![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzieeeeń dooooobry!
![]() Za 1,5 muszę wyjsc z domu, a jestem nieprzytomna! Widzę, że tutaj już niektóre w akademikach i tak dalej ![]() Agolku- gratuluję ;* A torta nic nie zostawiłas;( ![]() ![]() Siostra wykazała się hojnością i zrefundowała mi ksiązki na farmację ![]() ![]() Pogoda w Gda straszna ![]() Wogóle to popadam w kompleksy ![]() ![]() Miłego dnia. ![]()
#1622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zuch biblia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oddawaj pogodę! ![]() A kompleksy wywalić natychmiast! Dla pocieszenia dodam, że mam pryszcza na brodzie i między brwiami... ![]() ![]() No więc co u mnie... jestem w takim stanie psychicznym, że nawet nie poszłam dziś na zajęcia... i jutro też nie idę... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, lece juz do pracy, fajnie ze piatek jutro... Ewcia nie ogladalam serialu bo jakos nie moglam sie wciagnac... a polecasz? ![]() milego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#1624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w ogóle ja nie wiem co to sie dzeje,wszytsko mnie swędzi,czyzby od wody tutejszej? ![]() ![]() czytam obecnie fajna ksiazke "zmuszona do milczenia" doris gluck bardzo fajna ![]() a na 14 pierwsze zajecia ![]()
![]() |
#1625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Czas na przerwę, czas na...kawę
![]() Spaza - jak to tak się cieszyć, że zajęć nie masz, jako pilna i sumienna studentka powinnaś płakać, że kraj okrada ciebie o tyle dni nauki ![]() orzeszek - to chyba jakieś fatum akademików, u nas jest tak fatalna woda, że ja po tym jak kuruję skórę cały weekend w domu, to mam po pierwszym myciu na akademiku same krostki, liszaje, no jakbym się kwasem myła ![]() nefre - nie chciałabyś zapożyczyć siostry ![]() ![]() Mango - jak nie poszłaś, jak nie pójdziesz ![]() ![]() ![]() Ewusia - i jak poszło ![]() agolek - tobie też miłego ![]() U mnie jak to u mnie - kupa nauki, kupa żarcia, jak narazie sprawnie mi idzie tylko z pochłanianiem kalorii a nie materiału, ale głupia nadzieją żyję, że stanie się w ten weekend jaki cud i zakuję kosmiczne ilości...Bo jutro niestety w drodze - jadę na ćwiczenia z farmakologii - 2,5 tam i 2,5h z powrotem do domu, plus idziom nareszcie po nowe okulary i ewentualnie spróbuję skumać jeszcze jeden podarunek dla tż, bo miał wczorej urodziny a jak narazie mam tylko drobnostkę i to jeszcze cuś mam przeczucie, że mu się nie spodoba zabardzo... ![]() I jak ciebie tu kochać życie?
#1627 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czekam na relację z pierwszych zajęć ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie niby już zajęcia trwają ale ja już prawie zajęć nie mam na 5 roku ![]() trudno powiedzieć, zależy jaki pan doktro będzie miec humor przy sprawdzaniu ![]() Cytat:
![]() a prezent musi się spodobać TŻ-owi bo w koncu jest od Ciebie ![]() Ale mam dzień od rana.... Zbieram sie na uczelnię a tu dzonia domofonem z administracji, to ja się zastanawiam o co chodzi a tu się okazało ze zalałam sąsiadkę, znowu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehhhhhhhhh mam nadzieję że przynajmniej zdałam to na uczelni... pogoda ładna, chociaz tyle ![]() miłęgo dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | ||
Raczkowanie
|
ach, no wiec okazalo sie ze promotor byl do wieczora zajety i musze zadzwonic ponownie dzis
![]() jak zaliczenie poszlo? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() milego dnia wszystkim ![]() EDIT: Ewuś, jak zawsze się zgadzamy, choćby w sprawie prezentu dla TŻta Enex hihi ![]() A co do zalania... ojej, znam to oj znam. Tez mam szalonego sąsiada... Mam nadzieje, ze znajdziesz kogos kto Ci to naprawi i nie pusci Cie z torbami jednoczesnie..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Ewusia - powiedz babce, że wodą to już stary Kneipp czy jak mu tam było leczył a tak btw.wilgotne powietrze dobrze działa na drogi oddechowe
![]() ![]()
#1630 |
Zadomowienie
|
Kszy-Kszy ^^
Oznajmiam,że żyję xD Pierwsze zajęcia pt. 'Warsztaty z pracy z tekstem' zaliczone. Kobita dość wymagająca,acz sympatyczna poinformowała m.in,że będziemy mieć je co 2 tygodnie ![]() ![]() A,że co miesiąc muszę stawiać się na ścisłe kontrole w Wawie może być problem ![]() 90min upłynęło na dyskusji czym jest słowo tekst et.c oraz autoprezentacji , na podstawie 4 zwięzłych zdań. Wielu ludzi robiło błędy itd więc się czepiała. aż przyszła moja kolej.Zestresowana powiedziałam to co miałam,niewyraźnie of cours ![]() Profesor stwierdziła,że zastrzeżeń nie ma ,ale nie mam się tak denerwować. już 'po' podeszłam do małej grupki mych nowych znajomych, pogadałam trochę z taką jedną sympatyczną dziewczyną, jako pierwsza wychodząc z zapytaniem o integrację.. Od słowa do słowa stanęło,że albo jutro albo w poniedziałek coś teges się szykuje ^^ W kwestii spraw damsko-męskich,nastąpiła mała zmiana xD Zjawił się całkiem niezły osobnik, dready,ładna buźka ,ciekawa osobowość,pasjonat/absolwent szkoły fotografii, umyślnie usiadłam obok niego ![]() W trakcie pisania tekstów,co rusz wyrywałam kartki i poprawiałam, ![]() ![]() Juz na dworze kątem oka dostrzegłam,że przechodząc zerknął na mnie albo to moja wyobraźnia ![]() No cóż trza będzie owa sprawe rozgryźć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Schim widzę, że pierwsze zajęcia całkiem przyjemne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlansie lunchuje, mam dzis sporo roboty, za oknem brzydko dzis i zimno.. rano bylo brrr. Wieczorem planuje basen ale nie wiem czy sie w taka pogode mi sie bedzie chcialo... milego popoludnia ![]()
![]() |
#1633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprawy pogody życzę ![]()
![]() |
#1634 |
♥
|
Witam
![]() Mango oj kochana ![]() ![]() Ewa : do wiem sie w poniedziałek co to za babka ale wiem , ze młoda bo dopiero co studia skonczyła.oj tam ten tydzien jest lajtowy. bo tylko jutro jeszcze spr z matmy i kartkowka z geo.a poprzedni: poniedziałek: spr z histori, kartkówka z łaciny, wtorek kartkowka z niemca, sroda , sprawdzian z fizy , czwartek kartkówka z biologi a w piatek spr z chemi, enex widziałam twoje wymiary boooskieee ![]() Nefre ja jak zawsze wyjeźdzam na podkarpackie okolice to zawsze od tamtej wody mnie wysypie dlatego zawsze tam myłam sie woda mineralna niegazowana ![]() spr z po poszedł bardzo dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To wysyp napewno od tamtejszej wody, ja po przeprowadzce również zostałam obsypana, a co gorsze swędziała mnie skóra całego ciała i przez pierwsze 9 miesięcy pobytu w Gdańsku dwa razy dziennie smarowałam się od stóp po głowe sterydami. Niestety Gdańsk jest piękny ale woda beznadziejna, trzeba przeczekać i się przyzwyczaic |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Good work z tym sprawdzianem, w kółko i krzyżyk też zdążyłyście z koleżanką ![]() ![]()
![]() |
#1637 | |
♥
|
Cytat:
wsciekał sie no ale po ciezkiej pracy nalezy sie jakas przyjemnosc ![]() dziekuje. co przytyjesz to i tak zrzucisz. ale wczoraj byłam w szoku ty zawsze gadałas ze jaka to ty gruba jestes a tu wymiary chudej dziewczyny nie ładnie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co i tak niczego nie zmienia na fakcie, że spodni sobie kupić nie mogę, bo jak ładnie leżą w pasie to obciskają przez uda a jak już nie to muszę skracać pół metra nogawek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko przywitać...
podły dzień mam,ale nie chce o tym pisać... Miłego wieczoru... ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melduję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pojecia i systemy psychologiczne ok,duzo nam juz zadał, psychologia ogólna świetna- ten no jak to sie nazywa- nie nauczyciel... ![]() ![]() ![]() wykładowca o mam ![]() ![]() bede przepisywac wykłąd na czysto ,poczyam ksiazke i ląduje w łózku,a jutro do domku ![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z promotorem
![]() ![]() A jutro widzę się znów z eksem :| Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja tylko na chwile powiedziec dobranoc ![]() jutro mam w pracy Silly Hat Day i kazdy bedzie mial jakies kapelusz ![]() ![]() ![]() ![]() Bedzie lunch dla wszystkich,ciasta, picie itp. fajnie,szybciej minie dzien ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1645 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie tego najbardziej nie rozumiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() coraz ciekawiej masz widzę w szkole ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co Wy się tak często widujecie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak juz wspomniałam był facet od rur, poodtykał co tam trzeba było i podobno działa ![]() ![]() ![]() Wieczór spędziłam na pisaniu pracy ![]() ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Chociaż przystojny był ![]() ![]() Jestem z Ciebie dumna. U mnie narazie praca leży i kwiczy, a to dlatego, że nie mogę wypożyczyć książek dopóki nie oddam indeksu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje,ze bedzie fajnie ![]() hej laleczki, ja juz uciekam zaraz,kapelusz spakowany,ciekawe jak inni beda wygladac ![]() milego dnia,zdam relacje na lunchu ![]()
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Agolku, świetną masz pracę
![]() ![]() Jeżeli będziecie chciały to wszystko przeczytać, to napiszę wieczorem ![]() - Nie jestem aseksualna! ![]() ![]() ![]() ![]() -Coś dziwnego dzieje się z moją miesiączką ![]() - Mam silne zaburzenia odżywiania i jak widać powyżej, zaburzenia hormonalne - Mam problemy w szkole, zgnoił mnie wychowawca bez powodu - Zgnoił mnie X, gdy oznajmiłam, że traktuje mnie przedmiotowo i myśli tylko o jednym Długi ten PS ![]()
![]() |
#1650 | ||
Zakorzenienie
|
no właśnie nie bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() jak będziesz mogła wypożyczyć książki to na pewno coś stworzysz ![]() ![]() ![]() też bym Cię chętnie zobaczyła ![]() Cytat:
![]() co do okresu to do gina marsz! też tak miałam i trzeba było regulować hormonami ![]() ![]() QWłaśnie zjadłam śniadanko i zbieram się na miasto ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.