![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Wlasnie niedawno wpadlam na taki pomysl, zeby nagrac
![]() Lunek to oby nowe leki w koncu Ci pomogly ![]() I jak przeczytalam o lekarzu to sobie przypomnialam, ze mama miala zadz do przychodni i sie zapisac... Jak mi cos jest to zaraz karze mi isc do lekarza, a jak jej cos jest to zwleka niewiadomo po co.... No i dowiedzialam sie od kolezanki, ze zwolnilo sie miejsce na dziennej resocjalizacji, ale ja nie zapisywalam sie na dzienna reso, wiec pewnie szanse na dostanie sie maja osoby, ktore byly zapisane... Eh... Ale w sumie juz sie pogodzilam z tymi zaocznymi i jakos to przezyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no kurcze muszą ![]() ![]() ![]() moja ma identycznie ![]() ![]() w sumie fajnie że będziesz pracować, zawsze to jakieś usamodzielnienie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Lunka zdrowiej zdrowiej, bo nic z życia nie masz ![]() Bosz powodzenia w szukaniu pracy ![]() ![]() Dobry pomysł żeby nagrać wyścig ![]() Ja czekam na niego z niecierpliwością ![]() ach idę się wykąpać,bo dopiero z pracy wróciła ![]() ciao ![]()
#4834 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ledwo żyję po weselu a do tego wczoraj poszłam znowu na moje szanty i to mnie dobiło już doszczętnie. Czas się odrobinę chyba zregenerować...
#4835 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Dawno mnie nie było, ale chyba tłumaczyć się nie muszę:/ Luniak zdrowiej ![]() ![]() Bożu, zawsze możesz się przenieść za rok na dzienne, jak te Ci nie będą odpowiadać. A pomysł z pracą bardzo dobry, będziesz mieć już jakieś doświadczenie i łatwiej będzie Ci później szukać czegoś lepszego. Studia to dzisiaj w sumie tylko papierek:/ A wyścig można ściągnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
Bożu, trzymam kciuku za znalezienie pracy
![]() Lunciak, nie jesteś sama, ja od niedzieli leżę na antybiotykach i w ogóle mi nie przechodzi. mam chyba grype, chyba bo strasznie boli mnie gardło, głowa i kaszlę bardzo suchym kaszlem ![]() ze mną już tak jest, że przez długo nie mam żadnego kataru, a jak już coś przyjdzie to trzyma się długo ![]() od poniedziałku nie byłam w szkole, i całkiem nie z mojej winy dałam mojej wych kolejny powód by mi ciągle przypominała, że ciągle opuszczam lekcje ![]() i tak z tych przedmiotów co zdaję to chodzę na korki i uczę się w domu więc i tak chodzenie do szkoły jest dla mnie traceniem czasu ![]() i z tego wszystkie w piątek mam wizyte u dermatolog i moi rodzice pracują i będę musiała się tłuc busem taki kawał drogi i w ogóle się boję, że znów się przeziębię. też wam tak wizaż muli ? dobra, rozpisałam się o chorobie nie wiem po co, ale dobra ![]() idę zaraz spać ![]() a tak w ogóle wkurzają mnie już te wszystkie njusy kto ma gdzie jeździć. stresuje mnie to ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, co chodziłam z nim do klasy dwa lata, a teraz nie przeszedł, wszyscy nie wiem czemu jak się dowiadują mówią mi że "o jak fajnie" i patrzą mi głęboko w oczy chyba doszukując się deklaracji publicznej że go kocham ![]() ja też, do dermatologa na 8:20 ![]() ja nie słyszałam? ![]() Cytat:
![]() no bo Cię te drobnoustroje ujmują, atakują Twój mózg i powodują że musisz nas nimi zarażać ![]() ![]() mnie też, niech to już się skonczy ![]() dobranoc ![]() Edit: dostałam już dwie jedynki w szkole ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||||
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki Nat ![]() Cytat:
![]() ![]() i jak, oswoiłaś sie z tą całą maturą ![]() Cytat:
jakby to mój tak sie zepsuł to tato by mi powiedział " wszystkiemu dasz rade " ![]() ludzie nie wiedzą co myśleć ![]() no że jakiś chłopak zabił 9 uczniów a później siebie ![]() z czego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() ja nadal siedzę i mnie boli to gardło. kurde mol ![]() w ogóle w sobote miała być tzn jest wycieczka maturzystów do Częstochowy na pielgrzymkę i nie wiem co mam zrobić bo z jednej strony chciałabym pojechać w intencji maturalnej, a z drugiej jestem jeszcze osłabiona, kaszle strasznie a wrócilibyśmy dopiero o 6 rano w niedziele, a nie mogę znów czegoś złapać i kolejny tydzień przesiedzieć w domu ![]() a najlepsze jest to, że ja w ogóle nie chodzę do Kościoła a u spowiedzi to byłabym chyba ostatni raz przed bierzmowaniem. ale ja jakoś tak czuję się wierząca, w sensie, w Boga, a nie tą otoczkę na ziemi i te wszystkie cyrki związane z klerem,a z drugiej strony zastanawiam się czy takie osoby jak ja w ogóle powinny jechać na takie coś. zalatuje mi tu hipokryzją trochę, ale ja na pewno nie jestem ateistką. dobra poplątałam, mam nadzieję, że ktoś zrozumie mój konflikt wewnętrzny ![]() a tak btw, nie mogłam sie powstrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() także taki wyjazd to też wycieczka i szkoda byłoby zrezygnować ![]() a foty słitaśne ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-09-25 o 18:32 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
no niby tak Lunek, ale ja się głównie martwię, że po prostu jestem jeszcze za chora na wycieczki
![]() niby czuje się teraz lepiej, ale antybiotyki biorę nadali wystarczy, że trochę podmarznę i znów może mnie rozłożyć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
Hi
![]() Angel ja bym nie jechała, rozumiem,że chcesz,ale jeśli masz znowu być chora? Ale wybór należy d Ciebie. Fajne foty ![]() Ej normalnie nigdy nie miałam zadnych ślubów,a teraz jestem zaproszona na 3 ![]()
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
Lunek, Gapul właśnie tak waham i waham, ale jednak boję się trochę bo ciągle kaszle i w ogóle od tygodnia nie wychodziłam z domu, a tu nagle taka wycieczka 22 godzinna ( liczę od wyjazdu do przyjazdu z powrotem).
dobra już wam nie marudzę bo się zapędziłam ![]() ogląda któraś z was może Trzeciego Oficera ? ![]() ![]() a tak poza tym to zaraz się kładę bo niedawno wzięłam antybiotyk i mi dziwnie ( też tak macie?) tak więc dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zrozumialam o co Ci chodzi ![]() ![]() I tak w ogole to zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]() A fotki swietne ![]() ![]() Bożo sobie przypomniala, ze jeszcze nie zakupila zeszytow na studia, a zajecia juz w niedziele. No i nie wiem czy na inauguracje trzeba przyjsc na galowo ![]() I juz w niedziele mam pierwsze zajecia z hiszp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
witajcie dziewuszki
![]() ostatnio mało się odzywam bo jakoś czasu brak ![]() tylko Wam napiszę, że jutro mam pierwszy zjazd ![]() tak mi się nie chce jechać ![]() I niedzielnego wyścigu nie będę mogła obejrzeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bożuś nie trzeba na galowo bo zapewne nie będzie jakiejś inauguracji tylko normalne zajęcia organizacyjne w grupach. Już nie moge się doczekać treningu ![]()
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
Jo znowu wolne!
![]() ![]() ![]() A w ogóle jakie Ty studia skończyłaś,że pracujesz w księgarni? [swoją drogą lubię to miejsce ![]() Udanych pierwszych dni na uczelni dziewczyny ![]() ![]() Oficera nie oglądam ![]()
#4851 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja oglądałam dwa sezony, powtarzają na wakacjach więc trzeci będe w lecie oglądać ![]() ja czasem po lekach ( róznych ) dziwnie sie czuje ![]() Cytat:
![]() ubierz sie raczej luźno, jakies ciemne dżinsy, nawyżej jasna bluzka, jakiś stonowany sweterek i styknie ![]() Cytat:
![]() to nagrasz ![]() zaniedbujesz coś nas ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też w gruncie rzeczy nie wiem co o Tym myśleć ![]() ![]() ![]() ![]() no wiesz, uczyliśmy się biologii i z tej bio dostałam 3, a jednynki z niemieckiego (odmówiłam odpowiedzi) i matematyki (wiadomo czemu, tuman i tyle ![]() ![]() a dzis 4 z anglika, szaleje ![]() Cytat:
![]() ![]() ja bym jechała chyba, no ale to ja, tam kwestia religijna to wiesz, każdy odbiera jak chce, nikt nie karze Ci się "karmić" kościelnymi obrządkami, bo wiadomo że można dostać niestrawności ![]() ![]() Nik ![]() ![]() Cytat:
![]() ale Ci zazdroszcze hiszp ![]() Cytat:
![]() wracać tu do nas, wszystkie się rozjeżdżacie, Ty, Kaś gdzieś zniknęła.. KAŚ NATYCHMIAST WRACAĆ NA WĄTEK A NIE MIZDRZYĆ SIĘ Z FETELEM, jeszcze przyjdzie i nam powie że się uczyła nie? pff (chyba że wcześniej pisała, że jedzie na jakąś zieloną szkołe a ja nie widziałam to sory ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Gapul jestem mgr inż. zootechnikiem ale w mieście pracy raczej dla zootechników nie ma i wylądowałam w księgarni...
Ja chce na studia z powrotem... Właśnie, gdzie Kaś ![]()
![]() |
#4854 | |||
Zadomowienie
|
pomidorówkę wolę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pff. ![]() ![]() Kaś, wróć, jutro ma im tam padać, może znów coś się uda V ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() umiem, nawet z prawdziwych pomidorów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |||
Zakorzenienie
|
Sorry Dziewuszki, ale same wiecie... uczyłam się anatomii z Ventylem.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A kolega niech nie mówi, pewnie jak Cie zobaczy w sukience studniówkowej to się zakocha i będzie tańczył poloneza. ![]() Cytat:
![]() ![]() Angel - jedziesz w końcu do tej Częstochowy? Myślę, że jak jeszcze źle się czujesz to nie ma co się narażać, pomodlić się można wszędzie, nie tylko w Częstochowie. A jak czujesz, że jesteś prawie zdrowa to jedź. ![]() ![]() A ja piąteczkę jedną. ![]() I napisałam 2 kartkówki pewnie na 1/2 i jedną na 3/4. ![]() Cytat:
![]() Bożuś, trzymam kciuki za znalezienie pracy. ![]()
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Dla zootechników raczej nie ma pracy w mieście
![]() Też umiem zrobić pomidorówkę i się nie chwalę ![]()
#4858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaszalalm i kupilam 2 zeszyty, ale ze jeden jest podzielony na 5 przedmiotow wiec pozostane narazie z 1. Przynajmniej nie bede musiala tyle tego dzwigac jak to bylo w LO... Bedziesz mogla zazdroscic jak sie go naucze ![]() ![]() I macie racje, nie pojde na galowo. W koncu studentkoM jestem, wiec mogeM ![]() A dzis Bożo widziala Zientara w galerii, pewnie mi zazdroscice no nie? ![]() W koncu to jest takie ciacho... ![]() Ogolnie to przyjechal do Gda, bo w galerii jest pokaz bolidow, a przy okazji mozna bylo pojezdzic w symulatorach i ten kto wygral dostal puchar i jakies gadzety z BMW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaki Ty dajesz przyklad starszym? ![]() A nie starczy Ci jak bedzie 2, a Kubica 1? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziekuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() da, da, tomatoły ![]() ![]() ( zaraz wam przypomni, że uczyła się francuskiego w gimnazjum ![]() Cytat:
iiihaaaa ![]() Cytat:
![]() ![]() a, że koleżanki nie chcą iść to mnie zaskoczyłaś, u mnie chyba nikt oprócz mnie o tym nie pomyślał, a szkoda, może bym poszła jakby oni nie poszli ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aczkolwiek rozumiem, że mogło to umknąć Twojej uwadze bo tak wyczerpującym tygodniu nauki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.