|
|
#3061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
Cytat:
![]() ale oni mowia ze nie mamy domu , ani nic...a chcemy konia Cytat:
no i ja rowniez ![]() no sprzatam
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
ihihihi no i kolejna z mieszknakiem. super
![]() taniocha! mama nadzieję że nie jest w opłakantym stanie rmeontowym że nawet dałoby się mieszkać? czy musiscie rmeontowac by sie wprowadzic?
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam ladna suknie na allegro, do tego mniej wiecej w moich wymiarach i z mojego miasta. Takze nawet moglabym przymierzyc. Tylko dlaczego ona jest taka droga??
![]() http://www.allegro.pl/item442148852_...ryginalna.html |
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
samba piękna ta suknia
![]() umawiaj się, a połowa ceny to i tak yhym. może można coś utargować na żywo. póki co jest za złotówkę a cena minimalna to przynajmniej 1000zł ;]
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczna... może da sie negocjowac cene?? Mała świetna wiadomośc. Trzymam mocno kciuki. My mamy mieszkanko....tzn ja mieszkam sama z rodzicamiw 4 pokojowym mieszkaniu, ktore mi rodzice zapisali i tu zamieszkamy razem po slubie, chociaz nie ukrywam ze chcialabym zasmakowac życia sam na sam z TZ
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!! ale jak bede wpadac na kawe ??
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm no moze by sie i dalo z 200 zl utargowac
Ale poki co to najpierw bym chciala po salonach pochodzic i pomedytowac A na razie to ta mi sie spodobala, ale nie powalila jeszcze na kolana ani wygladem ani cena wiec jeszcze poczekam Kolo listopada mam zamiar wyrwac moja mamcie na zakupy
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja koleżanka z pracy zdawała 9 czy 10 razy właśnie przez to, że była na jakimś beznadziejnym kursie i tylko robiła wielkie oczy jak ja jej opowiadałam co mi ostatnio instruktor mówił (zdawałyśmy w tym samym czasie). Poza tym jak już miałam wyznaczony termin egzaminu praktycznego to wykupiłam sobie kilkanaście dodatkowych godzin tuż przed samym egzaminem i jeździłam codziennie aż do tego dnia. Także podstawa do dobrze się przygotować i będzie ok. Najważniejsze to jechać powoli, uważać na ograniczenia, z kilometra wypatrywać pieszych i nie łamać przepisów, wtedy nawet jak Ci parkowanie pójdzie kiepsko to i tak powinno być ok - w końcu ważniejsze żeby nie stwarzać zagrożenia na drodze niż robić popisowe koperty Będzie dobrze, zobaczysz
|
|
|
#3069 | |
|
Rozeznanie
|
mała
u mnie w tej cenie to max jakieś małe 2pokojowe mieszkanko dlatego tym bardziej super, no i trzymam kciuki ![]() Cytat:
dla mnie na przymiarke za daleko, choć rozmiarowo tez by pasowała, ale co tam zapisałam sobie w folderze jako real foto bo wcześniej już miałam zapisane foto tej sukienki na modelce pokaże wam ![]() A do classy ( z tym, że ja do zabrza) to się musze przejechać bo podoba mi się kilka sukni z tamtąd..
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3072 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli twój TŻ ma dobre układy w pracy to można się dogadać tak, że w pracy dadzą mu premię (wystarczy fikcyjna na papierze) i ją wówczas dolicza się do zarobków i wychodzi wyższa średnia z danego okresu czasu - w mojej pracy księgowy zrobił taki "myk" jak potrzebny mi był kredyt na samochód (ja wówczas dostałam podwyżkę miesiąc wcześniej a potrzebowałam zaświadczenie z trzech miesięcy)skąd ja znam takie argumenty ![]() Cytat:
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Noo podoba mi sie ta sukienka
tylko moim zdaniem jest troche za droga jak na uzywana Jakby kosztowala tak z 1000 zl to juz bym pewnie tam dzwonila Ale na razie to nie jest dla mnie ani jakas mega okazja cenowa, ani nie jestem na 100 % przekonana ze zadna inna tylko ta takze na razie sie wstrzymam kto wie moze ta dziewczyna wystawi ja za jakis czas taniej
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego zadzown sie umówić na przymiarę, bo może przecież nie leżec tak łądnie
![]() i wtedy sie zapytasz za ile by ją sprzedała ![]() przynajmniej będziesz sie mogla obfotografowac ze wszytskich stron, bo w salonie to niekoniecznie
|
|
|
|
#3075 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
strippi bede przyjezdzac po ciebie
|
|
#3076 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po ślubie pójdę na kurs, też już Tż obiecałam![]() Cytat:
Trzymam kciuki za ciebie Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki
|
||||
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze wam dziewczyny....piszecie o kupnie mieszkanka, remontach, działkach...My mamy gdzie mieszkac, mielibysmy do dyspozycji 2 pokoje no i wszystko moglibysmy robić " po swojemu" , ale mamy z TZ takie marzenie...chielibysmy miec swoj dom...TZ nie jest nauczony mieszkania w bloku a i ja choc mieszkam w bloku od urodzenia mam juz go dośc. Marzy nam sie malutki domek wcale nie musialby byc wiekszy od naszego mieszkania ale zawsze to dom... z własnym ogródkiem. my juz z tz mamy na tym punkcie obsesje. upatrzylismy sobie niedaleko maly domek widac ze opuszczony i tak sie "napalilismy" na niego. TZ juz go w myślach remontował. Jednak okazało sie ze nie jest na sprzedaz.
. i tak dalej marzymy. Nieiwem czy nas kiedys będzie stac na wybudowanie czy kupno domu, ale pomarzyć zawsze można prawda?
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3079 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Martucha84 gratuluje, kiedy odbior prawka? Jupik mamy taki sam telefonik Kasiaher zycze duzo wytrwalosci i wybrania slusznej decyzji ![]() Mała2241 trzymam zebyscie nie mieli zadnych problemow przy kredycie ![]() To ja Wam pokaze, co mi sie podoba Choc zdaje sobie z tego sprawe, ze wszystko moze ulec zmianie Suknia bede wiedziala, jaka bedzie pasowac do figury, po przymiarkach Bukiet to zalezy, jaki miesiac wybierzemy Wszystko wyjdzie w "praniu"...
|||||||||||||||||||||
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Mała- super z tym mieszkaniem!! na prawdę okazja!! na pewnoWam się uda!!
Motylku- boska ta suknia...tylko jak dla mnie chyba za szeroka na dole...chyba by mnie przytłoczyła ale generalnie bardzo mis ię podoba |
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 bardziej mi sie podoba
|
|
|
#3082 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładne te Wasze suknie,mi się marzy taka szersza na dole,ale nie beza tylko raczej prosta bez drapowań,gnieceń,itp.Chyb a poproszę krawcową,żeby uszyła mi coś na wzór Maggie Sottero,bo bardzo dużo sukienek z ich strony mi się podoba,ale nie mam ochoty płacić 5 tys. za sprowadzenie mi takiej nowej
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, a tak z innej beczki
maice konta na Nk? bo ja jestem bardzo ciekawa jak wyglądacie
|
|
|
|
#3085 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Strippi wlasnie takie mi sie podobaja, z tym, ze bardziej pierwsza, bo ukryje co nieco
![]() Co do szycia u krawcowej, to jestem na razie w 70% zdecydowana, ze tak zrobie, chyba, ze trafi sie suknia na wyprzedazy i bedzie mi odpowiadac, zarowno wyglad suknii, jak i cena ![]() Ewelinko, ja to samo nie mam checi wydawac 4 czy 5tys na nowke suknie na jedna noc, szkoda mi kasy
|||||||||||||||||||||
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia- ale masz cudne zdjęcia
a te Twoje oczy...achh na prawdę ekstra ale zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrazałam
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja no ja wole princesski z dopasowanym gorsetem..by ukryc moje biodra i uda !
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie
|
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swego czasu się zapraszałyśmy do znajomych
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

chyba ze sie do slubu wydluze
A jak już ją kupisz to się okaże, że tak naprawdę niczego odkrywczego, ani nowego w niej nie ma 

że nawet dałoby się mieszkać?

a cena minimalna to przynajmniej 1000zł ;]

. ale mam nadzieje ze sie uda 

Trzymam kciukasy! 
ale po ślubie pójdę na kurs, też już Tż obiecałam
Nie wiem co myśleć