Panny Młode 2009 cz. V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-30, 12:25   #3511
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Ja zrobiłam TZ-siowi sniadanko do łóżka (musialam wstać o 5 !!!) i obudziłam go tak ładnie

Prezentu nie dostanie, bo planuje wiekszy na urodziny (za 22 dni),

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 12:39   #3512
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Złożyłyście już życzenia swoim chłopakom/mężom?
oczywiście Mój dostał z samego rana do łóżeczka wielkie pudełko Ferrero rocher i był bardzo zdziwiony bo nie miał zielonego pojęcia z jakiej okazji

Cytat:
Napisane przez Abigail1986 Pokaż wiadomość
Tylko czemu jak słyszę o takich ślubach to zawsze strona niewierząca musi iść na kompromis?
hmmm ja na przykład jestem osobą wierzącą i bardzo się cieszę, że istnieje coś takiego jak ślub konkordatowy bo oszczędzi mi to zbędnej wizyty w urzędzie - dla mnie ślub w urzędzie nie ma takiej wartości (oczywiście nie chcę obrazić dziewczyn, które biorą taki ślub... to po prostu moje osobiste odczucie). Gdyby jednak mój TŻ był osobą niewierzącą nie zastanawiałabym się w ogóle nad tym tylko bym wzięła ślub cywilny a od niego oczekiwałabym, że umożliwi mi wzięcie ślubu w sposób jaki ma znaczenie dla mnie - czyli w kościele i tyle, wspólny kompromis Pomyśl o tym w ten sposób, że nie zdradzasz własnych wartości ale robisz coś co być może ma bardzo duże znaczenie dla osoby, którą kochasz

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 12:57   #3513
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
oczywiście Mój dostał z samego rana do łóżeczka wielkie pudełko Ferrero rocher i był bardzo zdziwiony bo nie miał zielonego pojęcia z jakiej okazji

hmmm ja na przykład jestem osobą wierzącą i bardzo się cieszę, że istnieje coś takiego jak ślub konkordatowy bo oszczędzi mi to zbędnej wizyty w urzędzie - dla mnie ślub w urzędzie nie ma takiej wartości (oczywiście nie chcę obrazić dziewczyn, które biorą taki ślub... to po prostu moje osobiste odczucie). Gdyby jednak mój TŻ był osobą niewierzącą nie zastanawiałabym się w ogóle nad tym tylko bym wzięła ślub cywilny a od niego oczekiwałabym, że umożliwi mi wzięcie ślubu w sposób jaki ma znaczenie dla mnie - czyli w kościele i tyle, wspólny kompromis Pomyśl o tym w ten sposób, że nie zdradzasz własnych wartości ale robisz coś co być może ma bardzo duże znaczenie dla osoby, którą kochasz

Moj Tz tez nie wiedzial

A co do ślubu w zupełności się zgadzam, uwazam ze mozna sie tak dogadac z druga polówką, zeby obie byly zadowolone. Czasem dla milości trzeba sie poświęcić.

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-30, 13:13   #3514
Abigail1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Moj Tz tez nie wiedzial

A co do ślubu w zupełności się zgadzam, uwazam ze mozna sie tak dogadac z druga polówką, zeby obie byly zadowolone. Czasem dla milości trzeba sie poświęcić.
Osoba niewierząca nie zrozumie ateisty, a ateista nie zrozumie osoby wierzącej. Ja np. nie mogę pojąć po co mojemu TŻ ślub kościelny, bo nie zauważyłam, żeby przesadnie chodził do kościoła. Mam w domu przykład pary, która ma tylko ślub cywilny i kochają sie nadal tak samo jak w dniu ślubu. To moi rodzice, którzy są już 29 lat po ślubie.
Abigail1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 13:43   #3515
jaga_2001
Zakorzenienie

strippi, stroj kroliczka jest czarny. Rodzaj bikini ze stringami. Chce konkretny ten, bo ma mankiety na nadkarstki i muszke na szyje. Chcialabym w tych makietach i z ta muszka oraz w obcislych bokserkach zobaczyc kiedys TZ Ma mamiar kupic jeszcze 2 inne ubiory kroliczka. Jeden taki jaki sie podoba TZ (z firmy obsessive) i taki z body.

kliwia, z torebka wszystko ok. Koles doslal pasek. Dobrze, bo juz nie raz z niego korzystalam.

rosette, przykro mie Faktycznie jakis ten rok dla Ws pechowy. Mam nadzieje, ze przyszly bedzie zdecydowanie lepszy

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 13:44   #3516
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Osoba niewierząca nie zrozumie ateisty, a ateista nie zrozumie osoby wierzącej. Ja np. nie mogę pojąć po co mojemu TŻ ślub kościelny, bo nie zauważyłam, żeby przesadnie chodził do kościoła. Mam w domu przykład pary, która ma tylko ślub cywilny i kochają sie nadal tak samo jak w dniu ślubu. To moi rodzice, którzy są już 29 lat po ślubie.

Chodzenie do koscioła nie rowna sie wierzeniu. Moje skromne zdanie, kazdy ma swoje poglady, swoje zdanie i najwazniejsze to sie dogadac, tak aby obie strony byly zadowolone i szczesliwe. Ja wcale nie uwazam ze slub cywilny to zly pomysl, czy po nim ludzie beda sie mniej kochac (przeciez Ci co maja koscielny tez sie rozwodza). Dla mnie wiara to potrzeba psychiczna, wierze w Boga, nie w kościól.

I nawet podoba mi sie Twoje podejscie, bo mnie na przyklad razi podejscie niektorych dziewczyn, dla ktorych slub koscielny to tylko suknie, welon itd
czasami mam wrazenie, ze gdzies to wszystko sie gubi, w koncu wychodzimy za maz nie dla sukienki, wesela, obraczek, tylko dlatego ze kochamy.

Co niie zmienia faktu, ze moja kobieca natura pozwala mi godzinami ogladac sukienki

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-30, 13:49   #3517
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki, a co myślicie o takich aniołkach jako podziękowania dla gości?
http://www.allegro.pl/item446449484_...ub_wesele.html

o tuttaj są z obrączkami- takie bardziej weselne
http://www.allegro.pl/item442939491_...ub_wesele.html
nie podobają mi się, jakoś tak dla mnie osobiście są zbędne jako prezent, wolałabym dostać czekoladkę niż tę gipsową figurkę

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
przykro mi

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ufff...udało mi się załatwić zespół, wymarzony, ten który chciałam, zwolnił im się termin i jutro jedziemy podpisać umowę. Najważniejsze rzeczy już załatwione, sala, kościół i zespół No i tak się zastanawiam, że chyba powinnam zacząć rozglądać się za suknią, bo tak wbrew pozorom do lipca nie ma wcale tak dużo czasu. Kłopot w tym, że zupełnie nie wiem jaką bym chciała tą sukienkę...codziennie mam inną koncepcję w tym temacie...hihi
gratuluje

Cytat:
Dowiedzialam sie, ze moj dziadek ma guza mózgu, będzie mial operacje. W sumie nie utrzymywal z nami jakis strasznie zazylych stosunkow, ale troche sie boje, to taka powazna choroba.
przykro mi wiem co to znaczy, choć nie zachorował na to mój dziadek lecz wujek. Przeszedł dwie poważne operacje, gdyż za pierwszym razem nie wycieli mu całego guza. Na szczęście w tej chwili jest wszystko ok, badania kontrolne wykazują, że nic się złego nie dzieje, guza nie ma i wyniki są dobre.

Cytat:
Emilia okropnosc!

ja dostałam okres i się zwijam z bólu jak nigdy porażka jakaś. I nie mam żadnej tabletki ze sobą :/ po prostu tu zdechnę z bólu chyba.
ja też mam @, na szczęście już nie boli
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 13:58   #3518
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja właśnie się dowiedziałam, ze u mnie w Kielcach w listopadzie organizowane sa Targi ślubne

Dzięki Baja
mam nadzieje, ze z moim dziadkiem bedzie wszystko ok.

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-30, 14:07   #3519
kaska87
Zakorzenienie

a ja mam chyba grypę żołądkowom bo chce mnie mdli zaraz idę się połozyć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 14:23   #3520
Abigail1986
Raczkowanie

Cytat:
czasami mam wrazenie, ze gdzies to wszystko sie gubi, w koncu wychodzimy za maz nie dla sukienki, wesela, obraczek, tylko dlatego ze kochamy.

Co niie zmienia faktu, ze moja kobieca natura pozwala mi godzinami ogladac sukienki
Zgadzam się z tym, że czasem gubi się "klu" całego ślubu. Przecież pobieramy się nie po to, żeby założyć wypasioną kieckę, nie po to, żeby zrobić super przyjecie na którym będziemy mogli pokazać na co nas stać, czyli generalnie nie po to, żeby wszyscy pękli z zazdrości. Cała ta otoczka jest dla niektórych osób ważniejsza niż prawdziwy sens małżeństwa. Bo przecież po kilku dniach ochłoniemy, wrócimy do normalnego życia, do pracy, na uczelnie... Ważne jest to, jak będziemy żyć właśnie wtedy.
Abigail1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 14:27   #3521
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kaska87 zycze zdrowka Co do suknii zaprezentowanych na tvn, to brak slow... Jak dla mnieto te falbany byly wrecz ochydne...
Kliwa oby Ci sie szybko @ skonczyla, a przynajmniej juz nie bol brzunio...
Agibail1986 zgadzam sie w 100% w powyzsza Twoja wiadomosci, tylko szkoda, ze niektorzy podchodza to wszystkiego bardziej "pokazowo"...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 14:31   #3522
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Abigail1986 --> Dokładnie tak samo myśle, dla mnie ślub to przezycie duchowe, potwierdzenie tego ze sie kochamy. To jest dla mnie najwazniejsze.

A wesele? wesele to tylko taki dodatek. Choc nie powiem, ze calkiem fajny.

Choc ja zawsze mazyłam o cichym slubie gdzies w gorach w malym drewnianym kościółu.

Niestety TZ uparł się na wesele ale moze to lepiej wyszalejemy sie juz jako mąż i żona

Agatka jest już z nami
Stary 2008-09-30, 15:03   #3523
magdzia33
Zakorzenienie

czesc dziewczyny, jak dawno mnie tu nie bylo....
praca mnie wykancza, caly dzien poza domem, a popoludniami sami z TZ remontujemy mieszkanie, sypialnie prawie skonczylismy, zostalo tylko kupic karnisz i lampe, teraz bierzemy sie za kuchnie, to bedzie kosmos, balagan, brud i kurz, ze starych szafek zrobimy nowa, kupimy blat i szafki zewnetrzne, w sumie to pomoze nam moj wujek i kuchnia bedzie wygladala jakby byla robiona na wymiar, a zrobi sie najmniejszym kosztem, ale jak skonczymy to zrobie zdjecia
mniej wiecej nadrobilam zaleglosci
Abigail1986, masz racje, kiedys z TZ rozmawialismy o tym wlasnie, wesele to mily dodatek

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 15:05   #3524
myszka_maj
Zakorzenienie

A ja zapomniałam o Dniu Chłopca... TZ mi dopiero przypomniał

Dzisiaj sie okaze czy nasz kamerzysta ma wolny termin

Zastanawiam sie właśnie nad suknia. Chętnie pojeżdziłabym juz po salonach bo jesli nie zdecyduje sie kupic tylko uszyc to do krawcowej bede musiala sie zgłośic koło marca...ale nie mam zcasu i nie mam z kim Zastanawiam sie nad halka, ponieważ bardzo mi sie podoba ułożenie sukni z halka na kole ale nie wiemj ak to jest w praktyce z tym kołem... wiecie cos na ten temat???

Strippi - tak my tez 1 maja

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 15:47   #3525
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
A ja się własnie dowiedziałam, że w weekend mam zajęcia na uczelni
a ja ide juz jutro na ujczelnie (na szczęście dopiero na 10) i tak mi się nie chce, że masakra.. jeszcze w pracy normlanie taka masakra, ostatnio pisałam, że szefowa nas wkurzyła, a dziś okazało się, że się zwolniła

Cytat:
Baja, czy liczba przy Twoim nicku oznacza rok urodzenia? To by oznaczało, że jesteśmy w tym samym wieku i w takim samym wieku będziemy wychodziły za mąż? Czy jeśli faktycznie tak jest to nie czujesz sie za młoda? Bo ja ostatnio mam coraz więcej wątpliwości czy ślub w wieku 23 lat to nie za wcześnie i nie taka zwykła fanaberia małolatów (mój TŻ jest ode mnie starszy raptem 1,5 roku)
Ja jestem od was rok młodsza (będe miała prawie 22 lata w dniu ślubu) i ja nie czuje się za młoda na ślub, za to czasem slysze od 'kolezanek' że czy mi nie szkoda, że się nie będe mogła już tak wyszaleć i wogóle (a za chwile słuchy mnie dochodza że czekają z niecierpliwością na zaręczyny), ale mnie wcale nie szkoda i ciesze się, że będziemy wreszcie z TŻ'tem małżeństwem Moja mama tez miała 22 lata gdy wychodziła za mąż, a koleżanka która jej podobnie mówiła to do teraz jest sama..

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale brzydkie te suknie pokazywali a mi musi być dobrze w bieli i już, o!
Mnie się też te suknie nie podobały, za to suknie miezyłam i w bieli i w ecru i w bieli mi na szczęscie o wiele łatwiej

Cytat:
No i chwale sie dzis 4 dzien bez slodyczy, chociaz nie powiem - mam ochotke na czekoladkę
A my z kolezanką od jutra zaczynamy. Mamy zamiar nie jesć słodyczy i raz w tygondniu wizyta na siłowni

Cytat:
Złożyłyście już życzenia swoim chłopakom/mężom?
Ja złożyłam i dałam słodkiego buziaczka, bo tak to nie obchodzimy specjalnie takich okazji

Cytat:
Zgadzam się z tym, że czasem gubi się "klu" całego ślubu. Przecież pobieramy się nie po to, żeby założyć wypasioną kieckę, nie po to, żeby zrobić super przyjecie na którym będziemy mogli pokazać na co nas stać, czyli generalnie nie po to, żeby wszyscy pękli z zazdrości. Cała ta otoczka jest dla niektórych osób ważniejsza niż prawdziwy sens małżeństwa. Bo przecież po kilku dniach ochłoniemy, wrócimy do normalnego życia, do pracy, na uczelnie... Ważne jest to, jak będziemy żyć właśnie wtedy.
Ja też się z tym zgadzam dlatego robimy małe wesele, choć były i takie plany żeby zrobic tylko małe przyjęcie, ale po przemyśleniu sprawy doszliśmy do wniosku że wiele taniej by to nie wyszło no i ludzi tez by było tylko o 10 mniej więc nie ma sensu, dlatego robimy małe wesele ale ślub jest dla mnie w tym wszystkim najważniejszy, a wesele to miły dodatek

Zmykam do przyjaciółki na pogaduuchy hyhy
wogóle to wizaż mi tnie
Stary 2008-09-30, 15:49   #3526
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wzięłam się od razy do "roboty". Od mojego TŻa usłyszałam po raz kolejny "zdążymy" i napisałam wiadomości do chyba 10 DJ'ów grających na weselach we Wrocławiu. Odpisał mi już jeden i jestem lekko zaszokowana... Chyba nie znam się na cenach zupełnie. Czy usługa DJa (jedna osoba) może kosztować aż 2000 zł? I na dodatek ma pozajmowane terminy już na 2010 rok .
Teraz to chyba trzeba planować wesele zaczynając liceum...
nie dziw sie.. ja zajmowalam sale 2 lata wczesniej dokladnie 2 ipol... zespol tory mi sie bardz podobal jak zadzwonilam dokladnie dwa lata wczesiej okazalo sie ze jest juz zajety i na 2010 powoli tez.. wiec mam inny ktory tez mi sie podoba
a czy to duzo? hmm moim zdaniem wszystko zalezy od klasy...
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
oo a skad Ty jestes? i na kogo zdecydowaliscie sie wkoncu?

kurcze wiem ze cham z niego ...ale bardzo podobaja mi sie jego zdjecia

nie wiem co mam robic ... myslicie zeby szukac kogos innego?

niby napisal zeby jak najszybciej do niego oddzwonic i wyjasnic sprawe
oddzwon tam szybko.. moze to jakas pomylka i wpisanych ma was ale mu sie powalilo.. iwonka miala tak z sala byli zapisani a jak dzownili sie umowic to pani im powiedziala ze juz jest zajete... ale pogadali i odkrecili okazalo sie ze miala balagan w papierach

Cytat:
Macie już taką dokładną datę ślubu w 2010 roku? Toż to dwa lata...

A możecie coś poradzić w takiej kwestii...
Ja jestem ateistką i zawsze wiedziałam, że ślubu w kościele brać nie będę. Mój TŻ też twierdził, że nie chce. Jednak nagle po 6 latach zmienił zdanie. Dla mnie jest to problem nie do przejścia. A on się zastanawia. Co robić? Co robić?
to co ze 2 lata... widziesz jaki ty masz problem.. teraz jak to sie smieje moj frzjer zamawiasz wsyztko a potem szukasz meza
a co do slubu to albo laczony albo wogole..dogadajcie sie

Cytat:
osoba wierzaca niemusi chodzic codziennie do kosciola.. jak dla mnie jest to bezsensowne.. klepanie ustalonych formulek z ktorych i tak wiekszosc ludzi nic ie wie i niedostosowuje do siebie.. a po kosciele co obgadujemy jak kto wygladal itd...
ja wole wejsc do kosciola jak jest pusty i sie pomodlic sama.. albo robic to tk jka potrafie najlepiej w duchu.. za wielu ksiezy przez male k spotklama zeby szanowac ta instytucje dla mnie wiara to Bog a nie kosciol..
a bire koscielny dlatego ze chce z moim tz wyzac sobie to przed Bogiem.

Cytat:
Chodzenie do koscioła nie rowna sie wierzeniu. Moje skromne zdanie, kazdy ma swoje poglady, swoje zdanie i najwazniejsze to sie dogadac, tak aby obie strony byly zadowolone i szczesliwe. Ja wcale nie uwazam ze slub cywilny to zly pomysl, czy po nim ludzie beda sie mniej kochac (przeciez Ci co maja koscielny tez sie rozwodza). Dla mnie wiara to potrzeba psychiczna, wierze w Boga, nie w kościól.
mam identyczne zdanie... dokladnie mysle i czuje jak ty
Stary 2008-09-30, 16:24   #3527
alizot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
oo a skąd Ty jesteś? i na kogo zdecydowaliście się wkoncu?
Żabciu, mieszkam bliżej Nowego Sącza, a zdecydowaliśmy się na kraków. niestety nie mają strony, choć to bardzo profesjonalne studio. I o terminy trudno. Na szczescie jeszcze wiosenne miesiące były rok temu ok. Teraz mają furtkę tylko na 2010 rok. Przykro mi z powodu twojego fotografa, trzymam kciuki, uda ci się znaleźć kogoś innego!
alizot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 17:02   #3528
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alizot Pokaż wiadomość
O matko! przespałam czwartą część wątku i połowę piątej!
Widzę że przygotowania idą pełną parą. Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie. Buźki!
No witaj znowu! Musisz, moja droga, zaglądać do nas częściej

Lemoncia, witaj w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
oj niestety.. szkoda tej daty ale moze to i dobrze... widocznie tak mialo byc;*
(...)
Szkoda daty, szkoda... No, ale cóż... Jak bym była panną młodą 2008, nie poznałabym Was!

zaaabcia, współczuję stresu związanego z fotografem... Nie wierzę, że facet przyjmując zaliczkę od kogoś, nie pomyślała o zapisaniu pary na jakiś termin.
Głupie tłumaczenie, że dostał pieniądze, ale nie umawialiście się na konkretną datę Przecież logiczne, że ludzie wpłacają zaliczkę wybierając równocześnie termin...

kasiaher, cieszę się, że imprezka się udała . Walcz ze sobą, walcz! Wierzę, że dasz radę Teraz masz już wsparcie przyjaciółki.

Abigail1986, witaj! My też mamy DJ'a, to facet ceniony, prawdziwy profesjonalista i bierze 1000 złotych. Nie mamy popdisanej umowy na konkretną liczbę godzin w ciągu których będzie grał, bo powiedział, że jego usługa kończy się dopiero, gdy ludzie zaczynają wychodzić i ostatni gość zejdzie z parkietu.

Rosette, wyrazy współczucia z powodu śmierci babci TŻa

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynySpójrzcie na tę sukienkę Beznadzieja dla mnie trochęCo sądzicie o takich ozdobach?(...)
Nie, nie, nie...

Cytat:
Macie już taką dokładną datę ślubu w 2010 roku? Toż to dwa lata...
(...)
My rezerwowaliśmy salę na dwa lata i cztery miesiące przed ślubem, DJ'a 4 miesiące później. Chcieliśmy inną datę, ale już nie było wolnych terminów, także nie ma się co dziwić...

Cytat:
A ja właśnie się dowiedziałam, ze u mnie w Kielcach w listopadzie organizowane sa Targi ślubne
(...)
U nas są w grudniu . W zeszłym roku byłam z TŻem, ale w tym wybieram się z mamą i siostrami, bo liczymy, że może jakaś suknia mi wpadnie w oko .

TŻ ciągle się upiera, że on idzie suknie ze mną oglądać, bo musi mi doradzić. Ale ja mu powiedziałam, żeby nie miał złudzeń, bo w sukni zobaczy mnie 01.08.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 17:04   #3529
kaska87
Zakorzenienie

a we wrocku kiedy są gdzie mozna to sprawdzić
znalazłam 11.01
mam głupie pytanie jak się idzie na te targi to trzeba płacić czy jak bo nigdy nie byłam więce nie wiem

Stary 2008-09-30, 17:07   #3530
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
a we wrocku kiedy są gdzie mozna to sprawdzić
znalazłam 11.01
mam głupie pytanie jak się idzie na te targi to trzeba płacić czy jak bo nigdy nie byłam więce nie wiem
U nas płaciło się 5 złotych od osoby . Tylko, że te targi odbywały się w szkole, więc może to było na rzecz szkoły
Stary 2008-09-30, 17:13   #3531
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
U nas płaciło się 5 złotych od osoby . Tylko, że te targi odbywały się w szkole, więc może to było na rzecz szkoły
5zł...ja myślałam, że z 50zł
http://www.wroclaw.targislubne.pl/

Stary 2008-09-30, 17:15   #3532
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
5zł...ja myślałam, że z 50zł
http://www.wroclaw.targislubne.pl/
A poszłabyś na Targi za 50 złotych? Ja nie
Stary 2008-09-30, 17:51   #3533
alizot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
A poszłabyś na Targi za 50 złotych? Ja nie
Oj, ja też nie
alizot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 18:26   #3534
kisiorek
Raczkowanie

w Poznaniu jak dobrze pamietam to wzeszlym roku było pod 10 zł
kisiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 18:52   #3535
jupik
Rozeznanie

Kisiorek, byłam na targach w Poznaniu i właśnie 8 lub 10 płaciliśmy a 16 listopada mają w Pozaniu być w Andersii targi ślubne podobno.

Kliwia, jesli twój narzeczony jest zainteresowany, to na stronie ms.gov.pl są już testy na aplikacje z kluczami odpowiedzi.

Kaśka, ta grypa żołądkowa to chyba szaleje, bo ja od wczoraj też umieram... więc mój TŻ mi dziś miętę ciągle zaparza, żeby brzuszek mi się uspokoił

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 18:56   #3536
kisiorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Kaśka, ta grypa żołądkowa to chyba szaleje, bo ja od wczoraj też umieram... więc mój TŻ mi dziś miętę ciągle zaparza, żeby brzuszek mi się uspokoił

a mi ciurkiem z noska leci a do pracy trza chodzic
Stary 2008-09-30, 19:41   #3537
kaska87
Zakorzenienie

a ja piję herbate z cytryną i miodem

Stary 2008-09-30, 19:42   #3538
kisiorek
Raczkowanie

a czy to pomaga?? ja dzis wypilam mleczko z miodkiem
Stary 2008-09-30, 19:44   #3539
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiorek Pokaż wiadomość
a czy to pomaga?? ja dzis wypilam mleczko z miodkiem
zawsze jak jestem chora to piję na gardełk pomaga

Stary 2008-09-30, 19:46   #3540
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tez jestem ciekawa, na razie na stronie Targów Kielce nic nie jest napisane, ale podpytam dziewczyn z wątku kieleckie Panny Mlode

Juz nie moge doczekac sie slubu.

A jutro do szkółki. Nawet sie ciesze, tylko zaczynaja mi sie seminaria, nikt nam nie powiedzial jak to ma wygladac, wypisali na planie, kto ma kiedy, połowy wykladowców nie znam, coś czuje, ze bedzie prawdziwa walka

Agatka jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości