Panny Młode 2009 cz. V - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-02, 16:36   #3691
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dziewczyny a tak w ogole sobie mysle, czy majac zawiadomienia powinny byc takie same jak zaproszenia ??

zastawiam sie ile zamowic zaproszen, i tak myslimy z tz czy nie zamowic tych zawiadomien takich zwyklych, a zaproszenia tylko dla gosci weselnych,

sa dosc drogie bo ponad 4 zl od sztuki..
moim zdaniem nie musza byc takie same
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 16:45   #3692
agus87
Zakorzenienie

ja osobiscie wole szorty
moj tz tez

SAMBAdiJANEIRO mi tez sie wydaje, ze nie musza byc takie same, ale tak mysle, ze fajnie by to wyszlo, tak elegancko
Stary 2008-10-02, 16:50   #3693
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jupik do UMWW wyślij tam teraz ludzi szukają.
a to?
http://www.pup.poznan.pl/?a=4008
widziałam niestety to ogłoszenie, super praca dla mnie i w ogóleale ja mam 23 lata jestem grudniowa na dodatek, więc nie spełnię wymogu do końca terminu a to ustawowy wymóg, więc nie obejdę tego za choinkę...
ale dziękuję za pomoc kliwia, jesteś niezastapiona!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 16:55   #3694
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja osobiscie wole szorty
moj tz tez

SAMBAdiJANEIRO mi tez sie wydaje, ze nie musza byc takie same, ale tak mysle, ze fajnie by to wyszlo, tak elegancko
no ladnie by to wygladalo, ale tak logicznie myslac to i tak niewiele osob bedzie wiedzialo, jakie ktos inny dostal zaproszenie czy zawiadomienie ile bylo rodzajow bedziecie wiedziec Ty i Tż, ewentualnie rodzice czy rodzenstwo. A reszta bedzie sie cieszyc ze zostala zaproszona i nie bedzie latala porownywac zaproszen
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:10   #3695
jaga_2001
Zakorzenienie

jupik, ja bym mimo wszystko napisala, a noz widelec poczekaja do grudnia Jak czlowiek nie probuje to sie nie dowie, wiem po sobie. Tez czasem mialam juz zamykane przed nosem drzwi, co prawda z innego powodu, ale juz mi szans nie dawano, a pozniej okazywalo sie, ze i tak wyszlo na moje. Ale tylko dlatego, ze probowalam.

Samba, zgadzam sie z Toba.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:39   #3696
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A mnie sie humorek poprawil Dostałam kwitek do podpisania ile pieniazków mi przesla na konto. Patrz patrze a tam duzo wiecej niz sie spodziewalam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:40   #3697
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A mnie sie humorek poprawil Dostałam kwitek do podpisania ile pieniazków mi przesla na konto. Patrz patrze a tam duzo wiecej niz sie spodziewalam
a może chcesz się podzielic?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:05   #3698
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Jupik wysyłaj CV - a nóż się uda!! a potem będziesz sobie pluć w brodę że nie spróbowałaś.. a tak co Ci szkodzi wysłać cv?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:23   #3699
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no ja niby mam licencjat jeszcze z med ratunkowej ale z roznych wzgledow nie chce pracowac jako ratownik- bardziej sie skłaniam ku mojemu drugiemu zawodowi dlatego skladam w rozne miejsca papiery i własnie z sanepidu do mnie zadzwoniili i we wtorek ide- praca w zawodzie, panstwowa, pewnie nie za duzo płatna ale nie byloby tak zle ....zobaczymy
panstwowa jest fajna.. masz stabilna prace do konca zycia

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
a wogole dziewczyny musze sie pochwalić bo wygrałam w pracy konkurs motywacyjny i dostałam premie
gratuluje!

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
zastanawiam się jak zabrać pozostałą resztę rzeczy a zostało mi jeszcze :. łóżko, meble, pralkę, lodówkę, odkurzacz, żelasko, firanki zasłonki, komplety pościeli, ręczniki, narzutki, koce... już sama nie pamiętam co tam zostało. Jakoś nie mam do tego głowy.
wynajmij samochod i zabierz wszystko... na jeden raz.. tak jak radzi jaga..i koniecznie idz z kims a nie sama - jakby on wocil..

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurcze tyle wam napisalam i wszystko mi sie skasowalo ;/
dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia, mam nadzieje ze szybko wydobrzeje, w sumie dzis juz jest duzo lepiej, bo wczoraj i przedwczoraj caly dzien przespalam jak 5 zl dzieki temu ze mam L4 mam tez wolny weekend bo normalnie mialam pracowac przez sobote i niedziele, ale dostalam l4 do niedzieli heheh Takze ciesze sie bo wreszcie spedze weekend z tztem Ustalilismy ze pojedziemy do mnie do bielska i zaklepiemy ksiedza. Mam nadzieje ze juz nas zapisze bo jak bylismy u niego w lutym to kazal nam przyjsc w grudniu. Ale to jest dosc popularny kosciolek i sie martwie ze w grudniu to juz moze byc za pozno

A w ogole to nastepny weekend tez mam wolny, ale musialam niezle nasciemniac bo inaczej bym go nie dostala takze ozenilam pol rodziny, ale mam weekend wolny mam tylko nadzieje ze przez to ze jestem teraz chora mi nie pozmieniaja grafiku i nie bede musiala isc wtedy do pracy ;/ bo planujemy wyjazd na weekend do besenovej bo to bedzie rocznica od naszych zareczyn heheh musze sie zastanowic kogo ozenic w przyszlym miesiacu heheh

A w ogole to zamowilismy na allegro albumy (juz doszly) i powoli bierzemy sie do robienia prezentu dla rodzicow tż niezle sie zapalil do roboty najchetniej to by mnie w ogole nie dopuscil hehe
mozesz mnie ozenic ale moja kumpela w firmie farmaceutycznej tez tak robi az sie smieja ze ciagle na weselu jest
kuruj sie

aaa to jest ten rysunek ktory dalam tz na rocznice - ale juz jest w antyramie i na srodku jest cien z aparatu wiec sorki
DSC00999.jpg
Stary 2008-10-02, 20:32   #3700
azzis
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj drugi raz na mierzeniu sukienek i jestem dość mocno podłamana
Ciężki jest wybór. Chciałabym aby po założeniu danej sukni był 'ten' efekt... wiecie o czym mówię A tu zakładałam suknię za suknią (w katalogu mi się bardzo podobały) a one na mnie leżą tak.... nijako Nie ma "tego" efektu. Ani suknia nie wygląda urokliwie, ani ja
Do tego jedyna koleżanka w tym mieście jaką mam i z jaką mogę pochodzić ma odmienny gust i nie podobają jej się te same suknie co mnie I jak tu chodzić i mierzyć? Jak nie mam z kim

Podobała mi się ta suknia, ale nie mogę znaleźć jakichś real fotek. W ogóle babka z salonu mi napisała że to jest model Bari.... a znalazłam go na Sposabelli (503).
Widziałyście może gdzieś tą suknię?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sposabella bari 530a.jpg (36,2 KB, 110 załadowań)

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:55   #3701
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Lech wygrał jupi !! KOLEJORZ !
Stary 2008-10-02, 21:08   #3702
agnes208
Zakorzenienie

Kochane wiecie może czyja to suknia?? Piękna jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0451545804.jpg (35,8 KB, 67 załadowań)
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 21:15   #3703
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Kochane wiecie może czyja to suknia?? Piękna jest
mmmm przepiekna jest !!! cudo !
Stary 2008-10-02, 21:17   #3704
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
mmmm przepiekna jest !!! cudo !
nooooooooooooooooooo
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 21:19   #3705
agnes208
Zakorzenienie

heh tylko co to za suknia?? na poczatku pomyślałam ze to Pronovias ale chyba nie
Stary 2008-10-02, 21:20   #3706
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj drugi raz na mierzeniu sukienek i jestem dość mocno podłamana
Ciężki jest wybór. Chciałabym aby po założeniu danej sukni był 'ten' efekt... wiecie o czym mówię A tu zakładałam suknię za suknią (w katalogu mi się bardzo podobały) a one na mnie leżą tak.... nijako Nie ma "tego" efektu. Ani suknia nie wygląda urokliwie, ani ja
Do tego jedyna koleżanka w tym mieście jaką mam i z jaką mogę pochodzić ma odmienny gust i nie podobają jej się te same suknie co mnie I jak tu chodzić i mierzyć? Jak nie mam z kim

Podobała mi się ta suknia, ale nie mogę znaleźć jakichś real fotek. W ogóle babka z salonu mi napisała że to jest model Bari.... a znalazłam go na Sposabelli (503).
Widziałyście może gdzieś tą suknię?
azzis, pociesze Cie. Mam ten sam problem...

martucha, super rysunek. Nooo, jak tesciowie nie widza podobienstwa to chyba slepi sa...

Agnes, fajna kieca, ale ona mi wyglada na mieszanke kilku sukien... Jakbyz kilku sukien uszyto jedna...

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-02, 21:26   #3707
agnes208
Zakorzenienie

Góra z niej odrobinke przypomina mi tą suknie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (48,3 KB, 29 załadowań)
Stary 2008-10-02, 21:42   #3708
jaga_2001
Zakorzenienie

no wlasnie. Ja przypuszczam, ze suknia byla szyta...

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-02, 21:43   #3709
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
azzis, pociesze Cie. Mam ten sam problem...

martucha, super rysunek. Nooo, jak tesciowie nie widza podobienstwa to chyba slepi sa...

Agnes, fajna kieca, ale ona mi wyglada na mieszanke kilku sukien... Jakbyz kilku sukien uszyto jedna...
jaga_2001 w sumie żadne to dla mnie pocieszenie Nie wiem jak rozwiązać ten problem... a Ty jak sobie z tym radzisz? Bo samej to chyba tak nie bardzo chodzić i mierzyć... a w sumie też bez sensu łazić z kimś kto nie potrafi doradzić i widać że mu się nie chce...

Stary 2008-10-02, 22:00   #3710
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga_2001 w sumie żadne to dla mnie pocieszenie Nie wiem jak rozwiązać ten problem... a Ty jak sobie z tym radzisz? Bo samej to chyba tak nie bardzo chodzić i mierzyć... a w sumie też bez sensu łazić z kimś kto nie potrafi doradzić i widać że mu się nie chce...
no fakt, Ty jestes w nieco gorszej sytuacji. Ale jakbym ja tak miala to pewnie sama bym poszla mierzyc. Sama przeciez dokladnie wiesz, w czym Ci dobrze i w czym sie najlepiej czujesz. Skoro te suknie, ktore mierzylas nie pasowaly Ci, to znaczy, ze to nie suknie dla Ciebie

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-02, 22:19   #3711
jupik
Rozeznanie

Cytat:
jupik, ja bym mimo wszystko napisala, a noz widelec poczekaja do grudnia Jak czlowiek nie probuje to sie nie dowie, wiem po sobie. Tez czasem mialam juz zamykane przed nosem drzwi, co prawda z innego powodu, ale juz mi szans nie dawano, a pozniej okazywalo sie, ze i tak wyszlo na moje. Ale tylko dlatego, ze probowalam.

Samba, zgadzam sie z Toba.
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Jupik wysyłaj CV - a nóż się uda!! a potem będziesz sobie pluć w brodę że nie spróbowałaś.. a tak co Ci szkodzi wysłać cv?
Dziewczyny, na asystenta sędziego nie można przyjąć kogoś kto nie spełnia wymagań, bo one są w ustawie przewidziane. A termin składania dokumentów jest do 10 października. Jak złożę tam CV nie spełniając wymogu to wyjdzie, że ze mnie dupa nie prawnik, skoro tego nie wiem i na dodatek nie czytam uważnie ogłoszenia, a kandydatów wybiera oczywiście sędzia (a wierzcie mi- pierwsze na co patrzą sędziowie to TERMINY), więc podwójny wstyd by był. No i drugi raz bym tam się nie miała co zgłaszać do pracy. Jak nikogo nie znajdą, to ogłoszenie przecież wróci i wtedy złożę papiery.
Agnes, przesliczna ta sukienka!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 22:28   #3712
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt, Ty jestes w nieco gorszej sytuacji. Ale jakbym ja tak miala to pewnie sama bym poszla mierzyc. Sama przeciez dokladnie wiesz, w czym Ci dobrze i w czym sie najlepiej czujesz. Skoro te suknie, ktore mierzylas nie pasowaly Ci, to znaczy, ze to nie suknie dla Ciebie
W sumie to dwie mi się podobaly, w sensie, że chyba mogłabym takie mieć Ale tez nie potrafię zdecydować w której było mi ładniej
Ale ciężko jest się zdecydować jak się zmierzy tyle modeli... Już sobie myslę, że pójdę sama, wezmę aparat i poproszę panie z salonu o zrobienie fotki, potem w domu zobaczę jak to wygląda "z boku". No chyba, że nie wolno robić zdjęć w salonach...

Stary 2008-10-02, 22:41   #3713
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Nie wiem jak rozwiązać ten problem... a Ty jak sobie z tym radzisz? Bo samej to chyba tak nie bardzo chodzić i mierzyć... a w sumie też bez sensu łazić z kimś kto nie potrafi doradzić i widać że mu się nie chce...
kochana jak ubierzesz to poczujesz ze to ta jedyna...
nie zalamuj sie
szukaj mierz....tylko raz w zyciu mozesz przymierzac suknie slubne...wiec ciesz sie z tego
Stary 2008-10-02, 22:49   #3714
jaga_2001
Zakorzenienie

azzis, tylko problem w tym, ze wiekszosc salonow zabrania robic zdjecia w sukniach podczas przymiarek, chybaze juz ja kupilas... lipa.

kupilam 2 kroliki dla TZ

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-02, 22:53   #3715
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

kupilam 2 kroliki dla TZ
jakie kroliki?
Stary 2008-10-02, 22:56   #3716
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kochana jak ubierzesz to poczujesz ze to ta jedyna...
nie zalamuj sie
szukaj mierz....tylko raz w zyciu mozesz przymierzac suknie slubne...wiec ciesz sie z tego
Wiesz, jak masz z kim chodzić i ma Ci kto doradzić, to może to być przyjemne. Ale jak się jest w takim położeniu jak ja, to staje się utrapieniem
Cytat:
azzis, tylko problem w tym, ze wiekszosc salonow zabrania robic zdjecia w sukniach podczas przymiarek, chybaze juz ja kupilas... lipa.

kupilam 2 kroliki dla TZ

No własnie tak myślałama ehhh

Stary 2008-10-02, 23:06   #3717
jaga_2001
Zakorzenienie

azzis, na prawde nie masz z kim chodzic? Nie moglabys kogos z rodziny poprosic?

strippi, takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 588263.jpg (29,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 64016214.jpg (64,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 64016214_1.jpg (61,5 KB, 16 załadowań)

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-02, 23:13   #3718
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
azzis, na prawde nie masz z kim chodzic? Nie moglabys kogos z rodziny poprosic?

strippi, takie
No właśnie nie mam. Bo rodzina jest 100km stąd. A tu mam tylko jedną koleżankę I tak się składa, że tu jest dużo salonów i duży wybór. Poproszę jeszcze kolegę, mam nadzieję, że znajdzie dla mnie troszkę czasu

Stary 2008-10-02, 23:38   #3719
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie mam. Bo rodzina jest 100km stąd. A tu mam tylko jedną koleżankę I tak się składa, że tu jest dużo salonów i duży wybór. Poproszę jeszcze kolegę, mam nadzieję, że znajdzie dla mnie troszkę czasu
A moze warto rozejzec sie jednak za sukniami w rodzinnym miescie?

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-03, 07:18   #3720
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
a może chcesz się podzielic?
Na razie to mam kwote tylko na papierze, co nie zmienia faktu ze sie ciesze i jestem bardzo zadowolona, co znowu nie zmienia faktu, ze ne chce mi sie do pracy isc dzis

w ogole rano wstaje, a tu sniadanko, herbatka, nawet kanapki mi zrobil mi TZ do pracy. Moje kochane Kochanie

Co do skienki, ja juz niemal jestem pewna, ze będę szyć. Najpierw pochodzę po salonach i poprzymierzam, zeby znalezc opowiedni fason, a potem pojde do krawcowej, mam nami na fajną babkę.

Ostatnio moj kumpel stwierdził, "Ty to świetnie bedziesz wyglądać w noc poślubną, założysz białą niewinną bielizne i owiniesz sie tym długim welonem" To jakas mysl...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości