Włosomaniaczki :D - część III - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-01, 16:01   #4231
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
a co sie tam z tym koniem dzieje? nie obejze filmu na wszelki, ale jedyny film ze scena dreastyczna z koniem to 'cela' to taka luzna pierwsza mysl.
Nie mam pojęcia, nie oglądałam "Celi" ale może Kasia będzie wiedziała? Czy w "Celi" gra Jennifer Lopez?? Bo wydaje mi się, ze w tym teledysku to ona była.

Cytat:
wow! to naprawde trzeba sie cieszyc! dorosle zwierzaki rzadko znajduja wlascicieli, przewaznie sa usypiane
gratuluje! i czekam na fotki pestki
Będą fotki
Chociaz jak pomyślę, ze mam jechać do tego schroniska i patrzeć na te wszystkie biedne psiaki w koszmarnych warunkach to aż mi się słabo robi
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 16:02   #4232
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Taaa, do mnie też kilka razy dzwonili o kartę kredytową ale kiedy tylko mówiłam, że nie potrzebuję bo nie mam pracy telefony się skończyły
To ja trafiam na wyjątkowo upartych i natarczywych typów Ostatnio poprostu nie odbieram telefonu. Ale oni się wycfanili i dzwonią z zastrzeżonego

W celi gra Jennifer Lopez. Fajny był ten film.
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 16:04   #4233
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
EDIT: Już znalazłam. Jak na koncie średnie saldo miesięczne jest mniejsze niż 100 zł to za prowadzenie rachunku pobierają 4,99. Wszystko powyżej jest bezpłatne.
Czyli wystarczy mieć na koncie 100zł - o to chodzi? Dobrze rozumiem? Mieć zawsze ok 100zł na koncie a nie wpłacać co miesiąc stówę?

Asiu, nie ma analizy tej odzywki - szukałam na liście Tzn jest zapisana (chyba to ta) ale nie ma linka do analizy.
Stary 2008-10-01, 16:07   #4234
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam pojęcia, nie oglądałam "Celi" ale może Kasia będzie wiedziała? Czy w "Celi" gra Jennifer Lopez?? Bo wydaje mi się, ze w tym teledysku to ona była.
no to w takim razie chyba trafilam j.lo sie zgadza
a scena polga na tym, ze stoi kon i nagle zostaje poszatkowany na plasterki?
Stary 2008-10-01, 16:08   #4235
Finlora
Zakorzenienie

Mam jeszcze pytanie odnośnie rumianku
Myślałam, że zapytam Marzenki, ale że jej nie ma kojarzę chyba, że Milka tez ostatnio zaczęła stosować płukanki z rumianku
Jak go używasz? Tzn wrzucasz np. dwie torebki do wody, zaparzasz i potem spłukujesz tym włosy po umyciu – to wiem Ale jaka jest mniej więcej temperatura tego rumianku, czy spłukujesz ciepłym wywarem czy zimnym? Bo po myciu włosy powinno się spłukać zimną wodą, żeby zamknąć łuski itd. a nie chciałabym po spłukaniu włosów rumiankiem płukać ich jeszcze raz wodą, bo przecież wtedy spłuczę rumianek a to bez sensu Dlatego pytam

Cytat:
no to w takim razie chyba trafilam j.lo sie zgadza
a scena polga na tym, ze stoi kon i nagle zostaje poszatkowany na plasterki?
Taaaak, to właśnie ta scena! Wiedziałam, ze to z jakiegoś filmu! Scena jest okropna i cały czas mam ją przez oczyma a jednocześnie nie mogłam oderwać oczu od ekranu

Niestety muszę sie już z Wami pożegnać
Jutro zaczynam staż - trzymajcie kciuki
Pa
Zanim znowu tu przyjdę znowu zdążę się porządnie za Wami stęsknić...
Stary 2008-10-01, 16:10   #4236
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jeszcze pytanie odnośnie rumianku
Myślałam, że zapytam marzenki, ale że jej nie ma kojarzę chyba, że Milka tez ostatnio zaczęła stosować płukanki z rumianku
Jak go używasz? Tzn wrzucasz np. dwie torebki do wody, zaparzasz i potem spłukujesz tym włosy po umyciu – to wiem Ale jaka jest mniej więcej temperatura tego rumianku, czy spłukujesz ciepłym wywarem czy zimnym? Bo po myciu włosy powinno się spłukać zimną wodą, żeby zamknąć łuski itd. a nie chciałabym po spłukaniu włosów rumiankiem płukać ich jeszcze raz wodą, bo przecież wtedy spłuczę rumianek a to bez sensu Dlatego pytam

Ja zaparzam sobie rano, wieczorem myję głowę, więc temperatura wywaru jest dosyć niska

Dziś jeszcze nie zaparzałam
Stary 2008-10-01, 16:11   #4237
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
tak- to chyba ten film
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 16:14   #4238
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Czyli wystarczy mieć na koncie 100zł - o to chodzi? Dobrze rozumiem? Mieć zawsze ok 100zł na koncie a nie wpłacać co miesiąc stówę?

Asiu, nie ma analizy tej odzywki - szukałam na liście Tzn jest zapisana (chyba to ta) ale nie ma linka do analizy.
Oj, to będę musiała poprawić [ach to ctrl+c i ctrl+v]

A z tym saldem to właśnie tak mi się wydaje, że chodzi o to, aby średnio w miesiącu na koncie było 100 zł a nie, że trzeba dopłacać.
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 16:36   #4239
andziuchna
Zakorzenienie

uhh jakos udalo mi sie przebrnac przez Wasze posty z calego dnia

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
...zawsze do usług

Trzymaj się andziuchna!
no dzieki jakos przezylam

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
nie bede tu opowiadac moich nienormlanych snów, ale sen był bardzo przyjemny i taki szlaony

a tak apropo snów wy tez tak macie, bo jak mi się coś śni to czuje sie jak w jakiejś grze komputerowej, np nie potrafie trafic do wejscie tylko dobijam do ścinay xD albo biegne i po kilku sekundach juz nie moge

wiem jestem nienormalna xD
ja tez tak mam- najczesciej ze biegne i sie baaardzo staram a cos nie wychodzi

aaa i wczoraj nalozylam olej kokosowy na wlosy ale niezbyt dokladnie splukalam i mialam koszmar na glowie
ktoras z Was uzywa? czytalam na wizazu gdzies na watku o nim ze mozna z rycyna mieszac i roznie "tuningowac" ale chcialabym poradzic sie kogos kto juz to stosuje

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post61735726
andziuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 16:43   #4240
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziuchna Pokaż wiadomość
aaa i wczoraj nalozylam olej kokosowy na wlosy ale niezbyt dokladnie splukalam i mialam koszmar na glowie
ktoras z Was uzywa? czytalam na wizazu gdzies na watku o nim ze mozna z rycyna mieszac i roznie "tuningowac" ale chcialabym poradzic sie kogos kto juz to stosuje
chyba wszystkie a napewno wiekszosc
ja dodaje odrobinke na suche konce, czasem jak mam duzo czasu to dodaje do beltka z zoltka, miodku i cytrynki, na glowkie, trzymam ile wytrzymam i zmywam

teraz przerzucilam sie na ten olej kokosowy z lanolina z bodyshopu, bardzo fajna sprawa i wygodne opakowanie, moge miec zawsze przy sobie idealne na moje zboczenie bo jak sie tak ciagle macam po glowie i wyczuje suche koncowki to wcieram i mam psychiczny spokoj
Stary 2008-10-01, 17:00   #4241
atsenka
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Napisane przez andziuchna Pokaż wiadomość
z jednej strony jesli to TEN facet to warto walczyc a z drugiej nie da sie budowac normalnego zwiazku na zazdrosci... moze powiedz mu szczerze, ze straszy Cie widmo jego przeszlosci- glownie bylej zony i, ze nie do konca czujesz sie pewnie i Cie to martwi... na pewno Cie uspokoi... zreszta nie po to sie rozwodzil zeby wracac do tej swojej eks wiec glowa do gory
Dziekuje wlasciwie to mu powiedzialam co mnie gryze, zapewnil mnie wtedy ze ona jest dla niego nikim, ze nigdy do niej nie wroci i ze ja jestem w tym momencie dla niego najwazniejsza... Ale obawy zawsze sa.

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Atsenko - dawno takiego długiego posta nie napisałaś . Świetnie, że zdecydowałaś się tam na studia, że chcesz się też uczyć angielskiego. Widzę, że masz wszystko zaplanowane. I trzymam kciuki żeby sie ułożyło tak jak chcesz

Sytuacja z TŻ faktycznie trudniejsza. Andziuchna dobrze Ci doradza, porozmawiaj szczerze. Bo musicie sobie ustalić jakieś zasady/reguły. On ma z ta kobietą dziecko i z tego powodu zawsze będzie z nią w jakimś kontakcie (np. choroba dziecka, urodziny, święta itp.) Nie do końca rozumiem sytuację, ale z tego co piszesz, wynika, że jego eks bardzo go zraniła, więc na pewno jemu też nie jest łatwo.. i pewnie tym bardziej docenia to, co ma teraz z Tobą

Dziekuje kochana Anoo dlugo nie pisalam- brak czasu dskwieral Ale mysle ze teraz bede go miala wiecej go od pon prawdopodobnie zwalniam sie z pracy

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Po cichu zazdroszcze, bo marzyły mi się studia za granicą Trzymam kciuki za to, żeby wszystko poszło zgodnie z planem
Cytat:

Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym dofinansowaniu? Jakie warunki należy spełniać, aby się o nie ubiegać i w ilu procentach dofinansowują naukę?

Dziekuje Babcia mi pomaga finansowo- alez sie ciesze ze ja mam, dlatego na angielski moge juz isc od stycznia.
A co do dofinansowania to dokladnie jeszcze newiem ale znajoma Portugalka ma sie dowiedziec wiec jak mi powie to ci napisze. Oglnie rok studiow w UK kosztuje okolo 3 tys funtow ale jak juz mowilam istnieja dofinansowania do nauki, zakwaterowania albo kredyty ktore sa przydzielane kazdemu studentowi ktory potrzebuje kasy na studia. Znajoma mieszkajaca w UK 20 lat powiedziala mi rowniez ze niektore szkoly placa studentom za nauke na ich uczelni Jak tylko wiecej sie dowiem to dam znac

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
daj sobie trochę czasu- zobacz jak się sprawa rozwinie. I nie stawiaj wszystkiego na jedną kartę- jak to mówią "jak nie ten to innny"
Dzieki Wlasciwie to zawsze mialam takie podejscie- nie ten to inny. Tylko jezeli mam sie z nim rozstac przez nia to wole juz teraz, mniej cierpien

Ahh no to na zakonczenie historii z TZem napisze Wam jedno... Jego eks wczoraj w nocy zapytala go czy moze do niego przyjechac (przeczuwalam ze cos sie swieci) a TZ odp ze do niego absolutnie nie bo mieszka z nim jego dziewczyna. No i dzis podobno byla u jego rodzicow odebrac syna i pytala czy to prawda.... Rodzice powiedzieli ze owszem ma dziewczyne i ze nawet ja -poznali ale mnie irytuje czemu ja oklamal? Przeciez nie mieszkamy razem... Mowil ze powiedzial tak dla swietego spokoju zeby sie od niego wreszcie odczepila i mowil ze go ten telefon zdenerwowal strasznie. Mam nadzieje ze ona da juz sobie spokoj... W kazdym razie niepokoj we mnie zasiala.

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Sle bardzo cieple pozdrowienia ze szkoly, dziewczyny i lece robic norweski projekt ) Czekam na tego glupiego kompa, lapie mnie depresja, nie odezwiesz sie do nikogo, bo nie ma po jakiemu...
Atsenko, rozumiem Cie teraz az za dobrze z samotnoscia w Anglii!
Noo niestety- cos za cos. Mi najbardziej brak przyjaciol Jak ostatnio zadzwonilam do przyjaciolki to obie plakalysmy

Jeszcze Wam troche posmece bo mam dola od pon rzucam prace, pogoda okropna- non stop leje! Skalecylam sie dzis w palec w pracy i nie moge nic robic a na dodatek koncza mi sie oszczednosci... Ehh zycie

No nic bede teraz czesciej zagladac na watek- mam nadzieje ze w lepszym humorze. Milego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 17:28   #4242
19agusia91
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki ;*

Padam z nóg, mam dość,a nauczyciele tyko to wszytko utrudniają. Ale nie będę narzekać, bo im więcej o tym myślę tym bardziej zagubiona i malutka się czuję.

Podjęłam decyzję, że biorę się PORZĄDNIE za chemię. Spróbuję zacząć wszytko od początku, zapisze się na korepetycje. Moze jest tak właśnie jak większość osób mi ciągle powtarza, że nie rozumiem chemii, bo mam zawalone nauczanie podstaw. Chciałabym próbować z komsetologią, czy farmacją. tearz to dla mnie jest nieosiągalne, ale czuję, że jak w tym momencie nie rusze, nie spórbuję ugryźć tej chemii to całe życię będę żałować. Całe. Jeśli mi nie wyjdzie- mówi się trudno... Przynajmniej będę wiedzieć, że naprawdę próbowałam.

W ogóle, po ostatnich napadach płaczu i tym podobnych przypadłości zmieniłąm mój stosunek do szkoły diametralnie. Jeśli przy rekrutacji na studia świadectwo nie jest brane pod uwagę, to odpuszczę sobie niektóre przedmioty. Nie wiaze przyszłosci z geografią- nie będę jej zakuwac na niewiadoo jaką ocenę. Przeciez to idzie się wykończyć chcąć być z wszytkiego dobrym... Właściwie skupię się tylko na kilku przedmiotach- reszta tak po łebkach. Może nie jest to dobry sposób, ale nie chcę,zeby szkoła i nauka zjadały mi optyzmizm i radość życia. Nie moge na to pozwolić, żeby szkołą powodowała problemy ze zdrowiem. Nauka nauką,ale zdrowie też jest ważne. Bo to co się działo ze mna przez ostatnie kilka dni nie mozna nazwać czymś normlanym. Mam nadzieję, że wyjdzie mi to i że nie będę musiałą słuchac "taka dobra uczennica, same 4 miała, a teraz blablablabla".

Cytat:
Rumiankiem nie robiłam, ale pokrzywa to chyba podobnie.
Ja płukałam zimną płukanką. Najczęściej dolewałam zimnej wody, ale tak,żeby proporcje zostały zachowane.

Czy Wam też Seboadin kończy się w tak zastraszającym tempie? Mi starczyło na nieco ponad tydzień
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 17:32   #4243
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam Was tylko i wracam do tych cholernych lekcji. Niedługo wakacje Trzymajcie się
Tak tak Niedługo

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Hej, hej wszystkim
Jednak znajdę czas na wizaż, po rozmowie z rodzicami zdecydowałam się, że rzucam farme[płatną], poprawiam maturę i startuję jeszcze raz.
Nie wiem czy to dobry pomysł, może za parę miesięcy zacznę narzekać i żałować ale to wyłącznie moja decyzja. Nie chcę być uzależniona od rodziców, nie chcę naciągać ich na takie koszty [16tys rocznie] wydaje mi się to dość głupie, studiowanie za pieniądze, nie dość, że Cię dręczą, męczą to Ty im płać.Poza tym w LO ciążyła na mnie plaga, że stać ją na płatne to pójdzie na płatne, cały czas docinki koleżanek mnie denerwowały i nie chcę żeby miały satysfakcję z tego co zrobiłam... Ona nie mają się czym chwalić bo niestety żadna nie miała nawet tak wysokich ambicji jak ja, ale to już inna bajka... Przez wakacje byłam pewna, że zaczną swoje wymarzone studia, ale zmieniłam zdanie już jakiś czas temu...
Na inne kierunki nie składałam, bo nie ma innej opcji, ani chemia ani biologia na Uni czy Poli mnie nie satysfakcjonuje, chcę tylko farmy[no może jeszcze medycyna, bo od 2009 mają wprowadzać maturę na ten kierunek tylko z chemii i bioli].
Jest tu jakaś maturzystka ?
Trzymam kciuki Moja siostra tez ma zamiar poprawic maturę [z historii]. Tylko, że ma zamiar jeszcze pracowac, więc trochę się o nią boje, że nie pogodzi tego i że z tej poprawy wyjdą nici.

Cytat:
Widziałam, że na Polsacie w tym tygodniu zaczyna się czwarty sezon Gotowych na wszystko... a ja zaraz będę oglądać z koleżanką pierwszy odcinek piątego sezonu

Cytat:
o prosze, nie tylko ja kombinowalam z australia szczerze mowiac nadal czasem o niej marze

popadam w depresje pazdziernikowa, boje sie jak cholera
Dasz rade. Musisz I nie martw się na zapas
A co do podróży to ile miejsc mi się marzy...np. Egipt

Cytat:

Wieści o Pestce ciąg dalszy...
Dzwoniła dziś do TŻ’a babka ze schroniska i powiedziała, że musimy przyjechać pożegnać się z Pestką... bo w sobotę rano jedzie do Niemiec! Znalazła dom! Szkoda tylko, że tak daleko Jak pojedziemy do schroniska postaram się wziąć ze sobą aparat i zrobić jej pare fotek
Z jednej strony strasznie się cieszę, że będzie miała dom (moja mama od razu wymyśla jakieś teorie spiskowe, że ciekawe czemu Niemcy tyle zwierząt zabierają z Polski, że może coś tam z nimi robią itd. ma matula wyobraźnię ), chociaż z drugiej strony jest trochę takiego żalu, że TŻ tyle pieniędzy władował w leczenie suczki, żeby była zdrowa i mieliśmy nadzieję, że będzie kiedyś nasza a teraz jakiś "folksdojcz" nam ją zabierze... Ale tak chyba będzie lepiej, bo nie wiadomo kiedy my moglibyśmy ją wziąć do siebie a tak już teraz będzie miała dom...
Super, że znalazła dom, ale szkoda, że Was opuszcza I bardzo się ciesze, że operacja się udała. Powtórze słowa Virki - Ty i Tż jesteście wspanialymi ludzmi i gdyby nie Wy Pestka napewno nie jechałaby teraz do tych Niemiec...
A tak na marginesie jak napisałaś, ze musicie się z nią pożegnac to prawie zawału dostałam, bo pomyślałam o najgorszym.

Aguś trzymam kciuki A co do reszty ocen, a raczej przedmiotów to mam takie samo podejscie. Nie widze sensu kucia z wielu przedmiotów, które mi się napewno nie przydadzą. Zresztą podobnie nawet z historią. Wiem, że musze to wszystko umiec, ale jak dostane jedynkę za odpowiedz to nic się nie stanie. I tak wiem, że w weekand to nadrobię, bo muszę A na jakim profilu jesteś?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 17:41   #4244
andziuchna
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wszystkie a napewno wiekszosc
ja dodaje odrobinke na suche konce, czasem jak mam duzo czasu to dodaje do beltka z zoltka, miodku i cytrynki, na glowkie, trzymam ile wytrzymam i zmywam

teraz przerzucilam sie na ten olej kokosowy z lanolina z bodyshopu, bardzo fajna sprawa i wygodne opakowanie, moge miec zawsze przy sobie idealne na moje zboczenie bo jak sie tak ciagle macam po glowie i wyczuje suche koncowki to wcieram i mam psychiczny spokoj
no ja wlasnie przesadzilam z "odrobina na koncach" ale sie poprawie i sprobuje z cytryna i zoltkiem (miod mnie jakos nie przekonuje:P) myslisz ze moge nalozyc to na cala noc? czy to za dlugo?;p

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam

Dziekuje wlasciwie to mu powiedzialam co mnie gryze, zapewnil mnie wtedy ze ona jest dla niego nikim, ze nigdy do niej nie wroci i ze ja jestem w tym momencie dla niego najwazniejsza... Ale obawy zawsze sa.

[/I]
wiem, ze obawy sa- ja tez sie boje o swojego tz bo jestem troche zazdrosnica ale wiem ze nie zrobi mi krzywdy... pozostaje miec nadzieje ze jest na tyle dojrzalym facetem, ze jesli cos bedzie nie tak bedzie umial Ci to powiedziec a nie klamac a skoro Go wybralas to na pewno tak jest wiec sie nie zamartwiaj

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post61735726
andziuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 17:50   #4245
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

Co za nooooc. O 4.30 obudził nas alarm pożarowy. Musieliśmy się ewakuować na dwór (ja z włosami tłustymi od olejku kokosowego czułam się jak idiota ), przyjechała straż pożarna, policja. Okazało się, że ktoś tylko zbił szybkę która uruchamia alarm. No cóż, nic się nie stało, ale dopiero po 6 wróciliśmy do łóżek. O 7.50 wparował bez pukania do nas kierownik z ciśnieniem 220, że my widzieliśmy kto tą szybkę zbił i mamy mu powiedzieć (bo ta szybka koło naszego pokoju była). Zaspane, patrzałyśmy się jak na idiotę i powiedziałyśmy zgodnie z prawdą, że nic nie widziałyśmy. O 8.40 obudził mnie TŻ smsem. To już wstałam, mimo że oczy przekrwione, bo trza się zbierać na tą konferencję. I co i prądu nie było ! Dopiero przed chwilą włączyli. Dzień zapowiada się wspaniale
Musisz być strasznie niewyspana Ale historia fajna, szczególnie bosko musiało być z ty, olejem na głowie

Cytat:

Jeśli mogę coś zasugerować to w następnym tygodniu... środa, czwartek albo piątek...
Mi pasuje w sumie każdy dzień prócz poniedziałku i czwartku po południu (korepetycje). 4.X mam jednak wolny, koncert odbędzie się później.

Cytat:
Na to wygląda.

Raz mi się zdarzyło dostać próbki w aptece i farmaceutka sama z siebie nie proszona mi je do torebki wrzuciła. W domu się okazało, że ulotki są, a próbki, które powinny być w środku zostały już zarekwirowane Pewnie na allegro już siedziały

Taaak, to by było typowo Polskie. Jak jadę za zagranicę i kupuję w sklepie nawet jakiś drobiazg dostaję całą siateczkę różnych próbek. Może kiedyś sklepy w Polsce nauczą się dobrze traktować klienta.

Cytat:
Napisane przez Finlora;9202875[COLOR=Indigo

[/color]Taaaak, to właśnie ta scena! Wiedziałam, ze to z jakiegoś filmu! Scena jest okropna i cały czas mam ją przez oczyma a jednocześnie nie mogłam oderwać oczu od ekranu

Nie macie jakiegoś linka gdzie można by obejrzeć tę scenę? 'Celi' nie oglądałam a dużo słtyszałam o tym momencie.
Cytat:
Witam

Ahh no to na zakonczenie historii z TZem napisze Wam jedno... Jego eks wczoraj w nocy zapytala go czy moze do niego przyjechac (przeczuwalam ze cos sie swieci) a TZ odp ze do niego absolutnie nie bo mieszka z nim jego dziewczyna. No i dzis podobno byla u jego rodzicow odebrac syna i pytala czy to prawda.... Rodzice powiedzieli ze owszem ma dziewczyne i ze nawet ja -poznali ale mnie irytuje czemu ja oklamal? Przeciez nie mieszkamy razem... Mowil ze powiedzial tak dla swietego spokoju zeby sie od niego wreszcie odczepila i mowil ze go ten telefon zdenerwowal strasznie. Mam nadzieje ze ona da juz sobie spokoj... W kazdym razie niepokoj we mnie zasiala.

Noo niestety- cos za cos. Mi najbardziej brak przyjaciol Jak ostatnio zadzwonilam do przyjaciolki to obie plakalysmy

Jeszcze Wam troche posmece bo mam dola od pon rzucam prace, pogoda okropna- non stop leje! Skalecylam sie dzis w palec w pracy i nie moge nic robic a na dodatek koncza mi sie oszczednosci... Ehh zycie

No nic bede teraz czesciej zagladac na watek- mam nadzieje ze w lepszym humorze. Milego dnia

Dobrze TŻ zrobił, przynajmniej nie będzie mu się teraz na 100% pakować do mieszkania. To oznacza, że on naprawdę nie chcę mieć z nią kontaktu i nie myśli o niej, więc się uśmiechnij

Czemu rzucasz pracę? Masz już coś innego na oku?

Nabiegałam siew dzisiaj po uczelni, mieście. Nogi mnie bardzo bolą. chciałam kupić bilet okresowy, ale kolejka była ogromna zakręcała z punktu mpk w Kapucyńską ( nie umiem kupować w tych automatach i zawsze tam, idę)

Muszę dziś jeszcze przygotować lekcje dla dzieciaczków na korepetycje, a załapałam takiego lenia

Krakowianki, widziałyście może gdzieś rajstopy w kolorze intensywnego niebieskiego (chabrowy, kobaltowy)?

I jeszcze kolejne pytanie nieporadnej Porcelainn:

jak zrobić odnośnik do swojego postu? Wiecie może? Dziewczyny na perfumeryjnym mają np. takie odnośniki 'próbki', 'wymianki' i po kliknięciu wyświetla nie nowy wątek, ale ich jeden, wybrany post na ten temat...

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 18:07   #4246
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
jak zrobić odnośnik do swojego postu? Wiecie może? Dziewczyny na perfumeryjnym mają np. takie odnośniki 'próbki', 'wymianki' i po kliknięciu wyświetla nie nowy wątek, ale ich jeden, wybrany post na ten temat...
Trzeba kliknąc w numerek na górze postu (po prawej stronie)
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 19:29   #4247
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Niezłe numery Czyli pewnie nie jesteś dziś zbytnio wyspana
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
no to miałas ciekawą noc
Cytat:

Jej jakie atrakcje macie w tym akademiku
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
niezła pobudka
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ciekawy początek
Cytat:
Musisz być strasznie niewyspana Ale historia fajna, szczególnie bosko musiało być z ty, olejem na głowie
No, pobudka nieziemska. Koleżanka do mnie: Masz zapalenie spojówek? A ja na to, że jestem niewyspana tylko . Ale z olejem na głowię się czułam jak brudas, dobrze, że w miaro ciemno było i padało, to nie podpadło

Przepraszam, że nie mam czasu przeczytać Waszych postów, ale dopiero wróciłam z tej nudnej konferencji naukowej. Bardzo się ucieszyłam, że zobaczyłam znów po wakacjach ludzi z roku (oczywiście nie wszystkich ). Ludzie się albo odchudzili (koleżanka ze sporą nadwagą schudła już lekko 10 kilogramów już - sposób? pracowała w wakacje z McDonaldzie, nie chciało jej się jeść dzięki temu ) albo zmienili fryzury, co mnie jako Włosomaniaczkę strasznie ciekawiło. Wszyscy mi mówili ,że strasznie mi włosy urosły przez 3 miesiące co ja zrobiłam. Ale mi miło było
Chyba zagraniczny Wax pomogł, bo używałam go 2 miesiące

Za godzinkę wybywam na imprezę utęsknioną a teraz podgrzewam grzańca
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-01, 19:58   #4248
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Udanej zabawy Olka!

Ja nocuję dziś u mojego TŻ, siedzimy sobie razem, teraz trochę się bawimy: ja wizażuję, on gra na PS3, pijemy winko... przyjemny wieczór. A poza tym dowiedziałam się dziś czegoś baaaardzo miłego... humor mi dopisuje

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-02, 07:51   #4249
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Nabiegałam siew dzisiaj po uczelni, mieście. Nogi mnie bardzo bolą. chciałam kupić bilet okresowy, ale kolejka była ogromna zakręcała z punktu mpk w Kapucyńską ( nie umiem kupować w tych automatach i zawsze tam, idę)

Emilio używanie automatów to jedna z najprostszych rzeczy pod słońcem Bogu dziękuje, że one powstały, bo co miesięczne czekanie w kolejkach doprowadzało mnie do rozpaczy Spróbuj zaprzyjaźnić się z automatami - oszczędność czasu i nerwów. Chyba, że należysz do grupy ludzi, którzy z jakiś względów lubią kolejki (zawsze to nowe znajomości można zawrzeć)

Cytat:
Dziekuje Babcia mi pomaga finansowo- alez sie ciesze ze ja mam, dlatego na angielski moge juz isc od stycznia.
A co do dofinansowania to dokladnie jeszcze newiem ale znajoma Portugalka ma sie dowiedziec wiec jak mi powie to ci napisze. Oglnie rok studiow w UK kosztuje okolo 3 tys funtow ale jak juz mowilam istnieja dofinansowania do nauki, zakwaterowania albo kredyty ktore sa przydzielane kazdemu studentowi ktory potrzebuje kasy na studia. Znajoma mieszkajaca w UK 20 lat powiedziala mi rowniez ze niektore szkoly placa studentom za nauke na ich uczelni Jak tylko wiecej sie dowiem to dam znac
To jak dowiesz się szczegółów to daj znać A ta znajoma coś tam studiowała?

Dlaczego rzucasz pracę

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Jeśli przy rekrutacji na studia świadectwo nie jest brane pod uwagę, to odpuszczę sobie niektóre przedmioty. Nie wiaze przyszłosci z geografią- nie będę jej zakuwac na niewiadoo jaką ocenę. Przeciez to idzie się wykończyć chcąć być z wszytkiego dobrym... Właściwie skupię się tylko na kilku przedmiotach- reszta tak po łebkach. :
Sprytna startegia Ja miałam identyczną Stwierdziłam, że przecież nie muszę wiedzieć wszystkiego i nie muszę być zawsze z wszystkiego dobra i skupie się tylko na tym co mnie interesuje i będzie przypuszczalnie potrzebne. Wyszło mi to na dobre

Powodzenia z chemią

Cytat:
Żyjesz po imprezie?

Przygotowania do spotkanka Podsumowanie

Kasia - wszystko jej jedno jaki to będzie dzień.
Emilia - odpada poniedziałek i czwartek i jest wolna w tą sobotę.
Marzenka coś pisała, że jej weekendy nie pasują... ale czekamy aż się wypowie
Gosiu... nie kojarze czy pisałaś kiedy Ci pasuje a kiedy nie

Jeśli o mnie chodzi to tak jak pisałam we wtorek i środe mam zajęcia od 13 do 19, jeśli chcecie spotkać się wcześniej to nie ma sprawy W weekendy co drugi tydzień mam szkołe. Ten weekend mam już zaplanowany Chyba, że rzucicie jakąś konkretną godzinę i postaram się coś w miarę możliwości wykombinować. I jeszcze jedno - jak po dzisiejszym zabiegu będę wyglądać okropnie to w ciągu kilku następnych dni nawet dynamitem mnie z domu nie wyciągną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 08:32   #4250
tigresska
Zakorzenienie

Witam serdecznie w ten piękny, słoneczny poranek!

Miłego dnia włosomaniaczki!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-02, 09:14   #4251
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Żyjesz po imprezie?
Żyję, żyję . Ale zmyłyśmy się po północy, koleżankę bolały nogi od tańczenia - niewygodne buty, a mnie strasznie znów żołądek - a raczej wątroba, no i nieciekawie :/. A mało wypiłam

Idę władować się pod prysznic i znów włosy myć, mimo że wczoraj myłam, bo śmierdzą fajami
Muszę później szybko się spakować, na zajęcia i do domku jade . Muszę jeszcze dużo rzeczy załatwić w domu i wykorzystuje weekend kiedy nie mam zjazdu na studium.
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-02, 09:57   #4252
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Idę władować się pod prysznic i znów włosy myć, mimo że wczoraj myłam, bo śmierdzą fajami
Muszę później szybko się spakować, na zajęcia i do domku jade . Muszę jeszcze dużo rzeczy załatwić w domu i wykorzystuje weekend kiedy nie mam zjazdu na studium.
Nie obraziłabym się jak by tak zabronili w pubach palić Wprost nienawidzę tego zapachu. Zawsze wszystko po powrocie muszę porządnie uprać

Widzę, że wakacyjne przerwy Ci nie służą - musisz się znowu wdrażać do akademickiego trybu życia
Stary 2008-10-02, 10:00   #4253
paprif
Zakorzenienie

Hej wszystkim ja tylko na momencik i mykam
W sobotę przeprowadzam się do mieszkania.
Deklaracja maturalna wypisana.

Nic tylko się uczyć
Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 10:09   #4254
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Trzeba kliknąc w numerek na górze postu (po prawej stronie)
Dziękuję

Cytat:
Emilio używanie automatów to jedna z najprostszych rzeczy pod słońcem Bogu dziękuje, że one powstały, bo co miesięczne czekanie w kolejkach doprowadzało mnie do rozpaczy Spróbuj zaprzyjaźnić się z automatami - oszczędność czasu i nerwów. Chyba, że należysz do grupy ludzi, którzy z jakiś względów lubią kolejki (zawsze to nowe znajomości można zawrzeć)

Przygotowania do spotkanka Podsumowanie

Kasia - wszystko jej jedno jaki to będzie dzień.
Emilia - odpada poniedziałek i czwartek i jest wolna w tą sobotę.
Marzenka coś pisała, że jej weekendy nie pasują... ale czekamy aż się wypowie
Gosiu... nie kojarze czy pisałaś kiedy Ci pasuje a kiedy nie

Jeśli o mnie chodzi to tak jak pisałam we wtorek i środe mam zajęcia od 13 do 19, jeśli chcecie spotkać się wcześniej to nie ma sprawy W weekendy co drugi tydzień mam szkołe. Ten weekend mam już zaplanowany Chyba, że rzucicie jakąś konkretną godzinę i postaram się coś w miarę możliwości wykombinować. I jeszcze jedno - jak po dzisiejszym zabiegu będę wyglądać okropnie to w ciągu kilku następnych dni nawet dynamitem mnie z domu nie wyciągną
Jadę dziś. Jeśli będą kolejki... zaatakuję automat Wolałabym z kimś, bo ja zawsze taka szczęśliwa jestem, że albo zły guzik nacisnę, albo mi pieniążki wciągnie i nie wyda itp.

Co do spotkania - okazało się, że w ten poniedziałek nie mam korepetycji - jestem wolna

Miałam wczoraj kiepski dzień. Zdefraudowałam pieniążki z konta na perfumy Ale od razu mi lepiej

Jak Wam się podobało wczorajsze YCD? komu kibicujecie? (Niechętnie muszę to napisać, ale ta blondynka, Anita, strasznie głupiutka się wydaje )

Stary 2008-10-02, 10:15   #4255
Jolie2601
Zakorzenienie

Krakowianki- jest taka sprawa, że Marzena będzie w poniedziałek w kraku a potem trochę jej nie pasuje. W takim razie czy poniedziałek Wam odpowiada na spotkanie?
Bo chwilowo innej opcji nie ma
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-02, 10:17   #4256
Porcelainnn
Zadomowienie

Mi pasuje

Stary 2008-10-02, 10:18   #4257
virka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ufff, w końcu udało mi się zalogować (wszystkiemu winne ciasteczka , dzięki Kasiu )
Wczoraj przeczytałam wszystko co napisałyście Ja też marzę o Australii Może zrobimy włosomaniaczkowy wyjazd do Australii

Natomiast jeśli chodzi o spotkanie w Krakowie, to sprawa wygląda tak, że jeśli o mnie chodzi, to pasuje mi raczej niestety tylko PONIEDZIAŁEK (głupio wyszło, że tak tylko jeden dzień, ale w ciągu 5 dni, 3 razy będę w Krk) Wyszło po drodze kilka spraw, które zmusiły mnie do tak częstej wizytacji zacnego Grodu Kraka I po raz ostatni tego maratonu będę tam w poniedziałek. Jeśli udałoby się Wam dopasować, to zwinę Kasię po drodze i śmigamy na zlot

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-02, 10:20   #4258
virka
Zakorzenienie

O widzę, że zanim naskrobałam posta, to temat już ruszył z kopyta
I z tego co czytam, to jest całkiem realny....
Aż mi wyszedł post pod postem

Stary 2008-10-02, 10:21   #4259
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mi pasuje
Mi też

A z tą Australią to nie głupi pomysł

Edit:

Cytat:
Jadę dziś. Jeśli będą kolejki... zaatakuję automat Wolałabym z kimś, bo ja zawsze taka szczęśliwa jestem, że albo zły guzik nacisnę, albo mi pieniążki wciągnie i nie wyda itp.

To poczekaj do poniedziałku z tym biletem. Już my Cię wyszkolimy

Cytat:
Jak Wam się podobało wczorajsze YCD? komu kibicujecie? (Niechętnie muszę to napisać, ale ta blondynka, Anita, strasznie głupiutka się wydaje )
W czasie YCD czytałam książkę
Stary 2008-10-02, 10:23   #4260
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi pasuje
Cytat:
Mi też

Jeszcze trzeba skonsultować z Xyoko, ma może ktoś do Niej jakiś prywatny namiar ?

Cytat:
A z tą Australią to nie głupi pomysł
Prawda Ależ by było cuuuuudownie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości