|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Tym razem Opole. Miał być Wrocław ale tam ciągle widzieli jakieś problemy. W Opolu miałam tylko specjalną rozmowę z dziekanem na podstawie której wystawił on zgodę na kontynuację studiów mechanicznych po moim kierunku Technologia Chemiczna.
Njalepsze jest to że zajęcia zaczynam o 7.30 a o tej godzinie to ja będe pod uczelnią ![]() ![]() Kina wiesz...coś może w tym być że po ślubie się ładnieje ![]() Ja idę dziś do fryzjera bo włosy zapuszczałam by dało się z nich coś sensownego upiąć a teraz mi tak smętnie zwisają strasząc resztkami cieniowania ![]() ![]() Ps. Coś mi se zepsuł edytor ![]() ![]()
#3662 |
Zadomowienie
|
towerek83 zabiłaś mnie swoją świeżością, delikatnością i subtelnością .... wyglądałaś przecudnie jak laleczka
soffera piękna relacja - Ty znów wyglądałaś jak wytworna dama w tej swojej pięknej sukni po prostu bosko. Powiem Wam tak bardzo nieskromnie ![]() A ja nadal próbuję się ogarnąc i jakoś tak mi ciężko ![]() ![]() Obiecuję, że dzisiaj wkleję zdjęcia albumu dla rodziców (dzasta chciała zobaczyć co nadziabana czekoladka po nocach wytworzyła ![]() ![]() Teraz lecę na pedicure i pogrzebać po ciuchlandach za jakimiś lnianymi spodniami i koszulami - w pozostałuch sklapach króluje kolekcja jesienno-zimowa i ciężko tam kupić coś na cejlońskie upały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta teoria o ładnieniu po ślubie to bardzo ciekawa ![]() ![]() a u fryzjera dzisiaj będzie ciachanie włosków? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziołszki
![]() Dzisiaj odzyskuję swojego laptopa więc wieczorem nie opędzicie się ode mnie ![]() na początek Toverku i Sofferko ślicznie wyglądałyście-wiedziałam że tak będzie-jeszcze raz wszystkiego co najlepsze moje Kochane ![]() Monia ![]() ![]() ![]() Dageciku dziękuję za wczoraj ![]() ![]() Dzastunia Kinusia ![]() Dzastuś Ty to jednak jesteś roztrwaniacz rodzinnej fortuny-pieniądze na pazury na co przechulałaś?? ![]() ![]() ![]() Kinuś-ślicznoto dalej toniesz w pracy-mam nadzieję że od poniedziałku będziesz mieć już luźniej ![]() Izuś szukam takich informacji bo mój instynkt macierzyński zdaje się jest na granicy wytrzymałości-bardzo chcę-chcemy by już Ktoś Maleńki zamieszkał pod serduchem ![]() a z rozwodami to fakt masz rację-najbardziej cierpią Dzieci kiedy Ich rodzice są nieodpowiedzialni... gratuluję studiów w Opolu-to także moje akademickie miasto ![]() i pochwal się fryzkiem Czekoladko mi koniecznie nazrywaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole, to Wroclaw sie nadaje. Ja tam tez 2 razy probowalam sie dostac na studia i mnie nie chcieli. Phi. Ich strata.... ![]() Sooofferko jestem pod wrazeniem. Pikne to wszystko bylo.... Az zaluje ze nie moglam tego zobaczyc na wlasne oczka... ![]() Kinia ja slyszalam ze kobieta przy mezczyznie pieknieje ![]() Czekoladko- Sri Lanka?...woooowwww. Przywiez mi herbatki, prosze ![]() Kodeinko super Ci widziec ![]() Lilus, nie jadem bo on przyjezdza tutaj i mamy sesje plenerwa ![]() ![]() Spotkalam dzis naszego kamermena... i bedziemy miec film i zdjecia albo w niedziele albo na tygodniu ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-03 o 09:08 Powód: bo Lilus pytaja o moj wyjazd na weekend |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |||
Zakorzenienie
|
sofferko superowa relacja. A jak prześlicznie wyglądaliście! Moje gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() czekoladko ja też tej herbatki poproszę ![]()
![]() |
#3667 |
Wtajemniczenie
|
Dagecik
![]() ![]() u mnie coś się pogoda psuje ale mam nadzieję że jutro i w niedzielę będzie cudacznie ![]() Aguniu ![]() mnie kusi wizyta u fryzjera żeby wycieniować górę włosów bo wtedy loki mam na maksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę, żeby fasolka jak najszybciej zagościła pod Twoim serduszkiem ![]() Cytat:
![]() oo super, że zdjęcia będziecie mieć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
Daget w sumie we Wrocławiu zniechęciły mnie panie z dziekanatu- zaczęly mi jakieś farmazony zasuwać że pewnie idę na wydział mechaniczny szukać męża itp. Były bardzo niemiłe, nie chciały mnie umówić na spotkanie z Dziekanem mimo iz miałam list od profesora Politechniki Wrocławskiej- mojego promotora który uzasadniał moje wstąpienie na tenże wydział. Dlatego odpuściłam.
Poza tym co za dużo to nie zdrowo ![]() ![]() Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mój TZ w tym roku się broni też a z następnym rokiem akademicim myśli o elektrotechnice (chodzi w sumie o zrobienie uprawnień budowlanych bo chce skoncentrować się na inteligentnych domach) Lilstar staranie się o dzidzie jest przyjemne zatem się nie oszczędzajcie ![]() ![]() Co do rozwodów...właśnie sie dowiedziałam że moja kumpela wniosła pozew- po 3 latach małżeństwa , 11 latach bycia razem... Poznała Wielką Miłość w pociągu relacji Opole- Wrocław. Hmmm dobrze że chociaż dzieci nie mieli. Zal mi jej męża- wspaniały facet, który dbał o nią mocno i spełniał każdą zachciankę... Lipa jakaś totalna Czekoladko jak mozna to i dkla mnie kilka listków- z samego czubka krzaczka ![]()
#3670 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() o jaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a z tym stażem, to już możecie planować pierwszą rocznicę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kupiłam sobie tylko bluzkę i golfik ![]() ![]() Sofferko - zdjęcia śliczne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zlitował ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Wtajemniczenie
|
Toverku i Sofferko byłyście piękne !
Izazusia - magisterka będzie na pewno bombowa i nie będziesz nikogo rozczarowywać ![]() Czekoladko ja też chcę tej herbatki ![]() Wszsytkim mnóstwo buziaków PS. Im bliżej ślubu to czas przyspiesza czy tylko mi się tak wydaje?????
![]() |
#3673 |
Wtajemniczenie
|
Oj przyspiesza i to odrzutowo
![]() Czasem się zastanawiam gdzie ja zgubiłam czas ![]() Ale na nudnych wykładach pewnie będzie ciągnął się niemiłosiernie zatem się wyrówna ![]()
#3674 | |
Rozeznanie
|
Cześć Baboczki kochane
![]() Cytat:
![]() dziewczyny naprawde nie mam czasu teraz do tego co wejde na wizaz i zaczynam nadrabiac to wpada maz i mruga czarujaco rzesami ze to cos waznego i musi wejsc na sekunde na kompa... i tak konczy sie moj wolny czas na wizaz... do tego ten pierunski sklep daje nam w kosc... myslalam ze zamkniecie go bedzie trwalo jeden dzien... ale niestey otwarcie sklepu to pikus w porownaniu z zamknieciem... urzedy nie pomagaja w tym WOGOLE to tego odzwyczajam moj nos od kropelek do nosa i mowie jak kaczka bo mam zatkany... potwornie gra mi to na nerwach... tak to jest jak przy katarku 2 lata temu zaczelam kropic nos sie tak uzaleznil ze sam bez kataru sie zatykal a kropelki dzilajac obkurczajaco zmniejszaly obrzek i przez 2 godzinki moglam oddychac... teraz koniec z tymi udogodnieniami ![]() Z mezem mieszka nam sie rewelacyjnie... polecam wszystkim ![]() niestey albo stety latwiej jest o bobaska bo mozna zawsze i wszedzie bez obaw ze mama albo co gorsza tatus wejdzie do pokoju pod pretekstem np zepsutego radia... ![]() Zdjec slubnych i kasety jeszcze nie mam... slub bym 23 sierpnia ![]() Jak tylko od fotografa cos bedzie to dam znac (jak bedzie co pokazywac ![]() Dobra lecem na zakupki bo dzisiaj ja gotuje (zalewajeczke-mmmm uwielbiam ![]() ![]() Buziole ![]() PS. Kasica - EGIPT - mmmmm ![]() ![]()
![]() |
#3675 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zaraz będziemy mieć gości - moja słodziutka chrześniaczka przyjeżdża ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Rozeznanie
|
[quote=Milibili;9154277]
soffera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEKUJE
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jako osoba stojąca po drugiej strony katedry pragnę się oburzyć na sformułowanie o nudnych wykładach ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, żegnam się z Wami do jutra. Jadę do Krakowa do kumpeli. Miłego weekenda i bądźcie grzeczne!
![]()
#3679 |
Wtajemniczenie
|
Narazie Aguniu
![]() Katarzinka wykłady jak to wykłady... Po drugiej stronie katedry wykładowca też się nudzi ![]() ![]() Co będzie to będzie- sama sobie taki los zgotowałam ![]() Agaciątko witamy serdecznie ![]() ![]() ![]() Co do potomstwa- fakt warunki sprzyjające ![]() A mój fryzjer przesunięty na poniedziałek- kobiety w piątki robią się na bóstwo przed zbliżającym się weekendem i dla mnie nie starczyło miejsca ![]()
![]() |
#3680 |
Zadomowienie
|
Monai, Kina, Izazusia, Kodeina, Czekoladka, Liluś, Daget, Agunia, Dzasta, Katarzinka - dziękuję
![]() Wiinii opowiedz jak się ślub! Toverek chcemy relacji ![]() Oj nie tylko ja zaczynam powtórną przygodę ze studiami - choć wolałabym spędzać weekendy w objęciach męża to i tak postanowiłam ubiegać się o tytuł magistra, 2 lata zlęcą szybko ![]() ![]() Dziś szykuje się małe spotkanie z moimi rodzicami, szykujemy mieszkanko, mężuś lata ze ściereczką - wtedy jest mega seksowny ![]() Jacie, już mija tydzień od naszego ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |||||
Rozeznanie
|
Dzin dybry
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do pięknienia przy mężu, to ja zawsze przy M wyzbywałam się kompleksów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izazusia jesteś super ambitną, zdolną i mądrą osóbką, wierzymy w Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekoladko podzielam Twoje nieskromne zdanie, czekam na albumy i strasznie zazdroszczę wyjazdu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja siedzę samiuteńka do 22 znowu... ale mam co robić ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie nas czyms znowu zaskoczy ![]() oooo mam ten sam problem, jakby numeracje 38 wycofali z rynku butow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiiniii a gdzie relacja???? Ociagasz sie Kochanienka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeśli chodzi o wyzbywanie się kompleksów, to masz rację, że tak jest, ja jak idę gdzieś z mężem to czuję się piękna i nie muszę się nawet malować,a gdy jestem sama, to wolę mieć na sobie makijaż, bo wtedy czuję się pewniej, dziwne to jakieś ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3684 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam płytkę ze zdjęciami ale jak na złość mój dvd rom nie chce się otworzyc. O masakra- próbuję próbuję i nic
![]() Mąż będzie miał zajęcie na dzień- w końcu nie od parady wzięłam sobie informatyka!!! Kurcze...Mój komputer odwala jakieś akcje, dziś się przy mnie w sklepie kasa zacięła...Mam nadzieję że moja zła energia nie wraca...Grr Kinus patrząc na Twoje zdjęcia z sesji zastanawiam się skąd w Tobie uczucie niepewności...To samo się tyczy monai!!!
#3685 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Witam Wam moje kochane
![]() ja dziś zakatarzona i dodatkowo z bolącym gardłem (oby nie było gorzej) Po malutko Was podczytuje i postaram się coś napisać, ale znając życie to jak dkończę pisać to będzie czas wyjścia z pracy a Wy w tym czasie dwa razy tyle (albo więcej ![]() dzasta110 - i jak tam Twój mąż i jego oczko? Co mu lakarze powiedzieli? Mój tata jest okulistą i kiedys jak pracował w szpitalu to opowiadał takie rzeczy (o przypadkach w których ludzie "kaleczyli" oczy), że teraz bardzo uważam na to co się wokół dzieje i wypatruje zagrożeń, które mogłyby im zaszkodzić. Do tej pory pamiętam opowieść jak to brat siostrze wydłubał oko śrubokrętem! ![]() O oczy trzeba bardzo dbać, bo nowych nie dostaniemy ![]() Cytat:
Bardzo pomysłowe prezenty dostaliście ... i ten szampan - pyszotka ... mniam, mniam ![]() No i jeszcze raz wszystkiego dobrego ![]() Cytat:
I gratuluje rozpoczęcia studiów i życze powodzenia ![]() Cytat:
Ja miałam welona na włosach i bardzo się bałam, żeby mi przez to włoski nie powychodziły i fryzurka sięnie popsuła. Na szczęście wszystko dobrze się trzymało, a pare włosków które niesfornie się wysunęły wyglądało dobrze. Przy luźnejszym upięciu możesz mieć problem z fryzurkę jak zdejmiesz welon (szczególnie że piszesz że masz cięzki włosy) ... takie jest moje zdanie ale zrobisz jak uważasz ![]() Cytat:
Cytat:
Koleżanka poleciła mi dobrego ginekologa i będę musiała się z nim umówic, porobić badania i pewnie zaczniemy starania ... trochę się tego boję bo w moim wieku już nie jest to takie proste, tyle par ma problemy z poczęciem maluszka. Rozwód to bardzo przykra sprawa - szczególnie odczuwają to dzieci. Mój brat cioteczny jest po rozwodzie, ja jestem chrzestną jego syna i powiem Wam że dla mnie to też jest cięzka sprawa, bo brat z byłą żona nie są w dobrych stosunkach, i ona w gruncie rzeczy mocno ogranicza dziecku kontakty z nasz rodziną i przez to mam z nim bardzo słaby kontakt i czuję że go zaniedbuję ale nie jestem w stanie nic na to poradzić. Toverku ![]() ![]() Wszystkiego dobrego ![]() Cytat:
![]() Ja ze swoich nie jestem zadowolona, wiec z większą chęcią ogladam Wasze. Dużo zdrówka dla mężusia ![]() Cytat:
![]() To był mój pierwszy, własny duży sprzęt AGD, przy montazu pilnowałam żeby nic złego się jej nie stało a potem ciągle do niej zalądałam :P teraz mi troche już przeszło. Cytat:
![]() Cytat:
Pozazdrościć takiej fotografki ... ciekawa bardzo jestem tyh jej zdjęć. Kodeinki fotograf też dawał ich zdjęcia na konkurs. Cytat:
Cytat:
![]() Piękniaście Wam się wszystko ułożyło. Podziwiam za cierpliwość w dopracowywaniu tych wszystkich szczegółów - mi moje plany wogóle niepowychodziły - może dlatego, ze byłam z tym wszystkim sama ![]() Życzę wszystkeigo dobrego i oby wszystko w życiu Wam tak wychodziło jak w dniu ślubu i żebyście nie zapominali o tych drobiazgach, bo one tworzą całość i dodają uroku/blasku naszemu życiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skończyłam ... ciekawa jestem ile w miedzyczasie naskrobałyście (w pewnym momencie nie miałam już czasu na aktualizację) Pozdrowionka ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Wtajemniczenie
|
Ja powiem tylko tyle że zdaję sobie sprawę z własnych niedoróbek cielesnych no i się z nimi pogodziłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale co prawda to prawda- człowiek kochany pięknieje. A mój szwagier choć przystojny wcale nie robi na mnie wrażenia bo znam jego paskudny charakter ![]()
![]() |
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak juz o tym mowimy to moj Sakrb wlasnie mi napisal ze w pracy w jego dziale sa zbulwersowani, bo jakas para sie ostatnio pobrala i tydzien po slubie facet ja zostawil.... a ona sie spodziewa dziecka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() secundo-ahahahahahh ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I dziękuję za miłe słowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hihihihi jutro jedziemy po proszek ![]() trzymam kciuki za zdrówko i pozytywne wyniki u gina Madziaczku ![]() Cytat:
![]() ![]() lalalalal w październiku otworzą trzy ostatnie stacje metra i będziemy mieli bliziutko najbliższej stacji ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Wtajemniczenie
|
no nie-jak ja mam tyle papierów to tu aż huczy od rozmów
![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.