Panny Młode 2009 cz. V - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-24, 19:10   #3091
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Martucha84 gratuluje, kiedy odbior prawka?
Jupik mamy taki sam telefonik
Kasiaher zycze duzo wytrwalosci i wybrania slusznej decyzji
Mała2241 trzymam zebyscie nie mieli zadnych problemow przy kredycie

To ja Wam pokaze, co mi sie podoba Choc zdaje sobie z tego sprawe, ze wszystko moze ulec zmianie

Suknia bede wiedziala, jaka bedzie pasowac do figury, po przymiarkach choc takie skromne mi sie bardzo podobaja
Bukiet to zalezy, jaki miesiac wybierzemy

Wszystko wyjdzie w "praniu"...
piękne ta druga

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki, a tak z innej beczki maice konta na Nk? bo ja jestem bardzo ciekawa jak wyglądacie
mamy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 19:23   #3092
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Neska masz priv...
Strippi widze, ze z Ciebie naprawde jestr milosniczka koni, teraz juz Ci sie nie dziwie, ze chcesz miec swojego

Baja tylko, ze do tej drugiej suknii to trzeba miec figure wiec ona pozostaje w moich marzeniach chyba, ze bym zrzucila troszke cm tu i tam

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 19:29   #3093
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS;9132399
[COLOR=Green
Baja tylko, ze do tej drugiej suknii to trzeba miec figure wiec ona pozostaje w moich marzeniach chyba, ze bym zrzucila troszke cm tu i tam [/COLOR]
no masz jeszcze trochę czasu jakby co

Zrobiłam dziś zdjęcie tego przeklętego zęba. No i się uspokoiłam znacznie, bo na mój gust ząb rośnie prosto, nie pcha się na inne, wiec powinno obejść się bez chirurgicznego usuwania jutro idę do dentystki, mam nadzieję, że potwierdzi moje przypuszczenia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 20:18   #3094
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Noo podoba mi sie ta sukienka tylko moim zdaniem jest troche za droga jak na uzywana Jakby kosztowala tak z 1000 zl to juz bym pewnie tam dzwonila Ale na razie to nie jest dla mnie ani jakas mega okazja cenowa, ani nie jestem na 100 % przekonana ze zadna inna tylko ta takze na razie sie wstrzymam kto wie moze ta dziewczyna wystawi ja za jakis czas taniej
No troche mała różnica między ceną z salonu, a tak, ale wiesz to jest pewnie jak ze sprzedażą auta, zawsze podaje się wyższą cene by potem mieć z czego zbijać, także ja bym się na przymiarki wybrała przynajmniej zobaczysz jak w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Zazdroszcze wam dziewczyny....piszecie o kupnie mieszkanka, remontach, działkach...My mamy gdzie mieszkac, mielibysmy do dyspozycji 2 pokoje no i wszystko moglibysmy robić " po swojemu" , ale mamy z TZ takie marzenie...chielibysmy miec swoj dom...TZ nie jest nauczony mieszkania w bloku a i ja choc mieszkam w bloku od urodzenia mam juz go dośc. Marzy nam sie malutki domek wcale nie musialby byc wiekszy od naszego mieszkania ale zawsze to dom... z własnym ogródkiem. my juz z tz mamy na tym punkcie obsesje. upatrzylismy sobie niedaleko maly domek widac ze opuszczony i tak sie "napalilismy" na niego. TZ juz go w myślach remontował. Jednak okazało sie ze nie jest na sprzedaz.. i tak dalej marzymy. Nieiwem czy nas kiedys będzie stac na wybudowanie czy kupno domu, ale pomarzyć zawsze można prawda?
ehh no my też jeszcze nie planujemy kupna mieszkania(chyba,że trafiłaby się jakaś super oferta), moi rodzice mają domek, i to tu będziemy mieszkali zaraz po ślubie, by odłożyć na mieszkanie bez brania kredytu na 30 lat, mam nadzieje, że uda się to w jak najkrotszym czasie, szczególnie że już mamy toszke odłożone.. no ale cóż.. jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Cytat:
dziewczynki, a tak z innej beczki maice konta na Nk? bo ja jestem bardzo ciekawa jak wyglądacie
wyśle ci priva z namiarami

