|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
MF Lasting Performance
Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 106 "Natural Beige", świeżutki, raz wypróbowany, dla mnie, niestety, za ciemny.
Wymienię na odcień 100 "Ivory" albo 105 "Soft Beige", ale równie chętnie przygarnę świeży 2000calorie, róż w kremie, pojedyncze cienie w ciekawym kolorze MF. Edytowane przez joda Czas edycji: 2008-09-29 o 22:27 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MF Lasting Performance
Może coś u mnie?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj - niestety nic, dzięki za odzew.
ewapwaliszyn - najprościej sprawdzić w drogerii, czy odcień pasuje; dla mnie 106 za ciemny (nawet przy pozostałosciach letniej opalenizny) i zbyt różowy. A cienie pojedyncze MF, które mnie interesują to: 102, 110, 113, 122, 129. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Sprawdzalam,odcien jest wlasnie z rozem w zimnej tonacji nie wiem czy siostrzenicy bedzie pasowal,zapytam i jakby co to dam odpowiedz jak bedzie jej odpowiadal.
ja chyba miala kiedys 102 z MF a teraz mam tylko cien pojedynczy roz 3-4 razy uzyty nr 501 rose Petal kupowany w sephorze. Napisz mi jakie odcieni cieni szukasz moze z innej firmy. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do innych cieni, podam marki: Bourjois, Kryolan, Revlon, L`Oreal (głównie jasne rozświetlacze, sprane zielenie, jasne lila, zimne brązy, szarości) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Niestety, nic nie widzę dla siebie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.