Scent Bar V - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-27, 00:24   #4141
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
U mnie w pracy nie lubią Smoka - chore jakieś ??
Najwidoczniej
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 00:38   #4142
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Może Hypnotic Poison? U mnie chyba nikt nie lubi wanilii, w ogóle rzadko kto lubi
O tak, tylko w duzych ilościach, koniecznie
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Favkes, co do awansu - gratuluje. wiem, ze reakcja otoczenia odbiera ci cala radosc. To zwykla, beznadziejna ludzka zazdrosc i nieumiejetnosc cieszenia sie czyims szczesciem.
Co do firmy i braku zabezpieczen komputerowych- teraz sa efekty. Kazdy informatyk im to powie. Trzymam kciuki, aby dane udalo sie odzyskac!
Sciskam mocno!
Mariolu - dzięki.
Mnie się wydaje, ze One myślą, że nie zasłużyłam, bo nie zdają sobie sprawy za co mi się to dostało. Odwaliłam mnóstwo pracy nad uwłaszczeniami mieszkań. Przemaglowałam tysiące planów mieszkań, przeliczyłam od nowa wszystkie udziały w gruntach, zrobiłam dokładne tabelki - wzorując się na planach architektów. Nie dysponując żadnym programem architektonicznym - jedynie paintem. Cała dokumentacja architektoniczno inwentaryzacyjna jest zrobiona profesjonalnie. Część jest zatwierdzona już przez Starostwo.
A One pewnie, myślą, ża ja sobie w tym czasie siedziałam i nie robiłam nic tylko grzebałam w necie. To dlatego tak je gryzie - tak myślę.
To wynika z niewiedzy i głupoty ludzkiej. Bo nie sądzę, żeby to była zawiść .... chyba nie. No może z wyjątkiem jednaj osoby.

Tak sobie dziś wieczorem siedze i analizuję całą sytuację - i właśnie tak mi wyszło

a co do zabezpieczeń - to ja trąbiłam od kilku miesięcy -ale nic, zero odzewu. Teraz coś kupią. Szkoda, ze po fakcie.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Najwidoczniej

Idę spać ... jutro mam mieć 12-cioro dzieci na stanie.
Krzyś miał wczoraj 7-me urodziny, robimy jutro i mały zaprosił na nie pół klasy
Będzie cyrk . Nie wiem jak to obrobię, bom psychicznie wykończona .. Ale pewnie dam radę - zawsze tak jest
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 00:54   #4143
Betty83
Zakorzenienie

Truskawko, a gdzie się mieści ten przybytek ?
Do Lbn mam niecałe 100km i bywam raz na jakiś czas, może jak będę odwiedzać częściej promotorkę, albo najsympatyczniejszą koleżankę, to z chęcią tam zawitam. Bo mnie zaintrygowała sama nazwa

Z Lbn znam dwa skrajne poglądy na temat wegatarianizmu, który był ostatnio poruszany w Barze... Znam jeszcze parę, ale są mniej aktualne
Anka jest zadeklarowną weganką od 10 lat, która opiera się także na tych filmach o przewozie zwierząt do rzeźni.... i chyba nie muszę więcej mówic....
Ale na ostanim spotkaniu wyłożyłam jej argumenty Truskawy, którą uważam za kompetentną, a nawet za autorytet w tej kwestii. Była dyskusja, która i tak nic nie zmieniła w poglądach na żywienie ludzi ( bowiem rypnęło się m.in np. na hgb, które ona ze swoją dietą ma dużo wyższe od mojego), może trochę na aktualizację jej widzenia skali zjawiska.

Fenris, jak nie można lubić wanilii w jesień i zimę?

Abstrahując od tematu (ale nie za daleko ) w moim obecnym mieście jest świetna kanjpa o nazwie "... końca nie widać" - oczywiście otwarta do ostatniego klienta...
Mają świetnego drinka składającego się z wybranego alkoholu w postaci shota czy 50-tki i zamówienia taksówki do domu ]

Na bogów, Sabb, dlaczego rozumiem i ciągnie mnie do ludzi, którzy musieli być doświadczani przez los i ludzi.... Nawet nie musiałabymm czytać tego co na biało, żeby mieć takie emocje dla Ciebie. Bądź jaka jesteś, bo jesteś mądra i silna! Chociaż czasem czlowiek marzy żeby być głupim i nie posiadać tej mądrości....

Fav, mnie w niedzielę czeka kinder-party, mała kończy 4 latka ale nie będzie aż tyle dzieciaczków...

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2008-09-27 o 09:54
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 01:25   #4144
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Brawo! Wygrała pani toster
Jupi!
A mogę sobie wybrać?
Bo widziałam ostatnio czarne z czachą w klimacie Jolly Roger i po prostu mnie urzekły. Kiedy w końcu wyremontuję kuchnię kupię sobie taki makabryczny tosterek.
Cytat:
Edit: przetestowałaś Ninę na Królewnie?
A kysz! A Kysz! A kysz! Namawiasz mnie do złego.
Na razie Nina tkwi w kątku szuflady i nawet jej w ręce nie biorę. jak znam życie - Królewna byłby zachwycony, a ja zapowietrzyłabym się z absolutnie laickiego oburzenia. :hahaha;
Cytat:
Staram się, najbardziej boli to, że jedną z nich jest moja własna, prywatna Ciotka.
Słuchaj... Ja wiem, że z mojej perspektywy jest łatwiej tak na to patrzeć, ale spróbuj.
Otóż myslę, że w tej chwili atmosfera jest gorąca, bo wszyscy są w szoku, nikt nic nie wie, w związku z czym ludzie jak leci czują się winni.
Możliwe, że wszyscy teraz czują się tak, jak Ty - jak gdyby ludzie gadali im za plecami i jak gdyby ktoś ich obwiniał. To niepewność, stres, nieznana sytuacja o nieznych przyczynach i nieznanych na razie konsekwencjach.
Ułoży się, kiedy coś się wyjaśni, emocje opadną, ludzie okrzepną.

Cytat:
Chciałabym żartować. To paranoja jakaś. nie rozumiem, jak można mieć sieć, podpieta d netu i nie mieć zabezpieczeń. Przecież jak coś trafi jeden komp - to zaraz trzepnie wszystkie pozostałe. Paranoja
No. paranoja.

Cytat:
Myślę czym pachnieć, żeby zabić jutro panią warszawiankę w pracy. Jakieś propozycje?
MKK?

Cytat:

Idę spać ... jutro mam mieć 12-cioro dzieci na stanie.
Krzyś miał wczoraj 7-me urodziny, robimy jutro i mały zaprosił na nie pół klasy
Będzie cyrk . Nie wiem jak to obrobię, bom psychicznie wykończona .. Ale pewnie dam radę - zawsze tak jest
Łomatko!
No to współczuję... Khe, khe,khe... To znaczy... Miłej zabawy, chciałam napisać.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Na bogów, Sabb, dlaczego rozumiem i ciągnie mnie do ludzi, którzy musieli być doświadczani przez los i ludzi.... Nawet nie musiałabymm czytać tego co na biało, żeby mieć takie emocje dla Ciebie. Bądź jaka jesteś, bo jesteś mądra i silna! Chociaż czasem czlowiek marzy żeby być głupim i nie posiadać tej mądrości....
Betty, wiesz... to prawda, co piszesz.
Czasem człowiek wolałby być zadowoloną z siebie lalą z niezłomnym przekonaniem o własnej wyjątkowości. Bez konieczności dowodzenia jej.

Mówi się, że co nas nie zabije, to nas wzmocni, ale jak dla mnie to trochę takie pocieszenie dla tych, którzy muszą być silni, bo nie mogą być po prostu szczęśliwi.

Z drugiej strony, czy ludzie słabi naprawdę są szczęśliwi? Czy ludzie, którzy nie cierpieli potrafią docenić luksus normalnego życia? Błogosławieństwo codziennych kłopotków?

Nie chcę tu truć, ale Ty wiesz... Prawda, że wiesz?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 02:30   #4145
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny. Znów porażka.

Czuję, że zaczyna mnie brać. Nasilają mi się objawy nerwicowe i z tyt. zmiany klimatycznej.
Koszmar. Kręci mi się w głowie, chodzę jak pijana, mam kurzą ślepotę i w ogóle bardzo nie wyraźnie widzę. A do tego non stop mnie boli głowa .

Ale do rzeczy - bo chciałam się wyżalić - tylko tutaj mogę.
(...)
Ciachulec mówi, zebym to olała. Niedługo dostane własny pokój, własengo kompa, własną drukarkę i łacze ... i bedę mogła im powiedzieć, żeby się cmoknęły - ale ja tak nie potrafię. Jadę na prochach, serce mi kołacze, w pracy az mi się wszystko telepie ..... wiem, ze nie jestem niczemu winna - a jednak czuje się jak zbrodniarz - łaaaj ??

Jak się sytuacja nie zmieni to chyba odejdę .... chociaz szkoda
Po co , przeciez to nie poprawi twojego samopoczucia , bo dołączą nowe stresy . Po prostu przeczekaj. W naszym społeczweństwie większosć ludzi , wyznaje spiskowa teorię dziejów. Zawsze gdzies coś podejrzewają. To nie twój problem tylko ich.
Rób swoje i nie przejmuj się , za jakiś czas się uspokoi.
Objawy , kóre opisałaś wyglądają na migrenę oczną. ona często wystepuje z niedotlenienia , na coz kolei ma często wpływ silny stres. Dotleniaj się co wieczór przed snem odechami przeponowymi ( pranajamy) opisanymi w jodze. Nie usuwają natychmiast ale łagodzą objawy i częstotliwość występowania lepiej niz jakiekolwiek medykamenty, no i bez skutków ubocznych.

Głowa do góry
Stary 2008-09-27, 02:43   #4146
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Betty, wiesz... to prawda, co piszesz.
Czasem człowiek wolałby być zadowoloną z siebie lalą z niezłomnym przekonaniem o własnej wyjątkowości. Bez konieczności dowodzenia jej.

Mówi się, że co nas nie zabije, to nas wzmocni, ale jak dla mnie to trochę takie pocieszenie dla tych, którzy muszą być silni, bo nie mogą być po prostu szczęśliwi.

Z drugiej strony, czy ludzie słabi naprawdę są szczęśliwi? Czy ludzie, którzy nie cierpieli potrafią docenić luksus normalnego życia? Błogosławieństwo codziennych kłopotków?

Nie chcę tu truć, ale Ty wiesz... Prawda, że wiesz?

Nu.. WIEM.... i dlatego staram sie przeżywać każdy dzień, jak gdyby był ostatnim (chociażby jak wg. Prachetta zmieniać codzień bieliznę )

Na bardzo złe sprawy ustawiam sobie mantry, okupione zwykle paroncnymi przegyzaniami kwestii własnej winy - ale z czasem proces sie skraca...
Na własną matkę musiałam mantrę wymyśić i jej trzymać, żeby żyć normalnie.
Bo do cholery, chyba nigdy nie zrozumiem, jak można było tak postąpić. Nawet teraz kiedy mam własne dzieci - tym bardziej! Wiem, piszę formę, a nie treść - taka wada.
Ja tam sie cieszę z przyziemnych kłopotków, bo dzięki nim czuję że naprawdę żyję.
A co do dowodzenia czegokolwiek - człowiek to ma być uczciwy tylko wobec siebie i ludzi których do siebie dopuści i z nimi się jakichś względów liczy, bo z tego będzie sądzony.
W każdym razie, masz kawał kąta w moim sercu i to bardzo czystego kąta i poukładanego, bo za każdym razem jak coś piszesz od siebie to tak się dziwnie coraz bardziej układa... Chce sie często napisać, ale się nie pisze, żeby nie rozdrapywać. Zresztą sama wiesz... ale na ogół to co piszesz bardzo wzmacnia i za to Wielkie
Chciałabym kiedyś przeczytać, jak piszesz, że jesteś Szczęśliwa, choćby ten stan miał trwać chwilę, ale żeby był pobawiony obaw, że coś sie za chwilę spieprzy. Naprawdę nie chciałabyś kiedyś, z calym swoim realistycznym podejściem do spraw, tak powiedzieć?
I nieważne co bedzie za parę chwil.
Sama wiesz jak głęboko się spada - ale to juz było... Gorzej już nie będzie.
Stary 2008-09-27, 06:48   #4147
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Fenris, jak nie można lubić wanilii w jesień i zimę?
No ja też kompletnie nie rozumiem, bo wanilię uwielbiam również w lecie Ale tak jest, że dużo osób się krzywi na sam zapach.
Cytat:
MKK?
Czyli? Jeśli nie znam skrótu, to nie mam

Za godzinę ostatecznie postanowię co zakładam. Do czerwonej bluzki będzie to zapewne HP
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 09:00   #4148
ancynamonka
Rozeznanie

Cytat:

Z Lbn znam dwa skrajne poglądy na temat wegatarianizmu, który był ostatnio poruszany w Barze... Znam jeszcze parę, ale są mniej aktualne
Anka jest zadeklarowną weganką od 10 lat, która opiera się także na tych filmach o przewozie zwierząt do rzeźni.... i chyba nie muszę więcej mówic....
Ale na ostanim spotkaniu wyłożyłam jej argumenty Truskawy, którą uważam za kompetentną, a nawet za autorytet w tej kwestii. Była dyskusja, która i tak nic nie zmieniła w poglądach na żywienie ludzi ( bowiem rypnęło się m.in np. na hbg, które ona ze swoją dietą ma dużo wyższe od mojego), może trochę na aktualizację jej widzenia skali zjawiska.
O rety, Betty Twój post sprawił, że zgłupiałam; a konkretnie zgłupiałam na widok skrótu hbg- jak się domyślam przestawiłaś literki i miało być hgb, czyli hemoglobinaJuż w pewnym momencie zastanawiałam się czy nie zjadłaś s (shbg- sex hormone binding globulin), ale stwierdziłam, że to by się nie wiązało z tematem. Człowiek jak się opatrzy z pewnymi skrótami to jego mózg już nie chce przyjmować innych możliwości
Co do niejedzenia mięska a wyników morfologii- z doświadczenia wiem, że wegetarianie którzy zwykle dbają o urozmaiconą dietę mają często lepsze wyniki niż osoby mięsożerne. Sama nie jem dużo mięsa i zwykle hemoglobinkę miałam jak zdrowy facet nie jak wątła kobietka. Jednak pacjentkom w ciąży zwykle zalecam jedzenie czerwonego mięsa i roślin strączkowych zanim udadzą się do lekarza po sztuczną substytucję. Co fakt to fakt; żelazo w mięsie jest najłatwiej przyswajalne przez organizm
Abstrahując od diety nic na świecie nie skłoniłoby mnie do zrezygnowania ze skórzanych butów, torebek i kurtek

Mariolu, truskawko dzięki za trzymanie kciuków- może się po 7 latach doczekam wreszcie;P

wymiana kosmetyczna; klik!
ancynamonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 09:53   #4149
Betty83
Zakorzenienie

O jaaaa.... gdzie ja miałam oczy... no cóż późno było.....
poprawię lepiej, żeby nie wyrzucalo mojego posta na zapytanie o wspomnianą pigułkę.
Dzięki Ancynamonko

Oczywiście chodziło o porównanie wyników morfologii.
Mam z tym problem od dzieciństwa, nawet przyjmujac preparaty z żelazem hgb było max 11. Ale zdarzało sie spadać do 8. Dieta nawet ok, i zielone warzywa, i wątróbki, i prawie wszystko co bogate w żelazo przerabiałam. A od żelaza w tabletkach miałam wiekszość działań nieporządanych i minimalny efekt.
Ostatnio jednak skoczyło do 12,3 i prawdopodobnie jest to wynik przyjmowania kwasu foliowego i b-complex, moja lekarka jest skłonna uznać takie uzasadnienie.
Mnie dość często zastanawiają buty wegetarian, bo w zdarza się że pada jeden z najsilniejszych argumentów. Chociaż staram się nie prowadzić dyskusji ideologicznych na tym polu.
Stary 2008-09-27, 10:57   #4150
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Fav, mnie w niedzielę czeka kinder-party, mała kończy 4 latka ale nie będzie aż tyle dzieciaczków...
Cytat:
Łomatko!
No to współczuję... Khe, khe,khe... To znaczy... Miłej zabawy, chciałam napisać.
Oprócz dzieci, będą oczywiście ich rodzice - nie wszystkich, tylko niektórych - ale to i tak daje jeszcze 8 dorosłych osób + 2 ( my )
Będzie fajnie - a i z premedytacją dziś nie sprzątam - po co jak jutro będzie jeszcze większy syf
Cytat:
Jupi!
A mogę sobie wybrać?
Bo widziałam ostatnio czarne z czachą w klimacie Jolly Roger i po prostu mnie urzekły. Kiedy w końcu wyremontuję kuchnię kupię sobie taki makabryczny tosterek.
Gdzie taki widziałaś? Ja bym chciała czarny z czerwono białą aplikacją - wszelkie czachy, kościotrupy i inne takie mile widziane

Cytat:
Słuchaj... Ja w iem, że z mojej perspektywy jest łatwiej tak na to patrzeć, ale spróbuj.
Otóż myslę, że w tej chwili atmosfera jest gorąca, bo wszyscy są w szoku, nikt nic nie wie, w związku z czym ludzie jak leci czują się winni.
Możliwe, że wszyscy teraz czują się tak, jak Ty - jak gdyby ludzie gadali im za plecami i jak gdyby ktoś ich obwiniał. To niepewność, stres, nieznana sytuacja o nieznych przyczynach i nieznanych na razie konsekwencjach.
Ułoży się, kiedy coś się wyjaśni, emocje opadną, ludzie okrzepną.
Może bym tak pomyślała, gdyby nie to, że jedna przychylna mi osoba powiedziała, ze one gadają za moimi plecami,że to moja wina. Ja się nie czuję winna sama z siebie - to ta chora sytuacja powoduje, że się źle czuję.

W nocy przyszła mi do głowy pewna koncepcja. Znam kogoś, kto miałby motyw, żeby nam zaszkodzić. Nie personalnie - chodzi tutaj o firmę. I nie wiem co z tym zrobić. Jestem oczywiście daleka od oskarżeń - ale przyszło mi coś do głowy i nie wiem co z tym zrobić, żeby sprawę wykluczyć, bądź potwierdzić

Cytat:
MKK?
Boski wybór. Siki, kupa i brud - to idealny zestaw zapachowy

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Rób swoje i nie przejmuj się , za jakiś czas się uspokoi.
Staram się jak mogę

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Objawy , kóre opisałaś wyglądają na migrenę oczną. ona często wystepuje z niedotlenienia , na coz kolei ma często wpływ silny stres. Dotleniaj się co wieczór przed snem odechami przeponowymi ( pranajamy) opisanymi w jodze. Nie usuwają natychmiast ale łagodzą objawy i częstotliwość występowania lepiej niz jakiekolwiek medykamenty, no i bez skutków ubocznych.

Głowa do góry
Dziękuję, pojęcia nie miałam. Spróbuję
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 13:00   #4151
gryx82
BAN stały

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-khan-edp.html
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 13:25   #4152
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Może Hypnotic Poison? U mnie chyba nikt nie lubi wanilii, w ogóle rzadko kto lubi

Cytat:
Do Lbn mam niecałe 100km i bywam raz na jakiś czas, może jak będę odwiedzać częściej promotorkę, albo najsympatyczniejszą koleżankę, to z chęcią tam zawitam. Bo mnie zaintrygowała sama nazwa
A do Lbn-a to ja mam podobnie, tylko ja ze wschodu...okolice Białej P.

Kosze trawę, zrobiłam sobie przerwę aby ochłonąć wstrętna urosła przez te deszcze...

Favkes a może faktycznie ktos Ci chciał zaszkodzić, sama nie wiem co o tym myśleć Tylko po co?

Sab jeśli chodzi o powiedzenie że co nas nie zabije...to sie do końca z nim nie zgadzam wole stwierdzenie, ze czas leczy rany...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 13:56   #4153
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Pora nadrobić zaległości... (tak to jest, jak się moderuje z trzech różnych komputerów )

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa jak byś wyglądała w blondzie???
Blond już był - podobam się sobie w tej wersji i z pewnością jeszcze do niej wrócę A w załączniku zdjęcie stanu aktualnego - przepraszam za brak makijażu, mam nadzieję, że nie będzie ofiar w ludziach

Cytat:
Truskawo to moje włosy wołające o pomstę do nieba widac od której partii są zniszczone. Sorka za nieład, ale same sie tak wykręcają
Nie jest źle, przesadzasz

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Postrzyżyn nie obiecuję, ale do przyjazdu namawiam i serdecznie zapraszam
Jak dobrze pójdzie to będę około połowy listopada

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Zdałam na 2 rok Prawa egzamin z prawa rzymskiego zaliczony na 3 (słabo ale zaliczony)
gratuluję!!!

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
1 pazdziernika ide do pracy, dzisiaj juz wszystkie dokumenty podpisalam... jeszcze tylko badania mi zostaly. Nie wiem czy bardziej sie ciesze czy boje

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Irko, mam taka nadzieje i w sumie pocieszam sie, ze na poczatku pewnie bede 'przynies, podaj, pozamiataj' czyli 'zrob wypisy i mocno trzymaj haki'
Pani chirurg?

Cytat:
Z oczkami byłam niedawno - nic się nie poradzi - mam astygmatyzm, zespół oka leniwego i po prostu tak mam ... muszę z tym żyć.
Zaburzenia widzenia, mam na tle nerwowym - przetestowałam to już w zeszłym roku. Tak samo jak typowe objawy zawału, omdlenia, zawroty głowy, zaburzenia równowagi .... i inne jeszcze .....
Ojoj...

Cytat:
Myślę czym pachnieć, żeby zabić jutro panią warszawiankę w pracy. Jakieś propozycje?
Czymkolwiek - byle trwałe i o trzy psiki za dużo

Cytat:
U mnie w pracy nie lubią Smoka - chore jakieś ??
Ale to już wiemy

Cytat:
Truskawo, normalnie nie wierze, toz to zwykla kokieteria. Sliczna jestes i basta. A to zdjecie w kapeluszu - cudo! BTW mam ogromna slabosc do kapeluszy.
Dziękuję Zarumieniłam się od czoła po palce u stóp

Cytat:
To nie w Lublinie - w Łukowie - około 80 kilometrów na północ od Lublina

Cytat:
Ale na ostanim spotkaniu wyłożyłam jej argumenty Truskawy, którą uważam za kompetentną, a nawet za autorytet w tej kwestii. Była dyskusja, która i tak nic nie zmieniła w poglądach na żywienie ludzi ( bowiem rypnęło się m.in np. na hgb, które ona ze swoją dietą ma dużo wyższe od mojego), może trochę na aktualizację jej widzenia skali zjawiska.
Ja wcale nie twierdzę, że wegetarianizm to prosta droga do choroby i ludzie MUSZĄ jeść czerwone mięso Dobrze opracowana wegetariańska dieta to świetna sprawa. Ja tylko pisałam, że warunki transportu i traktowanie zwierząt w ubojniach wygląda inaczej niż się sądzi. A za mięsem w sumie sama nie przepadam. Tak się zastanowiłam, kiedy ostatnio jadłam wieprzowinę lub wołowinę i... nie pamiętam Nawet spaghetti preferuję z tuńczykiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosy.JPG (13,2 KB, 66 załadowań)

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 14:48   #4154
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Blond już był - podobam się sobie w tej wersji i z pewnością jeszcze do niej wrócę A w załączniku zdjęcie stanu aktualnego - przepraszam za brak makijażu, mam nadzieję, że nie będzie ofiar w ludziach
Jej ale Ty ślicznie wyglądasz i strasznie mi sie podoba teraz Twoja fryzura, a jesli to jest bez makijazu..no to pozazdrościć...ja bym tak nigdy ładnie nie wyszła
Masz może jakies foty w blondzie...to nic że stare.
Cytat:
Nie jest źle, przesadzasz
Oj na zdjęciu może faktycznie nie wyglądają źle, ale uwierz, od połowy sa tragiczne, ale to przez rozjaśnianie po 2 farbach i wcześniejszym rozjasnianiu.
Stary 2008-09-27, 16:05   #4155
dzika truskawa

Cytat:
Jej ale Ty ślicznie wyglądasz i strasznie mi sie podoba teraz Twoja fryzura, a jesli to jest bez makijazu..no to pozazdrościć...ja bym tak nigdy ładnie nie wyszła
Masz może jakies foty w blondzie...to nic że stare.
Oj na zdjęciu może faktycznie nie wyglądają źle, ale uwierz, od połowy sa tragiczne, ale to przez rozjaśnianie po 2 farbach i wcześniejszym rozjasnianiu.
Dziękuję (siostra musiała zrobić pięć zdjęć, żeby jedno było możliwe... )

Moje włosy też były już zmasakrowane od farbowania, są mocno wycieniowane, żeby jak najwięcej pozbyć się tych zniszczonych.

Lecę szukać siebie w blondzie (balejaż, całych nigdy nie farbowałam bo odrosty miałabym rażące już po dwóch tygodniach ), zaraz dokleję załącznik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blondi.JPG (39,8 KB, 24 załadowań)

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-09-27 o 16:57
Stary 2008-09-27, 16:25   #4156
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Dziękuję (siostra musiała zrobić pięć zdjęć, żeby jedno było możliwe... )

Moje włosy też były już zmasakrowane od farbowania, są mocno wycieniowane, żeby jak najwięcej pozbyć się tych zniszczonych.

Lecę szukać siebie w blondzie (balejaż, całych nigdy nie farbowałam bo odrosty miałabym rażące już po dwóch tygodniach ), zaraz dokleję załącznik
Umieram z ciekawości
Stary 2008-09-27, 16:39   #4157
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Polecam np. Tess Gerritsen(takie trochę czytadła,ale wciągają niesamowicie),Jonathana Kellermana,Jeffreya Deavera.Ostatnio wkręciłam się też w twórczość Grishama.No i zdecydowanie nieśmiertelną genialną Agathę Christie,uwielbiam jej styl,nadal świeży mimo że książki pisane często na początku XX wieku.
dzięki sprawdzę te czytadła

Fav, bardzo mi przykro Nie jestem dobra w doradzaniu ale rozumiem Cię, bo też przejmuję się takimi sprawami i atmosfera w pracy jest dla mnie ważna. Jednak jeśli nic nie zawiniłaś to olej te baby to to jak mówisz tylko ludzka głupota.
Jak coś chciały od Ciebie to potrafiły się odezwać a teraz tylko szepczą za plecami, ehhh...

Truskawko, wow piękne włosy i piękna Ty

Ivanno, piękny prezent
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 16:58   #4158
dzika truskawa

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Truskawko, wow piękne włosy i piękna Ty
Dzięki

Stary 2008-09-27, 17:50   #4159
Zuziunia
BAN stały

dzika truskawo delikatny ten balejaż, ciepły. Myślałam że jakas platynka
Stary 2008-09-27, 18:52   #4160
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Nu.. WIEM.... i dlatego staram sie przeżywać każdy dzień, jak gdyby był ostatnim (chociażby jak wg. Prachetta zmieniać codzień bieliznę )

Na bardzo złe sprawy ustawiam sobie mantry, okupione zwykle paroncnymi przegyzaniami kwestii własnej winy - ale z czasem proces sie skraca...
Na własną matkę musiałam mantrę wymyśić i jej trzymać, żeby żyć normalnie.
Bo do cholery, chyba nigdy nie zrozumiem, jak można było tak postąpić. Nawet teraz kiedy mam własne dzieci - tym bardziej! Wiem, piszę formę, a nie treść - taka wada.
Ja tam sie cieszę z przyziemnych kłopotków, bo dzięki nim czuję że naprawdę żyję.
A co do dowodzenia czegokolwiek - człowiek to ma być uczciwy tylko wobec siebie i ludzi których do siebie dopuści i z nimi się jakichś względów liczy, bo z tego będzie sądzony.
W każdym razie, masz kawał kąta w moim sercu i to bardzo czystego kąta i poukładanego, bo za każdym razem jak coś piszesz od siebie to tak się dziwnie coraz bardziej układa... Chce sie często napisać, ale się nie pisze, żeby nie rozdrapywać. Zresztą sama wiesz... ale na ogół to co piszesz bardzo wzmacnia i za to Wielkie
Chciałabym kiedyś przeczytać, jak piszesz, że jesteś Szczęśliwa, choćby ten stan miał trwać chwilę, ale żeby był pobawiony obaw, że coś sie za chwilę spieprzy. Naprawdę nie chciałabyś kiedyś, z calym swoim realistycznym podejście
http://sabbathofsenses.blogspot.com/...oubla-khn.htmlm do spraw, tak powiedzieć?
I nieważne co bedzie za parę chwil.
Sama wiesz jak głęboko się spada - ale to juz było... Gorzej już nie będzie.
Betty, ja chyba już przejdę na PW, bo trudno tak Cię przy ludziach ściskać.

Cytat:
Fenris, przepraszam w ogóle za tę radę.
Chodziło mi o TO.

Cytat:
Za godzinę ostatecznie postanowię co zakładam. Do czerwonej bluzki będzie to zapewne HP
I co ostatecznie założyłaś?

Cytat:
Napisane przez ancynamonka Pokaż wiadomość
Abstrahując od diety nic na świecie nie skłoniłoby mnie do zrezygnowania ze skórzanych butów, torebek i kurtek
No więc właśnie. Nie jadłam mięsa lat pięć (do teraz z resztą nie przepadam i jadam niemal wyłącznie drób i ryby) ale skórkowe buty muszą być. Nie lubię sztucznych tworzyw na stopach. A paski? A ramoneska maja nieśmiertelna?

Cytat:
Oprócz dzieci, będą oczywiście ich rodzice - nie wszystkich, tylko niektórych - ale to i tak daje jeszcze 8 dorosłych osób + 2 ( my )
Będzie fajnie - a i z premedytacją dziś nie sprzątam - po co jak jutro będzie jeszcze większy syf
Dobre podejście.
Opowiedz, jak przezyłaś.

Cytat:
Gdzie taki widziałaś? Ja bym chciała czarny z czerwono białą aplikacją - wszelkie czachy, kościotrupy i inne takie mile widziane
W SCC jest tak sklep z gadgetami w stylu pop emo. Podoba mi się w nim tylko toster (który widziałam przes szybę przechodząc obok, bo wiesz, że ja nie wchodzę do sklepów).
Cytat:
Może bym tak pomyślała, gdyby nie to, że jedna przychylna mi osoba powiedziała, ze one gadają za moimi plecami,że to moja wina. Ja się nie czuję winna sama z siebie - to ta chora sytuacja powoduje, że się źle czuję.

W nocy przyszła mi do głowy pewna koncepcja. Znam kogoś, kto miałby motyw, żeby nam zaszkodzić. Nie personalnie - chodzi tutaj o firmę. I nie wiem co z tym zrobić. Jestem oczywiście daleka od oskarżeń - ale przyszło mi coś do głowy i nie wiem co z tym zrobić, żeby sprawę wykluczyć, bądź potwierdzić
Favkes, nie podejmuję się udzielać Ci jakiejkowliek rady, bo nie mam danych.

Pamietaj jednak, że bardzo łatwo jest skrzywdzić człowieka pomówieniami.
I trudno to naprawić potem.

Cytat:
Boski wybór. Siki, kupa i brud - to idealny zestaw zapachowy
Cytat:
Sab jeśli chodzi o powiedzenie że co nas nie zabije...to sie do końca z nim nie zgadzam wole stwierdzenie, ze czas leczy rany...
One nie wykluczają się wzajemnie.
Ja jednak wolę koncepcję walki, dopóki można.
Znacznie lepiej goją się rany po zaciętej walce, niż po tym, jak po prostu pozwolisz się życiu kaleczyć.

Cytat:
Jesli Ty jesteś niefotogieniczna, to ja jestem święty Alojz z kopytami!

Naprawdę nie wiem, jak to napisać, żeby nie zabrzmiało jak lizanie dupy, ale wyglądasz po prostu cudnie.
Podoba mi się wszystko. Od gęstych, pełnych życia włosów począwszy, przez rysy twarzy, po niesamowity usmiech, który sprawia, że osobowośc i pogoda po prostu wyłażą z Ciebie wszystkimi porami.

Kurczę, obejrzałabym się za taką dziewczyną na ulicy.
Lubię ludzi, którzy są "jacyś", mają w sobie tę zadziorność, charakter.
Stary 2008-09-27, 19:03   #4161
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Scent Bar V

Truskawo, po raz kolejny potwierdza się to, co napisałam wcześniej- jesteś śliczna i to wlaśnie taka- naturalna, bez makijażu. Piękne włosy
BTW bardzo lubię czytać, gdy piszesz o Lublinie itp, wiesz, ze mam ogromny sentyment. moje ukochane miasto, tam przecież studiowałam. W Łukowie nigdy nie byłam, ale mijałam po drodze często, bo nawiedzałam namiętnie Zamość i to kilka dni w miesiącu
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 19:16   #4162
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
One nie wykluczają się wzajemnie.
Ja jednak wolę koncepcję walki, dopóki można.
Znacznie lepiej goją się rany po zaciętej walce, niż po tym, jak po prostu pozwolisz się życiu kaleczyć.
Pewnie że lepiej ale nie zawsze mozna, lepiej w milczeniu czasem przecierpieć, jesli walka nie ma już sensu. Ale wychodzę z założenia "dopóki walczysz, jestes zwycięzcą.." więc szybko sie nie poddaję, walczyc mozna tez milczeniem i w milczeniu.
Cytat:

Kurczę, obejrzałabym się za taką dziewczyną na ulicy.
Lubię ludzi, którzy są "jacyś", mają w sobie tę zadziorność, charakter.
No prawda że jest piekna..swietnie to ujełaś.

Cytat:
Truskawo, po raz kolejny potwierdza się to, co napisałam wcześniej- jesteś śliczna i to wlaśnie taka- naturalna, bez makijażu. Piękne włosy
BTW bardzo lubię czytać, gdy piszesz o Lublinie itp, wiesz, ze mam ogromny sentyment. moje ukochane miasto, tam przecież studiowałam. W Łukowie nigdy nie byłam, ale mijałam po drodze często, bo nawiedzałam namiętnie Zamość i to kilka dni w miesiącu
Ja Lublina nie lubię (ale mam tam fajnych znajomych) jako miasto mnie nie ciekawi, mam za to sentyment do Chorzowa, Katowic...

Mariolu to widzę że jako tako znasz "nasze" strony, ja do Lublina mam 80km, mój tz tam studiuje, na tej samej uczelni co Truskawa ale zupełnie na innym kierunku

Ja urodziłam się w Swidniku, mimo to czuję sie bardziej ślązaczką i mam sentyment do moich niemieckich korzeni.
Stary 2008-09-27, 19:21   #4163
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Favkes trzymam za jak najszybsze wyjasnienie i unormowanie sie sprawy.

Truskawciu coz moge powiedziec jestes sliczna masz ,to cos

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 19:25   #4164
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Truskawciu coz moge powiedziec jestes sliczna masz ,to cos
O tak i to nie wazeliniarstwo, żeby nie było...

ja jestem z tych osób które giną w tłumie...Truskawcia zupełnie odwrotnie
Stary 2008-09-27, 19:39   #4165
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=530096

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 21:09   #4166
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot - koleżanka ma 23 lata i uważa, że ja (miałam kilkunastu facetów) jestem prawie że dz..wką i jak to wygląda w oczach rodziców. A ja uważam, że to moja sprawa. Widać inne wychowanie.
Widac. I zgadzam się, że to Twoja sprawa, jesteś dorosłą osobą i to Ty decydujesz jak będzie wyglądało Twoje życie. Niestety, niektórym się wydaje, ze to ich pogląd na życie jest najwłaściwszy i nie przepuszczą żadnej okazji, żeby tę opinię uzewnętrznić - czego najlepszym przykładem "życzliwa" niedawna uwaga ze strony bliskiej mi koleżanki.

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Margot, wracając do sprawy Twojego kolegi nurtuje mnie jeszcze pytanie, czy szanowna narzeczona ma gdzieś gdzie facet przebywa w czasie tych nocy, u kogo śpi, czy pod mostem czy na ławce w parku? Dziwna dWziewczyna
Z tego, co mi wiadomo, ma to dokładnie gdzieś. I również uważam to za, delikatnie mówiąc, dziwne

Cytat:
Pochwalę się, zrobiłam dzisiaj pewien zakup obuwniczy. Są to buty, których na bank nie założyłaby nasza Margot45 Czarne, naturalnie
Za to Tobie się, mam nadzieję, będą dobrze nosiły

Cytat:
Dziewczyny. Znów porażka.
Jak się sytuacja nie zmieni to chyba odejdę .... chociaz szkoda
Favkes, współczuję sytuacji w pracy, ale szkoda Twoich nerwów, uwierz mi. Awansu moge Ci tylko pogratulowac, a że ludzie są zawistni to nic nowego. Spróbuj się nie przejmować aż tak, szkoda Twojego zdrowia. Sciskam mocno

Cytat:
Oto mój skarb najnowszy
Ivanno, bardzo ładny prezent

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja też odwaliłem wieczorem kulinarny poniekąd numer Odkamieniałem czajnik, wsypując do niego paczkę kwasku cytrynowego (ocet za bardzo wali). Zapomniałem powiedzieć o tym ojcu, który, przygotowując obiad na jutro, podlał tą wodą mięso
I co, było mięsko w sopsie słodko-kwaśnym? Smacznego!

A tak w ogóle to Ty chociaż byłeś delikatny i użyłeś kwasku - ja kiedyś w poprzedniej pracy odkamieniałam czajnik tradycyjnym odkamieniaczem, takim chemicznym. Kartkę co prawda na nim przykleiłam, nawet całkiem duzą, ale jeden z kolegów był tak spragniony, że zrobił sobie z tej wody kawę. I też się dziwił, czemu taka kwaśna... Na szczęście wypił chyba tylko łyk i resztę wylał, bo nic mu sie nie stało.

Cytat:
Jak dobrze pójdzie to będę około połowy listopada
To badź ale na postrzyżyny nie licz, masz prześliczne włosy i ani się waż je ścinać!

Sabbath, widzę kolejny piękny avatar
Stary 2008-09-27, 21:13   #4167
ancynamonka
Rozeznanie

Truskawko; jaka ty jesteś śliczna dziewczyna. O i Sab w avatarze też łypie okiem i uśmiecha się zawadiacko No co tu dużo mówić - widzę że to forum obfituje w piękne panie.

No dobrze to teraz wyjaśniam kolejne nieporozumienie. Shbg to nie pigułka tylko takie białko wiążące hormony płciowe którego poziom można oznaczyć u człeka. Jest podwyższone np w ciąży czy nadczynności tarczycy. Betty; pisząc "zjadłaś s" miałam na myśli literówkę.Zresztą nieważne
Wracając do tematu niedokrwistości to zwykle zaczyna się od suplementacji żelaza bo to najczęstsza przyczyna kłopotów w naszym nadwiślańskim kraju. Niedobory kw. foliowego i witamin z grupy B trafiają się rzadziej....no statystyki nadrabiają alkoholicy u których często występuje niedobór B12 Betty ciekawe że tyle męczyłaś się z problemem bo czego brakuje można wstępnie określić już po jednym z parametrów w morfologii czyli po najprostszym badaniu- a mianowicie po MCV (w niedokrwistości z niedoboru żelaza krwinki są małe więc ich objętość MCV jest poniżej 85 fl, a w niedoborach kw. foliowego i B12 krwinki są większe niż zwykle i MCV przekracza często 100fl). Nie mówiąc już o tym że można sprawdzić sam poziom żelaza i witaminy B12. Dobra kończę ten naukowy wywód ale akurat trafiłyście na mój konik.

Ja mięsa też mogłabym nie jeść. Za to dokładnie jak Sab nie lubię tworzyw sztucznych Uwielbiam swoja kurtkę, dość świeży nabytek i chyba się pochwalę i wkleję zdjęcie) Wcześniejszych kilka sezonów jesiennych tez przebiegałam w skórze.

Dziś miło spędziłam czas. Razem z TŻ pojechaliśmy do jego dzieciatych znajomych i pozwalałam się maltretować pociechom (dwie dziewczynki lat 6 i 2) . Obym wobec własnych dzieci umiała zachować jakąś konsekwencję... bo póki co lubię być ukochaną ciocią i daję sobie włazić na głowę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0990a.jpg (30,5 KB, 20 załadowań)

wymiana kosmetyczna; klik!
ancynamonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-27, 21:24   #4168
ivanna
Zakorzenienie

Ale mam do nadrobienia a tu weekendowe zjazdy na studiach

Favkes - życzę ci aby wszystko się ułożyło w końcu, kurcze najgorsze że naprawdę odbijają sobie błędy na Tobie a ty cierpisz

Sabb - osz jaki Avatar piękna tyś

Truskawciu - chciałam taki baleyage i du** zimna nie wyszedł mam jakieś włosy oporne zazdroszcze ci strasznie.

Nie mam czasu na nic nawet na sen pozatym z wypłaty poszło mi 200zł na książki na 2 rok studiów i tak jakby buty poszły sobie w las musze przeciez za coś zyć
Stary 2008-09-27, 21:56   #4169
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Pewnie że lepiej ale nie zawsze mozna, lepiej w milczeniu czasem przecierpieć, jesli walka nie ma już sensu. Ale wychodzę z założenia "dopóki walczysz, jestes zwycięzcą.." więc szybko sie nie poddaję, walczyc mozna tez milczeniem i w milczeniu.
Rzeczywiście można milczeniem i w milczeniu, ale to takie frustrujące...
Ja naprawdę jestem prosty człowiek - jeśli coś mam do kogoś - walę prosto w oczy i usiłuję doprowadzić do zadowalającego mnie rozwiązania.
Jeśli zaś już naprawdę muszę milczeć - staram się nie milczeć przeciw komuś, lecz po prostu mieć sprawę w nosie i zająć się czymś innym. Ruszyć do przodu.
Skutek niby ten sam - milczenie. Ale o ile większy komfort dla milczącego.

Cytat:
No prawda że jest piekna..swietnie to ujełaś.
Bo szczerze.

Cytat:
Ja Lublina nie lubię (ale mam tam fajnych znajomych) jako miasto mnie nie ciekawi, mam za to sentyment do Chorzowa, Katowic...
Pisałam już, że do Lublina mam sentyment wielki. Z czasem trochę mija, bocałe lata już tam nie byłam, ale przez kilka lat bywałam raz w roku na sympozjum filozoficznym na KUL-u i to były genialne wyjazdy. Nie mówiąc o wspaniałej, wówczas jeszcze nie wypindrzonej starówce oraz o najlepszym grzańcu w galaktyce.

Natomiast twój sentyment do Katowic mnie porusza. ludzie zwykle, nawet nie znając zupełnie miasta, psioczą, jakie jest paskudne, brudne i odpychające.
A to jest moje miasto i ja potrafię znaleźć w nim piękno.

Tak a'propos, - anegdotka:
Mam kumpla, który swego czasu uraczył mnie wyznaniem, jak to mu się Katowice nie podobają. Na co ja, że mają swoje zalety.
On sceptycznie pyta:
- Jakie?
- Ja tu mieszkam! - odpowiadam.
Kumpel z żalem:
- No tak, ale ty nie stoisz na każdym rogu.

Cytat:
Widac. I zgadzam się, że to Twoja sprawa, jesteś dorosłą osobą i to Ty decydujesz jak będzie wyglądało Twoje życie. Niestety, niektórym się wydaje, ze to ich pogląd na życie jest najwłaściwszy i nie przepuszczą żadnej okazji, żeby tę opinię uzewnętrznić - czego najlepszym przykładem "życzliwa" niedawna uwaga ze strony bliskiej mi koleżanki.
Tak sobie zacytuję ogólnie, bo mi się podoba.

I na temat, pozwolę sobie zacytować,pewnego gościa, co do którego mam bardzo silne, ale mieszane, uczucia. Tomasza z Akwinu:

Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek.

Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale Ty, Panie, wiesz, ze chciałbym zachować do końca paru przyjaciół.

Cytat:
Sabbath, widzę kolejny piękny avatar
Cytat:
Sab w avatarze też łypie okiem i uśmiecha się zawadiacko
Cytat:
Sabb - osz jaki Avatar piękna tyś
Na tym awku to prawdziwy uśmiech szczęścia.
Po dwugodzinnej wędrówce po skałach w pięćdziesięciostopniowym upale (piechotą, bo żadne zwierzę poza kotem i kozicą górską by tam chyba nie dało rady wleźć) dotarliśmy do oazy. Woda!

Proste rzeczy cieszą, kiedy przychodzą w odpowiednim momencie.

Cytat:
Ja mięsa też mogłabym nie jeść. Za to dokładnie jak Sab nie lubię tworzyw sztucznych Uwielbiam swoja kurtkę, dość świeży nabytek i chyba się pochwalę i wkleję zdjęcie) Wcześniejszych kilka sezonów jesiennych tez przebiegałam w skórze.
Świetna kurtka i bardzo zgrabne "nadzienie' w niej.

Ja w swojej skórze chodzę już kilkanaście lat. I zamierzam chodzić conajmniej jeszcze dwa razy tyle. Albo i cztery.
Potem kupię sobie taką z czerwoną podpinką, żeby szpanować.
Stary 2008-09-27, 22:05   #4170
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Truskawko, przepięknie! Piękne włosy, kolor świetnie dobrany, piękny uśmiech, rysy twarzy, cud miód dziewczyna

Sabbath, piekny av Słoneczny, radosny, wakacyjny

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czytałam własnie
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości