Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-02, 06:30   #1621
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzieeeeń dooooobry!

Za 1,5 muszę wyjsc z domu, a jestem nieprzytomna!
Widzę, że tutaj już niektóre w akademikach i tak dalej Łaaa studentky ^^
Agolku- gratuluję ;* A torta nic nie zostawiłas;(

Siostra wykazała się hojnością i zrefundowała mi ksiązki na farmację Tzn większą część, toteż dzisiaj lecę obskoczyć antykwariaty w Gdańsku
Pogoda w Gda straszna przez co praca ( aco za tym idzie: wypłata) u TŻ się trochę opóźnia ==' a trzeba mu kupić buty, bluzę, bieliznę, bo biedaczek chodzi taki o ;(

Wogóle to popadam w kompleksy tak mi twarz wysypało, nie wiem co się dzieje! Czy to wina tutejszej wody, czy gliceryny czy cooo Ehh załamka..

Miłego dnia.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 07:32   #1622
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
witam Dziaj cos tak nie zabardzo sie czuje ale przyszłam do domu zjadłam obiad i zmotywowałam sie i poszłam na siłownie i czuje sie lepiej miałam fajny ubaw z dziewczyn które pierwszy raz były- masakra normalnie. hehe dzisiaj miałam spr z angola i fizyki mam nadzieje ze dobrze poszło choc na angielskim miałam mii tekst i tam pytania abc i wszystkie odp były prawdopodbne ale jedna była bardziej prawdopodobna
jutro spr z po - bedzie ciekawie jedyne co mnie martwi to to , ze nie bede mogła w tym czasie grac w statki badz kółko krzyzyk chyba ze sie szybko uwine z kumpela z ławki to sobie pogramy
wogóle ostatnio przy porzadkach znalazłam biblie i z mama sie zdziwiłysmy ze ma juz 103 prawie 104 lata i jest jeszcze w bardzo dobrym stanie.
Jak ja dawno nie byłam na siłowni Zazdroszczę Ale ładnie to tak się śmiać?
Zuch biblia

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wieczór spędzałam naukowo (z przerwą na YCD ), wydaje mi się że w miarę umiem ale i tak proszę o kciuki w godzinach porannych (mam nadzieję) *
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dzieeeeń dooooobry!

Siostra wykazała się hojnością i zrefundowała mi ksiązki na farmację Tzn większą część, toteż dzisiaj lecę obskoczyć antykwariaty w Gdańsku
Pogoda w Gda straszna przez co praca ( aco za tym idzie: wypłata) u TŻ się trochę opóźnia ==' a trzeba mu kupić buty, bluzę, bieliznę, bo biedaczek chodzi taki o ;(

Wogóle to popadam w kompleksy tak mi twarz wysypało, nie wiem co się dzieje! Czy to wina tutejszej wody, czy gliceryny czy cooo Ehh załamka..

Miłego dnia.
Agolku, również gratuluję I mniam, zjadłabym taki tort
Oddawaj pogodę! Uuu, biedny TŻ ;(
A kompleksy wywalić natychmiast! Dla pocieszenia dodam, że mam pryszcza na brodzie i między brwiami...

No więc co u mnie... jestem w takim stanie psychicznym, że nawet nie poszłam dziś na zajęcia... i jutro też nie idę... A kto okazał się być moim przyjacielem? Osoba, której 3 lata temu się bałam. I nigdy za sobą nie przepadaliśmy... To dopiero ciekawe zjawisko

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 08:26   #1623
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
No więc co u mnie... jestem w takim stanie psychicznym, że nawet nie poszłam dziś na zajęcia... i jutro też nie idę... A kto okazał się być moim przyjacielem? Osoba, której 3 lata temu się bałam. I nigdy za sobą nie przepadaliśmy... To dopiero ciekawe zjawisko
ojej, a co sie stalo?

dzien dobry laleczki,

lece juz do pracy, fajnie ze piatek jutro...

Ewcia nie ogladalam serialu bo jakos nie moglam sie wciagnac... a polecasz?

milego dnia wszystkim
Stary 2008-10-02, 09:14   #1624
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieeeeń dooooobry!

Miłego dnia.
Ja mam całą buzie w jakis paskudztwach,spróbuj maści cynkowej-dziala
I w ogóle ja nie wiem co to sie dzeje,wszytsko mnie swędzi,czyzby od wody tutejszej? Moja współlokatorka poszła wczoraj na impreze,wróciła o4 nad ranem obdziła mne zeby mi powiedziec ze wróci dzis o 14 i poszła dalej balowac a ja tymczasem zasnac nie mogłąm
czytam obecnie fajna ksiazke "zmuszona do milczenia" doris gluck bardzo fajnao zonie przywudzcy dżihadu.
a na 14 pierwsze zajecia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 09:18   #1625
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
f

tak jak pisalam,ze mam cienki dzien tak w sumie sie cienko/niecienko konczy..
wyobrazcie sobie,ze zostala dzis nominowana do tytulu Pracownik Miesiaca!
z paru tysiecy pracownikow z calego swiata,okolo 10 zostaje co miesiac nominowanych! w szoku jestemnie mam raczej szans na wygranie bo zawsze ''stare wydry'' dostaja nagrode ale milo m,ze ktos docenil moja prace
Po tym wszystkim ''kolezanka''z mojego zespolu do konca dnia byla nieprzyjemna dla mnie,opryskilwa i wogole i skutecznie mi popsula nastroj..nie wiem czy zazdrosci czy co...
gratulacje

Cytat:

Wieczór spędzałam naukowo (z przerwą na YCD ), wydaje mi się że w miarę umiem ale i tak proszę o kciuki w godzinach porannych (mam nadzieję)

Cytat:
o.

ja nie Ewcia, ale polecam

dzień dobry rzadko tu bywam, bo korzystam z ostatnich dni wolności miałam dziś zaczynać zajęcia, ale w poniedziałek okazało się, że początek zajęć przesunięty na 6 października
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 11:19   #1626
enex
Zakorzenienie

Czas na przerwę, czas na...kawę.

Spaza - jak to tak się cieszyć, że zajęć nie masz, jako pilna i sumienna studentka powinnaś płakać, że kraj okrada ciebie o tyle dni nauki.

orzeszek - to chyba jakieś fatum akademików, u nas jest tak fatalna woda, że ja po tym jak kuruję skórę cały weekend w domu, to mam po pierwszym myciu na akademiku same krostki, liszaje, no jakbym się kwasem myła...

nefre - nie chciałabyś zapożyczyć siostry? Bo poszukuję sponsora do kupna książki do interny za 250zł...

Mango - jak nie poszłaś, jak nie pójdziesz:b acik:? Ale natychmiast ganiaj się kształcić...ehh, macie życie u nas wszędzie wymagają 100% obecności...

Ewusia - i jak poszło?

agolek - tobie też miłego!

U mnie jak to u mnie - kupa nauki, kupa żarcia, jak narazie sprawnie mi idzie tylko z pochłanianiem kalorii a nie materiału, ale głupia nadzieją żyję, że stanie się w ten weekend jaki cud i zakuję kosmiczne ilości...Bo jutro niestety w drodze - jadę na ćwiczenia z farmakologii - 2,5 tam i 2,5h z powrotem do domu, plus idziom nareszcie po nowe okulary i ewentualnie spróbuję skumać jeszcze jeden podarunek dla tż, bo miał wczorej urodziny a jak narazie mam tylko drobnostkę i to jeszcze cuś mam przeczucie, że mu się nie spodoba zabardzo....

I jak ciebie tu kochać życie?
Stary 2008-10-02, 11:43   #1627
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

oby TŻ dostał jak najszybciej wypłatę
Cytat:
W ogóle to popadam w kompleksy tak mi twarz wysypało, nie wiem co się dzieje! Czy to wina tutejszej wody, czy gliceryny czy cooo Ehh załamka..
to chyba epidemia jakaś bo aj też ostatnio wyglądm jak dalmatyńczyk choćby a gorzej niż na twarzy jest na dekolcie

Cytat:

Trzymam kciuki

Cytat:

co się stało?

Cytat:

polecam bardzo sama mam wszystkie serie na dysku i jak mi się nudzi albo mam doła to sobie włączam jakiś odcinek i od razu mi lepiej

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
I w ogóle ja nie wiem co to sie dzeje,wszytsko mnie swędzi,czyzby od wody tutejszej? Moja współlokatorka poszła wczoraj na impreze,wróciła o4 nad ranem obdziła mne zeby mi powiedziec ze wróci dzis o 14 i poszła dalej balowac a ja
a na 14 pierwsze zajecia
eee, dziwna ta lokatorka, po co Cię budziła ?
czekam na relację z pierwszych zajęć

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość

Cytat:

dzień dobry rzadko tu bywam, bo korzystam z ostatnich dni wolności miałam dziś zaczynać zajęcia, ale w poniedziałek okazało się, że początek zajęć przesunięty na 6 października
to tak jak u mojej Siss na uczelni
u mnie niby już zajęcia trwają ale ja już prawie zajęć nie mam na 5 roku chyba muszę się za pracą rozejrzeć jakąś...

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość

Ewusia - i jak poszło?
trudno powiedzieć, zależy jaki pan doktro będzie miec humor przy sprawdzaniu czekam na maila z wynikami....

Cytat:

U mnie jak to u mnie - kupa nauki, kupa żarcia, jak narazie sprawnie mi idzie tylko z pochłanianiem kalorii a nie materiału, ale głupia nadzieją żyję, że stanie się w ten weekend jaki cud i zakuję kosmiczne ilości...Bo jutro niestety w drodze - jadę na ćwiczenia z farmakologii - 2,5 tam i 2,5h z powrotem do domu, plus idziom nareszcie po nowe okulary i ewentualnie spróbuję skumać jeszcze jeden podarunek dla tż, bo miał wczorej urodziny a jak narazie mam tylko drobnostkę i to jeszcze cuś mam przeczucie, że mu się nie spodoba zabardzo....

przetrwasz! jesteś w stanie na pewno wiele wkuć
a prezent musi się spodobać TŻ-owi bo w koncu jest od Ciebie

Ale mam dzień od rana.... Zbieram sie na uczelnię a tu dzonia domofonem z administracji, to ja się zastanawiam o co chodzi a tu się okazało ze zalałam sąsiadkę, znowu to jest najgorszy koszmar jaki mi się tu przydarza, bo ta sąsiadka to jest taka stara jędza za przeproszeniem i zawsze (znaczy drugi raz bo już raz ja zalałam, wtedy z ruru w kuchni która sie zepsuła jak mnie nawet w domu nie było) przychodzi i się po mnie wydziera tak ze szok tak jakby to była moja wina że coś mi sie z rurami stało pod wanną (a wannę mam zabudowaną wiec tego nie widać, więc generalnie powinnam była to sobie wywróżyć :/) i w ogólne na pewno to specjalnie robię i teraz muszę znaleźć jakiś fachowców żeby mi to naprawili bo nie mogę z tej wanny korzystać, bo jak ją znów zaleję to chyba mnie doprowadzi dot takiego stanu że się wyprowadzę i na dodatek nie mam pieniędzy wiec nie wiem jak to zrobię
ehhhhhhhhh

mam nadzieję że przynajmniej zdałam to na uczelni...

pogoda ładna, chociaz tyle

miłęgo dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 11:47   #1628
yerba
Raczkowanie

Cytat:

przeżyłaś rozmowę?

ach, no wiec okazalo sie ze promotor byl do wieczora zajety i musze zadzwonic ponownie dzis

jak zaliczenie poszlo?

Cytat:
Dzieeeeń dooooobry!

Miłego dnia.
moze to od zmiany wody faktycznie...

Cytat:
Czas na przerwę, czas na...kawę.

Spaza - jak to tak się cieszyć, że zajęć nie masz, jako pilna i sumienna studentka powinnaś płakać, że kraj okrada ciebie o tyle dni nauki.

orzeszek - to chyba jakieś fatum akademików, u nas jest tak fatalna woda, że ja po tym jak kuruję skórę cały weekend w domu, to mam po pierwszym myciu na akademiku same krostki, liszaje, no jakbym się kwasem myła...

nefre - nie chciałabyś zapożyczyć siostry? Bo poszukuję sponsora do kupna książki do interny za 250zł...

Mango - jak nie poszłaś, jak nie pójdziesz:b acik:? Ale natychmiast ganiaj się kształcić...ehh, macie życie u nas wszędzie wymagają 100% obecności...

Ewusia - i jak poszło?

agolek - tobie też miłego!

na pewno spodoba mu sie prezent, wkoncu jest od CIEBIE

milego dnia wszystkim

EDIT:

Ewuś, jak zawsze się zgadzamy, choćby w sprawie prezentu dla TŻta Enex hihi

A co do zalania... ojej, znam to oj znam. Tez mam szalonego sąsiada... Mam nadzieje, ze znajdziesz kogos kto Ci to naprawi i nie pusci Cie z torbami jednoczesnie.....
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 12:13   #1629
enex
Zakorzenienie

Ewusia - powiedz babce, że wodą to już stary Kneipp czy jak mu tam było leczył a tak btw.wilgotne powietrze dobrze działa na drogi oddechowe. Ale nie zazdroszczę sytuacji, widząc moją babcię umiem sobie wyobrazić jak miła musi być w takiej sytuacji ta pani
Stary 2008-10-02, 12:47   #1630
schism_
Zadomowienie

Kszy-Kszy ^^

Oznajmiam,że żyję xD

Pierwsze zajęcia pt. 'Warsztaty z pracy z tekstem' zaliczone. Kobita dość wymagająca,acz sympatyczna poinformowała m.in,że będziemy mieć je co 2 tygodnie Więc dwa dni mam wolne ;D Ale żeby zaliczyć rok można mieć tylko opuszczone 2 wykłady ==' tak samo jak na ćwiczeniach i wf'ie
A,że co miesiąc muszę stawiać się na ścisłe kontrole w Wawie może być problem
90min upłynęło na dyskusji czym jest słowo tekst et.c oraz autoprezentacji , na podstawie 4 zwięzłych zdań.
Wielu ludzi robiło błędy itd więc się czepiała.
aż przyszła moja kolej.Zestresowana powiedziałam to co miałam,niewyraźnie of cours Wszyscy zaczęli się dziwnie lampić na me szlachetne usta , no ale cóż.
Profesor stwierdziła,że zastrzeżeń nie ma ,ale nie mam się tak denerwować.
już 'po' podeszłam do małej grupki mych nowych znajomych, pogadałam trochę z taką jedną sympatyczną dziewczyną, jako pierwsza wychodząc z zapytaniem o integrację.. Od słowa do słowa stanęło,że albo jutro albo w poniedziałek coś teges się szykuje ^^

W kwestii spraw damsko-męskich,nastąpiła mała zmiana xD
Zjawił się całkiem niezły osobnik, dready,ładna buźka ,ciekawa osobowość,pasjonat/absolwent szkoły fotografii,
umyślnie usiadłam obok niego
W trakcie pisania tekstów,co rusz wyrywałam kartki i poprawiałam, I dostrzegłam,że się nim przygląda , w pewnej chwili nieśmiało wymamrotałam czy wie ile dokładnie mamy napisać zdań,nie usłyszał za bardzo i znów w mój tekst
Juz na dworze kątem oka dostrzegłam,że przechodząc zerknął na mnie albo to moja wyobraźnia )
No cóż trza będzie owa sprawe rozgryźć...
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 13:02   #1631
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Ale mam dzień od rana.... Zbieram sie na uczelnię a tu dzonia domofonem z administracji, to ja się zastanawiam o co chodzi a tu się okazało ze zalałam sąsiadkę, znowu to jest najgorszy koszmar jaki mi się tu przydarza, bo ta sąsiadka to jest taka stara jędza za przeproszeniem i zawsze (znaczy drugi raz bo już raz ja zalałam, wtedy z ruru w kuchni która sie zepsuła jak mnie nawet w domu nie było) przychodzi i się po mnie wydziera tak ze szok tak jakby to była moja wina że coś mi sie z rurami stało pod wanną (a wannę mam zabudowaną wiec tego nie widać, więc generalnie powinnam była to sobie wywróżyć :/) i w ogólne na pewno to specjalnie robię i teraz muszę znaleźć jakiś fachowców żeby mi to naprawili bo nie mogę z tej wanny korzystać, bo jak ją znów zaleję to chyba mnie doprowadzi dot takiego stanu że się wyprowadzę i na dodatek nie mam pieniędzy wiec nie wiem jak to zrobię
ehhhhhhhhh
Okropnie mieszkać z takimi sąsiadami. Mam nadzieje, że szybko uporasz się z rurowo-wannowym problemem, bo z sąsiadką to się raczej uporać nie da

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
ach, no wiec okazalo sie ze promotor byl do wieczora zajety i musze zadzwonic ponownie dzis
Podobno im dłużej się z czymś zwleka tym większa przyjemność kiedy dane zdarzenie wreście nastąpi

Schim widzę, że pierwsze zajęcia całkiem przyjemne
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 13:28   #1632
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ja nie Ewcia, ale polecam

hmmm to moze jednak zaczne od poczatku ogladac..musze chyba kupic albo sciagnac wszystkie serie bo film mi sie podobal

no to masz pare dni wolnosci jeszcze

Cytat:

a czemu nie ma sie nie spodobac napewno sie spodoba bo towkoncu od Ciebie bedzie... A po drodze nie mozesz sie pouczyc troszke?Chyba,ze prowadzisz to wtedy bron Boze

Cytat:
ehhhhhhhhh
a to wredne babsko..Wkurza mnei taki brak zrozumienia u ludzi i takiej zwyklej empatii.. Przeciez wie,ze nie siedzisz na podlodze pod wanna i nie lejesz jej wody na glowe.. A nastepnym razem jak sie bedzie darla to powiedz zeby krzyczala glosniej i czesciej to ruch powietrza wysuszy sufit troche

hej laleczki,

ja wlansie lunchuje, mam dzis sporo roboty, za oknem brzydko dzis i zimno.. rano bylo brrr. Wieczorem planuje basen ale nie wiem czy sie w taka pogode mi sie bedzie chcialo...

milego popoludnia
Stary 2008-10-02, 14:15   #1633
enex
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz pare dni wolnosci jeszcze

a czemu nie ma sie nie spodobac napewno sie spodoba bo towkoncu od Ciebie bedzie... A po drodze nie mozesz sie pouczyc troszke?Chyba,ze prowadzisz to wtedy bron Boze

a to wredne babsko..Wkurza mnei taki brak zrozumienia u ludzi i takiej zwyklej empatii.. Przeciez wie,ze nie siedzisz na podlodze pod wanna i nie lejesz jej wody na glowe.. A nastepnym razem jak sie bedzie darla to powiedz zeby krzyczala glosniej i czesciej to ruch powietrza wysuszy sufit troche

hej laleczki,

ja wlansie lunchuje, mam dzis sporo roboty, za oknem brzydko dzis i zimno.. rano bylo brrr. Wieczorem planuje basen ale nie wiem czy sie w taka pogode mi sie bedzie chcialo...

milego popoludnia
Te 2h jadę pociągiem to chyba zakimam, bo o 7rano a po zajęciach wieczorem też będę niebardzoo chyba w formie, zwłaszcza, że wieczorne pociągi IC zawsze są okropnie pełne.
Poprawy pogody życzę!
Stary 2008-10-02, 14:20   #1634
anniaa

Witam
Mango oj kochana trzymaj sie jakos
Ewa : do wiem sie w poniedziałek co to za babka ale wiem , ze młoda bo dopiero co studia skonczyła.oj tam ten tydzien jest lajtowy. bo tylko jutro jeszcze spr z matmy i kartkowka z geo.a poprzedni:
poniedziałek: spr z histori, kartkówka z łaciny, wtorek kartkowka z niemca, sroda , sprawdzian z fizy , czwartek kartkówka z biologi a w piatek spr z chemi,
enex widziałam twoje wymiary boooskieee oj ty to masz tyle nauki podziwiam Cie,
Nefre ja jak zawsze wyjeźdzam na podkarpackie okolice to zawsze od tamtej wody mnie wysypie dlatego zawsze tam myłam sie woda mineralna niegazowana
spr z po poszedł bardzo dobrze dopije kawe i spadam na siłownie

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 14:21   #1635
FilifionkaB
Rozeznanie

Cytat:
Przepraszam, że tak się wcinam, ale czytam was sobie regularnie i nefre ty sie do Gdanska przeprowadziałaś prawda?
To wysyp napewno od tamtejszej wody, ja po przeprowadzce również zostałam obsypana, a co gorsze swędziała mnie skóra całego ciała i przez pierwsze 9 miesięcy pobytu w Gdańsku dwa razy dziennie smarowałam się od stóp po głowe sterydami.
Niestety Gdańsk jest piękny ale woda beznadziejna, trzeba przeczekać i się przyzwyczaic
FilifionkaB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 14:29   #1636
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Mango oj kochana trzymaj sie jakos
Ewa : do wiem sie w poniedziałek co to za babka ale wiem , ze młoda bo dopiero co studia skonczyła.oj tam ten tydzien jest lajtowy. bo tylko jutro jeszcze spr z matmy i kartkowka z geo.a poprzedni:
poniedziałek: spr z histori, kartkówka z łaciny, wtorek kartkowka z niemca, sroda , sprawdzian z fizy , czwartek kartkówka z biologi a w piatek spr z chemi,
enex widziałam twoje wymiary boooskieee oj ty to masz tyle nauki podziwiam Cie,
Nefre ja jak zawsze wyjeźdzam na podkarpackie okolice to zawsze od tamtej wody mnie wysypie dlatego zawsze tam myłam sie woda mineralna niegazowana
spr z po poszedł bardzo dobrze dopije kawe i spadam na siłownie

Dziękuję, choć jak narazie znowu tyję, bo nic tylko na tyłku siedzę i słodkie wcinam.
Good work z tym sprawdzianem, w kółko i krzyżyk też zdążyłyście z koleżanką? Miłego siłowania!
Stary 2008-10-02, 14:34   #1637
anniaa

Cytat:
Dziękuję, choć jak narazie znowu tyję, bo nic tylko na tyłku siedzę i słodkie wcinam.
Good work z tym sprawdzianem, w kółko i krzyżyk też zdążyłyście z koleżanką? Miłego siłowania!
zdazyłysmy zagrac w panstwa miasta parami bo siedzimy po 4 osoby :d
wsciekał sie no ale po ciezkiej pracy nalezy sie jakas przyjemnosc
dziekuje. co przytyjesz to i tak zrzucisz. ale wczoraj byłam w szoku ty zawsze gadałas ze jaka to ty gruba jestes a tu wymiary chudej dziewczyny nie ładnie :P

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 14:41   #1638
enex
Zakorzenienie

Cytat:
zdazyłysmy zagrac w panstwa miasta parami bo siedzimy po 4 osoby :d
wsciekał sie no ale po ciezkiej pracy nalezy sie jakas przyjemnosc
dziekuje. co przytyjesz to i tak zrzucisz. ale wczoraj byłam w szoku ty zawsze gadałas ze jaka to ty gruba jestes a tu wymiary chudej dziewczyny nie ładnie :P

Co i tak niczego nie zmienia na fakcie, że spodni sobie kupić nie mogę, bo jak ładnie leżą w pasie to obciskają przez uda a jak już nie to muszę skracać pół metra nogawek. Małe to i niewymiarowe. Już się doczekać nie mogę aż znowu zacznę spinningować 3razy w tygodniu
Stary 2008-10-02, 18:42   #1639
agness51
Zakorzenienie

Wpadłam się tylko przywitać...
podły dzień mam,ale nie chce o tym pisać...

Miłego wieczoru...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 19:15   #1640
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Co i tak niczego nie zmienia na fakcie, że spodni sobie kupić nie mogę, bo jak ładnie leżą w pasie to obciskają przez uda a jak już nie to muszę skracać pół metra nogawek. Małe to i niewymiarowe. Już się doczekać nie mogę aż znowu zacznę spinningować 3razy w tygodniu
co to jest spinning enex?
Melduję zyję,wróciłam zadowolonamam plan,nie jest tak zle,w ogóle mam bardzo mało zajec z czego sie niezmiernie cieszę,jutro wolnei jade do domku,do tz'ta i przywiezc sobie parę ciuchów m.in pizame bo zapomnialam i spie w pizamie siostry
pojecia i systemy psychologiczne ok,duzo nam juz zadał, psychologia ogólna świetna- ten no jak to sie nazywa- nie nauczyciel...
wykładowca o mam tez fajny,taki smieszny stary dziadzius wracałam sie z nową kolezanka która mieszka w innym akademiku ale blisk mojego, i w ogóle dzis mecz wisył był wiec niebezpiecznie sie samej wracac.

bede przepisywac wykłąd na czysto ,poczyam ksiazke i ląduje w łózku,a jutro do domku w domu nie mam komputera niestety bo tu przywiozłam ale jakos do Was zajrze,i jutro tez.

Miłego wieczorku

Stary 2008-10-02, 21:06   #1641
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
co to jest spinning enex?
Melduję zyję,wróciłam zadowolonamam plan,nie jest tak zle,w ogóle mam bardzo mało zajec z czego sie niezmiernie cieszę,jutro wolnei jade do domku,do tz'ta i przywiezc sobie parę ciuchów m.in pizame bo zapomnialam i spie w pizamie siostry
pojecia i systemy psychologiczne ok,duzo nam juz zadał, psychologia ogólna świetna- ten no jak to sie nazywa- nie nauczyciel...
wykładowca o mam tez fajny,taki smieszny stary dziadzius wracałam sie z nową kolezanka która mieszka w innym akademiku ale blisk mojego, i w ogóle dzis mecz wisył był wiec niebezpiecznie sie samej wracac.

bede przepisywac wykłąd na czysto ,poczyam ksiazke i ląduje w łózku,a jutro do domku w domu nie mam komputera niestety bo tu przywiozłam ale jakos do Was zajrze,i jutro tez.

Miłego wieczorku
mieszkasz w akademiku w Krakowie? ale jaja! :d gdzie studiujesz psycho?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 21:10   #1642
yerba
Raczkowanie

Rozmawiałam z promotorem . Praca jest ok, mam pisać dalej

A jutro widzę się znów z eksem :|

Dobranoc
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 21:24   #1643
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
To super

Nie za często spotykasz się z eksem. Może niedługo już nie będzie eks

Orzeszku widzę, że podobają Ci się pierwsze dni studenckiego życia Oby tak dalej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-02, 21:40   #1644
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Miłego wieczoru...
ojej a co sie stalo kotek? jak juz ochloniesz to napisz..mam nadzieje,ze jutro wstaniesz rano i bedzie oki wszystko. Z niektorymi sprawami sie trzeba przespac

hej laleczki,

ja tylko na chwile powiedziec dobranoc

jutro mam w pracy Silly Hat Day i kazdy bedzie mial jakies kapelusz ja mam kowbojski rozowy, z pluszowa obszywka jedyna rzecz jaka mam w rozowym kolorze ten kapelusz jest poprostu przesmieszy,idealny na jutro
Bedzie lunch dla wszystkich,ciasta, picie itp. fajnie,szybciej minie dzien

dobranoc
Stary 2008-10-02, 22:13   #1645
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

EDIT:

Ewuś, jak zawsze się zgadzamy, choćby w sprawie prezentu dla TŻta Enex hihi

Cytat:

A co do zalania... ojej, znam to oj znam. Tez mam szalonego sąsiada... Mam nadzieje, ze znajdziesz kogos kto Ci to naprawi i nie pusci Cie z torbami jednoczesnie.....
udało się poradziłam się telefonicznie rodziców i tata załatwił że przyszedł pan ze spółdzielni i przyślą fakturę z opóźnieniem

Cytat:
Ewusia - powiedz babce, że wodą to już stary Kneipp czy jak mu tam było leczył a tak btw.wilgotne powietrze dobrze działa na drogi oddechowe. Ale nie zazdroszczę sytuacji, widząc moją babcię umiem sobie wyobrazić jak miła musi być w takiej sytuacji ta pani
no właśnie moja sąsiadka jest typowym przykładem wrednej baby

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

W kwestii spraw damsko-męskich,nastąpiła mała zmiana xD
Zjawił się całkiem niezły osobnik, dready,ładna buźka ,ciekawa osobowość,pasjonat/absolwent szkoły fotografii,
umyślnie usiadłam obok niego
W trakcie pisania tekstów,co rusz wyrywałam kartki i poprawiałam, I dostrzegłam,że się nim przygląda , w pewnej chwili nieśmiało wymamrotałam czy wie ile dokładnie mamy napisać zdań,nie usłyszał za bardzo i znów w mój tekst
Juz na dworze kątem oka dostrzegłam,że przechodząc zerknął na mnie albo to moja wyobraźnia )
No cóż trza będzie owa sprawe rozgryźć...
hehe, owocnego podrywania wiedziałam ze Ci się ostatecznie na studiach spodoba

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Okropnie mieszkać z takimi sąsiadami. Mam nadzieje, że szybko uporasz się z rurowo-wannowym problemem, bo z sąsiadką to się raczej uporać nie da
ją to musiałabym zakneblować

Cytat:

no właśnie tego najbardziej nie rozumiem że ona czuje wewnętrzną potrzebę przyjścia i nawrzeszczenia jakby mnie ktoś zalał to bym zgłosiła do administracji i tyle, wstyd by mi było nachodzić kogoś i robić wyrzuty, przecież wiadomo ze to są wypadki, nikt nie wylewa wody u siebie w mieszkaniu zeby celowo kogoś zalać

Cytat:
oki
coraz ciekawiej masz widzę w szkole

Cytat:
co do spodni to tak zawsze jest, szyją na jedno kopyto jakby nie wiedzieli ze każdy ma inną figurę i wzrost

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
może opowiesz jednak
Cytat:

super że Ci się podoba coś czuję że pilna studenta z Ciebie będzie

Cytat:

A jutro widzę się znów z eksem :|

nie ma to jak zaakceptowana praca

a co Wy się tak często widujecie?

Cytat:

jutro mam w pracy Silly Hat Day i kazdy bedzie mial jakies kapelusz ja mam kowbojski rozowy, z pluszowa obszywka jedyna rzecz jaka mam w rozowym kolorze ten kapelusz jest poprostu przesmieszy,idealny na jutro
hehe, ale super to udanego dnia jutro w takim razie

Jak juz wspomniałam był facet od rur, poodtykał co tam trzeba było i podobno działa ponadto byłam przez niego perfidnie podrywana normalnie aż niepewnie się czułam, sama w mieszkaniu z nim a on mi z takimi różnymi tekstami wyjeżdżał

Wieczór spędziłam na pisaniu pracy nareszcie napisałam zarys, który wyślę promnotorowi aż się boję co powie... jeszcze jutro naniosę poprawki i wysyłam, chce mieć to z głowy i mieć wolny wekeekend

dobranoc Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-03, 07:15   #1646
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
mieszkasz w akademiku w Krakowie? ale jaja! :d gdzie studiujesz psycho?
pedagogike na AP

Stary 2008-10-03, 07:25   #1647
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Jak juz wspomniałam był facet od rur, poodtykał co tam trzeba było i podobno działa ponadto byłam przez niego perfidnie podrywana normalnie aż niepewnie się czułam, sama w mieszkaniu z nim a on mi z takimi różnymi tekstami wyjeżdżał

Wieczór spędziłam na pisaniu pracy nareszcie napisałam zarys, który wyślę promnotorowi aż się boję co powie... jeszcze jutro naniosę poprawki i wysyłam, chce mieć to z głowy i mieć wolny wekeekend

dobranoc Kochane

Chociaż przystojny był

Jestem z Ciebie dumna. U mnie narazie praca leży i kwiczy, a to dlatego, że nie mogę wypożyczyć książek dopóki nie oddam indeksu

Cytat:

dobranoc
Jak fajnie Chciałabym Cię zobaczyć w tym kapeluszu I wogóle wszystkich tych ludzi w kapeluszach
Stary 2008-10-03, 08:27   #1648
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
hehhehe takie zycie pieknych kobiet

Cytat:
Jak fajnie Chciałabym Cię zobaczyć w tym kapeluszu I wogóle wszystkich tych ludzi w kapeluszach
ja tez sie ciesze,ze ide dzis do pracy az dziwnie to brzmi
mam nadzieje,ze bedzie fajnie

hej laleczki,

ja juz uciekam zaraz,kapelusz spakowany,ciekawe jak inni beda wygladac

milego dnia,zdam relacje na lunchu
Stary 2008-10-03, 08:44   #1649
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Agolku, świetną masz pracę Zazdroszczę Ci, że mieszkasz w Anglii

Jeżeli będziecie chciały to wszystko przeczytać, to napiszę wieczorem W każdym razie dodam taki Post scriptum, wyprzedzając wieczorny post:
- Nie jestem aseksualna! Szukajcie już dla mnie drugiego Daniela Johns'a (takiego z lat 1999-2005r.), bo zostanę starą panną z moimi wymogami... -> http://www.youtube.com/watch?v=HdF98W-ON3Q
-Coś dziwnego dzieje się z moją miesiączką Ostatnio miałam 10 (dostałam kolejny raz o tydzień wcześniej), w środę wyjeżdżam do Niemiec i martwiłam się, że będę mieć @ przez prawie cały pobyt. Dziś śni mi się, że dostałam okres, budzę się - wszystko we krwi. Czyli kolejny raz dostałam prawie tydzień wcześniej...
- Mam silne zaburzenia odżywiania i jak widać powyżej, zaburzenia hormonalne
- Mam problemy w szkole, zgnoił mnie wychowawca bez powodu
- Zgnoił mnie X, gdy oznajmiłam, że traktuje mnie przedmiotowo i myśli tylko o jednym

Długi ten PS wyobrażacie sobie post właściwy dot. mojego załamania nerwowego?

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 09:20   #1650
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Chociaż przystojny był

no właśnie nie bardzo
Cytat:

Jestem z Ciebie dumna. U mnie narazie praca leży i kwiczy, a to dlatego, że nie mogę wypożyczyć książek dopóki nie oddam indeksu
ale ile ja się do tego zbierałam to masakra na szczęście nie potrzebowałam książek, bo miałam jedną w wersji elektronicznej a resztę z głowy napisałam, w ogóle tak ma właśnie wyglądać moja praca, minimum literatury, maksimum własnych przemyśleń

jak będziesz mogła wypożyczyć książki to na pewno coś stworzysz

Cytat:
hehhehe takie zycie pieknych kobiet

Cytat:
ja juz uciekam zaraz,kapelusz spakowany,ciekawe jak inni beda wygladac
też bym Cię chętnie zobaczyła
Cytat:

Jeżeli będziecie chciały to wszystko przeczytać, to napiszę wieczorem W każdym razie dodam taki Post scriptum, wyprzedzając wieczorny post:
- Nie jestem aseksualna! Szukajcie już dla mnie drugiego Daniela Johns'a (takiego z lat 1999-2005r.), bo zostanę starą panną z moimi wymogami... -> http://www.youtube.com/watch?v=HdF98W-ON3Q
-Coś dziwnego dzieje się z moją miesiączką Ostatnio miałam 10 (dostałam kolejny raz o tydzień wcześniej), w środę wyjeżdżam do Niemiec i martwiłam się, że będę mieć @ przez prawie cały pobyt. Dziś śni mi się, że dostałam okres, budzę się - wszystko we krwi. Czyli kolejny raz dostałam prawie tydzień wcześniej...
- Mam silne zaburzenia odżywiania i jak widać powyżej, zaburzenia hormonalne
- Mam problemy w szkole, zgnoił mnie wychowawca bez powodu
- Zgnoił mnie X, gdy oznajmiłam, że traktuje mnie przedmiotowo i myśli tylko o jednym

Długi ten PS wyobrażacie sobie post właściwy dot. mojego załamania nerwowego?
pisz pisz, choćby kilometr miało

co do okresu to do gina marsz! też tak miałam i trzeba było regulować hormonami a co do wychowawcy i pana X to an pewno nie mieli prawa Cię zgnoić i musisz pomyśleć że jesteś ponad nimi i się nie przejmować

QWłaśnie zjadłam śniadanko i zbieram się na miasto (miałam mieć zajęcia dziś ale profesora JAK ZWYKLE nie ma ) Idziemy z kumpelą rozejrzeć się za jakąś pracą, bo kasa by sie rpzydała

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości