|
|
#2371 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIII)
BC jesiennie mnie koi
(jestem na L4 - trzy lata nie brałam chorobowego - zboczenie takie). |
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EdM mnie nie drażni. Wczoraj Amber L'occitane, a dzis Ambra Zarowa przyprawiały mnie o mdłości ![]() Wszystkim chorym życzę zdrowia
|
|
#2373 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem czy She takze przypadna Ci do nosa i skory .Cytat:
Cytat:
)- ze az gorzkawa, tzn. wachajac ja czulam gorycz na podniebieniu i nie trafilam wyczuc poszczegolnych nut.W EdT i Extreme pojawia sie ton, ktory wprowadza mnie w oslupienie z zachwytu- a wyczuwam go najlepiej....w ustach i na granicy nosa/gardla .Nie wiem czy akurat u Ciebie to ten sam akord, ale dla mnie to jakas niesamowita delikatna, gladka szorstkosc, (wiem, oksymoron)- jak gesty nektar lub miod kwiatowy Po ostatnich testach SheWood, (gdzie wyczuwam cos w tym samym klimacie, ale znacznie delikatniejszego i transparentnego) wykoncypowalam sobie, ze to (chyba) wlasnie jasmin, w jego najsubtelniejszej postaci- w przypadku Flowerbombki, w towarzystwie herbaty, podsypany odrobina kakao i przepasany wstazka karmelu. To nie jest "puderek" ani owocowa kwaskowatosc, ani typowa kwiatowa slodycz- ale rozkoszna, odrobine pikantna, jednak wciaz miekka- jak sweterek z najdelikatniejszego kaszmiru, przyjemnie drapiacy skore- aromatyczna wstega. Cytat:
Trzymaj sie ![]() Cytat:
Musze Ci powiedziec, ze wczoraj, wraz z mał(ym)żonkiem , stwierdzilismy, ze SheWood maja w sobie cos z L'Artisowanego klimatu- kiedy sie w nie wsluchac, dzwiecza tak harmonijne, ze nawet najsubtelniejsze nuty sa wazne, w tej zapachowej rapsodii. Cytat:
Cytat:
A polaczenie smakow sprawilo, ze prawie "pochorowalam sie" na klawiature ![]() ![]() Cytat:
Pachnialam Bombka Extremalna (i zebralam taka mase komplementow, ze jestem w szoku , bo myslalam, ze jej na mnie nie czuc ) , a teraz wypachnie sie Elixirem Pure P.----------------------------- Na wszystkie bolace glowy |
||||||||
|
|
|
#2374 |
|
BAN stały
|
Gucci edp
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomiędzy pozostałymi Bombkami (czy ktoś mnie rozumie ). Irko, ja również mam podobne odczucia jak Ty i stawiam że jest to herbata. Ekstremalna rozwija się fantastycznie i mimo wszystko jest na mnie mniej słodka niż edp, nie jest przesłodzona, ma jakąś nutkę która przełamuje tą słodycz (herbatę właśnie) Którą masz wersję?
|
|
#2376 |
|
Wtajemniczenie
|
Youth Dew na jesienny wieczór ..
.. a podobno były dawniej sprzedawane jako olejek do kąpieli. Zaraz sobie to sprawdzę w wannie
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sie zgadzam.To dziwne, ale wersja Extreme pomimo, ze jest slodsza od EdP, inaczej uklada sie na mojej skorze i nigdy nie jest "przedobrzona". A EdT, to moj zdecydowany faworyt- najbardziej herbaciany i cytrusowo musujacy. |
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Watch. W takich ilościach, że nawet ja go czuję.
I rodzice w drugim pokoju. I sąsiedzi z naprzeciwka. I całe Śródmieście, i z pół Mokotowa.
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh, chyba zajrzę na allegro
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumowo jak najbardziej
Smakowo gorzej [Katt, nie czytaj!] (lody w polewie czekoladowej + puszka czerwonej fasolki), muzycznie - katastrofa. Chociaż z drugiej strony, najnowszej piosence Britney naprawdę nic nie można zarzucić. A teledysk jest orgazmiczny Hm. Chyba czeka mnie wieczór z Hellsing'iem.
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
HC edp dzień kolejny...I jutro chyba też
Stęskniłam się za nimi przez wiosnę i lato
|
#2383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najbardziej zgadzam się z tym pogrubionym ![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego wersja EDT jest na mojej skórze "za słaba". A wersja Extreme jest niemal identyczna jak EDP ![]() Już się nie mogę doczekać jutra, bardzom ciekawa czy jutro też wyczuję tę nutę ![]() Choć może lepiej nie, bo znowu nie będę mogła się skupić Cytat:
Rachelo właśnie mówili o Tobie w Wiadomościach
|
|
#2384 |
|
Wtajemniczenie
|
Iris Noir YR dziś
|
#2385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() A to juz cos ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Milo mi Cytat:
- rzeczywiscie EdT mozna uznac za "wytrawna" odmiane Flowerbomb.
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-09-30 o 21:02 |
||||
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
na noc globalnie Russian Caravan Tea
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Na sen Brit Red Burberry
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Kenzo Power - i podoba się okrutnik jeden, ewidentnie inspirowany Dior Homme (panie Polge, jak już Pan zrzyna z poprzedników, to przynajmniej z godnych uwagi
) ,jednak bardziej kwiatowy i drzewny, mniej paczulowy i słodki - u mnie to kolejny must have i pierwszy w miarę akceptowalny zapach męski od Kenzo (robię postępy ).
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
I ja chyba też. Ale wcale mi z tym nie jest źle
![]() Odebrałam z poczty dawkę próbek, więc testuję Na pierwszy ogień poszła Theorema Esprit d'Ete, bo już długo byłam jej ciekawa - było dobrze, dopóki nie wylazł angelowy miód. W nutach miodu nie ma, ale dałabym sobie rękę uciąć, że czuję identyczną miodową nutę, jak w Angel... Mam coś z nosem, czy ona faktycznie tam jest? Tak czy inaczej, nie jestem w stanie wytrzymać tego zapachu, więc szorowanie nadgarstka było długie i namiętne ![]() Drugim wyborem, jak się okazało bardzo udanym, była Etra. Niebezpiecznie zaczyna mi się coraz bardziej podobać
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Do snu to będzie chyba Smok w ekstrakcie, mam nadzieje,że nie zwiędnie w kontakcie z globalną dziewiętnastką
|
|
|
|
#2391 |
|
Wtajemniczenie
|
Hypnotic Poison Elixir. I jutro też pewnie będzie HP E. A może i pojutrze, kto wie.
|
|
|
|
#2392 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy raz Rock Crystal Olivier Durbano..... I.... extra jest, klawy
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Przypominam sobie ukochane momenty z 'Deathproof':
http://www.youtube.com/watch?v=G4a-P...eature=related Pachnę Habanitą i gdybym miała takiego Kurta Russela pod ręką to chyba zaczęłabym tańczyć jak Butterfly (świetny ten utwór!)
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na wygląd swoich narzekać absolutnie nie moge, są równiutkie, biale, dośc duże, ale kłopotów z nimi i z dziąslami mam strasznie dużo. Wszystkim pocieszającym mnie dziekuje bardzo- jesteście kochani tzn. nie przekonałam się jak wyglądają "długie, agresywne pilniki" oraz co to jest 'technika wypełniania na gorąco" ![]() Samopoczucie mi się poprawiło, więc chyba zaraz sobie zrobie domowe spa, a potem na wieczór jakiś zapach z próbki zapodam, Lolita EDP taaaaaaak za mną chodzi, że coś strasznego Na wszelkie slodziaki zresztą mnie wzieło
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Porcelanko, podobieństwo naszych gustów muzyczno-filmowych oraz jakieś tajemnicze astralne wibracje, które sprawiają, że w tym samym czasie mamy fazę na te same kawałki mnie momentami przeraża ... ![]() Poza tym uważam, że powinnam wyjść za Quentina. Zmarzłam dziś na pewnym środku lokomocji Brrr... za cholerę się nie mogę rozgrzać. Hmmm... może poćwiczę lap dance ze sceny zalinkowanej przez Porcelankę... Hihi ![]() Pachnę wiosenną randką - Amor Amor Elixir Passion. Dzięki kochanej Moni mam zapasik tego boskiego płynu i mogę przestać panicznie oszczędzać
|
|
#2396 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Czekamy na raport w sprawie gadziny ![]() Zapomnialam napisac ,ze oczywiscie Smok ekstrakt
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się spieszyłam, żeby wyjść z domu, że aż zapomniałam pachnieć... a teraz już mi się nie chce, bo mnie kolejny raz w tym miesiącu zaczyna męczyć przeziębienie
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piszesz świetne recenzje, sugestywne, ta akurat raczej mnie zniechęciła, niż zachęciła do poznania MKK (chyba to zasługa porównania do spoconej krawcowe w Kingdom) Cytat:
![]() ![]() Truskawko, pięknie pachniesz, a jak Twoje wrażenia? Yolu, Ty też pięknie pachniesz .... chyba odszukam próbkę ![]() moje IE przetrwało dłuuuugi dzień i dalej mocno pachnie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

EdM mnie nie drażni. Wczoraj Amber L'occitane, a dzis Ambra Zarowa przyprawiały mnie o mdłości 

.
- chciałabym bardzo powąchać damskie fiołeczki
.

i nie trafilam wyczuc poszczegolnych nut.
A już nawet nie chce mi się mówić ile ta teoretycznie publiczna, darmowa służba zdrowia kosztuje 
).
).
Którą masz wersję?