|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam oprócz tego jeszcze 2 pary butów na zimę, takich solidniejszych, więc jedne zamszowe na suche dni mogą być ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3812 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
I w pierwszych odcinkach Dex podrzuca swojej siostrze właśnie ten trop - jeżdżącej chłodni. Ona znajduje samochód i dzięki temu awansuje ![]() Cytat:
![]() ![]() [po tym jak TŻ pochwalił moje przetwory spróbowałam, jednego, malutkiego, własnoręcznie przygotowanego ale oczywiście wydał mi się okropny i więcej już nie jadłam ![]() Z innych wyjątków: na Sylwestra w ubiegłym roku zjadłam jakieś podsmażane rydze. Lubię kanie w cieście naleśnikowym. I pieczarki na pizzy lub zapiekance albo surowe, w innych postaciach są dla mnie niezjadliwe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3814 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3815 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam sporo butów zamszowych i wszystkie mi się jakoś brzydko poprzebarwiały ![]() Ps. A jadłyście kiedyś surowe pieczarki ![]() ![]() Bry, jak ja nie lubię zbierać grzybów ![]() Jej aż 11 osób siedzi na wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
Wtajemniczenie
|
Pati [moge tak mowic?
![]() ![]() ![]() Ola, ![]() ![]() btw, jestes mistrz ![]() ![]() Asiu, juz mniej wiecej sie zorientowalam o co chodzi, w tym odcinku [to chyba 2 byl] duzo bylo powiedziane ![]() ![]() a z tlumaczeniem to chodzilo mi z angielskiego ![]()
![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Ten łańcuszek jest ładny, ma służyć jako ozdoba, a Ty chcesz się go pozbyć, no nie ładnie.
![]() Blonndee, jasne, że możesz ! A jak Ja mogę do Ciebie mówić ? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3819 |
Wtajemniczenie
|
dobra kochane, lece do pierogow. buzi
![]()
![]() |
![]() |
#3820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak tej jesieni modny będzie złoty. Ja mam botki fioletowe z kokardką[bardzo lubię kokardki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3821 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kont fikcyjnych też ich nie lubię. A skoro zaczynam już wylewać frustracje to powiem, że niecierpię nabijania sobie znajomych [boże ileż ja miałam zaproszeń od ludzi, których na oczy nie widziałam], tych ozdobników koło nazwiska, teścików w stylu "co myślisz o mnie" "kim jestem dla Ciebie" itp. No żenada. Załączę Wam to co ostatnio dodałam do swojej galerii na NK [Marzenka już chyba widziała, nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() PS: łańcuszek też bym wywaliła
![]() |
![]() |
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zdecydowanym antyfanem tego portalu, w większości właśnie przez te wszystkie dyrdymały, z których ten załączony przez Jolie tekst ironizuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3823 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pieczarki w każdej postaci, poza surową ![]() Cytat:
![]() A widziałam, a jakże ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
No dobra, powoli będę lecieć.
To odezwę się za 3 dni jakoś, bo w moim mieszkaniu nie mam jeszcze neta. Pa ![]()
![]() |
#3825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pati- do rychłego zobaczenia ![]()
![]() |
![]() |
#3826 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() surowej pieczarki nigdy nie jadłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ozdobników koło nazwiska nienawidzę Vip, Srip, Cip. I durnych łańcuszków, albo ułożonych serduszek w profilu "pozdrawiam" i milion buziaków. Ja wyrzuciłam od koleżanki jeden taki, bo mnie mdliło na sam widok ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Tutaj widać, że bezmyślność ludzka nie zna granic...Absurdy NK:
http://nklasa.org/
![]() |
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to jest pozbawione kompletnego sensu. Co mi z tego, że dodam do znajomych ludzi z roku, których widzę prawie codziennie, ludzi z liceum czy wcześniejszych szkół (mieszkają niedaleko ![]() A szczytem szczytów było to, jak zaczęłam dostawać zaproszenia od jakiś osób z liceum, które ledwo wzrokowo poznałam, nawet nigdy w życiu nie zamieniłam z nimi przelotnego 'cześć' na korytarzu... ![]() ![]() Cała ta niezdrowa specyfika tego portalu jest po prostu żałosna. Te "zawody" w ilości znajomych, idiotyczne komentarze, obrzydliwie 'podrasowane' zdjęcia w photoshopie... dla mnie do się mija z celem. Część moich znajomych koleżanek ma w galeriach po 100 zdjęć. Uwieczniają tam praktycznie każde za przeproszeniem 'pierdnięcie'. Gdzie w tym jest sens, niech ktoś mi powie... Ogólnie szkoda, bo chyba z założenia pomysł na ten portal był udany. Moim zdaniem jednak ludzie go zniszczyli. A ja osobiście wolę pielęgnować moje przyjaźnie i znajmości w prawdziwym życiu, o które przecież w dzisiejszych czasach tak trudno, a nie przesiadywać na tego typu stronie, żeby nastukać sobie jakiś fikcyjnych znajomych. ...nawet bym nie mogła wstąpić do zacnego grona 'kobiet miesiączkujących nierelgularnie', więc po co mi to! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3829 | ||||||
|
Cytat:
![]() ![]() A na grzybki chętnie bym się wybrała ![]() Znowu mój TŻ śmiałby się ze mnie, że w jednej rączce koszyk a w drugiej patyk do odgarniania pajęczyn ![]() Cytat:
