![]() |
#2401 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
a teraz opisy (z wizażu) nie znasz słowa 'żegnaj' ?To zajrzyj do słownika! Facet jest jak zmarszczki,myślałaś że sie ich pozbyłaś a one wracają Bo cóż winna jest dziewczyna kiedy trafi na kretyna ? Może łaskawie żyłbyś juz swoim życiem, a nie wpiepszał się w moje ? Takie jest życie skarbie. Zacznij się przyzwyczajać To już koniec bejbi! skończyło sie lovestory Cytat:
![]() ![]() _______ Daj mi wiarę,daj mi siłę,daj mi resztki tej bezsensownej miłości!
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Rozeznanie
|
You got a real big heart, but I'm looking your... ![]() You can't touch me, no, that's just a dream! I tak nie udało mi się ocalić pary, która była dla mnie najważniejsza. Nas dwoje. ![]() not like anyone! ;D przedwcześnie pozbawiona złudzeń rzygam na sztuczność uczuć. Stoją na szczycie tortu. Sekret ich sukcesu? Po pierwsze – nie muszą na siebie patrzeć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Raczkowanie
|
' Jako nastolatka sądziła, że jeszcze zbyt wcześnie, by wybierać. Jako młoda kobieta była przekonana, że już zbyt późno, by cokolwiek zmienić. '
ooj śliczne na ten dzień chłopca ![]() ' Z całego serca Was p*erdole i za ch*ja nie życze Wam szczęścia ' (wizaz) dla tych bardziej feministycznych dziewczynek ;P
![]() |
#2404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I don't need to be anyone's baby... // Nie chcę być niczyim kochaniem! Don't depend on a guy to validate me... // Nie zależy mi na ocenie faceta... nie potrzebuję drugiej połówki, by czuć się spełnioną całością miłość uskrzydla...od dziś chodzę piechotą... You can play, but not with me, boy. // możesz grać (bawić się), ale nie ze mną (mną), chłopcze. czas chyba dać sobie spokój z niektórymi sprawami... zamykam serce i udaję że nic nie czuję jedyne co mogę zrobić to dać spokój Przepraszam...Mam telefon na 2 linii... Mam dość... Zakładam czapkę niewidkę i znikam...
![]() |
#2405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ;* nawzajem (: _ jedno wiedz, zanim zamkniesz drzwi... mówią: masz być zła. myślę więc: jestem zła! żyję tylko tym, by doje.bać im za tymi drzwiami zaczyna się już tylko mój zły swiat oto, co mam. moje zło. kompleksy jedzą moje ciało. lubię to, ty wiesz, że lubię to. kiedy ty robisz tu, a ja odczuwam tam. mam tego dosyć, znikam stąd. mam tego dosyc, obiecałeś mi. już nie ufam, nie chcę. człowiek nie może zapomnieć, jeśli zniszczysz go wiem, jak słodko pachnie jego strach, kiedy cię nie ma nie lubię czekać, tęsknić też. to z miłości, przecież wiesz. nie lubię prosić o nic cię, jestem dumna, przeciez wiesz. nie lubię też niczyją byc, to takie smutne, przecież wiesz. ciągle nie wiem dokąd iść może jednak kochać chce? czasami wolę po prostu udawać. są noce kiedy nie chce się żyć. są i nie mogę zrobić nic. są czarne chwile, nie każda mija. są, gdy jestem niczyja, niczyja, niczyja. boze, czy te rzeczy naprawdę dzieją się? robię coś, cokolwiek, by nie myśleć boję się. tak po prostu się boję.
