|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
za rowny rok bede żoną
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
kasiorek nie moge dać linka bo jestem w pracy i mam zablokowany dostęp do NK.
|
|
|
|
#3214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok rozumiem
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale nie znalazłaś? Mam chyba tylko 3 anie w znajomych i jeszcze masz ulatiowne bo szukasz osob takich które mają w nawiasie rodowe naziwsko
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
hejka Kaśka
Co taka smutna minka? |
|
|
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
Siemka dziewczyn ,jak sie czujecie w piątkowe przedpołudnie
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
smutno mi bo mam wrażenie, żw nasz związek wkradła się rutyna
już nie jeste tak jak kiedyś
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
no to zajmij się tym
i zorb coś spontanicznego ![]() ja po 2 latach mieszkania z Tż, też moge powiedzieć że żyjemy rutynowo, ale inaczej sie nie da pracująć od 7.30 do 15.30 przychodzimy zmęczeni, i każdy dzień wygląda tak samo ![]() No cóż, albo się przyzwyczaisz albo coś dodasz .
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś tak oschle i ja i on
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Seksowna
.
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka to chwilowe
Wiesz każdy ma swoje wątpliwości i takie tam humorki przedślubne. Za dużo się mysli poprostu, chociaż jak tu nie myśleć : P. Popieram koleżankę.Zrób coś spontanicznego. Np. kup olejek do masażu i wymasuj plecki TŻ wieczorkiem, a zobaczysz ,że minie ten nastrój ![]() ![]() Głowa do góry! m.a.r.t.a --->> hihi |
|
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
A ja nawet dobry mam dzisiaj humor. Taka jestem pozytywnie nastawona do wszystkiego. Jutro impreza z okazji moich urodzin, będą mio znajomi, mam nadziej że będzie super zabawa. Troszkę mnie zdołowała sprawa z moją przyjaciółką, zadzwoniła że jest w Polsce ( nie miałam jej kiedy powiedzieć o sytuacji z TŻ-em) i powiedziała że może mi ten dzień poświęcić ( tak się umawiałyśmy przed jej wyjazdem z Polski ostatnio) i od rana chodzić ze mną za suknią. Normalnie myślałam że jak ryknę to masakra, jakoś się powstrzymałam i powiedziałam że musimy się spotkać i pogadać. Oczywiście umówiłam się z nią po pracy. Bo na początku chciała żebym wzieła sobie wolne , tak ustalałyśmy dużo wcześniej. Także dzisiaj będę z nią romawiać, co i jak bo u mnie miała być starszą, a jej narzeczony w tym samym dniu jest starszym u swojego przyjaciela. I mieli być osobno na weselach. Chociaż jedna sala od drugiej to jakieś 100m. Druga sprawa moja siostra cioteczna pisała do mojego TŻ ( bo nie mogła mnie złapać na komórze) j"ak się umawiamy na przybycie na moje urodziny?" TŻ powiedział tylko, że on nic nie wie na temat żadnych urodzin i że nawet jakbym go zaprosiła to by nie przyszedł , bo nie ma czasu. . Moja siostra ciot. nie wiedziała nic na nasz temat, zresztą jak większość dlatego do niego napisała i troszkę jej szczęka opadła, ale nie chciała się dopytywać o co chodzi. Tylko zadzwoniła do mnie, i musiałam jej przedstawić.Ale dzisiaj mam świetny humor, więć mam wszystko gdzieś, i bardzo się cieszę że nie będę musiała oglądać jego gęby na moich urodzinach.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie no wybacz ale zachowanie tego faceta to po prostu jakaś masakra... aż wierzyć się nie chce, że dorosły człowiek może się zachowywać w taki sposób:/ Szczęście w nieszczęściu, że ta cała sytuacja miała miejsce teraz z nie po ślubie. Przyjaciółka na pewno Cię zrozumie i pocieszy Bądź dzielna i niech dobry humorek Cię nie opuszcza
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-09-26 o 11:50 Powód: literówki;) |
|
|
|
|
#3227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
alutkasycow, asianiunia witajcie w naszym gronie
Witaj po wakacjach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bierz i nie zastanawiaj się W pełni zgadzam sie z tym, co pisały Martucha i Baśka na ten temat Cytat:
Cieszę się Cytat:
(chociaż nie wiem ilu ludzi tak naprawdę pamięta co sie wydarzyło 1 sierpnia... )Cytat:
![]() A postawa TŻa... No comment... On gada tak, jakbyś to Ty mu cos złego zrobiła...
|
||||||
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
W jego mniemaniu zrobiła - zostawiła go. yhy
![]() trzymam kciukasy. |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa racja, no ja też czasem nie pomyślę
|
|
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak facet może tak mówić po takim czymś
![]() . Kasiu uciekaj jak najdalej od niego!!!
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher to co powiedział Twój były %$%^ tylko świadczy o jego głupocie! teraz próbuje przedstawić to wszystko w ten spósób, ze to Twoja wina?!
|
#3232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam w necie wiele informacji na temat usuwania zębów mądrości, że przez to padł na mnie blady strach,na szczęście wszystko jest ok![]() Cytat:
korzystaj z wolnych dni na bezrobociu, bo potem może być różnie Cytat:
brawo to mi się podoba oby tak dalej |
|||
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
popscene wparowałas na chwile jak burza i nawet tego nie zauważyłam!!
Paskuda! Ja się tu stęskniłam
|
|
|
|
#3234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale tamte prawie 3 miesiące się przydały pod tym względem, że nauczyliśmy się, że nawet największe zakochanie trzeba pielęgnować więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! a co do przełamywania rutyny i odrobiny spontaniczności- od rana mam taką szaloną ochotę na miłośc z moim TŻtem, że przygotowałam zestaw "kilera" (sexy ciuszki tylko na pikantne chwile we dwoje ), poświntuszyłam mu o poranku przez telefon i coś czuję, że dziś wieczorem jak wróci z pracy, oschłości u nas nie będzie Tobie radzę to samo! przygotuj kolację, butelkę wina, zrób się nna bóstwo i raz na jakis czas wyciągnij go gdzieś na spontaniczny wypad za miasto, a zobaczysz, że jemu też wróci chęć do robienia Ci niespodzianek i romantyzm![]() Kasiaher, dokładnie tak samo myślę, on w ogóle chyba nie uważa, że coś zrobił nie tak!Czyli dla niego bicie ukochanej jest w porządku i za 2-3 lata lałby Cię przy każdej okazji. Więc dobrze że się nie łamiesz! Uciekaj od tego sadysty i nie żałuj, bo nie ma czego. Minie kilka miesięcy i przestaniesz o nim myśleć, poznasz fajnego faceta który będzie Cię szanował!
|
|
#3235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
nio u mnie troszke lepiej chociaz wczoraj wieczorem bylo masakrycznie ![]() Cytat:
nio a z Ciebie zuch dziewczyna dasz rade wierzymy w ciebie i zapewne za jaksi czas bedziesz nam pisac o tej prawdziwej milosci!!odwzajemnionej tak naprawde![]() ![]() oby ten usmieszek nie schodzil ci z buzkiCytat:
ja ze swoim tz miszkam 1,5 roku i tez tak jest ze w sumie w tyg to jest taka rutyna ale nie da sie inaczej jak sie pracuje dlugo topotem tylko jedzonko i spnko takie zycie przyzwyczaisz sie do tego a poza tym zawsze np na wolne dni jak tylko macie wiecej czasu mozecie we dwoje cos wymyslic cos prostego czego zawyczaj na co dzien nie robice glowa do gory smutaskunio a ja wczoraj poszlam na zajecia wieczorem z tempertaura i wogole ze zlym sampoczuciem a tu na sam pocztaek tescik niomyslalam, ze upade na dodatek wcale nie byl latwy- w sumie to bylo bardziej dlugie wypracowanie nawet dwa wszystko byloby spoko nawet tylko jednak ten agn daje w kosci szczgolnie literacki ale cos tam wypocilam zobaczymy jakie beda wyniki ehhhhi teraz znowu do ksiazek
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#3236 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja naprawdę dzisiaj mam świetny humor
" kurcze kaśka a co ty taka uśmiechnięta dzisiaj chodzisz, co już wszystko Ok z M ?" A ja mówię: NIE i chyba dlatego . Poprostu leżąc wieczorem w łóżku zaczełam myśleć o nim i nagle: chwilę... mówię do siebie " STOP" dziewczyno co ty robisz, będziesz się zasmucać przez jakiegoś palanta? I przestałam. Zanim zasnełam powiedziałam w myślach " Boże jak ja bym chciała nic do niego nie czuć, zapomnieć o jego istnieniu." I chyba się tak stało. Nie wiem dziewczyny czym mogę wytłumaczyć swój zarąbisty humor
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ten koles nie jest wart ani jednej lzy...ani jednego smutku...mysli o nim...ani slow. !!
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś co będzie Ci teraz dodawać wiary w lepsze jutro
|
|
#3239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3240 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja czekam i czekam na mój plan zajęć a tu ani widu ani słychu..kliwia jakiś dziwny ten bukiet twojej znajomej, wygląda strasznie ciężko i jaki wielki kwiat do butonierki młodego ale suknia ładna
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

hihi jak to pięknie brzmi -->> ŻONĄ
i jeszcze masz ulatiowne bo szukasz osob takich które mają w nawiasie rodowe naziwsko
Co taka smutna minka?

.

. Moja siostra ciot. nie wiedziała nic na nasz temat, zresztą jak większość dlatego do niego napisała i troszkę jej szczęka opadła, ale nie chciała się dopytywać o co chodzi. Tylko zadzwoniła do mnie, i musiałam jej przedstawić.
No i slub w rocznice wybuchu powstania warszawskiego.
)
On gada tak, jakbyś to Ty mu cos złego zrobiła...
. Kasiu uciekaj jak najdalej od niego!!!
a nie miałam takiego zamiaru, dlatego tym bardziej się ciesze
brawo