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Zrobiłam dziś zdjęcie tego przeklętego zęba. No i się uspokoiłam znacznie, bo na mój gust ząb rośnie prosto, nie pcha się na inne, wiec powinno obejść się bez chirurgicznego usuwania jutro idę do dentystki, mam nadzieję, że potwierdzi moje przypuszczenia
napewno będzie wszystko ok
Stary 2008-09-24, 20:20   #3095
kasiaher
Wtajemniczenie

dziewczynki czy ja dobrze zrobię jeśli wyślę mu zaproszenie na moje urodziny. Proszę doradzcie, bo to nie jest tak że chcę do niego wrócić, tylko wydaję mi się że nie wypada go nie zaprosić pomóżcie mi podjąć decyzję....
Nie chce żeby to wyszło tak że ja mu wybaczam i o wszystkim zapomniałam jeśli się do niego odezwę
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 20:43   #3096
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dziewczynki czy ja dobrze zrobię jeśli wyślę mu zaproszenie na moje urodziny.
moim zdaniem to fatalny pomysł. Z tego co zrozumiałam czytając Twoje wypowiedzi to nie usłyszałaś od niego nawet głupiego "przepraszam"... a moim zdaniem gdyby miał chociaż odrobinę godności i mu na Tobie zależało to powinien klęczeć przed Twoimi drzwiami i błagać Cię o wybaczenie. Nie no sorry ale nawet sobie nie mogę wyobrazić, że w takiej sytuacji mogłabym zaprosić chłopaka na urodziny i może jeszcze uśmiechać się przy znajomych i udawać, że wszystko jest ok? Dla mnie to jest droga tylko w jedną stronę, bez kompromisów, bez udawania... on nie wykazał skruchy, nie wydaje się też żeby jakoś specjalnie żałował (chyba że czegoś nie doczytałam)... ja bym mu zdecydowanie nie dała takiej satysfakcji.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 20:52   #3097
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczynki- wysłałam Wam zaproszonka n NK
Kasiaher- ja równiez uwazam ze nie powinnas go zapraszac....to on CIe powinien teraz błagac o wybaczenie i zabiegac o Ciebie... a on się nawet nie odezwal?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 20:57   #3098
alutkasycow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
znalazlam ladna suknie na allegro, do tego mniej wiecej w moich wymiarach i z mojego miasta. Takze nawet moglabym przymierzyc. Tylko dlaczego ona jest taka droga??

http://www.allegro.pl/item442148852_...ryginalna.html

Jest po prostu piekna. Ja dzis po raz pierwszy zobaczylam suknie z kolekcji Classa. Znow mam metlik w glowie. Tak wiele sukien slubnych mi sie podoba.

Witam wszystkie przyszle Panny Mlode. Ja tez wychodze za maz w 2009.

Pozdrawiam wszystkich!!!!!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-09-25 o 16:45 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie są zasady panujące na tym forum!
alutkasycow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 21:20   #3099
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczynki- wysłałam Wam zaproszonka n NK
Kasiaher- ja równiez uwazam ze nie powinnas go zapraszac....to on CIe powinien teraz błagac o wybaczenie i zabiegac o Ciebie... a on się nawet nie odezwal?
a ja nie dostalam
Cytat:
dziewczynki czy ja dobrze zrobię jeśli wyślę mu zaproszenie na moje urodziny. Proszę doradzcie, bo to nie jest tak że chcę do niego wrócić, tylko wydaję mi się że nie wypada go nie zaprosić pomóżcie mi podjąć decyzję....
Nie chce żeby to wyszło tak że ja mu wybaczam i o wszystkim zapomniałam jeśli się do niego odezwę
kurcze musisz byc silna i napewno nie zapraszaj go na urodziny to tak jakbys uwazala ze on nic zlego nie zrobil.ehh i na dodatek jesli on sie nie odezwal ..tak sie nie zachowuje normalny czlowiek...nie popleniaj tego bledu

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no masz jeszcze trochę czasu jakby co

ciesze sie, ze zabek rosnie tak jak powinien
Cytat:
oo nie doczytalam wysle ci namiary na priv

Cytat:
Hej dziewczyny

Martucha84 gratuluje, kiedy odbior prawka?
Jupik mamy taki sam telefonik
Kasiaher zycze duzo wytrwalosci i wybrania slusznej decyzji
Mała2241 trzymam zebyscie nie mieli zadnych problemow przy kredycie

To ja Wam pokaze, co mi sie podoba Choc zdaje sobie z tego sprawe, ze wszystko moze ulec zmianie

Suknia bede wiedziala, jaka bedzie pasowac do figury, po przymiarkach choc takie skromne mi sie bardzo podobaja
Bukiet to zalezy, jaki miesiac wybierzemy

Wszystko wyjdzie w "praniu"...
sliczna jest ta druga

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
no to zaczynam

po dlugich negocjacjach zdecydowalismy sie z moim tz kupic mieszkanko no i znalezlismy fajne 25 km od naszego miasta na wiosce 3 pokojowe 61 metrow z garazem i piwnica 67 metrow za 95 tys zl noi w zeszlym tyg zaplacilismy 2 tys zaliczki noi tu pojawia sie problem bo mojemy tz dopiero 3 miesiace temu podwyzszyli wyplate a zeby wziasc kredyt musimy dac z ostatnich 6 miesiecy i teraz nie wiem czy wezmiemy ten kredyt dlatego prosze trzymajcie kciuki wszystko wyjasni sie 1 pazdziernika
super gartuluje nie ma to jak walsny kaciktrzymam kciuki zeby wszystko sie uzlozylo

martucha
gratuluje zdania prawka

ja niedawno z prcy wrocilam ale jutro wolne nareszcie nio i koljeny dzionek szkolki kurcze dziewczyny jak tam czytam was i czytam to wiekszosc z was wyszukuje zaproszenia na necie, suknie, buty a ja nic musze znalezc na to troche czasu bo inaczej wszystko bede w biegu robila a tak nie chce wogole moj tezus juz cos kombunuje na moje urodzini ktore mam niedlugo hehe ale nie chce mi nic powiedziec tylko pyta czy pracuje wtedy itp ciekawa jestem cio on tam kombinuje
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 21:21   #3100
zielony_motylek
Rozeznanie

kasiaher zgadzam się z dziewczynami, nie zapraszaj go, powinien błagać byś mu wybaczyła, a nie jakgdyby nigdy nic przyjdzie sobie na urodziny - pomyśli sobie że w takim razie nic wielkiego się nie stało..

alutkasycow witam powiedz coś więcej na temat przygotowań wybraliście już konkretną date, sale, fotografa itd. ?
Stary 2008-09-24, 21:28   #3101
sas
Wtajemniczenie

neska- dziekuje zaproszonko juz przyjete
Stary 2008-09-24, 21:30   #3102
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
neska- dziekuje zaproszonko juz przyjete
teraz juz na bank mi się pomyli kto jest kim ale oglądam sobie Wasze fotki własnie
Stary 2008-09-24, 21:33   #3103
kasiaher
Wtajemniczenie

Nie wiem, jemu może wydaje się że nic takiego nie zrobił. Nie odzywał się, nie było go u mnie i nie dzwonił. Jego mama tylko do mnie dzwoniła i pytała się co się stało bo zauważyła że nie ma moich rzeczy w pułkach. Zapytałam czy pytała jego, to powiedziała że odpowiedział " nie wpie... się to nie jest twoja sprawa(...)"
Ja się nie wyłamuje chociaż zaczyna mi go już brakować. Nie wiem czym to jest spowodowane ale nie dopuszczam do siebie żadnych takich myśli. Nie wiem ile wytrzymam, dziewczyny ja go naprawdę.... KOCHAM !!!!
Ale nie mogę...tego znieść że taka sytuacja miała miejsce.
I nie wiem czy jestem wstanie mu to wybaczyć, napewno nie teraz
Stary 2008-09-24, 21:35   #3104
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Nie wiem, jemu może wydaje się że nic takiego nie zrobił. Nie odzywał się, nie było go u mnie i nie dzwonił. Jego mama tylko do mnie dzwoniła i pytała się co się stało bo zauważyła że nie ma moich rzeczy w pułkach. Zapytałam czy pytała jego, to powiedziała że odpowiedział " nie wpie... się to nie jest twoja sprawa(...)"
Ja się nie wyłamuje chociaż zaczyna mi go już brakować. Nie wiem czym to jest spowodowane ale nie dopuszczam do siebie żadnych takich myśli. Nie wiem ile wytrzymam, dziewczyny ja go naprawdę.... KOCHAM !!!!
Ale nie mogę...tego znieść że taka sytuacja miała miejsce.
I nie wiem czy jestem wstanie mu to wybaczyć, napewno nie teraz

Kochana jeśli on nawet nie próbuje Cię przeposić, nie wykonał ani jednego gestu to tym bardziej sobie daruj!!! nie warto życia sobie marnować!!!
Stary 2008-09-24, 21:48   #3105
asianiunia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, czy któraś zna sale w restauracji śląskiej na ul. Królewskiej bądz sale w domu weselnym Marp w nowej hucie na ul. Mrozowej, bądz Redute na Prądniku Czerwonym ?
Albo orkiestre Impuls w składzie sami faceci bądz Life Dance - 4 facei, 1 babka?
Planuje weselicho na 18.07.2009, dopiero teraz sie za to zabrałam, bo jestem świeżo po zaręczynach i narazie takie sale udalo mi się zarezerwować na ten termin

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009071800900930.png

asianiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 21:49   #3106
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana jeśli on nawet nie próbuje Cię przeposić, nie wykonał ani jednego gestu to tym bardziej sobie daruj!!! nie warto życia sobie marnować!!!
zgadzam sie!!! wiesz kazdyi facet jesli naprawde by kochal juz byl dawno cie blagal o wybaczenie!!!mimo, ze na nie nie zasluguje...a on nic!! dziecwyzno otworz oczy!!!jesli wrpcisz do niego to tak jak pisalysmy ci juz wczesniej na jednym takim razie sie nie skonczy...nie marnuj sobie zycia nie warto z milosci nie podnosi sie reke na druga osobe!!!!!!
Stary 2008-09-24, 21:50   #3107
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
zgadzam sie!!! wiesz kazdyi facet jesli naprawde by kochal juz byl dawno cie blagal o wybaczenie!!!mimo, ze na nie nie zasluguje...a on nic!! dziecwyzno otworz oczy!!!jesli wrpcisz do niego to tak jak pisalysmy ci juz wczesniej na jednym takim razie sie nie skonczy...nie marnuj sobie zycia nie warto z milosci nie podnosi sie reke na druga osobe!!!!!!
otóż to!!!
Stary 2008-09-24, 21:56   #3108
martucha84
Zakorzenienie

dziekuje wszystkim za gratulacje!

myszka_maj
ja tez sie balam.. a jak zaczelam jezdzic to bardzo mi sie to spodobalo i teraz sobie niewyobrazam ze niemoglam.. balam sie cholernie egzaminu i stresowalam dopiero ten 4 raz tez byl stresujacy ale jak koles zajechal mi droge to mi wszytko odpuscilo i przestalam sie stresowac..

MAGiALENA
a to u mnie standard.. albo zapomnienie kupic sukienki, zamowic sale... poprostu czad

kasiaher trzeba bylo im wszytsko powiedziec bo TO NIE TOBA MA BYC GLUPIO.. uniknelabys takich komentarzy... a co do slubu to olej to rozumiem ze bys chciala.. ale to jest damski bokser.. oni napewno zrozumieja...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kasiaher jak już był temat Tż, to mogłas powiedzieć prawdę, a nie słuchać porad i niewyobrażania sobie was soobno przez koleżanki jej do końca nie znającej.

Zrezygnuj ze świadkowania, do kościoła przyjdziesz, coś za coś. Chyba, że znajdą świadka męskiego innego.

Nie pękaj kobieto, bo damski bokser jest skreslony i koniec kropka.
zgadzam sie calkowicie...

SAMBAdiJANEIRO ooo super

Rybulka juz napisalam do ciebie

mala2241 trzymam kciuki

strippi
troche maja racje.. bpo moj tz ciagle mi gada zeby kupic koparke (100tys nienasze...) to mu tak mowie nie mamy gdzie mieszkac a ty koparke kupujesz.. no ale niby ona bedzie zarabiac.. nie wiem co ci powiedziec...
jesli to twoje marzenie to albo kupcie.. albo odluzcie w czasie..

SAMBAdiJANEIRO bardzo ladna sukienka...

motley o dokladnie.. mnie uczyla kolezanka.. pokazala wsyztko pod maska do tego dala podpisane zdjecia lacznie ze swiatlami deska rozdzielcza pod maska itd.. do tego zostawilam sobie 10 h jazd - bo u nas na egzam sie czeka po 2 miechy i kilka dni przez egzaminem lacznie z dniem egzamu jezdzilam.. i potem przed karzdym nastepnym teez... a tak naprawde grunt to niepanikowac.. szkoda ze do mnie to dotarlo tak pozno

zielony_motylek
moja iwka ja mierzyla ale wybrala inna.. sukienka jest bardzo piekna jeszcze lepsza niz na zdjeciu.. a pani modelka pracuje w classie katowickie.. to ona nam pomagala wybierac sukienke

zgadnij_MS
witaj, dziekuje a ogolnie to sukienki piekne.. a ta 1 to moze z papilo? bo taki hafty ma podobne... z jakiej ona firmy?

kasiaher

ABSOLUTNIE POD ZADNYM POZOREM KATEGORYCZNIE NIE to by znaczylo ze mu wybaczasz.. a on ani razu nieprzyszedl cie preprosic itd.. nic niepowiedzial cyba nawet nie dal znaku zycia niezapytal jak sie czujesz.. to jesy palant... urwij z nim wszelkie kontakty! i nieszukaj z nim rozmowy bynajmniej ty niezaczynaj.. no chyab ze chces zmu wybaczyc. .a wtedy przygtuj sie na miesiac miodowy.. ktory kiedys sie skoczy... BADZ SILNA

jjemu niezalezy.. widzisz jak traktuje wlasna matka? ciebie traktowal by gorzej.. tak czuje.. powiedzialas jego mamie? ja bym powiedziala... niechwie co sie stalo..

alutkasycow; witamy
Stary 2008-09-24, 22:31   #3109
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Strippi widze, ze z Ciebie naprawde jestr milosniczka koni, teraz juz Ci sie nie dziwie, ze chcesz miec swojego
konie sa calym moim zyciem
Cytat:
Napisane przez alutkasycow Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszle Panny Mlode. Ja tez wychodze za maz w 2009.

Pozdrawiam wszystkich!!!!!
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez asianiunia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy któraś zna sale w restauracji śląskiej na ul. Królewskiej bądz sale w domu weselnym Marp w nowej hucie na ul. Mrozowej, bądz Redute na Prądniku Czerwonym ?
Albo orkiestre Impuls w składzie sami faceci bądz Life Dance - 4 facei, 1 babka?
Planuje weselicho na 18.07.2009, dopiero teraz sie za to zabrałam, bo jestem świeżo po zaręczynach i narazie takie sale udalo mi się zarezerwować na ten termin
witaj ja niestety nie pomoge
ale slubujemy w tym samym dniu

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

strippi
troche maja racje.. bpo moj tz ciagle mi gada zeby kupic koparke (100tys nienasze...) to mu tak mowie nie mamy gdzie mieszkac a ty koparke kupujesz.. no ale niby ona bedzie zarabiac.. nie wiem co ci powiedziec...
to moje najwieksze marzenie...znalazlam stajnie gdzie moge go trzymac...mam juz boks....koszt to 200-250zł miesięcznie....
w innej stajni biora po 500zł !
trener od tej stajni tez jest fantastyczny !
wole kase wydawac na konia...niz np na figurki albo ksiazki o koniach na ktore trace miesiecznie ponad 100zł...
dodatkowo za jazdę płacę też 20zł a jeżdżę raz albo 2 razy w tygodniu...tak będę miała za darmo.

a dom i tak z kredytu kupimy.
Stary 2008-09-24, 22:52   #3110
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

no, wrocilam z wakacji i dolaczam calym serduchem do Was

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 23:21   #3111
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
no, wrocilam z wakacji i dolaczam calym serduchem do Was
jak było opowiadaj !
Stary 2008-09-24, 23:43   #3112
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

strippi

a ja to doskonale rozumiem, też mam takie plany tylko nieco odleglejsze niż strippi. Niestety nie wychowałam się na koniach, ani nie mam rodziny z konnymi tradycjami, dlatego nie mam po prostu odpowiedniej wiedzy, żeby trzymać sobie nagle konia przy domku (który zresztą dopiero jest w planach). Wolę swojego pierwszego konia umieścić w cudzej stajni, żeby móc w razie czego liczyć na to, że osoby z nieporównywalnie większym doświadczeniem pomogą mi, nauczą i zwrócą uwagę na rzeczy, które ja mogłabym zwyczajnie przeoczyć. Z książek niestety wszystkiego nie da się dowiedzieć a wprawne oko niest bezcenne
Mój TŻ marzył o motorze i w końcu go kupił i bynajmniej motor raczej na siebie nie zarabia dlatego przynajmniej tu mam argument nie do zbicia

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 07:53   #3113
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher ja mam wrażenie że Ty jesteś z innej bajki. W ogóle jakbysmu tu Ci nie radziły z serca i w trosce o Ciebie.
Jeśli jego matka sama do Ciebie zadzowniła, to na Twoim miejscu do słuchawki bym jej wypłakała wszytsko. Jej samej na Tobie zależy, dlatego zadzowniła z zapytaniem co jest grane, PO co to ukrywasz? Nie wiem czego się wstydzisz, boisz. Może obawiasz się, że jak powiesz komuś to będzie Cię Tż przesladował? Jesli tak, to od tego jest policja.
Druga rzecz, odwołaj ślub, wyedy nie będziesz miała złudzeń, albo napisz ten list o którym pisałam i oddaj pierścionek.
Tęsknisz, ale to minie, napisz sobie na czole uderzył mnie palant za nic. I jak mam go kochać?
opoczytaj ten wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206607

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-09-25 o 08:16
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 08:46   #3114
kasiaher
Wtajemniczenie

To nie o to chodzi ,że ja myślę że złe rady mi dajecie. Poprostu mi też jest ciężko, ja naprawdę wiele z nim już przeszłam, i tych wspaniałych i tych złych chwil. Nie wiem dlaczego nawet się do mnie nie odzywa. Dziewczyny łatwiej powiedzieć a trudniej zrobić. Moje zaproszenie nie jest wynikiem tego że chce mu wybaczyć tylko poprostu dobre wychowanie nie pozwala mi się tak zachować.

Przemyślałam to jednak i stwierdziłam że mam gdzieś dobre wychowanie. A niech se myśli co chce. Ja go tym tak nie zranie jak on zranił mnie i moje uczucia. To jest normalne chyba że odzywa się jakieś uczucie do niego w końcu za 9 miecięcy miał być moim mężem, na dobre i na złe. Ciężko w mojej sytuacji podejmować jakiekolwiek decyzje. Staram się być twarda, ale gdzieś tam głęboko w sercu tęsknie...Dla mnie to już KONIEC
Stary 2008-09-25, 08:56   #3115
alutkasycow
Raczkowanie

Razem: od 25.02 1997
Zareczyny: 24.12.2006
Slub: 20.06.2009

Salę zarezerwowalismy na początku biezacego roku. Praktycznie mamy juz wszystko. Teraz tylko czekac.....
Stary 2008-09-25, 08:58   #3116
kliwia
Zakorzenienie

ja to rozumiem, ale My to mówimy a Ty i tak wpadasz na 'genialne' pomysły ech
Zaproszenie byłby na miejscu w stosunku do przyjaciela który zawiódł okłamał, i chciałabyś wyciągnąć rękę.
Ale w tej sytuacji to masz rację, dobre wychowanie powiadasz? Przez nienawiść i żal, moje dobre wychowanie niekoniecznie miałoby siłę przebicia.

Zadzwon do jego mamy i wszytsko jej powiedz. Niech wie jakiego ma synka.

Wszytsko jest do zrobienia, ale trzeba wierzyć że się uda i nie oglądac się za plecy.

w ogołe nie próbował skontaktowac się z Tobą?

alutka to hcyba powód do radości a nie do smucenia się
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 09:03   #3117
alutkasycow
Raczkowanie

UPSSS... Pomylilam buzki...
Stary 2008-09-25, 09:06   #3118
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
w ogołe nie próbował skontaktowac się z Tobą?
NIC tak jakby nigdy go nie było.
Dam radę , muszę, gdzieś się tam załamuje, ale odzywa się we mnie rozsądek i myśl że mółby zrobić znowu to samo.
Stary 2008-09-25, 09:42   #3119
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
NIC tak jakby nigdy go nie było.
Dam radę , muszę, gdzieś się tam załamuje, ale odzywa się we mnie rozsądek i myśl że mółby zrobić znowu to samo.

Jak on się do Ciebie nie odzywa to znaczy,że nie zależy mu na Tobie. Co za facet... już dawno z kwiatkami powinien pod oknem stać i na kolanach Cię przepraszać, a on co robi?? Żenada! Jak można własną dziewczynę szarpnąć ,albo uderzyć. Głowa do góry i lepiej zapomnij o nim. A jeśli chodzi o zaproszenie na urodziny, to nie rozumiem jak Ty możesz się w ogóle zastanawiać nad wyslaniem do niego zaproszenia po takim czymś??? Lepiej się ciesz,że nie masz za męża BOKSERA, bo dopiero byś miała życie!Jak to może być , by facet tak swoją KOBIETĄ pomiatał i PRZEPROSIĆ NIE POTRAFI

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 09:58   #3120
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Jak on się do Ciebie nie odzywa to znaczy,że nie zależy mu na Tobie. Co za facet... już dawno z kwiatkami powinien pod oknem stać i na kolanach Cię przepraszać, a on co robi?? Żenada! Jak można własną dziewczynę szarpnąć ,albo uderzyć. Głowa do góry i lepiej zapomnij o nim. A jeśli chodzi o zaproszenie na urodziny, to nie rozumiem jak Ty możesz się w ogóle zastanawiać nad wyslaniem do niego zaproszenia po takim czymś??? Lepiej się ciesz,że nie masz za męża BOKSERA, bo dopiero byś miała życie!Jak to może być , by facet tak swoją KOBIETĄ pomiatał i PRZEPROSIĆ NIE POTRAFI
kasiaher mam wrażenie, że to jakaś toksyczna miłość...wiem, że byliście bardzo długo razem, że planowaliście ślub i życie we dwoje, jednak dla twojego dobra powinnaś zapomnieć o tym kolesiu raz na zawsze.
Dobrze się doradza, gdy nigdy nie miało się z takim czymś do czynienia. Zdaję sobie jednak sprawę, że bardzo cierpisz, bo kochasz tego "gnojka" - sorki za wyrażenie- ale rozważ to jeszcze raz...pomysli, czy warto zapraszać go na urodziny skoro on nie ma w ogóle szacunku do Ciebie. Moim zdaniem jego obecność rozdrapie tylko rany a przeciez to twoje urodziny i powinnaś byc szczęśliwa.
kasiaher ten facet na Ciebie nie zasługuję!

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości