|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Definicja penisa na wesoło
Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa?
- Facet. Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna? - Pół godziny żebrania. Idą sobie dwa penisy przez ulicę i widzą wibrator. Jeden mówi do drugiego: - Patrz, cyborg idzie. Idą dwa penisy przez miasto i jeden mówi do drugiego: - Gorąco mi. A ten mu odpowiada: - To ściągnij golfik. boski wątek uśmiałam sie strasznie
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
kurde temat powoli umiera a taki fajny jest, niestety nie znam zadnych definicji penisa
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Wątek rewelacja!
Definicji niestety nie znam...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość: - Dwa centymetry więcej i byłbym królem... Żona: - Dwa centymetry mniej i byłbyś królową...
najlepsze
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
dobre dobre te definicje sie usmiałam
![]() hehehe
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
o matko..leże na klawiaturze i płaczę..rozsyłam wszystkim dowcipy!
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
jesli chcesz pobaraszkowac, musisz ptaszka w gumke schowac
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewien facet wytatułował sobie na penisie imię swojej dziewczyny Wendy. Niestety napis ten był widoczny tylko w czasie wzwodu. W pozostałym czasie były tylko literki WY. Facet pojechał na wakacje i poszedł na plażę naturystów. Położył się na kocu, rozgląda się, patrzy, a tu obok niego leży murzyn i też ma na penisie literki WY. - Przepraszam Pana bardzo, ale czy Pan też ma dziewczynę Wendy? - Jaką Wendy? - No widzę, że Pan ma taki sam tatuaż na penisie. - Nie proszę Pana, ja mam wytatuowane: Welcome To Jamayca And Have A Nice Day.
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Boski to zbyt malo powiedziane. Dodaje coś od siebię " Kobiety myślą ... mężczyźni myśląże myślą".
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Pewien facet wytatułował sobie na penisie imię swojej dziewczyny Wendy. Niestety napis ten był widoczny tylko w czasie wzwodu. W pozostałym czasie były tylko literki WY. Facet pojechał na wakacje i poszedł na plażę naturystów. Położył się na kocu, rozgląda się, patrzy, a tu obok niego leży murzyn i też ma na penisie literki WY.
- Przepraszam Pana bardzo, ale czy Pan też ma dziewczynę Wendy? - Jaką Wendy? - No widzę, że Pan ma taki sam tatuaż na penisie. - Nie proszę Pana, ja mam wytatuowane: Welcome To Jamayca And Have A Nice Day. o dzizass
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---- Temat przedni To z "welcome to Jamaica..." stare jak swiat, ale reszta daje rade. Jaki miesien pracuje hehe.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Dawajcie więcej bo wątek mi się podoba
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Genialne!!!!!
Ale i tak z marchewka, ogorkiem i penisem najlepsze
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
ale się uśmiałam, wątek super
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Ile wart jest facet? 3 zł i 10 gr- 2 jajka po 30gr i rurka z bitą śmietaną za 2,50
Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał się za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej. Tatko popatrzył czule na pociechę i pomyślał: "No, a gdyby był dziewczynką i myłby się teraz z matką to by się wziął i wypierd*lił..." Z facetem jest jak z piłką nożną. Zagranie ręką oznacza, że wolny... Rzecz się dzieje w sypialni państwa Rosenbaum: - Mojsze ty jesteś jak lis! - względem chytrość? - Nie! Względem miękka kita! Dwaj starsi panowie siedzą na ławce w parku i jeden pyta drugiego: - Ile razy może Pan uprawiać seks? - Nie więcej niż dwa - odpowiada drugi. Po chwili ciszy pierwszy znów pyta: - A który z nich jest lepszy? - Myślę, że ten wiosną - odpowiada drugi. Młody mężczyzna widzi na wystawie sklepu rolniczego dojarkę. I nagle przychodzi mu do głowy pewien pomysł. Idzie do sklepu, kupuje dojarkę i natychmiast biegnie do domu. Podłącza się do niej i siada wygodnie w fotelu. Jest tak, jak sobie zamarzył - absolutna przyjemność, pełny błogostan i orgazm za orgazmem. Mija godzina, facet ma dosyć. Szuka wyłącznika ? nie ma. Przerażony dzwoni do producenta. - Panie, kupiłem u was dojarkę! Jak się ją wyłącza? - Szanowny kliencie, przede wszystkim proszę przyjąć moje gratulacje ! to był doskonały wybór. I proszę się w ogóle nie martwić, dojarka wyłącza się automatycznie po odciągnięciu 5 litrów płynu! W tramwaju na przeciwko kobiety siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta bardzo skrępowana rzecze: - Sklep sie panu otworzył - A widziała pani kierownika - Nie, tylko magazynier leżał na workach Przychodzi facet do lekarza i prosi o przepisanie największej dozwolonej dawki viagry. Lekarz pyta, dlaczego potrzebuje tak dużej dawki. Ten mówi, że ma randkę z dwoma młodymi nimfomankami i potrzebuje viagry, by dać im radę. Lekarz zgadza się, a facet wychodzi. Po kilku dniach wraca i tym razem prosi o przepisanie najmocniejszego środka przeciwbólowego. - Czemu pan potrzebuje tak dużej dawki? Czy pański penis jest tak obolały? - Nie - mówi facet - potrzebuję na moje nadgarstki, te dwie dziewczyny nigdy się nie pokazały. facet w łazience i wyrywa sobie garciami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz Mąż na to: - Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim Milioner z metrowym interesem dał ogłoszenie, że pierwszej kobiecie, której wsadzi całego da 10 milionów . Zgłasza się pierwsza, widać na pierwszy rzut oka, że kokota od lat obecna w zawodzie - facet nawet bez gadki zabiera się do roboty, ale wsadził tylko pół, a baba zaczyna panicznie krzyczeć: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!! Zgłasza się druga, też widać, że przed chwilą wyszła spod latarni; facet zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte, a baba krzyczy: - Proszę wyjąć, pan mnie rozerwie!!! Przyszła trzecia - cicha i niepozorna. Facet z niedowierzaniem zaczyna wkładać. Włożył pół i pyta: - Jak się pani czuje - W porządku, proszę dalej. Wepchnął trzy czwarte i pyta: - I co - W porządku, proszę dalej. Wepchnął całego i pyta: - No i jak się pani czuje - Fąfaftycnie... Wchodzi baba do tramwaju i sobie wzdycha: - Ale wielki tłok! Na co stojący za nią facet odpowiada z dumą: - To mój! i na koniec może nie do końca w temat ale dobry ;D Akcja dzieje si w dzungli....Tarzan i Jane. Jane miała ochotę na seks, węic pyta się Tarzana czy wie co to jest Tarzann: OCZYWISCIE. Ja widzę tak dziurę w drzewie i jak mnie weźmie to pakuje w nią! Jane: no mniej więcej. Wytumaczyła Tarzanowi jak to się robi z kobietami i....do dzieła. Jest już rozebrana ,przyjęła pozycję....i nagle dostaje kopa w pochwe od Tarzana... Zwija sie z bólu i krzyczy...Tarzan k... cos ty zrobił a Tarzan: Tarzan nie głupi ,Tarzan sprawdzi czy pszczół nie ma!!! |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
W tramwaju na przeciwko kobiety siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta bardzo skrępowana rzecze:
- Sklep sie panu otworzył - A widziała pani kierownika - Nie, tylko magazynier leżał na workach
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Mały chłopczyk , podczas kąpieli łapie swojego fiutka i pyta mamę :
-" Mamooo , czy to mózg?" mama odpowiada -" nie synku , jeszcze nie " |
|
|
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie macie mistrza w tych kawałach. Nie da się ze śmiechu ![]() ![]() :rot fl:![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahahah !
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Ja, niżej podpisany Penis, zwracam się o podniesienie wynagrodzenia z następujących powodów:
- Wykonuje prace fizyczna - Pracuje na odpowiedzialnym stanowisku - Przede wszystkim pracuje głową - Pracuje także w weekendy oraz święta państwowe - Pracuje w zanieczyszczonym środowisku - Nie otrzymuje wynagrodzeń za nadgodziny i prace zmianową - Pracuje w zaciemnionych warunkach, o złej wentylacji - Pracuje w warunkach wysokich temperatur - Niebezpieczeństwo chorób zawodowych Penis Odpowiedz z Działu Kadr: W nawiązaniu do poruszonych argumentów informujemy, że uważamy je za całkowicie bezzasadne, ponieważ: - Nie pracuje Pan w systemie 8-godzinnym - Ciągły Pana sen przerywają jedynie krótkie okresy twórczej pracy - Nie zawsze wykonuje Pan polecenia Kierownictwa - Nie przebywa Pan w wyznaczonych miejscu, ale ciągle je zmienia - Za często robi Pan przerwy w pracy - Nie wykazuje się Pan inicjatywą i chęcią działania, która jest wymuszana presją i stymulacją Kierownictwa - Zostawia Pan bałagan po zakończeniu zmiany - Zaniedbuje Pan zdrowie i wymogi BHP, np. nie zakładając odpowiedniej odzieży ochronnej - Unika Pan pracy jedna zmiana po drugiej - Czasami opuszcza Pan miejsce wyznaczone przed ustalonym czasem - I nade wszystko podejrzane jest to, że przychodzi Pan i wychodzi z pracy taszcząc dwa podejrzanie wyglądające worki. |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Ubawiłam się do łez czytając wszystkie definicje penisa
o matko Dziewczyny powaliłyście mnie |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Szara komórka weszła do mózgu faceta.
- Hallo, hallo, jest tu ktoś!!! – woła. Odpowiada jej cisza. - Hej, hej, no jest tu ktoś!!! Dalej cisza. Nagle z oddali z drugiego końca ktoś odpowiada: - Tu jestem!!! – nieśmiało woła jakaś zabłąkana druga szara komórka. - A dlaczego jesteś tu sama? – pyta pierwsza. - Bo wszyscy są jak zwykle na dole – smutno mówi druga. Kiedy facet traci 99procent swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem. |
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Chyba nic jeszcze na tym forum nie rozbawilo mnie az tak do samych lez i bolu brzucha
![]() Moj TZ az sie zaciekawil i przeczytal... a jaka mial mine Bezcenne!
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy było ale
![]() Mężczyżni według podziału wiekowego: 20-letni mężczyzna to KELNER-rozleje zanim doniesie, 30-letni to DRWAL-rąbie co popadnie, 40-letni to WIRTUOZ-długo stroi,krótko gra, 50-letni to METEOROLOG-z przodu opad z tyłu wiatry, 60-letni to MŁYNARZ-siedzi na worku i bawi sie sznurkiem.
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

uśmiałam sie strasznie