![]() |
#2406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, że troszku trudne, przepraszam... ale dziękuję z całego serduszka ;***
![]() |
#2407 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2408 |
BAN stały
|
A Tu Dam takie troche bardziej smutne niestety :< ale mkoze komus sie przydadzą xD :
- Myślisz że slowa wystarcza..? nie. ![]() - ' .. lecz w twoich ramionach .. wtulona Ona - Nadal Te Twoje Piwne Oczy. Ale Już Nie Tak Magiczne Jak Wtedy ![]() - "Za każdy smutek odpada jedno pióro - właśnie odpadają mi skrzydła... - Czy Można Tęsknić Za Kimś, Kogo Naprawdę Się Nigdy Nie Miało...? - Bo tylko tego prgnę tego chcę teraz, twej przyjaźni bo miłość umiera" - Ta miłość jest zbyt trudna by dać jej ostatnią z szans ... ;( - Dlaczego chcemy dać szczęście tym, którzy nie chcą go od Nas wziąść ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Raczkowanie
|
Zadziczona
Czy Można Tęsknić Za Kimś, Kogo Naprawdę Się Nigdy Nie Miało...? ten kradnę;* Akurat mi się przyda;* Kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
aktualnie mam...wyprowadzka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | ||
xoxo
|
Cytat:
dziękuję bardzo ;*** i opisy jak zawsze boooskie ;D ;** Cytat:
ale chyba nie będę aż ak wredna ;] _________________________ ________ kto mi będzie teraz dosiegał miske z najwyższej półki ? codziennośc jest dziwna, codzienność jest taka nudna.... choć zabiorę Cie na spacer, to nic że 5 rano jest. polubiłam te nasze spacery
![]() |
#2413 |
BAN stały
|
lecz na zawsze obiecuję wam, pozostanie w moim sercu ślad.
wierzę, że czas znów uleczy mój smutek i żal. krok po kroku, zmienia nas. tak zimno, tak pusto. powoli wracam, budzi mnie dzień. zapach powietrza- tak dobrze znam. nie chcę wracać do tamtych chwil. bezpowrotnie minął ten czas. niewinnie czuję się. czuję, że jest. coraz wolniej płynie czas. naszemu szczęściu nic nie grozi. między nami jest ktoś, nie zaprzeczaj mi! boisz się wielkich słów? to nie wstyd! niesie Cię, pozytywna myśl , że nie jest źle, ze to wszystko ma jakiś sens.. i prosze o opisy, że pragnę być jeszcze szczęśliwa u boku chłopaka , którego kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
BAN stały
|
Po pierwsze - mam serce.
Po drugie rozumiem. Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać... Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach.. - Ał ! a To za co? - To bez znaczenia. To już przeszłość... - Ale boli nadal ! - Ooo tak, przeszłość często boli.. Znowu przyszła do mnie samotność, choć myślałem, że przygasła w niebie. Mówię do niej: - Co jeszcze chcesz, idiotko? A ona: - Kocham Ciebie.. Puk, puk - Kto tam? - To ja, Miłość - Nie znam Cię - Otwórz, proszę - Nie otworzę, nie znam Cię - Otwórz serce to mnie poznasz - Nie chcę, bo mnie zranisz... - Nie zranię, pokaże Ci co to szczęście... - Jak? - Pokażę Ci siebie, poznasz mnie. Pozwolę Ci się pokochać. Dam Ci siebie. - Za darmo? Nie wierzę Ci. Czego chcesz ode mnie? - Otwórz się, proszę. Zaufać mi możesz... chcę Ci tylko siebie dać, daj się poznać. Potrzebuję Cię. Może jak mnie poznasz będziesz mnie chcieć, może Ci się spodobam, może mnie pokochasz... daj mi szansę... otwórz - Czemu właśnie ja, Miłość? Jest milion innych serc... zapukaj do innych... - Pukam do Ciebie, otworzysz? Nie dasz Nam szansy? Wolisz być sama? - Boję się, nie chcę znów cierpieć... - A Twoja samotność to nie cierpienie? Nie cierpisz z jej powodu? Sama jesteś szczęśliwa? Serce zaufaj mi... zaryzykuj... daj szansę, przecież to nam mnie właśnie czekasz... może to ja? - A może nie Ty... - Tego nie wiesz dopóki nie spróbujesz... puk, puk... otwórz... to ja Miłość... nie bój się... - Nie, dziś nie mogę... nie jestem gotowa... dziś jeszcze za wcześnie... bałagan mam, nie otworzę... - A więc mogę mieć nadzieję? Serce... - Może kiedyś je otworzę... moze ktoś coś wybierze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Raczkowanie
|
Plotkaraaa, ja chyba taka bede ;D .
Bo poprostu ostatnio no tak juz nie lubie tych chłopców ;P . I nie życze im szczescia, naprawde ! ; D Noo . moze troszkee ![]() ' .. iść mam za moją iskrą, która jest blisko, to droga w przyszłość .. ' ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | |
xoxo
|
Cytat:
____________________ a łzy ? łzy po co się pojawiły ? [ oczy bolą ; ( ] . Jezu ! dlaczego to wszystko jest takie .. zamotane ?! ja nie chcę . . nie chcę tracić tego . co kocham najbardziej ! tego , bez czego żyć już nie potrafię . tego , co jest dla mnie wszystkim . tego , na co czekałam tyle lat. [ chociaż mam ich mało . . ale jednak ]
![]() |
#2417 | |||
Raczkowanie
|
Siema Laleczki, jestem już, troche miałam świat zakręcony, cuda, bajery niewidy,
dlatego mnie porwało na jakiś czas, ale żem już jestem ![]() Napisałyscie tego tyle, że miałam porządną lekturę,brawo ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze zdazylam i jeszcze Ci sie nadadza ![]() 1. Z tych całych połowinek, to my jesteśmy najlepsze połówki ![]() 2. I noc się zakręci i połowinki będą królować ![]() 3. Połowinki /wpisz którego/ LO najgoretsza noc w mieście i dwie połówki ja i Ty, najgorętsi na parkiecie ![]() 4. Z moja jedyną Połową na Połowinkach, zagarniamy przynajmniej połowę parkietu ![]() 5. Przepołowie serce moje, oddam ten kawałek Tobie ![]() 6. Ludzi tłum do okoła, ale to Ty i ja tu błyszczymy ![]() buzia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 1. I może warto rzucić wszystko odnaleźć się na nowo.. 2. Za mgłą świet niech stanie, bym dostrzegła tylko Twoje oczy 3. Wróćmy na drogę zatarta już i dawną, spróbujmy się nia przejść i zatracić 4. Pamiętasz jak było i miało byc cudownie..? 5. Nie chcesz tak teraz własnie..? 6. Znajdź mnie, tone w wątpliwościach, dotknij mej dłoni, wyciągnij na brzeg może którys sobie wybierzesz ![]() ![]() no i moje jakies wywłoki ![]() 1. Take off your pants.. you have NOTHING to hide ![]() /zdejmij swoje gacie, nie masz NIC do ukrycia/ 2. Nie mogę wyjechać, za bardzo rozbudujesz sobie mięśnie prawej ręki.. ![]() 3. I tak każdy wie, że jestes takie nic, blaszany garnek, co najwyżej emalia ![]() 4. Kup sobie lokówkę, może chociaż tym będziesz kręcił.. 5. Ty dla mnie to jesteś jak flaki z olejem, nuda do wyrzygania ![]() 6. Sprzeadawałam marzenia.. sprzedałam o jedno za dużo... i pojawiłes sie k*rwa Ty ![]() 7. Na razie, kup se bazie ![]() 8. Masz na twarzy wypisane kawał ch*ja, może niedługo Ci na czole wyrośnie ![]() 9. Gówno jestes wart.. Nie! Nawet gówno jeste więcej warte ![]() 10. Zrób kupkę, spójrz do kibelka.. i się przejrzyj.. Identyko, nie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
BAN stały
|
Być samym oznacza mieć pewność,że nikt cię nie skrzywdzi...
Marzyć o szczęśliwej miłości...Marzyć...O spełnionych marzeniach... ZaUwAżYłAm DoPiErO DzIŚ żE jEsTeŚ z InNeJ bAjKi... `..pOmÓżcie mi wyleczyć się z miłOści!!..` ;( ;( ;( </3 [^ ... ): OpOwIeDz Mi JaK BeZe MnIe JeSt ![]() Być Może To Największy Rodzaj Miłości - Kochać... Nie Posiadając "W poszukiwaniu swojego miejsca na ziemi" No patrz! Rozpłakało się szczęście... ;( łzy podobno są kroplami duszy... dziś wykrwawiłam się na śmierć... |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
BAN stały
|
Jakie to dziwne
tak bolało nie chciało się żyć a teraz takie nieważne niemądre jak nic -jestem trochę smutna. -dlaczego? -dla odmiany. ...jej dłoń trafiła na dłoń innego człowieka, mężczyzny na dodatek, który chwycił ją mocno pomógł zachować równowagę. I nie tylko chwycił i przytrzymał ale jeszcze przyciągnąl do siebie i nagle wydarzyło się coś czemu nie mogła tak od razu dać wiary, a jednak. Ta dłoń była to dłoń mężczyzny jej życia... ..Nie masz żadnych tajemnic przede mną, chociaż starasz się je ukryć, śmieszny mały chłopiec! Nie chcę z Tobą rozmawiać, znowu zrobiłeś to wczoraj, teraz odejdź, odejdź tam gdzie Twoje myśli nie hamuje już nic, gdzie nie lękasz się moich oczu, gdzie moje słowa już Cię nie skaleczą, tam gdzie Twoja próżność nie dosięgnie mego ciała.. Rzadko się zgadzali. Właściwie nigdy. Kłócili się bez końca. Codziennie rzucali sobie wyzwania. Lecz pomimo wszystkich różnic mieli ze sobą coś wspólnego - szaleli za sobą.. (...) tak zamknęłam Cię. pod powieką w kropli łzy. za szkłem. będziesz Ty (...) Sześć lat minęło już od chwili, kiedy mój przyjaciel odszedł ze swoim barankiem. Próbuję opisać go po to, aby nie zapomnieć. To bardzo przykre zapomnieć przyjaciela. Czasami trzeba zapomniec siebie, swoje imię, jakąs cześć życia. Może trzeba zapominać dopoty, dopóki nie zrodzi się tęsknota za samą sobą...." coś w tym jest, tylko jak łatwo to napisac, a o wiele trudniej zastosowac... ja wciąż czekam az On zgaśnie wypalonym wspomnieniem... Podarła wszystkie wspólne zdjęcia. Wykasowała jego numer w komórce. Zakopała wspomnienia. Starała się zapomnieć o wszystkim, wszystkim, co z nim związane. Teraz wie, że to się nie uda. Nigdy nie zapomni o wielkiej miłości jaką go obdarzyła, a z jakiej on okrutnie zadrwił.. Poczuła wyrzuty sumienia- dojmujące i niespodziewane. Głęboki smutek splatający się z poczuciem winy. Przez te dziesięć lat tyle razy wyciągał do niej rękę, a ona trwała niewzruszona- nie otwierała przesyłek, udawała, że nie widzi jego wysiłków, że nie wie, jak bardzo chce się z nią spotkać. Kłamał! Ukrywał przerażające rzeczy! Co miałam robić? I tak wyrzuciła go z pamięci. Całkowicie i na zawsze. Być może miłość postarza nas przed czasem, albo odmładza, kiedy po miłości nie ma już śladu. Ale jak zapomnieć tamte chwile? Piszę, aby przemienić smutek w tęsknotę, a samotność we wspomnienia, aby potem kiedy skończę już opowiadać to historię, móc wrzucić ją do rzeki Piedry. A wody - mogą ugasić to, co napisał ogień. Może pukasz do mych drzwi. Powiedz czemu nie słyszę nic?! W ciągu tych kilku godzin zdążyła przemyśleć tak wiele. Przechodził wiele stanów... Skrajnych, głupich i strasznych. Przez moment nawet płakała, bo czasem warto zapłakać. Chwilę później obdarzyła go winą za te łzy. Potem zdążyła sobie nawrzucać, że to jednak jej wina, żeby zaraz potem wyklinać go najbardziej wymyślnymi przekleństwa. Kiedy już jej przeszło zaczęła współczuć...sobie...jemu. Pomyślała, że umrze dla niego i przez niego. Zasnęła ze łzami na policzkach. Kiedy się obudziła znów postanowiła walczyć. Nie mogła się poddać! Dla tej miłość będzie walczyć...i może nie raz się poniży. Ale wygra...z samą sobą. Bo miłość to ciągła walka, nigdy nie możesz być spokojny, że masz ją w pełni. Wystarczy inna kobieta. uu, trochę się rozpisałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zadomowienie
|
MySmallCornerInSky, Plotkaraaa... ja też tak mowiłam. ^^ do czasu
![]() <333
![]() |
#2421 |
BAN stały
|
MarcelinKaaa ooo dziękuje pięknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
Jestem histeryczka, mam wyimaginowane problemy i pozdrawiam wszystkich chorych psychicznie
do jutra bylabym martwa i ku.rwa przyrzekam Chyba to zrobie bo jutro nic mnie nie czeka Za ręce przez bruk, nocny spacer ku gwiazdom Przemierzam miejsca, które znam na pamięć gdyby kamienie mogły mówić Powiedziałyby prawdę tak różną dla ludzi Staram się walczyć z własnymi słabościami
#2423 |
Raczkowanie
|
Jaskółka siostra burzy, żałoba fruwająca...
- Kotku, bawisz się zapałką przy kanistrze. - A jak pełny jest kanister? - A jak bardzo rozpalona jest zapałka? Ta, co ciągle sobie drwi. Dzisiaj zgubię się...w Twoich smutnych oczach. Rockendroll'owym snem i rozkoszą był... Nie patrzyłeś na mnie wcale. Euforia jest parodią radości. Gdyby tak się dało, fotografować nasze sny... Kiedys tam byliśmy. Razem. Cierpienie uszlachetnia?! Bzdura. Jaskółka, znak podniebny... Paranoidalnie ciężkie do zniesienia...uczucie. Parodia wzruszeń. Kwiaty barwnych mitów... Goniąc fikcyjne szczęście... Siedzieliśmy wpatrzeni jak dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą... Szklanka łez. Garść goryczy... Noc wyciska łzy. Terroryzujesz mnie swym wzrokiem. Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból... Krew pulsowała w skroniach, rozsadzała czaszkę.
![]() |
#2424 |
Raczkowanie
|
Czarnula4, kee opisy piękne
![]() ![]() coś na jutrzejszy dzień moich, hm... ulubieńców ![]() ![]() ![]() 30.09-Dzień chłopaka. Ooo widzę że już nawet popaprańce mają swoje święto ![]() ![]() Z okazji dnia chłopaka życzę Wam w Waszej 'kolekcji' takiej perły jak ja. ![]() No w ostateczności przez te 24 godziny mogę być dla Was troszkę milsza... niech już stracę ![]() Dziś chłopcy spełnię wasze 3 życzenia, ale kto pierwszy ten lepszy, więc radzę się pospieszyć ![]() ![]() Dziś jak nigdy, byle do pierwszego... ![]() Największego pragnienia, czyli mnie, mieć nie możesz, więc zostaje życzyć szczęścia ![]() i inne: Potrzebuję faceta, który w związek włoży coś więcej niż tylko penisa. ![]() Zraniłeś, zdradziłeś, zawiodłeś... I co? Może Ci jeszcze pomnik postawić?! ![]() Do seksu to mi ludzi nie brakuje, szukam kogoś do kochania. Mówisz że jestem piękna jak róża? No więc zjeżdżaj stąd chwaście ![]() ![]() Gdybym była facetem... o k*rwa, ale prze*ebane ![]()
![]() |
#2425 |
BAN stały
|
no a teraz coś ode mnie
![]() wiekszość z piosenek :P - Przyjmiesz mnie za to kim jestem a nie za to kim byłam?\ Take me for who I am And not for who I've been? - probuje widzieć dobro w życiu. ale dobre rzeczy w życiu są trudne do znalezienia.\ I try to see the good in life. The good things in life are hard to find. - ta milosc mnie zabija.\This love is killin me -Spojrzała w niebo, nie wiem czemu było szare(...) - "Chciał by tego dnia wszystko było magiczne Żeby powiedziała tak, kocham bezgranicznie!" -(...)anioły są nad nami, Możemy w nie uwierzyć, ale wciąż jesteśmy sami. -o nic nie pytaj,zapomnij co było, Przepraszam za smutek,dziękuje za miłość. -a miało być tak pięknie..Miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem.." -a miało być tak pięknie..miał się nam nie kurczyć świat. Ale przede wszystkim miało być sto lat.sto lat." -bo ja.Bo ty.Bo to tylko my. - Teraz wszystko co chcę powiedzieć to `DLACZEGO`?\ Now i all i have to say is WHY? -zagubiona w miejskim tłumie..dla nikogo nic nie znaczę -są słowa które tak bardzo chciałabym Ci dać,lecz nie potrafię. -Nigdy nie mów 'Zawsze' Bo 'Zawsze' sprawia, że płacze.. -I wczoraj znów zabrakło szczęścia Tak chciałam wpaść w Jego objęcia I znowu brak mi sił -------------------------- no to tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 'z punktu widzenia, na punkt patrzenia, z ogólnej rzeczy biorąc to jest nawet w pytkę. ![]() Jestem sobą a nie tym kogo ze mnie robią !. Każdy z Nas popełnia jeden błąd :
zapominamy o tym,że inni przy nas są... istnieje? świat moich marzeń.' '...miarę swą każdy chce przykładać, a Ty i ja to Nasza sprawa...' ;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Raczkowanie
|
AnnWroc , omal sie ze smiechu nie posikałam
![]() a swoją drogą Ci chłopcy to taki opis ode mnie dostana, musze wybrac ten najlepszy ze znienawidzą do konca życia ![]() ; D r0zunia, chciałabym wreszcie tak nie myslec, ale z takimi 'chłopcami' jakich ja poznałam jak dotad to się nie da . Tylko z feministycznym podejsciem do życia można wogole się do nich zblizać ![]() ' . miotam się, jak źdźbło trawy na spalonej łące . I sensu w tym nie widzę . Istnienie - czym ono jest ? Tyle razy umierałam i niechcieli mnie nawet TAM, jakbym Bogu nie była potrzebną . Ileż w jednej klatce trzeba pomieścić światów, urojonych wizji i samotnych marzeń .. ' ' zgubieni na rozstaju dróg, nie potrafimy wierzyć w cud . '
![]() |
#2428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i coś ode mnie na dzień chłopaka: wsiego naaaj w dniu pisiora Z okazji dnia prawdziwego mężczyzny życzę Twojemu tacie wszystkiego najlepszego! Wszystkiego naj ![]()
![]() |
#2429 |
Zadomowienie
|
Oj, ostanio dużo chce, a mało daje. xD
A więc; 1. Moja przyjaciółka ma urodziny, szukam takich cudownych życzeń, nie banalnych, ale takich pięknych, nie muszą być długie, ale żeby wiedziała, że zawsze na mnie może liczyć. Że zawasze jestem gotowa, w nocy i w dzień. ![]() 2. Podbijam ostatnią, że kocham Jego, ale czasami się czuje jakbym ja kochała, a On za wszelką cenę chce to zniszyczyć. I że mnie to bolii .. Nie wiem czy się jasno wyraziłam. socjietygirl17, 3martyna3, Plotkaraaa, kee, styrana, r0zunia, Frizzelicious, AnusiaPn, snowaball, RealGirl89, 12 Stronika, Lougess, xxxJuanaxxx, agatte Kocham. <3 i reszta Wizażowych Dziewczyn. ;* * Ile szczęścia może dać jedna chmura na Niebie. * Wszytsko co mam to Wy. ;* * Bardzo trudno mnie kochać. * W moim świecie możemy gadać do rana. * Móc zawsze i wszędzie polegać na sobie. * Gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę. Tyle pięknych Wspomnień,
Tyle chwil jeszcze przed Nami. ![]()
![]() |
#2430 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() przy takich facetach. MySmallCornerInSky widze, że mamy ze sobą duzo wspólnego ;D nawet date urodzin ;D tylko nie wiem czy ten sam rocznik. 1991 ? ;D `Dlaczego kobieta nie może znaleźć faceta, który ją rozumie, ma dobry gust, jest wspaniały i kochany, nie sprasza do domu kolegów i poświęca jej każdą wolną chwilę? Bo taki mężczyzna ma już faceta.`
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2008-09-29 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.