Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIII) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-30, 19:01   #2371
Chatte96
Zadomowienie

Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIII)

BC jesiennie mnie koi
(jestem na L4 - trzy lata nie brałam chorobowego - zboczenie takie).
Chatte96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:06   #2372
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Agnysko, może to ciśnienie? Mnie też dziś tak łeb boli, że aż mi oczy w tył głowy uciekają...
Niestety, na pewno zatoki. Smarkam dalej niż widzę, do tego na zielono EdM mnie nie drażni. Wczoraj Amber L'occitane, a dzis Ambra Zarowa przyprawiały mnie o mdłości

Wszystkim chorym życzę zdrowia I ulgi bolącym głowom

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:30   #2373
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja79 Pokaż wiadomość
Oj, chcę powąchać
W HeWood już czuję b.ładniutkie i co ważne świeże (nie pudrowe!) fiołki. Co najśmieszniejsze HeWood chyba ładniej rozwija się na mnie niż na moim TŻ, na którym pachnie tak bardzo inaczej, że nie mogłam rozpoznać co to, mimo że dzień wcześniej testowałam na sobie. Na mnie HeWood są przestrzenne, lekkie, fiołkowo-drzewne, a na nim robią się ciężkie i zawiesiste .
Podsumowując moją dygresję - chciałabym bardzo powąchać damskie fiołeczki .

Dziś pachnę fiołkowo-wiśniowo, czyli Lolka EDP.
Maju, swietnie, ze na Tobie HeWood tak pieknie sie rozwija. Musze przyznac, ze mnie rowniez bardzo spodobaly sie te fiolku- zywe, aromatyczne , jednak wszechobecny "ogór" zepsul mi kompozycje Ciekawa jestem czy She takze przypadna Ci do nosa i skory.
Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Pachnę Flowerbomb i jeszcze nigdy wcześniej się tak nie rozwinął! zawsze pachniał pięknie, ale dzisiaj do "normalnych" nut dołączyło jeszcze coś zabójczo pięknego, o kurka
Używam flowerbomb od prawie roku i pierwszy raz to wyczułam, jak to możliwe?
Cytat:
a myślisz, że to się da zdefiniować? to nie takie proste
To jest taka nuta, która nie pozwala o sobie zapomnieć, a do tego nie pozwala mi się skupić na robocie, bo cały czas zastanawiam się co to jest.
Co w składzie rozwinęło się inaczej niż zwykle.. nie jest to kwiatowa nuta, nie jest to też nic słodkiego. Zaczynam się zastanawiać czy to nie herbata, której nigdy nie czułam we flowerbomb, ale to coś jest dużo bardziej intrygującego niż herbata..
Irko- wiesz, ze mam podobnie z Flowerbomb EdT i teraz z Extremalna? Nigdy nie wyczulam tego w wersji EdP, ktora stawala sie tak cukierkowa, (moja skora lubi doslodzic niektore perfumy)- ze az gorzkawa, tzn. wachajac ja czulam gorycz na podniebieniu i nie trafilam wyczuc poszczegolnych nut.
W EdT i Extreme pojawia sie ton, ktory wprowadza mnie w oslupienie z zachwytu- a wyczuwam go najlepiej....w ustach i na granicy nosa/gardla .
Nie wiem czy akurat u Ciebie to ten sam akord, ale dla mnie to jakas niesamowita delikatna, gladka szorstkosc, (wiem, oksymoron)- jak gesty nektar lub miod kwiatowy
Po ostatnich testach SheWood, (gdzie wyczuwam cos w tym samym klimacie, ale znacznie delikatniejszego i transparentnego) wykoncypowalam sobie, ze to (chyba) wlasnie jasmin, w jego najsubtelniejszej postaci- w przypadku Flowerbombki, w towarzystwie herbaty, podsypany odrobina kakao i przepasany wstazka karmelu.
To nie jest "puderek" ani owocowa kwaskowatosc, ani typowa kwiatowa slodycz- ale rozkoszna, odrobine pikantna, jednak wciaz miekka- jak sweterek z najdelikatniejszego kaszmiru, przyjemnie drapiacy skore- aromatyczna wstega.
Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Lalique Le Parfum znowu, ale dziś kompletnie bez przekonania
Podły mam humor i nawet pachniec niczym mi się nie chce Kolejna wizyta u dentysty i już mam poprostu swoich zębów totalnie dość. Z resztą nie tylko zębów, bo u mnie są problemy globalne, dziąsła nie pozstają w tyle. I nawet mi się myśleć nie chce, ile już cierpienia mnie to kosztowało i to jeszcze nie koniec Dzis sie przekonam co oznaczają jakieś przerazające terminy, o których dentystka wspominała ostatnio A już nawet nie chce mi się mówić ile ta teoretycznie publiczna, darmowa służba zdrowia kosztuje
Iwo- wspolczuje- znam to niestety z autopsji- mam genetycznie slabe, (choc ladne) zeby i pomimo, ze od zawsze dbam o nie wzorcowo, czas spedzony w zyciu, na fotelu dentystycznym moglabym liczyc w tygodniach. Na szczescie warto o nie walczyc
Trzymaj sie
Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Katt, choróbsko mnie wzięło, wiec nie czuję zbyt wiele, ale Twój opis SheWood jest tak piękny, że musze się siłą powstrzymywać, aby nie pognać do perfumerii dzisiaj . Za to w przyszłym (urlopowym ) tygodniu wybiorę się je powąchać (pryz okazji zakupię HP Elixir ).
Mariolu, koniecznie przetestuj i podziel sie wrazeniami.
Musze Ci powiedziec, ze wczoraj, wraz z mał(ym)żonkiem, stwierdzilismy, ze SheWood maja w sobie cos z L'Artisowanego klimatu- kiedy sie w nie wsluchac, dzwiecza tak harmonijne, ze nawet najsubtelniejsze nuty sa wazne, w tej zapachowej rapsodii.
Cytat:
BWT Kocie, zdecydowanie powinnaś potrenować przyjmowanie komplementów i i innych dowodów uznania
Z Twoja pomoca nauka idzie mi coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Katt Chyba niestety wraca coś, czego bardzo bym nie chciała...

Ekg, kłucie po żyłach, dwugodzinne latanie po cholernej przychodni - o suchym pysku. Towarzyszyła mi Dolce Vita. Mam nadzieję, że nie przesadziłam z ilością rano (nadal nic nie czuję). (Co ma dobre strony, właśnie puszkę tuńczyka w oleju zagryzłam lodami śmietankowymi ).
Mala Czarna- nie daj sie
A polaczenie smakow sprawilo, ze prawie "pochorowalam sie" na klawiature
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Dziś jestem ekstremalnie słodka
Rano była ekstremalna Bombka a teraz cieszę się nowo nabyłą Lolitą Midnight
Ja tez
Pachnialam Bombka Extremalna (i zebralam taka mase komplementow, ze jestem w szoku, bo myslalam, ze jej na mnie nie czuc) , a teraz wypachnie sie Elixirem Pure P.

-----------------------------
Na wszystkie bolace glowy
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:36   #2374
Zuziunia
BAN stały

Gucci edp
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:43   #2375
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Irko- wiesz, ze mam podobnie z Flowerbomb EdT i teraz z Extremalna? Nigdy nie wyczulam tego w wersji EdP, ktora stawala sie tak cukierkowa, (moja skora lubi doslodzic niektore perfumy)- ze az gorzkawa, tzn. wachajac ja czulam gorycz na podniebieniu i nie trafilam wyczuc poszczegolnych nut.
W EdT i Extreme pojawia sie ton, ktory wprowadza mnie w oslupienie z zachwytu- a wyczuwam go najlepiej....w ustach i na granicy nosa/gardla .

Ja tez
Pachnialam Bombka Extremalna (i zebralam taka mase komplementow, ze jestem w szoku, bo myslalam, ze jej na mnie nie czuc) , a teraz wypachnie sie Elixirem Pure P.
Katt, ja również wielbię Bomkę Ekstremalną i edt (na którą dopiero poluję); z kolei edp jest właśnie za bardzo cukierkowa, za bardzo "po środku" pomiędzy pozostałymi Bombkami (czy ktoś mnie rozumie ).
Irko, ja również mam podobne odczucia jak Ty i stawiam że jest to herbata. Ekstremalna rozwija się fantastycznie i mimo wszystko jest na mnie mniej słodka niż edp, nie jest przesłodzona, ma jakąś nutkę która przełamuje tą słodycz (herbatę właśnie) Którą masz wersję?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:50   #2376
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Youth Dew na jesienny wieczór ..
.. a podobno były dawniej sprzedawane jako olejek do kąpieli. Zaraz sobie to sprawdzę w wannie

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:53   #2377
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Katt, ja również wielbię Bomkę Ekstremalną i edt (na którą dopiero poluję); z kolei edp jest właśnie za bardzo cukierkowa, za bardzo "po środku" pomiędzy pozostałymi Bombkami (czy ktoś mnie rozumie ).
Irko, ja również mam podobne odczucia jak Ty i stawiam że jest to herbata. Ekstremalna rozwija się fantastycznie i mimo wszystko jest na mnie mniej słodka niż edp, nie jest przesłodzona, ma jakąś nutkę która przełamuje tą słodycz (herbatę właśnie) Którą masz wersję?
Moniu- ja rozumiem i sie zgadzam.
To dziwne, ale wersja Extreme pomimo, ze jest slodsza od EdP, inaczej uklada sie na mojej skorze i nigdy nie jest "przedobrzona".
A EdT, to moj zdecydowany faworyt- najbardziej herbaciany i cytrusowo musujacy.
Stary 2008-09-30, 19:55   #2378
rachela
Zakorzenienie

Watch. W takich ilościach, że nawet ja go czuję.
I rodzice w drugim pokoju. I sąsiedzi z naprzeciwka. I całe Śródmieście, i z pół Mokotowa.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:58   #2379
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
I rodzice w drugim pokoju. I sąsiedzi z naprzeciwka. I całe Śródmieście, i z pół Mokotowa.

Tzn. ze zmierzasz ku dobremu
Stary 2008-09-30, 20:01   #2380
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
To dziwne, ale wersja Extreme pomimo, ze jest slodsza od EdP, inaczej uklada sie na mojej skorze i nigdy nie jest "przedobrzona".
oj tak, edt jest śliczny ehh, chyba zajrzę na allegro
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:07   #2381
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. ze zmierzasz ku dobremu
Perfumowo jak najbardziej

Smakowo gorzej [Katt, nie czytaj!] (lody w polewie czekoladowej + puszka czerwonej fasolki), muzycznie - katastrofa. Chociaż z drugiej strony, najnowszej piosence Britney naprawdę nic nie można zarzucić. A teledysk jest orgazmiczny

Hm. Chyba czeka mnie wieczór z Hellsing'iem.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:12   #2382
karolina1985
Zakorzenienie

HC edp dzień kolejny...I jutro chyba teżStęskniłam się za nimi przez wiosnę i lato

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:16   #2383
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem czy akurat u Ciebie to ten sam akord, ale dla mnie to jakas niesamowita delikatna, gladka szorstkosc, (wiem, oksymoron)- jak gesty nektar lub miod kwiatowy
Po ostatnich testach SheWood, (gdzie wyczuwam cos w tym samym klimacie, ale znacznie delikatniejszego i transparentnego) wykoncypowalam sobie, ze to (chyba) wlasnie jasmin, w jego najsubtelniejszej postaci- w przypadku Flowerbombki, w towarzystwie herbaty, podsypany odrobina kakao i przepasany wstazka karmelu.
To nie jest "puderek" ani owocowa kwaskowatosc, ani typowa kwiatowa slodycz- ale rozkoszna, odrobine pikantna, jednak wciaz miekka- jak sweterek z najdelikatniejszego kaszmiru, przyjemnie drapiacy skore- aromatyczna wstega.
Katt przepięknie opisałaś to, czego ja nie potrafiłam nazwać.
A najbardziej zgadzam się z tym pogrubionym

Cytat:
Cytat:
Dziewczyny ja mam wersję EDP i tak sobie myślę, że na mnie lepiej się sprawdza ta wersja, bo moja skóra wytrawia zapachy, pozbawia je części słodyczy.
Dlatego wersja EDT jest na mojej skórze "za słaba".
A wersja Extreme jest niemal identyczna jak EDP

Już się nie mogę doczekać jutra, bardzom ciekawa czy jutro też wyczuję tę nutę
Choć może lepiej nie, bo znowu nie będę mogła się skupić

Cytat:

Rachelo właśnie mówili o Tobie w Wiadomościach

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:32   #2384
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Iris Noir YR dziś

iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:36   #2385
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak, edt jest śliczny ehh, chyba zajrzę na allegro

Cytat:
Perfumowo jak najbardziej
A to juz cos

Cytat:
Smakowo gorzej [Katt, nie czytaj!] (lody w polewie czekoladowej + puszka czerwonej fasolki),
No nie, tym razem dalam rade, a to dlatego, ze uwielbiam fasole, (w kazdym kolorze), a i lodzikami w czekoladzie nie pogardzam

Cytat:
muzycznie - katastrofa. Chociaż z drugiej strony, najnowszej piosence Britney naprawdę nic nie można zarzucić. A teledysk jest orgazmiczny
Nie znam i musze to nadrobic
Cytat:
Hm. Chyba czeka mnie wieczór z Hellsing'iem.
O tak! Hellsing rulez
Cytat:
Katt przepięknie opisałaś to, czego ja nie potrafiłam nazwać.
Cytat:
A najbardziej zgadzam się z tym pogrubionym
Milo mi

Cytat:
Dziewczyny ja mam wersję EDP i tak sobie myślę, że na mnie lepiej się sprawdza ta wersja, bo moja skóra wytrawia zapachy, pozbawia je części słodyczy.
Dlatego wersja EDT jest na mojej skórze "za słaba".
A wersja Extreme jest niemal identyczna jak EDP
W takim razie wszystko jasne- rzeczywiscie EdT mozna uznac za "wytrawna" odmiane Flowerbomb.

Edytowane przez Kattarina
Czas edycji: 2008-09-30 o 21:02
Stary 2008-09-30, 20:49   #2386
agaa13
Zakorzenienie

na noc globalnie Russian Caravan Tea/
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 21:00   #2387
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Na sen Brit Red Burberry

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 21:00   #2388
Santorio
Zadomowienie

GG do Santorio

Kenzo Power - i podoba się okrutnik jeden, ewidentnie inspirowany Dior Homme (panie Polge, jak już Pan zrzyna z poprzedników, to przynajmniej z godnych uwagi ) ,jednak bardziej kwiatowy i drzewny, mniej paczulowy i słodki - u mnie to kolejny must have i pierwszy w miarę akceptowalny zapach męski od Kenzo (robię postępy ).

Santorio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 21:29   #2389
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja chyba też w pewnym sensie taki jakiś niemodny jestem
I ja chyba też. Ale wcale mi z tym nie jest źle

Odebrałam z poczty dawkę próbek, więc testuję Na pierwszy ogień poszła Theorema Esprit d'Ete, bo już długo byłam jej ciekawa - było dobrze, dopóki nie wylazł angelowy miód. W nutach miodu nie ma, ale dałabym sobie rękę uciąć, że czuję identyczną miodową nutę, jak w Angel... Mam coś z nosem, czy ona faktycznie tam jest? Tak czy inaczej, nie jestem w stanie wytrzymać tego zapachu, więc szorowanie nadgarstka było długie i namiętne
Drugim wyborem, jak się okazało bardzo udanym, była Etra.
Niebezpiecznie zaczyna mi się coraz bardziej podobać
Stary 2008-09-30, 21:36   #2390
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Do snu to będzie chyba Smok w ekstrakcie, mam nadzieje,że nie zwiędnie w kontakcie z globalną dziewiętnastką
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 21:59   #2391
Aragonte
Wtajemniczenie

Hypnotic Poison Elixir. I jutro też pewnie będzie HP E. A może i pojutrze, kto wie.
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:01   #2392
gwaihally
Zadomowienie

Pierwszy raz Rock Crystal Olivier Durbano..... I.... extra jest, klawy
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:09   #2393
Porcelainnn
Zadomowienie

Przypominam sobie ukochane momenty z 'Deathproof':
http://www.youtube.com/watch?v=G4a-P...eature=related Pachnę Habanitą i gdybym miała takiego Kurta Russela pod ręką to chyba zaczęłabym tańczyć jak Butterfly (świetny ten utwór!)

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:10   #2394
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Iwo- wspolczuje- znam to niestety z autopsji- mam genetycznie slabe, (choc ladne) zeby i pomimo, ze od zawsze dbam o nie wzorcowo, czas spedzony w zyciu, na fotelu dentystycznym moglabym liczyc w tygodniach. Na szczescie warto o nie walczyc
Trzymaj sie
Dokładnie tak jak piszesz jest u mnie, widac poddobnie niewdzięcznymi zębami nas natura obdarzyła Na wygląd swoich narzekać absolutnie nie moge, są równiutkie, biale, dośc duże, ale kłopotów z nimi i z dziąslami mam strasznie dużo.

Wszystkim pocieszającym mnie dziekuje bardzo- jesteście kochani Dzis nie było tak strasznie źle, jak się spodziewałam tzn. nie przekonałam się jak wyglądają "długie, agresywne pilniki" oraz co to jest 'technika wypełniania na gorąco"

Samopoczucie mi się poprawiło, więc chyba zaraz sobie zrobie domowe spa, a potem na wieczór jakiś zapach z próbki zapodam, Lolita EDP taaaaaaak za mną chodzi, że coś strasznego Na wszelkie slodziaki zresztą mnie wzieło
Stary 2008-09-30, 22:23   #2395
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Przypominam sobie ukochane momenty z 'Deathproof':
http://www.youtube.com/watch?v=G4a-P...eature=related Pachnę Habanitą i gdybym miała takiego Kurta Russela pod ręką to chyba zaczęłabym tańczyć jak Butterfly (świetny ten utwór!)
Uwielbiam ten film, tą scenę oraz ten kawałek ('Down in the Mexico')! Nawet go dzisiaj słuchałam na empeczwórce (razem z całą resztą soundtracków w filmów Tarantino)

Porcelanko, podobieństwo naszych gustów muzyczno-filmowych oraz jakieś tajemnicze astralne wibracje, które sprawiają, że w tym samym czasie mamy fazę na te same kawałki mnie momentami przeraża ...

Poza tym uważam, że powinnam wyjść za Quentina.

Zmarzłam dziś na pewnym środku lokomocji Brrr... za cholerę się nie mogę rozgrzać. Hmmm... może poćwiczę lap dance ze sceny zalinkowanej przez Porcelankę... Hihi

Pachnę wiosenną randką - Amor Amor Elixir Passion. Dzięki kochanej Moni mam zapasik tego boskiego płynu i mogę przestać panicznie oszczędzać
Stary 2008-09-30, 22:24   #2396
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Do snu to będzie chyba Smok w ekstrakcie, mam nadzieje,że nie zwiędnie w kontakcie z globalną dziewiętnastką
:nie ma emotki niedowierza: nie mylic z niedowidzi.
Czekamy na raport
w sprawie gadziny

Zapomnialam napisac ,ze oczywiscie Smok ekstrakt

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:26   #2397
tulipanka
Zakorzenienie

Tak się spieszyłam, żeby wyjść z domu, że aż zapomniałam pachnieć... a teraz już mi się nie chce, bo mnie kolejny raz w tym miesiącu zaczyna męczyć przeziębienie
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:27   #2398
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

Poza tym uważam, że powinnam wyjść za Quentina.
Nie wychodź. Według słów mojej siostry- on ma za dużo czaszki z przodu.
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:30   #2399
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Nie wychodź. Według słów mojej siostry- on ma za dużo czaszki z przodu.

Jak najbardziej słuszne spostrzeżenie! Ale facet ma bardzo dużo mózgu - gdzieś go musi mieścić!
Stary 2008-09-30, 22:38   #2400
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Santorio Pokaż wiadomość
Ależ proszę bardzo - KWC
dzięki, jakoś umknęła mi ta recenzja
piszesz świetne recenzje, sugestywne, ta akurat raczej mnie zniechęciła, niż zachęciła do poznania MKK (chyba to zasługa porównania do spoconej krawcowe w Kingdom)

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
.... oczywiście,że nie, kochałam piątkę, miłościa wzajemną ale w chwili kiedy na rok straciłam węch a potem cudem go odzyskałam,już jej tak nie odbierałam jak na poczatku.Coś mi się musiało poprzestawiać w główce. Niestety wersja edp. na mojej skórze po godzinie zajeżdża petami i niemytą popielniczką na szczęście takiego wrażenia nie ma przy ekstrakcie, ale w ogóle to już nie ta bajka, to se ne vrati
pety i niemyta popielniczka w Piątce

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Pachnę Etro Patchouly
Truskawko, pięknie pachniesz, a jak Twoje wrażenia?

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Youth Dew na jesienny wieczór ..
Yolu, Ty też pięknie pachniesz .... chyba odszukam próbkę

moje IE przetrwało dłuuuugi dzień i dalej mocno pachnie
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości