![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
poszukuję ok. 5ml Prady Intense, w zamian coś z mojej kolekcji mogę odlać lub oddać
![]()
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wsio zgarnęłam od Zuzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Zuziu, mogłabyś napisać z których zapachów mogłabyś zrobić odlewkę 5 ml? Czy wchodzą w grę tylko próbeczki?
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
Lou Lou, Celine, Agent P.- miniaturka ale nie wiem ile tam tego jest i NR les belles delice d'epices. Później może wkleję fotkę jak to wygląda, będzie łatwiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Dzięki Ivanko, już Irkax i Your Angel mi zaproponowały odlewki. Jetem wniebowzięta i przeszczęśliwa. A w temacie, to może ktoś chce odlewkę Sawdust Demeter za prawie cokolwiek, chętnie męskiego. Jak ktoś lubi zapach drewna i po prostu drewna, to polecam. Ja lubię i mam ogromną butlę Sawdust, ale to przecież za dużo. I jeszcze Cologne Muglera mogę odlać też za prawie cokolwiek, tez chętnie męskiego. I jeszcze: Szukam próbek White CdG, Cinnamon Sherbet Cdg, Anbar, Tuberouse L'Artisan, Fleur de Liane L'Artisan, SOAVISSIMA Profumum, ANTICO CARVSO Profumum, Royal Muska Micallef Przygarnę odlewkę Mechant Loup, Musk Etro, Avignon, Idole Lubin, Tumulte PH i pewnie jeszcze jakieś Mam dużo próbek zwykłych, sporo niszowych itp.
#67 |
Zakorzenienie
|
zgarnęłabym Cologne Muglera tylko że męskiego to ja ni mam nic
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
A co masz?
#69 |
BAN stały
|
![]()
Porcelainnn jednak dzięki za Aliena ale nie..
Ivanno to jak wymieniamy sie tak jak ustalałyśmy? |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#71 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Poszukuję do testów:
Dunhill Desire B.Spears Curious in Control Celine Fever Chopard Casmir Lacroix Tumulte CSP Caramel Sunset, Vanille Extreme Addict Shine Chocolovers i różnych innych słodkości oraz waniliowców ![]() Mam: T.Mugler Angel Innocent Innocent Secret CSP: Vanille Coco, Vanille Mokha, Vanille cannelle, Amour de Cacao, Matin Calin Trussardi Inside Sephora Brown Bath&Body Warm Vanilla Sugar Aquolina Pink Sugar Escada: Pacific Paradise, Rockin Rio, Sunset Heat, Magnetic Beat Kenzo Amour edt Nina Ricci Nina Cristobal Balenciaga Incanto Charms Live luxe Jennifer Lopez Lalique Amethyst Armani Code edp B.Spears Fantasy, Mdnight Fantasy Neonatura Cocoon Midnight Poison Black XS Ralph Lauren Hot, Wild. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
ja bym chetnie skrecila jakas wieksza wymianke probkowa
![]() ![]() - Narciso Rodriguez edt - Desnuda Ungaro - Baby Doll - True Love (to matki) - Addict 2 - Hypnose Leggere - Moschino Funny - Moschino Couture - L - Euphoria - Paris Hilton - Escada Island Kiss - Lempicka edp - Echo - Joop Femme - L'air du temps - Cool Water Happy Summer - Princess - Apparition - Britney Spears - Comma - Miss Dior Cherie - Happy to be clinique - In2U - Ming Shu - White Musk TBS (mgielka) - Portfolio Perry Ellis - Splendor - kokos YR dodatkowo: - malina yr - jezyna yr |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Sasiu zrobię Ci odpisk Lou Lou, podaj adres na PW, wyśle najpóźniej w środę.
Ivanno wysyłam w pudełeczku, podaj adresik. |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie te probki
![]() ![]() ![]() Cytat:
- Inspiration Lacoste - Lancome Hypnose EDP - Emporio White - Black XS Paco Rabbane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie nastepujace probki
![]() Mam: T.Mugler Angel Innocent Innocent Secret CSP: Vanille Coco, Vanille Mokha, Vanille cannelle, Amour de Cacao, Matin Calin Trussardi Inside Sephora Brown Kenzo Amour edt Nina Ricci Nina Lalique AmethystMdnight Fantasy Neonatura Cocoon Midnight Poison Ralph Lauren Hot, Wild. moje zapachy wypisane 2 posty wyzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Próbki:
Szukam przede wszystkim: ekstrakt Dolce Vity Dolce Vita w starej wersji, sprzed reformulacji SL Cashmere Oddam: Armani: Mania (czarna) Bruno Banani: Time to play Cacharel: Gloria Cartier: Le Baiser du Dragon edp, ekstrakt Chopard: Mira Bai CN: Scent Dior: Dune Sun, Pure Poison, Dolce Vita Diptyque: Philosykos DKNY: BC, Wenge Etro: Etra, Ambra Guerlain: Samsara edp Kenzo: Amour edt, edp, Amour Indian Holi Lalique Encre Noire l'Artisan: Piment Brulant, Safran Troublant, Dzonghka, Fou d'Absinthe, Mandarine Tout Simplement Nina Ricci: Belle de Minuit PG: Brulure de Rose, Felanilla, Cadjmere S. Lutens: Clair de Musc, A la Nuit, Un Bois Vanille Satellite: Padparadscha Sephora: Brown Shiseido Feminite du Bois St Barth Lea Villoresi: Yerbamate Mogę również zrobić odlewki (raczej w granicach 5 ml) do atomizerków: DK Black Cashmere Lalique Encre Noire Kenzo Amour Indian Holi Dior Dune Sun Etra Etro Cacharel Gloria Dior Dolce Vita ewentualnie Wenge DK Sephora Brown Shiseido Feminite du Bois Cartier Le Baiser du Dragon mogę też zrobić odsypkę pudru o zapachu Black Cashmere
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-04-18 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Cacharel Eden
Cartier Smok ekstrakt Cerutti Image CSP Vanille Coco, Vanille Cannelle, Vanille Mokha Demeter Thunderstorm,New Zealand, Wet Garden, Gandzia, Snow, Black Russian Dior Miss Dior Cherie, Hypnotic Poison DKNY Black Cashmere Gres Cabaret, Cabotine Gucci Gucci II Guerlain Shalimar Light Hermes Ogródek Śródziemnomorski, Ogródek Nilowy Jean Patou EnJoy Kenzo Jungle Elephant, L’eau par Kenzo, Le Monde est Beau, Amour edt Lalique Eau de Lalique La Perla J'aime L'Occitane Eau de la Recolte Bleue Lavande, Cherry Blossom (papierkowa), Feu d'Orange Lolita Lempicka edp, L MAC Greenify Naomi Campbell Cat Deluxe at Night NR edt Ralph Lauren Safari Sephora Vanilla Creme Brulee Sisley Eau du Soir Stella McCartney Sheer ‘08 Thierry Mugler Innocent, Alien, Cologne, Innocent Secret Torrente L’or V&R Flowerbomb edt, Flowerbomb Extreme, Flowerbomb YR Neonatura Cocon YSL In Love Again Niszowe: Bond no 9 Andy Warhol Union Square, New Haarlem, Nuits de Noho Brosseau Rose CdG Zagorsk, Avignon, Jaisalmer, Ouarzazate, Kyoto, Harissa, Guerilla 1, Rose Etro Vicolo Fiori, Raving Heeley Cardinal L’artisan Tea for Two, Dzongkha, Safran Troublant, Premier Figuier Extreme Lutens Daim Blond, Five O'Clock Au Gingembre, Gris Clair Lubin Idole Micaleff Watch Woman Parfum d’Empire Fougere Bengale, Ambre Russe, Osmanthus d'Interdit Profvmvm Ichnvsa Satelite Padparadscha Szukam najbardziej: L'Artisan L'eau de Jatamansi, Verte Violette Parfum d’Empire Eau de Gloire CdG Rhubarb, Calamus Armani Prive Bois d'Encens Dyptique L'eau Tris CsP Sultan Safran Mont Blanc Presense d'une Femme, Presense d'une Femme Intense Hermes 24F edp i inne... * wstępna rezerwacja * brak
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2008-10-01 o 19:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
![]() Szukam następujących: Amour Indian Holi Kenzo Angel Liliowy Cinema (najchętniej większej próbki albo odlewki) Envy Eau Emotionelle Agent Fantasy Femme Joop Flowerbomb Extreme Fragile EDP Gucci II Madness Magnetism Mahora Midnight Fantasy Nature Millenaire Paloma Picasso edp Python Prada Intense Strip Agent Provocateur Tempore Donna Laura Biagiotti Venezia Laura Biagiotti With Love Hilary Duff Oddam: 24F edt (r na 1 test) Addict Dior (r) Amor Amor Cacharel (f) Ambre Sultan (r) Ange ou Demon (f) Cristobal (r) Coco czarna (f) Coco Mademoiselle (f) Code edp Armani (r) Collection Cerruti 1881 (f) D&G czerwone (f bez atomizera) Deep Red Hugo Boss (r) Desnuda Ungaro (r) Diesel ++ (r) Dolce Vita Dior (r) Euphoria CK (r) Femme Hugo Boss (f bez atomizera) Fever Celine (r) Fleur Defendue Lolita Lempicka (f) For Her edp Narciso Rodriguez (r) Gloria Cacharel (f) Hiver Micallef (r) In Black Del Pozo (r) Innocent Thierry Mugler (r) ISAbella edp (f bez atomizera) J'adore edp Dior (f) Jette Joop (r) Kate edt Kate Moss (f bez atomizera) Le baiser du dragon Cartier (f) Lolita Lempicka edp (f) i odlewka ok. 4ml Lolita Lempicka Midnight (r) L'or (r) Midnight Poison Dior (r) Miss Dior Cherie (f) Must Cartier (r) Obsession CK (f) One Electric CK (f) Organza Indecence Givenchy (r) Poison Dior (f bez atomizera) Pure Poison Dior (f) Pure Wish Chopard (f bez atomizera) Roma Laura Biagiotti (f) Sexy 212 Carolina Herrera (r) Shalimar EDP (r) SL Ambre Sultan (r) SL Un Bois Vanille (r) Theorema Fendi (r) - próbki robione (r) i fabryczne (f) Edytowane przez Lunyxa Czas edycji: 2008-09-30 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Aktualnie mam na wydaniu:
L'Artisan Dzongkha L'Artisan d'Humeur a Rire E. Coudray Esperys Creed Spring Flower Liz Claiborne Bora Bora Nu YSL Chopard Mira Bai Zinzibar TBS Dunhill London Theorema Leggero Theorema Esprit d'Ete Gloria mgiełka Szukam głównie kadzidłowców CdG i Tea for Two. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Hej Princesko, niszowce wolałabym wymienić na niszowce
![]() Fantasy Madness Nature Millenaire Tempore Donna Laura Biagiotti za: Fever Celine Must Cartier Organza Indecence Givenchy SL Un Bois Vanille Co o tym myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
to Nature Millenaire mi sie wcielo przy edycji, nie mam tego zapachu wiec na jego miejsce wybierz cos innego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak zapatrujesz się na 3 próbkową wymianę: Fantasy Madness Tempore Donna Laura Biagiotti za: Fever Celine Fleur Defendue Organza Indecence Givenchy Pomyliłam się przy pisaniu stąd Chopard zamiast Cartier, wybacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
w tej chwili mam to
![]() Kenzo Flower Spears Fantasy Spears Midnight Fantasy Esprit Connect Esprit for my dreams Darling nawet 17 ml Ultraviolet Eau de Star Vanilla Fields Rose Essentielle Neonatura Save Oilili EDP moge oddac kilka mililitrow Demeter Sex on the beach |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Melkmeisje, ja za l'artisanowego humora oddam co chcesz. Mam wszystkie kadzidlaki CdG i Tea for Two. Jeszcze mogę przygarnąć Bora Bora i Zinzbar
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
To idziemy na priv
#90 |
Raczkowanie
|
Nic nie znalazłam Princesko. A co powiesz na 3x3?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.