Formuła 1 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-30, 17:44   #4891
*angel1710**
Zadomowienie

Dot.: Formuła 1

no właśnie, ja dostałam niezapominajkę wczoraj z urodzinami Nat

tak więc Nati, wszystkie najlepszego

czekamy na impreze urodzinową

*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 17:59   #4892
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
Ambitni sa. Chociaz jak to ktos napisal, ze jesli Kimi odstawilby wodke i dziewczyny to by mieli na to wieksze szanse
Przecież Kimi ze mnie w życiu nie zrezygnuje, nawet za cene MŚ

Cytat:
Napisane przez Gapul Pokaż wiadomość
Plot w przyszłym roku tor może przecież biec inną "drogą" i znajdzie sie tam miejsce na pobocze,w każdym razie to jest konieczność, inaczej jest wiele lepszych torów,które czekają w kolejce na organizacje wyścigu F1...
Ale z tego co wiem, to wcale nikt nie chce rezygnować z Singapuru dlatego, że pobocza, że krawężniki, że to całe bla bla bla tylko dlatego, że kasa która płynie z transmisji wyścigu na Europe o 14 jest zbyt mała (nie jest dużo wyższa od kasy którą zarabiają na transmisji gdy jest w normalnych godzinach a mianowicie 14 jest u nich) i nie rekompensuje kosztów oświetlenia toru. Więc tak naprawdę nikt się poboczami nie przejmuje, kolejny wymagający tor i tyle. A które takie lepsze są tory? Te Azjatyckie tory w ogóle mnie nie kręcą, wprost nie mogę się doczekać na wyścig w Emiratach Arabskich

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie bohatera

ja codziennie wstaje o 6.20 żeby zdążyć na autobus

no i kurna coraz gorzej z tymi moimi nerkami bolą jak cholera, leki nic nie dają ( rok temu byłam u lekarza bo też mnie bolały i mi dał leki - te które teraz mi zostały - ale nie pomagały więc dał mi skierowanie do szpitala - albo w nim zostać albo miałam czekać miesiąc na USG ! ) więc teraz sytuacja by sie powtórzyła i jestem praktycznie bez wyjścia nie pójde teraz do szpitala kiedy zaczyna sie nowy rok

ale byłam dziś na zakupach, wydałam mase kasy ( wiem miałam oszczędzać ) ale za to poprawiłam sobie humor i jeszcze spotkałam kumpele ze studiów, pośmiałyśmy sie trohe, obgadałyśmy nowy plan zajęć - za***isty jest a do tego nie mam już z dwoma największymi piłami także z tej jest git
widze, że już to przerabiałaś

ja wstaje ostatnio 20 minut przed rozpoczęciem lekcji, nie czesze nawet włosów, bo po nocy mam takie słodkie pokręcone, ubieram to co dnia poprzedniego sobie przygotowałam, tylko sie myje i wypad

a nie możesz iść najpierw na to USG? kurcze

a co kupiłaaaś? podobno jak się ma doła to więcej kasy się wydaje na zakupy ale nie wiem bo ja zawsze mam doła jak ide na zakupy więc nie mam porównania

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
właśnie

Nat wszystkiego NAJ
Stary 2008-09-30, 18:07   #4893
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
widze, że już to przerabiałaś

ja wstaje ostatnio 20 minut przed rozpoczęciem lekcji, nie czesze nawet włosów, bo po nocy mam takie słodkie pokręcone, ubieram to co dnia poprzedniego sobie przygotowałam, tylko sie myje i wypad

a nie możesz iść najpierw na to USG? kurcze

a co kupiłaaaś? podobno jak się ma doła to więcej kasy się wydaje na zakupy ale nie wiem bo ja zawsze mam doła jak ide na zakupy więc nie mam porównania

właśnie

Nat wszystkiego NAJ

a jak

ja też nie czesze bo mi sie kręcą prasuje sie wieczorem ale na makijaż mi najwięcej schodzi

na USG to bym musiała prywatnie iść i jak mi nie przejdzie to pewnie
pójde

bluzke i swterek ale takie za***iste i do tego schudło mi sie o jeden rozmiar także jestem w euforii
ja poszłam na zakupy z tego względu że nowy rok akademicki a tu same stare ciuchy więc trza sie jakoś pokazać a doła jako takiego nie mam, jedynie te choroby mnie przytłaczają ale sie nie daje

Nat popijawe robimy :lol :

ja tylko dodam że chyba sie przeziębiłam bo mnie gardło boli
kurna wzięłam garść tabletek i jutro musze być zdrowa
Stary 2008-09-30, 18:08   #4894
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Kaś, jak to nie rozumiesz, a nie oglądałaś reklamy soku jakiegoś tam Costa?
-Mama es ist fantastika kosta!
-Co?? <dul dul dul pije sok> aaa komprende kosta fantastika
Ja nie pijam tego typu napoi, gdyż jestem zwolenniczką zdrowej żywności, a tam sam cukier jest ble ble ble..
A, kosta komprende.

Cytat:
No co? Nie kazda dziewczyna bez makijazu wyglada dobrze
Zreszta przyznam, ze ja wczesniej rzadko sie malowalam, bo po prostu nie chcialo mi sie marnowac na to czasu, ale ost robie to niemalze codziennie. Chociaz nie wiem czy to cos mi daje... :P
Ja codziennie podkład, tusz i błyszczyk. A czasami jeszcze puder, kredka, na wyjście cienie, bo do szkoły to mi się nie chce babrać.

Cytat:
ews-4772-Ferrari_celuje_w_trzy_pod wojne_wygrane.html
Ambitni sa. Chociaz jak to ktos napisal, ze jesli Kimi odstawilby wodke i dziewczyny to by mieli na to wieksze szanse
Niech nie odstawia. Taki jego urok. Finlandia.

Cytat:
Plot w przyszłym roku tor może przecież biec inną "drogą" i znajdzie sie tam miejsce na pobocze,w każdym razie to jest konieczność, inaczej jest wiele lepszych torów,które czekają w kolejce na organizacje wyścigu F1...
Ale musieliby zmianę toru zatwierdzać 'odgórni', więc pewnie jak nie będzie zażaleń (a raczej nie będzie), to tor pozostanie taki, jaki jest. Zresztą braki poboczy też swój urok mają, bo robią z wyścigu w dużym stopniu - loterię.

Cytat:
to jest pan doktor no więc on sam nie wie napewno nie jest to żadne uczulenie, może podrażniłam antidralem ale powinno już dawno zejść a tu nic a wysypke mam właśnie na ramionach i pod pachami i stąd te węzły, a konkretnie jeden
a wszystkie maści które miałam dotychczas mnie uczulały jeszcze bardziej i strasznie po nich piekło, takkże szukamy tej jedynej
z kolei do kogoś innego nie chce iść bo już z tym zaczęłam ...
Po co Ty się Dziołcha tym antidralem smarujesz, skoro już kiedyś Cię podrażnił? Lepiej być spoconą, niż uczuloną.

Cytat:
ja codziennie wstaje o 6.20 żeby zdążyć na autobus
Me too.
Ale jutro mam na 10.

Cytat:
no i kurna coraz gorzej z tymi moimi nerkami bolą jak cholera, leki nic nie dają ( rok temu byłam u lekarza bo też mnie bolały i mi dał leki - te które teraz mi zostały - ale nie pomagały więc dał mi skierowanie do szpitala - albo w nim zostać albo miałam czekać miesiąc na USG ! ) więc teraz sytuacja by sie powtórzyła i jestem praktycznie bez wyjścia nie pójde teraz do szpitala kiedy zaczyna sie nowy rok
Może lepiej idź do tego szpitala, lepiej pójść teraz, niż zwlekać.

Cytat:
ale byłam dziś na zakupach, wydałam mase kasy ( wiem miałam oszczędzać ) ale za to poprawiłam sobie humor i jeszcze spotkałam kumpele ze studiów, pośmiałyśmy sie trohe, obgadałyśmy nowy plan zajęć - za***isty jest a do tego nie mam już z dwoma największymi piłami także z tej jest git
Co nakupowałaś?
(tyle tego posta płodziłam, że już napisałyście, no ja nie wiem po kim ten zapłon mam. )

Nat, wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:46   #4895
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Nat jesli dobrze zobaczylam to masz dzis urodzinki Tak wiec wszystkiego naajjj ! Duuzo zdrowia, szczescia i spelnienia wszystkich marzen Staruszko Hehe
100 lat!
Cytat:

Nat wszystkiego NAJ
Cytat:
no właśnie, ja dostałam niezapominajkę wczoraj z urodzinami Nat

tak więc Nati, wszystkie najlepszego

Cytat:

Nat popijawe robimy :lol :
Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość

Nat, wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!

jejku, dzięki lachonyy Aż się wzruszyłam Popijawę oczywiście robimy, w sobotę organizuję elitarną imprezę dla VIP-ów. Ferdu już podłogę w chałupie myje:co jest:

Lunek nareszcie się uczysz od miszczów jak kasę wydawać Zakupy poprawiają humor, prawda? Fajnie, że Ci się schudło, u mnie jest niestety odwrotnie

Co do makijażu to ja, jak na swój wiek przystało lubię kombinować z kolorami cienii tj. zielony, niebieski, śliwka itp. Za to nie katuje się fluidami itp, cerę mam jako taką pomijając fakt, że okropnie się czerwienię

Wstajecie o 6.20 i narzekacie? Ehh, dziewczyny

Lunuś koniecznie do szpitala! Lepiej coś wyleczyć teraz niż później męczyć się z tym przez całe życie. Mój wujek został z jedną przeszczepioną nerką, bo też zwlekał
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 23:34   #4896
czarnamalina
Przyczajenie

o moooooooj Bozeeeeee
ale mnie zaskoczyłyście tym wątkiem!
Myślałam, że tylko ja jestem babochłopem.
Zaczynam ostatnio dziwnie się czuć, bo mój TŻ zadaje mi pytania, jakbym była conajmniej Niki Laudą
brawo dla założycielki wątku!
czarnamalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 08:03   #4897
Gapul
Raczkowanie

No Lunka to na pewno sprawa psychologiczna! Nie myśl o tych chorobach,to moze przejdą ale bierz tabletki
NAaaaaaaaaaaaaaaaa przepraszam,ze dopiero dzisiaj ale wszystkiego najlepszego Twoje zdrowie
Faktycznie,jazda na tym torze sie nie opłaca,tez czytalam ten artykuł. Natomiast nie wiem czy słyszałyscie,ale budują tor koło Moskwy
Witaj Malinko Nie jesteśmy babochłopy

A co do malowania to ja używam podkładu bo to moj must have, zwłascza, że ostatnio borykam sie z problemami skórnymi

A w ogole to ja lubię tor wymagające lub/i z tradycją- Monako, Monza, Silverstone...

Gapul jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 12:27   #4898
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Po co Ty się Dziołcha tym antidralem smarujesz, skoro już kiedyś Cię podrażnił? Lepiej być spoconą, niż uczuloną.

Me too.
Ale jutro mam na 10.

Może lepiej idź do tego szpitala, lepiej pójść teraz, niż zwlekać.

Co nakupowałaś?
(tyle tego posta płodziłam, że już napisałyście, no ja nie wiem po kim ten zapłon mam. )
już sie nie smaruje kupe czasu

szczęściara

no way, nigdzie nie ide narazie ...

sweterek i bluzke a zapłon to masz pewnie po kimś z haremie bo jakby inaczej

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
jejku, dzięki lachonyy Aż się wzruszyłam Popijawę oczywiście robimy, w sobotę organizuję elitarną imprezę dla VIP-ów. Ferdu już podłogę w chałupie myje:co jest:

Lunek nareszcie się uczysz od miszczów jak kasę wydawać Zakupy poprawiają humor, prawda? Fajnie, że Ci się schudło, u mnie jest niestety odwrotnie

Co do makijażu to ja, jak na swój wiek przystało lubię kombinować z kolorami cienii tj. zielony, niebieski, śliwka itp. Za to nie katuje się fluidami itp, cerę mam jako taką pomijając fakt, że okropnie się czerwienię

Wstajecie o 6.20 i narzekacie? Ehh, dziewczyny

Lunuś koniecznie do szpitala! Lepiej coś wyleczyć teraz niż później męczyć się z tym przez całe życie. Mój wujek został z jedną przeszczepioną nerką, bo też zwlekał
no to bardzo dobrze niech myje a my tradycyjnie z Heikkim weźmiemy winiacza i będzie impreza jak sie patrzy

tylko nie wiem teraz za co wyjade za tą za granice

mi sie schudło bo nie kupowałam nic do żarcia ale po tych lekach mam napady
głodu więc dziwne to wszystko

też kombinuje z kolorami a teraz wracam do podkłada bo przez te choroby jestem strasznie blada

ta to środek nocy przecież jest

tak se myślałam kto mi da nerke jakby trzeba było
boje sie iść, narazie zobacze jak po lekach ...

Cytat:
Napisane przez czarnamalina Pokaż wiadomość
o moooooooj Bozeeeeee
ale mnie zaskoczyłyście tym wątkiem!
Zaczynam ostatnio dziwnie się czuć, bo mój TŻ zadaje mi pytania, jakbym była conajmniej Niki Laudą
brawo dla założycielki wątku!
witaj

to ja

Cytat:
No Lunka to na pewno sprawa psychologiczna! Nie myśl o tych chorobach,to moze przejdą ale bierz tabletki

A co do malowania to ja używam podkładu bo to moj must have, zwłascza, że ostatnio borykam sie z problemami skórnymi

A w ogole to ja lubię tor wymagające lub/i z tradycją- Monako, Monza, Silverstone...
staram sie nie myśleć ale to samo siedzi mi w głowie

ja sie póki co wyleczyłam z takimi problemami

ja tam wszystkie tory lubie

łoł, wróciłam byłam tylko na inauguracji pierwszego roku, zajęć brak więc dzień mam jeszcze wolny
Stary 2008-10-01, 16:06   #4899
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Ja nie pijam tego typu napoi, gdyż jestem zwolenniczką zdrowej żywności, a tam sam cukier jest ble ble ble..
A, kosta komprende.
Ja też nie, ale oglądam za to ostatnio zbyt dużo telewizji i znam wszystkie reklamy na pamięć.

Cytat:
no to bardzo dobrze niech myje a my tradycyjnie z Heikkim weźmiemy winiacza i będzie impreza jak sie patrzy

mi sie schudło bo nie kupowałam nic do żarcia ale po tych lekach mam napady
głodu więc dziwne to wszystko

tak se myślałam kto mi da nerke jakby trzeba było
boje sie iść, narazie zobacze jak po lekach ...

łoł, wróciłam byłam tylko na inauguracji pierwszego roku, zajęć brak więc dzień mam jeszcze wolny
wy to zawsze z Heikkim staracie się na maxa zminimalizować koszty, taki winiacz to przecież jest dla was tak tani, że normalnie jak splunięcie, weście chociaż dwa przynieście, bo po jednym to nawet Kimiemu nie zaszumi i mi będzie później tygodniami jęczał, że musi to nadrobić a w efekcie znów żadnego punktu nie zdobędzie bo sie zapije

ale Ci zazdroszcze, ja też chcę schudnąć kupuje sobie w przyszłym tygodniu karnet na basen, mam nadzieję, że coś pomoże

ja Ci dam, zdrowe mam albo jak zostanę wielkim uczonym lekarzem doktorem habilitowanym magistrem inżynierem, obiecuje Lunka, że zajmę się Tobą w pierwszej kolejności

ale macie luzy na tych studiach

Wstałam dziś deczko za późno, bo miałam na 7:30, a obudziło mi się 5 po 7, a pierwszy WF i cza było być wcześniej i się jeszcze przebrać, w dodatku musiałam zanieść na drugie piętro jeszcze tablice które pożyczyłam od pani od chemii więc taka zalatana, spóźniona biegne, wchodze do szkoły i ktoś nagle wyrósł mi jak spod ziemi i z tekstem "przepraszam panią bardzo, czy dziś na zastępstwie z panią będzie lekcja organizowana?" a ja taka o co kaman w ogóle, mówię, że ja nie mam żadnego zastępstwa, a ten chłopak taki zmieszany, mówi że myślał, że jestem na zastępstwo od francuskiego, bo nie ma nauczycielki, a miała przyjść o w pół do 8, patrze w korytarz a tam cała klasa pierwsza wlepia we mnie ślepka czy ich francuskiego nie poucze i zostawiłam ich tak samych biednych pobiegłam na WF, a z tym chłopakiem do końca dnia sobie "dzień dobry" na korytarzu mówiliśmy

edit: witaj czarnamalina
Stary 2008-10-01, 16:19   #4900
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Wstałam dziś deczko za późno, bo miałam na 7:30, a obudziło mi się 5 po 7, a pierwszy WF i cza było być wcześniej i się jeszcze przebrać, w dodatku musiałam zanieść na drugie piętro jeszcze tablice które pożyczyłam od pani od chemii więc taka zalatana, spóźniona biegne, wchodze do szkoły i ktoś nagle wyrósł mi jak spod ziemi i z tekstem "przepraszam panią bardzo, czy dziś na zastępstwie z panią będzie lekcja organizowana?" a ja taka o co kaman w ogóle, mówię, że ja nie mam żadnego zastępstwa, a ten chłopak taki zmieszany, mówi że myślał, że jestem na zastępstwo od francuskiego, bo nie ma nauczycielki, a miała przyjść o w pół do 8, patrze w korytarz a tam cała klasa pierwsza wlepia we mnie ślepka czy ich francuskiego nie poucze i zostawiłam ich tak samych biednych pobiegłam na WF, a z tym chłopakiem do końca dnia sobie "dzień dobry" na korytarzu mówiliśmy
no wiesz, ale może mu chodziło o tą niekonwencjonalną lekcje francuskiego

Plociarko, widzę, że spadła Ci forma, jak i u Kimiego zresztą

z ogłoszeń ogórkowych :

http://www.autosport.com/news/report.php/id/71030 mam nadzieję, że przejdzie

aha, już na wstępie was poinformuje, że zamknęłam go w pokebolu
Stary 2008-10-01, 18:25   #4901
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

wy to zawsze z Heikkim staracie się na maxa zminimalizować koszty, taki winiacz to przecież jest dla was tak tani, że normalnie jak splunięcie, weście chociaż dwa przynieście, bo po jednym to nawet Kimiemu nie zaszumi i mi będzie później tygodniami jęczał, że musi to nadrobić a w efekcie znów żadnego punktu nie zdobędzie bo sie zapije

ale Ci zazdroszcze, ja też chcę schudnąć kupuje sobie w przyszłym tygodniu karnet na basen, mam nadzieję, że coś pomoże

ja Ci dam, zdrowe mam albo jak zostanę wielkim uczonym lekarzem doktorem habilitowanym magistrem inżynierem, obiecuje Lunka, że zajmę się Tobą w pierwszej kolejności

ale macie luzy na tych studiach

mówisz o nas jakbyśmy byli jakimiś skąpcami
a tak na serio to dobra, będzie tyle wina ile zdołamy przywieźć

dieta + ćwiczenia gwarantują

trzymam za słowo tylko sie pośpiesz żebym wcześniej nie wykitowała

narazie mamy

jaka historia ale ja tu bardziej widze podryw i tyle

Cytat:

z ogłoszeń ogórkowych :

najs

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 18:41   #4902
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
no wiesz, ale może mu chodziło o tą niekonwencjonalną lekcje francuskiego

Plociarko, widzę, że spadła Ci forma, jak i u Kimiego zresztą

z ogłoszeń ogórkowych :

niewyglądał na takiego co by miał ochote na jakąkolwiek inną forme francuskiego w moim wykonaniu.. ten chłopaczek chyba przechodził w ogóle mutacje dopiero, taki był mały niewinny (aczkolwiek przeszła mi przez głowe ta jedna ze zbereźnych myśli)

Uważaj żeby tam Tobie nie spadła, a z moich badań wynika i obiecuje Ci to, że spadnie już w listopadzie

normalnie zbliżasz swój wynik pokebolowych zdobyczy do Kaś

Cytat:
mówisz o nas jakbyśmy byli jakimiś skąpcami
a tak na serio to dobra, będzie tyle wina ile zdołamy przywieźć

dieta + ćwiczenia gwarantują

trzymam za słowo tylko sie pośpiesz żebym wcześniej nie wykitowała

narazie mamy

jaka historia ale ja tu bardziej widze podryw i tyle
wybaczcie
a przy mikro rozmiarach Heikkiego i Twojej ogólnej słabości organizmu to podejrzewam że jak nie wynajmiecie transportu to za wiele nie uniesiecie

biere sie za siebie

tu wiesz, może być ciężko, same studia ile trwają, a potem musze jeszcze odkryć ten cudowny lek for you

później będzie rzeźnia?

no ja, wy to macie wszystkie takie od razu skojarzenia, że jak ja coś pisze o chłopaku to musi to być historia miłosna
Stary 2008-10-01, 18:48   #4903
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

wybaczcie
a przy mikro rozmiarach Heikkiego i Twojej ogólnej słabości organizmu to podejrzewam że jak nie wynajmiecie transportu to za wiele nie uniesiecie

biere sie za siebie

tu wiesz, może być ciężko, same studia ile trwają, a potem musze jeszcze odkryć ten cudowny lek for you

później będzie rzeźnia?

no ja, wy to macie wszystkie takie od razu skojarzenia, że jak ja coś pisze o chłopaku to musi to być historia miłosna
jakie mikro rozmiary teraz to go i mnie przy okazji obrażasz

wynajmiemy ciężarówke tirówke pasuje ?

bierz sie bierz to kombinuj już nad tym lekiem

zapowiada sie bez rzeźni bo nie mam z największymi dwoma piłami młotami

bo Ty tak sama ... i do Ciebie wszystkie chłopaki legną ... to co mamy myśleć ?
Stary 2008-10-01, 21:49   #4904
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Nat spóźnione ale szczere NAJ NAJ NAJ , nawet miałam przypominacza w kom załączonego ale u mnie w pracy nie jest teraz tak ok z komórkami a potem zapomniałam
Na impę się wpraszam, mint surfery zaserwuję
A ogólnie to kicha jest i czekam na polepszenie nastroju...

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 07:48   #4905
Gapul
Raczkowanie

Joo Ty ostatnio stanowczo nas zaniedbujesz! Staraj się nie smucic-to jedyne pocieszenie na jakie mnie stać,bo ostatnio sama miewam spadki humoru

Angel Ty zła kobieto ja go miałam sobie wziąć! ;p

Aj ta historia z chłopaczkiem niczego sobie haha, a mnie kiedys w sklepie odziezowym wzięto za pracownice i o coś się mnie tam pytali [o spodnie chyba],a ja czekałam na siostry,bo były w przebieralni ;p

A w ogole to musze isć,bo zaraz jade na studia a potem do pracy buahaha, chyba nie wydole...

Stary 2008-10-02, 18:15   #4906
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
A w ogole to musze isć,bo zaraz jade na studia a potem do pracy buahaha, chyba nie wydole...
jak Ty to ciągniesz biedna

hehe znów miałam lajtowy dzień 3 zajęcia, w tym jedno z nowym facetem i dwa z fajną babką, w między czasie 1,5 okiennko to sie wyśmiałam za wszystkie czasy z tych młotków ktróre są w mojej grupie ( a moja grupa ma 13 osób, odjąć outsaidów i paczka jak sie patrzy )

i wogóle mam jakiś taki dobry humor i lepszy okres w życiu powoli zdrowieje i przefajnie być na drugim roku, znając już wszystkich, niby nowy rozdział ale wszystko już poukładane
Stary 2008-10-03, 10:31   #4907
Gapul
Raczkowanie

Jakoś musze dawać rady Lunka,ale jeszcze tylko tydzień pracy
No ja też się ciesze,że juz 2 rok,choć jakoś teraz [podczas wakacji miałam inaczej] nie chce mi się jeździć na zajęcia Może mi się zachce, zobaczymy czy zajęcia będą ciekawe ;d Na razie miałam kultura popularna-kultura mediów i były nudy ;p [taka babka]. Ale mam jeszcze archeologie, antropologie społeczenstw pozaeuropejskich,czeski,r osyjski, etnologie religii, folklor polski i europy, socjologie, seminarium [rola przeżytków w kulturze współczesnej], metody badań i interpretacji kultury, no i to chyba wszystko ;p Może będzie ciekawie ;D

Stary 2008-10-03, 15:32   #4908
*angel1710**
Zadomowienie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOCHANEJ PLOT : cmok:

stoooooo laaaat, stoooo laaaat, niech zyje zyje nam

i jeszcze raz wielki BUŚ
Stary 2008-10-03, 15:56   #4909
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

O, Plotus ma ur Teraz juz jestes peloletnia i mozesz robic co chcesz, ha!

Tak wiec wszyyystkiego naaajjjlepsiejszego! Duuuzo zdrowia, szczescia, spelnienia wszyystkich marzen i jak najlepszych wynikow na maturze No i udanej imprezy, jesli sie takowa szykuje
100 lat!!
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:59   #4910
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

A tak w ogole to jesli dobrze pamietam wiecej osob ma ur w pazdzierniku? Bodajze Angel i chyba ktos jeszcze
Stary 2008-10-03, 16:17   #4911
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
A tak w ogole to jesli dobrze pamietam wiecej osob ma ur w pazdzierniku? Bodajze Angel i chyba ktos jeszcze
i Lunka

ciężko nie zapamiętać mojej daty, tyle razy się chwaliłam

przez urodziny Plot zrobiło mi się już tak jakoś wspominkowo, w końcu to jej drugie urodziny, które spędza z nami iii przypomniało mi jak kiedyś pisałyśmy kolorami i jeszcze tabele angel

Stary 2008-10-03, 16:54   #4912
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
i Lunka

przez urodziny Plot zrobiło mi się już tak jakoś wspominkowo, w końcu to jej drugie urodziny, które spędza z nami iii przypomniało mi jak kiedyś pisałyśmy kolorami i jeszcze tabele angel

Tylko, ze Bożo ma slaba pamiec do dat... Ale wyszukam kiedy masz ur, bo pomimo tego, ze sie tyle razy chwalilas ja i tak zapomnialam...

A ja chyba raz tutaj obchodzilam
Oj to byly czasy Kazda miala swoj kolor, ja chyba zielony A to chyba ja kiedys przez przypadek zrobilam tabele?
Stary 2008-10-03, 17:06   #4913
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Uff, ale sie naszukalam. Ale znalazlam i juz wiem kiedy masz ur
Przy okazji przeczytalam kilka naszych staarych wiadomosci

Wiecie co, ja tak wlasnie sobie uswiadomilam, ze w przyszlym roku zaczne sie juz robic stara, 20 lat a pozniej juz tylko coraz wiecej, bu...
Stary 2008-10-03, 17:24   #4914
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
ja też oczywiście mocno kibicuję Robertowi i mam nadzieję, że doczekam chwili gdy stanie na najwyższym stopniu podium, a potem zdobędzie mistrzostwo świata

z wyglądu podoba mi się jedynie Lewis Hamilton
Alonso jakoś mnie nie hm.. nie pociąga ?
Lubię jeszcze Heikki Kovalainen'a , ale tak właściwie za co, to nie wiem tak jakoś wyszło
w zasadzie trudno mi coś powiedzieć o reszcie, zbyt krótko oglądam ten sport, ale mam nadzieję, że to się zmieni

Cytat:
no nieładnie

Raikkonen a później Alonso ale to jesłi chodzi o wygląd a kibicowanie oczywiście nasz Robert

Cytat:
Mój ulubiony to Hamilton. Kibicuje mu ze względu na to jak jeździ, chociaż wizualnie podoba mi sie najbardziej z wszystkich kierowców. Pozatym podobnie jak wcześniej omawiany Baszczu [] - Hamilton to świetny facet. Po wygranej ściska każdego mechanika, a inni kierowcy poprostu wychodzą na podium. No i moje ulubione - machanie po ukończeniu wyścigu Zarówno kiedy przegra i kiedy wygra. Rozpisałam sie, wiem, ale tak go lubię plakat oczwywiście obowiązkowo wisi nad łóżkiem

ratunku
Stary 2008-10-03, 18:06   #4915
kas!a
Zakorzenienie

Plociaku, wszystkiego najlepszego. Ty nasza następna... dorosła.
Nie mamy wyboru, pijemy Finlandię.

Cytat:
Napisane przez czarnamalina Pokaż wiadomość
Ee, tam. My też babochłopy. <żołwik>

Cytat:
A ja używam głównie ze względu na cienie pod oczami , no i wągry. :sciana:

Cytat:
Ja też nie, ale oglądam za to ostatnio zbyt dużo telewizji i znam wszystkie reklamy na pamięć.
Gif mi sam fisz, gif mi gif mi sam fisz.

Cytat:
Świetny kolo. Ja bym powiedziała, że ich zwalniam do domu.

Cytat:
z ogłoszeń ogórkowych :

Ejjj, a co z Piquetem?

Cytat:
normalnie zbliżasz swój wynik pokebolowych zdobyczy do Kaś
Ale pamiętajcie - królowa jest tylko jedna.

Cytat:
Ale mam jeszcze archeologie, antropologie społeczenstw pozaeuropejskich,czeski,r osyjski, etnologie religii, folklor polski i europy, socjologie, seminarium [rola przeżytków w kulturze współczesnej], metody badań i interpretacji kultury, no i to chyba wszystko ;p Może będzie ciekawie ;D
Ale tego.

Cytat:
Ee, yyy, czyżby może 17.10?

Cytat:
ratunku
Jak mogłaś.

Łikeeend!

wymiana książek:

Stary 2008-10-03, 19:27   #4916
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
jakie mikro rozmiary teraz to go i mnie przy okazji obrażasz

wynajmiemy ciężarówke tirówke pasuje ?

bo Ty tak sama ... i do Ciebie wszystkie chłopaki legną ... to co mamy myśleć ?
no przepraszam, nie mogłam sie oprzeć

to w końcu ciężarówke czy tirówke?!

nikt do mnie nie legnie, jakby legł to bym była królową Kasią I

Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOCHANEJ PLOT

stoooooo laaaat, stoooo laaaat, niech zyje zyje nam

i jeszcze raz wielki BUŚ
Cytat:
O, Plotus ma ur Teraz juz jestes peloletnia i mozesz robic co chcesz, ha!

Tak wiec wszyyystkiego naaajjjlepsiejszego! Duuuzo zdrowia, szczescia, spelnienia wszyystkich marzen i jak najlepszych wynikow na maturze No i udanej imprezy, jesli sie takowa szykuje
100 lat!!

Cytat:
Plociaku, wszystkiego najlepszego. Ty nasza następna... dorosła.
Nie mamy wyboru, pijemy Finlandię.

Dziękuje Wam Angelku mój najukochańszy, Bożu moja najdroższa i Królowo Kaś Lunce już dziękowałam w innych okolicznościach, ale też dla niej

Impreza się szykuje, ale dopiero w listopadzie Wpadniecie nie? Kraków czeka

Finlandia na stół, smakowa, a jak

Cytat:
Taaak, ostatnią -nastkę też spędze z Wami, pozwolicie? Ja bym chciała dalej pisać kolorami, ale niepamiętam jaki miałam, pamiętam że królował na wątku róż
A za tabelami Angel cholernie tęsknie, fajne były i mój Kimi odznaczony wszystkimi możliwymi dostępnymi udziwnieniami formatowania tekstu i różowy Robert bodajże

Cytat:
Gif mi sam fisz, gif mi gif mi sam fisz.

Świetny kolo. Ja bym powiedziała, że ich zwalniam do domu.

Ale pamiętajcie - królowa jest tylko jedna.

Łikeeend!
Haha, to jednak jesteś zorientowana Uwielbiam jak ta ryba macha płetwami na końcu

Ja byłam w szoku, ale nie omieszkam następnym razem zadać im jakiegoś zadania

A my jesteśmy giermki, nie?

Stary 2008-10-03, 19:39   #4917
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
to w końcu ciężarówke czy tirówke?!
Najpierw ciężarówkę, a po kilku km drogi tirówkę. Ale ja się w to nie mieszam, ostatnio zostałam wyedukowana w sprawie szlaufiar, galerianek, obiadówek i innych...
A kiedyś jak kupiłam sobie czapkę tirówkę, to tata nie chciał, żebym jej nosiła, bo [i tu wykład kim jest tirówka].

Cytat:
nikt do mnie nie legnie, jakby legł to bym była królową Kasią I
Wszyscy legnący już u mnie w Gliwicach.

Cytat:
Finlandia na stół, smakowa, a jak
To ja chcę grejpfrutową.

Cytat:
Taaak, ostatnią -nastkę też spędze z Wami, pozwolicie? Ja bym chciała dalej pisać kolorami, ale niepamiętam jaki miałam, pamiętam że królował na wątku róż
A za tabelami Angel cholernie tęsknie, fajne były i mój Kimi odznaczony wszystkimi możliwymi dostępnymi udziwnieniami formatowania tekstu i różowy Robert bodajże

A możemy pisać kolorami, ja pamiętam mój majtkowy róż i jeszcze Wasze róże i ktoś tam jeszcze miał nieróżowy. A Robert pamiętam, że na tabelach zawsze był Angela i miał mdlejącą[?] emotkę. (Albo to Kimi mdlał? )

Cytat:
Haha, to jednak jesteś zorientowana Uwielbiam jak ta ryba macha płetwami na końcu
Albo jak się pakuje babce do wózka. (Zgadnijcie jaki mam dzwonek i tapetę na komórce? )

Cytat:
A my jesteśmy giermki, nie?
Możecie być damy dworu.

wymiana książek:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 20:11   #4918
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Plociaku 100 lat!!!! Żebyś się za bardzo nie upiła na tej 18stce!

A tak btw to robimy podwójną imprezę
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 20:28   #4919
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Plociak najlepszego . Teraz oficjalnie mogę Ci Kujawiaka postawić, tylko musisz do Bydgoszczy się pofatygować

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 21:25   #4920
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Najpierw ciężarówkę, a po kilku km drogi tirówkę. Ale ja się w to nie mieszam, ostatnio zostałam wyedukowana w sprawie szlaufiar, galerianek, obiadówek i innych...
A kiedyś jak kupiłam sobie czapkę tirówkę, to tata nie chciał, żebym jej nosiła, bo [i tu wykład kim jest tirówka].

obiadówki? szlaufiary? bo galerianka to znam, było w W11 i od tego czasu tata tak do mnie mówi, mimo iż w galerii jestem tylko jak mam pieniądze

Cytat:
Wszyscy legnący już u mnie w Gliwicach.
zaraz podniesie się tam przyrost naturalny

Cytat:
To ja chcę grejpfrutową.
mówisz - masz

Cytat:
A możemy pisać kolorami, ja pamiętam mój majtkowy róż i jeszcze Wasze róże i ktoś tam jeszcze miał nieróżowy. A Robert pamiętam, że na tabelach zawsze był Angela i miał mdlejącą[?] emotkę. (Albo to Kimi mdlał? )

Nieróżowy miał ktoś kto lubił Ferdka, kurcze tylko nie wiem kto to był... Robert zawsze mdlał, a Kimi solował Ale nie wiem czy mój róż był taki jak mam teraz, a nie chce mi się szukać.. Wiem, że ten róż był Angela chyba

Cytat:
Albo jak się pakuje babce do wózka. (Zgadnijcie jaki mam dzwonek i tapetę na komórce? )
żartujesz, że fisza?!?! zrzuć na jakiś serwer i daaaaaaaaaaaaj

Cytat:
Możecie być damy dworu.
Gasz, dzięki za ten zaszczyt

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Plociaku 100 lat!!!! Żebyś się za bardzo nie upiła na tej 18stce!

A tak btw to robimy podwójną imprezę
Trzeba było wcześniej pomyśleć i zorganizować to jakoś razem z Angel, potrójna impreza Luncia też by się załapała i mamy normalnie Oktoberfest

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Plociak najlepszego . Teraz oficjalnie mogę Ci Kujawiaka postawić, tylko musisz do Bydgoszczy się pofatygować
Albo Ty z Kujawiakami do Krakowa Zdrówko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości