![]() |
#2371 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
No dziękuję.!
![]() Na dzień chłopaka. : Święto mężczyzn- piekło kobiet. ![]() Klej. Papier kolorowy. Kredki, czyli robie laurke dla panów. ![]() Toaścik za wszystkich panów. Tych dobrych i tych złych. ![]() Wasz jest ten jeden dzień, ale reszta dni w roku jest nasza.! ![]() Dzień tych, z którymi źle, a bez których jeszcze gorzej. :P Dużo kobiet mężczyźni. xD Wczoraj był taki piękny dzień. A dziś co.? Dzień Chłopaka. ![]()
![]() |
#2372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
najchłodniejsze noce to te, w których Twoje serce bije daleko nie chcę wiedzieć jak daleko ode mnie jesteś, w tym małym świecie kilometry nie mają znaczenia. stokrotkom daleko do stu płatków a jednak są wyrocznią. tylko to posiadam.. ![]() kolorowe niebo. powiedz te dwa słowa, dziewięć liter. błękit Twych oczu. <3 wciąż żyję NIM. bo twoje usta smakują jak życie. głupia grypa uczuciowa. brak zaufania do siebie. znaczyć dla kogoś wszystko.
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
Pink Princess.
Wszystko za mnie się samo robi. :P To właśnie w takich chwilach mówi się: trudno.? Bo działał jego urok, a nie mój intelekt. Ile razy znajdę klucz do szczęścia to zawsze ktoś wymieni zamek. :/
![]() |
#2374 | |
BAN stały
|
Cytat:
A może coś w takim stylu ? nie wiem czy to o to chodziło ale liczą sie chcęci ![]() _ TyLkO MoGła cOfNąć CzAs..ZrObIłaByM WsZyStKo abyć niewiedział :/ _ Ja WiEm Ze LePiEj ByLoBy NiE CzUc NiC aLbO cOfNaC cZaS:: _ Normalny Szach z królową w tle ![]() _ Czasami myślę co zrobiłam żle , że mnie olałeś .. _ Już Nawet ze sobą nierozmawiamy ![]() To chyba tyle Starałąm ise ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem po sekundzie zorientujemy się o źle dobranym słowie. sprawiles ze zaluje wypowiedzianych slow czy jeśli mógłabym cofnąć czas, czy postąpiłabym w pewnych sytuacjach inaczej? Ponoć najczęstszym uczuciem, które w nas siedzi jest żal... tylko tyle niestety i nie wiem czy o to chodzilo dokladnie...
![]() |
#2376 |
Zadomowienie
|
* Bo to właśnie Ty sprawiasz,
że mogę dotknąć nieba, chociaż jestem taka niska ![]() * -Weekendy w Paryżu, Zakupy w Nowym Jorku... - Jak to wszystko mieć? Czy... -Taaak, moja droga. Musisz przespać się z szefem ![]() * Bo to właśnie ode mnie bije ten blask, który sprawia, że Twoja dziewczyna jest zazdrosna, Kotku ![]() * Mnie nie możesz mieć. Mnie możesz tylko chcieć ![]() * Bo takiej klasy, Kotku, To nie znajdziesz nawet u Prady. * Wiedziałeś, że nigdy nie będę Twoja? Nie? To teraz już wiesz! ![]() * Nie masz na co liczyć... Jesteś ex, a `sex with ex` jest przereklamowany ![]() * Jestem nieprzeciętna. A Ty... No cóż... Powiedziałabym, ale... Nie chcę Ci odbierać marzeń ![]() * - Faceci bywają użyteczni. - Yyyy... Chyba tylko do robienia dzieci ![]()
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2008-09-28 o 19:02 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Raczkowanie
|
"Niech dziś cały świat się dowie, że się zakochałam w Tobie"
![]() ...:::Z facetami wielka bieda, ale bez nich zyc sie nie da!! ![]() Mój misiu,mój kochany!!czy jestes we mnie zakochany? każdy szuka kogoś by pójść tą samą drogą i kochać dniem i nocą.... Wierzę, że we wszystkim jest jakiś sens, że samo nic się nie dzieje... Mam takie male marzenie...Sięgnąć gwiazd i ...dostac Ciebie!... Czasami bez wspomnień łatwiej żyć... ...wystarczy jeden człowiek, aby zmienić swoje życie na zawsze... Czasem wystarczy jeden człowiek, jedna myśl, aby zmienić swoje życie... Czasami bez wspomnień łatwiej żyć... Nie wraca nic... Wierzę że we wszystkim jest jakiś sens, że samo nic się nie dzieje... KTOŚ ZABRAŁ MI NAWET MARZENIA! Im Bardziej Szczęśliwi Ludzie Mogą Być,Tym Bardziej Są Nieszczęśliwi Najlepiej by nie kochać, nie marzyć, nie śnić ale po co wtedy żyć?! Never Be The Same Again Wierzę, że we wszystkim jest jakiś sens, że samo nic się nie dzieje... Najważniejsze to mieć blisko siebie prawdziwych przyjaciół ![]() Życie jest piękne..jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej... Czemu jesteś tam a ja tu tak bardzo brak mi ciebie tu ;( "...tak niewielu wierzy w miłość, a tak wielu na nią czeka..." _________________________ _________________________ ___ Mam nadzieję, że cos sobie wybierzecie ![]() ![]() _________________________ _________________________ ___ A JA POTRZEBUJE ZNÓW POMOCY! potrzebuję opisy o tęsknocie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2378 | ||||||
Zakorzenienie
|
oj jak miło
![]() ![]() ![]() Cytat:
'fontanna szczęścia mieniącymi kropelkami uśmiechu obsypała..' 'z butelki sączę szczęście przez tęczową słomkę.' 'Żyć tak prawdziwie aż do dna! tańczyć na deszczu, gonić wiatr!.' 'magiczny pył kolorowych dni.' 'niebieskie migdały przepełniają myśli. świat jest niemal doskonały.' 'życia karuzelą wiruję w zachwycie.' 'Życie- taki mój prywatny cud.!' 'Kwintesencja Magii Życia.!' 'Życie! Kocham Cię.' 'spadło mi niebo na głowę.. ' 'w euforii mijają dni.!' 'Z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm..' ![]() ![]() Cytat:
'Zwariował świat który mnie wychował..' 'zderzyłam się z życiem.!' 'chodzę ulicami. pogubione myśli zbieram patrząc w dal.’ 'Czytałam wiele książek lecz w żadnej z nich nie ma recepty jak trzeba żyć.’ 'Niepotrzebnych myśli natłok w głowie mam. I oczy pełne słonych łez.!’ 'Za dużo dziś myśli jak chmur kłębi się.' 'Pusta droga gdzieś donikąd w ustach piasek suchy, wiatr i skwar' ![]() Cytat:
'Życie po 15 wiosence zaczyna się' 'It's my day .. My B-Day.. / to mój dzień.. mój dzień urodzin..' '15 lat, wyszła na świat 28 września - to był ten czas..' 'Happy Birthday To Meeeee :P' WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() Cytat:
'..pierwszy raz jestem już gotowa.. kochać.!' 'Prowadzisz mnie w krainę miłości i źródłem się stajesz mojej radości..' 'Amor tak trafnie wybrał i cel i łuk.' 'Cała w Twoich rękach. Dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest..' 'zapachem przypominasz ten dzień - miłości początek.!' 'bo granice mojego świata wyznaczają twoje ramiona.' 'tak nieoficjalnie. tak nieobliczalnie kocham Cię. już nieodwołalnie.!' 'Ty.. i tylko Ty.! Ja to mogę w każdej chwili wyszeptać, wyśpiewać, powiedzieć, jak wolisz..' 'bo tylko Ty pokazałeś ile sił mogę znaleźć w sercu mym kiedy kocham' 'od pewnego dnia moim domem jest twoje serce. zostanę w nim. bo kocham!’ ![]() ![]() Cytat:
'bo życie to bal jest nad bale.. imprezowo ;]' 'Imprezuje.. i cały wiruje świat.. magia zabawy, flashów i barw' 'imprezowy zawrót głowy.! z najlepszymi ..' 'Impreza. Nie ważne gdzie. Ważne z kim.!' 'Doborowe towarzystwo.. bounse at the disco.!' ![]() ![]() Cytat:
Z okazji Dnia Chłopaka życzę Ci: - Dziewczyny - tylko tej najfajniejszej, - Ciastek - tylko tych najsłodszych, - Samochodów - tylko tych najszybszych, - Zabaw - tylko najweselszych, - Przygód - tylko najciekawszych, ... i butów - takich, co najlżejsze w których wszędzie mógłbyś dotrzeć! Składam Ci życzenia w imieniu całej żeńskiej społeczności ![]() Z okazji Dnia Chłopaka życzę Ci prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, niskich podatków, pomyślnych wiatrów, błyskotliwych ripost, pozycji lidera, samych pozytywnych wibracji, niezmiennie zielonego światła, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, nie wieszającego się komputera, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, pakietu kontrolnego, zdobycia Mount Everestu, ostatniego słowa, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń i wszystkiego o czym tylko marzysz... ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- uffff... pierwsza część zakończona ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
na dzień chłopaka
![]() Wszystkiego Najj ![]() ------------------------------------ Odejdź z mojej pamięci, dopiero wtedy będę wolna... Chodź.. Zabiorę Cię na dno tą samą drogą którą ja upadałam... Bo życie jest gorzko-słodką symfonią...
![]() |
#2380 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
* O nie! Na pewno nie Ty jesteś gwarancją mojego szczęścia. Możesz pomarzyć. * Pakuję wspomnienia i ruszam przed siebie .. Bez Niego. * Don't want your hand this time - I'll save myself. // Nie chcę twojej pomocy tym razem, dam sobie radę sama * teraz Twoje imię wywołuje u mnie złość * Nie będę z kimkolwiek, wiem ile jestem warta i na pewno więcej niż cośkolwiek * I zaczne nowy etap w życiu. Bez Ciebie. Nie mam pomysłów. ![]() Cytat:
ii. Podbijam. ![]() I jeszcze proszę o tym, że jestem w Nim szczęśliwa, ale jednak czasmi nie mam sił, że czasami czuje się, jakby Jemu nie zależało. I to jest smutne .. * I łączy nas ta miłość, z której mogą szydzić.
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
xoxo
|
Cytat:
rewelacyjny tekst ;D
![]() |
#2382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'są między nami dotknięcia..' 'Została nam ostatnia szansa już.. by z serca zetrzeć kurz' 'Jakaś siła zbliża nas jak magnes serc..' 'Niech sobie trwają te chwile dobre.. niech nabierają kształtów..' 'I świat wokół mnie nabiera barw..' 'Znajdziemy powód, by być ze sobą, albo będziemy bez powodu..' '..pozwolić iskierce tlić się..' 'a może.. nauczmy się żyć obok siebie..' 'jeszcze raz pozwolił los dwojgu ludziom spotkać się..' 'Zatrzymaj się. nie przegap mnie. poznasz mnie. ja w oczach mam nas!.’ ![]() ![]() Cytat:
'na odległość kochać uczą się. na odległość pragną się przez sen.!' 'bo miłości nie mierzymy w kilometrach..' 'Ona tu a On tam. Wielka Miłość między nimi..' 'Daleki w kilometrach.. bliski sercu.!' 'z każdym kilometrem kocham i tęsknie jeszcze bardziej.!' ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_Mam złą passę... _Nadzieja już opada z sił _...jestem, ale...tylko dla siebie... ______________________ prosze i przepraszam od razu, że tak mało i może nietrafne troche..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'gdy jesteś w pobliżu sięgam nieba.!’ 'każda dziś cieplejsza myśl.. to Ty.!’ 'Widzę tylko Twoją okładkę i już chcę zacząć czytać. czytać Ciebie.' 'bo masz tyle pięknych barw.. każdą chce znać na pamięć.!’ 'wybrałam sobie na cel Twe serce, więc miej się na baczności.' 'Serce mi bije.. gdy widzę Twój uśmiech.!' 'w głowie mi siedzisz wciąż o Tobie myślę dzień i noc.!’ 'Czas bez dna tęsknoty.. ' 'Tęsknie 24 h na dobę..!' 'ludzi tłum. rozglądam się. tęsknie..’ 'w moim serce gra tęsknoty muzyka.' 'ja będę tu na Ciebie czekać i cholernie tęsknić.. odliczać dni.!' I'm lost without you.. I miss You / bez Ciebie jestem zagubiona, tęsknię za Tobą.. Now I'm sittin' here thinkin' about you.. I miss You ;* / Teraz siedzę tutaj i myślę o Tobie.. Tęsknię za Tobą.. More and more each day.. I miss you / każdego dnia coraz mocniej tęsknię za Tobą.. oh I miss you more than words can say.. / oh tęsknię za Tobą.. bardziej niż mogą to wyrazić słowa.. 'Tęsknota skrada się co noc do pustych rąk.. ' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy mogę odpowiedzieć za kee ale to jest wiersz "Wariatek się nie kocha" jeden z moich ulubionych Kręci nam się w głowie i unosi huraganu powiew... Lepszy czas.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Raczkowanie
|
"Puka ktoś do drzwi, to nie jesteś Ty..." ;/
Okropny dzień... Dzięki niemu ;/ I teraz znowu jak ta głupia czekam na znak od niego... rozczarowana, zdenerwowana, smutna, zapłakana... Kobiety mają to do siebie, że lubią być słuchane. Facet to świnia. Świnia co wszędzie wejdzie. Rozum mówi-chuj*wo, serce- rewelacja! Tak bardzo lubię z nim spać.
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
BAN stały
|
Dziewuchy Moojeee
![]() albo cos z słowem zakochana alebo zazdrosnica albo i z tym i z tym licze na wass ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
BAN stały
|
A w tlumie tez jestesmy sami.. multum subkultur, to swiat nas zmusza do buntu.
Stoisz nad przepaścią i nie skaczesz? Ja w taką noc umiem tylko płakać potokiem słów. Iść za marzeniami i znów iść za marzeniami i tak zawsze aż do końca! wiedziała też, że sny pryskają jak bańki mydlane... Są chwile, kiedy w ułamku sekundy zmienia się całe Twoje życie i nagle jesteś gdzie indziej .. Hoy te vas a querer como nadie te ha sabido querer // dziś pokochasz samą siebie tak jak nigdy nikt Cię kochać nie umiał znowu zmuszam się do oddychania. Z puzzli układam świat,zabrakło mi jednego z napisem : SZCZĘŚCIE. |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Dobrze jest miec na kogo liczyc kiedy
potrzeba pomocy, a cała reszta milczy, dobrze jest miec kogoś u boku, kiedy los nie sprzyja i spada masa kłopotów. Złodzieje marzeń. kochasz, to to pokaż, nie pozwól tego spieprzyc. choć byś się starał w ch*j czasem to wszystko na nic. Zło dziś jest piękne i kusi jak oszlifowany diament. Nie podoba ci się to jak żyję, co robię To weź odwróć głowę, przestań komentować To ja, moje życie, moja pasja, moja droga I nie interesuje mnie czy ci się to podoba.
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
`Mów niech Twoje słowa zburzą mur... ;( `zabij mnie. to mnie zaboli ;/ `przysięgła już nigdy nie kochać . `chciałam powiedzieć, że ja pana kocham <3 `...tego co nam zapisane nie da zmienić się...
#2391 |
Raczkowanie
|
Kochane a ja potrzebuje opisów o tym, że wreszcie jestem zakochana, mam kogoś kto mnie kocha, ale nie wszyscy o tym wiedza i prosze o opisy bardzo tajemnicze, milosne, o tym , ze mysle o nim , zeby on sie domyslil, ze chodzi o niego, a inni znajomi, zeby nie wiedzieli o co chodzi... <333 Kocham ;** Pomożecie mi??
_____________________ _Najkrótsze wyrazy TAK i NIE wymagają najdłuższego zastanowienia _W życiu pewne są 2 rzeczy: śmierć i Kevin sam w domu w każde święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała zazdrośnica niedopieszczona zazdrosnica ![]() stuprocentowo zakochana. i paroprocentowo zazdrosna wciaz zakochana ja - zazdrosnica
![]() |
#2393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, rewelacyjny. Również jeden z moich ulubionch, a całościowo brzmi tak; Wariatek się nie kocha. Wariatki można lubić. Niektórzy je nawet uwielbiają. Wariatki śmieszą. Wkurzają. Rozbawiają. Są świetnymi kumpelami. Potrafią słuchać. Można im się zwierzać. Ale nigdy nie będą Najważniejsze. Bo przecież to tylko wariatki. I w końcu przestają być potrzebne. Są za głośne. I niewielu wie, że one też mają uczucia. I potrafią płakać. Wariatek się nie kocha. Nie od tego są. Może za mało im zwyczajności po prostu? Bo z wariatką trudno jest długo wytrzymać. Może dlatego są niekochane? Wariatek się nie da pokochać. Tak prawdziwie. Do bólu. Wariatki zawsze będą tylko wariatkami. Opisy; * Mogę usiąść na ławce I cieszyć się chwilą, miłości sto procent, szacunku kilo. * Po raz pierwszy, skulona na tym fotelu, zaczęła się bać, że on mógłby przestać być częścią jej życia. Nie wyobrażała sobie tego. Zastanawiała się, dlaczego poczuła to akurat teraz. * Chodź ze mną nieś mnie spacer nad miastem bez przykrych następstw. * Weź mnie i nieś. Niech niebo bliżej bedzie. * Noszę szminkę w kieszeni, odkąd wiem, że masz bardzo piękne usta.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Raczkowanie
|
chciałam ci odp. ale widze juz już ktoś napisał ![]()
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
BAN stały
|
ooo domiiniisiia ,zadziczona,12stonka,real girl89,narkomanka,anusiaP n (mam nadzieje ze nikogo nie przeoczylam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Raczkowanie
|
Na Dzień Chłopaka ; DD
` Faceci! z wami źle, ale bez was jeszcze gorzej (; najlepszego ;** Życzę wszystkim chłopakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej. Abyście czyści i pachnący byli, sale wietrzyli, śmieci wynosili, do szkoły po nauki w radosnych podskokach pędzili.
#2397 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn dziękować <3
przepraszam za offa ; p
#2398 |
Raczkowanie
|
AnuSka__
` Faceci! z wami źle, ale bez was jeszcze gorzej (; najlepszego ;** Życzę wszystkim chłopakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej. Ten kursywa kradne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
inaczej pachnie tu powietrze...
może to zapach cynamonu. w oczach bezbrzeżnie zapatrzonych inaczej zwykła świeczka płonie nawet te jego ciepłe dłonie takie bezpiecznie zatroskane głaszczą jej kosmyk, gdy niesfornie znowu wymyka się spod spinki... a może Ona pachnie wiśnią ... Kiedy umrę to nie płacz nade mną, kochaj dalej, ciesz się życiem, baw się kiedy mnie nie będzie nie wspominaj nie smuć, ale... kurde choć mam poczucie klęski, nie wszystko jest absurdem . Życie to jest butelka tylko niemożliwie wielka...
![]() |
#2400 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I choć miedzy nami tyle mil, tyle wschodów i zachodów słońca. Kocham I nie ważne jak daleko ode mnie oddychasz, jestes moim powietrzem i tak. Moim życiem. Każda rozmowa przez tyle mil, tyle nocy i dni.. dzięki nim wiem, że wytrwam, że jestem silna Wiem, że warto jest na Ciebie czekać. I mam nadzieję, że przetrwamy! Myśl o mnie dużo, dobrze? Ja o Tobie będę! Spójrz na nas i powiedz, co widzisz. Mam nadzieję, że wspólną przyszłość. : ) Bo nie chcę by głupia odległość nas poróżniła. I wciąż tęsknię. Zgiełk odmierza sekundy czekania...pragnę znów być przy Tobie! To właśnie My udowodnimy światu, że odległość zbliża ;* Bo Nasza miłość pokona każdą górę, każdy kilometr. Mimo, że myśli w głowie biją się, wierzę, że to ma sens. I nasze ciała nie są blisko, to serca wciąż są razem. Pamiętaj, że przed nami cały świat.!` <3. Niczego nie odbierze odległość! <3 Bo odległość to zbyt mały powód, aby przestać kochać Cię. Gdy myśl jest już przy Tobie, a droga daleka. ;* I nie jestem przy Tobie ciałem. Lecz moje serce wciąż podąża za Tobą. <3 Takie cos mam. moze coś ![]() Cytat:
![]() w nicości trwam. wyłączona do odwołania. off. Pustka na `moment ?` tumiwisizm. xD sercowa próżnia . zamknęłam na stalową kłódkę swoje życie. przepraszam .nie mam glowy do opisów coś ;/ ;**
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.