Panny Młode 2009 cz. V - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-03, 12:56   #3751
jupik
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
zapewniam, że drożdżaki mniej uciążliwe i pobyły ze dwa miesiące. no i na ich ślub nie trzeb potem zbierać pieniędzy.
no tak, moje drożdżaki slubu nie wezmą, ale na ewentualny ślubmojego potomka też niekoniecznie będę musiała wydać kasę, jak będzie syn to luuuzik ale z drugiej strony, drożdżaki są uleczalne, a potmostwo nie, co gorsza to ono może takie drożdżaki złapać... i zamyka się pętla absurdu

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 12:58   #3752
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
no tak, moje drożdżaki slubu nie wezmą, ale na ewentualny ślubmojego potomka też niekoniecznie będę musiała wydać kasę, jak będzie syn to luuuzik ale z drugiej strony, drożdżaki są uleczalne, a potmostwo nie, co gorsza to ono może takie drożdżaki złapać... i zamyka się pętla absurdu
włąśnie podsunęłaś mi teraz do rozmowy wizażowej...
gdybyście zaszły w ciążę, to czy odwołałybyście ślub czy szły z brzuszkiem?

ps.dziś w nocy przpomniał mi się podpis, który masz pod wypowiedziami.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:00   #3753
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze jest jedna mozliwość

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:01   #3754
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jeszcze jest jedna mozliwość
?

Stary 2008-10-03, 13:02   #3755
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny ładne sukienki pokazujecie
Kasiaher- ja bym Ci nie radziła wracać do niego- facet Cię uderzył i juz samo to wystarczy żeby się od niego trzymac z daleka a jakby tego było mało- nie odzywa się od kilku dni!!! To nie ejst jakaś tam kłótnia, żeby to przeczekać, on od razu powinien był przyjść z koszem kwiatów i błagać o wybaczenie (przy czym i tak na nie nie zasługuje...) a ten człowiek nie czuje widac żadnej skruchy i poczucia winy!
Zrobisz co zechcesz, ale jesli do niego wrócisz, to na pewno juz niedługo tego pożałujesz.
No ja wiem o czym wszystkie mówicie. Tylko jestem ciekawa czy każda z was taką decyzję by podjeła będąc na moim miejscu. Mając na uwadze to że: go bardzo, bardzo Kocham że wiele rzeczy już razem prześliśmy przez te ponad 6 lat. Że za ponad 8 m-cy ślub. I to była pierwsza taka sutacja , a do tej pory było OK, i był najważniejszą osobą w moim życiu.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:04   #3756
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
No ja wiem o czym wszystkie mówicie. Tylko jestem ciekawa czy każda z was taką decyzję by podjeła będąc na moim miejscu. Mając na uwadze to że: go bardzo, bardzo Kocham że wiele rzeczy już razem prześliśmy przez te ponad 6 lat. Że za ponad 8 m-cy ślub. I to była pierwsza taka sutacja , a do tej pory było OK, i był najważniejszą osobą w moim życiu.
wiesz co, ja może i by spróbowałą z nim byc ale slub bym na pewno odwołała na jakies 2 lata by zobaczyc czy na prawde żałuje wiem, że to co zrobił jest okropne, ale wiesz, ja bym chyba walczyła, ale pod zadnym pozorem nie wyciagnełabym 1 reki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:07   #3757
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiesz co, ja może i by spróbowałą z nim byc ale slub bym na pewno odwołała na jakies 2 lata by zobaczyc czy na prawde żałuje wiem, że to co zrobił jest okropne, ale wiesz, ja bym chyba walczyła, ale pod zadnym pozorem nie wyciagnełabym 1 reki
kiedy przechodzi złość i żal zaczyna się myślenie, ale nie rozumem tylko sercem
Stary 2008-10-03, 13:11   #3758
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Na pewno byloby mi bardzo bardzo trudno przekreslic tyle wspolnie spedzonych lat, na pewno mialabym watpliwosci i nie wiedzialabym co mam robic. Serce mowiloby mi jedno, a rozum drugie. Takze doskonale Cie rozumiem, ze nie jest Ci latwo i myslisz o tym, ze moze powinnas dac mu szanse. Na szczescie nie jestem na Twoim miejscu i nie musze podejmowac decyzji. Nie wiem czy jakbym znalazla sie w takiej sytuacji to czy wygraloby serce czy rozum ale na pewno z racjonalnego punktu widzenia nie powinnas do niego wracac. Nie wiem czy tak wlasnie zrobilabym na Twoim miejscu, ale na pewno to jest sluszne rozwiazanie. W ogole wydaje mi sie (tak jak juz wspomnialy dziewczyny), ze jakby mu zalezalo to na 2 dzien by przyszedl na kolanach z kwiatami blagac o wybaczenie. Wtedy moooze moooze zastanowilabym sie nad szansa dla niego. A on co? on sie w ogole nie odzywa ;/
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:12   #3759
jupik
Rozeznanie

Cytat:

ps.dziś w nocy przpomniał mi się podpis, który masz pod wypowiedziami.
Co do pytania- zalezy w którym miesiącu, tak do 6 miesiąca to bym brała ślub, ale dalej to bym wolała przesunąć na "po".
co do mojego podpisu- czyż to nie najprawdziwsza prawda? tyle radości a usmiechać się nie trzeba ani razu choć seks na wesoło też jest super... a skąd takie rozważania w nocy??

Cytat:
ja bym na pewno odeszła, bo bym się bała zostać z kimś, kto mnie uderzył- za dużo słyszałam historii o tym, jak facet obiecywał kobiecie, że to się nie powtórzy i jaki był ciag dalszy. A nie znam żadnego przypadku, by ktoś uderzył jeden jedyny raz.
A po drugie juz nigdy bym nie potrafiła uwierzyć, że taki mężczyzna mnie naprawdę kocha, więc nie potrafiłabym mu przysięgać przed ołtarzem i przyjąć jego przysięgi.
A na koniec- jakby coś takiego mi się przydarzyło, to uznałabym to za ostrzeżenie od losu, Boga czy jakkolwiek to nazwać. I znak, że to nie ten facet. I tyle.

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:15   #3760
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Co do pytania- zalezy w którym miesiącu, tak do 6 miesiąca to bym brała ślub, ale dalej to bym wolała przesunąć na "po".
co do mojego podpisu- czyż to nie najprawdziwsza prawda? tyle radości a usmiechać się nie trzeba ani razu choć seks na wesoło też jest super... a skąd takie rozważania w nocy??
w skrócie: tak jakoś TŻ na mnie spojrzał i mi się przypomniało i... wtedy się uśmiechnęłam.

aaaa! przez przypadek usunęłam subskrybcję tego wątku!

Stary 2008-10-03, 13:42   #3761
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Któras z Was podawala tu kiedys linki do jakis stron z ornamentami? ma ktoras z Was moze je na dysku?? bo ja wlasnie zbieram materialy do albumu
Stary 2008-10-03, 14:00   #3762
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
tak szybko chrzciny?
no ale potem zdjęcia jakieś chyba pokażesz,co...?
No własnie tez mi się wydaje że szybko, ale moja mama mówi,że ja tez miałam tak szybko

Cytat:
ja bym przesuneła ślub ale tak by był jak najszybciej (np. teraz nie byłoby chyba problemu np. na listopad przesunąc albo nawet początek grudnia, bo to nie jest 'sezon' na śluby. Własnie teraz moja koleżanka w 2 miesiące przed ślubem wszystko załatwiła na listopad.)

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Któras z Was podawala tu kiedys linki do jakis stron z ornamentami? ma ktoras z Was moze je na dysku?? bo ja wlasnie zbieram materialy do albumu
Ja mam jakieś które dziewczyny tu wklejały:
http://www.twojewnetrze.com.pl/index...lejka-flora-89
http://www.szabloneria.pl/index.php?...ny-malarskie,2
to sa w sumie szablony ale sa tam też właśnie takie ornamentowe

kasiaher myśle, ze każda z nas (lub większość) miałaby podobne do Twoich rozterki, w końcu nie da się przekreślić tak sobie o 6 lat razem. Nawet jeśli Twój Tż zawsze czekał z przeprosinami na to aż Ci przejdzie to myśle, że TA sytuacja jest wyjątkowa i on powinien błagać Cię nie czekając na Twój ruch, a jednak tego nie robi... a rodzice, pytałaś co powiedzieliby gdybyś chciala do niego wrócić?
Stary 2008-10-03, 14:03   #3763
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynkiale ze mnie spioch wstalam dzis o 11.30
Cytat:
hm...staram cie sie zrozumiec i wiem, ze napewno nie jest ci latwo a tak dlugo juz wytrzymalasnapewno kazda z nas miala by takie dylematy, ale ja napewno bym nie wrocila po takim czymskazdego dnia bym sie zastanawial czy tz mnie naprawde kocha, dlaczego to robil, przy jakiej kolwiek sprzeczce tylko bym czekala na to az podniesie reke-tzn chodzi mi o to ze bym sie tego obawiala nio przede wszytskim za kazdym raem bym mu to wypominala tak czy inaczej nie mialoby sensu byc spowrotem razem bo chyba z kazdym dniem tylko bysmy sie meczyli..
ale to twoja decyzja sama musisz ja podjac ..my mozemy ci tylko przedsawic nasz punkt widzenia- wkoncu to nie my z nim bedziemy...ale zawsze bedziemy z Toba

nio a ja sie wczoraj znowu pozarlam z tzem...ehh ale normalnie to tak jakos na niego zadzialalo, ze nie spal chyba do4 rano a oo 7 do pracy wstawal...niestety rozwiazuja firme w ktoerj pracuje nio i od pon musi szykac nowej pracy..tylko moj tezus jakos motywacje wczoraj starcil do zycia...i najlepiej chcialby wrocic do pl bo tutaj przed swietami to nie latwo o prace mimo jego kwalifikacji, doswiadczenia i super jezyka..nio tylko, ze ja na razie nie chce wracac i tu pojawia sie problem kurcze mam nadzieje, ze jakos nam sie to ulozy trzyjacie kciuki dziewczynki...

poprzegladalam chyba z 40 stron z sukniami slubnymi i nijak nie oge znalezc takiej dla siebie normalnie katastrofa a czasu coraz mniej ehh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 14:05   #3764
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
aaa a wogóle to szwagierka TŻ'ta urodziła przedwczoraj córeczke za tydzień idziemy na chrzciny i poraz 2 w życiu (od czasu jak 3,5 roku jestem z TŻ'tem) będe mogła zobaczyć cale jego rodzeństwo (jest ich z TŻ 6) wszystkich razem
Ledwo się dziecko urodziło i już za tydzień chrzciny,co tak szybko?? No,chyba że chcą mieć już to z głowy.Najczęściej chrzczą tak szybko,kiedy dziecko się urodzi i jego stan jest krytyczny np.

Cytat:
Mam wrażenie,że oczekujesz odpowiedzi,że jeśli go tak bardzo,bardzo kochasz to mu wybacz i bądzcie razem,pobierzcie się i bądzcie szczęśliwi. Czasami warto kierowac się rozumem,a nie tylko serduszkiem. A co bym na twoim miejscu zrobiła,miałabym mętlik w głowie napewno i chyba odwołałabym ślub.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 14:22   #3765
MAGiALENA
Zakorzenienie

tak sobie siedzę w tej pracy i jakoś mi dziś smutno...
miałam nadzieję, że dzisiejszy wieczór też spędzę z TŻ, a tu on w "pracy" na drugą zmianę. potem pomyslałam, że skoro będę w domu, to z Wami popiszę, a tu mama coś chce żeby jej pomagać.

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2008-10-03 o 14:53
Stary 2008-10-03, 14:26   #3766
kasiaher
Wtajemniczenie

Zawsze łatwiej powiedzieć niż zrobić.

Jak mama powiedziała wczoraj że idzie dzisiaj wszystko odwołać , to powiedziałam najpierw " TAK zrób to" , a potem po 5min. " Nie, poczekaj daj mi jeszcze trochę czasu muszę jeszcze to przemyśleć..."

Mimo wszystko ( nie patarząc się na nic) to chyba najdłużej od 6 lat jak się z nim nie widziałam. Cud że wytrzymałam tyle
Stary 2008-10-03, 14:40   #3767
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie tez mi się wydaje że szybko, ale moja mama mówi,że ja tez miałam tak szybko

ja bym przesuneła ślub ale tak by był jak najszybciej (np. teraz nie byłoby chyba problemu np. na listopad przesunąc albo nawet początek grudnia, bo to nie jest 'sezon' na śluby. Własnie teraz moja koleżanka w 2 miesiące przed ślubem wszystko załatwiła na listopad.)

Ja mam jakieś które dziewczyny tu wklejały:
http://www.twojewnetrze.com.pl/index...lejka-flora-89
http://www.szabloneria.pl/index.php?...ny-malarskie,2
to sa w sumie szablony ale sa tam też właśnie takie ornamentowe

kasiaher myśle, ze każda z nas (lub większość) miałaby podobne do Twoich rozterki, w końcu nie da się przekreślić tak sobie o 6 lat razem. Nawet jeśli Twój Tż zawsze czekał z przeprosinami na to aż Ci przejdzie to myśle, że TA sytuacja jest wyjątkowa i on powinien błagać Cię nie czekając na Twój ruch, a jednak tego nie robi... a rodzice, pytałaś co powiedzieliby gdybyś chciala do niego wrócić?
wielkie dzieki
Stary 2008-10-03, 14:50   #3768
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher ech

Ja się żegnam moje Panie z wami na dni sztuk 1
jade do mamuśki odwieźć psa bo się stęskniła. A Tż już od wczoraj przeżywa że psa odwoże, bo się przywiązał. ihih Ja bym nawet nie odwoziła, ale na dłuższą metę angażowanie teściów do wyprowadzenia psa, jak jesteśmy w pracy byłoby męczące dla nich.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 14:53   #3769
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, rysunek całkiem fajnie wyszedł! Może też się nad takim czyms zastanowię na naszą 4 rocznicę...

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Lech wygrał jupi !! KOLEJORZ !
Oj, piękny mecz! Emocje do końca Wmarzony scenariusz Tuż przed strzeleniem bramki na 4:2 pomyślałam sobie: "O kurczę, ale by było fajnie gdyby teraz strzelili!"

Cytat:
(...)
(...)
O jejku, ja nie wiem co bym zrobiła... Chyba bym przesunęła slub na jak najszybciej, jakby sie nie dał, to wzięłabym cywilny, a kościelny tak jak było ustalone...

sas, trzymam kciuki, żeby Wam sie wszystko poukładało

kasiaher, cięęęęężka sytuacja... Cały czas, od momentu, gdy napisałaś o tym, co sie stało, zastanawiam sie co ja bym zrobiła... Czytam kolejne Twoje posty i nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji w naszym związku. Myślę o nas i nie mogę sobie wyobrazić przekreślenia tylu wspólnych chwil... Nie wiem czy Twój TŻ kiedykolwiek już zachował się w podobny sposób... Jeśli tak, to nie miej złudzeń, że teraz wszystko nagle się zmieni... Jeśli to jego "pierwszy raz"... Nie wiem, nie wiem... Jeśli bym go tak bardzo kochała wciąż, to może i spróbowałabym z nim pogadać, wysłuchac go... Ale cały problem rozbija się o to, że on nie wykazuje skruchy... Mojego TŻa po takiej sytuacji zabiłyby wyrzuty sumienia...
No po prsotu nie potrafię sobie tego wyobrazić u nas, bo wiem, że TŻ w życiu by się tak nie zachował...

kliwia, pa pa
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 14:55   #3770
MAGiALENA
Zakorzenienie

kliwia czyli w niedzielę Cię "zobaczymy"?

Stary 2008-10-03, 14:57   #3771
kliwia
Zakorzenienie

w niedzielę, albo w sopbote wieczorem

aa odpowieadając na pytanie o brzuszek i ślub [bo mi wyleciało] to gdybym teraz zaszła w ciążę, to zdążyłabym przed ślubem urodzić. A gdyby nie, to cóż. Chyba bym nie mogła odwołać. restauracja, dodatkowe koszty, i moje marzenie. no i dzidziuś od razu miałby nazwisko ojca bezproblemowo
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:02   #3772
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
aa odpowieadając na pytanie o brzuszek i ślub [bo mi wyleciało] to gdybym teraz zaszła w ciążę, to zdążyłabym przed ślubem urodzić. A gdyby nie, to cóż. Chyba bym nie mogła odwołać. restauracja, dodatkowe koszty, i moje marzenie. no i dzidziuś od razu miałby nazwisko ojca bezproblemowo
ja tak Was pytam, bo zdaliśmy sobie sprawę, że 06.10.2008 roku do naszego ślubu wybije 8 miesięcy. no i w związku z tym myśleliśmy co by było gdyby.

Stary 2008-10-03, 15:03   #3773
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Byłam już w salonach w swoim mieście. Są raptem 3 , małe saloniki (z czego jeden to komis).
Strasznie mały wybór i w dodatku brak takich modeli jakie mi się podobają...
chyba będę po prostu chodziła sama i zrobię listę modeli, które mi najbardziej pasują i potem poproszę mamę o przyjazd tutaj i z nią pomierzę te wybrane modele...
myślę, że zaproszenie mamy na przymiarki do dobry pomysł, ja też nie mam bliskich koleżanek w mieście, w którym mieszkam i już dawno zapowiedziałam mamie, że będzie musiała zrobić sobie wycieczkę do mnie i mi potowarzyszyć

Cytat:
A ja w środe jade mierzyć suknie do: http://www.fasson.pl/
zakochałam się w 'Kalcyt' i 'Galena' więc wklejam,
mi się zdecydowanie bardziej podoba galena, tylko trzeba mieć fajną figurkę żeby tę sukienkę ładnie wypełnić, bo na tej modelce jakoś tak dziwnie wisi

Cytat:
To nie jest łatwa decyzja, wiem bo kilka razy sama wyciągałam rękę do facetów, którzy nie byli zupełnie tego warci... wiem jak się wtedy człowiek czuje... jak chce napisać choćby głupiego smsa albo zadzwonić tylko po to żeby usłyszeć "halo" w słuchawce Mimo to w 100% zgadzam się z dziewczynami, na prawdę z tego co piszesz, ten człowiek zachowuje się kompletnie absurdalnie, on powinien na rzęsach stawać żebyś chociaż zechciała spojrzeć na niego po czymś takim a wygląda na to, że on nawet za bardzo nie żałuje tego co zrobił. Wiesz... może się tak zdarzyć, że ktoś zachowa się w sytuacji stresowej tak, jakby w życiu nie przypuszczał, że może postąpić - np. uderzając kogoś... no ale po tym powinna przyjść chwila refleksji, żalu no i przede wszystkim chęci naprawienia tego co się zrobiło i to za wszelką cenę. Zupełny brak kontaktu, głupiego słowa "przepraszam" choćby wysłanego smsem to już jest dla mnie bardzo niepokojący objaw, bo świadczy albo o tym, że on nie żałuje tego, że Cię uderzył i uważa, że to Ty strzeliłaś jakiegoś focha i w ogóle o co chodzi... albo jest mu tak po prostu wygodniej... być może nie do końca jego uczucia były takie jak się Tobie wydawało i ta sytuacja w sumie jest mu na rękę.
Życzę Ci żebyś jednak jakoś przetrwała ten trudny okres i żeby wszystko dobrze się ułożyło

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:04   #3774
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
kasiaher, cięęęęężka sytuacja... Cały czas, od momentu, gdy napisałaś o tym, co sie stało, zastanawiam sie co ja bym zrobiła... Czytam kolejne Twoje posty i nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji w naszym związku. Myślę o nas i nie mogę sobie wyobrazić przekreślenia tylu wspólnych chwil... Nie wiem czy Twój TŻ kiedykolwiek już zachował się w podobny sposób... Jeśli tak, to nie miej złudzeń, że teraz wszystko nagle się zmieni... Jeśli to jego "pierwszy raz"... Nie wiem, nie wiem... Jeśli bym go tak bardzo kochała wciąż, to może i spróbowałabym z nim pogadać, wysłuchac go... Ale cały problem rozbija się o to, że on nie wykazuje skruchy... Mojego TŻa po takiej sytuacji zabiłyby wyrzuty sumienia...
No po prsotu nie potrafię sobie tego wyobrazić u nas, bo wiem, że TŻ w życiu by się tak nie zachował...
Ja jestem zupełnie zakręcona, sama nie wiem co mam robić mam mętlik w głowie. Ale obiecałam sobie nie będę jak dotej pory dawała mu znać że mi przeszło. Zresztą sama nie wiem .... jejku.....
Stary 2008-10-03, 15:06   #3775
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
(...)
To nie jest łatwa decyzja, wiem bo kilka razy sama wyciągałam rękę do facetów, którzy nie byli zupełnie tego warci... wiem jak się wtedy człowiek czuje... jak chce napisać choćby głupiego smsa albo zadzwonić tylko po to żeby usłyszeć "halo" w słuchawce Mimo to w 100% zgadzam się z dziewczynami, na prawdę z tego co piszesz, ten człowiek zachowuje się kompletnie absurdalnie, on powinien na rzęsach stawać żebyś chociaż zechciała spojrzeć na niego po czymś takim a wygląda na to, że on nawet za bardzo nie żałuje tego co zrobił. Wiesz... może się tak zdarzyć, że ktoś zachowa się w sytuacji stresowej tak, jakby w życiu nie przypuszczał, że może postąpić - np. uderzając kogoś... no ale po tym powinna przyjść chwila refleksji, żalu no i przede wszystkim chęci naprawienia tego co się zrobiło i to za wszelką cenę. Zupełny brak kontaktu, głupiego słowa "przepraszam" choćby wysłanego smsem to już jest dla mnie bardzo niepokojący objaw, bo świadczy albo o tym, że on nie żałuje tego, że Cię uderzył i uważa, że to Ty strzeliłaś jakiegoś focha i w ogóle o co chodzi... albo jest mu tak po prostu wygodniej... być może nie do końca jego uczucia były takie jak się Tobie wydawało i ta sytuacja w sumie jest mu na rękę.
Życzę Ci żebyś jednak jakoś przetrwała ten trudny okres i żeby wszystko dobrze się ułożyło
Całkowicie zgadzam się z pogrubionymi słowami
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:08   #3776
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aaa to jest ten rysunek ktory dalam tz na rocznice - ale juz jest w antyramie i na srodku jest cien z aparatu wiec sorki
Załącznik 1781687
fajnie wyszło podoba mi się może i ja coś takiego dla Tż zrobię

Cytat:
dziewczynki powiedzcie mi jaka byłaby wasza opinia jak bym powiedziała że chcem z nim być....
to jest tylko i wyłącznie twoja decyzja, ale ja chyba bym nie potrafiła tego zapomnieć, za każdym razem bałabym się żeby się to nie zdarzyło po raz kolejny i z pewnością bym mu tę sytuację wypominała, a na takim podłożu nie ma chyba szans tworzyć szczęśliwego związku.

Cytat:
aaa a wogóle to szwagierka TŻ'ta urodziła przedwczoraj córeczke za tydzień idziemy na chrzciny i poraz 2 w życiu (od czasu jak 3,5 roku jestem z TŻ'tem) będe mogła zobaczyć cale jego rodzeństwo (jest ich z TŻ 6) wszystkich razem
super ja czekam aż moja przyjaciółka urodzi maleństwo na początku lutego ma termin normalnie fajnie będzie tak raz na jakiś czas się takim maluszkiem zająć

Cytat:
zależy jak bym znosiła ciążę i w którym miesiącu była, bo jeśli już w zaawansowanej ciąży to chciałabym przełożyć, szkoda by było gdybym nie mogła się wyszaleć na własnym weselu Jeśli natomiast na początku i zdrowie by mi dopisywało to dlaczego nie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nio a ja sie wczoraj znowu pozarlam z tzem...ehh ale normalnie to tak jakos na niego zadzialalo, ze nie spal chyba do4 rano a oo 7 do pracy wstawal...niestety rozwiazuja firme w ktoerj pracuje nio i od pon musi szykac nowej pracy..tylko moj tezus jakos motywacje wczoraj starcil do zycia...i najlepiej chcialby wrocic do pl bo tutaj przed swietami to nie latwo o prace mimo jego kwalifikacji, doswiadczenia i super jezyka..nio tylko, ze ja na razie nie chce wracac i tu pojawia sie problem kurcze mam nadzieje, ze jakos nam sie to ulozy trzyjacie kciuki dziewczynki...

poprzegladalam chyba z 40 stron z sukniami slubnymi i nijak nie oge znalezc takiej dla siebie normalnie katastrofa a czasu coraz mniej ehh
ech się porobiło... trzymam kciuki żeby się wszystko jak najlepiej ułożyło

Cytat:
miałam nadzieję, że dzisiejszy wieczór też spędzę z TŻ, a tu on w "pracy" na drugą zmianę. potem pomyslałam, że skoro będę w domu, to z Wami popiszę, a tu mama coś chce żeby jej pomagać.
oj szkoda, ale co zrobić. Zrób sobie wieczór tylko dla siebie, nałóż maseczkę, obejrzyj film, czas szybko zleci

Ja dziś idę na urodzinki do kumpeli
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:17   #3777
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ledwo się dziecko urodziło i już za tydzień chrzciny,co tak szybko?? No,chyba że chcą mieć już to z głowy.Najczęściej chrzczą tak szybko,kiedy dziecko się urodzi i jego stan jest krytyczny np.
No szybko szybko, ale dziecko zdrowe jak ryba chyba to dlatego, że jeden z braci i jedna siostra TŻ (która ma być chrzesną w dodatku) z rodzinami swoimi mieszkają w Niemczech więc musiało to być też troszke od nich uzależnione -od tego kiedy będą mieli wolne. A dzidzia miała się urodzić tydzień szybciej więc też dlatego tak wyszło

kliwia miłego wyjazdu

Cytat:
ja tak Was pytam, bo zdaliśmy sobie sprawę, że 06.10.2008 roku do naszego ślubu wybije 8 miesięcy. no i w związku z tym myśleliśmy co by było gdyby.
dlatego my z TŻ'tem musimy się już pilnowac przynajmniej tak mysle do kwietnia

Cytat:
obiecałam sobie nie będę jak dotej pory dawała mu znać że mi przeszło.
I tego się trzymaj
Stary 2008-10-03, 15:26   #3778
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego my z TŻ'tem musimy się już pilnowac przynajmniej tak mysle do kwietnia
no właśnie, bo TŻ (ja zresztą też) nie chce rezygnować z tej przyjemności.

Stary 2008-10-03, 15:31   #3779
jaga_2001
Zakorzenienie

jupik, dzieki za kroliki.
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
mam to 1 !! identyczne..
to co ty mowisz, ze masz stringi. To nie stringi a szorty. :P
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Byłam już w salonach w swoim mieście. Są raptem 3 , małe saloniki (z czego jeden to komis).
Strasznie mały wybór i w dodatku brak takich modeli jakie mi się podobają...
chyba będę po prostu chodziła sama i zrobię listę modeli, które mi najbardziej pasują i potem poproszę mamę o przyjazd tutaj i z nią pomierzę te wybrane modele...
mysle, ze to bardzo dobre rozwiazanie.

kasiaher, zgadzam sie z wypowiedzia motley. Ewidentnie widac, ze ten koles zupelnie nie poczuwa sie do winy. Widac dla niego to normlane. A skoro tak, to co by bylo po slubie? Co jak co, ale ja agresywnego faceta bym poginila, szczegolnie jesli to jest agresja w stosunku do mojej osoby.

Ja w sniedziele ide na urodziny chrzesniaka TZ. TZ sie zastanawia, czy wogole pojsc, bo jego mama zapowiedziala, ze zrobi tam niezla aferke... (na tych urodzinach ma byc jej byly maz a ojciec TZ z kochanka, czyli, jak sie okazalo niedawno, jej byla najlepsza kolezanka Rozumie, ze nadal czuje zlosc, ale co to jej da? Tyklo zepsuje urodziny wnuka, ktorego jak na razie ma jedynego...

Ide sie polozyc, bo dzis w ocy spalam tylko pol godziny. Ze stresa, ze mam dzis pierwsze zajecia na uczelni sie zestresowalam i nie moglam zasnac(swoja droga we wrzesniu moja uczelnia niezle mi dala sie we znaki, juz myslalam, ze psychicznie i fizycznie wysiade...).

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:41   #3780
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
oj bidulko wiem jak to jest..moj tez jakies 3 tyg temu pracowal przez 14 dni caly czas zero weekndu itp to bylo okropne, ale glowa do gory szybko minie i znowu bedziecie razem
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

sas, trzymam kciuki, żeby Wam sie wszystko poukładało
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
e

ech się porobiło... trzymam kciuki żeby się wszystko jak najlepiej ułożyło

Ja dziś idę na urodzinki do kumpeli
dzieki dziewczynki..wlasnie tzus mi powiedzial, ze chyba sobie zrobi e 2 tyg wolnego..z jednej strony mu sie nalezy ale z drugiej tej egoistycznej mojej kurcze ja mam wolne 10 dni za 2,5 tyg i wtedy moglibysmy spedzic te dni razem nio ale coz..

baja milej imprezki zycze ja bede siwetowac za rowny tydzien juz 24raz ehhh starzeje sie czlowiek
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości