Scent Bar V - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-02, 17:20   #4411
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ja pewnie też nie mam gustu, bo noszę bieliznę, bizuterię i torbę z Hello Kitty itd Ale chyba niespecjalnie mnie rusza czy czyimś zdaniem mój gust stanowi objawienie XXI wieku czy też szczyt infantylizmu.

Pani Czesia...

Wręcz przeciwnie

A teraz nawet jeszcze lepszy, bo właśnie dzwonił mój partner od motoru
No to git...każdy ma juz jakiś tam swój styl..

Objadam się frytkami...mój drugi obiad, chyba się zapasę
Dobra muszę popakować próbki i inne przesyłki...przytaszczyła m 2m foli bąbelkowej.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:26   #4412
MoniaK
Zakorzenienie

Jestem trochę do tyłu z Barem ale pobieżnie przeczytałam, że Aggie ma dziś ostatni dzień w pracy, tak więc trzymam kciuki aby szef - wariat się trochę opanował jak będziesz odchodzić

Ciśnienie niskie i czuję się jak kapeć więc spadam na basen niedługo (może się trochę rozruszam).
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:30   #4413
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Idę stąd. Siedzenie w barze w takim nastroju nie wróży dobrej zabawy ani mnie, ani innym. Dobranoc wszystkim.

Coś się stało ?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A ten to niby brzydki? Phi... <foch>
Najmocniej przepraszam, nie chciałam urazić
Nie, w żadnym wypadku nie jest brzydki, ale tamten po prostu był ładniejszy

Cytat:
(...)
Uuuu... Nie mam w skrzynce żadnego liściku z kuponem od Sephory
Buuu ja też nie

Cytat:
Tak, w odróżnieniu od Ciebie nie widziałam jej na oczy tylko nie wiem czy to ma jakieś większe znaczenie. Naśmiewać się za plecami z koleżanki tylko dlatego, że obwiesza się złotem i "nie ma za grosz gustu"... Nie przepadam za takim zachowaniem i w moim odczuciu nie jest to w porządku.
Mam podobne odczucia...

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
"Nie posiadanie gustu za grosz" oznacza dla każdego coś innego- ja obwieszona srebrem biegam i już, i nawet ostatnio w kraciastych spódniczkach i zakolanówkach, a co!
Kurcze, a ja noszę kolczyki z kolorowymi kamykami i co gorsza - wcale się tym nie przejmuję - mam gdzieś co pomyślą inni, najważniejsze, że podobam się sobie samej i Temu Jedynemu, dla którego chcę być piękna...

Cytat:
Chociaż takie "obgadywanie" dla mnie też nie brzmi fajnie, tak na zasadzie "bo jest taka pani Czesia, z trzeciej klatki, z piątego piętra i ona to..."
To w istocie nie brzmi fajnie, ale oprócz tego świadczy też o pewnego rodzaju niedojrzałości itp.

Cytat:
Ja pewnie też nie mam gustu, bo noszę bieliznę, bizuterię i torbę z Hello Kitty itd Ale chyba niespecjalnie mnie rusza czy czyimś zdaniem mój gust stanowi objawienie XXI wieku czy też szczyt infantylizmu.
I tak powinno być
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:36   #4414
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Widzę, że nie tylko mnie coś "szarpie"

Dobranoc Sabb
Dzięki, Gryxiu. Nie spałam, jak zwykle.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Sab
dobranoc
Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Sabb spij dobrze

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
I czy konsultantka, której mam zdradzić sekret będzie w jakiś sposób oznaczona?
Czy mam podchodzić do każdej i szeptać do ucha - "Angel"
Lepij podejść, spojrzeć głęboko w oczy i zmysłowym głosem wychrypieć:
- Zdradzę pani sekret...

Cytat:
Pax dziewczęta
"Nie posiadanie gustu za grosz" oznacza dla każdego coś innego- ja obwieszona srebrem biegam i już, i nawet ostatnio w kraciastych spódniczkach i zakolanówkach, a co!
No, kraciaste spódniczki i zakolanka z zasady muszą być podejrzane, bo mi się bardzo podobają.

Cytat:
Chociaż takie "obgadywanie" dla mnie też nie brzmi fajnie, tak na zasadzie "bo jest taka pani Czesia, z trzeciej klatki, z piątego piętra i ona to..."
Taiwo, obgadywanie jest be, ale to jest przecież taki "nickname". I to wcale nie obraźliwy.

Skoro tamta dziewczyna ewidentnie chce zwracać uwagę swoim wyglądam, to chyba o to jej chodziło?
Ja widzę to tak (mogę się mylić, ale spróbuję bronić Zuziuni):
sama mam styl ubierania odbiegający od normy i zdarza się, że ludzie dodają do mojej ksywki dodatki albo nawet zmieniają ją właśnie dlatego, że wyglądam jak wyglądam. Mam też świadomość, że są osoby, którym się to nie podoba, które mówią mi, że moje glany do mini "bolą je w oczy", ale przecież świadomie to robię i świadomie jestem kontrowersyjna (w przypadku omawianej pani wyraz kontrowersyjna zastąpmy wyrazem efektowna). I wcale nie przeszkadza, że ktoś zauważa, że nie wyglądam normalnie. Wprost przeciwnie - przecież taki sposób ubierania mówi - "możecie się zachwycać, możecie się oburzać, ale nie pozostawajcie obojętni".

A LadyDior to naprawdę nie jest obraźliwe określenie.
Może w odpowiednim kontekście zawierać nutę humoru , ale jestem przekonana, że gdyby Zuziunia naprawdę chciała tamtej dziewczynie dowalić, wymyśliłaby coś zupełnie innego.

Z resztą, czy napisanie "mam taką dziewczynę w grupie" to jest obgadywanie? Przecież nikt nie wie, o kogo chodzi. Nie raz tu piszemy o różnych, różnistych osobach. Nie zawsze pozytywnie.

No i wreszcie, czy żadnej z Was nigdy nie zdarzyło się stwierdzić, że ktoś nie ma za krztynę gustu? Mnie się zdarza czasem - a przecież mam świadomość, że na modzie znam się mniej, niż większość Wizażanek.

Miłego popołudnia Wszystkim.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:44   #4415
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Najmocniej przepraszam, nie chciałam urazić
Nie, w żadnym wypadku nie jest brzydki, ale tamten po prostu był ładniejszy
Rozumiem <koniec focha>
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 17:47   #4416
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Jestem trochę do tyłu z Barem ale pobieżnie przeczytałam, że Aggie ma dziś ostatni dzień w pracy, tak więc trzymam kciuki aby szef - wariat się trochę opanował jak będziesz odchodzić

Ciśnienie niskie i czuję się jak kapeć więc spadam na basen niedługo (może się trochę rozruszam).
Tez bym poszła na basen...ech..

Cytat:
Miłego popołudnia Wszystkim.
Kochana a Ty gdzie uciekasz...
w wątku spotkaniowym pisałam o godz 18 abyśmy sie spotkały, pasowało by Ci, bo widzę że zawsze spotykałyście się o 16, a dla mnie to za wcześnie.
Nie wiem co inne dziewczyny na to.
Stary 2008-10-02, 17:54   #4417
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:

Z resztą, czy napisanie "mam taką dziewczynę w grupie" to jest obgadywanie? Przecież nikt nie wie, o kogo chodzi. Nie raz tu piszemy o różnych, różnistych osobach. Nie zawsze pozytywnie.

No i wreszcie, czy żadnej z Was nigdy nie zdarzyło się stwierdzić, że ktoś nie ma za krztynę gustu? Mnie się zdarza czasem - a przecież mam świadomość, że na modzie znam się mniej, niż większość Wizażanek.
Sabb, ja się z Tobą zgadzam Myślę że Zuzi się tak po prostu wymsknęło; ot od razu skojarzyła ową charakterystyczną dziewczynę z tym nickiem (to przecież naturalne). Swoja drogą dziewczyna pewnie chce się wyróżniać i chce aby zapamiętano ją jako osobę zamożną, mającą drogie ciuchy i dodatki
Przecież tutaj cały czas opowiadamy sobie o naszych znajomych, obcych osobach, żalimy się i to nie jest obgadywanie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 18:03   #4418
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem <koniec focha>
Miło mi to czytać Wasza Obraźliwość ( )
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 18:24   #4419
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja znowu do was "po prośbie" Bo wy tak umiecie doradzić... Szukam kremu na noc - i tu jest mały problem bo nie wiem do końca jaki ma być. Najlepiej jakiś nawilżający, odżywiający, może być treściwsza konsystencja, może mieć jakieś działanie prewencyjne przeciwzmarszczkowe, generalnie do cery wrażliwej. I cena - do max. 60 zł.

Tymeno - Materpiece jest G E N I A L N Y!!! Dziękuję za polecenie. Wprawdzie omyłkowo wzięłam Masterpiece Max, ale nie żałuję.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 18:29   #4420
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Wchodzę dzisiaj na Wydział , gdzie pracują dziewczyny , ktorym czasem odstępuję swoje uzywki albo kupuję coś na all , a jeden z rodzynków krzyczy : dziewczyny Pani Perfumeria idzie!
No i mam nową ksywę w robocie
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ja znowu do was "po prośbie" Bo wy tak umiecie doradzić... Szukam kremu na noc - i tu jest mały problem bo nie wiem do końca jaki ma być. Najlepiej jakiś nawilżający, odżywiający, może być treściwsza konsystencja, może mieć jakieś działanie prewencyjne przeciwzmarszczkowe, generalnie do cery wrażliwej. I cena - do max. 60 zł.

Tymeno - Materpiece jest G E N I A L N Y!!! Dziękuję za polecenie. Wprawdzie omyłkowo wzięłam Masterpiece Max, ale nie żałuję.
matko 1 Co to jest materpiece

Zupełnie niedrogi niezły krem głęboko nawilżający można kupić na Allegro , jest to popularny produkt niemiecki nazywa się Biocura. z przesyłka ok. 20-22 zł. Niezła tez jest jego odmiana z koenzymem Q.

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2008-10-02 o 18:37 Powód: dopisek:)
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 18:29   #4421
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Dość odżywczy, tłusty i idealny na noc jest Doliva, na dzień skóra by sie świeciła za mocno. jest wersja przeciwzmarszczkowa i odżywiająca, nie zapycha.
Polecam

http://www.doliva.pl/nasze_produkty/index.php?id=242 w każdej aptece powinien być.
http://www.doliva.pl/nasze_produkty/index.php?id=240
Stary 2008-10-02, 18:37   #4422
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dziękuję Zaraz będę oglądać. Od wczoraj szukam w KWC, w drogeriach internetowych i mam już mętlik w głowie.

Rozterko - tusz do rzęs marki Max Factor - Masterpiece ( złote opakowanie). I jest też wersja Max Masterpiece ( czarne opakowanie).

Frank Zappa

Stary 2008-10-02, 18:47   #4423
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Zaraz będę oglądać. Od wczoraj szukam w KWC, w drogeriach internetowych i mam już mętlik w głowie.

Rozterko - tusz do rzęs marki Max Factor - Masterpiece ( złote opakowanie). I jest też wersja Max Masterpiece ( czarne opakowanie).
Z niemieckich jeszcze kremy Balea , są niedrogie i cieszą sę dobrą opinia. Z polskich przyjrzyj ofertę dr. Eris.
Stary 2008-10-02, 18:49   #4424
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rozterko - z Eris miałam kremy z Lirene - rolują się na mnie paskudy jedne. Ale poprzeglądam jeszcze raz inne serie

Do jutra się muszę na coś zdecydować

Frank Zappa

Stary 2008-10-02, 19:52   #4425
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Madziczko ja pasjami uwielbiam Dermedic Hydrain 2. Ma treściwą zbitą konsystencje, ale wchłania się idealnie, nawilża jak mało który, chociaż nigdzie nie piszą o jego działaniu przeciwzmarszczkowym, pięknie uelastycznia skórę. No i cena jest bardzo przyzwoita
Jeszcze bardzo miło mi się używało Iwostinu z wit. C i E, ten jest bardziej tłusty i bardziej odżywczy, relacja ceny do jakości bardzo fajna tym bardziej że ja w Iwostin zaopatruje się na Allegro
Stary 2008-10-02, 19:59   #4426
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziczko ja pasjami uwielbiam Dermedic Hydrain 2. Ma treściwą zbitą konsystencje, ale wchłania się idealnie, nawilża jak mało który, chociaż nigdzie nie piszą o jego działaniu przeciwzmarszczkowym, pięknie uelastycznia skórę. No i cena jest bardzo przyzwoita
Jeszcze bardzo miło mi się używało Iwostinu z wit. C i E, ten jest bardziej tłusty i bardziej odżywczy, relacja ceny do jakości bardzo fajna tym bardziej że ja w Iwostin zaopatruje się na Allegro

Taiwo - też biorę pod uwagę Iwostin. Kocham Iwostin Chcę sobie kupić na dzień mojego ulubieńca, czyli Krem kojący na zaczerwienienia z filtrem spf 15. Czytałam na KWC o tym z witaminami E I C. Trochę się wystraszyłam bo dziewczyny piszą, że może zapychać, ale zdrugiej strony, mnie od roku nie zapycha nic Skóra z mieszanej/normalnej zrobiła mi się ściągnięta, odwodniona i podrażniona. Wpisuję go na listę

Co do Dermedica - zużyłam kilkanaście próbek różnych kremów ich firmy i niestety nie lubię ich konsystencji. Dziwnie mi się zachowywały na skórze - niby tłuste a zostawiały pudrową powłoczkę, mam wrażenie, że mi się twarz pociła pod nimi.

Taiwo, a używałaś może z Iwostinu kremu nawilżającego z serii Sensitia? Albo tego z serii Lipidia? Jeżeli tak, możesz skrobnąć parę słów?

Frank Zappa

Stary 2008-10-02, 20:08   #4427
Zuziunia
BAN stały

Ja od czasu do czasu używam Dolive i tyle, po kremie z Garniera który mnie zapchał mam jakieś uwstecznienie do kremów drogeryjnych.

Ostatnio patrzyłam skłąd Normaderma który ma likwidować niedoskonałości...taaaa
ale w składzie składniki zapychające....no co za bezsens

Miałam na jesień stosować effecklar k ale boje sie wysypu na buzi
Stary 2008-10-02, 20:15   #4428
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja od czasu do czasu używam Dolive i tyle, po kremie z Garniera który mnie zapchał mam jakieś uwstecznienie do kremów drogeryjnych.

Ostatnio patrzyłam skłąd Normaderma który ma likwidować niedoskonałości...taaaa
ale w składzie składniki zapychające....no co za bezsens

Miałam na jesień stosować effecklar k ale boje sie wysypu na buzi

Jestem zielona jeżeli chodzi o składniki w kremach, które odpowiadają za zapychanie bądź uczulenia czy podrażnienia. Chyba się dokształcę w innym dziale

Co do L'oreala i Garniera - odkąd wiem, że testują na zwierzętach świadomie ich nie kupuję. Tzn. wiem, że to trochę psu na budę, bo pod koncern L'oreala podchodzą inne firmy, których produkty być może mam w domu, a nie zdaję sobie sprawy. Używam tuszu z Max Factora - też testują. Jak znajdę coś lepszego pewnie odpuszczę.

Tak jak piszę - mój wybór marek jest pewnie za mały, ale postanowiłam, że chociaż zacznę świadomie od tych dwóch marek

Frank Zappa

Stary 2008-10-02, 20:19   #4429
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Taiwo - też biorę pod uwagę Iwostin. Kocham Iwostin Chcę sobie kupić na dzień mojego ulubieńca, czyli Krem kojący na zaczerwienienia z filtrem spf 15. Czytałam na KWC o tym z witaminami E I C. Trochę się wystraszyłam bo dziewczyny piszą, że może zapychać, ale zdrugiej strony, mnie od roku nie zapycha nic Skóra z mieszanej/normalnej zrobiła mi się ściągnięta, odwodniona i podrażniona. Wpisuję go na listę

Co do Dermedica - zużyłam kilkanaście próbek różnych kremów ich firmy i niestety nie lubię ich konsystencji. Dziwnie mi się zachowywały na skórze - niby tłuste a zostawiały pudrową powłoczkę, mam wrażenie, że mi się twarz pociła pod nimi.

Taiwo, a używałaś może z Iwostinu kremu nawilżającego z serii Sensitia? Albo tego z serii Lipidia? Jeżeli tak, możesz skrobnąć parę słów?
Madziczko, z tego co piszesz cere masz bardzo podobną do mojej. Ja co prawda pozbyłam totalnego odwodnienia, jakie nabawiłam się używając Myokine Vichy- dawno mnie żaden krem tak nie załatwił, po tygodniu używania miałam skóre jak szary papier ścierny, ale skłonność do przesuszania się to u mnie stan stały
Lipidii nie miałam, Sensitii zużyłam dwie próbki i dla mnie to był taki zwykły nawilżacz, bez rewelacji. Napewno ma lżejszą konsystencje niż ten z witaminami, ale jak na mój gust jest słabszy- tj. mniej spektakularnie nawilża i odżywia.
Jeszcze moge Ci polecić krem biolipidowy Calma z Ziaji, jako akcja ratunkowa dla ściągniętej, odwodnionej skóry- ma wstrętną konsystencje tłustej maści, wchłania się minimalnie, ale koi i uelastycznia skóre niesamowicie. Codziennie używałam jak walczyłam z wysuszeniem, teraz kłade go co kilka dni i jest git
Stary 2008-10-02, 20:24   #4430
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Taiwo - dziękuję

Kupię ten z Iwostinu C+E najprawdopodobniej Zmieszczę się może w 60- 70 zł i to za dwa kremy

Co do kremu biolipidowego z Ziaji - taak, jest rewelacyjny, ale poczekam z nim na noc, na jeszcze chłodniejszy czas

A jeżeli chodzi o Myokine - jakiś czas temu radziłam się tu Wizażanek, w sprawie uczulenia od kremu pod oczy. Moja przyjaciółka załatwiła się..... Myokine kremem pod oczy właśnie Dostała obrzęku, swędzenie, a na dolnej powiece zrobiła jej się sucha skorupka. Jakaś felerna ta seria...

Frank Zappa

Stary 2008-10-02, 20:25   #4431
Zuziunia
BAN stały

Ja nie znoszę kremów Vichy są beznadzieje ale La Roche-Posay są ok przyznam szczerze.
Avene tez mnie nie zachwyciły
Stary 2008-10-02, 20:34   #4432
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Miło mi to czytać Bardzo się cieszę, że Ci odpowiada. Ja ostatnio też się skusiłam podczas promocji w rossmanie - dwa w cenie jednego

Madziczko, co do treściwego kremu na noc to ja polecam kremy Weledy. Odkryłam je ostatnio i po zużyciu 4 mini opakowań stwierdzam, że krem irysowy i różany oraz olejek migdałowy są the best Kremy mają wprawdzie treściwą konsystencj ale pięknie nawilżają, wygładzają i napinają skórę. Tu --> klik można kupić mini opakowania po 10ml - w sam raz na wypróbowanie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
matko 1 Co to jest materpiece
Tusz L'oreala Rozterko
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:39   #4433
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Tymeno, kusicielko Przy tych kremach Weledy to już się kręcę któryś miesiąc Wprawdzie już chyba zdecydowałam, co kupię, ale krem Weledy to kolejna pozycja do zapisania w moim małyn notesiku I oczywiście do zapoznania się.

Krem Rożany?
A jeszcze jest krem różany z dr Hauschka - czy ktoś wie w jakiej on jest cenie?

Nie ma to jak pomoc na Wizażu

Strasznie kapryśna mi się cera zrobiła - ja tu już zamierzałam przystąpić do pielęgnacji przeciwzmarszczkowej, a tu zonk Od roku praktycznie jadę tylko na kremach aptecznych i liniach do cer wrażliwych bądź naczyńkowych. Kiedyś wcierała jak leci ( tzn. nie byle co) - ale nie było problemu. Teraz tragedia - większość kremów mnie po prostu szczypi.

Frank Zappa

Stary 2008-10-02, 20:41   #4434
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Tusz L'oreala Rozterko
A nie Max Factora?

edit: Poleciałam sprawdzić. Ja mam Masterpice MAX Max Factora.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:46   #4435
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
A nie Max Factora?

edit: Poleciałam sprawdzić. Ja mam Masterpice MAX Max Factora.

No oczywiście, Max Factor
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 20:46   #4436
Fenris
Czekam na Ragnarok

Moim zdaniem nieładne jest rzucanie się z takimi tekstami na koleżankę z forum, bo napisała o kimśtam jak tą osobę nazywa. Same się zachowałyście gorzej od niej, bo to jej sprawa kogo jak nazywa i czy jej zdaniem to odpowiednie czy nie.
Także popieram Zuziunię w 100%, też jak opisuję osoby jak np. nadzorczynię ostatnio w pracy to nie piszę o niej miło i to nie jest obgadywanie, a relacja.

Przyszła do mnie dzisiaj książka z wymiany, kolejna do mojej kolekcji tego autora "Szuańska ballada" Łysiaka
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 21:59   #4437
mskladaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Madziczko, co do treściwego kremu na noc to ja polecam kremy Weledy. Odkryłam je ostatnio i po zużyciu 4 mini opakowań stwierdzam, że krem irysowy i różany oraz olejek migdałowy są the best Kremy mają wprawdzie treściwą konsystencj ale pięknie nawilżają, wygładzają i napinają skórę. Tu --> klik można kupić mini opakowania po 10ml - w sam raz na wypróbowanie
A jednak polubilas irysowa Welede

Fenris, ale tu nie chodzilo (tylko) o obsmiewanie, ale o to, ze jedna z wizazanek mogla sie poczuc zle i niezrecznie...
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 22:06   #4438
ivanna
Zakorzenienie

tak więc byłam w Sephorze i owa zagadka tylko z kuponem działa :/ faktem jest że gazeta pani kosztuje 7,7zł (kupiłam a co!) ale dostałam zapakowaną próbkę angela i balsamu
Stary 2008-10-02, 22:15   #4439
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Fenris, ale tu nie chodzilo (tylko) o obsmiewanie, ale o to, ze jedna z wizazanek mogla sie poczuc zle i niezrecznie...
Nie ma powodu, ponieważ Zuziunia słowem o niej nie pisnęła.
Ale nieważne, nie chce mi się o tym pisać, poprostu nieładnie tak się zwracać do wizażanki.

Dzisiaj miałam wolne, ale mimo wszystko padam - spać mi się chce. Byłam na poprawie pazurków i prawie zasnęłam na stole Jutro i cały weekend praca :/

Jakby ktoś chciał to jutro jest Noc Zakupów w Magnolii - wszystko taniej, nasz sklep ma 20%.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 22:20   #4440
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Jakby ktoś chciał to jutro jest Noc Zakupów w Magnolii - wszystko taniej, nasz sklep ma 20%.
O!W jakich godzinach?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości