|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Melduje swoją obecność panie kapitanie! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahhahah cieszem sie Dziewuszki wklejam Wam aby sie pochwalic zdjecie naszego prezentu dla rodzicow ![]() Kakusia trzymam kciukasy zeby sie poukladalo w Waszym wspolnym zyciu. I zebyscie byli szczesliwi i znajdowali w sobie oparcie. Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-29 o 18:12 Powód: dla Kakusi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
daget cudaczny ten prezent
kakusia, Twoja relacja mnie rozbroiła, a już zwłaszcza sam początek. Słyszałam co to się stało z tą cysterną, ale nie skojarzyłam, że to Twoja miejscowość! Dobrze że chociaż wesele udało się jak należy ![]()
#3454 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() coraz więcej nas tu żonek ![]() asiukowa ![]() - kiedy go ściągałam był jak nowy, a kwiatek ten nazywa się eustoma ![]() Milibili no byliście w tym plusie czy nie byliście ![]() ![]() ![]() m.a.r.t.a mam podobnie do Ciebie z brzuszkiem, jak znajdziesz cud środek poproszę o podpowiedź katia0117 piękna relacja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Albo agunia82 w restauracji hihihi ![]() ![]() dagetciku na zdjęciach wyszłaś jak królowa, księżna i wogóle pięknie ![]() katarzinka obiecałaś fotki ![]() ![]() ![]() Kakusia ale mieliście "przygód" przed ślubem ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj bylismy na chrzcie bratanka - cudaczny mały kawaler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc myszki!
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Wam fajnie z tymi gratisami, u mojego męża w firmie, dość sporej i bardzo dobrze znanej, gratisów brak ![]() Cytat:
![]() A co do siemienia to chyba też muszę wypróbować, bo czasem mi się takie bardzo męczące wzdęcia zdarzają...
![]() |
#3457 |
Zadomowienie
|
Agunia piekne zdjęcia...aż miło patrzec na tak piękną parę
![]() Kakusia niezłe przeżycia mieliscie jak widac,ale suma sumarun wyszliscie z opresji i było PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘknie ![]() A my dziś bylismy na sesji plenerowej-dopiero ![]() ![]() Asiuk a co Ty tam kochana kombinujesz z tym panienskim??Wiesz....jakb y co to pisz do mnie na priva nr skaypa podłącz kamerkę ,przygotuj wodeczke i pobalujemy we dwie-kiedys juz testowalam-zabawa przednia-efekt-zasnelam przed monitorem ![]()
#3458 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Monai normalnie oplulam monitor czytajac o zamknieciu meza. Rozumiem ze bylas tak bardzo przejeta tymi badaniami ze zrobilas to z roztargnienia chyba ze to bylo skierowane przeciwko nie wychodzeniu meza z domu podczas nieobecnosci zonki. A te gratisy to super sprawa, taki socjal dla pracownikow jest ThE BesT |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my kiedyś w podobny sposób świętowaliśmy sylwestra z bratem ze Stanów ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja wlasnie obejrzalam sobie nasza Msze Sw z nagrania od znajomego. Wprawdzie krecone z choru ale slychac wszystko wysmienicie i nawet zblizenia w trakcie przysiegi na nas robil. Ale zobaczylam nasza droge do oltarza z gory ![]() ![]() ![]() No ale moze sie wybierzemy do naszych celebransow do Bielska. Juz jeden z nich ma wizje naszej sesji slubnej... Hihihi moze sie uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale Ci fajnie z tym oglądaniem... ja dziś dzwoiłam do naszego kamerzysto-fotografa i jeszcze musimy sobie poczekać ![]() właśnie jestem zaczytana "książką" od Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sesja pewnie też wyszła przepięknie ![]() relacja trzymająca w napięciu ![]() mam nadzieje, że teraz po ślubie wszystko się między Wami ułoży ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś nie mam dzisiaj nastroju, jakaś taka smutna jestem. Zmykam spać. Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||||
Rozeznanie
|
m.a.r.t.a a gdzie kupiłaś to siemię? w supermarkecie znajdę? lubię kisiel
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co czytacie? ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ostatnio mi Asiuk narobiła ochoty na maseczkę z alg... dodałam białej glinki i mimo smrodu wytrzymałam dzielnie 20 minut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() SMS - słowa mają siłę czyli Ty i Twój Mąż w Warszawie, tak?? ![]() ![]() malutka - a co się stało że smutas Cię dopadł?? ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-09-29 o 22:42 Powód: dla malutkiej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Rozeznanie
|
[quote=dzasta110;9185938]o jacie...
![]() ![]() ![]() o nowy skrót TNŻSM ![]() nie znam.. chyba że to książka na podstawie smsów które pisała jakaś dziewczyna do jakiegoś chłopaka i on to opublikował? ![]() ![]() oszTy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć laski! Właśnie kawusie wypiłam, ależ mi się dzisiaj tego chciało
![]() ![]() Cytat:
![]() Kakusiu gratuluję Ci i trzymam kciuki, żeby wszystko między wami było ok i żebyście nigdy nie żałowali swoich decyzji ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Gaduły
![]() Wczoraj z mężem zrobiliśmy sobie labę- wszystkie kompy wyłączone tylko my...Było słodko ![]() Nadal przeziębienie trzyma chociaż już nieco lżej ![]() Daget piekny prezent dla Rodziców- jesteś zdolniacha ![]() ![]() Ja nie mam zdolności plastycznych- kupilismy więc albumy z bordowymi kartami i z jednej strony przykleiłam zdjęcia a z drugiej mały do nich komentarz- troszkę śmieszny, troszkę wzruszający: takie małe kalendarium. Wiem że niektóre dziewczyny ozdabiały albumy ale u nas fantastyczny efekt był już bez zdobień.Ascetyczna elegancja. Katia czemu chcesz nam Asiuka zawłaszczyć?? Robimy zbiorowy wirtualny wieczór panieński ![]() ![]() Siemię lniane pomaga- mi np kiedyś bardzo złagodziło sensacje z brzuszkiem. Nie zawadzi pić także kopru włoskiego i rumianku ![]() ![]()
#3469 |
Zakorzenienie
|
Oszalalyscie kobiety budzic ludzi w srodku nocy.... Martucha Ty to w ogole przegielas 6:31...
![]() Izazusia dobry pomysl... pomysle nad tym.. moze maly biznesik otowrze hihih. Moj Skarb obiecal mi mala pracownie ![]() TNŻSM - dobre dobre... heehhe ![]() Ja zapraszam na czerwona herbatke, bo dzis juz jestem po akcji jelitowej i coraz bardziej sie sklaniam ku posiadaniu "zespolu nadwrazliwego jelita" a moj Skarb juz mi zapowiedzial konsultacje u secjalisty ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki pomóżcie! Mam dylemat. Brat mojego Kamila ma urodzinki 4 października. Wiem że to jest egoista i o nikim nie myśli tylko o sobie ale...czy mam mu kupić prezent??
Od niego jako jedynej osoby z okazji ślubu nic nie dostaliśmy- nawet kartki. Bardzo prawdopodobne jest również że w tym dniu nie bedzie go w domu- robi impreze na która nas nie zaprosił... Nie wiem co zrobić. Jestem z tych osób które zawsze o wszystkich pamiętają. Jak jego dziewczyna miała urodziny kupiłam jej słodycze i napisałam kartkę... gdy potem ja świętowałam imieniny zaprosiłam ich na winko i ciasto to dostałam tylko życzenia rzucone w progu "wszystkiego najlepszego" Na dzień kobiet Daniel sam przyszedł do mnie i zasunął tekst; "mama kazała mi kupić tobie kwiatka ale na kwiatki szkoda kasy"i tyle... Ech...
#3471 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!
Izuś uważam że w takim wypadku prezentu nie powinnaś kupować. Złóż życzenia, ale bez prezentów, bo skoro ktoś nie potrafi tego docenić to nie zasługuje. I tyle. Skoro on Ciebie olewa w taki chamski sposób, to dlaczego Ty masz się nim przejmować?
#3472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od dzisiaj zaczynam ćwiczenia abs zobaczymy co z tego wyjdzie, bo lada moment mam dostać @. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o fotkach pamiętam - myślę, że wrzucę jutro bo nie zrzuciłam ich jeszcze bo jak przyszłam wczoraj wieczorem z treningu to po prostu padłam ![]() ![]() a szpilki ćwiczę już się coraz lepiej w nich czuję ![]() cudaczny mały kawaler - ładnie powiedziane ![]() a ładnei to tak zamykać męża??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziaki
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Szwagier wypije swoje zdrowie a prezent z okazji Jego urodzin sprawię mojemu mężowi- w sumie wszystko zostaje w rodzinie ![]() Kuruje się właśnie herbatka z goździkami , miodem i cytrynką... Trzeba przegonić to paskudne przeziębienie. Kurcze M.a.r.t.a- 6 cm to strasznie duzo!!! Dziewczynki zgłaszajcie sie czym prędzej do lekarza!!! Ja też mam już dosyć swego organizmu. Mam @ mimo że do terminu prawidłowej @ jest jeszcze ponad tydzień ![]() I wszystko byłoby w porzadku gdyby nie to ze ja biore tabletki ktorych zadaniem jest regulować cykl! A tu byle stres i gospodarka hormonalna szaleje. Jestem ciekawa co bedzie za tydzien? Jeden dzien przerwy i znowu??? ![]() Lekarz rozkłada ręce, badania wychodzą w porządku ... Wszystko zwalają na stres
#3476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a organizm się unormuje - ja Ci to mówię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Izazusia popieram dziewczyny.... Zwykle "wszystkiego najlepszego" wystarczy. A regulacja organizmu przychodzi sama.... po pierwszym dziecku podobno... Hehehe najlepsze ze moj tato tydzien temu powiedzial mojemu Mezowi ze on by chcial za rok byc juz dziadkiem.... No prosze prosze
![]() A tak w ogole dzis mamy miesiecznice hihih ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-30 o 08:11 Powód: Bo izazusia ma problem z hormonami |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny pamiętajcie, że dzisiaj Dzień Chłopaka/Mężczyzny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Wtajemniczenie
|
Pamietam pamiętam
![]() ![]() M.a.r.t.a na takie "afty" w buzi spowodowane żywnością polecam witaminę B6. Moja ciocia się z tym boryka a i mnie czasem się zdarza i witaminka jeszcze nas nie zawiodła Daget z mężulkiem można czcić każdy dzień- jak nie dziś to jutro, jak nie jutro to pojutrze...Zawsze można zrobic własny kalendarz- komu jak komu ale Tobie chyba nie musze tego mówić ![]() Chcę coś takiego wykombinować na Nowy Rok. Zrobić kalendarz małżeński. Zamiast popularnych dni tygodnia nazwać np niedzielę dniem przytulasków, poniedziałek dniem mężowskiej kolacji itp ![]() I tak sobie cały rok świętować... ![]()
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.