![]() |
#4891 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
no właśnie, ja dostałam niezapominajkę wczoraj z urodzinami Nat
![]() tak więc Nati, wszystkie najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() czekamy na impreze urodzinową ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wstaje ostatnio 20 minut przed rozpoczęciem lekcji, nie czesze nawet włosów, bo po nocy mam takie słodkie pokręcone, ubieram to co dnia poprzedniego sobie przygotowałam, tylko sie myje i wypad ![]() a nie możesz iść najpierw na to USG? kurcze ![]() a co kupiłaaaś? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie ![]() Nat wszystkiego NAJ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ![]() ja też nie czesze bo mi sie kręcą ![]() ![]() na USG to bym musiała prywatnie iść i jak mi nie przejdzie to pewnie pójde ![]() bluzke i swterek ![]() ![]() ja poszłam na zakupy z tego względu że nowy rok akademicki a tu same stare ciuchy więc trza sie jakoś pokazać ![]() ![]() Nat popijawe robimy ![]() ![]() ![]() ja tylko dodam że chyba sie przeziębiłam bo mnie gardło boli ![]() kurna wzięłam garść tabletek i jutro musze być zdrowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, kosta komprende. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Me too. ![]() Ale jutro mam na 10. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (tyle tego posta płodziłam, że już napisałyście, no ja nie wiem po kim ten zapłon mam. ![]() Nat, wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4895 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lunek nareszcie się uczysz od miszczów jak kasę wydawać ![]() ![]() ![]() Co do makijażu to ja, jak na swój wiek przystało lubię kombinować z kolorami cienii tj. zielony, niebieski, śliwka itp. Za to nie katuje się fluidami itp, cerę mam jako taką pomijając fakt, że okropnie się czerwienię ![]() Wstajecie o 6.20 i narzekacie? Ehh, dziewczyny ![]() Lunuś koniecznie do szpitala! Lepiej coś wyleczyć teraz niż później męczyć się z tym przez całe życie. Mój wujek został z jedną przeszczepioną nerką, bo też zwlekał ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Przyczajenie
|
o moooooooj Bozeeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mnie zaskoczyłyście tym wątkiem! Myślałam, że tylko ja jestem babochłopem. Zaczynam ostatnio dziwnie się czuć, bo mój TŻ zadaje mi pytania, jakbym była conajmniej Niki Laudą ![]() brawo dla założycielki wątku! |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Raczkowanie
|
No Lunka to na pewno sprawa psychologiczna! Nie myśl o tych chorobach,to moze przejdą
![]() ![]() ![]() NAaaaaaaaaaaaaaaaa przepraszam,ze dopiero dzisiaj ale wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Faktycznie,jazda na tym torze sie nie opłaca,tez czytalam ten artykuł. Natomiast nie wiem czy słyszałyscie,ale budują tor koło Moskwy ![]() Witaj Malinko ![]() ![]() A co do malowania to ja używam podkładu bo to moj must have, zwłascza, że ostatnio borykam sie z problemami skórnymi ![]() A w ogole to ja lubię tor wymagające lub/i z tradycją- Monako, Monza, Silverstone...
#4898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczęściara ![]() no way, nigdzie nie ide ![]() sweterek i bluzke ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko nie wiem teraz za co wyjade za tą za granice ![]() mi sie schudło bo nie kupowałam nic do żarcia ![]() głodu więc dziwne to wszystko ![]() też kombinuje z kolorami ![]() ![]() ta to środek nocy przecież jest ![]() tak se myślałam kto mi da nerke jakby trzeba było ![]() boje sie iść, narazie zobacze jak po lekach ... Cytat:
![]() to ja Cytat:
![]() ja sie póki co wyleczyłam z takimi problemami ![]() ja tam wszystkie tory lubie ![]() łoł, wróciłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Ci zazdroszcze, ja też chcę schudnąć ![]() ![]() ja Ci dam, zdrowe mam ![]() ![]() ale macie luzy na tych studiach ![]() Wstałam dziś deczko za późno, bo miałam na 7:30, a obudziło mi się 5 po 7, a pierwszy WF i cza było być wcześniej i się jeszcze przebrać, w dodatku musiałam zanieść na drugie piętro jeszcze tablice które pożyczyłam od pani od chemii więc taka zalatana, spóźniona biegne, wchodze do szkoły i ktoś nagle wyrósł mi jak spod ziemi i z tekstem "przepraszam panią bardzo, czy dziś na zastępstwie z panią będzie lekcja organizowana?" a ja taka ![]() ![]() ![]() edit: witaj czarnamalina ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Plociarko, widzę, że spadła Ci forma, jak i u Kimiego zresztą ![]() z ogłoszeń ogórkowych : http://www.autosport.com/news/report.php/id/71030 mam nadzieję, że przejdzie ![]() aha, już na wstępie was poinformuje, że zamknęłam go w pokebolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na serio to dobra, będzie tyle wina ile zdołamy przywieźć ![]() dieta + ćwiczenia gwarantują ![]() trzymam za słowo ![]() ![]() narazie mamy ![]() jaka historia ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Uważaj żeby tam Tobie nie spadła, a z moich badań wynika i obiecuje Ci to, że spadnie już w listopadzie ![]() ![]() normalnie zbliżasz swój wynik pokebolowych zdobyczy do Kaś ![]() Cytat:
![]() a przy mikro rozmiarach Heikkiego i Twojej ogólnej słabości organizmu to podejrzewam że jak nie wynajmiecie transportu to za wiele nie uniesiecie ![]() ![]() biere sie za siebie ![]() tu wiesz, może być ciężko, same studia ile trwają, a potem musze jeszcze odkryć ten cudowny lek for you ![]() później będzie rzeźnia? ![]() no ja, wy to macie wszystkie takie od razu skojarzenia, że jak ja coś pisze o chłopaku to musi to być historia miłosna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wynajmiemy ciężarówke tirówke pasuje ? ![]() bierz sie bierz ![]() ![]() zapowiada sie bez rzeźni bo nie mam z największymi dwoma piłami młotami ![]() bo Ty tak sama ... i do Ciebie wszystkie chłopaki legną ... to co mamy myśleć ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
Nat spóźnione ale szczere NAJ NAJ NAJ
![]() ![]() Na impę się wpraszam, mint surfery zaserwuję ![]() A ogólnie to kicha jest i czekam na polepszenie nastroju...
#4905 |
Raczkowanie
|
Joo Ty ostatnio stanowczo nas zaniedbujesz! Staraj się nie smucic-to jedyne pocieszenie na jakie mnie stać,bo ostatnio sama miewam spadki humoru
![]() Angel Ty zła kobieto ja go miałam sobie wziąć! ;p Aj ta historia z chłopaczkiem niczego sobie haha, a mnie kiedys w sklepie odziezowym wzięto za pracownice i o coś się mnie tam pytali [o spodnie chyba],a ja czekałam na siostry,bo były w przebieralni ;p A w ogole to musze isć,bo zaraz jade na studia a potem do pracy buahaha, chyba nie wydole...
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe znów miałam lajtowy dzień ![]() ![]() ![]() i wogóle mam jakiś taki dobry humor i lepszy okres w życiu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
Jakoś musze dawać rady Lunka,ale jeszcze tylko tydzień pracy
![]() No ja też się ciesze,że juz 2 rok,choć jakoś teraz [podczas wakacji miałam inaczej] nie chce mi się jeździć na zajęcia ![]()
#4908 |
Zadomowienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOCHANEJ PLOT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stoooooo laaaat, stoooo laaaat, niech zyje zyje nam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze raz wielki BUŚ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zadomowienie
|
O, Plotus ma ur
![]() ![]() Tak wiec wszyyystkiego naaajjjlepsiejszego! ![]() ![]() ![]() 100 lat!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
A tak w ogole to jesli dobrze pamietam wiecej osob ma ur w pazdzierniku? Bodajze Angel i chyba ktos jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciężko nie zapamiętać mojej daty, tyle razy się chwaliłam ![]() przez urodziny Plot zrobiło mi się już tak jakoś wspominkowo, w końcu to jej drugie urodziny, które spędza z nami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja chyba raz tutaj obchodzilam ![]() Oj to byly czasy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zadomowienie
|
Uff, ale sie naszukalam. Ale znalazlam i juz wiem kiedy masz ur
![]() Przy okazji przeczytalam kilka naszych staarych wiadomosci ![]() Wiecie co, ja tak wlasnie sobie uswiadomilam, ze w przyszlym roku zaczne sie juz robic stara, 20 lat a pozniej juz tylko coraz wiecej, bu... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ratunku ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |||||
Zakorzenienie
|
Plociaku, wszystkiego najlepszego.
![]() ![]() ![]() Nie mamy wyboru, pijemy Finlandię. ![]() Ee, tam. My też babochłopy. <żołwik> ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale pamiętajcie - królowa jest tylko jedna. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ee, yyy, czyżby może 17.10? ![]() Jak mogłaś. ![]() Łikeeend! ![]()
![]() |
#4916 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to w końcu ciężarówke czy tirówke?! ![]() nikt do mnie nie legnie, jakby legł to bym była królową Kasią I ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Wam Angelku mój najukochańszy, Bożu moja najdroższa i Królowo Kaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Impreza się szykuje, ale dopiero w listopadzie ![]() ![]() Finlandia na stół, smakowa, a jak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A za tabelami Angel cholernie tęsknie, fajne były ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam w szoku, ale nie omieszkam następnym razem zadać im jakiegoś zadania ![]() A my jesteśmy giermki, nie? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |||
Zakorzenienie
|
Najpierw ciężarówkę, a po kilku km drogi tirówkę.
![]() ![]() A kiedyś jak kupiłam sobie czapkę tirówkę, to tata nie chciał, żebym jej nosiła, bo [i tu wykład kim jest tirówka]. ![]() Cytat:
![]() To ja chcę grejpfrutową. ![]() Cytat:
A możemy pisać kolorami, ja pamiętam mój majtkowy róż i jeszcze Wasze róże i ktoś tam jeszcze miał nieróżowy. A Robert pamiętam, że na tabelach zawsze był Angela i miał mdlejącą[?] emotkę. (Albo to Kimi mdlał? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Możecie być damy dworu. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Zadomowienie
|
Plociaku 100 lat!!!! Żebyś się za bardzo nie upiła na tej 18stce!
![]() A tak btw to robimy podwójną imprezę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Plociak najlepszego
![]() ![]()
#4920 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() obiadówki? szlaufiary? bo galerianka to znam, było w W11 i od tego czasu tata tak do mnie mówi, mimo iż w galerii jestem tylko jak mam pieniądze ![]() zaraz podniesie się tam przyrost naturalny ![]() mówisz - masz ![]() Cytat:
Nieróżowy miał ktoś kto lubił Ferdka, kurcze tylko nie wiem kto to był... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gasz, dzięki za ten zaszczyt ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.