|
|
#4021 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Cytat:
przydały się wszystkie kciuki, z rozmowy jestem poniekąd zadowolona ale nie wiem, czy przypadkiem nie czeka mnie jeszcze parę etapów ![]() a jutro następna, robię risercz ![]() Cytat:
chociaż na razie radzę sobie chyba całkiem dobrze [tzn. bez większych ataków paniki i drastycznego spadku pewności siebie ]no mówię Ci, candy shop Cytat:
|
|
#4022 | |||
|
Wiedźma
|
No masz! Przegięcie to moje drugie imię.
Nie, czekaj, trzecie, po Złośliwość. Ach... Czwarte, bo jeszcze Upór. A może piąte, bo co ze Zwariowaniem? ![]() Chyba, że szóste... Albo dwunaste. Cytat:
Gęste, błyszczące, ładne włosy i ośmielają się drzeć? No, powiedz im, żeby nie przeginały, co? ![]() Cytat:
![]() Wyobrażasz sobie raban, jaki by się podniósł, gdyby wydało się, że to chłopak tak traktuje dziewczynę? ![]() Cytat:
Cieszę się jak... No Ty wiesz, jak się cieszę, czyż nie?
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję.
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno, gratulacje
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4025 |
|
Rozeznanie
|
gratulacje Ivanno!
![]() od kilku miesiecy ciagle jestem spiaca wyniki mam OK, bo az sie poszlam zbadac nie wiem co ze mna jest do tego zaczeły wypadac mi włosy chyba sie sypie
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje Ci strasznie! Masz u mnie najlepsze piwo pod słońcem!No i dziękuje! Jestem na 2 roku studiów tak o tym marzyłam teraz pomarze o 3 roku i tak dalej ![]() Chyba sobie fundne jakiś zapach zasłużyłam nie? ![]() Blue, Madziczko, Adelajdo - dziękuje wam musiałam się tu pochwalić bo bym nie wytrzymała
|
|
|
|
|
#4027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4028 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, Moniu, Zuziu - baaaaaaaardzo dziękuje
stresu się najadłam co nie miara po wynikach, jak zobaczyłam 3 to aż się popłakałam w końcu emocje puściły
|
|
|
|
#4030 |
|
rude jest piękne:)
|
Ivanno gratulacje
![]() Zuziunia sliczny avatar
|
#4031 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję Ivanno, wiem co to Rzym
(mój brat przez to przechodził, jak mi czasem przeczytał fragment to oboje rechotaliśmy![]() Edit: Dziś się przekonałam, że nie wolno skreślać zapachu po jednorazowym niuchnięciu. Są oczywiście wyjątki Miałam drugie podejście do Flowerbomb - z wymianki próbkowej. Obecnie jestem na tak, mam nawet chętkę na małą 30stkę, ale... mam pilniejsze zapachowe wishe
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno, gratuluje
Jak ja bym chciala byc na drugim roku... Ale starosc nie radosc ![]() 1 pazdziernika ide do pracy, dzisiaj juz wszystkie dokumenty podpisalam... jeszcze tylko badania mi zostaly. Nie wiem czy bardziej sie ciesze czy boje
|
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
ivanno GRATULACJE
![]() Cytat:
![]() Nie ma się co bać! Poradzisz sobie Dziewczyny wiecie może czy w sephorze można dostać kolorówkę Isa Dory z serii Bare Beauty? Zdjęcie w załączniku. Zachorowałam na te cienie
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Mskładaczku - powodzenia
![]() Jak zwykle mam seansik South Park - dziś na tapecie Michael Jackson, jego zamaskowane dzieci, a Cartman został nawet zaproszony na noc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojjjj...a to szkoda
![]() Czyli moze jednak nie jest ze mną aż tak źle Cytat:
![]() Margot,Madziczko-świetne avy Magdo-powodzenia,mam nadzieję że będziesz zadowolona z pracy Jutro mam "pierwszy dzień w szkole" ) i wbiciem się w galowy strój.Brrr...jakby nie mogli z tym poczekać do października.Chyba nie przeżyję powrotu do rzeczywistości po 4,5 miesiącach wakacji |
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4037 | |
|
|
stara![]() Cytat:
Burn dasz rade wstaniesz w koncu ile mozna odpoczywac![]() no kurka zanim czlowiek wysle post ,to albo wetnie go albo trzeba czekac wieki cale
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie tak,zajęcia są od 2.10 ,ale ja mam w piątek,poniedziałek i wtorek szkolenia bhp,rozdanie indeksów,szkolenia biblioteczne,rozmowa z dyrektorem instytutu i inne takie jak uroczysta gadka dla studentów 1-go roku w głównej auli uniwersytetu.zastanawiam się tylko czemu nie robią tego zaraz po rozpoczęciu roku
![]() No...niby tak.Ale chętnie bym sobie jeszcze poodpoczywała-przez dwa tygodnie chorowałam i teraz czuję się jak wypluta
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, jakoś to będziesz musiała przeżyć ![]() Ale za to jak fajnie będzie jak już to wszystko ruszy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Irko, mam taka nadzieje i w sumie pocieszam sie, ze na poczatku pewnie bede 'przynies, podaj, pozamiataj' czyli 'zrob wypisy i mocno trzymaj haki' ![]() A ty ze studiow Poczatki sa trudne, ale pozniej sie czlowiek rozkreca i jest z gorki. Takze nie daj sie! |
|
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4042 | |||||
|
BAN stały
|
Nieśmiały zwierzak ze mnie
![]() Już oki ![]() No? ![]() Cytat:
Jest Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet na dwa zapachy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Magduś - gratuluje nowej pracy! Oby dawała Ci dużo satysfakcji
Maju - weź jakąś książkę ze sobą szkolenie z pierwszej pomocy jest śmiertelnie nudne ![]() a moze jakis zlot? (mnie by się przydał...)
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Owszem Gryxiu
![]() Nawet kupiłam sobie dziś na tą okazję niezwykle ekskluzywne trzewiki za 50zł Cytat:
![]() Zlot koniecznie!Może w przyszłym tygodniu?Np. w środę? |
|
|
|
|
#4045 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zlot? Tak, tak, tak Wlasnie ostatnio o tym myslalam...W sobote moze? |
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
[/quote]
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
To może piątek?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

za pracę
ale nie wiem, czy przypadkiem nie czeka mnie jeszcze parę etapów 

chociaż na razie radzę sobie chyba całkiem dobrze [tzn. bez większych ataków paniki i drastycznego spadku pewności siebie
]
widac od której partii są zniszczone. Sorka za nieład, ale same sie tak wykręcają
Prawdę mówiąc, gdyby nie ja, to on by w takich sytuacjach sypiał w samochodzie... 

Dziękuje Ci strasznie! Masz u mnie najlepsze piwo pod słońcem!

Ale starosc nie radosc 
stara