|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
a co powiecie o środziemnomorskiej nawilżającej maseczce do twarzy z oliwka z serii planet spa? chcialabym ja miec bo potrzebuje czegos nawilżającego ale mam wrazliwa skore i po niektorych maseczkach mnie buzia piecze i sie troche tego obawiam, moze ktoś wie czy ta maseczka jest delikatna czy raczej ciezka? pozatym lubie ten zapach i mam ochotke na nia
![]() ![]() tylko nie mowcie ze niedawno byla o tym mowa bo ja bynajmniej nie znalazlam |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
A ja wrzucam i się ich pozbywam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj pierwszy raz w COKu ale super
![]() ![]() Dowiedziałam się też,że przez cok można zamawiać i już na drugi dzień będe miała paczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do otrzymywania gratisowych próbek to ja akurat( sama jestem zaskoczona) dostałam za free 10 próbek ungaro jako że miałam dużą sprzedaż perfum i wód toaletowych.Mnie nie wydaje się ,że aż tak dużo tego sprzedałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9182420]czuc, ale ja nie daje, bo i tak nikt z tego nie kupuje;p[/quote]
Nie dajesz to nie wiesz. U mnie kiedyś właśnie z karteczką przyszła klientka, że jej się zapach spodobał i chce taką wodę ![]() Wiadomo, że też bym wolała próbki, ale to na pewno dla Avonu drożej. A zapach już klientka przynajmniej zna, bo u mnie te karteczki bardzo intensywnie pachną. |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zadomowienie
|
a propos tego podkładu - czy dobrze ci się go używa z takiego szklanego pojemnika czy raczej nie za specjalnie.U mnie klientki są nim zainteresowane (przeważnie te które używają antystresowego z pompką) ale przeraża je sposób wydobywania tego podkładu z tego słoiczka.Czy rzeczywiście kiepskie to opakowanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Wtajemniczenie
|
ja dostaję karteczki, które mocno pachną ale nigdy nie daję klientce samej karteczki tylko naklejam na nią próbkę tych perfum, bo wydaje mi się, że dać taki kartonik to troche wstyd.. a co do próbek to uważam, że konsultantki powinny dostawać przynajmniej jedną próbkę każdej nowośći jeśli chodzi o wody toaletowe, perfumowane, kremy, żele, szampony a reszta próbek np. szminek powinna być dostępna w pakietach w przystępniejszych cenach (zawsze kupuję próbki z ofert, albo właśnie pakiety całej gamy kolorów i uważam, że ceny nawet te "promocyjne" są mocno przesadzone..)
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś z was ma puder do ciała w pędzlu lub puszek do twarzy i ciała czy jakos tam w pudełku z gąbeczką?? który jest lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A szkoda, bo lubię go używać. Po prostu nabieram go odwróconym końcem pędzelka do ust (bo mam taki cieniutki), a jak się będzie ku końcowi, to samym pędzelkiem będę. I nie ma problemu. Biorę tyle, ile potrzeba. Parę lat temu używałam też antystresowego, pamiętam,że jak się miał ku końcowi, to ciężko mi się go wydobywało tą pompką. Z tym Ideal Shade raczej nie będę mieć takich problemów, bo ta szyjka jest dość szeroka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Raczkowanie
|
![]()
Tak, to ten krem! Dziekuje za odpowiedzi!.
Mam pytanie.. zlozylam juz zamowienie, to bedzie moja pierwsza paczuszka. Co dostane w srodku? i czy od razu w paczce bedzie produkt dla mnie za zlozenie zamowienia za ponad 200 zl.. ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Raczkowanie
|
ashiva dziekuje Ci bardzo!!
![]() a wiec teraz tez bede mogla sie dzielic opiniami kosmetykow ![]() kolorowych!. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |||
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Przyczajenie
|
Witam.
Mam małą prośbę. Czy ktoś mógłby być taki uprzejmy i napisać mi jak jest ze zniżkami w Avonie. To znaczy od jakiej kwoty ile jest procent zniżki. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Rozeznanie
|
witam
dziewczyny pomóżcie w podjęciu decyzji!!!! Czy warto kupić torbę beatrice. Chodzi o to czy nie jest zbyt błyszcząca i czy jest dobrze wykonana? Pozdrawiam i z góry dziekuję |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Tutaj jest:
http://wielkakampaniazycia.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Przyczajenie
|
Czy naprawdę nikt nie może mi pomóc?
mógłby ktoś być taki uprzejmy i napisać mi jak jest ze zniżkami w Avonie. To znaczy od jakiej kwoty ile jest procent zniżki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1000 - 2999,99 zł -->35% 500 - 999,99 zł --> 30% 150 - 499,99 zł --> 25% 0 - 149,99 zł --> 15% Powiedzcie mi używałyście może supertrwałego pudrowego cienia do powiek z PW? Oglądałam w COK te nowe kolory i ich konsystencja wydała mi się całkiem obiecująca, czy one faktycznie są tak trwałe jak zapewnia Avon że aż 8 godzin bez poprawek? Na KWC dziewczyny piszą że jest go bardzo malutko w opakowaniu, ale nie piszą na ile go wystarcza, ale Wy na pewno wiecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Raczkowanie
|
Klientka prosiła mnie o pomoc w doborze cieni, ale nie wiem co jej poradzić. Jaki kolor cieni doradziłybyście brunetce o ciemno brązowych oczach do fioletowych i szarych ubrań jako makijaż dzienny?
![]() |
#3417 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam takie glupie pytanie a jak sie idzie płacić rachunek to sie podchodzi do tej kasy co tam mozna produkty kupywać czy tam gdzie paczki wydaja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochanie KUPOWAĆ przez "O" a nie przez "Y"
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-10-01 o 06:44 Powód: prosze nie pisać postu pod postem!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.