![]() Promocje są fajne ![]() Ale kiedyś specjalnie zaczaiłam się na spodnie w Americanosie [wiedziałam, że nadejdzie zima, to przecenią letnią kolekcję, sesesese] i zamiast 360 dałam tylko 140 zł ![]() No i w Stanach bez przerwy coś kupowałam na promocjach, a to majtki za dolara, albo kieckę za 4$ ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ile z tej liczby nas podgląda ??? ![]() Cytat:
![]() ![]() A oryginalnej nazwie w serialu to się nawet nie przysłuchiwałam, musze to sprawdzić przy najbliższym odcinku. No właśnie tez tak słyszałam... zwłaszcza złote makijaże... czas kupić jakąś złotą kolorówkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio na weselu policzyłam, że mam ich na sobie w sumie... 7 [a nie miałam kolczyków ani żadnej obróżki] ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Z dziadkiem lepiej już ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3831 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak sobie mysle... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [nie wspominajac juz o tym, ze uwielbiam podgladac dziewczyny, z ktorymi bardzo sie nie lubilam np w podstawowce, a potem miec ogromna satysakcje z tego, jak niekorzystnie sie zmienily badz majac 19,20lat maja 4letnie dziecko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja skolei jestem fanka motylkow... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też uwielbiam kokardki, szczególnie przy butach (czego wyraz daje moja obuwnicza część garderoby... ![]() ![]() Cytat:
![]() Całe szczęście, że z Twoim dziadkiem już lepiej ![]() A którego dokładnie Waxa tak namiętnie stosujesz agusiu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3834 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Łał, z tych Stanach to serio okazje ![]() Wiecie, ja jestem zarejestrowana już 4 lata na takim innym forum i tam nawet mamy taki temat "nie mam się w co ubrać" i każdy wrzuca wtedy to co kupił sobie - dziewczyny same. I dzisiaj dziewczyna napisała, że to moje wszystko jakieś festyniarskie, ten płaszcz jeszcze obleci jakby nie miał tych świecących elementów (to zwykłe guzki są). No w każdym razie każdy ma swój gust i mi też się nie wszystko podoba, ale tym festyniarskim to się poczułam urażona. Pewnie chodziło jej też o cenę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Waxa stosowałam pierwszy raz. Polskiego, do włosów osłabionych. Robię wszystko,żeby rosły jak najszybciej
![]() Pochwalę się,że byłam wczoraj u orto i ząbki prostują się ładnie ! Co do tych ludzi z nk. Nie mój cyrk, nie moje małpy. Żenada, ale to z nich się ludzie nabijają,a nei ze mnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3836 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Podła nie jesteś- też tak czasem robię. Ostatnio wśród znajomych z uczelni jest szał na śluby więc mam sporo zdjęć weselnych do oglądania ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3837 |
Rozeznanie
|
dobra ściągnęłam łancuszek, lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A resztę dokończę później, bo przyszedł Teściu i będziemy wieszać drążki w garderobie ![]() A to strona z absurdalnymi zdjęciami wstawianymi na naszą klasę (tylko trzeba na początku kliknąć, że chcesz przejść dalej ![]() Cieszę się, że z Dziadkiem lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moim zdaniem lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#3840 | ||||
|
Cytat:
![]() Kiedyś miałam też Moje Miasto * bo jestem lokalną patriotką ![]() ![]() Ale generalnie nie popieram robienia takich dziwnych profilów, nie temu miał służyć ten portal ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zgadzam się z Izą, portal sam w sobie jest, a raczej był fajny [zanim pododawali te durne superżony, pierdzimączki i inne wodotryski, wiecie o co chodzi]. Używany zgodnie z przeznaczeniem jest naprawdę supernarzędziem dla ludzi, którzy po latach milczenia chcą odnaleźć swoich znajomych. Ja w ten sposób odnalazłam kolegę z dawnego miejsca zamieszkania, z którym dzisiaj nie miałabym szansy się skontaktować... i koleżankę, z którą szalałam na wakacjach [szansa na odnowienie kontaktu, gdyby nie n-k prawie żadna]. Zorganizowaliśmy spotkanie klasowe - co nie byłoby możliwe raczej w innym przypadku, bo się ludzie porozjeżdżali, pozmieniali adresy, telefony i słuch po nich zaginął... Ja korzystam z tej strony zgodnie z jej zamierzeniem i uważam ją wręcz za potrzebną, ale bez ścigania się w ilości znajomych, bez nabijania komentarzy i wrzucania rekordowej ilości debilnych zdjęć... Wszelkie głupawe zaproszenia do znajomych-nieznajomych, klubów "superlachonów" ![]() Łoooo kruca ![]() Cytat:
![]() Często i gęsto obserwuję taką postawe, to ta słynna już "polska żółć", nie daj Boże sukces jakiś... to powiedzą, że "festyniarskie"... To się w psychologii nazywa"technika kwaśnych winogron" ew. "słodkie cytryny", poszukaj info na ten temat ![]() Dużo zresztą mówi język tej wypowiedzi. Jeśli się nie podoba - przecież można to powiedzieć innymi słowami. Tu natomiast na wierzch wyszły kompleksy ![]() to taka krótka dygresja ![]() PS. A Sawa87 nas podgląda ![]() Zapraszamy do dyskusji ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.