|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Kiniu ogrodnictwo bardzo fajny kierunek
a szczegolnie na zachodzie dobry pieniadz z tego mam nadzieje, ze Twoj M szybko znajdzie prace i juz na spokojnie podejmiecie decyzje o starankachKasiusiar alez ta tesciowa juz wydziwia, ja tez bym sie tak strasznie denerwowala ja tez uwazam, ze jednak nie goscie na weselu sa najwazniejsi i wesele moim zdaniem nie powinno byc dla nich, bo jest to uroczystosc, na ktorej mozna swietowac szczescie Mlodej Pary i najwazniejsze, by to oni jak najlepiej sie czuli w tym pieknym dniu. w koncu to ich swieto ja tam nie widze potrzeby zapraszac jakichs znjomych rodzicow, ktorych sie nawet nie zna...... rodzice mieli swoj slub i swoje wesele i nikt im nie bronil spedzac tego czasu ze swoimi znajomymi i z nimi uczcic swoje swieto..... a teraz jest to Wasz czas i powinniscie zaprosic tego, kogo chcecie i tym bardziej, ze sami ponosicie wszystkie koszty![]() Marcelko fajny prezent na urodziny- te noze ja niestety nie pomoge, bo jednak zawsze kupowalam :byle jakie: bo pieniazkow nie za wiele to i nie szalalam z zakupem ja sama lubie dostawac takie prezenty np jakies fikusne solniczki i pieprzniczki i inne rzeczy do kuchni w koncu ja gosposia jestem heheh![]() Dragonko a jakie to praktyki mialas, za ktore przelali Ci pieniazki??? moze ja cos przoczylam o tych praktykach ![]() Misiu ale Cie rozlozylo w tej fabryce to tez wlasnie tyle ludzi chorych, ze juz sie zastanawiam, czy jakis wirus panuje czy jak? zdrowka zycze jak najwiecejAnieze jak sie czujesz dzisiaj? mam nadzieje, ze lepiej!! ciesze sie, ze u kolezanki tak wyszlo i jak fajnie jej sie trafilo- 2 dziewczynki i 2 chlopcow jak dobrze rozumiem 2 razy blizniaki??Nikitko spokojnej podrozy trzymam ogromne kciuki za poniedzialek, mam nadzieje, ze bedziecie miec same swietne wiesciRay oby wyjazd dobrze Ci zrobil, odpoczniesz sobie troche u mamy ![]() Gizelciu serdeczne gratulacje ciesz sie ogromnie, Ty zapewne w glebi serca takze. bedzie trudno, ale poradzicie sobie a Oliwka bedzie szczesliwa majac mlodsze rodzenstwo
|
#2612 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Asiu, ja teraz cierpie na deficyt kasy
w koncu trzeba wplacic zaliczke za sale, jak sie babka zgodzi, no ale coz taki zakup starczy na drugo, a ja jakos sie odkuruje finansowo...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko z tym deficytem to tak jak i u mnie
z reszta kasy nigdy za wiele![]() a moze akurat trafisz na cos przyzwoitego i w jakiejs promocji
|
#2614 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o Justynke to przeczytałam i smutno mi się zrobiło
z jednej strony ciesze sie że już lepiej z malutką, że jej stan stabilny ale z tym biednym kregiem biedna kasiasiar jeszcze nic nie kupiłam za duży wybór i kurcze ciężko się zdecydować które ciuszki wybrać ajj Tak wizaż zmienił znaczek ale jakiś czas temu bo też niedawno to zauważyłam że teraz jakiś fioletowy a wcześniej był inny ![]() Nikitko miłej podróży ![]() Marcelko jak pisałaś rano czy jestem w szkole to jeszcze nie byłam dopiero wstałam i się myłam hehe Moja mama też te oryginalne noże nakupowała kilka lat temu i ciągle są ostre, nie rdzewieją są super na prawde przydatna sprawa ![]() Misiu to kuruj sie kochana ![]() storczyk83 oby córeczka szybciutko wyzdrowiała ![]() Asiu o ja to na prawde nie miałaś co tam zostawiać jeszcze by się pogorszyło z nadgarstkami, potem z kręgosłupem i dopiero byłby problem ![]() A jeśli chodzi o praktyki to chyba o nich tutaj nie pisałam Moje praktyki w tym roku polegały na przeprowadzaniu ankiet w moim mieście, dostałam palmtopa miałam tam ankiete składającą się z czterech etapów, dostałam identyfikator i liste osób wylosowanych do których mam iść i ją przeprowadzić. Ankieta dotyczyła alergii i osoba ktora zgodzila sie na ankiete to potem miala darmowe badania dotyczace alergii u mnie w szpitalu i za jedna ankiete bylo chyba 20 zl jakos tak a zeby zaliczyc praktyki trzeba bylo zrobic 25 ale ja zrobilam wiecej
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu to teraz odpoczywaj i odzyskuj siły. mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz dobrą niezbyt mecząca pracę
Aniu no to mam nadzieje, ze w koncu trafi sie jakas zakupowa perelka
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomość od Justynki!!!!!
http://www.wizaz.pl/forum/newreply.p...eply&p=9221919 |
|
|
|
#2617 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki.
Nie mam ostatnio czasu na pisanie ale Was czytam codziennie Dziś to mam jakiś kryzys i mam dość. Nikola cały dzień marudna i płaczliwa. Do tegoo chcę ją nauczyć samodzielnego spania a to idzie oprnie:/ Tyle dni a ona dalej beczy jakbym jej nie wiem jaką krzywdę robiła. Ach będąc matką trzeba mieć tyle cierliwości. Z kolei jak czytam o losach Karolinki to moje problemy są aż śmieszne. Trzymam za nią i jej mamę kciuki.Miłej nocki dziewuchy, postaram się wpadac częściej
|
#2618 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Noze kupione, prezent wreczony
Kupilam jakies noze z tych lepszych, ale nie klute czy jakos tak, bo J sie uparl, ze sa za drogie (dla porownania ten sam noz co kupilam za 85, kluty 185) Do tego dostala maly nozyk do obierania, wyciskacz do czosnku i dziadka do orzechow ![]() Bylismy sie pytac w sprawie sali sal wolne wszystkie pt w czerwcu i w sierpniu Super Teraz tylko czekac do 10 i wybrac jakis optymalny termin Jeszcze chcemy smignac do kosciola zapytac o msze i do Dj z foto i kam, czy maja terminy Pozniej juz tylko podpisywanie umow ![]() Jetsesmy po kolacji wiec wlazlam na wizaz do Was ![]() Gusiu moze to tylko chwilowy kryzys?? ![]() Kasiasiar dzieki za info ![]() Karolinka ma ta dzielnosc po mamusi Justynce, ewidentnie ![]() Pomidorko pokoj pomalowany?? Dragonko to teraz bedziesz szalec na all Jak juz cos kupisz to pokazuj ![]() Misia i jak zdrowko??
|||||||||||||||||||||
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki kobietki
troche lepiej sie czuje a to dlatego ze pol dnia przespalam ![]() jutro musze jechac na zakupy,wiec sie kuruje
|
|
|
|
#2620 |
|
Rozeznanie
|
Gusiu na pewno troche potrwa zanim się przyzwyczai bo nie wszystkim dzieciom to odpowiada
ale jak już się uda to będziesz już mogła spokojnie zasypiać ![]() Marcelko ooo to super jak uda się Wam już w wakacje 2009 wziąść ślub przygotowania pójdą pełną parą Kupiłam narazie dwie rzeczy to już pokazuje ![]() Misia sio dalej do łóżeczka ale to już
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu szary golfik mi sie bardzo podoba
a do lozeczka pojde jak wroce ze sklepu ![]() Marcelinko super ze wolme sa jeszcze te terminy |
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko to fajne wakacyjne terminy wolne
Oby udało sie zgrac wszystko razem ![]() Aniu rewelacyjne zakupki Misiu oby w sklepie czysto bylo zebyś mogla predko do łożeczka sie położyć Gusiu zobaczysz , ze cierpliwościa osiagniesz cel ![]() Goście posiedzieli, posmialismy sie i poszli, lece do TZ bo on już od pól godzinki chrapie ![]() Dobrej nocki |
|
|
|
#2623 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!ja juz po pracy ale czuje sie okropnie wszystko mnie boli i nic mi sie nie chce...chba mnie na weekend rozlozy jak nic..wszystkie sily mi uciekly
![]() mezatka to faktycznie z ta praca to nie ciekawie...lepiej dbac o zdrowie bo sie ma tylko jedno...mam nadzieje ze znajdziesz cos innego ale dobrze platnego co do tych dzieci to 2 razy byly blizniaki...ale oni sa w 7niebie![]() dragonka mi ten szary golf bardzo sie podoba!chyba zakupy udane ![]() gusia oby mala juz sama zasypiala i mamie dala pospac ![]() misia wracaj do zdrowia... dobre wiesci o Karolince oby wszystko bylo ok..niech nabiera sil...powidzenia dla nej i dla jej mamy ![]() zgadnij to mama napewno ucieszona...fajny pomysl z tymi nozami...lepiej wyac wiecej kasy i miec to na dluzej ![]() ok ja uciekam bo zaraz padne na twarz...milej nocy dziewczyny i udanego i cieplego weekendu
|
|
|
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiasiar dziekuje
Agus kuruj sie kochana pije ten wstretny gripex i zmykam do lozka ![]() dobrej nocy kobietki |
|
|
|
#2625 |
|
Zadomowienie
|
Juz nie ma zadnych watpliwosci..w moim brzuszku mieszka maly czlowieczek..Slyszalam jak bije mu serduszko,ma dwie raczki i dwie nozki..Z usg wyszlo ze jestem w rownym 16tyg a termin mam na 19 marzec..kurcze..jescze troche i juz bedzie polowa..ale jakos dalej nie moge dojrzec do tej mysli..kiedy pomysle sobie o bolu przy pierwszym porodzie i mam do znow przezywac to chce mi sie wyyyyyc... |
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ago, Misiu zdrówka zyczę Agaciu wspaniale wieści, zobaczysz w trakcie ciazy przygotujesz sie na poród i wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
Agatko super wiesci,jeszcze raz gratuluje kasiasiar dziekuje ja zmykam do pracy,tz mnie dzisiaj zawozi wiec nie musze sie tluc autobusem godzine w jedna strone milego dnia wam zycze |
|
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymaj się Kochana Cytat:
a ja właśnie wstałam i zaraz jakieś śniadanko trzeba będzie sobie zrobić , mężuś pojechał na uczelnięmiłego dnia Kochane |
|||
|
|
|
#2629 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Olu opowiadaj jak minelo wczorajsze spotkanie integracyjne ![]() Kinia smacznego ![]() Misia zdrowka Pomyslal o Tobie TŻ ![]() Agatko te tyg u Ciebie mkna szyyyybko Aaaaa brzusio sie pojawil czy nie??Madziu to dzis czas na zakupki dla Ciebie ![]() Kasiasiar w pracy jestes czy wolne dzis?? Dragonko zakupki sie udaly :d teraz oczekiwanie na listonosza i bedziesz smigac w nowych ciuszkach ![]() Agnieszko odpoczywaj, bo sie zacharujesz kochana... Dziewczyny, mam nadzieje, ze to sie zgra w miare i obedzie sie bez wiekszych problemow... Dzis wyjechal do mnie brat z tekstem: "Marcelka, ty wychodzisz za maz? Gdzie? Jaka sala?" Myslalam, ze padne... Zaraz powie zonce, zonka powie ciotce i tak plota dojdzie do babci, a babcia wszystko poprzekreca i bedzie cyrk... ehhhh na szczescie wie, ze jest plan na druga polowe roku, ale nic wiecej
|||||||||||||||||||||
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcelko ale ten Twój brat wścibski , niech się jeszcze trochę pozastanawia |
|
|
|
|
#2631 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia on jest wstretny, bo jegho sie o cokolwiek zapytac to powie "co sie interesujesz badz spiesze sie" ale za mna by chodzil wszedzie, stal by przyy drzwiach do lazienki, doslownie wszedzie i sie wypytywal
![]() Nie wiem o co mu chodzilo, po co mu dokladny termin hmmm nie wiem... J za to wymyslil, ze to bedzie 7,8,'09 czyli 7 sierpnia 2009 roku 28 sierpnia nie chcialam, bo to beda moje urodziny, czyli jak bede kogos zapraszac na ur to nie bedzie rocznicy, a jednak tak nie chce...Agatko pokaz brzusio
|||||||||||||||||||||
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
Tak dziewczynki jest juz brzuszek ale pod szerokim swetrem jeszcze nie widac
![]() Boze....moi rodzice chyba oszaleja.. Tylko co na to tesciowie.. Pewnie bedzie ze to moja wina bo moglam sie zabezpieczyc albo sie nie kochac a Tomek bedzie najbiedniejszym synusiem bo zapracuje sie na amen i jeszcze jego chory kregoslup..najchetniej wogole bym im nie mowila..
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta data, bardzo mi się podoba ![]() już nie mogę się doczekać Agatko, właśnie może jakieś zdjęcie brzuszka |
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twoi rodzice może na początku będą zszokowani, zresztą tak jak ty, a później zobaczysz, że będą się cieszyć z wnuczka |
|
|
|
|
#2635 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agatko hmm ciezko powiedziec, jak sie z nimi nie przebywa tzn z Waszymi rodzicami... Powiedziec im mozecie, ale jak zareaguja to juz ich problem... Nawet tlumczenie, ze mogliscie sie zab badz nie kochac, to i tak nic nie dadza, bo juz dzidzie masz w brzuszku
Teraz to bedziecie musieli byc ostrozni, bo bedzie tercecik dzieciaczkow ![]() Kinia, jak bedzie juz wiekszosc zaklepane to i ja postaram sie cieszyc Aaaa chyba najbardziej sobie to uzmyslowie, jak jzu bede miala suknie, bo teraz to taka abstrakcja...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ja juz u mamy ![]() gizelcia to zaszlas w ciaze w czerwu na poczatku bo ja tak zaszlam a termin mialam na 16 marca.. ale kurde od czerwca nie czulas nic ze moze ciaza???? przeciez to sporo czasu po porodzie musicie sie lepiej zabezpieczac bo sama widzisz ze stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem ![]() porodu nie masz sie co bac przezylas jeden to i drugi dasz rade ![]() nikita fotki sa na stronce malje ciagle tam wrzucacm cos ![]() moja mala zwiedza ciagle dom musze szorowac podlogi bo lazi od pokoju do pokoju jedyne co nie chce siadac a juz powinna i wcale ja to nie interesuje bo woli chodzic echh musze ja uczyc... i problem z jedzeniem nie chce jesc mleka ani kaszyzje troche z musu i przez to za malo wazy frezareczka super kasiar ja do paznokci uzywam pilnikow mi frezarka byla potrzebna do piet bo tarka pol dnia sie moglam zajechac i efekt sredni a czasu az tyle nie mam teraz... niestety szybo mi rogowacieja piety i tarka sobie nie radzi za to frezarka cud miod przeczytalam tez wiesci o Karolince.. az mi sie lza zakrecila mimo ze na wiadomosci internetowe nie jestem jakos wrazliwa... to tutaj na prawde az szkoda slow... jednak obecnosci i bliskosc matki dziala cuda
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Justysiu
To Twoja córcia szaleje na maksa, teraz to na prawdę trudno ja będzie upilnować, a siadać na pewno niedługo zacznie, każde dziecko rozwija się własnym torem a mogłabyś wrzucić jakiegoś linka, bądź zdjęcie, jak wygląda ta frezarka, bo jeśli chodzi o piety, to mam taki sam problem jak Ty , strasznie szybko robią się twade i kwadratowe
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
chcialam do was wczoraj napisac, ale przeczytalam wiadomosc o Justynki, poszlam do lazienki i sie poryczalam potem nawet nie wiedzialam co napisac...Karolinka to silna dziewczynka, a milosc mamusi dziala cuda... Agatko, ale masz fajnie, polowa ciazy juz za Toba ![]() ja pozdrawiam was juz z Polski, u nas wszystko dobrze, maly chetnie zostaje z babcia i je z buteleczki wiec wczoraj pojechalismz z mezulem sobie na zakupy ![]() Kupilam sobie w koncu buty jesienno-zimowe, dzis przychodza do nas goscie. A wczoraj po mojej interwencji odebralam maila w sprawie mojego certyfikatu. Okazalo sie, ze wysylali wyniki egzaminu na moj stary adres (nie wiem czemu, bo dawalam im nowy ) ale mniejsza o to, pani napisala, ze zdalam bardzo dobrze, cokolwiek to znaczy , a certyfikat mam odebrac osobiscie odezwe sie do was jak juz meza do domu wyprawie....czyli jutro albo w poniedzialek, calusy!! |
|
|
|
#2639 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Madziu a tak sie balas ze nie zaliczysz, gartulacje
Aha i pochwal sie butami ![]() Kinia to chyba o cos takiego chodzi http://www.allegro.pl/search.php?str...category=45697
|||||||||||||||||||||
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki brzuszek Wam pokaze ale musze byc u mamy bo nie mam skanera..
Co do tesciow to mam gleboko ich zdanie..powinni sie cieszyc ze na starosc tyle wnukow im sie posypalo bo na starszych swych synow nie maja juz co liczyc Ray ja ostatnia miesiaczke mialam w polowie czerwca wiec musialam zajsc gdzies na poczatku lipca..zreszta to juz nie wazne..stalo sie i nic tego nie zmieni.. ..co do siadania Twojej malej to nie przejmuj sie tym..Oliwia zaczela siadac dopiero w 8ms takze nie jest powiedziane ze musi byc to akurat 6ms..Kaszek do tej pory nie chce jesc..jedynie co to wypije ja z butelki..gestej sie nie ruszy..a przybierac na wadze zaczela dopiero od jakiegos miesiaca..glowa do gory..bedzie dobrze.. ..a co do tercetu dzieciaczkow..he he..teraz to ja juz sie nie dam tak szybko..dwojka mi w zupelnosci starczy.. ![]() Moj Maly Szkrab ma 7,16cm..nie za malo?hmm..Oliwia w 14tc miala 8,9cm a tu w 16 tylko 7?hmm..nie wiem..nie znam sie.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

a szczegolnie na zachodzie dobry pieniadz z tego
mam nadzieje, ze Twoj M szybko znajdzie prace i juz na spokojnie podejmiecie decyzje o starankach
ja tez uwazam, ze jednak nie goscie na weselu sa najwazniejsi i wesele moim zdaniem nie powinno byc dla nich, bo jest to uroczystosc, na ktorej mozna swietowac szczescie Mlodej Pary i najwazniejsze, by to oni jak najlepiej sie czuli w tym pieknym dniu. w koncu to ich swieto
w koncu ja gosposia jestem heheh
w tej fabryce to tez wlasnie tyle ludzi chorych, ze juz sie zastanawiam, czy jakis wirus panuje czy jak? zdrowka zycze jak najwiecej
ciesze sie, ze u kolezanki tak wyszlo i jak fajnie jej sie trafilo- 2 dziewczynki i 2 chlopcow
i Kubus 

Pewnie bedzie ze to moja wina bo moglam sie zabezpieczyc albo sie nie kochac a Tomek bedzie najbiedniejszym synusiem bo zapracuje sie na amen i jeszcze jego chory kregoslup..najchetniej wogole bym im nie mowila..