Tableciary plotkary V - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-03, 16:06   #2611
mezatka07
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Kiniu ogrodnictwo bardzo fajny kierunek a szczegolnie na zachodzie dobry pieniadz z tego mam nadzieje, ze Twoj M szybko znajdzie prace i juz na spokojnie podejmiecie decyzje o starankach

Kasiusiar alez ta tesciowa juz wydziwia, ja tez bym sie tak strasznie denerwowala ja tez uwazam, ze jednak nie goscie na weselu sa najwazniejsi i wesele moim zdaniem nie powinno byc dla nich, bo jest to uroczystosc, na ktorej mozna swietowac szczescie Mlodej Pary i najwazniejsze, by to oni jak najlepiej sie czuli w tym pieknym dniu. w koncu to ich swieto ja tam nie widze potrzeby zapraszac jakichs znjomych rodzicow, ktorych sie nawet nie zna...... rodzice mieli swoj slub i swoje wesele i nikt im nie bronil spedzac tego czasu ze swoimi znajomymi i z nimi uczcic swoje swieto..... a teraz jest to Wasz czas i powinniscie zaprosic tego, kogo chcecie i tym bardziej, ze sami ponosicie wszystkie koszty

Marcelko fajny prezent na urodziny- te noze ja niestety nie pomoge, bo jednak zawsze kupowalam :byle jakie: bo pieniazkow nie za wiele to i nie szalalam z zakupem ja sama lubie dostawac takie prezenty np jakies fikusne solniczki i pieprzniczki i inne rzeczy do kuchni w koncu ja gosposia jestem heheh

Dragonko a jakie to praktyki mialas, za ktore przelali Ci pieniazki??? moze ja cos przoczylam o tych praktykach

Misiu ale Cie rozlozylo w tej fabryce to tez wlasnie tyle ludzi chorych, ze juz sie zastanawiam, czy jakis wirus panuje czy jak? zdrowka zycze jak najwiecej

Anieze jak sie czujesz dzisiaj? mam nadzieje, ze lepiej!! ciesze sie, ze u kolezanki tak wyszlo i jak fajnie jej sie trafilo- 2 dziewczynki i 2 chlopcow jak dobrze rozumiem 2 razy blizniaki??

Nikitko spokojnej podrozy moze rzeczywiscie tak Cie na owulke boli trzymam ogromne kciuki za poniedzialek, mam nadzieje, ze bedziecie miec same swietne wiesci

Ray oby wyjazd dobrze Ci zrobil, odpoczniesz sobie troche u mamy jak wrocisz to poprosimy o troche zdjec Alicji

Gizelciu serdeczne gratulacje czyli za Toba juz ten najgorszy i najbardziej niebezpieczny okres ciazy ciesz sie ogromnie, Ty zapewne w glebi serca takze. bedzie trudno, ale poradzicie sobie a Oliwka bedzie szczesliwa majac mlodsze rodzenstwo czekam na wiesci po usg o 13stej
Stary 2008-10-03, 16:12   #2612
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu, ja teraz cierpie na deficyt kasy w koncu trzeba wplacic zaliczke za sale, jak sie babka zgodzi, no ale coz taki zakup starczy na drugo, a ja jakos sie odkuruje finansowo...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 16:17   #2613
mezatka07
Zakorzenienie

Marcelko z tym deficytem to tak jak i u mnie z reszta kasy nigdy za wiele
a moze akurat trafisz na cos przyzwoitego i w jakiejs promocji
Stary 2008-10-03, 18:45   #2614
dragonka123
Rozeznanie

Jeśli chodzi o Justynke to przeczytałam i smutno mi się zrobiło z jednej strony ciesze sie że już lepiej z malutką, że jej stan stabilny ale z tym biednym kregiem biedna

kasiasiar jeszcze nic nie kupiłam za duży wybór i kurcze ciężko się zdecydować które ciuszki wybrać ajj
Tak wizaż zmienił znaczek ale jakiś czas temu bo też niedawno to zauważyłam że teraz jakiś fioletowy a wcześniej był inny

Nikitko miłej podróży i oby czas szybko zlecial byś mogła zobaczyć swojego ukochanego meżusia szybciutko

Marcelko jak pisałaś rano czy jestem w szkole to jeszcze nie byłam dopiero wstałam i się myłam hehe
Moja mama też te oryginalne noże nakupowała kilka lat temu i ciągle są ostre, nie rdzewieją są super na prawde przydatna sprawa

Misiu to kuruj sie kochana pod kołderke i sie wygrzewać

storczyk83 oby córeczka szybciutko wyzdrowiała

Asiu o ja to na prawde nie miałaś co tam zostawiać jeszcze by się pogorszyło z nadgarstkami, potem z kręgosłupem i dopiero byłby problem
A jeśli chodzi o praktyki to chyba o nich tutaj nie pisałam Moje praktyki w tym roku polegały na przeprowadzaniu ankiet w moim mieście, dostałam palmtopa miałam tam ankiete składającą się z czterech etapów, dostałam identyfikator i liste osób wylosowanych do których mam iść i ją przeprowadzić. Ankieta dotyczyła alergii i osoba ktora zgodzila sie na ankiete to potem miala darmowe badania dotyczace alergii u mnie w szpitalu i za jedna ankiete bylo chyba 20 zl jakos tak a zeby zaliczyc praktyki trzeba bylo zrobic 25 ale ja zrobilam wiecej
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 19:05   #2615
kasiasiar
Zakorzenienie

Asiu to teraz odpoczywaj i odzyskuj siły. mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz dobrą niezbyt mecząca pracę

Aniu no to mam nadzieje, ze w koncu trafi sie jakas zakupowa perelka
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 19:39   #2616
kasiasiar
Zakorzenienie

Wiadomość od Justynki!!!!!

http://www.wizaz.pl/forum/newreply.p...eply&p=9221919

Stary 2008-10-03, 19:49   #2617
gusia..
Rozeznanie

Cześć dziewczynki.
Nie mam ostatnio czasu na pisanie ale Was czytam codziennie Dziś to mam jakiś kryzys i mam dość. Nikola cały dzień marudna i płaczliwa. Do tegoo chcę ją nauczyć samodzielnego spania a to idzie oprnie:/ Tyle dni a ona dalej beczy jakbym jej nie wiem jaką krzywdę robiła. Ach będąc matką trzeba mieć tyle cierliwości. Z kolei jak czytam o losach Karolinki to moje problemy są aż śmieszne. Trzymam za nią i jej mamę kciuki.

Miłej nocki dziewuchy, postaram się wpadac częściej
Stary 2008-10-03, 21:03   #2618
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Noze kupione, prezent wreczony Mama zadowolona Kupilam jakies noze z tych lepszych, ale nie klute czy jakos tak, bo J sie uparl, ze sa za drogie (dla porownania ten sam noz co kupilam za 85, kluty 185) Do tego dostala maly nozyk do obierania, wyciskacz do czosnku i dziadka do orzechow

Bylismy sie pytac w sprawie sali sal wolne wszystkie pt w czerwcu i w sierpniu Super Teraz tylko czekac do 10 i wybrac jakis optymalny termin Jeszcze chcemy smignac do kosciola zapytac o msze i do Dj z foto i kam, czy maja terminy Pozniej juz tylko podpisywanie umow

Jetsesmy po kolacji wiec wlazlam na wizaz do Was

Gusiu
moze to tylko chwilowy kryzys??
Kasiasiar dzieki za info
Karolinka ma ta dzielnosc po mamusi Justynce, ewidentnie
Pomidorko pokoj pomalowany??
Dragonko to teraz bedziesz szalec na all Jak juz cos kupisz to pokazuj
Misia i jak zdrowko??

Stary 2008-10-03, 21:39   #2619
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzieki kobietki
troche lepiej sie czuje a to dlatego ze pol dnia przespalam
jutro musze jechac na zakupy,wiec sie kuruje
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 22:33   #2620
dragonka123
Rozeznanie

Gusiu na pewno troche potrwa zanim się przyzwyczai bo nie wszystkim dzieciom to odpowiada ale jak już się uda to będziesz już mogła spokojnie zasypiać

Marcelko ooo to super jak uda się Wam już w wakacje 2009 wziąść ślub przygotowania pójdą pełną parą
Kupiłam narazie dwie rzeczy to już pokazuje

Misia sio dalej do łóżeczka ale to już
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6f55be8ce6c46687.jpg (109,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 398489669ye3.jpg (55,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 214527qz7.jpg (32,1 KB, 3 załadowań)
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 23:18   #2621
misia_25_26
Wtajemniczenie

Aniu szary golfik mi sie bardzo podoba
a do lozeczka pojde jak wroce ze sklepu
Marcelinko super ze wolme sa jeszcze te terminy
Stary 2008-10-03, 23:38   #2622
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelko to fajne wakacyjne terminy wolne Oby udało sie zgrac wszystko razem

Aniu rewelacyjne zakupki

Misiu oby w sklepie czysto bylo zebyś mogla predko do łożeczka sie położyć

Gusiu zobaczysz , ze cierpliwościa osiagniesz cel

Goście posiedzieli, posmialismy sie i poszli, lece do TZ bo on już od pól godzinki chrapie
Dobrej nocki
Stary 2008-10-04, 00:14   #2623
anieze
Rozeznanie

hej dziewczyny!ja juz po pracy ale czuje sie okropnie wszystko mnie boli i nic mi sie nie chce...chba mnie na weekend rozlozy jak nic..wszystkie sily mi uciekly

mezatka to faktycznie z ta praca to nie ciekawie...lepiej dbac o zdrowie bo sie ma tylko jedno...mam nadzieje ze znajdziesz cos innego ale dobrze platnegoco do tych dzieci to 2 razy byly blizniaki...ale oni sa w 7niebie

dragonka mi ten szary golf bardzo sie podoba!chyba zakupy udane

gusia oby mala juz sama zasypiala i mamie dala pospac

misia wracaj do zdrowia...

dobre wiesci o Karolince oby wszystko bylo ok..niech nabiera sil...powidzenia dla nej i dla jej mamy
zgadnij to mama napewno ucieszona...fajny pomysl z tymi nozami...lepiej wyac wiecej kasy i miec to na dluzej

ok ja uciekam bo zaraz padne na twarz...milej nocy dziewczyny i udanego i cieplego weekendu
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 00:19   #2624
misia_25_26
Wtajemniczenie

kasiasiar dziekuje
Agus kuruj sie kochana

pije ten wstretny gripex i zmykam do lozkabo rano do pracy zmykam
dobrej nocy kobietki
Stary 2008-10-04, 09:07   #2625
gizelcia
Zadomowienie

dziewczynki

Juz nie ma zadnych watpliwosci..w moim brzuszku mieszka maly czlowieczek..Slyszalam jak bije mu serduszko,ma dwie raczki i dwie nozki..Z usg wyszlo ze jestem w rownym 16tyg a termin mam na 19 marzec..kurcze..jescze troche i juz bedzie polowa..ale jakos dalej nie moge dojrzec do tej mysli..kiedy pomysle sobie o bolu przy pierwszym porodzie i mam do znow przezywac to chce mi sie wyyyyyc...
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 09:26   #2626
kasiasiar
Zakorzenienie

Witajcie

Ago, Misiu zdrówka zyczę

Agaciu wspaniale wieści, zobaczysz w trakcie ciazy przygotujesz sie na poród i wszystko bedzie dobrze
Stary 2008-10-04, 09:30   #2627
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzien dobry kobietki

Agatko super wiesci,jeszcze raz gratuluje
kasiasiar dziekujea ty co dzisiaj bedziesz porabiac?

ja zmykam do pracy,tz mnie dzisiaj zawozi wiec nie musze sie tluc autobusem godzine w jedna stronemiesnie mnie nadal bola,ale gardlo troche przestalo
milego dnia wam zyczew ten zimny poranek brrrrr
Stary 2008-10-04, 09:46   #2628
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Bylismy sie pytac w sprawie sali sal wolne wszystkie pt w czerwcu i w sierpniu Super Teraz tylko czekac do 10 i wybrac jakis optymalny termin Jeszcze chcemy smignac do kosciola zapytac o msze i do Dj z foto i kam, czy maja terminy Pozniej juz tylko podpisywanie umow
Marcelko to trzymam kciuki, żeby udało Wam się wszystko zgrać, tak jak chciecie
Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
dziewczynki

Juz nie ma zadnych watpliwosci..w moim brzuszku mieszka maly czlowieczek..Slyszalam jak bije mu serduszko,ma dwie raczki i dwie nozki..Z usg wyszlo ze jestem w rownym 16tyg a termin mam na 19 marzec..kurcze..jescze troche i juz bedzie polowa..ale jakos dalej nie moge dojrzec do tej mysli..kiedy pomysle sobie o bolu przy pierwszym porodzie i mam do znow przezywac to chce mi sie wyyyyyc...
Agatko, to na prawdę super wieści, zobaczysz, że będzie dobrze
trzymaj się Kochana
Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
ja zmykam do pracy,tz mnie dzisiaj zawozi wiec nie musze sie tluc autobusem godzine w jedna stronemiesnie mnie nadal bola,ale gardlo troche przestalo
milego dnia wam zyczew ten zimny poranek brrrrr
Miłego dnia Misiu, super, że TŻ Cię podwozi dziś

a ja właśnie wstałam i zaraz jakieś śniadanko trzeba będzie sobie zrobić, mężuś pojechał na uczelnię

miłego dnia Kochane

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 10:31   #2629
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczynki

Olu
opowiadaj jak minelo wczorajsze spotkanie integracyjne
Kinia smacznego
Misia zdrowka Pomyslal o Tobie TŻ
Agatko te tyg u Ciebie mkna szyyyybko Aaaaa brzusio sie pojawil czy nie??
Madziu to dzis czas na zakupki dla Ciebie
Kasiasiar w pracy jestes czy wolne dzis??
Dragonko zakupki sie udaly :d teraz oczekiwanie na listonosza i bedziesz smigac w nowych ciuszkach
Agnieszko odpoczywaj, bo sie zacharujesz kochana...

Dziewczyny, mam nadzieje, ze to sie zgra w miare i obedzie sie bez wiekszych problemow...

Dzis wyjechal do mnie brat z tekstem: "Marcelka, ty wychodzisz za maz? Gdzie? Jaka sala?" Myslalam, ze padne... Zaraz powie zonce, zonka powie ciotce i tak plota dojdzie do babci, a babcia wszystko poprzekreca i bedzie cyrk... ehhhh na szczescie wie, ze jest plan na druga polowe roku, ale nic wiecej

Stary 2008-10-04, 10:39   #2630
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Agatko te tyg u Ciebie mkna szyyyybko Aaaaa brzusio sie pojawil czy nie??

Dzis wyjechal do mnie brat z tekstem: "Marcelka, ty wychodzisz za maz? Gdzie? Jaka sala?" Myslalam, ze padne... Zaraz powie zonce, zonka powie ciotce i tak plota dojdzie do babci, a babcia wszystko poprzekreca i bedzie cyrk... ehhhh na szczescie wie, ze jest plan na druga polowe roku, ale nic wiecej
Właśnie Agatko, dobre pytanie Marcelka zadała, brzuszek już chyba powinien być

Marcelko ale ten Twój brat wścibski, niech się jeszcze trochę pozastanawia, pewnie teraz będą z żoną rozkminiać, gdzie i kiedy, hehehe

Mąż i żona...
Stary 2008-10-04, 10:44   #2631
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia on jest wstretny, bo jegho sie o cokolwiek zapytac to powie "co sie interesujesz badz spiesze sie" ale za mna by chodzil wszedzie, stal by przyy drzwiach do lazienki, doslownie wszedzie i sie wypytywal

Nie wiem o co mu chodzilo, po co mu dokladny termin hmmm nie wiem...

J za to wymyslil, ze to bedzie 7,8,'09 czyli 7 sierpnia 2009 roku 28 sierpnia nie chcialam, bo to beda moje urodziny, czyli jak bede kogos zapraszac na ur to nie bedzie rocznicy, a jednak tak nie chce...

Agatko pokaz brzusio

Stary 2008-10-04, 10:46   #2632
gizelcia
Zadomowienie

Tak dziewczynki jest juz brzuszek ale pod szerokim swetrem jeszcze nie widac
Boze....moi rodzice chyba oszaleja.. Tylko co na to tesciowie.. Pewnie bedzie ze to moja wina bo moglam sie zabezpieczyc albo sie nie kochac a Tomek bedzie najbiedniejszym synusiem bo zapracuje sie na amen i jeszcze jego chory kregoslup..najchetniej wogole bym im nie mowila..
Stary 2008-10-04, 10:47   #2633
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia on jest wstretny, bo jegho sie o cokolwiek zapytac to powie "co sie interesujesz badz spiesze sie" ale za mna by chodzil wszedzie, stal by przyy drzwiach do lazienki, doslownie wszedzie i sie wypytywal

Nie wiem o co mu chodzilo, po co mu dokladny termin hmmm nie wiem...

J za to wymyslil, ze to bedzie 7,8,'09 czyli 7 sierpnia 2009 roku 28 sierpnia nie chcialam, bo to beda moje urodziny, czyli jak bede kogos zapraszac na ur to nie bedzie rocznicy, a jednak tak nie chce...

Agatko pokaz brzusio
Marcelko olać brata
a ta data, bardzo mi się podoba
już nie mogę się doczekać

Agatko, właśnie może jakieś zdjęcie brzuszka

Mąż i żona...
Stary 2008-10-04, 10:49   #2634
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Tak dziewczynki jest juz brzuszek ale pod szerokim swetrem jeszcze nie widac
Boze....moi rodzice chyba oszaleja.. Tylko co na to tesciowie.. Pewnie bedzie ze to moja wina bo moglam sie zabezpieczyc albo sie nie kochac a Tomek bedzie najbiedniejszym synusiem bo zapracuje sie na amen i jeszcze jego chory kregoslup..najchetniej wogole bym im nie mowila..
Agatko nie ma się co nimi przejmować, bo i tak nic nie zrozumieją, a po prostu nie są warci twoich nerwów, musisz teraz dbać o siebie
a Twoi rodzice może na początku będą zszokowani, zresztą tak jak ty, a później zobaczysz, że będą się cieszyć z wnuczka

Mąż i żona...
Stary 2008-10-04, 10:54   #2635
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Agatko hmm ciezko powiedziec, jak sie z nimi nie przebywa tzn z Waszymi rodzicami... Powiedziec im mozecie, ale jak zareaguja to juz ich problem... Nawet tlumczenie, ze mogliscie sie zab badz nie kochac, to i tak nic nie dadza, bo juz dzidzie masz w brzuszku Teraz sie cieszcie, mala bedzie miala towarzystwo, wiec sa tego plusy

Teraz to bedziecie musieli byc ostrozni, bo bedzie tercecik dzieciaczkow

Kinia, jak bedzie juz wiekszosc zaklepane to i ja postaram sie cieszyc Aaaa chyba najbardziej sobie to uzmyslowie, jak jzu bede miala suknie, bo teraz to taka abstrakcja...

Stary 2008-10-04, 11:07   #2636
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny

ja juz u mamy

gizelcia to zaszlas w ciaze w czerwu na poczatku bo ja tak zaszlam a termin mialam na 16 marca.. ale kurde od czerwca nie czulas nic ze moze ciaza???? przeciez to sporo czasu
po porodzie musicie sie lepiej zabezpieczac bo sama widzisz ze stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem
porodu nie masz sie co bac przezylas jeden to i drugi dasz rade

nikita fotki sa na stronce malje ciagle tam wrzucacm cos

moja mala zwiedza ciagle dom musze szorowac podlogi bo lazi od pokoju do pokoju jedyne co nie chce siadac a juz powinna i wcale ja to nie interesuje bo woli chodzic echh musze ja uczyc... i problem z jedzeniem nie chce jesc mleka ani kaszyzje troche z musu i przez to za malo wazy

frezareczka super

kasiar ja do paznokci uzywam pilnikow mi frezarka byla potrzebna do piet bo tarka pol dnia sie moglam zajechac i efekt sredni a czasu az tyle nie mam teraz... niestety szybo mi rogowacieja piety i tarka sobie nie radzi za to frezarka cud miod

przeczytalam tez wiesci o Karolince.. az mi sie lza zakrecila mimo ze na wiadomosci internetowe nie jestem jakos wrazliwa... to tutaj na prawde az szkoda slow... jednak obecnosci i bliskosc matki dziala cuda
Stary 2008-10-04, 11:20   #2637
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Justysiu
To Twoja córcia szaleje na maksa, teraz to na prawdę trudno ja będzie upilnować, a siadać na pewno niedługo zacznie, każde dziecko rozwija się własnym torem, więc będzie dobrze

a mogłabyś wrzucić jakiegoś linka, bądź zdjęcie, jak wygląda ta frezarka, bo jeśli chodzi o piety, to mam taki sam problem jak Ty, strasznie szybko robią się twade i kwadratowe

Mąż i żona...
Stary 2008-10-04, 14:20   #2638
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny,
chcialam do was wczoraj napisac, ale przeczytalam wiadomosc o Justynki, poszlam do lazienki i sie poryczalam potem nawet nie wiedzialam co napisac...
Karolinka to silna dziewczynka, a milosc mamusi dziala cuda...

Agatko, ale masz fajnie, polowa ciazy juz za Toba

ja pozdrawiam was juz z Polski, u nas wszystko dobrze, maly chetnie zostaje z babcia i je z buteleczki wiec wczoraj pojechalismz z mezulem sobie na zakupy

Kupilam sobie w koncu buty jesienno-zimowe, dzis przychodza do nas goscie.

A wczoraj po mojej interwencji odebralam maila w sprawie mojego certyfikatu. Okazalo sie, ze wysylali wyniki egzaminu na moj stary adres (nie wiem czemu, bo dawalam im nowy) ale mniejsza o to, pani napisala, ze zdalam bardzo dobrze, cokolwiek to znaczy , a certyfikat mam odebrac osobiscie

odezwe sie do was jak juz meza do domu wyprawie....czyli jutro albo w poniedzialek,
calusy!!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 14:30   #2639
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Madziu a tak sie balas ze nie zaliczysz, gartulacje Aha i pochwal sie butami
Kinia to chyba o cos takiego chodzi http://www.allegro.pl/search.php?str...category=45697

Stary 2008-10-04, 16:00   #2640
gizelcia
Zadomowienie

Dziewczynki brzuszek Wam pokaze ale musze byc u mamy bo nie mam skanera..

Co do tesciow to mam gleboko ich zdanie..powinni sie cieszyc ze na starosc tyle wnukow im sie posypalo bo na starszych swych synow nie maja juz co liczyc

Ray ja ostatnia miesiaczke mialam w polowie czerwca wiec musialam zajsc gdzies na poczatku lipca..zreszta to juz nie wazne..stalo sie i nic tego nie zmieni..

..co do siadania Twojej malej to nie przejmuj sie tym..Oliwia zaczela siadac dopiero w 8ms takze nie jest powiedziane ze musi byc to akurat 6ms..Kaszek do tej pory nie chce jesc..jedynie co to wypije ja z butelki..gestej sie nie ruszy..a przybierac na wadze zaczela dopiero od jakiegos miesiaca..glowa do gory..bedzie dobrze..

..a co do tercetu dzieciaczkow..he he..teraz to ja juz sie nie dam tak szybko..dwojka mi w zupelnosci starczy..

Moj Maly Szkrab ma 7,16cm..nie za malo?hmm..Oliwia w 14tc miala 8,9cm a tu w 16 tylko 7?hmm..nie wiem..nie znam sie..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości