Wszystko o Avonie 4 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-29, 18:40   #3391
Irreplaceable
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

a co powiecie o środziemnomorskiej nawilżającej maseczce do twarzy z oliwka z serii planet spa? chcialabym ja miec bo potrzebuje czegos nawilżającego ale mam wrazliwa skore i po niektorych maseczkach mnie buzia piecze i sie troche tego obawiam, moze ktoś wie czy ta maseczka jest delikatna czy raczej ciezka? pozatym lubie ten zapach i mam ochotke na nia a na KWC sa mieszane opinnie wiec sama nie wiem.. moze tu sie jeszcze czegos dowiem...
tylko nie mowcie ze niedawno byla o tym mowa bo ja bynajmniej nie znalazlam
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 18:41   #3392
kasia2439
Zakorzenienie

A ja wrzucam i się ich pozbywam A co oni z nimi robią to już jest ich interes :p
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 18:54   #3393
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
a co powiecie o środziemnomorskiej nawilżającej maseczce do twarzy z oliwka z serii planet spa? chcialabym ja miec bo potrzebuje czegos nawilżającego ale mam wrazliwa skore i po niektorych maseczkach mnie buzia piecze i sie troche tego obawiam, moze ktoś wie czy ta maseczka jest delikatna czy raczej ciezka? pozatym lubie ten zapach i mam ochotke na nia a na KWC sa mieszane opinnie wiec sama nie wiem.. moze tu sie jeszcze czegos dowiem...
ja bardzo lubię tę maseczkę, zużyłam już dwa opakowania. Dobrze nawilża skórę, nie podrażnia i jest delikatna nawet dla wrażliwej skóry. Myślę że możesz spokojnie zamawiać, na pewno będziesz zadowolona
Stary 2008-09-29, 18:58   #3394
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elwina1987 Pokaż wiadomość
hey ,czy w podkładzie idealny kolor powinna być wypełniona "szyjka"butelki podkładem?
ja jak zamawialam w demo mialam pelny podklad, az po sama szyjke
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:01   #3395
Deborah100
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj pierwszy raz w COKu ale super wywąchałam wszystkie zapachy, przyjaciel stał i już miał dość
Dowiedziałam się też,że przez cok można zamawiać i już na drugi dzień będe miała paczke Tylko zapomniałam się zapytać czy otrzymam kosmetyki/przedmioty z różnych promocji
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:08   #3396
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj pierwszy raz w COKu ale super wywąchałam wszystkie zapachy, przyjaciel stał i już miał dość
Dowiedziałam się też,że przez cok można zamawiać i już na drugi dzień będe miała paczke Tylko zapomniałam się zapytać czy otrzymam kosmetyki/przedmioty z różnych promocji
tak otrzymasz, np jesli dodatkowo w jakiejs promocji dostajesz kosmetyk, albo kosmetyki z tps
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:19   #3397
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
A ja wrzucam i się ich pozbywam A co oni z nimi robią to już jest ich interes :p
ja też wrzucam razem z zamawianymi produktami czasem piszę na tych karteczkach kwoty do zapłaty(tak sobie zażyczyły klientki),sama uzywam jako zakładek w katalogach/książkach zostawiam po jednej w notesie by w miarę szybko przypomnieć dany zapach w trakcie skaładania zamówień,więc jak dla mnie fajnie że one są.
Co do otrzymywania gratisowych próbek to ja akurat( sama jestem zaskoczona) dostałam za free 10 próbek ungaro jako że miałam dużą sprzedaż perfum i wód toaletowych.Mnie nie wydaje się ,że aż tak dużo tego sprzedałam tak normalnie jak zwykle .Raz tylko pamiętam kampanię gdzie miałam katalogi bez zapachowych stron i wszyscy niemal że domagali się przeróżnych próbek to wtedy perfumy szły jak woda., ale to była akcja jednorazowa i mam nadzieje że się jeszcze powtórzy.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:20   #3398
taka jedna
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9182420]czuc, ale ja nie daje, bo i tak nikt z tego nie kupuje;p[/quote]
Nie dajesz to nie wiesz. U mnie kiedyś właśnie z karteczką przyszła klientka, że jej się zapach spodobał i chce taką wodę (no trochę niektórzy są nierozgarnięci, bo przecież sami by znaleźli w katalogu).
Wiadomo, że też bym wolała próbki, ale to na pewno dla Avonu drożej. A zapach już klientka przynajmniej zna, bo u mnie te karteczki bardzo intensywnie pachną.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:36   #3399
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
ja jak zamawialam w demo mialam pelny podklad, az po sama szyjke
Ja też miałam z demo, miałam po szyjkę, ale sama szyjka pusta... O mało też nie był rozlany podkład bo to zamknięcie wg mnie niefortunne...
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:55   #3400
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ktosia79 Pokaż wiadomość
Ja też miałam z demo, miałam po szyjkę, ale sama szyjka pusta... O mało też nie był rozlany podkład bo to zamknięcie wg mnie niefortunne...
a propos tego podkładu - czy dobrze ci się go używa z takiego szklanego pojemnika czy raczej nie za specjalnie.U mnie klientki są nim zainteresowane (przeważnie te które używają antystresowego z pompką) ale przeraża je sposób wydobywania tego podkładu z tego słoiczka.Czy rzeczywiście kiepskie to opakowanie?
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:56   #3401
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
Ja je mam za zakładki w książkach,zeszytach,bo klientom wstydzę się nawet dawać,bo tam nie czuć nawet zapachu
ja dostaję karteczki, które mocno pachną ale nigdy nie daję klientce samej karteczki tylko naklejam na nią próbkę tych perfum, bo wydaje mi się, że dać taki kartonik to troche wstyd.. a co do próbek to uważam, że konsultantki powinny dostawać przynajmniej jedną próbkę każdej nowośći jeśli chodzi o wody toaletowe, perfumowane, kremy, żele, szampony a reszta próbek np. szminek powinna być dostępna w pakietach w przystępniejszych cenach (zawsze kupuję próbki z ofert, albo właśnie pakiety całej gamy kolorów i uważam, że ceny nawet te "promocyjne" są mocno przesadzone..)
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-29, 20:00   #3402
JOANNA16
Zakorzenienie

dziewczyny czy któraś z was ma puder do ciała w pędzlu lub puszek do twarzy i ciała czy jakos tam w pudełku z gąbeczką?? który jest lepszy
Stary 2008-09-29, 20:16   #3403
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
a propos tego podkładu - czy dobrze ci się go używa z takiego szklanego pojemnika czy raczej nie za specjalnie.U mnie klientki są nim zainteresowane (przeważnie te które używają antystresowego z pompką) ale przeraża je sposób wydobywania tego podkładu z tego słoiczka.Czy rzeczywiście kiepskie to opakowanie?
Napiszę tak: można się przyzwyczaić. Mankamentem może być to,że w moim przypadku ta nakrętka jest mało stabilna i nie biorę tego podkładu nigdy ze sobą w podróż,bo nie wiem,czy jak się nie przewróci w kosmetyczce, to czy mi nie zaleje. Nie mam do niego pod tym względem zaufania..
A szkoda, bo lubię go używać. Po prostu nabieram go odwróconym końcem pędzelka do ust (bo mam taki cieniutki), a jak się będzie ku końcowi, to samym pędzelkiem będę. I nie ma problemu. Biorę tyle, ile potrzeba.
Parę lat temu używałam też antystresowego, pamiętam,że jak się miał ku końcowi, to ciężko mi się go wydobywało tą pompką. Z tym Ideal Shade raczej nie będę mieć takich problemów, bo ta szyjka jest dość szeroka.
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 20:57   #3404
ShaYa
Raczkowanie

Question Dot.: Wszystko o Avonie 4

Tak, to ten krem! Dziekuje za odpowiedzi!.

Mam pytanie.. zlozylam juz zamowienie, to bedzie moja pierwsza paczuszka. Co dostane w srodku? i czy od razu w paczce bedzie produkt dla mnie za zlozenie zamowienia za ponad 200 zl.. ?
ShaYa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 21:14   #3405
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ShaYa Pokaż wiadomość
Tak, to ten krem! Dziekuje za odpowiedzi!.

Mam pytanie.. zlozylam juz zamowienie, to bedzie moja pierwsza paczuszka. Co dostane w srodku? i czy od razu w paczce bedzie produkt dla mnie za zlozenie zamowienia za ponad 200 zl.. ?
produkt dostajesz w zamówieniu w którym spełniasz warunki, więc dostaniesz go od razu, a oprócz tego w paczce będzie faktura, gazetka konsultantki "nova Ty" i "hello tomorrow", oferta netto jeśli będzie do katalogu, czasem jakieś karteczki zapachowe różnie to bywa, no i oczywiście zamówione produkty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-29, 21:17   #3406
ShaYa
Raczkowanie

ashiva dziekuje Ci bardzo!! )

a wiec teraz tez bede mogla sie dzielic opiniami kosmetykow ) bo niestety wczesniej nie mialam czasu zeby nawet sie przejsc do sklepu avonu..

kolorowych!.
ShaYa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 21:44   #3407
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
w sumie to się dziwię, że coraz więcej osób kupuje Avon a jakoś recenzji nie przybywa a wręcz ubywa i każdy nowy produkt ma ich dużo mniej w stosunku do tego, co było kiedyś od siebie staram się oceniać wszystko, czego używam-raz, żeby przestrzec przed kupowaniem, a dwa, żeby dać cynk, które produkty są warte uwagi
... jakbym miała komentować wszystkie kosmetyki które używam, to życia by mi zabrakło i wzrok bym straciła od siedzenia przy kompie

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
... ja też mam cerę wrażliwą i chwale sobię ta maseczkę, używam jej już od paru ładnych lat

Cytat:
Napisane przez Ktosia79 Pokaż wiadomość
Napiszę tak: można się przyzwyczaić. Mankamentem może być to,że w moim przypadku ta nakrętka jest mało stabilna i nie biorę tego podkładu nigdy ze sobą w podróż,bo nie wiem,czy jak się nie przewróci w kosmetyczce, to czy mi nie zaleje. Nie mam do niego pod tym względem zaufania..
A szkoda, bo lubię go używać. Po prostu nabieram go odwróconym końcem pędzelka do ust (bo mam taki cieniutki), a jak się będzie ku końcowi, to samym pędzelkiem będę. I nie ma problemu. Biorę tyle, ile potrzeba.
Parę lat temu używałam też antystresowego, pamiętam,że jak się miał ku końcowi, to ciężko mi się go wydobywało tą pompką. Z tym Ideal Shade raczej nie będę mieć takich problemów, bo ta szyjka jest dość szeroka.
... a próbowała może któraś z was przełożyć pompkę z antystresowego do tego ideal??? ciekawe czy będzie pasować do tego pojemnika
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 21:49   #3408
Irreplaceable
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
jak dla mnie to kiepskie te opakowanie, jesli mam malo czasu i musze sie szybko pomalowac i chce uzyc tego podkladu to zaraz z tego rezygnuje bo nie moge sie do niego "dostac" zreszta jego zapach jest troche dziwny jakby jakims ogorkiem jedzie;p ogolnie co do podkladu nie mam zastrzezen jest dobry, konsystencja i jakosc naprawde bardzo mi odpowiada tyle ze ta cala reszta troche mnie zrazila, wole antystresowy
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 08:16   #3409
aagaatkaa90
Przyczajenie

Witam.
Mam małą prośbę. Czy ktoś mógłby być taki uprzejmy i napisać mi jak jest ze zniżkami w Avonie.
To znaczy od jakiej kwoty ile jest procent zniżki.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
aagaatkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 08:48   #3410
gosus
Rozeznanie

witam
dziewczyny pomóżcie w podjęciu decyzji!!!! Czy warto kupić torbę beatrice. Chodzi o to czy nie jest zbyt błyszcząca i czy jest dobrze wykonana?
Pozdrawiam i z góry dziekuję
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 09:40   #3411
Monique :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
jeśli są tu osoby z Olsztyna i okolic, może zaciekawi je akcja Różowa Wstążeczka prowadzona przez Avon w dniach 11 i 18 października (sobota) w godz. 8:30-14:00 na ul.Wańkowicza 5 można skorzystać (bez ograniczeń wiekowych) z badania piersi usg koszt jedynie wynosi 10zł -za skorzystanie dostaje się łyżeczkę z Różową Wstążeczką -przedstawiona jest ona na str.125 w kat.13
A gdzie można zobaczyć harmonogram tej akcji? Chciałabym się dowiedzieć czy będzie gdzieś na Śląsku.
Stary 2008-09-30, 09:51   #3412
taka jedna
Zakorzenienie

Tutaj jest:
http://wielkakampaniazycia.pl/
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 11:27   #3413
aagaatkaa90
Przyczajenie

Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc?
mógłby ktoś być taki uprzejmy i napisać mi jak jest ze zniżkami w Avonie.
aagaatkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 11:37   #3414
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez aagaatkaa90 Pokaż wiadomość
Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc?
mógłby ktoś być taki uprzejmy i napisać mi jak jest ze zniżkami w Avonie.
3000 - więcej --> 40%
1000 - 2999,99 zł -->35%
500 - 999,99 zł --> 30%
150 - 499,99 zł --> 25%
0 - 149,99 zł --> 15%

Powiedzcie mi używałyście może supertrwałego pudrowego cienia do powiek z PW? Oglądałam w COK te nowe kolory i ich konsystencja wydała mi się całkiem obiecująca, czy one faktycznie są tak trwałe jak zapewnia Avon że aż 8 godzin bez poprawek? Na KWC dziewczyny piszą że jest go bardzo malutko w opakowaniu, ale nie piszą na ile go wystarcza, ale Wy na pewno wiecie
Stary 2008-09-30, 12:01   #3415
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi używałyście może supertrwałego pudrowego cienia do powiek z PW? Oglądałam w COK te nowe kolory i ich konsystencja wydała mi się całkiem obiecująca, czy one faktycznie są tak trwałe jak zapewnia Avon że aż 8 godzin bez poprawek? Na KWC dziewczyny piszą że jest go bardzo malutko w opakowaniu, ale nie piszą na ile go wystarcza, ale Wy na pewno wiecie
moja siostra kupiła sobie odcień Peachy Pink jakieś 4 miesiące temu i jest nim zachwycona, używa go niemal codziennie i ostatnio zauważyła, że się kończy ale tak jak mówię używa go praktycznie codziennie, ponieważ jest bardzo wygodny w aplikacji i trzyma się świetnie, naprawdę nie wymaga poprwek, moja siostra ma w ogóle bardzo wymagające powieki i wszystkie cienie zbierają się jej w załamaniu powieki a te nie, jeszcze jest bardzo zadowolona z tych z PW w sztyfcie ale bardziej jednak poleca te pudrowe ze względu na łatwość i szybkość aplikacji
Stary 2008-09-30, 14:30   #3416
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Klientka prosiła mnie o pomoc w doborze cieni, ale nie wiem co jej poradzić. Jaki kolor cieni doradziłybyście brunetce o ciemno brązowych oczach do fioletowych i szarych ubrań jako makijaż dzienny?
Stary 2008-09-30, 14:41   #3417
anulkaaa89
Rozeznanie

Dziewczyny mam takie glupie pytanie a jak sie idzie płacić rachunek to sie podchodzi do tej kasy co tam mozna produkty kupywać czy tam gdzie paczki wydaja?

Fragrantica
anulkaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 14:47   #3418
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Klientka prosiła mnie o pomoc w doborze cieni, ale nie wiem co jej poradzić. Jaki kolor cieni doradziłybyście brunetce o ciemno brązowych oczach do fioletowych i szarych ubrań jako makijaż dzienny?
Ja proponowała bym tej Pani fiolety i róże bo pasuja do fioletowych bluzek i do szarości też makijaż dzienny pwinien być bardzo delikatny i subtelny więc jak najbardziej by to pasowało

Cytat:
Napisane przez anulkaaa89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie glupie pytanie a jak sie idzie płacić rachunek to sie podchodzi do tej kasy co tam mozna produkty kupywać czy tam gdzie paczki wydaja?
Kochanie KUPOWAĆ przez "O" a nie przez "Y"

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-10-01 o 06:44 Powód: prosze nie pisać postu pod postem!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 15:06   #3419
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
ja proponowałabym coś bardzo naturalnego jakaś delikatna brzoskwinia, beż, albo róż i najlepiej z jakimiś delikatnymi drobinkami, tak żeby kolor był wręcz niedostrzegalny ale za to żeby się ładnie mienił w świetle

Cytat:
Napisane przez anulkaaa89 Pokaż wiadomość
w COKach (przynajmniej w krakowskim) jest okienko które sie nazywa "kasa główna" i nie jest ani tam gdzie można kupOwać produkty, ani tam gdzie się odbiera paczki, więc możesz po prostu w informacji w COKu zapytać o to gdzie jest kasa główna na pewno skierują Cię w odpowiednie miejsce
Stary 2008-09-30, 15:18   #3420
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Ja proponowała bym tej Pani fiolety i róże bo pasuja do fioletowych bluzek i do szarości też makijaż dzienny pwinien być bardzo delikatny i subtelny więc jak najbardziej by to pasowało
Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja proponowałabym coś bardzo naturalnego jakaś delikatna brzoskwinia, beż, albo róż i najlepiej z jakimiś delikatnymi drobinkami, tak żeby kolor był wręcz niedostrzegalny ale za to żeby się ładnie mienił w świetle
To jak myślicie co z supertrwałego pudrowego cienia będzie najlepsze: Peach Sands czy Peach Pink? no chyba że Shimmering Shell
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości