Panny Młode 2009 cz. V - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-24, 13:32   #3061
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
niom troszke za dluga jakies 10 cmchyba ze sie do slubu wydluze
ale dziekuje
haha no nie wydluzysz chyba ze jakos sprobujemy :d haha cie rozciagnac :d

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Mnie też się tak wydaje... Trzeba sobie kupić gazetę "Panna Młoda", czy jakąś inną za 10, czy 20 złotych A jak już ją kupisz to się okaże, że tak naprawdę niczego odkrywczego, ani nowego w niej nie ma
Osobiście wolę internet, a mam kilka takich gazet w domu
ja tez mam ich kilka

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
strippi pamietaj ze to maja byc twoje marzenia a nie rodzicow....
ale oni mowia ze nie mamy domu , ani nic...a chcemy konia

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
piekna
Cytat:
ja też się przyłączam
no i ja rowniez

Cytat:

strippi widze cie mialas przyjsc na kawe
no sprzatam
Stary 2008-09-24, 13:32   #3062
kliwia
Zakorzenienie

ihihihi no i kolejna z mieszknakiem. super
taniocha! mama nadzieję że nie jest w opłakantym stanie rmeontowym że nawet dałoby się mieszkać?czy musiscie rmeontowac by sie wprowadzic?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:34   #3063
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

znalazlam ladna suknie na allegro, do tego mniej wiecej w moich wymiarach i z mojego miasta. Takze nawet moglabym przymierzyc. Tylko dlaczego ona jest taka droga??

http://www.allegro.pl/item442148852_...ryginalna.html
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:43   #3064
kliwia
Zakorzenienie

samba piękna ta suknia
umawiaj się, a połowa ceny to i tak yhym. może można coś utargować na żywo.
póki co jest za złotówkę a cena minimalna to przynajmniej 1000zł ;]
Stary 2008-09-24, 13:44   #3065
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
znalazlam ladna suknie na allegro, do tego mniej wiecej w moich wymiarach i z mojego miasta. Takze nawet moglabym przymierzyc. Tylko dlaczego ona jest taka droga??

sliczna... może da sie negocjowac cene??

Mała świetna wiadomośc. Trzymam mocno kciuki. My mamy mieszkanko....tzn ja mieszkam sama z rodzicamiw 4 pokojowym mieszkaniu, ktore mi rodzice zapisali i tu zamieszkamy razem po slubie, chociaz nie ukrywam ze chcialabym zasmakowac życia sam na sam z TZ

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:47   #3066
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no to zaczynam

po dlugich negocjacjach zdecydowalismy sie z moim tz kupic mieszkanko no i znalezlismy fajne 25 km od naszego miasta na wiosce 3 pokojowe 61 metrow z garazem i piwnica 67 metrow za 95 tys zl noi w zeszlym tyg zaplacilismy 2 tys zaliczki noi tu pojawia sie problem bo mojemy tz dopiero 3 miesiace temu podwyzszyli wyplate a zeby wziasc kredyt musimy dac z ostatnich 6 miesiecy i teraz nie wiem czy wezmiemy ten kredyt dlatego prosze trzymajcie kciuki wszystko wyjasni sie 1 pazdziernika
3mam kciuki

!!! ale jak bede wpadac na kawe ??
Stary 2008-09-24, 13:49   #3067
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

hmmm no moze by sie i dalo z 200 zl utargowac Ale poki co to najpierw bym chciala po salonach pochodzic i pomedytowac A na razie to ta mi sie spodobala, ale nie powalila jeszcze na kolana ani wygladem ani cena wiec jeszcze poczekam Kolo listopada mam zamiar wyrwac moja mamcie na zakupy
Stary 2008-09-24, 13:49   #3068
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Ja wiem że na teorii nie ma kartki, tylko boje sie ze sie tak przed egazminem zestersuje ze nie bede mogła jechać . ale mam nadzieje ze sie uda narazie wszystkim mowie ze po ślubie pojde bo to jest troche czasu ale jak przyjdzie co do czego to spanikuje. ale juz obiecałam
przede wszystkim poszukaj sobie dobrej szkoły - nie tej najtańszej, tylko najlepszej. Jak ja czekałam aż mnie wezwą na egzamin praktyczny to jakaś dziewczyna z obłędem w oczach latała między ludźmi i wypytywała jaki kolor mają światła biegu wstecznego, bo podobno na kursie nikt jej nie powiedział Moja koleżanka z pracy zdawała 9 czy 10 razy właśnie przez to, że była na jakimś beznadziejnym kursie i tylko robiła wielkie oczy jak ja jej opowiadałam co mi ostatnio instruktor mówił (zdawałyśmy w tym samym czasie). Poza tym jak już miałam wyznaczony termin egzaminu praktycznego to wykupiłam sobie kilkanaście dodatkowych godzin tuż przed samym egzaminem i jeździłam codziennie aż do tego dnia. Także podstawa do dobrze się przygotować i będzie ok. Najważniejsze to jechać powoli, uważać na ograniczenia, z kilometra wypatrywać pieszych i nie łamać przepisów, wtedy nawet jak Ci parkowanie pójdzie kiepsko to i tak powinno być ok - w końcu ważniejsze żeby nie stwarzać zagrożenia na drodze niż robić popisowe koperty
Będzie dobrze, zobaczysz

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:49   #3069
zielony_motylek
Rozeznanie

mała u mnie w tej cenie to max jakieś małe 2pokojowe mieszkanko dlatego tym bardziej super, no i trzymam kciuki

Cytat:

Wczoraj też ją wychaczyłam dla mnie na przymiarke za daleko, choć rozmiarowo tez by pasowała, ale co tam zapisałam sobie w folderze jako real foto bo wcześniej już miałam zapisane foto tej sukienki na modelce pokaże wam
A do classy ( z tym, że ja do zabrza) to się musze przejechać bo podoba mi się kilka sukni z tamtąd..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg classa C-507 (2360zl).jpg (65,8 KB, 41 załadowań)
Stary 2008-09-24, 13:54   #3070
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)zapisałam sobie w folderze jako real foto bo wcześniej już miałam zapisane foto tej sukienki na modelce pokaże wam
A do classy ( z tym, że ja do zabrza) to się musze przejechać bo podoba mi się kilka sukni z tamtąd..
Śliczna ta suknia!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:55   #3071
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
przede wszystkim poszukaj sobie dobrej szkoły - nie tej najtańszej, tylko najlepszej. Jak ja czekałam aż mnie wezwą na egzamin praktyczny to jakaś dziewczyna z obłędem w oczach latała między ludźmi i wypytywała jaki kolor mają światła biegu wstecznego, bo podobno na kursie nikt jej nie powiedział Moja koleżanka z pracy zdawała 9 czy 10 razy właśnie przez to, że była na jakimś beznadziejnym kursie i tylko robiła wielkie oczy jak ja jej opowiadałam co mi ostatnio instruktor mówił (zdawałyśmy w tym samym czasie). Poza tym jak już miałam wyznaczony termin egzaminu praktycznego to wykupiłam sobie kilkanaście dodatkowych godzin tuż przed samym egzaminem i jeździłam codziennie aż do tego dnia. Także podstawa do dobrze się przygotować i będzie ok. Najważniejsze to jechać powoli, uważać na ograniczenia, z kilometra wypatrywać pieszych i nie łamać przepisów, wtedy nawet jak Ci parkowanie pójdzie kiepsko to i tak powinno być ok - w końcu ważniejsze żeby nie stwarzać zagrożenia na drodze niż robić popisowe koperty
Będzie dobrze, zobaczysz
Zdaje sobie sprawe że duża część sukcesu to dobra szkoła. Mam porównanie bo wielu znajomych ostatnio robiło prawko. i mam juz jedna szkołe na oku. wg mnie najlepsza. nie jest najtańsza (jak mówiłaś) ale dobrze przygotuje.

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 13:59   #3072
motley
Zadomowienie

Cytat:
no to zaczynam

po dlugich negocjacjach zdecydowalismy sie z moim tz kupic mieszkanko no i znalezlismy fajne 25 km od naszego miasta na wiosce 3 pokojowe 61 metrow z garazem i piwnica 67 metrow za 95 tys zl noi w zeszlym tyg zaplacilismy 2 tys zaliczki noi tu pojawia sie problem bo mojemy tz dopiero 3 miesiace temu podwyzszyli wyplate a zeby wziasc kredyt musimy dac z ostatnich 6 miesiecy i teraz nie wiem czy wezmiemy ten kredyt dlatego prosze trzymajcie kciuki wszystko wyjasni sie 1 pazdziernika
gratulacje Jeżeli twój TŻ ma dobre układy w pracy to można się dogadać tak, że w pracy dadzą mu premię (wystarczy fikcyjna na papierze) i ją wówczas dolicza się do zarobków i wychodzi wyższa średnia z danego okresu czasu - w mojej pracy księgowy zrobił taki "myk" jak potrzebny mi był kredyt na samochód (ja wówczas dostałam podwyżkę miesiąc wcześniej a potrzebowałam zaświadczenie z trzech miesięcy)

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

ale oni mowia ze nie mamy domu , ani nic...a chcemy konia
skąd ja znam takie argumenty

Cytat:

piękna suknia... taka romantyczna... rozmarzyłam się

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 13:59   #3073
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Noo podoba mi sie ta sukienka tylko moim zdaniem jest troche za droga jak na uzywana Jakby kosztowala tak z 1000 zl to juz bym pewnie tam dzwonila Ale na razie to nie jest dla mnie ani jakas mega okazja cenowa, ani nie jestem na 100 % przekonana ze zadna inna tylko ta takze na razie sie wstrzymam kto wie moze ta dziewczyna wystawi ja za jakis czas taniej
Stary 2008-09-24, 14:05   #3074
kliwia
Zakorzenienie

dlatego zadzown sie umówić na przymiarę, bo może przecież nie leżec tak łądnie
i wtedy sie zapytasz za ile by ją sprzedała
przynajmniej będziesz sie mogla obfotografowac ze wszytskich stron, bo w salonie to niekoniecznie
Stary 2008-09-24, 14:06   #3075
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Mała, życzę, żeby wszystko się ułożyło po Waszej mysli Trzymam kciukasy!
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ihihihi no i kolejna z mieszknakiem. super
taniocha! mama nadzieję że nie jest w opłakantym stanie rmeontowym że nawet dałoby się mieszkać?czy musiscie rmeontowac by sie wprowadzic?
Cytat:
sliczna... może da sie negocjowac cene??

Mała świetna wiadomośc. Trzymam mocno kciuki. My mamy mieszkanko....tzn ja mieszkam sama z rodzicamiw 4 pokojowym mieszkaniu, ktore mi rodzice zapisali i tu zamieszkamy razem po slubie, chociaz nie ukrywam ze chcialabym zasmakowac życia sam na sam z TZ
Cytat:
3mam kciuki

!!! ale jak bede wpadac na kawe ??
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
mała u mnie w tej cenie to max jakieś małe 2pokojowe mieszkanko dlatego tym bardziej super, no i trzymam kciuki
dzieki dziewczyny u mnie tez tak jest ze 2 pok to min 130 tys ale to w miescie a pare km dalej o wiele taniej mieszkanko jest wyremontowane okna plastiki panele i wogole
strippi bede przyjezdzac po ciebie
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:12   #3076
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle sie napisałam i wszystko mi sie skasowało.

Martucha zazdroszcze zdania prawa jazdy. Sama żałuje że nie poszłam po osiemnastce. ale zawsze mówiłam ze mnie do samochodu nie ciągnie i za mi nie jest potrzebne. teraz gdy autobusy dały mi sie we znaki, żałuje. nadal mnie kierownica" parzy" jednak dostrzegam plusy podaidania auta. teraz gdy moglabym sie przełamac nie mam ani czasu ani kasy. bede musiala poczekac do slubu. juz wszytskim obiecalam ze po slubie zrobie prawo jazdy... ale starsznie sie boje. chcialbym ale sie boje. boje sie jeżdzic ale to chyba mozna przelamac. bardziej boje sie samego egzaminu bo ja jestem straszma panikara, niby rozumiem ze nie am sie czym denerwowac ale gdzies w srodku wszystko we mnie sie gotuje i stres mnie paraliżuje np. podczas egzaminu przez minute to nie jestem w stanie utrzymac nawet długopisu i dlatego boje sie ze nie dam rady .
ja tez nie mam prawka, tak jak ty boję się trochę ale po ślubie pójdę na kurs, też już Tż obiecałam

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Nie wiem co robić Nie wiem co myśleć Coś zaczyna we mnie pękać. Czuję się nie swojo. Ale nie dopuszczam do siebie myśli żebym mogła jeszcze z nim być.
nie możesz się złamać ! czy on się odzywa? jeśli nie to masz już odpowiedz na to czy mu na tobie zalezy. Przyjaciołom powiedz co się stało jeśli masz na to siłę, unikniesz stwierdzeń typy " i tak się pogodzicie".
Trzymam kciuki za ciebie

Cytat:
Martucha gratuluje zdania prawka

A my dzis z Tżtem idziemy ogladac dzialki na razie tylko "teoretycznie", ale i tak nie moge sie doczekac ta dzialka co idziemy ja dzis ogladac nie jest nawet jakas przerazliwie droga i moze nawet poczatkiem przyszlego roku byloby nas na nia stac heheh
super

Cytat:
no to zaczynam

ale fajnie trzymam kciuki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:22   #3077
myszka_maj
Zakorzenienie

Zazdroszcze wam dziewczyny....piszecie o kupnie mieszkanka, remontach, działkach...My mamy gdzie mieszkac, mielibysmy do dyspozycji 2 pokoje no i wszystko moglibysmy robić " po swojemu" , ale mamy z TZ takie marzenie...chielibysmy miec swoj dom...TZ nie jest nauczony mieszkania w bloku a i ja choc mieszkam w bloku od urodzenia mam juz go dośc. Marzy nam sie malutki domek wcale nie musialby byc wiekszy od naszego mieszkania ale zawsze to dom... z własnym ogródkiem. my juz z tz mamy na tym punkcie obsesje. upatrzylismy sobie niedaleko maly domek widac ze opuszczony i tak sie "napalilismy" na niego. TZ juz go w myślach remontował. Jednak okazało sie ze nie jest na sprzedaz.. i tak dalej marzymy. Nieiwem czy nas kiedys będzie stac na wybudowanie czy kupno domu, ale pomarzyć zawsze można prawda?

Nasz Skarb
Stary 2008-09-24, 14:27   #3078
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

skąd ja znam takie argumenty
ehh mam juz dosc tego gadania
Stary 2008-09-24, 14:51   #3079
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Martucha84 gratuluje, kiedy odbior prawka?
Jupik mamy taki sam telefonik
Kasiaher zycze duzo wytrwalosci i wybrania slusznej decyzji
Mała2241 trzymam zebyscie nie mieli zadnych problemow przy kredycie

To ja Wam pokaze, co mi sie podoba Choc zdaje sobie z tego sprawe, ze wszystko moze ulec zmianie

Suknia bede wiedziala, jaka bedzie pasowac do figury, po przymiarkach choc takie skromne mi sie bardzo podobaja
Bukiet to zalezy, jaki miesiac wybierzemy

Wszystko wyjdzie w "praniu"...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg corcel.jpg (69,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nerveo.jpg (43,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet tulipany.jpg (34,9 KB, 10 załadowań)

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:52   #3080
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Mała- super z tym mieszkaniem!! na prawdę okazja!! na pewnoWam się uda!!

Motylku- boska ta suknia...tylko jak dla mnie chyba za szeroka na dole...chyba by mnie przytłoczyła ale generalnie bardzo mis ię podoba
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 15:59   #3081
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

To ja Wam pokaze, co mi sie podoba Choc zdaje sobie z tego sprawe, ze wszystko moze ulec zmianie

Suknia bede wiedziala, jaka bedzie pasowac do figury, po przymiarkach choc takie skromne mi sie bardzo podobaja
Bukiet to zalezy, jaki miesiac wybierzemy

Wszystko wyjdzie w "praniu"...
piekne te suknie
2 bardziej mi sie podoba
Stary 2008-09-24, 17:05   #3082
ewelinka3f
Raczkowanie

Bardzo ładne te Wasze suknie,mi się marzy taka szersza na dole,ale nie beza tylko raczej prosta bez drapowań,gnieceń,itp.Chyb a poproszę krawcową,żeby uszyła mi coś na wzór Maggie Sottero,bo bardzo dużo sukienek z ich strony mi się podoba,ale nie mam ochoty płacić 5 tys. za sprowadzenie mi takiej nowej
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 17:17   #3083
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi bede przyjezdzac po ciebie
3mam cie za slowo !!
Stary 2008-09-24, 17:28   #3084
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczynki, a tak z innej beczki maice konta na Nk? bo ja jestem bardzo ciekawa jak wyglądacie
Stary 2008-09-24, 17:30   #3085
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Strippi wlasnie takie mi sie podobaja, z tym, ze bardziej pierwsza, bo ukryje co nieco

Co do szycia u krawcowej, to jestem na razie w 70% zdecydowana, ze tak zrobie, chyba, ze trafi sie suknia na wyprzedazy i bedzie mi odpowiadac, zarowno wyglad suknii, jak i cena

Ewelinko, ja to samo nie mam checi wydawac 4 czy 5tys na nowke suknie na jedna noc, szkoda mi kasy

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 17:41   #3086
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kliwia- ale masz cudne zdjęcia a te Twoje oczy...achh na prawdę ekstra ale zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrazałam
Stary 2008-09-24, 18:10   #3087
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dziewczynki, a tak z innej beczki maice konta na Nk? bo ja jestem bardzo ciekawa jak wyglądacie
http://nasza-klasa.pl/profile/308035

ja

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Strippi wlasnie takie mi sie podobaja, z tym, ze bardziej pierwsza, bo ukryje co nieco

Co do szycia u krawcowej, to jestem na razie w 70% zdecydowana, ze tak zrobie, chyba, ze trafi sie suknia na wyprzedazy i bedzie mi odpowiadac, zarowno wyglad suknii, jak i cena

no ja wole princesski z dopasowanym gorsetem..by ukryc moje biodra i uda !
Stary 2008-09-24, 18:15   #3088
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
http://nasza-klasa.pl/profile/308035

ja

no ja wole princesski z dopasowanym gorsetem..by ukryc moje biodra i uda !

pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie
Stary 2008-09-24, 18:31   #3089
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
A mamy, mamy Swego czasu się zapraszałyśmy do znajomych
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 18:44   #3090
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie
akceptowalam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości