|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Mikrejsza - wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelk ie gratki!!!
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Daj znać, jak paczka będzie się finalizować - dołączę się nawet bez bliższych danych Mikrejsza gratulacje!!! A nie mówiłam |
|
|
|
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
Moje szanse na przyjazd na spotkanie wzrosły do 90%, więc proszę o wpisanie na listę
Nocować oczywiście będę Mikrejsza - odezwij się na PW to się dogadamy, bo z Torunia będę pociągiem jechała Ah i gratuluję zdania egzaminu !!! P.S. Proszę bardzo o trzymanie kciuków w środę, aby podpisywanie umowy przesło gładko i żebym już się przeprowadzić mogła. |
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Mikrejszy gratuluje zdania egzaminu
![]() pita jest tydzień miłosierdzia ofiaruję koronkę w intencji szwagra - to pewnie młody człowiek - trzymajcie sie z rodzicami i siostrą (?) podoba mi się pomysł z legitymacjami z kupek ale nie wiem jak by to zrobić logistycznie, zamówić u dzieciaczków? jakby co to ja mam liście z bananowca, jakby jakiś artysta chciał porobić legitymacje ![]() tereska, kurcze dopiero teraz zajrzałam na forum ide posprzątać w skrzynce, chociaż aż tak dużo to tych wiadomości nie mam moze z 500 to przecież nie tak dużo nie rozumiem :/
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Tesik;9172663] czekam tylko na formularz
![]() Tesik mam pytanie. Skąd ma nadejść formularz, na który czekasz? Ja też chciałabym wiedzieć czego potrzebuje rodzina mojej Pretence. Jak długo czeka się na takie wieści? |
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
W którymś z Newsletterów były zawarte informacje jakie można znaleźć w formularzu, to podstawy typu: imię, nazwisko, wioska, imiona rodziców, rodzeństwa, wiek, wyznanie, stan zdrowia itp. Mogę się mylić, ale chyba nie ma tam informacji na temat potrzeb rodziny, tego można dowiedzieć się pisząc listy lub kiedy siostry same wystosują taką informację.
|
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
Dziękuje z calego serca za pomięć i modlitwe i proszę jeszcze o modlitwe. Zięć ma 33 lata, córka 31, a ich synek dopiero dwa i pół roku. MAMA dziekuję za smsa.
ceny listów i paczek Edytowane przez mamapity Czas edycji: 2008-09-29 o 00:16 Powód: dopisek |
|
|
|
#2289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Kasiu Czytałam Newslettera ale widocznie niedokładnie wiem już, że formularze przyleciały razem z Gosią z Zambii Wobec tego czekam cierpliwie
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja miałam na myśli, że może nie każdemu sie podoba taka robota i może nie każdy zechce to kupić. Bardzo Ci dziękuję za wszystkie wystawione pięknie aukcje. Nawet przez ułamek sekundy nie było moim zamiarem sprawienie Ci przykrości. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdecydowanie import z Zambii. Żadne polskie podróby :D Wyślemy im wydrukowane na kartonikach po jednej stronie dane, a oni na drugą stronę nakleją wyklejanki. Różne wzory, mogą też się powtarzać, wszystko jedno. Co im dusza artystyczna podpowie. Za jakiś miesiąc siostra odeśle zrobioną porcję, czyli po 2 miesiącach będziemy mieć legitymacje. Chyba żaden problem poczekać na coś tak unikalnego? Potem niech sobie spokojnie kleją następne porcje legitymacji, jak już pierwsza tura odleci do nas.
|
|
#2293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam na myśli, że do Zambii pojadą kartoniki z nazwą stowarzyszenia, logo itd. i wykropkowanym miejscem na dane osobowe. Po otrzymaniu legitymacji z wyklejonymi obrazkami po drugiej stronie, legitymacje będą przyznawane poszczególnym osobom. Wtedy wpisze się dane posiadacza legitymacji ręcznie, długopisem.
|
|
#2295 |
|
Rozeznanie
|
Tereska nie gniewam się
I chętnie wystawię znów Twoje prace. New_Rock - noo... taką legitymacją chętnie bym się chwaliła... o ile oczywiście uda się to logistycznie zorganizować...
|
|
#2296 | |||
|
Rozeznanie
|
dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje
![]() Cytat:
) dostanę "stałe" prawo wykonywania zawodu i będę mogła startować na specjalizację Cytat:
kciuki już trzymam ![]() Cytat:
ps. pomysł z legitymacjami z kupek słoni-suuuper ![]() ps2. do osób z Rzeszowa jadących na spotkanie -na forum Pyziuli napisała nowa osoba (chyba nie jest z wizażu) z okolic Rzeszowa która szuka osób z którymi może się umówić na wspólną podróż na spotkanie. Pisała w środę ale mam nadzieję że sprawdzi wątek i może nawet wpadnie tu na forum, w każdym razie odpisałam tam i powiedziałam, że kogoś z Was podeślę do tego wątku także zapraszam ![]() http://www.misjawzambii.fora.pl/spotkania,36/warszawa-11-12-pazdziernik-2008,37.html http://www.misjawzambii.fora.pl/ (do linku wyżej wejdzie się dopiero po zalogowaniu także wstawiam też link główny) Edytowane przez Mikrejsza Czas edycji: 2008-09-29 o 20:50 |
|||
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cuuuudne !!!
![]() Suuuuper![]() Ulisia1 fanty na aukcje wysyłać do Ciebie? Czy tylko same zdjęcia na meila?Cytat:
![]() Mnie ciekawi, czy na spotkaniu będziemy mówić sobie nickami z forum?
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-09-29 o 21:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
Chyba inaczej się pogubimy :)
Dziękuję za poparcie pomysłu legitymacji kupkowych ;)
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
Seona - jak ci wygodniej. Możesz wsyłąć paczką albo maile - same zdjecia. Tylko jak wysyłasz zdjęcia to bierzesz na siebie wysyłkę później tych przedmiotów wraz z kosztami.
A propos kosztów... ![]() Czy ktoś ma ochotę dołożyć się do opłat z allegro...? Za wrzesień wynoszą one prawie 40zł (wystawieie przedmiotów i prowizja allegro) i po pierwszym kwota ta będzie wymagalna abym mogła znów wystawiać aukcje. Te opłaty comiesięczne to dla mnie spore obciążenie więc jakby ktoś chciał pomóc... To wiecie
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może podaj swoje konto z Allegro i kto będzie chciał wpłaci ile może. A jak będzie puste to daj znać na forum i znowu zrobimy zrzutkę
Edytowane przez basiaczek11 Czas edycji: 2008-09-30 o 15:21 |
|
|
|
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
Aha, żebyście mogli wpłacać bezpośrednio na konto allegro...? no w sumie o tym nie pomyślałam...
![]() fajny pomysł z allegro: Numer Twojego subkonta dla wpłat: 6011401124363005000953767 8 Dane dotyczące wpłaty: Nr rachunku: 6011401124363005000953767 8 Bank: BRE BANK SA O/REG. w Poznaniu Dane odbiorcy: PayU S.A. ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań
ciekawe, czy to zadziała...? ![]() Dzięki wszystkim i buziaki
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkich
znowu nawał obowiązów nie pozwala mi na wpisy na bieżąco, ale staram się przynajmniej czytać formularze mam zapakowane w teczce jutro lub pojutrze dostanie je ahamar do zeskanowania listy też są w tej teczce i postaram się je wysłać w najbliższym, czasie do Joli Ula - jeżeli masz już upomnienie z allegro to jutro twoje konto będzie zablokowanae a odblokowanie to bardzo trudna i czasochłonna sprawa :/ i powiedz czy te przelewy faktycznie dochodzą ... pozdrawiam wszystkich Aga ps. ma ktoś skuteczny sposób na anginę dla dziecka? zaczęło sie jak co rokuchociaż moje dzieci to i w lecie, ech ... teresko - przeczytałam mail ale nie mam czasu znou ci odpisać, bardzo ci dziękuję edit: kochany Piotrusiu z okazji wczorajszych 23-cich urodzin składam ci serdeczne życzenia spóżnione ale gorące ![]() 100-lat 100-lat niech pita żyje nam !!!!!!
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
Mikrejsza-wielkie gratulacje i bardzo dziękuje za odpowiedż.
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
kochani, wpadam tylko na chwilkę dać znać, że jestem już z powrotem w Polsce. wakacje miałam bardzo udane
![]() dostałam newsletter - jutro postaram się przeczytać. z nadrobieniem zaległości na forum może być nieco trudniej. piszecie i piszecie! ![]() a teraz wskakuję do łóżka, bo rano praca.. słodkich snów
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie!
Mama - dziś wieczorkiem powiem ci co z przelewami, ale spokojnie, pilnuję, żeby nie zamknęli mi konta ![]() ale - co dziwniejsze - do tej pory nie odezwała się do mnie ta dziewczyna z liceum we Wrocławiu o której mi mówiłaś...
|
#2307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest ta Aldonka na wpis której TUTAJ czekam.Skontaktowana z osobami z Rzeszowa A to może być ciekawe i zabawne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 |
|
Rozeznanie
|
Witam kochani. Własnie nadrabiam zaleglosci na forum. Az wstyd ze az tak to zaniedbalam ale mialam problemy ze zdrowiem az wylądowalam w szpitalu. Wczoraj mnie wypisali ale i tak nie jest najlepiej. Pozdrawiam wszystkich i biore sie za zaleglosci wątkowe.
|
|
|
|
#2309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak na marginesie Dla Ciebie J, chciałam zapytać czy doszedł list, który odesłałam ?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mikrejsza dopisz proszę jeszcze jednego uczestnika spotkania do listy (z noclegiem włącznie) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

mam 75,6% 
logistycznie, zamówić u dzieciaczków? jakby co to ja mam liście z bananowca, jakby jakiś artysta chciał porobić legitymacje

Nie wiem czemu.