Scent Bar V - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-25, 23:36   #4051
tulipanka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Szczesciara!

Mnie sroda i czwartek nie pasuje
Taak, za to poniedziałek 8-20 i wtorek 8-18. I jedna przerwa 30 min, reszta po 10.

To co? może piątek nastepny...? zapytajmy jeszcze Asi...?
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 23:38   #4052
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Klaudio ja Ci dziękuje za wsparcie! Jesteś moją Dobrą Duszą Dziękuje Ci strasznie! Masz u mnie najlepsze piwo pod słońcem!
Najlepsze piwo pod słońcem to jest piwo w dobrym towarzystwie , tak więc nie wymigasz się. Pijemy razem.

Cytat:
No i dziękuje! Jestem na 2 roku studiów tak o tym marzyłam teraz pomarze o 3 roku i tak dalej

Chyba sobie fundne jakiś zapach zasłużyłam nie?
Ivanno, największą nagrodą jest chyba samo zdanie egzaminu, nie?

Ja w charakterze nagrody zawsze funduję sobie niezłą imprezę. Po egzaminach rzadko docierałam do domu tego przed następnym porankiem. To znaczy raz mi się zdarzyło - po pierwszym egzaminie w życiu. Pomieszkiwałam wtedy krótko u matki, nieprzywyknięta do sublokatorki o 3 rano wparzyłam do chaty i puściłam sobie "We are the chamipions" naprrrrrrawdę glośno.

Moja matka wypadła z sypialni z obłędem w oczach, a tu huk, szyby dzwonią, córka śpiewa... Kiedy wreszcie zaczęła kojarzyć domyśliła się:
- Zdałaś!

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Sabbath, Margot będe jeszcze testowac czy to od CdG2. Mam nadzieje,że nie.
Agoo, z Ty z męskim, czy damskim takie masz przygody?
Bo jesli z męskim, to może spróbuj zastąpić go gGustawem?

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Kochana jak je zobaczysz to przyznasz mi racje
A co? zamierzasz mnie upić i skłonić do wygadywania głupot?

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Czyli moze jednak nie jest ze mną aż tak źle
Oczywiście, że jest źle.
Masz reakcje podobne do moich!
To bardzo podejrzane i nienormalne.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No coś jest na rzeczy
Nawet kilka cosiów.

Cytat:
Owszem Gryxiu

Nawet kupiłam sobie dziś na tą okazję niezwykle ekskluzywne trzewiki za 50zł .Będę szałowa,megagalowa i elegancka
Wow! Chyba pojadę podglądać!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 23:50   #4053
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość

skrobnijcie do Asi PW

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Oczywiście, że jest źle.
Masz reakcje podobne do moich!
To bardzo podejrzane i nienormalne.

Wow! Chyba pojadę podglądać!
ale przynajmniej nie jestem sama w nienormalnym gronie

Heheh będzie co-buty są a prawdę udane,taka perełka wśród butów CCC

Dobra idę spać i obiecuję sobie,że zamiast czytać do rana jak to ostatnio mam w zwyczaju pójdę spać ODRAZU.Wypiłam troszkę grzańca,może mnie ulula do snu.
Stary 2008-09-25, 23:51   #4054
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość

Zapytasz? Bo na mnie sie chyba, ten, tego... foszy
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 23:52   #4055
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nawet kupiłam sobie dziś na tą okazję niezwykle ekskluzywne trzewiki za 50zł Będę szałowa,megagalowa i elegancka
Snobka

Cytat:
Nieomieszkam bo akurat mam spory zapas fajnych lektur
O robalach?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 23:56   #4056
Myszołapka
Zakorzenienie

Maju powodzenia w "nowej szkole"

Sabbath, ja natomiast po pierwszym niezdanym w życiu egzaminie, z obtartą do mięska piętą, w sportowych japonkach i połówka wiśniówki za paskiem od spodnim poszłam na podbój klubu studenckiego. Towarzystwo parkietowe składało się z dziewcząt sztuk: 2 czyli ja wraz z moją kumpelą i z tego co zarejestrowała moja pamięć polegiwałam na schodach akademika w którym mieszkał kolega o niezmiernie miłej dla mojego oka aparycji Był nawet chytry plan aby biedaka obudzić (2.30), ale widocznie mam na tyle instynktu samozachowawczego, że tego nie zrobiłam. Wstydu przy kolejnym spotkaniu bym nie zniesła Kac zszedł na nazajutrz około godziny 20.00

Zlot ?? Może ja też bym przybyła Ostatni byłam we Wrocławiu w ostatnią niedzielę sierpnia i było tak pięknieeeeeee
Stary 2008-09-26, 00:38   #4057
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Fenris, Natasho, powodzenia
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Fenris, gratuluję decyzji o rozpoczęciu studiów i zyczę wytrwałości.

Wróciłam właśnie z pracy i ze Tesco. Dwa tygodnie nie pracowałam, także nogi bolą...
Miałam straszną musztrę dzisiaj. Była babka, która miała nas nadzorować i doszkalać i w ogóle. Chyba mnie nie lubi. Na koniec spytałam "czyli mam wszystko robić odwrotnie do tego co myślę?", a ona się ze mną zgodziła. Nie lubię ludzi, którzy mówią, jakby zapamiętali całe fragmenty psychologicznych książek. To jest sztuczne.
Jestem zła, bo ta babka chce mnie zwolnić, a że miałam dzisiaj inne zdanie to się pewnie w tym upewniła. Była dla mnie niezbyt miła.

Jakby co to kończę te studia raz dwa, bo bez pracy... nie da rady. Ale trochę byłoby mi przykro, gdyby mnie zwolnili. Dwie dziewczyny na trzy z pracy są za mną, żebym została, ale nie wiem czy tą babkę obchodzi bardziej atmosfera czy wyniki.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 01:01   #4058
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Na koniec spytałam "czyli mam wszystko robić odwrotnie do tego co myślę?", a ona się ze mną zgodziła. Nie lubię ludzi, którzy mówią, jakby zapamiętali całe fragmenty psychologicznych książek. To jest sztuczne
Znajoma pracuje w sieciowym sklepie w centrum handlowym (wyroby ze skóry - buty, torebki, odzież itd.), więc trochę wiem, o co kaman "Dzień dobry z uśmiechem na ustach/krótka historia firmy/przedstawienie asortymentu/niezbędna pomoc/może jeszcze torebka pasująca do butów?/albo portfel?/no i pasta koniecznie..." Takie oczywiście są wymogi (za każdą rzecz sprzedaną "dodatkowo" są punkty, w zależności od wartości; za brak "skuteczności" punkty się odejmuje). Poza tym raz na jakiś czas "podstawiony" klient, aby wybadać rzetelność i "sugerację". No i pięciominutowa przerwa co cztery godziny.

Cytat:
Jakby co to kończę te studia raz dwa, bo bez pracy... nie da rady
Mimo wszystko myśl pozytywnie
Stary 2008-09-26, 01:36   #4059
Fenris
Czekam na Ragnarok

Doczytałam:
Ivanno - gratulacje !!!
Maju - powodzenia w szkole, obyś miała super grupę.

Gryx - to też mamy - zawsze do stanika zaproponuj gacie (za 150-400zł), a na końcu koniecznie rajstopy. My nie mamy punktów, ale jeśli wyrobi się premię to wtedy jakaś prowizja jest (marna, ja nie wyrabiam i tak premii). Uśmiech u mnie jest prawie zawsze, obsługuję ludzi tak jak bym chciała być obsługiwana, więc nie wiem o co chodzi. Raz babka mi powiedziała na odchodne, że dziękuje mi za bardzo miłą obsługę i będzie sklep polecała - i oni mnie chcą zwolnić.

Dzisiaj była w sklepie śmieszna sytuacja. Koleżanka do babki, która wyszła z przymierzalni odnosząc wszystkie mierzone staniki:
- Abstrahując od Calvina Kleina...
Babka się głupio popatrzyła na koleżankę i wyszła Myślałam, że się posikam.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2008-09-26 o 03:36 Powód: usuwam niepotrzebną część posta
Stary 2008-09-26, 01:47   #4060
gryx82
BAN stały

Cytat:
Uśmiech u mnie jest prawie zawsze, obsługuję ludzi tak jak bym chciała być obsługiwana, więc nie wiem o co chodzi
Chodziło mi o przyklejony uśmiech typu: "Jakież to szczęście Panią obsługiwać/Jakież to szczęście tutaj pracować". Taki o --->
Stary 2008-09-26, 01:54   #4061
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Chodziło mi o przyklejony uśmiech typu: "Jakież to szczęście Panią obsługiwać/Jakież to szczęście tutaj pracować". Taki o --->
Taaa To ja mam w pracy taki jeden przypadek. Dzisiaj przy nadzorującej przypadek uśmiechał się całyyyyy dzień, mimo że zwykle obgaduje wszystkich dookoła.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2008-09-26 o 03:34 Powód: usuwam niepotrzebny kawałek posta
Stary 2008-09-26, 07:15   #4062
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Snobka

O robalach?

Nie,ale tu też wychodzi moje kolejne zboczenie-czytam praktycznie tylko thrillery

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Maju powodzenia w "nowej szkole"

Zlot ?? Może ja też bym przybyła Ostatni byłam we Wrocławiu w ostatnią niedzielę sierpnia i było tak pięknieeeeeee
Koniecznie Pasuje Ci przyszły piątek?

Cytat:
Doczytałam:

Maju - powodzenia w szkole, obyś miała super grupę.
Stary 2008-09-26, 07:16   #4063
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Ivanno- gratulacje!!!

Cytat:
1 pazdziernika ide do pracy, dzisiaj juz wszystkie dokumenty podpisalam... jeszcze tylko badania mi zostaly. Nie wiem czy bardziej sie ciesze czy boje
Mskładaczku- gratuluję nowej pracy, na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Cytat:

Jutro mam "pierwszy dzień w szkole" co wiąże się ze wstaniem o świcie(nooo prawie) i wbiciem się w galowy strój.Brrr...jakby nie mogli z tym poczekać do października.Chyba nie przeżyję powrotu do rzeczywistości po 4,5 miesiącach wakacji
Cytat:
Teoretycznie tak,zajęcia są od 2.10 ,ale ja mam w piątek,poniedziałek i wtorek szkolenia bhp,rozdanie indeksów,szkolenia biblioteczne,rozmowa z dyrektorem instytutu i inne takie jak uroczysta gadka dla studentów 1-go roku w głównej auli uniwersytetu.zastanawiam się tylko czemu nie robią tego zaraz po rozpoczęciu roku

No...niby tak.Ale chętnie bym sobie jeszcze poodpoczywała-przez dwa tygodnie chorowałam i teraz czuję się jak wypluta
A to cwaniaki, to wszystko powinno się zacząć 1 października i zabrać trochę cennego, studenckiego czasu Za moich czasów tak właśnie było, w związku z czym na uczelni pojawialiśmy się zwykle ok 4-5.10

Ja mam dziś świetny nastrój- po pierwsze świeci słońce, którego nie widziałam od ponad dwóch tygodni. Po drugie- wielki pryszcz na policzku zaczyna mi schodzić (Sudocrem działa cuda!). Po trzecie- moi goście dzisiaj ok 10.00 wracają do siebie, co oznacza dla mnie wychodzenie z pracy o 16.00 i brak uciążliwych, nudnych, kilkugodzinnych spotkań. A po czwarte- jest piątek, przede mną cudowne dwa dni nicnierobienia Po pracy kupię sobie stos odmóżdżających kobiecych magazynów i będę pławić się w lenistwie. Życie jest dziś piękne
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 07:50   #4064
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość

Dziewczyny wiecie może czy w sephorze można dostać kolorówkę Isa Dory z serii Bare Beauty? Zdjęcie w załączniku.
Zachorowałam na te cienie

Już jest nowa IsaDora Cienie przepiękne, super się nakładają (coś kole 80zł) , matowe tylko ja w takich brazach wyglądam jak kupa
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 07:57   #4065
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Już jest nowa IsaDora Cienie przepiękne, super się nakładają (coś kole 80zł) , matowe tylko ja w takich brazach wyglądam jak kupa

Mam podobnie...Może nie wyglądam jak "kupa", ale umalowana brązami, wyglądam jak osoba uzależniona od środków odurzających w dodatku po ostro zakrapianej imprezie. Brązy bardzo lubię, ale one za bardzo nie chcą odwzajemnić tej miłości Jeszcze nie udało mi się dobrać właściwego odcienia.

Łeb mi na...la. Zbliża się mój Festiwal Kobiecości

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 08:11   #4066
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Edit: Dziś się przekonałam, że nie wolno skreślać zapachu po jednorazowym niuchnięciu. Są oczywiście wyjątki Miałam drugie podejście do Flowerbomb - z wymianki próbkowej. Obecnie jestem na tak, mam nawet chętkę na małą 30stkę, ale... mam pilniejsze zapachowe wishe
też tak miałam, po pierwszych testach nie wiedziałam po co tyle zachwytów nad Bombką a teraz mam własną flaszkę

Cytat:
1 pazdziernika ide do pracy, dzisiaj juz wszystkie dokumenty podpisalam... jeszcze tylko badania mi zostaly. Nie wiem czy bardziej sie ciesze czy boje
gratulacje i powodzenia dasz radę

Cytat:

Nie,ale tu też wychodzi moje kolejne zboczenie-czytam praktycznie tylko thrillery
to tak jak jak co polecasz?
Burn, powodzenia na studiach
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 08:15   #4067
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mam podobnie...Może nie wyglądam jak "kupa", ale umalowana brązami, wyglądam jak osoba uzależniona od środków odurzających w dodatku po ostro zakrapianej imprezie. Brązy bardzo lubię, ale one za bardzo nie chcą odwzajemnić tej miłości Jeszcze nie udało mi się dobrać właściwego odcienia.

Mi jest dobrze w ciemnych czekoladach ale w ochrach to jakaś masakra
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 08:22   #4068
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

To dobrze, przynajmniej masz wybór wybór Ja w czekoladowych wyglądam polibacyjnie, próbowałam też odcienie ciepłe, w tonacji miedzianej - też nic z tego, bo wyglądam na zapłakaną, robią mi się takie ""maślate" oczy Tak samo, jak wyczytałam, że do zielonych oczu idealnie pasuje śliwkowy tusz do rzęs. U mnie, ten odcień, daje efekt rozmytych, zapłakanych oczu.

Przerzuciłam się na cień neonowo-żółty

Frank Zappa

Stary 2008-09-26, 08:53   #4069
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dałabym Tobie przynajmniej dychę mniej

Choć muszę przyznac, że o wiele lepiej czuję się sama ze sobą teraz niż 10 lat temu Mam znacznie więcej samoakcpetacji i pewności siebie.

Cytat:
Zdałam na 2 rok Prawa egzamin z prawa rzymskiego zaliczony na 3 (słabo ale zaliczony)
Ivanno, grayulacje! chciałam to napisać juz wczoraj, niestety Wizaż odmówił współpracy i pozwalał się tylko podczytywać

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
No... po prostu słów mi brak. To jest traktowanie człowieka jak śmiecia.

Wyobrażasz sobie raban, jaki by się podniósł, gdyby wydało się, że to chłopak tak traktuje dziewczynę?
Wolę sobie nawet nie wyobrażać byłby raban jak stąd do Krakowa. Chwilowo szukamy (bo ja mam dostęp do netu) pokoju / kawalerki do wynajęcia....

Cytat:
Margot,Madziczko-świetne avy

Jutro mam "pierwszy dzień w szkole" co wiąże się ze wstaniem o świcie(nooo prawie) i wbiciem się w galowy strój.Brrr...jakby nie mogli z tym poczekać do października.Chyba nie przeżyję powrotu do rzeczywistości po 4,5 miesiącach wakacji
Maju, dziękuję a pierwszy dzień, jak i wszystkie inne, przezyjesz Sama zobaczysz, dobrze będzie

Cytat:
Jak ja bym chciala byc na drugim roku... Ale starosc nie radosc

Mskladaczku, jaka znowu starość Powodzenia w nowej pracy!
Stary 2008-09-26, 10:11   #4070
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Wyczytałam gdzieś na stronie dystrybutora, że w Krakowie tylko w jednej sephorze mają IsaDorę. A chcę koniecznie w sephorze, bo mam kupon do końca października na 20% zniżki. Dzięki temu cena byłaby przyjaźniejsza

Cytat:
Ja lubie wszystkie kolory, które są na tej paletce. A do tego są matowe, a takich matowych cieni szukam już od dawna.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 10:21   #4071
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wyczytałam gdzieś na stronie dystrybutora, że w Krakowie tylko w jednej sephorze mają IsaDorę. A chcę koniecznie w sephorze, bo mam kupon do końca października na 20% zniżki. Dzięki temu cena byłaby przyjaźniejsza
Jak Ty to zrobiłaś, ze masz kupon ważny do końca października? Ja dostałam sms-a zniżkowego, 20% na wszystko, ale ważny tylko 25 - 28 września (kiedy, standardowo, nie mam gotówki )
Stary 2008-09-26, 10:24   #4072
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Jak Ty to zrobiłaś, ze masz kupon ważny do końca października? Ja dostałam sms-a zniżkowego, 20% na wszystko, ale ważny tylko 25 - 28 września (kiedy, standardowo, nie mam gotówki )
Ten kupon jest papierowy, nie sms-owy. (Ten sms-owy też mam tylko do 28 września)
Dostałam go w bardzo ciekawy sposób
Otóż kupowałam puder na początku września i w sephorze, w której go kupowałam stała taka wielka maszyna losująca. Jak się wydało jakąś tam kwotę, to konsultantka brała kartę, wkładała do maszyny losującej nagrody i ta wypluwała kupony na różne rzeczy.
Mi się akurat dostał kupon -20% na wszystkie rzeczy do makijażu, ważny do końca października.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 10:33   #4073
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

ja musze jutro iść odebrac książeczke zdrowia, zapłacić za ubezpieczenie i pozałatwiac inne tego typu głupoty

Cytat:
To teraz roku akademickiego nie zaczynają w październiku?
u mnie inauguracja 2.10, początek zajęć 30.09
na całe szczęście poniedziałek wolny

Cytat:

Nawet kupiłam sobie dziś na tą okazję niezwykle ekskluzywne trzewiki za 50zł .Będę szałowa,megagalowa i elegancka
wow ja mialam obawy, że w tym roku na inauguracje będe musiała iść w kozakach ale na szczęśxie pogoda sie poprawiła i mam nadzieję, ze do czwartku sie nie zespuje

Cytat:
Ten kupon jest papierowy, nie sms-owy. (Ten sms-owy też mam tylko do 28 września)
Dostałam go w bardzo ciekawy sposób
Otóż kupowałam puder na początku września i w sephorze, w której go kupowałam stała taka wielka maszyna losująca. Jak się wydało jakąś tam kwotę, to konsultantka brała kartę, wkładała do maszyny losującej nagrody i ta wypluwała kupony na różne rzeczy.
Mi się akurat dostał kupon -20% na wszystkie rzeczy do makijażu, ważny do końca października.
szczęściara

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-26, 10:47   #4074
Fenris
Czekam na Ragnarok

Wstałam, bo rano przyszła wielka paczka, a chwilę później 4 listy polecone Jaka to przyjemność mieć tyle paczek do otwierania
I Desnuda przyszła. Pierwsza nuta mi się podoba, ale później nie wiem czy nie jest zbyt hmmm... babcina? Psikam jeszcze raz i zobaczymy co wyjdzie. Fajny ten pędzelek.

Margot - niebardzo rozumiem takie zachowanie (odnośnie Twojego kolegi i jego kobiety). W sumie mam w pracy znajomą, która jest z facetem od roku i boi się o tym powiedzieć tacie, bo to już chyba jej drugi czy trzeci facet i ojciec pomyśli, że zmienia ich jak rękawiczki (jej zdaniem - serio). Więc dopiero mu powie jak będzie wiedziała, że za niego wyjdzie itp. Trochę masakryczne, ale prawdziwe.
Tyle, że jej też nie rozumiem, a tymbardziej przykład, że faceta wysyła się, żeby spał gdzieś indziej. Czy ona się nie boi, że w końcu pójdzie spać do kochanki? Może przesadzam, ale takie zachowanie jest nielogiczne. Brak szacunku lub nieakceptacja drugiej osoby.
Stary 2008-09-26, 10:55   #4075
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Fenris - a czy przyszły m.in. atomizerki?

Frank Zappa

Stary 2008-09-26, 10:56   #4076
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Fenris - a czy przyszły m.in. atomizerki?
Tak tak Dzięki. Sekundę temu napisałam podziękowania w PW
Stary 2008-09-26, 11:04   #4077
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

A tam, drobiazg Pytam, bo zawsze przy większych paczuchach trochę się martwię

Frank Zappa

Stary 2008-09-26, 11:10   #4078
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
A tam, drobiazg Pytam, bo zawsze przy większych paczuchach trochę się martwię
Ta była tak pancerna, że ledwo dostałam się do atomizerów Musiałam użyć nożyczek i pazurów I na nosie też miałam taśmę, nie wiem czemu
Stary 2008-09-26, 11:29   #4079
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ta była tak pancerna, że ledwo dostałam się do atomizerów Musiałam użyć nożyczek i pazurów I na nosie też miałam taśmę, nie wiem czemu

Frank Zappa

Stary 2008-09-26, 11:32   #4080
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Scent Bar V

Aggie125 cieszę się, że sprawy z pracą tak same się rozwiązały. Powodzenia w nowej pracy.

agnyska81 wspaniale, że wracasz do formy, no i życzę miłego łóżkowego dnia

--------
Jeszcze jeden długi tydzień i mam urlop. Całe dwa tygodnie. Pierwszy tydzień spędzę z małżem w podobny sposób, a ponadto dużo spacerów, chodzenia po plaży, wieczory spędzone w przytulnych restauracjach, może jakiś krótki wypad do pobliskiej Francji lub na okoliczne wysepki. Nieczęsto zdarza nam się spędzać urlop razem. Wynika to także z tego, że ja mam znacznie więcej urlopu na rok, niż C (on standardowo 4 tygodnie, a ja prawie 8)
Cytat:
Zdałam na 2 rok Prawa egzamin z prawa rzymskiego zaliczony na 3 (słabo ale zaliczony)
Gratuluję serdecznie! Nowa flaszka jest konieczna
Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
z rozmowy jestem poniekąd zadowolona ale nie wiem, czy przypadkiem nie czeka mnie jeszcze parę etapów

a jutro następna, robię risercz
Trzymam więc kciuki dalej. Powodzenia!
Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
od kilku miesiecy ciagle jestem spiaca
wyniki mam OK, bo az sie poszlam zbadac
nie wiem co ze mna jest
do tego zaczeły wypadac mi włosy

chyba sie sypie
Adelajdo, lekarz, badania konieczne w tej sytuacji. Może to anemia lub brak jakiś witamin. Trzymaj się.
Cytat:
Powodzenia! Jestem przekonana, że poradzisz sobie świetnie!
Cytat:
Z pewnością wszystko było ok
A studia są takie fajne! Jeden z najlepszych okresów w moim życiu!
Cytat:
Choć muszę przyznac, że o wiele lepiej czuję się sama ze sobą teraz niż 10 lat temu Mam znacznie więcej samoakcpetacji i pewności siebie.
Margot, bo życie zaczyna się po 30
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości