Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-30, 20:18   #3541
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Dobranoc M.a.r.t.a
Ja nie umiem zasnąć bo czekam na relacje toverka z wypiekami na buziulce Wykąpana pachnąca z maseczką na buzi Kupiliśmy kołdrę flower w jyscu czy jak to się tam pisze Taką dla alergików. Jest cienka i lekka ma być ciepła Wypróbujemy ale dopiero po zmianie pościeli
Poza tym u nas w bloku jest cieplutko- nie grzejemy a w mieszkaniu 21 stopni
Po wcięciu 2 wielgaśnych kawałków sernika rezygnuję z kolacji Ale tak mi się żołądek skurczył przed ślubem że robię to bez wielkiego żalu
Stary 2008-09-30, 20:18   #3542
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, dziołszki!

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
te algi są straszne, miałam wrażenie że sie uduszę, całe szczęście podołałam
Jeżeli chodzi o wieczór panieński to jest to super sprawa, ale nie najważniejsza. Pomyśl, że ślub będzie piękny!
Kwiatki we włosy były pryskane już w kwiaciarni, fryzjerka niczym mi ich nie pryskała.
Też miałam chwilę paniki Ale ogólnie było całkiem przyjemnie
Wiem, że panieński nie jest najważniejszy - jeśli coś zorganizują, to będę się cieszyć, jeśli nie - trudno
Dzięki za info o tym kwiatuszku, u mnie babki niczym nie psikają

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Aha i apel do Asiuka!!! Pamiętaj że jak ci panieński w realu nie wypali to ci zrobimy panienski wirtualny A przezycia będa niezapomniane- już się o to postaramy
Cytat:
Napisane przez agunia82;9176221[B
Asiuk[/b] dopisuję się rękami i nogami do tego co Izuś tutaj napisała! Pamiętaj o tym rybko że masz nas Ja panieńskiego też nie miałam, a dziewczyny na wizażu spisały się na medal dotrzymując mi wirtualnie towarzystwa!
Cytat:
Też się pod tym podpisuję
Kochane i niezastąpione jesteście, wiecie? Jeśli nic nie wypali, dam Wam znać

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
No to jestem
W skrocie postaram sie.
Oj, nieźle się działo Dobrze, że ostatecznie wszystko ślicznie się udało Czekam na fotki!

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
asiukowa ja co prawda nie miałam kwiatka na ślubie, ale wpięłam sobie wcale nie takiego świeżego z bukietu który dostaliśmy od gości na plener i wytrzymał 8 godzin jakieś https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1220042303
- kiedy go ściągałam był jak nowy, a kwiatek ten nazywa się eustoma bardzo ładnie się prezentuje, przypomina różę, ale jest znacznie delikatniejszy, polecam
No właśnie, z tymi kwiatkami to różnie bywa - niektórym trzymają się długo, innym więdną już po kilku godzinach.
Eustomy są przepiękne!

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Asiuk a co Ty tam kochana kombinujesz z tym panienskim??Wiesz....jakb y co to pisz do mnie na priva nr skaypa podłącz kamerkę ,przygotuj wodeczke i pobalujemy we dwie-kiedys juz testowalam-zabawa przednia-efekt-zasnelam przed monitorem
Uśmiałam się i wzruszyłam jednocześnie Kochana jesteś. Ja nie będę nic robiła - po prostu nie mam na to czasu i głowy. Jeśli kumpele zbiorą się w sobie, to wtedy cosik będzie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Asiuk ja bym uwazala bo Katia tutaj moze Cie uspic hihih

Cytat:
Dziewczyny ostatnio mi Asiuk narobiła ochoty na maseczkę z alg... dodałam białej glinki i mimo smrodu wytrzymałam dzielnie 20 minut efekt powalający! polecam
Mi się też spodobała ta maseczka Miałam jednak jeszcze jakieś inne specyfiki na twarzy - bardzo gładką i miłą w dotyku buzię miałam. Z tym że ja nie mam problemów z cerą, więc aż takich spektakularnych efektów nie zauważyłam

Cytat:
Katia czemu chcesz nam Asiuka zawłaszczyć?? Robimy zbiorowy wirtualny wieczór panieński Choćby co wieczór do ślubu
Jeśli niczego nie będzie - obiecuję, że dam znać

Cytat:
Dziewczynki pomóżcie! Mam dylemat. Brat mojego Kamila ma urodzinki 4 października. Wiem że to jest egoista i o nikim nie myśli tylko o sobie ale...czy mam mu kupić prezent??
Od niego jako jedynej osoby z okazji ślubu nic nie dostaliśmy- nawet kartki.
Bardzo prawdopodobne jest również że w tym dniu nie bedzie go w domu- robi impreze na która nas nie zaprosił...
Nie wiem co zrobić. Jestem z tych osób które zawsze o wszystkich pamiętają. Jak jego dziewczyna miała urodziny kupiłam jej słodycze i napisałam kartkę... gdy potem ja świętowałam imieniny zaprosiłam ich na winko i ciasto to dostałam tylko życzenia rzucone w progu "wszystkiego najlepszego"
Na dzień kobiet Daniel sam przyszedł do mnie i zasunął tekst; "mama kazała mi kupić tobie kwiatka ale na kwiatki szkoda kasy"i tyle... Ech...
Ja popieram dziewczyny... Chłopak nikogo chyba nie potrafi szanować, skoro nawet własnemu bratu kartki na ślub nie kupił

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny pamiętajcie, że dzisiaj Dzień Chłopaka/Mężczyzny
Ja, oczywiście, zapomniałam!

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
moze byc troche dlugo.
Kochana, gratuluję!

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
kochane jestem na sekunde bo wlasnie moj maz juz sie przeprowadzil i musze mu zrobic miejsce w szafie.relacje ze slubu napisze jutro bo dzis jeszcze mamy metlik w glowie i zamieszanie w domu z goscmi a zdjecia beda jak sama je dostane.buzka
Czekam ze zniecierpliwieniem na relację i fotki!

Wczoraj byłam razem z mamą zamówić bukiet i dekorację na samochód. Przyniosłam wydruk wybranego bukietu, przykładowej kolorystyki oraz fotę mojej sukni. Ciekawa jestem, jaki będzie efekt końcowy, bo intensywność koloru kwiatów wybierze kwiaciarka Zamówiłam do tego przypinki dla świadków oraz mojego TŻ, no i dekorację na samochód. Powiedziałam tylko, że chcę coś skromnego i z klasą. Babka powiedziała, że mniej więcej całość wyniesie nas 300 zł, do tego dodatkowo dodaje tablice rejestracyjne. Nie ma to jak znajomości

Z ryjka schodzi mi skóra - kosmetyczka mnie uprzedziła, że tak będzie, więc spokojnie to przeczekam (zrobię sobie piling enzymatyczny).

Dziewczyny, chyba zaczynam się trochę denerwować. Niby jestem spokojna, ale chodzę jakaś taka... podniecona

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:35   #3543
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Po wcięciu 2 wielgaśnych kawałków sernika rezygnuję z kolacji Ale tak mi się żołądek skurczył przed ślubem że robię to bez wielkiego żalu
A ja bym wlasnie cos slodkiego wszamala i mam ochote na jakiegos drineczka tez....
Gratuluje Izazusia zakupow , poczekamy na rezultaty.... Moze ja tez wskocze do wanny

Cytat:
Dobranoc dziewczynki!!!
A Ty co tak wczesnie spac idziesz? Najpierw budzisz skoro swit a potem spac z kurami.... Co za kobieta....

A ja wlasnie mialam tel od kumpla i potwierdzil nasz sobotni wypad w pobliskie gory na sesje slubna.... Nocleg w Wambierzycach i jazda po malo uczeszczanych szlakach . Wesolo bedzie.... Nas czworo....

Moni ach te Twoje zdolnosci graficzne

Asiuk gratuluje zalatwienia sprawy kwiatowej ...

A wiecie ze w sobote zlezlismy z moim Mezulkiem calego Maximusa (zrobilismy ze 4 km w te i z powrotem) w poszukiwaniu butow dla mnie... i zalamalam sie ... bo jak juz znalazlam czarne czolenka na szpilce, ktore mi odpowiadalay, to rozmiaru nie bylo albo byly tak wyprofilowane ze noga mi sie nie zmiescila... zalamka. A moj maz wyszedl z 2 koszulami i 2 swetrami....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:36   #3544
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Dziewczyny Nieobecne tęskni mi się za Wami-Mili Marta Kinusia Dzasta........i cała reszta które wymieniłam juz wyżej
no ja właśnie też tęsknię za nimi i wogóle Integry to już nie ma Czekolady też, Madziaczka też już kolejny dzień no jak to tak jak przyjdą bez dobrego wytłumaczenia naślę na nie grabki

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
oczywiście wyprasowane, ale oddam dopiero jak będzie w ogródku wypielone

sanetko, toverku gratulacje

monai - piękny avatarek
i dziękuję

Cytat:
Monia jak patrzę na Twój profil to chce mi się śpiewać:więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na zielono
hihihihi więc chooo oć pomaluję wam świa at

Cytat:
Podzielił się słodkościami
ooo... wzorowy mąż mój pierwszy mąż - ślub odbył się na pamiętnych koloniach 1989 - musiał się ze mną dzielić deserem - ale wtedy to tak było w przysiędze, teraz to już nie te czasy niestety chociaż no nie narzekam, bo obecny mąż dzieli się a jakże

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam razem z mamą zamówić bukiet i dekorację na samochód. Przyniosłam wydruk wybranego bukietu, przykładowej kolorystyki oraz fotę mojej sukni. Ciekawa jestem, jaki będzie efekt końcowy, bo intensywność koloru kwiatów wybierze kwiaciarka Zamówiłam do tego przypinki dla świadków oraz mojego TŻ, no i dekorację na samochód. Powiedziałam tylko, że chcę coś skromnego i z klasą. Babka powiedziała, że mniej więcej całość wyniesie nas 300 zł, do tego dodatkowo dodaje tablice rejestracyjne. Nie ma to jak znajomości

Z ryjka schodzi mi skóra - kosmetyczka mnie uprzedziła, że tak będzie, więc spokojnie to przeczekam (zrobię sobie piling enzymatyczny).

Dziewczyny, chyba zaczynam się trochę denerwować. Niby jestem spokojna, ale chodzę jakaś taka... podniecona
bardzo dobra cena a z tym pilingiem - to później trzeba uważać na słonko przez dłuższy czas, jakbyś miała w planie opalanie na solarium np ale Ci fajnie, wszystko przed Tobą
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:41   #3545
agunia82
Zakorzenienie

Ja wpadam jak po ogień powiedzieć tylko dobranoc, bo lecę świętować dzień chłopaka z mężusiem. Będziemy oglądać filmik, pić winko i się wtulać w siebie

Buziaki!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:47   #3546
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ja wpadam jak po ogień powiedzieć tylko dobranoc, bo lecę świętować dzień chłopaka z mężusiem. Będziemy oglądać filmik, pić winko i się wtulać w siebie
Och nastepna szczesciara.... Ale wam fajnie..... Bede twarda, wytrzymam do soboty
Stary 2008-09-30, 21:34   #3547
wiolis
Raczkowanie

czesc dziewczynki
ja rowniez na chwilunie. pogoda wymarzona-slonce, lekki wiaterek, idealna.
slub-pieknie, ksiadz zartowal dostalismy prezenty-bardzo ladne rozance; wesele-troche niespodzinek. smieje sie, ze moge oragnizowac wesela-samemu nie jest sie w stanie ogarnac wszystkiego!
sukienka, fryzura, makijaz rewelacja, mona Mlodego jak mnie zobaczyl-bezcenna ;o)
postaram z czasem wiecej napisac-placimy ostatnie rachunki weselne, do uzgodnienia detale z kamerzysta, troche latania jest
tym samym-do nastepnego poczytania
milego wieczoru kulezanki
Stary 2008-09-30, 21:46   #3548
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo... wzorowy mąż mój pierwszy mąż - ślub odbył się na pamiętnych koloniach 1989 - musiał się ze mną dzielić deserem - ale wtedy to tak było w przysiędze, teraz to już nie te czasy niestety chociaż no nie narzekam, bo obecny mąż dzieli się a jakże

wiolis gratulacje

agunia dobranoc i miłego wieczorku

daget ale Wam się fajnie weekend zapowiada

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 21:49   #3549
kotekk81
Zakorzenienie

ktos mnie tu wolal i wolal to sie zglaszam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 22:38   #3550
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ktos mnie tu wolal i wolal to sie zglaszam
No leniuszku jak tam..... po pracy

Wiolis
czekamy na wiecej

Dzastinko tez tak mysle ze ciekawie..... nawet szampana zabieramy
Stary 2008-09-30, 23:06   #3551
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Och nastepna szczesciara.... Ale wam fajnie..... Bede twarda, wytrzymam do soboty
no a w sobotę będziesz za to miała mega fajnie z tego co widzę ;p i w sukni pośmigasz! normalnie zazdroszczem więc już się nie smutaj tylko zaczbij cieszyć na weekend bo zbliża się - już prawie środek tygodnia

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
slub-pieknie, ksiadz zartowal dostalismy prezenty-bardzo ladne rozance; wesele-troche niespodzinek. smieje sie, ze moge oragnizowac wesela-samemu nie jest sie w stanie ogarnac wszystkiego!
sukienka, fryzura, makijaz rewelacja, mona Mlodego jak mnie zobaczyl-bezcenna ;o)
postaram z czasem wiecej napisac-placimy ostatnie rachunki weselne, do uzgodnienia detale z kamerzysta, troche latania jest
gratulacje!

Ja się zbieram spać powoli, mąż focha strzelił bo byłam niedobra ;p muszę się jakoś przeprosić

do jutra więc
Stary 2008-09-30, 23:25   #3552
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzastinko tez tak mysle ze ciekawie..... nawet szampana zabieramy
no to sesja z procentami może być bardzo ciekawa

Cytat:
Ja się zbieram spać powoli, mąż focha strzelił bo byłam niedobra ;p muszę się jakoś przeprosić
TNŻSM

Słodkich snów...

Stary 2008-10-01, 07:52   #3553
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Wstajemy, na kawke zapraszamy..... Kolejny dzien walki z wyplata.... Dam rade, jak sie uporam a wy wstaniecie to pogadamy
Cytat:

TNŻSM
Hihih Monis znowu nabroila...
Stary 2008-10-01, 08:00   #3554
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł U mnie dzisiaj okropnie, pada i jest zimno, chyba nigdy sie nie przyzwyczaję do tej okropnej pogody Dzisiaj jadę po siostrunię, bo przylatuje z Anglii przy okazji zachaczę o Arkadie (bo jak to być w stolicy i chociaż małych zakupków nie zaliczyć)
Cytat:
i ja lubię wanny i okna w łazience... moje marzenie mieć mieszkanie w którym w łazience byłoby okno ale już kiedyś chyba o tym pisałam - więc jakby co bez zmian
okno to już rarytas, u nas nie stawiają takich bloków

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
w sobote wstalismy zero stresu. poszlam z mama na 9 do fryzjera i na makijaz. chociaz w ciemno to efekt mi sie podobal pojechaklam do domu rodzicow i szok. okazalo sie ze naprzeciwko naszego domu zapchala sie kanalizacja. przyjechal ciezki sprzet, wypompowywali z rur. zakrecili nam wode, ani sie umyc ani herbaty zrobic. pozniej zastawili nam cala brame,nie bylo przejazdu ulica ani wjazdu do nas.odjechali doslownie 20 min przed przyjazdem TZa.

przyjechal TZ, byla brama oczywiscie. potem ubralam sie i czas na blogoslawienstwo. i tu no coz...moja mama ryknela placzem, TZ cos do mnie powiedzial i poplakalam sie i ja.ale dobrze mi to zrobilo bo potem juz ani razu nie zbieralo mi sie na placz, tylko wielki usmiech goscil na mojej twarzy.
WESELE: byla mala wpadka. zaciely sie drzwi od sali, przez 2 godziny nikt nie mogl wyjsc ani wejsc. byly jeszcze wyjscia ewakuacyjne ale nie bylo do nich kluczy, a w oknach kraty. teraz sie smiejemy ale wystarczylaby mala iskra i poszlibysmy z dymem...
EDIT: mam takie glupie pytranie. od ksiedza na koniec mszy dostalismy zaswiadczenie (jeden egzemplarz z tych 3 z urzedu). one jest dla nas tak? do urzedy zlozy kosciol a my za jakis czas masmy odpis odebrac?
sanetko gratulacje!!!
Miałaś trochę przygód, ale przynajmniej będzie co wspominać i z czego się śmiać

A z tym aktem to cholera wiecie, że ja jeszcze nic z usc nie odebrałam a to już 3 m-ce po ślubie. Dobra jestem co kiedyś o swojej głowie zapomnę

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Też miałam chwilę paniki Ale ogólnie było całkiem przyjemnie
Wiem, że panieński nie jest najważniejszy - jeśli coś zorganizują, to będę się cieszyć, jeśli nie - trudno
Dzięki za info o tym kwiatuszku, u mnie babki niczym nie psikają

Najbardziej u kosmetyczki lubie jak mi wciera w buzie różne mazidła, wtedy mogłabym tam leżeć godzinami
O kwiatuszkach może warto wspomnieć kwiaciarce. Wiem, że wiele kwiaciarni przygotowuje kwiatki, nawet w mojej mieścinie. Nawet jeżeli do tej pory tego nie robili to może czas się rozwijać...
Po czym schodzi Ci skóra? Chyba nie po algach
A podniecenie - jak najbardziej wskazane i zdrowe
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 09:03   #3555
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć Kobietki

Cytat:
TNŻSM
ale się poprawiam a wogóle się okazało że przedwczesny alarm, bo mąż tylko focha zrobił bez gniewania się faceci są nieobliczalni no... ale co tam good for me

Cytat:
Wstajemy, na kawke zapraszamy..... Kolejny dzien walki z wyplata.... Dam rade, jak sie uporam a wy wstaniecie to pogadamy

Hihih Monis znowu nabroila...

Cytat:
Heloł U mnie dzisiaj okropnie, pada i jest zimno, chyba nigdy sie nie przyzwyczaję do tej okropnej pogody Dzisiaj jadę po siostrunię, bo przylatuje z Anglii przy okazji zachaczę o Arkadie (bo jak to być w stolicy i chociaż małych zakupków nie zaliczyć)

okno to już rarytas, u nas nie stawiają takich bloków

uu to sie miniemy bo mieszkam dosyć niedaleko Arkadii (no... stosunkowo niedaleko ) a w okolicach lotniska też będę się kręcić
No a łazienkę z oknem to faktycznie ciężko dostać w bloku moja ciocia ma tak fajnie w Nidzicy a tak poza tym to się chyba nie spotkałam niestety ech... coś czuję, że będzie się trzeba z tą wizją pożegnać

dobra lecę po kawusię
Stary 2008-10-01, 09:11   #3556
agunia82
Zakorzenienie

Cześć słoneczka

Oj, ale ciężko się dzisiaj wstawało, paskudna pogoda za oknem, brrr. Któraś coś mówiła o kawusi? To ja poproszę!

Stary 2008-10-01, 09:15   #3557
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Chciałam się pochwalić, że się zmotywowałam i zaczęłam ćwiczyć. Jak na razie mam mega powera.
no to moje gratulacje
jako pani instruktor bedę Cię pilnować :P

Cytat:
Izuś Ty zdolniaszko

masz rację-prysznic oszczędność ale kąpiel i wylegiwanie się w wannie to jest to co Tygryski lubią najbardziej

Dzastuś gdzie się skryłaś a Kinuś??Daget Agunia Monai Mili, Marta, Kasieńka, Agata Izka Gosia Asiuk katia Kejti Malin Malutka Kotekk Katarzinka Madziczek Toverek Czekoladka Sofferka-oj wiele naschodźcie ciasto czeka
tak tak kąpiel to jest to
zostało jeszcze trochę ciacha dla mnie????

chciałam powiedzieć, ze ci prawda zrzuciłam zdjęcia fryzurki ale pendrive został w domu na biurku - jutro obiecuję wrzucić

dziewczyny Wasze relacje ślubne jak zwykle super

miłego dnia tak na przekór tej straszliwej pogodzie za oknem
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 09:26   #3558
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Katarzinka- ostatki ale są A kto zjada ostatki ten piękny i gładki Do porannej kawy/herbaty wysyłam kurierem szarlotkę i sernik
Stary 2008-10-01, 09:29   #3559
katarzinka
Wtajemniczenie

dzięki Izazusia
Asiuk
ja oczywiście też się dopisuję do tego panieńskiego Twojego
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-01, 09:43   #3560
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
uu to sie miniemy bo mieszkam dosyć niedaleko Arkadii (no... stosunkowo niedaleko ) a w okolicach lotniska też będę się kręcić
No a łazienkę z oknem to faktycznie ciężko dostać w bloku moja ciocia ma tak fajnie w Nidzicy a tak poza tym to się chyba nie spotkałam niestety ech... coś czuję, że będzie się trzeba z tą wizją pożegnać
To na wszelki wypadek będę się usmiechać do wszystkich spotkanych po drodze dziewczyn a może trafię na Ciebie... (a może lepiej nie, bo będę jak debil wyglądać z tym ciągłym bananem na ustach)
A w Nidzicy sie urodziłam może powinnam tam wrócić (dla tego okna w łazience oczywiście)

Cytat:
Cześć słoneczka

Oj, ale ciężko się dzisiaj wstawało, paskudna pogoda za oknem, brrr. Któraś coś mówiła o kawusi? To ja poproszę!
Wprawdzie swoją już dawno wypiłam, ale ok - mogę Ci kawusię zrobić
Stary 2008-10-01, 09:47   #3561
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Wprawdzie swoją już dawno wypiłam, ale ok - mogę Ci kawusię zrobić

Miałam się dzisiaj wybrać po ten akt małżeństwa, ale chyba sobie odpuszczę, bo pogoda jakoś nie zachęca do spacerów

Stary 2008-10-01, 09:53   #3562
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
To na wszelki wypadek będę się usmiechać do wszystkich spotkanych po drodze dziewczyn a może trafię na Ciebie... (a może lepiej nie, bo będę jak debil wyglądać z tym ciągłym bananem na ustach)
Teraz to ja zrobilam wielkiego banana do monitora az sie ksiegowa zapytala z czego sie tak ciesze hihihih

No to skonczylam robote... teraz cos lzejszego .. pobawie sie w segregatorach i zrobie kawusie
Stary 2008-10-01, 09:53   #3563
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
A w Nidzicy sie urodziłam może powinnam tam wrócić (dla tego okna w łazience oczywiście)
Gosia, też się tam urodziłam ale ten świat mały!

Cytat:

Miałam się dzisiaj wybrać po ten akt małżeństwa, ale chyba sobie odpuszczę, bo pogoda jakoś nie zachęca do spacerów
Aguś w następnym tygodniu ma być powrót lata... tak słyszałam, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć

A Kasieńka to się pojawi u nas czy się nie pojawi...?
Stary 2008-10-01, 10:03   #3564
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
pewnie, że dasz radę

Cytat:
Heloł U mnie dzisiaj okropnie, pada i jest zimno

A z tym aktem to cholera wiecie, że ja jeszcze nic z usc nie odebrałam a to już 3 m-ce po ślubie. Dobra jestem co kiedyś o swojej głowie zapomnę
u mnie też paskudna pogoda
dobra jesteś

Cytat:
ale się poprawiam a wogóle się okazało że przedwczesny alarm, bo mąż tylko focha zrobił bez gniewania się faceci są nieobliczalni no... ale co tam good for me
to dobry ten Twój Mężuś

Liluś
Kasienka na n-k wkleja zdjęcia, czyżby już wróciła

dziś jadę do miasta i w końcu dowiem się kiedy ruszam do tej mojej pracy no i uzupełnić pazury bo w sobotę ruszamy na WESELICHO oby pogoda była ładniejsza

Stary 2008-10-01, 10:14   #3565
madziczek
Zadomowienie

Dzień dobry

ja tylko na chwilkę, bo tęskno mi za Wami
W pracy nadal sama jestem i mnóstwo roboty (jutro wraca koleżanka z urlopu, więc może będzie lżej) i nie mam czasu czytać co piszecie ani tym bardziej włączyć się do rozmowy.

Pocieszajace - przynajmniej dla mnie jest to że mam upragnionego laptopa i jak tylko uzbroję go w jakiś aprogram antywiruskowy, to podłączam się do internetu i będę mogła do Was zagladać
Mam nadzieję, że mi do tego czasu nie uciekniecie.

Mój Dziadziuś nadal w szpitalu od wczoraj na szczęście jest trochę lepiej, bo jak byłam u niego w piątek to prawie go nie poznałam i praktycznie zero kontaktu z nim było.

A ja teraz siechyba przeziębiłam i zaczynam się robić pociągająca i mam już dość wszystkiego. Czekam na upragniony urlop - tylko mamy problem ze znależieniem miejsca wypoczynku.

Buziaczki i miłego dnia życze
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 10:26   #3566
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Teraz to ja zrobilam wielkiego banana do monitora az sie ksiegowa zapytala z czego sie tak ciesze hihihih

No to skonczylam robote... teraz cos lzejszego .. pobawie sie w segregatorach i zrobie kawusie

A ja właśnie zjadłam mega śniadanie. Dawno już takiego nie jadłam a teraz chyba nie mogę się ruszyć...zjadłam dwie bułki i sałatkę warzywną (na usprawiedliwienie dodam, że bułki grahamki, bo chleba razowego rano w domu nie było)

Cytat:
Gosia, też się tam urodziłam ale ten świat mały!
Cos Ty! Zaraz się jeszcze okaże, że jesteśmy rodziną...

Cytat:
dobra jesteś
najbardziej sie boję płacenia rachunków, co zresztą niedługo mnie czeka. Boję się, że któregoś dnia mogą mi prąd odłączyć

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Mój Dziadziuś nadal w szpitalu od wczoraj na szczęście jest trochę lepiej, bo jak byłam u niego w piątek to prawie go nie poznałam i praktycznie zero kontaktu z nim było.

A ja teraz siechyba przeziębiłam i zaczynam się robić pociągająca i mam już dość wszystkiego. Czekam na upragniony urlop - tylko mamy problem ze znależieniem miejsca wypoczynku.
Trzymam kciuki, żeby dziadunio szybko wyzdrowiał
Na wypoczynek bierzcie Egipt - tanio, gwarancja pogody i w ogóle superzaście.
Stary 2008-10-01, 10:32   #3567
LilStar
Wtajemniczenie

cześć Laseczki

wpadam na kawkę i przywitać się

miłego dzionka-do potem

p.s wczoraj mieliśmy baaaardzo udany wieczorekaż mi się buźka cieszy

Dzastunia Kinusia Monia Dagecik Mili Agunia Martai cała reszta Pm2008
Stary 2008-10-01, 11:22   #3568
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Witam Was dziewuszki!

Cytat:

A Ty co tak wczesnie spac idziesz? Najpierw budzisz skoro swit a potem spac z kurami.... Co za kobieta....
Kogut mnie porwał .

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
Super! My też jeszcze nie mamy wszystkiego popłaconego. Została nam kamerzystka, która dopiero w październiku zmontuje nam film i wtedy będziemy jej płacić resztę kasy.

Cytat:
Cześć słoneczka

Od wczoraj u mnie pada, w poniedziałek taka migrena mnie złapała, że myślałam, że zwariuje. Ale dzisiaj wstawało mi się miło.

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
no to moje gratulacje
jako pani instruktor bedę Cię pilnować :P
Dobrze

Cytat:

A Kasieńka to się pojawi u nas czy się nie pojawi...?
Też zauważyłam, że jedna z wielu gaduł zapadła się pod ziemie.

Cytat:
Przykro mi. Ja nigdy nie poznałam swoich dziadków, a swoją babcią (mamą mamy) nacieszyłam się tylko do 18 roku życia. Mam nadzieje, że Twojemu dziadkowi się poprawi.

Cytat:

Ktoś mnie tu obgaduje, bo mam czerwone uszęta .
Stary 2008-10-01, 11:25   #3569
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
Mam nadzieję, że mi do tego czasu nie uciekniecie.

Buziaczki i miłego dnia życze
trzymam kciuki, żeby wyzdrowiał

nie uciekniemy stąd - a przynajmiej ja nie i parę dziewczyn mi obiecało, że tu ze mną dotrwa do mojego ślubu

a mnie łapie jakies cos - myslałam najpierw, ze tylko gardzioło przeciążone, ale czuje sie kiepskawo a tu jeszcze sie zaczął rok akademicki i w pracy masakra
nie mogę się rozłożyć
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-10-01, 11:26   #3570
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
to dobry ten Twój Mężuś

dziś jadę do miasta i w końcu dowiem się kiedy ruszam do tej mojej pracy no i uzupełnić pazury bo w sobotę ruszamy na WESELICHO oby pogoda była ładniejsza
przeciwieństwa podobno się przyciągają nie
Też bym poszła na czyjeś wesele teraz wszystkie imprezy po raz pierwszy z mężem - fajnie tak

Cytat:
Cos Ty! Zaraz się jeszcze okaże, że jesteśmy rodziną...

najbardziej sie boję płacenia rachunków, co zresztą niedługo mnie czeka. Boję się, że któregoś dnia mogą mi prąd odłączyć
ahahah no możliwe, prawie cała moja rodzina mieszka w tych okolicach
ja do rachunków się nie dotykam na razie miałam jeden i już była obsówa bo kurde mąż powinien płacić rachunki ja wogóle to mogę wskazywać co, a mąż powinien płacić

Cytat:
cześć Laseczki

wpadam na kawkę i przywitać się

miłego dzionka-do potem

p.s wczoraj mieliśmy baaaardzo udany wieczorekaż mi się buźka cieszy

no czuć z każdej literki że wczoraj fajnie było
miłego dnia

zbieram się do lekarza na badania wstępne jeszcze zostało mi roztrząsnąć dylemat czy męczyć się w okularach dzisiaj czy założyć soczewki i męczyć się ze zmianą na okulary u lekarza dopiero ee... już wiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości