|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#4052 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w charakterze nagrody zawsze funduję sobie niezłą imprezę. Po egzaminach rzadko docierałam do domu tego przed następnym porankiem. To znaczy raz mi się zdarzyło - po pierwszym egzaminie w życiu. Pomieszkiwałam wtedy krótko u matki, nieprzywyknięta do sublokatorki o 3 rano wparzyłam do chaty i puściłam sobie "We are the chamipions" naprrrrrrawdę glośno. Moja matka wypadła z sypialni z obłędem w oczach, a tu huk, szyby dzwonią, córka śpiewa... Kiedy wreszcie zaczęła kojarzyć domyśliła się: - Zdałaś! ![]() Cytat:
Bo jesli z męskim, to może spróbuj zastąpić go gGustawem? A co? zamierzasz mnie upić i skłonić do wygadywania głupot? ![]() Oczywiście, że jest źle. Masz reakcje podobne do moich! To bardzo podejrzane i nienormalne. ![]() Nawet kilka cosiów. Cytat:
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
skrobnijcie do Asi PW
Cytat:
![]() ![]() Heheh będzie co -buty są a prawdę udane,taka perełka wśród butów CCC![]() Dobra idę spać i obiecuję sobie,że zamiast czytać do rana jak to ostatnio mam w zwyczaju pójdę spać ODRAZU.Wypiłam troszkę grzańca,może mnie ulula do snu. |
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4055 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Maju powodzenia w "nowej szkole"
Sabbath, ja natomiast po pierwszym niezdanym w życiu egzaminie, z obtartą do mięska piętą, w sportowych japonkach i połówka wiśniówki za paskiem od spodnim poszłam na podbój klubu studenckiego. Towarzystwo parkietowe składało się z dziewcząt sztuk: 2 czyli ja wraz z moją kumpelą i z tego co zarejestrowała moja pamięć polegiwałam na schodach akademika w którym mieszkał kolega o niezmiernie miłej dla mojego oka aparycji Był nawet chytry plan aby biedaka obudzić (2.30), ale widocznie mam na tyle instynktu samozachowawczego, że tego nie zrobiłam. Wstydu przy kolejnym spotkaniu bym nie zniesła Kac zszedł na nazajutrz około godziny 20.00 ![]() Zlot ?? Może ja też bym przybyła Ostatni byłam we Wrocławiu w ostatnią niedzielę sierpnia i było tak pięknieeeeeee
|
|
#4057 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wróciłam właśnie z pracy i ze Tesco. Dwa tygodnie nie pracowałam, także nogi bolą... Miałam straszną musztrę dzisiaj. Była babka, która miała nas nadzorować i doszkalać i w ogóle. Chyba mnie nie lubi. Na koniec spytałam "czyli mam wszystko robić odwrotnie do tego co myślę?", a ona się ze mną zgodziła. Nie lubię ludzi, którzy mówią, jakby zapamiętali całe fragmenty psychologicznych książek. To jest sztuczne. Jestem zła, bo ta babka chce mnie zwolnić, a że miałam dzisiaj inne zdanie to się pewnie w tym upewniła. Była dla mnie niezbyt miła. Jakby co to kończę te studia raz dwa, bo bez pracy... nie da rady. Ale trochę byłoby mi przykro, gdyby mnie zwolnili. Dwie dziewczyny na trzy z pracy są za mną, żebym została, ale nie wiem czy tą babkę obchodzi bardziej atmosfera czy wyniki. |
|
|
|
#4058 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
"Dzień dobry z uśmiechem na ustach/krótka historia firmy/przedstawienie asortymentu/niezbędna pomoc/może jeszcze torebka pasująca do butów?/albo portfel?/no i pasta koniecznie..." Takie oczywiście są wymogi (za każdą rzecz sprzedaną "dodatkowo" są punkty, w zależności od wartości; za brak "skuteczności" punkty się odejmuje). Poza tym raz na jakiś czas "podstawiony" klient, aby wybadać rzetelność i "sugerację". No i pięciominutowa przerwa co cztery godziny.Cytat:
|
||
|
|
|
#4059 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Doczytałam:
Ivanno - gratulacje !!! ![]() Maju - powodzenia w szkole, obyś miała super grupę. Gryx - to też mamy - zawsze do stanika zaproponuj gacie (za 150-400zł), a na końcu koniecznie rajstopy. My nie mamy punktów, ale jeśli wyrobi się premię to wtedy jakaś prowizja jest (marna, ja nie wyrabiam i tak premii). Uśmiech u mnie jest prawie zawsze, obsługuję ludzi tak jak bym chciała być obsługiwana, więc nie wiem o co chodzi. Raz babka mi powiedziała na odchodne, że dziękuje mi za bardzo miłą obsługę i będzie sklep polecała - i oni mnie chcą zwolnić. Dzisiaj była w sklepie śmieszna sytuacja. Koleżanka do babki, która wyszła z przymierzalni odnosząc wszystkie mierzone staniki: - Abstrahując od Calvina Kleina... Babka się głupio popatrzyła na koleżankę i wyszła ![]() ![]() Myślałam, że się posikam.
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-09-26 o 03:36 Powód: usuwam niepotrzebną część posta |
|
|
|
#4060 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
To ja mam w pracy taki jeden przypadek. Dzisiaj przy nadzorującej przypadek uśmiechał się całyyyyy dzień, mimo że zwykle obgaduje wszystkich dookoła.
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-09-26 o 03:34 Powód: usuwam niepotrzebny kawałek posta |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie,ale tu też wychodzi moje kolejne zboczenie-czytam praktycznie tylko thrillery Cytat:
Pasuje Ci przyszły piątek?
|
|
|
|
|
#4063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ivanno- gratulacje!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za moich czasów tak właśnie było, w związku z czym na uczelni pojawialiśmy się zwykle ok 4-5.10 ![]() Ja mam dziś świetny nastrój- po pierwsze świeci słońce, którego nie widziałam od ponad dwóch tygodni. Po drugie- wielki pryszcz na policzku zaczyna mi schodzić (Sudocrem działa cuda!). Po trzecie- moi goście dzisiaj ok 10.00 wracają do siebie, co oznacza dla mnie wychodzenie z pracy o 16.00 i brak uciążliwych, nudnych, kilkugodzinnych spotkań. A po czwarte- jest piątek, przede mną cudowne dwa dni nicnierobienia ![]()
|
|||
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie udało mi się dobrać właściwego odcienia.Łeb mi na...la. Zbliża się mój Festiwal Kobiecości
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz mam własną flaszkę ![]() Cytat:
dasz radę ![]() Cytat:
co polecasz? Burn, powodzenia na studiach
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi jest dobrze w ciemnych czekoladach ale w ochrach to jakaś masakra
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, przynajmniej masz wybór wybór Ja w czekoladowych wyglądam polibacyjnie, próbowałam też odcienie ciepłe, w tonacji miedzianej - też nic z tego, bo wyglądam na zapłakaną, robią mi się takie ""maślate" oczy Tak samo, jak wyczytałam, że do zielonych oczu idealnie pasuje śliwkowy tusz do rzęs. U mnie, ten odcień, daje efekt rozmytych, zapłakanych oczu.Przerzuciłam się na cień neonowo-żółty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4069 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Choć muszę przyznac, że o wiele lepiej czuję się sama ze sobą teraz niż 10 lat temu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w nowej pracy!
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubie wszystkie kolory, które są na tej paletce. A do tego są matowe, a takich matowych cieni szukam już od dawna.
|
|
#4071 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja dostałam sms-a zniżkowego, 20% na wszystko, ale ważny tylko 25 - 28 września (kiedy, standardowo, nie mam gotówki )
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam go w bardzo ciekawy sposób ![]() Otóż kupowałam puder na początku września i w sephorze, w której go kupowałam stała taka wielka maszyna losująca. Jak się wydało jakąś tam kwotę, to konsultantka brała kartę, wkładała do maszyny losującej nagrody i ta wypluwała kupony na różne rzeczy. Mi się akurat dostał kupon -20% na wszystkie rzeczy do makijażu, ważny do końca października.
|
|
#4073 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() u mnie inauguracja 2.10, początek zajęć 30.09 na całe szczęście poniedziałek wolny ![]() Cytat:
ja mialam obawy, że w tym roku na inauguracje będe musiała iść w kozakach ale na szczęśxie pogoda sie poprawiła i mam nadzieję, ze do czwartku sie nie zespuje ![]() Cytat:
|
|
#4074 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wstałam, bo rano przyszła wielka paczka, a chwilę później 4 listy polecone
Jaka to przyjemność mieć tyle paczek do otwierania ![]() I Desnuda przyszła. Pierwsza nuta mi się podoba, ale później nie wiem czy nie jest zbyt hmmm... babcina? Psikam jeszcze raz i zobaczymy co wyjdzie. Fajny ten pędzelek. Margot - niebardzo rozumiem takie zachowanie (odnośnie Twojego kolegi i jego kobiety). W sumie mam w pracy znajomą, która jest z facetem od roku i boi się o tym powiedzieć tacie, bo to już chyba jej drugi czy trzeci facet i ojciec pomyśli, że zmienia ich jak rękawiczki (jej zdaniem - serio). Więc dopiero mu powie jak będzie wiedziała, że za niego wyjdzie itp. Trochę masakryczne, ale prawdziwe. Tyle, że jej też nie rozumiem, a tymbardziej przykład, że faceta wysyła się, żeby spał gdzieś indziej. Czy ona się nie boi, że w końcu pójdzie spać do kochanki? Może przesadzam, ale takie zachowanie jest nielogiczne. Brak szacunku lub nieakceptacja drugiej osoby. |
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - a czy przyszły m.in. atomizerki?
|
|
|
#4076 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Tak tak
Dzięki. Sekundę temu napisałam podziękowania w PW
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
A tam, drobiazg
Pytam, bo zawsze przy większych paczuchach trochę się martwię
|
|
|
#4078 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Musiałam użyć nożyczek i pazurów I na nosie też miałam taśmę, nie wiem czemu
|
|
|
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4080 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Aggie125 cieszę się, że sprawy z pracą tak same się rozwiązały. Powodzenia w nowej pracy.
agnyska81 wspaniale, że wracasz do formy, no i życzę miłego łóżkowego dnia -------- Jeszcze jeden długi tydzień i mam urlop. Całe dwa tygodnie. Pierwszy tydzień spędzę z małżem w podobny sposób, a ponadto dużo spacerów, chodzenia po plaży, wieczory spędzone w przytulnych restauracjach, może jakiś krótki wypad do pobliskiej Francji lub na okoliczne wysepki. Nieczęsto zdarza nam się spędzać urlop razem. Wynika to także z tego, że ja mam znacznie więcej urlopu na rok, niż C (on standardowo 4 tygodnie, a ja prawie 8) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A studia są takie fajne! Jeden z najlepszych okresów w moim życiu!Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

Dziękuje Ci strasznie! Masz u mnie najlepsze piwo pod słońcem!
teraz pomarze o 3 roku i tak dalej 
.

-buty są a prawdę udane,taka perełka wśród butów CCC
Kac zszedł na nazajutrz około godziny 20.00

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)