|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() ![]() Tylko słabo mi się strasznie zrobiłam, tam w gabinecie było gorąco. Mi się ciemno przed oczami zrobiło, zemdliło mnie(śniadanie mi podeszło do gardła), usta mi zsiniały i ręce zdrętwiały. 2 przerwy były, otworzyli okna, kazali mi oddychać. Powiedział, że zbyt stresowo do tego podeszłam(chociaż na początku się wystraszył, że to jakaś reakcja alergiczna) i faktycznie, bo nie było się czego bać, ale mnie tak wszyscy nastraszyli tym kanałowym (kumpel to wolał mieć palec obcięty niż 2 raz to), że przygotowałam się psychicznie na wielki ból. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A znieczulenie oczywiście wzięłam ![]() Cytat:
![]() Wiecie co? Pakować się musze. Jutro się wyprowadzam, a kompletnie nie umiem sobie zorganizować planu pakowania się ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3872 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze powiedz, że lubisz kawior ![]() Swoją drogą uwielbiam oliwki i ser pleśniowy, w ogóle wszystkie sery na świecie ![]() ![]() Cytat:
Ostatnio natomiast poszłam na zwykłe wypełnienie i okazało się, że dobrze, iż znieczulenie zamówiłam, bo podczas oczyszczania tkanki okazało się, że własnie kanałowo trzeba leczyć... Oczy mało mi z orbit nie wyszły, kiedy to usłyszałam ![]() ![]() A tu surprise! Zero czucia, nic, chilloutowo zupełnie... A dentystka z poczuciem humoru jeszcze, po wyjęciu nerwu się pyta, czy chcę go sobie obejrzeć ![]() Mnie też czasem łapie takie osłabienie i ciemność w oczach - to od stresu ![]() A Pudla lubię poczytać, jak mam czas, poprawia humor, czasem uda się jakaś cięta riposta ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3873 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi też ciężko na coś konkretnego się zdecydować i też mam problem z torebkami ![]() ![]() TŻ kochany i widzę, że śledzi modę na bieżąco ![]() ![]() Jej jak bym teraz pobuszowała sobie w conway'u ![]() Cytat:
![]() Służę ![]() Gotujemy ziemniaki. Bardzo gorące odcedzamy z wody i dodajemy mąke pszenną. Nie napiszę ile dokładnie, bo to tak na wyczucie się robi i zależy to od ilości ziemniaków. Można garnek przykryć pokrywką i trochę nim potrząsnąć. Następnie bierzemy tłuczek i tłuczemy, aż wyjdzie nam gładka masa. Mąka pije parę wodną i tą wodę, która została jeszcze w garnku po odcedzeniu ziemniaków. Ostatecznie ma wyjść gładka i dosyć gęsta masa. Przyprawiamy do smaku i następnie nakładamy porcjami na rozgrzaną patelnię z odrobiną oleju i prażymy ze wszystkich stron ![]() ![]() Czy tylko u mnie jada się prażuchy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja lubię się pakować, a nie znoszę rozpakowywać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3874 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja NIE LUBIĘ się pakować, a rozpakowywać - NIENAWIDZĘ! ![]() Dziewczyny dzisiaj u mnie niebo lazur i około 20 stopni... pięknie! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3875 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie też w stresowych sytuacjach ogarnia ciemność i mdłości, w ogóle to ja mam niskie ciśnienie. Ja z moim TŻ też plotkujemy sobie i jeden drugiemu czasem linki podrzuca ![]() Cytat:
![]() Mi na szczęście nie przekrzywiło twarzy, ale też byłam w sklepie po wizycie u dentysty i trochę cieżko mi się mówiło, jakbym bełkotała ![]() Ja nie lubię już ani pakowania, ani rozpakowywania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3876 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym dobija mnie "szeroki wybór" w sklepach, gdzie się nie ruszę, tak wszyscy zaopatrzeni w jednej hurtowni ![]() U mnie też się jada, tylko nie pamiętam, czy dokładnie tak przyrządzone. Moja mama chyba na to dawała panierkę z bułki tartej i nazywało się to kotlety ziemniaczane. Cytat:
![]() A ten bezwład po znieczuleniu jest de best ![]() Moja mama niegdyś, mając znieczulenie po raz pierwszy robione, zapytana przez lekarza, czy coś jeszcze czuje [kontrola działania], zbadała sobie językiem podniebienie oraz dziąsło i stwierdziła, że czucie ma [nie rozróżniając, że to jednak czucie na języku]... zatem lekarz, wystraszony, podał dodatkową dawkę... Wyobrażacie sobie chyba, co się dalej działo z twarzą ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym zakupy przez internet są dla mnie bardzo, bardzo wygodne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3878 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja nie lubie tych portali typu pudelek. Nigdy tam nie wchodzę. Dla mnie to strata czasu ![]() Cytat:
Szczęściara. Butów nigdy nie kupowałam i raczej nie kupie przez internet. Chociaż z drugiej strony często zdarza mi się kupić za małe albo za duże. Niby w sklepie wydają się być OK, a po kilku dniach albo się rozszerzają, albo cisną w palce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() evangeline to dziś na obiad u Ciebie prażuchy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3879 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobrze, ze już po wszystkim ![]() ![]() A znieczulenie jest śmieszne. Mi zawsze po znieczuleniu jakos dziwnie opada kącik ust. I wracam do domu, nic nie czuję, dopiero potem okazuje się, ze ślina mi cieknie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Przyznaję się, ze tez podczytuję Pudelka. I lansik ![]() Idę dziś na poszukiwanie botków i białego golfu, nic się przede mną nie ukryje ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3880 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Pomyślimy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia w poszukiwaniach! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3882 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to masz strasznie wrażliwy żołądek. Ja też. Tylko mój okropnie reaguje na oliwę lub olej na zimno dodawany np. do sałatek. 2 razy skończyło się to kilkugodzinnym wymiotowaniem, już później nie było czym, myślałam, że umieram. No te igiełki są ble. A dzisiaj kątem oka podglądałam te kawałki nerwów ![]() W ogóle to mam tyłozgryz (żeby proste, ale górna szczęka wysunięta do przodu), się dowiedziałam, że to się tak fachowo nazywa. Ale mi to jakoś nie przeszkadza, dlatego nie wiem czemu każdy dentysta musi mi upierdliwie o tym mówić, jakbym była niepełnosprawna. Aparatu nie założę i koniec kropka. Mój facet w ogóle powiedział, że kocha mój zgryz, że przez to mi ślicznie widać kości policzkowe i mam z tym nic nie robić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3883 | |||||
Zakorzenienie
|
da się zrobić
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od pierwszej orto dowiedziałam się, że mam niesymetryczną szczękę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy też tak macie, że wizażanki piszą wam cały czas PW, zamiast zapytać na forum;/
przecież na wątkach jestem cały czasi i jak wiem to odpowiadam, ale cały czas dostaje PW z tematami, które były już poruszane tysiąc razy;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW Mirelko -brat mój zacny maźnął Ci sporego posta w sprawie playera ![]()
![]() |
![]() |
#3887 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobię sobie kiedyś na pewno ![]() Jeszcze dwa pytania mam ![]() Z góry dziękować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Postęp ![]() ![]() ![]() ![]() To podobnie jak u mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nadal cała w skowronkach zaraz zabieram się za naukę ![]()
![]() |
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Bierzesz łyżką ciasto (tyle ile wejdzie na łyżkę) i na patelnie ![]() ![]() ![]() Bardzo proszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3890 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No, ale mnie każdy informuje i traktuje jak niepełnosprawną przez to. A to wcale nie jest jakiś defekt, który powoduje komplikacje. Ja jestem totalnie na anty jeśli chodzi o aparat na zęby. Mam jakiś uraz, nie lubię żelastwa w buzi (chociaż wiem, że teraz są ładne i nowoczesne). W liceum miałam w klasie kumpla który miał taki metalowy i za każdym razie jak otwierał buzie, to JA czułam wewnętrzny ból, nie mogłam na to patrzeć, nie wiem jakaś obsesja. Do tego ten chłopak miał wiecznie takie poranione usta od tego aparat :/. Chociaż jak ktoś ma bardzo krzywe, jakieś szpary, to wtedy sama bym się może zastanowiła, bo to jednak oszpeca. W mojej sytuacji to jest pierdoła, to tak jakbym chciała zrobić operację plastyczną nosa - bo mi się nie podoba, chociaż nikt nie wie o co mi z tym nosem chodzi ![]() No, szkoda, że przesunęli :/. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomijając fakt, że na wszytskie pytanie sobie nie odpowiem bo HDD czy np flash to coś o czym nie mam pojęcia, ale zgapiłam i podoba mi się ten http://www.allegro.pl/item435213381_...io_7_16gb.html to ten co masz ty? taka pamięc mi napewno wystarczy no i nie kosztuje 1000 zł ![]() choć jeszcze teraz tego nie kupie ze względu na kase chyba wybrałam ten co ty ma no i wielkie dzięki za pomoc ![]() Cytat:
![]() teraz juz na PW nie odpisuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jest to, że ktoś Ci próbuje wmówić, że z Tobą jest coś nie tak (a dokładnie z Twoją szczęką) i że trzeba to koniecznie poprawić ![]() ![]() Co do aparatów - sama meczyłam się z nimi już od dziecka. Przywykłam. Jak się pozbywałam mojego metalowego łuku to jakies takie ukłucie w sercu poczułam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3893 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz dentyści mi będą to wmawiać, bo w końcu kasa, kasa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3895 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Ale nam się piękna pogoda zrobiła! ![]() Oby tak dalej! Oglądałam wczoraj YCD (i nękałam Olę smsami ![]() ![]() Olu, tak btw. znalazłaś tą piosenkę? ![]() A co do muzyki jeszcze – znasz Blind Guardian? Jeśli nie znasz to uprzedzę od razu, że nie wszystkie płyty są fajne. Jeśli już to bardziej te nowsze niż z początków zespołu. Ja uwielbiam „Nightfall in the middle earth” – ta płyta to jakby Sillmarillion Tolkiena, o czym można się przekonać słuchając tekstów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
|
Przywołana, melduję się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam w urzędzie pracy i dostałam skierowanie na staż!
![]() ![]() Z jednej strony strasznie się cieszę, bo przynajmniej załapię się gdzieś na 3 miesiące, ale z drugiej strony jestem wściekła! Bo do tej pory sądziłam (jak zresztą już wcześniej Wam pisałam), że nie ma dla mnie żadnych staży, po germanistyce, a żadnego innego mi nie dadzą, tak mi mówiły te baby w urzędzie. A tu się okazuje, że jednak mogę dostać staż! Tylko, że do tej pory nikt mi żadnego nie zaproponował, bo interesowało ich tylko to jakie skończyłam studia i nic innego, np, że skończyłam też liceum ekonomiczne. Wszystkie te baby po prostu odwalały swoją robotę na odpieprz i dopiero wczoraj trafiłam na kobitkę, która się chyba bardziej przejmuje swoją pracą i rzeczywiście próbuje pomóc. Do tej pory kiedy przychodziłam się odhaczyć stawiały stempelek, że żadnych ofert pracy dla mnie nie ma i do widzenia. I jestem jeszcze wściekła z jednego powodu, że to w zasadzie był ostatni dzwonek, żeby pójść na jakiś staż, bo w grudniu minie mi rok, jak obroniłam pracę i skończyłam studia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3900 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj pierwszy raz tą "Dodę" widziałam. Ale mi na nerwy działała, masakra. Dobrze, że odpadła. Cytat:
![]() Jestem prawie spakowana. 2 ogromne walizki, 3 małe, 2 duże kartony, 1 wielka reklamówka, no ale jeszcze jedzenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.