwarzy bo myślałam, że to przez żel, peeling zrobiłam. Nie wiem, może rzeczywiście jakoś nie pasuje z moją skórą...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3902 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Krótkie terminy, fachowa obsługa, świetni lekarze (Królewna miał tam operację okulistyczną, mój przyjaciel lifting - oba zabiegi udane), możliwość kontroli w szpitalach państwowych. Klinika działa na zasadzie chirurgii jednego dnia - przyjeżdżasz, dostajesz narkozę, masz zabieg i po wybudzeniu wracasz do domu. Robią także okulistyczne operacje finansowane przez Kasę Chorych, ale wówczas okres oczekiwania na zabieg wynosi ponad pół roku. Ceny mają akceptowalne (nie znaczy to, że niskie, ale komparatywnie w normie), zjeżdżają do nich ludzie z całej Polski. Przed podjęciem decyzji o operacji oka mojego Męża ślęczeliśmy w sieci badając fora związane z tematem i Klinika2000 ma bardzo dobre opinie. Najwyżej ogólnie oceniana jest klinika krakowska. W katowickiej Klinice 2000 wysokie notowania ma dr. Krystyna Jochan. Ma prywatny gabinet w Zabrzu i przez ten gabinet do niej dotarliśmy. Tu są namiary na stronę: http://www.klinika2000.pl/ Dla pewności: nie jestem udziałowcem, nie mam nikogo krewnego ani znajomego, kto tam pracuje, nie czerpię zysków z tego, co napisałam. Cytat:
A co do badań oka, to naprawdę możesz się zdziwić tym, cóż w nim jeszcze badać można. Byłam dziś na "Babylon A.D.". Zestarzał się. Szkoda. Cytat:
Jedzenie obciąża żołądek i wcale nie pomaga. Najważniejsze jest dostarczanie płynów - żeby Ci się Skarb nie odwodnił. Jesli gorączka jest bardzo wysoka, podawaj Mu niegazowaną wodę. Jesli temperatura spada - mogą być delikatne soczki, albo woda osłodzona miodkiem. Gorączka u maluszków wygląda przygnębiająco, ale szybko mija i dzieciątko wraca błyskawicznie do formy. Braki w jedzeniu nadrobi w ciągu najblższych paru dni. Zobaczysz. Dbaj o siebie podczas tej choroby. Cytat:
Ja już limit zachwytów nad twoją urodą wyczerpałam po osobistym spotkaniu. Bardziej piać to się wprost nie godzi...
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko
życzę szybkiego i skutecznego leczenia. Rozumiem twoje rozczarowanie i rozgoryczenie, wiem, jak to jest, gdy szwankuje zdrowie i plany obracają się w gruzy. Miejmy nadzieję, że na krótki czas.Agaa 13 dużo zdrowia dla twojego synka! Trzymaj się dzielnie |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma szans, nie nadrobię
![]() Agnysko- trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Agaa- zdrowia dla synka życzę, ani sie obejrzysz, a mały będzie w pełni sił. Wróciłam wczoraj z pracy o 20.00... Nie muszę chyba mówić, że wykończona. Mam gości do końca tygodnia i oprócz treningów organizowanych im w pracy trzeba się nimi zająć także po godzinach.. Wczoraj było mi to wyjątkowo nie na rękę, bo miałam potworną migrenę- taką, że momentami miałam mroczki przed oczami i odruchy wymiotne. Dziś jest juz lepiej, głowa mi już tylko "ćmi". Mam nadzieję, że w ciągu dnia się zupełnie uspokoi. Wzięłam już 2 tabletki. Ech, lecę się ubierać i ruszam do pracy, choć nie będę się przejmować gdy się chwilę spóźnię. Miłego dnia wszystkim! |
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito oby ten dzień był milszy
siły dużo życzę
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3907 |
|
BAN stały
|
Przepraszam, ale muszę gdzieś zadać to jedno pytanie.
![]() Czy da się na dwa fronty przez pół roku? Bo ciągle nie mogę uwierzyć. |
|
|
|
#3908 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Miłego dnia i Wam. Cytat:
|
|
#3909 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam pięknie
ja też padłam, jak przeczytałam iż to Tymena Tymeno, powiem tylko inteligentne wow Piękne zdjęcie i piękna Ty ![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
Nic mądrego i odkrywczego nie napiszę ale nie warto się zadręczać, jeśli on okazał się takim dupkiem. Dasz radę, banalne ale czas leczy rany Sabbath, bardzo bardzo Ci dziękuję za informację i za opinię
|
|
#3911 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A tak serio - Melkmeisje, nie traktuj tego jak upokorzenie. To On jest zakłamaną i do tego tchórzliwą kreaturą. Niech się wstydzi, niech znosi pogardę, bo mu się ona należy. Czy Ty zrobiłaś coś złego? Kłamałaś? Oszukiwałaś? Krzywdziłaś człowieka, który Ci ufał? Nie. Nie robiłaś tego. Czy jest upokorzeniem to, że ufałaś myśląc, że jest on tak samo honorowy, jak Ty? Dla mnie nie. A już tak racjonalnie. Dobrze, że masz fajansiarza z głowy. Mógłby Ci spierniczyć jeszcze większy kawałek życia... I nie - wcale nie neguję tego, że cierpisz, ani tego, że czujesz się zdradzona, skrzywdzona, potraktowana podle. To naturalne i normalne. Po prostu kiedy zdasz sobie sprawę z tego, jaki to żałosny kawał ścierwa, to poczujesz gniew. To pomaga. A ulga przyjdzie wkrótce. ![]() Mam nadzieję, że na cokolwiek się przydadzą. Chociażby po to, żeby nie wybrać tej kliniki.
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Lekarz powiedział, że usuną 100%, ale zawsze może być jakaś niedokorekcja i wtedy powtarzają zabieg po pół roku. Mam nadzieję, że to lewe oko mi się ustabilizuje, bo nie chcę powtarzać tych tortur. Krwiaki coś nie schodzą. Mają jeszcze 1 tydzień... melkmeisje - bardzo współczuję. Ja jeszcze nie pojęłam jak można robić takie rzeczy, to nie na moją psychikę. PS. Ale ze mnie gamoń, wkropiłam dwa razy antybiotyk zamiast antybiotyk, a po nim krople nawilżające - chyba nic się nie stanie? |
|
|
|
|
#3914 |
|
BAN stały
|
Sab i jak film, opłaca się iść?
Ta pogoda mnie kiedyś dobije...przysięgam Melkmeisje |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie leje od rana. Okropna pogoda za oknem.
Nie wiem czy to coś z moją przeglądarką czy z Wizażem, ale strony Wizażu nie chcą mi się ładować.
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio przeżywałam podobne chwile... choć w końcu udało nam się dojść do porozumienia to nadal w środku czuję że człowiek z którym jestem prawie 3 lata dopuścił się tak chaniebnego czynu.... ale ja zauważyłam to wcześniej. I nadal są dziwne domysły ale tego się już nie dowiem. Co moge Ci poradzić? Bądź silna Kochana, choć wiem jak jest trudno. TO ON OKAZAŁ SIĘ FUJARĄ bo stracił tak cudowną kobiete. I on to zrozumie prędzej czy póżniej zobaczysz. Tobie życze teraz siły, wytrwałości. Masz przyjaciół umów się na kawe ciastko - przyjaciele zawsze pomogą. |
|
|
|
|
#3917 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zalatany ten tydzien i tak stresujący - przepraszam ![]() Przypomnij mi na pw ok? o ile ty pamiętasz
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Melkmeisje, ja też obiema rękami mogę podpisać pod tym, co napisała Sabbath (nie pierwszy raz zresztą, i na pewno nie ostatni
).Dążenie do własnego i czyjegoś szczęścia, i zaufanie to nic, czego trzeba by się wstydzić. Za to musisz sobie poradzić z rozczarowaniem, które musi być naprawdę ogromne. Jest mi bardzo przykro, że trafiłaś akurat na takiego dupka, ale z drugiej strony... Lepiej, że masz go z głowy, skoro to taki typ. Wirtualnie przesyłam Ci dużo siły i trzymam kciuki za szybką regenerację serca ![]() Gratuluję też Moni zaszczytnego tytułu mgr
|
#3920 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3921 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
u mnie też
dopiero doczytałam, też bardzo gratuluję!
|
#3922 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pozostaje tylko czekać, aż po raz kolejny sprawdzi się banalne stwierdzenie, że czas leczy rany. Choć nie da się całego roku wymazać z pamięci. |
||||||
|
|
|
#3923 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Melkmeisje, bardzo współczuję, przykra sytuacja. Może tylko dobrze, ze to wyszło na jaw wcześniej niż później... Trzymaj się jakoś
![]() Niech szlag trafi tę pogodę, od rana zeżarłam juz dwa silne proszki i głowa nadal boli tak, aż mnie mdli. Nie jestem w stanie skupić się na pracy, nie jestem w stanie logicznie myślec, właściwie tylko siedzę i patrzę na zegar jedno dobrze, że zdążyłam rano zrobić to, co najpilniejsze.
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kto się napije kawy ze mną, zalewam... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-09-24 o 14:57 |
|
|
|
|
#3926 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam pytanko do osoby która ma lub widziała Euphorię w limitowanym flakonie Cristalline. Przyszła właśnie do mnie i płyn ma kolor buraczkowy prześwitujący (brąz z bordo), a moja dwie wcześniejsze Euphorie, ale w normalnych flakonach kolor jasnofioletowy prześwitujący. O co kaman?
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No z cyrkoniami Swarovskiego, brokatu nie ma.
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
ojj to nie pomoge miałam tą z brokatem
przepraszam
|
|
|
|
#3930 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Euphoria z brokatem??? Nie słyszałam o takim wydaniu. Masz linka???
Edit: Znalazłam Ivanno, czemu wcześniej o niej nie pisałaś?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

(choć bez jaskry, chyba).
(jakoś sobie nie wyobrażam USG oka, może być zabawnie)
tylko pije.
Jedzenie obciąża żołądek i wcale nie pomaga. Najważniejsze jest dostarczanie płynów - żeby Ci się Skarb nie odwodnił. Jesli gorączka jest bardzo wysoka, podawaj Mu niegazowaną wodę. Jesli temperatura spada - mogą być delikatne soczki, albo woda osłodzona miodkiem.

To ci napiszę, Tymeno, żeś piękna....jak Maria Callas
Tymeno, powiem tylko inteligentne wow