|
|
#4111 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Widocznie nie napisałam tak, żeby na forum zrozumiano. |
|
|
|
|
#4112 |
|
Wtajemniczenie
|
Doczytałam - na pewno niezbyt dokładnie
![]() Aggie - cieszę się, że sprawa się rozstrzygnęła. Ale z Twego szefa jest skunks - chociaż może nie powinnam obrażać tych miłych zwierzątek ![]() Sabbath, ściskam Cię mocno - póki co wirtualnie - wiesz, w związku z czym.Ojoj, miałam Ci wysłać empetrójkę ze Scotland The Brave, zrobię to dzisiaj. Pochwalę się, zrobiłam dzisiaj pewien zakup obuwniczy. Są to buty, których na bank nie założyłaby nasza Margot45 Czarne, naturalnie
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny. Znów porażka.
Czuję, że zaczyna mnie brać. Nasilają mi się objawy nerwicowe i z tyt. zmiany klimatycznej. Koszmar. Kręci mi się w głowie, chodzę jak pijana, mam kurzą ślepotę i w ogóle bardzo nie wyraźnie widzę. A do tego non stop mnie boli głowa . W zeszłym roku zwaliłam to na zmianę pór roku z lata na jesień. Ale teraz widocznie nasiliło mi się w ciągu ostatnich kilku dni, w których w pracy miałam totalną nerwówkę - i jeszcze się nie skończyła. Atmosfera jest gęsta ( to mało powiedziane ) a zagęściła się jeszcze bardziej wczoraj, kiedy się okazało, że nie dość, ze zmniejszono mi wymiar pracy na 3/4 etatu z całego, to jeszcze dostałam podwyżkę. Niektórych szlag trafił - to widać ewidentnie. Ale do rzeczy - bo chciałam się wyżalić - tylko tutaj mogę. w zeszły piątek, koleżance księgującej faktury wyskoczył w FIN błąd. Potem okazało się, że nie może otworzyć w ogóle żadnych dokumentów. Oczywiście help do serwisanta - pomógł - ale tylko na tyle, ze pojawiły sie dokumenty w syntetyce, a w analityce ni huhu - nie do wykorzystania. Facet przez telefon potrafił tylko powiedfzieć, ze nie wie dokładnie co mogło się stać, może błąd systemowy, może wirus - ale - gdyby to był wirus - to chyba zaatakował by inne programy o tym samym profilu prawda ? A nie tylko jedną aplikację - no chyba, ze był napisane specjalnie po to - tak sobie kombinuję. Dzisiaj był gościu zobaczyć na żywca - pogrzebał, zobaczył beckupy - okazało się, że dwa ostatnie są skopane, bo pliki biblioteki nadpisano spacją - czyli nie mamy nic - księgowania od maja sa do robienia od nowa. Ale, nie wiem czemu - wszyscy mają pretensję do mnie. Niby nikt nic nie mówi - ale to się czuje, te spojrzenia, szepty za plecami - zaczynam mieć tego dość. Tym bardziej, że ja od maja nie miałam nic wspólnego z ksiegowaniem - bo zajmowałam sie zopełnie czymś innym.Fakt, ze zawsze mam na pasku okno explorera i otwarte forum, ale przeciez nie ściagnęłam w ten sposób wirusiska, które spaprało nagranie - prawda ? Po wczorajszej informacji o angażu i podwyżce, która nie mam pojęcia jak wyszła z gabinetu Prezesa - byłam tylko ja, Prezes i moja obecna, za kilka dni była szefowa - gł. Księgowa ( tzn. wiem - i to było nie fer ) widzę, że niektóre osoby - w zasadzie cała ksiegowość spaliły by mnie najchętnie wzrokiem - jak bazyliszki. Niby się uśmiechają, pogadają, ale jak tylko wyjdę z pokoju to słysze szepty - nie jestem głupia. Ciachulec mówi, zebym to olała. Niedługo dostane własny pokój, własengo kompa, własną drukarkę i łacze ... i bedę mogła im powiedzieć, żeby się cmoknęły - ale ja tak nie potrafię. Jadę na prochach, serce mi kołacze, w pracy az mi się wszystko telepie ..... wiem, ze nie jestem niczemu winna - a jednak czuje się jak zbrodniarz - łaaaj ?? Jak się sytuacja nie zmieni to chyba odejdę .... chociaz szkoda
|
|
|
|
#4114 |
|
Rozeznanie
|
Nadrabiam zaległości
i mam nadzieje że nic z natłoku nowych informacji nie pomylę![]() Msmadziaczku, miss natasho, aggie za nowe prace.Ivanno gratuluje zdanego egzaminu! Ja tez mam nadzieje, że pochwalisz się prezentem. Heheh ja wyczekuje pierścionka...ale nie od mamy i nie na urodziny:P Agnysko zazdroszczę tak opiekuńczego TŻ zdrowiej szybko!Burn opowiedz jak było pierwszego dnia? Ja też się będę musiała 2.10 wbić w strój galowy, bo niestety zostałam powołana do orszaku sztandarowego i będę brać udział w tych wszystkich wielogodzinnych uroczystościach jak inauguracja roku i immatrykulacja. heh choć na immatrykulację to się nawet cieszę... przeżyć to jeszcze raz po 4 latach hihi Fav życzę żeby atmosfera w pracy szybko uległa oczyszczeniu
I begin to see through your eyes All the former mysteries are no surprise ... wymiana kosmetyczna; klik! Edytowane przez ancynamonka Czas edycji: 2008-09-26 o 20:11 Powód: dopisek |
|
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
Fav
![]() Może masz się ochotę odstresować przy jakiejś kawce? Np. w przyszłym tygodniu? |
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baaaardzo chętnie |
|
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę pracowała do 14:00 - któregoś dnia wybiorę się do Śródmieścia prosto z pracy - to akurat zdążę dojechać do 16
Dowiem się na kiedy mi przygotują świadectwo pracy w starej firmie - postaram się połączyć obie sprawy W poniedziałek dam znać |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Oto mój skarb najnowszy
Ancynamonko - ja też czekam na pierścionek "nie od mamy"
|
|
|
|
#4120 |
|
Rozeznanie
|
Ivanno pierścionek uroczy
Rzadko podoba mi się motyw serduszka w biżuterii ale taki prezent od mamy nosiłabym dumnie na palcu
|
#4121 |
|
BAN stały
|
Współczuje sytuacji, ale ja jestem z tych osób tez przeżywających i wiem co czujesz, chciałabyś aby było tip top a nie jest
![]() Postaraj sie nie brac tak wszystkiego do siebie..jesli zauważysz konkretną osobę która obrabia Ci tyłek powiedz jej wprost że nie masz nic z tym wspólnego, a gdyby tak było, jestes na tyle powazną osobą że bys sie przyznała.. Nie wiem co poradzuc, strasznie mi Cie szkoda -------------------- Dzisiaj czytałam artykuły w TS o raku piersi...kurcze jak to wszystk ozmienia, jak my zdrowi ludzie nie potrafi dcenić to że codziennie sie budzimy zdrowi, możemy iść do pracy, byc przy bliskich...popłakałam się pogoń za karierą, pieniądze..a tak naprawdę nawazniejsze jest zdrowie i szczęście rodzinne bo bez tego nie ma nic, najdroższe i najcudowniejsze rzeczy nic nam nie dadzą poza lekkim uniesieniem kącika ust na sekundę,a potem i tak jest żal i smutek! |
|
|
|
#4122 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Ivanno ładny pierścionek
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
|
|
|
|
#4124 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam normalne zajęcia już 2 październikaPolecam np. Tess Gerritsen(takie trochę czytadła,ale wciągają niesamowicie),Jonathana Kellermana,Jeffreya Deavera Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odebrałam indeks co było na prawdę wzruszające(i oczywiście wygłupiłam się odbierając go bo z tego stres że będę musiała wywołana z imienia i nazwiska przejść przez całą salę ludzi tak się rozkojarzyłam,że po odebraniu indeksu upadł mi na podłogę ).Potem napisałam test językowy i spotkałam się z czterema moimi znajomymi z ,którzy pomimo iż tylko jeden z nich jest ze mną na jednym kierunku to wszyscy znaleźli się w podobnych dziedzinach,będziemy mieli zajęcia w tych samych miejscach a częściowo nawet razem mam nadzieję.Poszliśmy nad Odrę do zacisznej przystani motorówek,posiedzieliśmy i pogadaliśmy.Do tego odebrałam plan zajęć(fajny i na prawdę luźny ,nie podoba mi się tylko pozycja pod tytułem fizyka,ale na szczęście są to jedyne zajęcia w piątek i to jeszcze co drugi tydzień) i podział na grupy-okazało się że trafiłam do grupy z moim kolegą z LO więc zawsze będzie raźniej .Jestem dobrej myśli.Byłoby na prawdę idealnie gdyby nie buty które tradycyjnie zmasakrowały mi stopy przez co ledwo się poruszam Ivanno,śliczny pierścionek |
||||||
|
|
|
#4125 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A najtrudniej jest jak bar się tak nazywa i po paru piwach próbujesz powiedzieć przez telefon gdzie jesteś
)Fav, jaka porażka? Awans? Ludzie są zazdrośni, więc gadają, tak niestety było, jest i będzie Olej ich, szkoda zdrowia (i umów się z okulistą, bo te problemy z widzeniem i bólem głowy są niepokojące...). Głowa do góry ![]() I mała rada - Explorer to nie jest najbezpieczniejsza przeglądarka, chociaz to co opisałaś nie wygląda na działanie wirusa - lepiej dmuchać na zimne ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego jestem na pierwszej linii frontu - ale jak się coś dzieje, cokolwiek, marginesy się przesunęły, drukarka nie chce działać, trzeba strzelić tabeleczkę w exelu - to walą do mnie jak w dym. I jak znaleźć winnego - też. Ja nagrywałam płytki - bo nikt inny nie potrafił obsługiwać Nero bez karteluszki z instrukcja kroczek po kroczku. Boli mnie, że nie powie mi nikt wprost - tylko dowiaduję się albo niechcący słysząc, albo od osoby trzeciej, że to niby moja wina - bo ja ściągnęłam wirusa - a w necie grzebią wszyscy - i to czort wie po jakich stronach - ja tylko forum, poczta i all ... czyli najbezpieczniejsze strony jakie są, nic nie instaluję, nic nie ściągam, czyszczę ciacha. Więc czuje się niewinna, poza tym nie sądzę, żeby taki wir wpadł sobie przypadkiem i zaatakował jedną konkretną aplikację, w jednym konkretnym folderze. Bo plików z tym samym rozszerzeniem jest wiele w tej i w innych aplikacjach - one są nienaruszone. A zaraz po wizycie u Prezesa, szefowa z przekąsem zapytała czy jestem zadowolona. Odpowiedziałam jej, ze musiałabym być głupia, żeby nie być - bo dostałam dużo lepsze warunki od poprzednich i , tak, jestem zadowolona. Widziałam normalnie zawód na jej twarzy .... Truskawciu - wiem, w domu mam Mozillę, ale w pracy nic nie instaluję, nie chcę się "rządzić" na nie swoim kompie - teraz będę miała swój - więc Inna sprawa, ze, żeby w takiej firmie nie było FireWalla ani anty wira to skandal !!!! A nie ma, bo szkoda kasy ![]() Z oczkami byłam niedawno - nic się nie poradzi - mam astygmatyzm, zespół oka leniwego i po prostu tak mam ... muszę z tym żyć. Zaburzenia widzenia, mam na tle nerwowym - przetestowałam to już w zeszłym roku. Tak samo jak typowe objawy zawału, omdlenia, zawroty głowy, zaburzenia równowagi .... i inne jeszcze ..... |
|
|
|
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Favkesiku, współczuję nerwowej sytuacji w pracy ![]() Sama w domu jestem i jak zwykle nie chce mi się iść spać. Lubię jak ktoś miły (wiadomo kto ) leży obok mnie w łóżku, jakoś przyjemniej się zasypia. Ja to nie jestem typem samotnika
|
|
#4128 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Miałam nie jeść na noc, ale... zrobiłam jajka w sosie majonezowym (ogórek, cebula, takie tam
) i zjadłam z trzy. Ale przynajmniej zrobiłam przyjemność rodzince.Tylko jak ja teraz zasnę? Jutro praca. Wywalą, nie wywalą...Favkes - masz poprostu głupich i zawistnych ludzi w pracy - olej. Nie są warci rozmowy z Tobą. U mnie jest podobnie, wszyscy mówią o mnie za moimi plecami, a do mnie o wszystkich nieobecnych. Również mnie to boli, ale staram się odciąć. |
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Fav, jesli tylko chcesz, moge Twoja sytuacje skonsultowac z bardzo dobrym specjalista od informatyki. Ma doswiadczenie w odzyskiwaniu danych tych prywatnych i korporacyjnych wartych kupe kasy. Tylko bede potrzebowala danych o programie w jakim to sie stalo i opis sytuacji na pw. Moze da sie zdalnie cos poradzic. Jak nie bedzie sie dalo nic zaradzic, to przynajmniej bedziesz miala fachowa odpowiedz na problem jaki zaistnial.
Bo wirusy z netu raczej nie sa skierowane na takie dzialanie, to by bardziej wygladalo na atak hakera (w co watpie), czy blad/niedopatrzenie czlowieka. Tak ze, Ty sie niczym nie przejmuj, bo nie wierze ze jest w tym jakakolwiek Twoja wina. Ale mozna ludziom przymknac mo... plotki.Tak na spokojnie, jak bedziesz miala czas i chec, napisz. A teraz wyluzuj sie i zapomnij na weekend o sytuacji. I gratuluje zasluzonego awansu.
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Betty .. dziękuję. Pewnie skorzystam - tylko muszę się na spokojnie zastanowić jak to wytłumaczyć.
Dobrze wiedzieć, chociaż dla samego siebie, ze się nie popełniło błędu. Dziewczyny - dziękuję wam za ciepłe sowa - naprawdę .. to pomaga edit. Betty - napisałam PW |
|
|
|
#4131 | |
|
BAN stały
|
Fav, nie daj się szujom
![]() Cytat:
![]() Niektórzy ludzie starają się przestrzegać pogrubionego (nomen omen ).--- Ja też odwaliłem wieczorem kulinarny poniekąd numer Odkamieniałem czajnik, wsypując do niego paczkę kwasku cytrynowego (ocet za bardzo wali). Zapomniałem powiedzieć o tym ojcu, który, przygotowując obiad na jutro, podlał tą wodą mięso I chyba jutro obiadu nie będzie A na dodatek (skleroza?), jakieś pół godz. temu zafundowałem sobie ekstra kwaśną herbatę
|
|
|
|
|
#4132 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nieźle.Smacznego
|
||
|
|
|
#4133 | ||||||
|
Wiedźma
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W najgorszym razie rypniesz robotą (choć wątpię, by tak się to skończyło). Gdybyś chciała rady fachowca (i w dziedzinie zarządzania, i informatyki, i ZZL hurtem) - dzwoń. Razem z Królewną coś poradzimy. Cytat:
Rewelacyjna nazwa. Musi właściciel mieć poczucie humoru. No i nawet ma sens... ![]() Cytat:
Toż wy pewnie macie zabugowany cały dysko oraz wykładzinę wokół.
|
|
#4134 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Staram się, najbardziej boli to, że jedną z nich jest moja własna, prywatna Ciotka.
Cytat:
Cytat:
![]() ejjj, ja tez chce toster - poproszę jakąś zagadkę
|
||
|
|
|
#4136 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Myślę czym pachnieć, żeby zabić jutro panią warszawiankę w pracy. Jakieś propozycje?
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w pracy nie lubią Smoka - chore jakieś ?? |
|
|
|
|
#4138 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Może Hypnotic Poison? U mnie chyba nikt nie lubi wanilii, w ogóle rzadko kto lubi ![]() Hypnotic z MAC MV2, Amorito i kokosem YR
|
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Margot, agnysko81, ivanno, Moniu
Cytat:
. Sliczna jestes i basta. A to zdjecie w kapeluszu - cudo! BTW mam ogromna slabosc do kapeluszy.ancynamonko, Ivanno zycze wam wymarzonych pierscionkow! Iwanno, ten tez sliczny Burn, pierwsze koty za ploty! Zobaczysz- bedzie fajnie. Favkes, co do awansu - gratuluje. wiem, ze reakcja otoczenia odbiera ci cala radosc. To zwykla, beznadziejna ludzka zazdrosc i nieumiejetnosc cieszenia sie czyims szczesciem. Co do firmy i braku zabezpieczen komputerowych- teraz sa efekty. Kazdy informatyk im to powie. Trzymam kciuki, aby dane udalo sie odzyskac! Sciskam mocno! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

- chociaż może nie powinnam obrażać tych miłych zwierzątek 

- czyli nie mamy nic - księgowania od maja sa do robienia od nowa. Ale, nie wiem czemu - wszyscy mają pretensję do mnie. Niby nikt nic nie mówi - ale to się czuje, te spojrzenia, szepty za plecami - zaczynam mieć tego dość. Tym bardziej, że ja od maja nie miałam nic wspólnego z ksiegowaniem - bo zajmowałam sie zopełnie czymś innym.

za nowe prace.

ale na szczęśxie pogoda sie poprawiła
(nomen omen