![]() |
#2341 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
![]() ![]() ![]() Także jakbyś się szykowała do kupna, to odejmuj sobie od ceny te 20%. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam 2 przyjaciółki i 1 bardzo bliską koleżankę, przy czym każda jest inna i z każdą inaczej rozmawiam - A. jest kochana, najbliższa mi, najlepiej mnie znająca - ale nie jest osobą która nakłoni mnie do mówienia. To ja przełamałam jej opór w gadaniu o uczuciach, i jest raczej tak, że to ona mi mówi, a ja daje rady (w tym jestem dobra - zawsze daje doskonałe rady a sama nigdy ich nie stosuje ![]() Pogadać mogę se z kotami jeno. Dlatego Wy jesteście moją ostoją ![]() --- Madziarra, Snow - czyli co, ograniczamy się? Chętnie bym się przyłączyła, ale muszę zrobić zapasy, rozumicie ![]() - żadnych perfum - żadnych pudrów - żadnych cieni - żadnych brązerów i róży Co do szamponów, to ja w zasadzie muszę unikać jedynie dłuższego stosowania Fructisów. Doskonale mi się sprawdzają Klorane, fajne mam włosy bo diamentowej Nivei. Gajenko, przesyłam pozytywne wibracje ![]() ![]() --- A w ogóle to będę miała etat ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
pakosta gratuluję etatu!
![]() ![]() Przyłącz się do mnie i do madziarry koniecznie. Ty widze ograniczasz kolorówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pakosta, ja też gratuluje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do osoby,której mogę się wygadać to ja też nie mam.Mam tam tylko jakieś koleżanki, ale Żadnej prawdziwej przyjaciółki. Na studiach tylko ja jestem z moich okolic, nikt więcej. A trzymają się razem ci, którzy jeżdżą ze sobą do szkoły, mieszkają blisko siebie i mogą się spotykać. Zaprzyjaźniłam się z jedną kolezanką, to po 2 latach studiów wzięła sobie dziekankę i wyjechała zagranicę. W szkole średniej moja przyjaciółka znalazła sobie chłopaka(z klasy) i mnie olała, siadała ze mną tylko na sprawdziany ![]() ![]() Dobra idę się wyrolniczyć i wracam!
![]() |
#2346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() peeling do buźki - wybabrałam avenkę krem na dzień i na noc - lecę na próbkach krem brązujący - kończę zapychający dove maseczka nawilżająca - nima od dawna szampony - mamie podbieram balsam do ciała - dobra, przyznaję - to fanaberia, mam 3 na stanie, ale to w sumie nie balsamy tylko masło, krem do masażu i coś antycel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | ||
Zakorzenienie
|
I od razu zostałam zjechana
![]() ![]() Cytat:
![]() A z facetami też się dobrze dogaduję i zawsze tak było ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
I ja też
![]() ![]() Wracając do szamponów, to ja do oczyszczania stosuję te najtańsze z Barwy ziołowe ![]() ![]() EDIT: A co do koleżanek, ja mam jedną taką najbliższą(ta, o której pisałam, że urodziła dzidzi niedawno), ale ona się wyprowadza niedługo do innej wioski ![]() ![]()
#2350 |
Zakorzenienie
|
Pakosto, ja zamówiłam maseczkę nawilżającą Avene - i z całęgo serca ją polecam. Jest droga, ale jakie to cudo nawilżające
![]() Snow - no co ![]() ![]()
#2351 |
Przyjaciółka KWC
|
Wszystkie cytaty mi pożarło.
![]() No ale w każdym razie, dzień dobry. ![]() Pakosta, nie testowałam jeszcze Hydreane, może wieczorem, albo jutro, albo w sobotę, albo w niedzielę (jestem zdecydowana, wiem ![]() O właśnie, zapomniałabym, gratuluje etatu. ![]() Snow, fajnie że ten szampon Ci pasuje, ja też jestem zadowolona, ale nie jestem wcale pewna, czy jest taki delikatny, mam wrażenie, że znowu uwrażliwia mi się skóra głowy, no ale to nie musi być jego wina, może np. zaszkodził Fructis dla blondynek, którego użyłam ostatnio z próbki. ![]() Madzia, czekam na relacje z Alfaparf. ![]() Ja się mogę przyłączyć do odwyku w zakresie pielęgnacji. ![]() ![]() ![]() Ale zachciankom absolutne nie. ![]() --- Co do przyjaciółek ja też na codzień nie za bardzo mam z kim pogadać, zwłaszcza o problemach. Mam 4 wspaniałe przyjaciółki, ale różnie to z nimi bywa. Jedna na przykład ma zupełnie inną mentalność, bierze ślub za niecały rok, jest strasznie "porządna i spokojna" i moich problemów, kłopotów i potrzeb nie rozumie do końca, chociaż zawsze chętnie wysłucha, ale wiem, że niewiele jej rad ma naprawdę zastosowanie do mojej sytuacji. Druga sama nie lubi mówić o swoich problemach i nie lubi dawać rad innym, co prawda powoli się to zmienia, ale mimo wszystko wiem, ze nie jest do tego przyzwyczajona i unika tego jak może. Trzecia jest osobą, która rozumie najwięcej z tego, co się dzieje w mojej głowie, ja też najlepiej rozumiem jej problemy, ale żadna z nas nie słucha rad drugiej i wychodzimy na tym dość fatalnie ![]() ![]() ![]() Uf. Ale się rozpisałam.
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Ice,witamy w odwykowie
![]() ![]() Co do ampułek to zdam relacje , nałoże ją sobie po fitnessie i pójdę do łążni parowej, żeby ciepełko wzmocniło działanie (wczoraj zrobiłam to z maską i miałam cudowne włosy ![]()
#2353 |
Zakorzenienie
|
ice też miałąm próbkę tego Fructisa dla blondynek i on jakiś dziwny jest
![]() ![]() ![]() Czekam na wyniki z egzaminu z zeszłego piątku(egzekucyjne), ale nie ma nadal ![]()
#2354 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taki cześciowy odwyk - nadal ograniczenie zakupów
![]() ![]() ![]()
#2355 |
Zakorzenienie
|
Do listy kosmetyków, którę mogę kupić zapomniałam dopisać serum do włosów (lub coś co zabezpieczy końcówki włosów zimą - macie coś dobrego i sprawdzonego?
![]()
#2356 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Ja wczoraj oglądałam sobie "Iluzjonistę" ![]() ![]() Byłam dziś u fryzjera, wyglądam świetnie ![]() ![]() ![]() kupiłam też sztuczne rzęsy (kępki) pierwszy raz w życiu...i eylinera w pisaku Soraya. Zobaczym cóż to za cudo ![]() Od 7 jestem na nogach i nic nie jadłam. dopiero teraz wpadłam do domu i jem. a ja jak nie zjem do 10 sniadania to umieram z glodu ![]() Pakosta Gratulejszyn ![]()
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Ja w październiku też mam niewiele do kupienia.
Potrzebuję tylko: - balsamy, kupię chyba dwa masła Ziaji, oliwkowe i może znowu zaryzykuję bursztynowe bo mi uczulenie na nie przeszłó - ekspresową odżywkę do włosów Gliss Kur, świetna jest, używam ją rano do układania włosów, spryskuję włosy i modeluję z suszarką na szczotce. - jakiś dobry krem do rąk, - jakiś żel do mycia cery, I to tyle. W tym miesiącu muszę kupić kozaki, płaszczyk, jakiś fajny szaliczek i torbę ![]() Co do przyjaciółek to ja też nie mam ![]() Mam jedną bliską koleżankę ale to nie przyjaciółka. Ale na wizażu poznałam jedną bratnią duszę ![]() I mogę szczerze napisać że to jest Gayenka - to cudowna osoba która zawsze mnie wspiera, pomaga dobrym słowem i wogóle jest kochana ![]()
#2358 |
Wtajemniczenie
|
Madziarra a nie chcesz mi zrobic maciupciej odlewki maseczki avene? Odwdzięczę się jakoś
![]() A właśnie Aga Opolanko, już kupiłam własny LU ![]() ![]() Dzięki Wam za gratulacje ![]() Chce mieć takie włoski (uwielbiam Callie nawiasem mówiąc, bohaterka Chirurgów) i tu jeszcze. Fajne nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dzowniła do mnie Pani. Mam jutro rozmowę kwalifikacyjną! Trzymajcie kciuka
![]() ![]()
![]() |
#2360 |
Wtajemniczenie
|
Bosiak, na stopach zawiąże tyż, jak szaleć to szaleć, masz 4 kciuki od Pakosty
![]() Zmieniłam kolory profilu na jesienne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Trzymam
![]() U mnie z pracą cisza, ale wysyłałam CV nie na konkretne oferty a do bazy CV m.in. do Sephory i Douglasa ![]() Zrobiłam eksperyment i nałożyłam tą felerną Avenkę na twarz, jak mnie znów zapcha to poleci w kosz ![]()
#2362 |
Zakorzenienie
|
No zobaczymy co to w ogóle będzie. No wiem, że to praca w call center. Pracowałam już kiedyś w taki sposób i było fajnie. Ale oczywiście wszystko zależy od towaru i jego potencjalnego zbytu
![]() Poza tym napisali tak: pracując u nas zyskasz: - pełną wyzwań pracę w dynamicznie zarządzanej i szybko rozwijającej się firmie, - dużą samodzielność w działaniu, - możliwość wykazania się i interesujące perspektywy rozwoju zawodowego, - kompleksowy program szkoleń podnoszących kwalifikacje zawodowe i umożliwiający zdobywanie cennych umiejętności, - konkurencyjny system wynagrodzeń z gwarantowaną wysoką podstawą (podstawa + premia + bony Sodexo) , - stabilne warunki zatrudnienia, - elastyczny czas pracy umożliwiający jednoczesną naukę ( wolne weekendy ), - udział w atrakcyjnych imprezach, spotkaniach i wyjazdach integracyjnych, - praca w gronie młodych i ambitnych osób zaangażowanych w swoją pracę. ![]()
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ______________ jesli juz przy temacie przyjaciolek jestesmy... dlugo mialam jedna, jedyna przyjaciolke, ze sie wyraze, stacjonarna ![]() ![]() ![]() na wakacjach poznalam dziewczyne [pisalam Wam zreszta o tym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Pakosta a ja Ci serdecznie gratuluję
![]() Bosiaku trzymam tyż ![]()
#2365 |
Zakorzenienie
|
Mama tez powiedziała, że u Niej w pracy szukaja kogus i jutro sie wypyta
![]()
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam straszną ochotę na jakiś nowy błyszczyk tylko nie wiem jaki ![]() ![]()
![]() |
#2367 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do jesieni to u mnie dziś słoneczko i cieplutko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Isa
Ja pracowałam na call center w tpsa ![]() ![]() Edit: Ale jako, że są różne call center, to muszę się dowiedzieć wszystkiego. Jak nie pójdę to się nie dowiem ![]() Moja koleżanka pracowała w call center gdzie miała podstawę 400zł (!!!!) i prowizję. I za cały miesiąc pracy 8h/dzien dostała 550zł. :/ Ja u siebie byłam zawsze w pierwszej trójce sprzedawców.. Się ma gadane ![]()
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
Postanowiłam wkońcu po raz drugi (wcześniej się odezwałam we wcześniejszej części) odezwać
![]() ![]() Mam dwie dobre koleżanki z LO, z którymi mogę wszystko! Niestety każda z nas ma swoje życie, obowiązki i ciężko się razem spotkać. Jednak zawsze po takich kilku godzinach razem na plotach czuje się szczęśliwa. Zawsze się śmieję, że dają mi zapas iskierek na ten czas bez nich ![]() W internecie też poznałam kilka wspaniałych osób (np.Tżeta ![]()
#2370 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie da się ukryć ![]() Cytat:
![]() u mnie przebił maczka, i generalnie wszystkie róże poszły w odstawkę dla Shimmerów ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj kupiłam ![]() Cytat:
![]() ja też.. najlepiej jakiś L'Oreal z profesjonalnych.. taki naprawczy bo mimo że na razie mam włosy w dobrej kondycji boję się ewentualnego rozdwajania czy innych uszkodzeń, do których mam skłonność.. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.